Au fost găsite 82 mesaje conform filtrelor de căutare.

49. Ultimul mesaj în cartea „Avertismentul”

Sâmbătă, 19 februarie 2011 la ora 15:00

Preaiubita Mea fiică, tu acum te străduiești mult să asculți Dispozițiile Mele pentru ca să se sfințească sufletul tău, și aceasta e o mare bucurie pentru Mine. Te rog, dă-Mi o oră întreagă din ziua ta... citește tot aici

Preaiubita Mea fiică, tu acum te străduiești mult să asculți Dispozițiile Mele pentru ca să se sfințească sufletul tău, și aceasta e o mare bucurie pentru Mine. Te rog, dă-Mi o oră întreagă din ziua ta, în liniște, cu Mine, și permite-Mi să te aduc mai aproape de Inima Mea Sfântă. Te vei simți cu mult mai puternică dacă vei face aceasta. Începe încă de azi să petreci acest timp în compania Mea, ca să pot să-ți luminez inima și să-ți ușurez povara.

Aș vrea astăzi să-ti dezvălui dorința Mea ca omenirea să înceapă să-și evalueze viața în pregătire pentru Avertisment. Fiica Mea, toți aceia dintre voi care omit să se pregătească, au nevoie de rugăciune, de multă rugăciune.

Marele Avertisment, acest Mare Dar, va fi prezentat acum lumii. Toată lumea va avea șansa să savureze bucuria atunci când în sfârșit va recunoaște Adevărul, Adevărul Existenței Mele. Rugați-vă pentru toți, copila Mea, ca ei să aibă suficient curaj să caute Iertarea Mea.

În sfârșit, fiica Mea, copiii Mei de pretutindeni încep să-și deschidă ochii. Încep să realizeze faptul că lumea trece printr-o schimbare. Lumea pe care ați cunoscut-o cândva, a ajuns într-o nouă fază. Această nouă fază va trece prin mai multe etape înainte ca ei, copiii Mei, să fie pregătiți pentru Noul Paradis.

Paraziții înșelătorului vor lupta cu încăpățânare până la capăt, din păcate. Rugați-vă acum pentru aceste sărmane suflete rătăcite, ca să fie inundate și ele de o scânteie de lumină, când vor intra în contact cu discipolii Mei fideli. Voi, discipolii Mei, veți primi harurile care vor ajuta la convertirea tuturor acelor suflete pierdute în sălbăticie și într-o stare de confuzie, provocată de satana.

Acum se desfășoară profețiile de la La Salette, Fatima și Garabandal

Toate profețiile date vizionarilor binecuvântați la La Salette, Fatima și Garabandal, acum se vor desfășura, în văzul tuturor. Miilor de credincioși care cunosc și acceptă aceste profeții, să știți că Eu, Mântuitorul vostru, vă chem acum pe fiecare dintre voi să vă rugați pentru sufletele lumii întregi. Deschideți-vă sufletele încă o dată în fața acestor noi Mesaje, ultimele de acest fel pe care le dau tuturor copiilor Mei, înainte de a mă întoarce ca să-i judec.

Chemare pentru toți slujitorii Bisericii

Apelez la fiecare slujitor al fiecărei credințe care îl cinstește pe Tatăl Meu Veșnic, ca acum să Mă asculte. Nu permiteți înșelătorului, prin profetul lui fals, să vă inducă în eroarea să credeți minciuna ce va fi răspândită în numele său, în scurt timp. Aceasta va fi o perioada foarte grea pentru aceia dintre voi care Mă iubesc, căci veți fi foarte confuzi.

Profetul fals și Anticristul

Priviți-l cu ochii limpezi pe profetul fals, cum va încerca el să conducă Biserica Mea, deși el nu vine din Casa Tatălui Meu. Va părea că da, însă nu va fi adevărat. Priviți, de asemenea, la prietenia cu anticristul pe care o va arăta, pentru că ei doi vor fi cei mai mari mincinoși ai satanei, îmbrăcați în piele de oaie. Vor avea puterea de a face minuni ce vor părea asemănătoare cu cele de demult dar această putere va fi satanica.

Voi trebuie să fiți tot timpul în stare de har, ca să vă puteți apăra credința. Rugați-vă pentru slujitorii Mei consacrați care, lâncezi în credință, vor fi atrași în brațele înșelătorului. El le va plăcea pentru că le va oferi exaltare, patimă și așa numita “iubire” care va fi condusă de ego-ul lor și cu greu vor putea rezista prezenței sale carismatice. Slujitorilor Mei sfințiți, mergeți dar pe această cărare care duce în jos și atunci pentru Mine veți fi pierduți pentru totdeauna.

Poate veți întreba, de ce trebuie ca aceste evenimente să fie atât de dificile? Atunci vă veți mira de ce permit Eu să se întâmple toate acestea. Cu siguranță, Isus – în milostivirea Lui – nu ar permite asemenea piedici! Dar, trebuie să permit acestea, deoarece doar datorită acestor provocări poate avea loc lupta finală dintre Tatăl Veșnic și cel rău. Fără această bătălie finală, nu ar fi posibil să-l arunce pe satana în abisul iadului cel veșnic.

Fiți atenți la această înșelăciune. Nu permiteți ca sufletul vostru să se piardă astfel, rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă, pentru harul discernământului, ca să-l vedeți pe acest profet fals așa cum este în realitate.

Un demon trimis să vă deruteze, din fundul iadului. Fiți recunoscători că voi sunteți țintele lui. Datorită fidelității voastre față de Mine, veți fi supuși unei ultime încercări, o ultimă probă – proba credinței voastre. Niciodată nu va mai trebui să faceți față unui asemenea provocări.

Așadar, fiți pregătiți. Întoarceți-vă la Mine, voi toți slujitorii Mei sfințiți, înainte să fie prea târziu.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos am citit


50. Democrația va dispărea - preoții vor fi martirizați

Joi, 03 martie 2011 la ora 23:00

O, multiubita Mea fiică, întâmpin cu bucurie atenția ta în această seară. Absența ta M-a îndurerat întrucâtva, dar știam că te vei întoarce la Mine curând.

Te rog, ascultă-Mă cu atenție. Deși știu că ești... citește tot aici

O, multiubita Mea fiică, întâmpin cu bucurie atenția ta în această seară. Absența ta M-a îndurerat întrucâtva, dar știam că te vei întoarce la Mine curând.

Te rog, ascultă-Mă cu atenție. Deși știu că ești ocupată cu viața ta personală, trebuie să înțelegi că aceste mesaje sunt foarte urgente. Cuvintele Mele ți se adresează în cel mai important moment istoric de la începuturi până astăzi. Pentru că aceasta este perioada când lumea va trăi foarte mari transformări, prin care omenirea nu a mai trecut niciodată.

Pregătiți-vă, copiii Mei, oriunde trăiți în lume. Pentru că foarte curând unul dintre cele mai prețioase Daruri, izvorât din Milostivirea Mea, va fi oferit fiecăruia dintre voi. Marele Avertisment care vă este dăruit va răspândi convertirea pretutindeni. Când acest eveniment va avea loc, după ce Pământul se va opri în loc pentru un moment, Dragostea prin acceptarea Adevărului se va răspândi pretutindeni.

Adepților satanei le va fi greu să-și apere comportamentul plin de răutate în fața iubirii și a luminii care vor iradia prin voi. Deși acest mare eveniment, care vă va surprinde, va duce la multe convertiri, totuși va trebui să vă pregătiți pentru el.

Acceptați deci că această profeție se va împlini. Puțini vor fi cei care vor nega evenimentul, în timpul sau după încheierea sa. Totuși vor fi mulți cei care-Mi vor întoarce spatele. Va urma Marea Persecuție.

Preoții vor suferi

Armata credincioșilor Mei se va ridica curajos și va apăra Existența Mea. Dar vor fi și dintre aceia la care nu v-ați fi așteptat, inclusiv conducători ai Bisericii Mele Creștine, care vor sta de partea celui rău și a paraziților săi. Ei vor fi seduși, din cauza credinței lor slabe. Veți observa că Sfinții Mei Vicari, slujitorii Mei sfințiți, vor fi nevoiți să-și apere credința. Cruzimea față de ei va fi similară cu cea arătată Mie de către călăii Mei. Luați aminte, toți cei care Mă urmați. Să nu fiți tentați să mergeți pe calea trădătorilor, chiar dacă vă temeți. Să nu cădeți pradă falselor lor promisiuni. Fiți curajoși. Rugați-vă pentru a avea putere.

Persecuția nu va ține multă vreme

Credincioșii Mei, adunați-vă curaj, pentru că și cei mai apropiați vouă vă vor întoarce spatele. S-ar putea să fiți izolați și făcuți de râs, ridiculizați în public. Treceți cu vederea provocările lor. Vă voi îndruma pe toți și vă voi proteja. Pentru că această perioadă nu va dura mult. Cea mai puternică durere va fi când veți constata infidelitatea lor față de Mine, față de Adevăr.

Națiunile necreștine vor deține controlul

Rugăciunea poate ajuta la diminuarea unora dintre evenimentele catastrofale ce vor urma. Persecuția, asupra acelora care cred în Mine și în Tatăl Meu Veșnic, va avea loc în națiunile care nu cunosc iubirea, Iubirea pentru Dumnezeu. Unica iubire care sălășuiește în inimile lor este cea pentru putere asupra țărilor mai puțin favorizate. Controlul este prima lor țintă. Gloria, urmărirea bunăstării și a stăpânirii voastre, a țărilor voastre și a acelora dintre voi care nu vor să Mă renege. Dragii Mei copii, dacă le veți ceda, vă va fi foarte greu să reveniți și să regăsiți pașii care vă conduc înapoi către Mine. Aceasta va presupune un mare curaj față de un adversar teribil de puternic. Dar veți învinge. Dacă veți suferi datorită pasiunii pe care o simțiți în inima voastră pentru Iubirea de Dumnezeu, Tatăl Meu Veșnic, atunci veți accepta această suferință cu bucurie.

Vor apărea dictatori noi

Schimbările bruște ale situației globale, care până acum au părut tulburări minore, se vor transforma în războaie. Războaiele vor duce la lipsa de hrană. Democrația se va diminua rapid și vor apărea dictaturi malefice. Totuși, aceste dictaturi vor fi foarte atente la imaginea lor. Vor începe ca pașnici negociatori și „salvatori”. În schimbul hranei vor controla proprietățile voastre, care apoi vor deveni ale lor. Va trebui să cereți permisiune să vă hrăniți familiile. Pentru a călători va fi nevoie de o formă specială de identificare și vi se va cere să acceptați semnul – semnul Fiarei. Fugiți, copiii Mei! Ascundeți-vă! Pentru că asta încă nu e totul! Ei vă vor dicta cum să vă rugați, pentru că ei nu se închină lui Dumnezeu. Aceștia, copiii Mei, sunt armatele satanei, care vor să vă fure sufletele.

Aceia dintre voi care credeți în Mine, fiți gata. Mergeți înapoi la bisericile voastre, imediat. Rugați-vă la Dumnezeu, Tatăl Veșnic. Organizați grupuri de rugăciune și rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă. Implorați reconcilierea acum, pentru ca la momentul Marelui Avertisment să puteți accepta cu umilință starea sufletului vostru. Nu aveți de ce vă teme.

Rugați-vă pentru familiile voastre, pentru prieteni, pentru copii, pentru vecini. Și ei toți trebuie să se pregătească. Atât de mulți se vor converti atunci când vor fi martorii Adevărului Existenței Mele! Mulți nu vor rezista la acel șoc, când vor vedea cum M-au ofensat. Dar vor fi și dintre aceia cărora pur și simplu nu le va păsa. Timpul se apropie.

Rugați-Mă să vă ajut

Semnele, dintre care toate au fost prevestite, sunt în jurul vostru, copii. Observați-le și acceptați-le drept ceea ce sunt. Răzvrătiri. Cutremure. Inundații. Schimbări climatice. Toate se vor intensifica. Banii vor deveni puțini și la fel hrana. Să nu credeți că totul este pierdut, pentru că, dacă Îmi veți cere ajutorul, veți primi răspuns. Toți veți fi ajutați și conduși de mâna Mea prin aceste timpuri agitate. Dar trebuie să vă deschideți inimile. Respingeți orice încercare de a vă ispiti să fiți părtași la lucrările conspirative ale celui rău. Păstrați-vă curățenia sufletului și a minții. Atitudinea voastră să fie umilă, dar să nu vă fie frică niciodată să vă apărați credința în Mine.

A venit timpul să vă pregătiți sufletele

Timpul a venit. Duceți-vă, copiii Mei, și pregătiți-vă sufletele. Căutați, prin Sacramente, harurile de care aveți nevoie pentru a vă sfinți sufletele. Apoi rugați-Mă să vă iau în brațele Mele și implorați-Mă să vă salvez. Iubirea și compasiunea Mea față de fiecare dintre voi întrece orice închipuire. Dar primiți cu bucurie Marele Avertisment, unul dintre cele mai prețioase daruri pe care vi le ofer vouă tuturor, înainte de Ultima Judecată. Fiți recunoscători pentru că veți primi un dar așa de minunat. În momentul în care se vor petrece atâtea convertiri în toate colțurile lumii, atunci veți fi cu adevărat pregătiți pentru Noul Cer și Noul Pământ care apoi se vor uni. Acesta va fi Paradisul Meu, glorioasa moștenire la care fiecare dintre voi are dreptul – dacă o veți alege.

Iar acum, dragi Mei copii, așteptați Marele Avertisment, pentru că timpurile sunt aproape.

Iubitul vostru Mântuitor, Drept Judecător si Milostiv Isus Cristos am citit


51. Toti crestinii să se căiască acum, catolicii să se roage pentru papa Benedict

Sâmbătă, 05 martie 2011 la ora 10:00

Iubita Mea fiică, suntem din nou împreună. În ultimele zile ai fost foarte ocupată. Ai observat acea putere pe care ți-o dau Eu, atât în credința cât și în trupul tău? Ți-am dat aceasta pentru că munca... citește tot aici

Iubita Mea fiică, suntem din nou împreună. În ultimele zile ai fost foarte ocupată. Ai observat acea putere pe care ți-o dau Eu, atât în credința cât și în trupul tău? Ți-am dat aceasta pentru că munca ta Îmi este atât de plăcută. În timp ce continui să faci publice aceste mesaje, te rog să încurajezi pe fiecare om pe care-l cunoști să caute iertare pentru păcatele sale cât mai repede. Nu este important cărei confesiuni creștine aparține. Trebuie să-Mi arate umilință și loialitate prin actul de a căuta mântuirea.

Acest act simplu îi va face mai puternici în timpul evenimentului la care Mă refer, Avertismentul. Căiți-vă, toți, pentru a vă salva sufletele. Pregătiți-vă pentru Avertisment imediat, pentru că aceia dintre voi care nu sunteți într-o stare de grație e posibil să nu supraviețuiți.

Iubita Mea fiică, dorința Mea este să faci repede cunoscute Mesajele. Ți-am amintit că Mesajele trebuie să ajungă în cel mai scurt timp posibil la cât mai mulți oameni. În timp ce Marele Avertisment se prefigurează, se pregătește și un eveniment în ce privește Sfântul Vatican.

Spune la toată lumea să se roage pentru iubitul Meu Vicar, Papa Benedict pentru că este înconjurat de dușmanii Tatălui Meu Veșnic. Rugați-vă pentru acei preoți care niciodată nu s-au clintit în credința lor față de Mine sau de Tatăl Meu Veșnic.

Ascensiunea Profetului Mincinos

Ei trebuie să se roage mult acum, pentru că voi toți veți vedea consecințele atacului împotriva Sfântului Meu Vicar. Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă să îl identificați pe Profetul Mincinos drept ceea ce este. Observați-i atitudinea, cum se străduiește să atragă atenția, felul în care slujitorii Mei sfințiți vor cădea cu admirație la picioarele lui. Ascultați cu luare aminte tot ce spune el. Umilința lui va fi falsă, intențiile răuvoitoare, și iubirea pe care o emană va fi pentru sine. El va fi văzut ca inovator, dinamic – o gură de aer proaspăt. Deși el va fi motivat și energic, puterea lui nu vine de la Dumnezeu Tatăl Veșnic. Acea putere vine de la satana, de la cel rău.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă. Copiii Mei, trebuie să fiți precauți. Aveți nevoie de Mine să vă conduc acum, când aceste profeții sunt revelate umanității. Fiți tari, fideli Învățăturilor Mele. Rugați-vă în grupuri. Rugați-vă Sfântul Rozariu ca să căutați protecție de cel rău.

Nu uitați o lecție! Învățăturile Mele nu se schimbă niciodată. Ele sunt aceleași care au fost întotdeauna. După cum v-am spus, dacă observați că Învățăturile Mele sunt manipulate, slăbite în putere sau – așa cum se va întâmpla – falsificate într-un fel ciudat sau chiar în contradicție cu Învățăturile Mele, îndepărtați-vă și cereți-Mi să vă îndrum.

Mântuitorul vostru divin Isus Cristos am citit


78. Rusia și China vor declanșa un conflict

Duminică, 01 mai 2011 la ora 21:00

Iubita Mea fiică, spune lumii că acum se desfășoară pregătirile pentru ca sufletele să poată intra în Noul Paradis pe pământ, pe care Eu vi l-am promis.

Data venirii Mele nu vă va fi dezvăluită, însă fiți... citește tot aici

Iubita Mea fiică, spune lumii că acum se desfășoară pregătirile pentru ca sufletele să poată intra în Noul Paradis pe pământ, pe care Eu vi l-am promis.

Data venirii Mele nu vă va fi dezvăluită, însă fiți siguri că promisiunile Mele se vor împlini întotdeauna. Nimeni nu va putea opri cel mai mare Act de Milostivire pentru mântuirea omenirii. Satana nu are o astfel de putere. Fiica Mea, înșelătorul va fi nimicit, nu va supraviețui. Timpul lui este foarte scurt. Îi avertizez pe aceia care îl urmează, prin păcatele lor, că le-au mai rămas puține șanse pentru a se salva. Ei trebuie să renunțe la păcat dacă vor să se salveze. Poate că și voi, cei care mă urmați pe Mine, aveți membri de familie, sau un prieten deosebit care urmează calea păcatelor, este obligația voastră să încercați să le deschideți ochii către Adevăr.

Acum pregătiți-vă să evitați primirea semnului bestiei

Multe evenimente, care vor schimba cursul istoriei, stau să se împlinească atât pe Pământ cât și în Cer. În acest timp, pregătiți-vă. V-am spus deja că banii vor fi foarte puțini, deci încercați să vă pregătiți familiile pentru supraviețuire, ca să nu trebuiască să acceptați semnul bestiei. Vă rog, nu-Mi ignorați rugămintea.

Acum grupurile de rugăciune sunt vitale, pentru a vă proteja și a salva lumea de persecuția grupărilor politice, sistemului bancar global și așa-numitele organizații pentru drepturile omului. Țelul lor este să dețină puterea și să vă controleze, copiii Mei, deși mulți dintre voi nu vedeți asta. Însă veți vedea, cu timpul. Acest timp este aproape. Începeți să vă pregătiți pentru supraviețuire și să rămâneți în rugăciune și Eu vă voi oferi haruri deosebite pentru protecția voastră. Vă rog să nu fiți speriați, pentru că ceea ce contează este doar fidelitatea voastră față de Mine.

În timp ce Noua Ordine Mondială va prelua controlul asupra Orientului Mijlociu, vă veți mira de cât de multe țări vor fi sub controlul ei, cât de multe suflete inocente vor crede că aceste regimuri noi le oferă libertatea. Dar nu va fi așa.

Rusia și China vor declanșa un conflict

Veți observa cum Rusia și China sunt pe cale să devină a treia entitate care va declanșa un conflict. Foarte curând, aceia dintre voi care ați predat controlul asupra țării voastre unor grupări fără identitate ce vă tratează ca pe niște marionete, veți vedea cum aceste grupări sinistre de forțe politice care nu vin de la Dumnezeu, vă vor dicta cum să trăiți. Apărați-vă prin rugăciune. Eu vă voi alina suferințele în fiecare zi și în fiecare ceas. Primiți-Mă în Sfânta Euharistie și veți dobândi o putere extraordinară care să vă susțină în timpul prigoanei.

Eu, Isus Cristos, nu doresc să provoc panică în viețile voastre. Dar nici nu aș putea sta deoparte fără să vă avertizez despre aceste evenimente. Din Milostivirea Mea, vă dau încă o șansă să vă puteți pregăti: nu doar pentru bunăstarea voastră spirituală, ci și pentru modul de viată al familiei voastre. Ca să evitați luarea semnului, vă rog pregătiți-vă temeinic.

Avertismentul, fără îndoială, va îmblânzi prigoana, pentru că mulți vor fi convertiți. Acum rugați-vă, rugați-vă, pentru convertirea globală și pentru diminuarea suferințelor ce se vor desfășura în timpul guvernării lui anticrist și a falsului profet.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos am citit


108. Mesaj pentru preoți, episcopi și cardinali cu privire la falsul profet

Marți, 07 iunie 2011 la ora 15:15

Fiica Mea iubită, ai suferit pentru că înșelătorul te chinuie. Trebuie să te rogi insistent ca să poți rezista atacurilor sale. Puneți toată încrederea în Mine și apoi lasă-mă să Mă ocup Eu de asta. Tu... citește tot aici

Fiica Mea iubită, ai suferit pentru că înșelătorul te chinuie. Trebuie să te rogi insistent ca să poți rezista atacurilor sale. Puneți toată încrederea în Mine și apoi lasă-mă să Mă ocup Eu de asta. Tu te necăjești deși ar trebui să-Mi oferi Mie suferințele tale cu bucurie în suflet. Dacă îți vei reaminti continuu că aceste suferințe vin pentru că tu ești în uniune cu Mine, și că ești cu adevărat binecuvântată ca suflet ales, atunci te vei simți diferit.

Mulți dintre cei care Mă urmează încep acum să înțeleagă ce se întâmplă în lume și prin harul Duhului Sfânt ei se ridică la luptă ca să apere Cuvântul Meu. Armata credincioșilor Mei va deveni acum tot mai tare și-i va conduce fără frică pe păcătoși spre mântuire.

Sfântul Meu Vicar, Papa Benedict, are nevoie de rugăciunile voastre. Rugați-vă zilnic pentru el pentru că are nevoie de protecție la toate nivelurile ca să poată trece prin chinurile ce îl așteaptă. Este important ca discipolii Mei să fie atenți la oricare nou papă care ar putea veni, căci el nu va fi de la Dumnezeu. Te rog avertizează-i pe toți slujitorii Mei consacrați să se pregătească pentru provocările teribile cu care trebuie să se confrunte, care vor fi cele mai înfricoșătoare din toată slujirea lor. Va fi nevoie de mare curaj ca să apere Adevărul Învățăturilor Mele. Atât de mulți servitori consacrați sunt orbi la Promisiunile pe care le-am făcut Eu când am spus ca voi veni din nou. Când cred ei ca va fi asta? Atât de mult s-au obișnuit să recite Învățăturile Mele încât au uitat că ar putea fi martorii acestor evenimente oricând, chiar în cursul vieții lor. Aceasta este una dintre cele mai mari provocări ale lumii de azi.

Dacă am trimis profeți în lume cu mii de ani în urmă, atunci bineînțeles că voi trimite iarăși în perioada de pregătire a lumii pentru când voi veni din nou.

Treziți-vă și înțelegeți învățăturile pe care le propovăduiți în comunitățile voastre. Înțelegeți că sunt Eu acela care vă vorbește acum. Mulți vor veni în Numele Meu dar puțini vor spune Adevărul. Acest mesaj vine de la Mine, Mântuitorul vostru Divin. Rugați-vă pentru harul discernământului ca să puteți recunoaște adevărata Mea Voce când aceasta vă este dată. Deschideți-vă acum inimile și ascultați ceea ce vreau să vă spun. A sosit timpul să vă spun că profețiile cuprinse în Cartea Apocalipsei sunt pe cale să se desfășoare sub ochii voștri.

Voi, iubiții Mei slujitori, trebuie să luptați cu curaj, prin iubirea voastră pentru Mine, împotriva obstacolelor puse de înșelător și care vă vor solicita pana la limita răbdării voastre. Trebuie să știți că profetul fals se pregătește să vă ademenească, să vă captiveze și să vă convingă că el reprezintă Adevărul. Acum trebuie să vă arătați fidelitatea față de Mine și față de Tatăl Meu Veșnic. Vă rog nu disperați. Deși aceste evenimente vă vor speria și vă vor dezorienta, va trebui să rămâneți credincioși și fideli față de Mine.

Pentru prima dată, credința voastră va fi pusă la încercare, cu adevărat. Biserica lui Petru este Biserica Mea. Dar când cheile I se vor înapoia Lui Dumnezeu Tatăl, lucru care se va întâmpla acum, atunci Biserica va deveni parte din Împărăția Mea. Eu sunt Adevărul. Urmați în permanență Adevărul.

Rugați-vă Mie acum pentru harurile necesare ca să vă ridicați în timp deasupra înșelăciunilor satanei. Altfel, profetul fals îi va prinde în mrejele sale pe copiii Mei, prin maniera sa carismatică și fermecătoare, care vine de la Înșelător – cu care el este împreună. Satana nu va cuceri niciodată Biserica Mea dacă slujitorii Mei vor fi vigilenți față de înșelăciune și o vor vedea ca atare, adică o minciună diavolească din care, dacă vă veți implica și îi veți jura credință, nu va fi cale de întoarcere!

Ascultați-Mă acum. Întoarceți-vă la Mine pentru îndrumarea și harurile deosebite de care aveți nevoie ca să conduceți turma Mea înapoi la Mine și la Tatăl Ceresc. Când veți face aceasta, Eu voi revărsa asupra voastră atâtea haruri încât în scurt timp veți găsi puterea de a apăra Cuvântul Meu cu orice preț.

Eu vă iubesc pe toți și tânjesc după ajutorul vostru în aceste timpuri de pe urmă.

Isus Cristos am citit


111. Îndrumarea mea spirituală va bloca acțiunile de distrugere ale satanei

Sâmbătă, 11 iunie 2011 la ora 15:30

Fiica Mea iubită, a fost o nouă săptămână de încercări, pe de o parte Cuvântul Meu a fost îmbrățișat de mulți oameni, pe de altă parte, alții le-au refuzat categoric ca fiind o înșelăciune. Cei care Mi... citește tot aici

Fiica Mea iubită, a fost o nouă săptămână de încercări, pe de o parte Cuvântul Meu a fost îmbrățișat de mulți oameni, pe de altă parte, alții le-au refuzat categoric ca fiind o înșelăciune. Cei care Mi-au refuzat Cuvântul, n-au citit Adevărul, acel Adevăr care se găsește în Cartea Mea Sfântă?

Cartea Apocalipsei a fost dată copiilor Mei ca să-i ajute să înțeleagă tulburările timpurilor din urmă, create prin răspândirea minciunilor pe care satana și demonii săi le produc. Dacă nu înțelegeți Adevărul care se găsește în Cartea Apocalipsei, cum ați putea să înțelegeți mesajele pe care vi le dau astăzi?

Credeți că vă voi întoarce spatele și vă voi lăsa la mila satanei și a armatei sale de diavoli? Nu înțelegeți că doresc să vă avertizez și apoi să vă ajut?

Marea Mea Milostivire va distruge influența satanei asupra copiilor Mei. Eu vin încă o dată ca să vă eliberez din ghearele satanei. Darul Meu, Marele Avertisment, va slăbi teroarea care ar crește din ce în ce mai mult dacă acest lucru nu s-ar întâmpla.

Nu comunic cu voi doar ca să vă pregătesc pentru Marele Eveniment al Milostivirii Mele ci și ca să vă ajut să ieșiți din labirintul distrugerilor, pus la cale de grupurile răuvoitoare al căror împărat este chiar cel rău. Influența Mea spirituală va bloca în mare măsură acțiunile de distrugere ale satanei. Ascultați Cuvântul Meu. Urmați-Mi îndrumările. Conduceți-vă și ajutați-vă între voi în credință și veți primi forța necesară să urmați rapid calea spre promisiunile pe care vi le-am făcut.

Multora dintre voi le va fi frică, dragii Mei copii, dar vă rog, nu lăsați frica să împiedice Adevărul. Satana va folosi frica voastră, ca să vă împiedice să acceptați Mesajele Mele de Iubire. Multe din cele ce vă spun acum sunt greu de înțeles pentru voi. Dar înțelegeți următoarele: dacă nu aș veni acum să vă spun Adevărul, atunci ați fi pierduți. Această perioadă pe care o traversați acum ar fi foarte dificilă pentru voi.

Așa cum pe vremuri v-am pregătit prin profeții Mei, tot așa și acum, prin această mesageră vă pregătesc astăzi pentru momentul când Voi veni din nou.

Acesta este un Dar născut din Iubirea Mea profundă pentru toți copiii Mei, să îi ajut să facă față apropiatei domnii a anticristului și a aliatului său, falsul profet, ce va duce în rătăcire Biserica Mea de pe pământ.

Lăsați garda jos. Deschideți ochii în fața Adevărului. Cuvântul Meu vă este dat acum pur și simplu ca să vă amintească de Adevărul Învățăturilor Mele. Sfânta Scriptură este Adevărul. Adevărul se reflectă în Sfânta Scriptură. Dacă acum vă amintesc de promisiunea pe care v-am făcut-o odinioară și de Calea Mântuirii, aceasta este doar o repetare a Cuvântului Meu Sfânt. Adevărul rămâne întotdeauna același. Niciodată nu poate fi schimbat sau adaptat pentru a fi pe placul omenirii. Rămâne întotdeauna același.

Lăsați-Mă să vă ajut să înțelegeți ceea ce se întâmplă acum. Să nu vă ghemuiți de frică. Vă iubesc pe toți și vreau pur și simplu să vă țin de mână și să vă protejez. Scopul Meu este să Mă asigur că fiecare dintre voi va trăi împreună cu Mine în Noul Paradis de pe Pământ.

Al vostru vesnic iubitor, Mântuitor Isus Cristos am citit


135. Tatăl Veșnic va împiedica noua ordine mondială de la persecuția finală asupra copiilor Săi

Vineri, 08 iulie 2011 la ora 15:30

Fiica Mea multiubită, îmi dau seama că această muncă își lasă amprenta asupra ta și că ai nevoie să te odihnești pentru încă o săptămână, dar ascultă ceea ce am să îți spun.

Spune copiilor Mei să se... citește tot aici

Fiica Mea multiubită, îmi dau seama că această muncă își lasă amprenta asupra ta și că ai nevoie să te odihnești pentru încă o săptămână, dar ascultă ceea ce am să îți spun.

Spune copiilor Mei să se trezească acum și să vadă tulburarea care există în lume, unde crizele financiare abundă. Spune-le că, deși lăcomia oamenilor a fost parțial răspunzătoare pentru scufundarea lor în datorii, criza bancară a fost planificată deliberat de către Unica Ordine Mondială.

Mulți dintre cei care citesc acest mesaj vor zâmbi și vor pune sub semnul întrebării acest fapt, dar ar trebui să știe că, dacă nu se ridică și nu își apără drepturile, vor fi nevoiți să accepte semnul Fiarei pentru a-și accesa banii.

Noua Monedă a Lumii va fi prezentată unei lumi neîncrezătoare

Noua Monedă Mondială, care va fi prezentată unei comunități neîncrezătoare, este concepută pentru a vă controla. Apoi, odată ce se va întâmpla acest lucru vor încerca să vă priveze de hrană. Dacă nu veți accepta această realitate acum, copiii Mei, veți fi lipsiți de apărare când veți ajunge sub controlul unei Noi Ordini Mondiale condusă de forțele masonice. Pregătiți-vă acum, copiii Mei, pentru că, deși Avertismentul va converti milioane de oameni, inclusiv dintre cei loiali Noii Ordini Mondiale, acest fapt nu va fi suficient pentru a-i opri pe sclavii satanei și ai lui anticrist. Când vă vor controla banii, vă va fi greu să vă apărați dreptul la proprietate, mâncare și sănătate, cele trei lucruri pe care le vor avea sub control, dacă nu începeți să vă faceți auzită opoziția acum. Opriți-i pe liderii voștri în proiectele lor. Nu-i lăsați să vă intimideze. Dacă sunteți suficient de atenți la acest plan monstruos, atunci îi puteți avertiza și pe alții.

Planificați-vă provizii alimentare acum

Planificați-vă provizii alimentare acum. Cultivați și cumpărați semințe, care vă vor ține în viață. Cumpărați monede de argint sau de aur, astfel încât să puteți cumpăra ceea ce vă este necesar. Cel mai important, găsiți locații unde să vă puteți întâlni ca grup pentru a oferi Sfânta Jertfă a Liturghiei. Pentru că în timp, bisericile voastre vor fi arse până în temelii.

Slujitorii Satanei sunt ca furnicile, se înmulțesc cu miile

Nu acceptați Semnul, cipul Fiarei. Rugați-vă, rugați-vă pentru ca locuința voastră să primească binecuvântări speciale ce vă vor proteja de armata care va încerca să vă scoată afară din casele voastre. Slujitorii Satanei sunt ca furnicile. Ei se multiplică cu miile în fiecare ceas. Voi, copiii Mei, trebuie să vă rugați acum și să luptați împotriva acestei serii de nelegiuiri planificate de către Noua Ordine Mondială, care de-abia așteaptă momentul să controleze lumea.

Planificați astfel încât să aveți lumânări binecuvântate în casa voastră. Strângeți-le acum pentru că ele vă vor ține în lumina protectoare. Dacă nu doriți să deveniți sclavi ai acestei doctrine îngrozitoare, atunci trebuie să planificați acum.

Cumpărați butelii de gaz (sobe), pături, alimente uscate și conserve, tablete de purificare a apei, lumânări, împreună cu icoane, pentru a vă susține pe voi și familiile voastre în timpul Marii Pedepse, care va urma după Avertisment.

Rugăciunile atenuează deja impactul Marii Pedepse, dar voi, copiii Mei, trebuie să fiți în alertă în orice moment. Dacă sunteți atenți în pregătirile voastre veți fi capabili să supraviețuiți marelui bombardament dirijat, care va fi mai rău decât ceea ce s-a întâmplat evreilor sub domnia lui Hitler, discipolul satanei.

Luați aminte la acest avertisment cu calm. Pentru că, pregătindu-vă, vă veți proteja de planul abominabil al Noii Ordini Mondiale. Pentru aceia dintre voi care sunt implicați în Noua Ordine Mondială, auziți-mă acum. Căiți-vă pentru toate. Luați în seamă Avertismentul pentru ceea ce vă oferă el – o șansă să întoarceți spatele satanei și flăcărilor iadului.

Sfaturi pentru slujitorii Bisericii

Slujitorilor Mei Sfințiți, vă spun acestea. Ațintiți-vă ochii asupra Mea acum și rugați-vă la Duhul Sfânt să vă păstrați vigilența, astfel încât să puteți recunoaște pe Profetul Mincinos, de îndată ce el se va arăta în mijlocul vostru. Apoi, va trebui să vă adunați în grupuri pentru a vă asigura că copiii Mei vor putea primi Preasfânta Euharistie în timpul persecuției.

Mâna Tatălui meu este gata să cadă acum, cu forță mare, asupra acelor lideri aroganți ai băncilor, ai puterilor occidentale și de răsărit care doresc în secret să vă controleze pe toți. Tatăl Meu Etern va distruge totul în urma lor, pentru a împiedica persecuția finală pe care aceștia o pun la cale împotriva copiilor Săi. El nu va admite aceasta. Amintiți-vă, copii, Dumnezeu Tatăl Veșnic vrea să vă protejeze pe toți. Răbdarea Sa a ajuns la capăt acum. El, până în ultima clipă, îi va accepta pe cei care se întorc spre El pentru iertare. Cu toate acestea, El trebuie acum să oprească acele regimuri malefice de la ororile pe care le provoacă asupra Creației Sale.

El face acest lucru datorită iubirii pentru copiii Săi. Pentru aceia care spun că Dumnezeu Tatăl nu poate fi supărat pentru că El îi iubește pe toți, să știți acestea. Da, El este mânios și mânia lui este justificată din cauza nedreptăților pline de răutate care sunt săvârșite asupra iubitei Sale familii. Încă o dată El îi va uni pe toți copiii Lui, ca să trăiască în pace, pentru eternitate.

Amintiți-vă, copii, să observați toate semnele din jurul vostru, multitudinea de războaie, lipsa de bani, lipsa de hrană, lipsa de asistență medicală, și să recunoașteți că aceasta este lucrarea celui rău. Aceasta nu este lucrarea lui Dumnezeu, Tatăl Veșnic.

El nu va mai accepta acest comportament. Fiți recunoscători că El intervine, pentru că altfel Creația Lui ar fi distrusă. Iar El nu va permite ca acest lucru să se întâmple.

Al vostru iubit Isus,  Mântuitorul Omenirii, Salvatorul Lumii am citit


151. Rugați-vă pentru acele suflete aflate în pragul osândei, care nu vor supraviețui Marelui Avertisment

Joi, 28 iulie 2011 la ora 15:30

Fiica Mea, uscăciunea sufletească prin care ai trecut zilele trecute, când ai simțit că nu poți să te rogi, a venit de la amăgitor, care încerca să te răpească de lângă Mine.

Acum că ți-ai depus jurămâ... citește tot aici

Fiica Mea, uscăciunea sufletească prin care ai trecut zilele trecute, când ai simțit că nu poți să te rogi, a venit de la amăgitor, care încerca să te răpească de lângă Mine.

Acum că ți-ai depus jurământul final Tatălui Meu veșnic pentru a deveni un suflet ispășitor și a Mă ajuta astfel să salvez suflete, ți se va oferi o protecție specială, pentru ca amăgitorul să nu îți distragă atenția.

Copii, a venit vremea în care este nevoie de foarte multă rugăciune, este ultima voastră șansă de a ajuta la salvarea acelor suflete care nu vor supraviețui Marelui Avertisment. Vă rog, luați aminte la chemarea Mea de a vă ruga mult pentru acele sărmane suflete pierdute, în timpul lunii august, desemnată ca Luna salvării sufletelor.

Răspândiți acest mesaj către grupurile de rugăciune de pretutindeni, să urmeze îndrumările Mele: zilnic Sfânta Liturghie, Sfânta Împărtășanie și o zi de post pe săptămână, pe parcursul acestei luni. Nu subestimați puterea rugăciunilor voastre de a salva suflete.

Pentru început rugați-vă pentru membri familiei voastre care trăiesc în păcat sau sunt necredincioși. Aici sunt incluși și prietenii apropiați, cunoștințele care au întors spatele învățăturilor Mele prin voința lor și care nedreptățesc pe alții. Ei au nevoie de rugăciunile voastre acum.

Acum este timpul meditației liniștite, pe măsură ce ziua Marelui Avertisment se apropie. Este necesară rugăciune tăcută și permanentă și poruncesc ca slujitorii Mei sfințiți de pretutindeni să-i călăuzească pe copiii Mei să se roage pentru sufletele care sunt pe cale să se osândească. Doar rugăciunea îi poate ajuta acum, în primul rând recitarea Rozarului Divinei Milostiviri.

Uniți-vă în iubirea pentru Mine.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos am citit


176. Mesaj clerului – nu permiteți societăților secularizate să vă intimideze

Sâmbătă, 27 august 2011 la ora 12:10

Fiica Mea, dacă mai mulți preoți și membri ai Bisericii Creștine și-ar deschide mințile și ar accepta faptul că Eu vorbesc acum lumii prin intermediul acestor mesaje, atunci Inima Mea ar fi mai ușoară... citește tot aici

Fiica Mea, dacă mai mulți preoți și membri ai Bisericii Creștine și-ar deschide mințile și ar accepta faptul că Eu vorbesc acum lumii prin intermediul acestor mesaje, atunci Inima Mea ar fi mai ușoară.

Discipolii Mei evlavioși sunt cei care țin torța luminii, avansând cu toate forțele pentru a răspândi în lume avertismentele Mele și a-i îndemna pe copiii Mei să se răscumpere în ochii Mei. O, cât Mă întristează când văd cât de închiși la minte sunt slujitorii sfințiți, care pretind a comunica lumii Cuvântul Meu, Învățăturile Mele. Inimile lor au devenit atât de împietrite încât Îmi sfâșie Inima.

Învățăturile Mele susțin faptul că revelații divine există și au existat încă de la începuturile lumii. Ei au crezut că Eu sau Mama Mea nu vom comunica cu copiii Mei de-a lungul secolelor? Ei acordă bucuroși atenție cuvântului sfinților din vechime, la mult timp după ce mesajele lor au fost date lumii. Dar nu și astăzi. Diferența este că acum nu vor primi timp suficient ca să poată digera aceste mesaje, după eveniment. Pentru că timpul nu va mai fi așa cum îl știți.

Vă chem, slujitorii Mei sfințiți și Sfântul Meu Vicar – să citiți Cuvintele Mele date omenirii acum. Niciodată nu ați mai avut atât de mare nevoie de intervenția Mea în evenimentele de pe pământ, ca acum. Amintiți-vă că am înviat din morți și am promis că Mă întorc.

Cât de pregătiți sunteți acum? Cât de des le amintiți copiilor Mei necesitatea convertirii? Cât de des sunteți dispuși să ascultați păcatele copiilor Mei, când sunteți atât de ocupați? Voi nu asigurați timp suficient pentru ascultarea spovedaniilor. M-ați dezamăgit, slujitorii Mei sfințiți, și cu aceasta Mă supărați foarte tare. Este de neiertat să refuzați copiilor Mei dreptul la sacramente. Treziți-vă acum și urmați îndrumările Mele. Faceți-vă datoria față de copiii Mei, așa cum ați promis la Jurământul vostru Sfânt. Vă rog, nu întoarceți spatele Învățăturilor Mele.

Credința, și mai ales credința slujitorilor Mei sfințiți, slăbește considerabil. Aceasta este rezultatul blestemelor satanei, care umblă printre voi de ceva timp, provocând distrugere în interiorul Bisericii și în afara ei. Amintiți-vă asta, Slujitorii Mei Sfințiți. Este lucrarea satanei. Nu aveți voie să vă lăsați pradă ispitelor lui și să vă îndepărtați de la datoria voastră față de Mine.

Ascultați-Mă acum. Luați aminte la atenționările Mele și pregătiți turma Mea, ca să caute acum iertarea pentru păcatele lor. Acționați, ca Biserica Mea să continue să lupte pentru Adevărul Învățăturii Mele și nu permiteți ca amenințările societăților secularizate să vă înghesuie într-un colț tremurând de frică. Dacă permiteți asta, atunci veți ceda ispitelor celui rău, ale cărui minciuni au distrus deja o mare parte din Biserica Mea.

Voi, slujitorii Mei Sfințiți, sunteți colacul Meu de salvare și am nevoie de voi acum ca să Mă ajutați să-i salvez pe copii Mei prețioși, când ei vor avea de înfruntat chinurile care le întorc mințile de la Adevărul Învățăturilor Mele și de la existența Tatălui Meu Veșnic.

Vă cer acum să Mă ascultați când vă chem.

Învățătorul vostru iubit, Isus Cristos am citit


192. În biserică urmează să se introducă schimbări care vor contrazice Cuvântul lui Dumnezeu

Marți, 13 septembrie 2011 la ora 15:15

Dragă Mea fiică iubită, Eu sunt, Isus Cristos, cel care a venit în trup.

Slujitorii Mei sfințiți de pretutindeni trebuie să audă acum Cuvântul Meu Preasfânt. Toți discipolii Mei trebuie să împartă aceste... citește tot aici

Dragă Mea fiică iubită, Eu sunt, Isus Cristos, cel care a venit în trup.

Slujitorii Mei sfințiți de pretutindeni trebuie să audă acum Cuvântul Meu Preasfânt. Toți discipolii Mei trebuie să împartă aceste mesaje tuturor slujitorilor Mei sfințiți din toate cultele Creștine. Este vital ca ei să fie încurajați să asculte Cuvintele Mele, în acest timp crucial, încă înainte de a fi sfâșiați și împărțiți în două tabere.

Activitatea înșelătorului s-a înfiltrat în fiecare nivel al Bisericii Mele. În curând, încet dar sigur, veți vedea cum numărul Sfintelor Liturghii va fi redus. Veți vedea că vor elimina rugăciunile speciale și câteva Sacramente cum ar fi spovada, încep să se diminueze. Îi chem pe slujitorii Mei Sfințiți să Mă asculte acum și să se roage pentru harul discernământului.

Eu sunt Cel care vă chem acum, ca să pot salva turma voastră. Eu sunt Cel care vreau să vă deschid inimile, ca să puteți să vă faceți planuri pentru aceste timpuri de pe urmă, care anunță un nou început pentru lume.

În curând vi se va cere să arătați credință profetului fals. Vedeți-l așa cum este el în realitate și judecați activitatea lui ca să vedeți dacă aduce roade. Pentru că fructele, care vor fi rodite de el și slujitorii lui, vor fi putrede până la sâmburi. O singură mușcătură din acest fruct va distruge fidelitatea voastră față de Mine. Două sau trei mușcături vor forma un gol între voi și Inima Mea Sfântă, încât va fi aproape imposibil să intrați în Împărăția Tatălui Meu.

Acum fiți atenți la schimbări și veți vedea cum se strecoară în propriile voastre comunități. La început, unele dintre aceste ajustări nu vor părea să constituie vreo problemă. Însă cu trecerea timpului, anumite modificări vor fi impuse, iar voi veți fi siliți să înghițiți minciuni. Minciunile vor veni de la satana și vor fi îmbrăcate în blană de oaie.

Cei care aveți inimile curate veți ști imediat și veți recunoaște viclenia celui rău, în planul de distrugere a Bisericii Mele de pe pământ, chiar din interiorul ei.

Adevărul Meu va crea în lume valuri de indignare, când preoții Mei vor spune că sigur aceste profeții sunt minciuni. Singura minciună pentru care vor trebui să dea mărturie, va fi cea pe care vor fi obligați să o aprobe, care însă va fi în directă opoziție cu Sfânta Scriptură – ce a fost dată omenirii încă de la început. Nu vă permiteți niciodată să acceptați orice alt Adevăr în afară de cel cuprins în Biblia Sfântă.

Vor fi introduse multe schimbări care vor contrazice Cuvântul Tatălui Meu Veșnic. Aceste schimbări, slujitorii Mei sfințiți, nu vor fi de origine dumnezeiască iar voi trebuie să refuzați aceste neadevăruri, dacă vreți să-Mi rămâneți fideli.

Treziți-vă. Rezistați acestor minciuni care vă stau înainte. Nu le acceptați niciodată. Cuvântul Tatălui Meu Veșnic nu se va schimba niciodată. Acesta nu poate fi niciodată modificat de către omenire. Mulți dintre voi veți fi bulversați, deoarece vă veți trezi izolați de colegii voștri slujitori sfințiți. Nu vă temeți pentru asta, pentru că există doar o singură parte pe care o puteți alege. Va fi partea unde stau Eu. Altă parte nu există.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos am citit