Au fost găsite 30 mesaje conform filtrelor de căutare.

51. Toti crestinii să se căiască acum, catolicii să se roage pentru papa Benedict

Sâmbătă, 05 martie 2011 la ora 10:00

Iubita Mea fiică, suntem din nou împreună. În ultimele zile ai fost foarte ocupată. Ai observat acea putere pe care ți-o dau Eu, atât în credința cât și în trupul tău? Ți-am dat aceasta pentru că munca... citește tot aici

Iubita Mea fiică, suntem din nou împreună. În ultimele zile ai fost foarte ocupată. Ai observat acea putere pe care ți-o dau Eu, atât în credința cât și în trupul tău? Ți-am dat aceasta pentru că munca ta Îmi este atât de plăcută. În timp ce continui să faci publice aceste mesaje, te rog să încurajezi pe fiecare om pe care-l cunoști să caute iertare pentru păcatele sale cât mai repede. Nu este important cărei confesiuni creștine aparține. Trebuie să-Mi arate umilință și loialitate prin actul de a căuta mântuirea.

Acest act simplu îi va face mai puternici în timpul evenimentului la care Mă refer, Avertismentul. Căiți-vă, toți, pentru a vă salva sufletele. Pregătiți-vă pentru Avertisment imediat, pentru că aceia dintre voi care nu sunteți într-o stare de grație e posibil să nu supraviețuiți.

Iubita Mea fiică, dorința Mea este să faci repede cunoscute Mesajele. Ți-am amintit că Mesajele trebuie să ajungă în cel mai scurt timp posibil la cât mai mulți oameni. În timp ce Marele Avertisment se prefigurează, se pregătește și un eveniment în ce privește Sfântul Vatican.

Spune la toată lumea să se roage pentru iubitul Meu Vicar, Papa Benedict pentru că este înconjurat de dușmanii Tatălui Meu Veșnic. Rugați-vă pentru acei preoți care niciodată nu s-au clintit în credința lor față de Mine sau de Tatăl Meu Veșnic.

Ascensiunea Profetului Mincinos

Ei trebuie să se roage mult acum, pentru că voi toți veți vedea consecințele atacului împotriva Sfântului Meu Vicar. Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă să îl identificați pe Profetul Mincinos drept ceea ce este. Observați-i atitudinea, cum se străduiește să atragă atenția, felul în care slujitorii Mei sfințiți vor cădea cu admirație la picioarele lui. Ascultați cu luare aminte tot ce spune el. Umilința lui va fi falsă, intențiile răuvoitoare, și iubirea pe care o emană va fi pentru sine. El va fi văzut ca inovator, dinamic – o gură de aer proaspăt. Deși el va fi motivat și energic, puterea lui nu vine de la Dumnezeu Tatăl Veșnic. Acea putere vine de la satana, de la cel rău.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă. Copiii Mei, trebuie să fiți precauți. Aveți nevoie de Mine să vă conduc acum, când aceste profeții sunt revelate umanității. Fiți tari, fideli Învățăturilor Mele. Rugați-vă în grupuri. Rugați-vă Sfântul Rozariu ca să căutați protecție de cel rău.

Nu uitați o lecție! Învățăturile Mele nu se schimbă niciodată. Ele sunt aceleași care au fost întotdeauna. După cum v-am spus, dacă observați că Învățăturile Mele sunt manipulate, slăbite în putere sau – așa cum se va întâmpla – falsificate într-un fel ciudat sau chiar în contradicție cu Învățăturile Mele, îndepărtați-vă și cereți-Mi să vă îndrum.

Mântuitorul vostru divin Isus Cristos am citit


103. Zilele Papei Benedict sunt numărate

Miercuri, 01 iunie 2011 la ora 11:00

Iubita Mea fiică, tocmai ai fost din nou pusă la încercare, încă o dată, în Numele Meu Preasfânt, ca să deviezi de la Adevăr. Asta se va întâmpla mereu. Nu va trece nicio zi fără ca înșelătorul să nu te... citește tot aici

Iubita Mea fiică, tocmai ai fost din nou pusă la încercare, încă o dată, în Numele Meu Preasfânt, ca să deviezi de la Adevăr. Asta se va întâmpla mereu. Nu va trece nicio zi fără ca înșelătorul să nu te ispitească sau să nu te rețină de la munca ta, punând îndoieli în mintea ta.

Tu nu trebuie să te uiți la mesajele altor vizionari sau să asculți pe alții care susțin că vin în Numele Meu, dacă ei îți dau un mesaj care este în opoziție cu cele pe care le primești de la Mine.

Profețiile Mele, fiica Mea, îți sunt comunicate cu acuratețe. Satana va continua să te lovească și să-ți facă rău atunci când te aștepți mai puțin. Deci fii atentă întotdeauna. Zilele iubitului Meu Vicar sunt acum numărate. El va pleca din Vatican înainte ca Marele Avertisment să aibă loc.

Ai încredere în Mine. Ascultă-Mă. Tu acum înaintezi bine, dar nu-ți lua niciodată ochii de la Mine.

Nu-ți fie teamă totuși să-ți trăiești viața în mod normal, atâta timp cât rugăciunea și devoțiunea ta față de Mine este parte integrantă și importantă [a vieții tale]. Mă voi asigura că în această muncă nu vei mai fi singură de acum încolo, și numai aceia pe care Eu îi conduc vor avea ceva influență în discernământul tău.

Ai încredere în Mine atunci când îți spun că satana nu sabotează Cuvântul Meu și nu poate contamina aceste mesaje pe care tu le primești de la Mine. Acest lucru nu se va petrece aici, pentru că această Misiune este de cea mai mare importanță și ție ți se oferă protecție deplină, fiica Mea. Dacă vei avea dubii la oricare mesaj, întreabă-Mă pe Mine și vei primi răspuns. Să nu ceri nimănui părerea, pentru că nimeni nu are calificarea să vorbească despre Cuvântul Meu Divin.

Nu te implica niciodată în mesajele altor vizionari. Acest lucru este important, pentru că asta ți-ar putea primejdui munca.

Acum știi că Eu, Mântuitorul vostru, Împăratul Omenirii, am Autoritatea. Nimeni nu-Mi va murdări Cuvântul. Să fii recunoscătoare pentru harul profeției și ascultă-Mă pe Mine în orice moment. Să nu Mă ofensezi niciodată cu îndoieli. Aceste timpuri sunt trecute deja. Caută-Mă cu umilință în inimă și suflet. Rămâi în tăcere atunci când Cuvântul Meu este atacat, batjocorit, refuzat, contrazis și pus sub semnul întrebării, pentru că nu ține de tine să răspunzi pentru Mine. Atât de multe lucruri vei mai învăța de la Mine, dacă te așezi și Mă asculți. Îți voi insufla harul discernământului. Acceptă acest Dar. Să nu te îndoiești. Bucură-te cu Mine.

Aceasta este o Misiune foarte importantă, ea nu se aseamănă cu nicio alta pe care am trimis-o Eu omenirii încă din timpurile primilor profeți.

În termeni omenești, ea va necesita multă putere din partea ta. Ceea ce este important acum este pur și simplu să comunici cu Mine prin Rugăciune, prin Adorație și Binecuvântatele Sacramente. Orice altceva trebuie exclus. Familia este importantă mereu. Tot ceea ce este în afară de acestea două rămâne în plan inferior.

Încearcă să te relaxezi și permite să te umple iubirea Mea. Nu risipi timp valoros îngrijorându-te. Unește-te cu Mine și vei fi apărată de orice nedreptate. Te iubesc, fiica Mea, și Mă încred în tine.

Devotatul vostru Mântuitor si Învătător, Isus Cristos am citit


106. Cheile Romei sunt acum restituite lui Dumnezeu, Tatăl atotputernic

Luni, 06 iunie 2011 la ora 10:30

Iubita Mea fiică, fii tare acum. Conținutul mesajelor Mele îți provoacă frică, dar nu trebuie să cedezi. De multe ori te simți singură în această muncă, totuși, Eu stau cu tine în fiecare zi și nu sunt... citește tot aici

Iubita Mea fiică, fii tare acum. Conținutul mesajelor Mele îți provoacă frică, dar nu trebuie să cedezi. De multe ori te simți singură în această muncă, totuși, Eu stau cu tine în fiecare zi și nu sunt departe de tine. Mesajele Mele, așa cum te-am prevenit, nu vor aduce întotdeauna bucurie sufletelor. Dar cei care cred, vor înțelege că pedeapsa e necesară, ca să ajute la purificarea lumii.

Știu că este greu uneori să digeri conținutul mesajelor, însă acum trebuie să-ți pui toată încrederea în Mine. Îți atrag încă o dată atenția să nu te preocupe oamenii care contestă, analizează sau caută cusururi Cuvântului Meu Sfânt. Nici tu și nici ei nu aveți autoritatea s-o faceți.

Tu trebuie să Mă asculți acum. Lasă-i în pace pe cei care continuă să disprețuiască și să denunțe Cuvântul Meu, pentru că acest lucru nu te mai privește pe tine.

Da, este firesc, vei fi criticată atunci când proclami Cuvântul Meu. Ignoră-i pe aceia care încearcă să te atace. Timpul este prea scurt pentru ca să-l pierzi cu astfel de diversiuni. Cei de care trebuie să te ocupi sunt sărmanii Mei copii fără credință sau cei care nu Mă cunosc pe Mine sau pe Tatăl Veșnic. Ei sunt cei pentru care sunt foarte îngrijorat.

Acei creștini bine intenționați care vor încerca mereu să discearnă Cuvântul Meu, dedicându-și timpul analizării lui în loc de a-Mi urma pur și simplu învățăturile și de a se ruga pentru sărmanii lor frați, vor risipi timp prețios. Fiica Mea, să spui lumii că acum vor avea loc catastrofele ecologice prevestite. Toate vor începe acum. Foarte multe. Foarte repede. Toate îi vor viza pe orbii care prin păcatele lor și-au întors privirea de la Cuvântul Lui Dumnezeu, Tatăl Veșnic, și s-au ghemuit în vizuina lor nelegiuită.

Credincioșii să nu se teamă

Credincioșii Mei, rugați-vă. Nu vă temeți. Vă voi oferi în permanență ocrotirea Mea Divină, chiar și atunci când sunteți batjocoriți pentru Numele Meu. Rugăciunea vă va da putere și curaj atunci când satana și creaturile lui își vor vărsa otrava asupra copiilor Mei. Fiți atenți la Mine, ofensiva odioasă a satanei împotriva umanității se va agrava, prin terorism, prin monopolul banilor și otrăvirea pământului prin contaminare deliberată.

Mânia Lui Dumnezeu, Tatăl Veșnic, va lovi acum și rapid. Trebuie să vă rugați în grupuri, în toată lumea, pentru că rugăciunea va ajuta la îndepărtarea unora dintre aceste evenimente.

Rugați-vă pentru iubitul Meu papă Benedict. Este înconjurat de dușmani foarte puternici ai lui Dumnezeu, care sunt înfometați să preia puterea și controlul Bisericii Mele. Rugăciunea poate ajuta la întârzierea iminentei sale plecări, când va fi forțat să părăsească Vaticanul după cum a fost prezis. Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru această perioadă, pentru că va fi cea mai întunecată perioadă care cade peste slujitorii Mei sfințiți, episcopi, cardinali și toți credincioșii Mei adevărați. Cheile Romei Îi vor fi înapoiate Lui Dumnezeu, Tatăl Atotputernic.

A sosit timpul bătăliei împotriva diavolului și a discipolilor săi. Încercările lor de sabotare a omenirii vor fi aspru pedepsite, iar pentru acțiunile lor nefaste vor fi supuși la suferințe mari.

Ridicați-vă, copiii Mei. Considerați încrederea, speranța și devotamentul față de Mine ca o prioritate. Rugăciunea zilnică, Sfânta Liturghie și Sfânta Euharistie Mă ajută pe Mine și pe Tatăl Meu să-l eliminăm pe diavol. Urmați-Mă. Ridicați potirul Meu, pentru că dacă faceți asta vă veți bucura de Viața Veșnică.

Iubitul vostru Mântuitor,
Împăratul omenirii, Isus Cristos am citit


108. Mesaj pentru preoți, episcopi și cardinali cu privire la falsul profet

Marți, 07 iunie 2011 la ora 15:15

Fiica Mea iubită, ai suferit pentru că înșelătorul te chinuie. Trebuie să te rogi insistent ca să poți rezista atacurilor sale. Puneți toată încrederea în Mine și apoi lasă-mă să Mă ocup Eu de asta. Tu... citește tot aici

Fiica Mea iubită, ai suferit pentru că înșelătorul te chinuie. Trebuie să te rogi insistent ca să poți rezista atacurilor sale. Puneți toată încrederea în Mine și apoi lasă-mă să Mă ocup Eu de asta. Tu te necăjești deși ar trebui să-Mi oferi Mie suferințele tale cu bucurie în suflet. Dacă îți vei reaminti continuu că aceste suferințe vin pentru că tu ești în uniune cu Mine, și că ești cu adevărat binecuvântată ca suflet ales, atunci te vei simți diferit.

Mulți dintre cei care Mă urmează încep acum să înțeleagă ce se întâmplă în lume și prin harul Duhului Sfânt ei se ridică la luptă ca să apere Cuvântul Meu. Armata credincioșilor Mei va deveni acum tot mai tare și-i va conduce fără frică pe păcătoși spre mântuire.

Sfântul Meu Vicar, Papa Benedict, are nevoie de rugăciunile voastre. Rugați-vă zilnic pentru el pentru că are nevoie de protecție la toate nivelurile ca să poată trece prin chinurile ce îl așteaptă. Este important ca discipolii Mei să fie atenți la oricare nou papă care ar putea veni, căci el nu va fi de la Dumnezeu. Te rog avertizează-i pe toți slujitorii Mei consacrați să se pregătească pentru provocările teribile cu care trebuie să se confrunte, care vor fi cele mai înfricoșătoare din toată slujirea lor. Va fi nevoie de mare curaj ca să apere Adevărul Învățăturilor Mele. Atât de mulți servitori consacrați sunt orbi la Promisiunile pe care le-am făcut Eu când am spus ca voi veni din nou. Când cred ei ca va fi asta? Atât de mult s-au obișnuit să recite Învățăturile Mele încât au uitat că ar putea fi martorii acestor evenimente oricând, chiar în cursul vieții lor. Aceasta este una dintre cele mai mari provocări ale lumii de azi.

Dacă am trimis profeți în lume cu mii de ani în urmă, atunci bineînțeles că voi trimite iarăși în perioada de pregătire a lumii pentru când voi veni din nou.

Treziți-vă și înțelegeți învățăturile pe care le propovăduiți în comunitățile voastre. Înțelegeți că sunt Eu acela care vă vorbește acum. Mulți vor veni în Numele Meu dar puțini vor spune Adevărul. Acest mesaj vine de la Mine, Mântuitorul vostru Divin. Rugați-vă pentru harul discernământului ca să puteți recunoaște adevărata Mea Voce când aceasta vă este dată. Deschideți-vă acum inimile și ascultați ceea ce vreau să vă spun. A sosit timpul să vă spun că profețiile cuprinse în Cartea Apocalipsei sunt pe cale să se desfășoare sub ochii voștri.

Voi, iubiții Mei slujitori, trebuie să luptați cu curaj, prin iubirea voastră pentru Mine, împotriva obstacolelor puse de înșelător și care vă vor solicita pana la limita răbdării voastre. Trebuie să știți că profetul fals se pregătește să vă ademenească, să vă captiveze și să vă convingă că el reprezintă Adevărul. Acum trebuie să vă arătați fidelitatea față de Mine și față de Tatăl Meu Veșnic. Vă rog nu disperați. Deși aceste evenimente vă vor speria și vă vor dezorienta, va trebui să rămâneți credincioși și fideli față de Mine.

Pentru prima dată, credința voastră va fi pusă la încercare, cu adevărat. Biserica lui Petru este Biserica Mea. Dar când cheile I se vor înapoia Lui Dumnezeu Tatăl, lucru care se va întâmpla acum, atunci Biserica va deveni parte din Împărăția Mea. Eu sunt Adevărul. Urmați în permanență Adevărul.

Rugați-vă Mie acum pentru harurile necesare ca să vă ridicați în timp deasupra înșelăciunilor satanei. Altfel, profetul fals îi va prinde în mrejele sale pe copiii Mei, prin maniera sa carismatică și fermecătoare, care vine de la Înșelător – cu care el este împreună. Satana nu va cuceri niciodată Biserica Mea dacă slujitorii Mei vor fi vigilenți față de înșelăciune și o vor vedea ca atare, adică o minciună diavolească din care, dacă vă veți implica și îi veți jura credință, nu va fi cale de întoarcere!

Ascultați-Mă acum. Întoarceți-vă la Mine pentru îndrumarea și harurile deosebite de care aveți nevoie ca să conduceți turma Mea înapoi la Mine și la Tatăl Ceresc. Când veți face aceasta, Eu voi revărsa asupra voastră atâtea haruri încât în scurt timp veți găsi puterea de a apăra Cuvântul Meu cu orice preț.

Eu vă iubesc pe toți și tânjesc după ajutorul vostru în aceste timpuri de pe urmă.

Isus Cristos am citit


133. Importanța sacramentelor – căsătoria și prima sfântă împărtășanie

Miercuri, 06 iulie 2011 la ora 15:00

Fiica Mea multiubită, privește cum credința copiilor Mei începe să crească și să înflorească. Cu toate că în lume este mult întuneric, lumina discipolilor Mei devine pe zi ce trece mai strălucitoare,... citește tot aici

Fiica Mea multiubită, privește cum credința copiilor Mei începe să crească și să înflorească. Cu toate că în lume este mult întuneric, lumina discipolilor Mei devine pe zi ce trece mai strălucitoare, datorită flăcării Duhului Meu Sfânt, care a coborât asupra omenirii întregi.

Astăzi, fiica Mea, doresc să reamintesc tuturor credincioșilor Mei importanța rugăciunii pentru a ușura suferința în lume. Rugăciunile voastre ajută acum la înlăturarea multor catastrofe globale care au fost prezise. Rugăciunea are cea mai mare putere în îmblânzirea răului și, dacă este spusă în numele altora, primește răspuns.

Cu toate că sunt mulțumit de cei care au credința puternică, totuși sunt îngrijorat pentru aceia care refuză Lumina Mea Divină, Adevărul. Mulți oameni rătăcesc acum în lume ca și când s-ar afla într-o stare de buimăceală. Nimic nu le aduce pacea. Nimic nu le aduce bucurie. Confortul material, oricât de ridicat, nu le alină durerea. Sufletul lor gol este pierdut. Vă rog pe voi, rugați-vă pentru aceștia.

Fiica Mea, te rog, roagă-te pentru Vicarul Meu, Papa Benedict, pentru că este înconjurat de forțe francmasonilor, care acum fac toate eforturile să îl detroneze. Aceste forțe malefice s-au infiltrat în Biserica Mea încă de la Conciliul Vatican II și au diluat Învățăturile Mele. Au fost adoptate multe legi care Mă ofensează, în special distribuirea Sfintei Euharistii prin persoane laice. Lipsa de respect față de Mine și față de Tatăl Veșnic, dovedită prin implementarea acestor noi legi introduse pentru confortul societății moderne M-a făcut să plâng cu tristețe.

Sfânta Euharistie trebuie primită pe limbă și nu murdărită de mână omenească. Dar tocmai aceasta este ceea ce au făcut slujitorii Mei sfințiți. Aceste legi nu au primit permisiunea Mea în spirit. Slujitorii Mei sfințiți sunt conduși pe un drum care nu se aliniază cu învățăturile apostolilor Mei. În ziua de azi nu sunt luate foarte în serios Sacramentele Mele, mai ales de către aceia care iau parte la Sacramentul Căsătoriei și al Primei Împărtășanii.

Jurământul căsniciei este foarte serios, pentru că – rețineți – este un Sacrament și se petrece în fața lui Dumnezeu Tatăl. Totuși pentru mulți este vorba despre materialism și capcana aparențelor. Mulți dintre cei care primesc Sacramentul Căsătoriei nu îi recunosc importanța după aceea. Mulți încalcă foarte ușor jurământul. De ce fac aceasta? De ce sunt de acord de formă cu această Sfântă Uniune pentru ca foarte curând după aceea să se despartă? Aceasta este batjocorirea uneia dintre cele mai importante uniuni care este binecuvântată de Mâna Tatălui Meu Veșnic. Mulți oameni nu iau în serios Voința Tatălui Meu, ca niciun om să nu distrugă o astfel de uniune, mulți oameni divorțează, conform unor legi care nu sunt recunoscute de Tatăl Meu. Divorțul este o cale simplă de a fugi de răspundere. Toate căsniciile sunt făcute în Cer. Niciun om nu poate să distrugă o căsătorie fără ca să-L ofenseze pe Tatăl Meu.

Prima Sfântă Împărtășanie

Primirea pentru prima oară a Trupului Meu prin Sacramentul Euharistiei este un alt exemplu al felului în care Eu sunt batjocorit. Atât de mulți părinți nu iau în seamă importanța momentului când copiii lor iau prima dată Pâinea Vieții. Ei sunt mai preocupați de felul în care sunt îmbrăcați copiii lor, decât de acel dar minunat pe care îl primesc. Acest dar îi va duce pe ei la mântuire. Totuși, materialismul care înconjoară acest eveniment nu are nimic în comun cu sufletul lor. Pentru Mine partea cea mai tristă este că acestor copii nu li se spune despre Mine. Iubirea pe care o simt pentru acești copii este atotcuprinzătoare. Când ei primesc Sfânta Euharistie în deplina cunoștință a ceea ce primesc, sufletele lor devin pure. Cu cât Mă primesc mai des în acest fel, cu atât credința lor va fi mai puternică.

Nu uitați, fără Sacramente, credința voastră slăbește. După un timp, dacă sufletul vostru este lipsit de binecuvântările Mele speciale, el intră într-o stare de amorțeală. Toată credința voastră în Mine și în Tatăl Meu Veșnic dispare, doar micuța flacără a recunoașterii mai rămâne, arzând mai tare din când în când. Întoarceți-vă la Mine prin Sacramente. Cinstiți Sacramentele așa cum se cuvine și veți simți din nou cu adevărat prezența Mea.

Țineți minte că Sacramentele au o menire, ele sunt hrana de care aveți nevoie pentru viața eternă a sufletului. Fără Sacramente, sufletele voastre mor.

Vă iubesc pe toți. Vă rog să Mă îmbrățișați așa cum se cuvine prin respectarea Sacramentelor, dăruite vouă de Dumnezeu, Tatăl Atotputernic.

Mântuitorul vostru iubitor, Regele Omenirii, Isus Cristos am citit


252. Pregătirile sunt încheiate acum

Miercuri, 16 noiembrie 2011 la ora 20:30

Multiubita Mea fiică, ia aminte acum. Te rog spune-le din nou copiilor Mei că doar credința le va asigura salvarea. Asta este tot ce contează acum.

Dragostea pentru Mine și pentru ceilalți va fi calea... citește tot aici

Multiubita Mea fiică, ia aminte acum. Te rog spune-le din nou copiilor Mei că doar credința le va asigura salvarea. Asta este tot ce contează acum.

Dragostea pentru Mine și pentru ceilalți va fi calea voastră spre Paradis.

Dacă vă iubiți unii pe alții așa cum vă iubesc Eu pe voi, această dragoste trebuie să fie necondiționată. Trebuie să vă acceptați greșelile reciproc. Iertați-vă, copii. Lupta nu vine din Cer. Ea este cauzată de Înșelător, ca să provoace tulburare.

Ridicați-vă acum și rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru Marea Mea Milostivire, căci timpul aproape că a sosit.

Pregătirile sunt încheiate acum.

Pur și simplu acum trebuie să așteptați.

Pregătiți-vă sufletele și rugați-vă unul pentru altul. Fiica Mea, trebuie doar să acceptați voința Mea Sfântă.

Nu cereți explicații. Urmați îndemnurile Mele și arătați-Mi ascultare în orice moment. Nu intrați în capcanele ce vă sunt întinse ca să fiți duși la pierzare. Satana vrea să cădeți, ca să poată veni asupra voastră, deci trebuie să vă reamintesc iarăși să fiți tăcuți. Acceptați și suferiți orice jignire cu ochii plecați în smerenie totală.

Fiica Mea, imitați-Mă în tot ce faceți. Odată ce faceți asta, Satana nu poate obține victorie asupra voastră.

Mergeți acum și așteptați. Căci Eu voi veni în curând.

Iubitorul vostru Isus,  Mântuitorul și Salvatorul întregii omeniri am citit


319. Anticristul, care se ascunde în culise, în curând se va face cunoscut

Joi, 19 ianuarie 2012 la ora 08:30

Scumpa Mea fiică iubită, acum vei avea nevoie de toată puterea pentru a putea vesti în continuare Preasfântul Meu Cuvânt.

Toți cei care aud Sfântul Meu Cuvânt și cred în el, rugându-se rugăciunile Cruc... citește tot aici

Scumpa Mea fiică iubită, acum vei avea nevoie de toată puterea pentru a putea vesti în continuare Preasfântul Meu Cuvânt.

Toți cei care aud Sfântul Meu Cuvânt și cred în el, rugându-se rugăciunile Cruciadei de rugăciune, vor avea parte de mari haruri.

Purgatoriul pe pământ, de care vor avea parte în curând acele suflete care după Marele Avertisment vor arăta căință sinceră pentru păcatele lor, va fi foarte greu.

Această căință este foarte importantă, copiii Mei. Nu vă împotriviți acesteia. Acceptați-o.

Vorbesc celor care cred în Mine: Trebuie să mă ascultați. După Marea Mea Milostivire numărul vostru va crește și glasul vostru va primi răspuns din pustie.

Prin forța și spiritul vostru luptător, Biserica Mea va putea să supraviețuiască prigoanei.

Copiii Mei, nu aveți pentru ce vă teme, dacă veți merge alături de Mine cu smerenie.

Ascultarea voastră smerită este esențială, dacă vreți să aveți parte de haruri care vă vor face capabili să rămâneți puternici, să vă puteți stăpâni emoțiile și să luptați în armata Mea împotriva lui anticrist.

Copiii Mei, el se ascunde în culise, dar în curând va păși în fața lumii.

El nu are rușine, și se va mândri cu eforturile lui umanitare. Mulți se vor prosterna în fața șarmului său, în timp ce el va profita de bunătatea inimilor lor.

Iată a 20-a rugăciune a Cruciadei de rugăciune, pentru a vă ajuta să-l opriți pe anticrist de la distrugerea copiilor Mei.

Rugăciunea (20) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru oprirea anticristului de la distrugerea lumii

"O, Dumnezeule Părinte, în numele Fiului Tău iubit, Te chem să împiedici anticristul să prindă în capcana lui sufletele copiilor Tăi. Te implor, Tată Atotputernic, oprește-l din acțiunile prin care îi îngrozește pe copiii Tăi. Te implor, oprește-l, ca să nu poată contamina creația Ta, și Te rog să ai milă de sărmanele suflete care nu vor avea putere împotriva lui. Ascultă-mi rugăciunea, Tată iubit, și salvează-i pe toți copiii Tăi de această teribilă nenorocire. Amin."

Iubitul vostru, Isus Cristos am citit


328. Milostivirea lui Dumnezeu trebuie să se realizeze așa cum i-am revelat Sfintei Faustina

Duminică, 29 ianuarie 2012 la ora 21:18

Eu, Isus al vostru, vreau să informez lumea că Milostivirea Mea Dumnezeiască trebuie să se realizeze așa cum i-a fost revelat fiicei Mele Elena, Sfânta Soră Faustina.

Acest mister se va revela, așa cum... citește tot aici

Eu, Isus al vostru, vreau să informez lumea că Milostivirea Mea Dumnezeiască trebuie să se realizeze așa cum i-a fost revelat fiicei Mele Elena, Sfânta Soră Faustina.

Acest mister se va revela, așa cum vor vedea toți, ca ultimă manifestare a razelor Milostivirii Mele pentru salvarea omenirii.

Cei ce te batjocoresc pe tine, fiica Mea, și spun că acest mister a fost deja revelat lumii, trebuie să știe următoarele.

Câți oameni din lumea aceasta cunosc promisiunile Milostivirii Mele Dumnezeiești? Foarte putini, incluzându-te și pe tine, fiica Mea.

Discipolii Mei nu știau ca Eu Mă voi întoarce ca să pregătesc lumea pentru acest mare eveniment?

Eu îi pregătesc întotdeauna pe copiii Mei pentru astfel de evenimente. Tatăl Veșnic trimite profeții în lume cu un singur scop, acela de a vă da avertismente potrivite pentru ca sufletele să nu treacă prin aceste evenimente fără să fie pregătite. Prețuiți acest dar al profeției. Nu-l refuzați.

Să nu credeți niciodată că știți totul despre căile Mele pentru că – deși Mă iubiți pe Mine – voi nu Mă cunoașteți mereu sau nu înțelegeți căile Mele.

Căci voi, care îi batjocoriți pe profeții Mei, amintiți-vă că nu pe ei îi batjocoriți, ci pe Mine. Ei sunt doar instrumentele.

Copiii Mei, voi nu trebuie să presupuneți niciodată că Mă cunoașteți cu adevărat, pentru că dacă M-ați cunoaște într-adevăr nu M-ați renega. Dar voi, chiar și astăzi – așa cum făceau discipolii Mei când eram printre ei – negați că sunt Eu cel care vă chem.

Mâna stângă o întindeți spre Mine în timp ce cu dreapta mă pălmuiți.

Nu auziți că Eu vă vorbesc acum? Dacă nu auziți atunci așezați-vă în liniște și rugați-vă către Mine, și așa voi putea umple inima voastră obosită cu Focul Duhului Sfânt.

Vă iubesc, și atunci când Mă veți lăsa să intru în inimile voastre – dezbrăcându-vă de armura de oțel care Mă împiedică – Eu vă voi elibera.

Dacă veți deschide ochii și veți vedea că vă vorbesc Eu, Mântuitorul vostru Dumnezeiesc, atunci – cu inima plină de iubire și bucurie – urmați-Mă pe calea către Noul Paradis.

Nu lăsați ca răul să semene îndoială în mintea voastră. Rugați-vă ca să fiți destul de tari și de smeriți în gând și suflet, încât să alergați în brațele Mele.

Dacă veți veni la Mine ca un copil, doar atunci sufletul vostru va găsi într-adevăr pacea. Acesta este singurul mod ca să Mă lăsați să intru în inimile voastre.

Iubitul vostru Isus am citit


344. Alte țări vor urma Anglia în interzicerea rugăciunii publice

Duminică, 12 februarie 2012 la ora 10:30

Copila Mea, cum plâng când văd cât de mulți încercă să elimine cinstirea Fiului Meu iubit. Ți-am spus mai devreme că lupta a început. Conform planurilor, în Anglia au început deja să interzică rugăciunea... citește tot aici

Copila Mea, cum plâng când văd cât de mulți încercă să elimine cinstirea Fiului Meu iubit. Ți-am spus mai devreme că lupta a început. Conform planurilor, în Anglia au început deja să interzică rugăciunea publică către Dumnezeu Tatăl și Fiul Său Preaiubit, Isus Cristos. Acesta este doar începutul. Foarte curând se va aplica și în școli și în alte locuri publice, până când se vor interzice rugăciunile și în bisericile sfințite ale Fiul Meu, Isus Cristos.

Ura din partea oamenilor și a celor cu rang înalt, față de Fiul Meu, îi va determina să facă tot posibilul pentru a interzice practicarea publică a Creștinismului.

Cei care îl urăsc pe Fiul Meu, spun că nu cred în El. Dar cum pot arăta atâta ură față de cineva în care nu cred?

Disprețul față de Fiul Meu va deveni mai clar când și alte țări vor urma Anglia în interzicerea practicării publice a creștinismului. A-L cinsti pe Fiul Meu va deveni o ofensă. Vor suferi și alte religii care cred în Dumnezeu Tatăl.

Totuși, ele nu vor suferi la fel de mult ca Biserica Romano-Catolică și ceilalți Creștini. Suferința acestora va deveni intensă.

Rugați-vă, copiii Mei, pentru a fi înlăturate multe dintre aceste rele, deoarece vor deveni tot mai evidente acum.

Mult timp au stat ascunși cei care pretind că nu cred în Fiul Meu.

Acum, ei vor ieși în față, încrezători, și Îl vor persecuta pe Fiul Meu prin suferința pe care o vor provoca discipolilor Săi.

Rugați-vă copii, cu tărie, pentru a ocroti credința și dreptul de a-l preamări pe Fiul Meu în public, fără să vă fie rușine.

Rugați-vă cu această rugăciune (29) a Cruciadei de Rugăciune, pentru ocrotirea practicării Creștinismului.

Rugăciunea (29) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru a proteja practicarea creștinismului

"O, Doamne, Isuse Cristoase, Te implor revarsă Duhul Tău Sfânt asupra tuturor copiilor Tăi. Te rog să-i ierți pe toți cei care Te urăsc. Mă rog ca ateii să-și deschidă inimile împietrite, în timpul Marelui Act de Milostivire, pentru ca ai Tăi copii, care Te iubesc, să Te poată cinsti cu demnitate și să se ridice mai presus de orice persecuție. Te rugăm să-i umpli pe toți copiii Tăi cu darul Duhului Sfânt, astfel încât, plini de curaj, să se poată ridica și să conducă armata Ta în bătălia finală împotriva satanei, a demonilor lui și a tuturor sufletelor care sunt sub robia falselor promisiuni. Amin."

Mergi în pace, copilul Meu, și spune lumii să se pregătească pentru această mare nedreptate.

Vă mulțumesc pentru că ați răspuns chemării Mele.

Maria Regina tuturor Îngerilor, Mama Salvării am citit


369. Prima pecete este apostazia

Miercuri, 07 martie 2012 la ora 15:40

Prea iubita Mea fiică, spune copiilor Mei că niciun om nu are cunoștințele sau autoritatea de a dezvălui Adevărul conținut în Cartea Apocalipsei. Indiferent cât de informați se consideră ei, numai Eu,... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, spune copiilor Mei că niciun om nu are cunoștințele sau autoritatea de a dezvălui Adevărul conținut în Cartea Apocalipsei. Indiferent cât de informați se consideră ei, numai Eu, Isus, Salvatorul și Mântuitorul omenirii, pot dezvălui lumii ce conține Cartea Adevărului.

Numai Eu, Mielul lui Dumnezeu, am dreptul de a oferi lumii de azi Adevărul dat discipolului Meu Ioan Evanghelistul, unealta Adevărului.

Prima pecete este apostazia, care se vede nu numai printre necredincioși, dar și printre cei care pretind că Mă cunosc pe Mine și care în mod public proclamă că Mă iubesc pe Mine. Acesta este momentul în care Credința Adevărată va fi răstălmăcită, când vouă, copiilor Mei, vă va fi prezentată o doctrină diluată, care este o insultă la adresa Învățăturilor Mele.

Vă spun, copilașilor, că atunci când veți vedea apărând credințe false și doctrine religioase noi, veți ști că este timpul ca Prima Pecete să fie dezvăluită.

Uitați-vă în jurul vostru, ce vedeți? Religii care aduc omagiu unor zei noi de care nu ați auzit. Religii bazate pe închipuiri și non-sensuri fără conținut sau substanță. Entități spirituale care nu sunt din această lume dar despre care mulți consideră că reprezintă tărâmul ceresc al Tatălui Meu.

Fiți foarte atenți, căci vă previn că trăiți într-o fantezie.

Niciuna dintre aceste credințe metafizice nu reprezintă Adevărul.

Orice doctrină care te învață să te pui pe tine însuți înainte de toți și de toate, este o doctrină ce provine de la satana.

Nu o ascultați! Întoarceți spatele acestei cumplite înșelăciuni.

Cei care caută zei falși și își dedică viața ca să venereze acești zei falși, sunt pierduți pentru Mine.

Dacă nu vă opriți și nu începeți să vă rugați Mie pentru călăuzire, Eu nu vă pot salva. Vouă, și tuturor celor care se despart din propria lor voință de regele întunericului, vi se va da darul discernământului dacă Mă rugați cu Rugăciunea (36) a Cruciadei: Ajută-Mă să-L onorez pe adevăratul Dumnezeu.

Rugăciunea (36) a Cruciadei de Rugăciune: Ajută-mă să-L onorez pe Dumnezeul Adevărat

"O, Isuse, ajută-mă, căci sunt pierdut și tulburat. Nu știu adevărul despre viața de după moarte. Iartă-mă dacă te-am supărat slăvind alți zei falși care nu sunt Dumnezeul adevărat. Salvează-mă, ajută-mă să văd Adevărul clar și salvează-mă de întunericul din sufletul meu. Ajută-mă să intru în lumina Milostivirii Tale. Amin."

Există doar un singur Dumnezeu, Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt în Una Sfântă Treime.

Orice alți zei vin de la satana, indiferent sub ce mască atractivă s-ar ascunde.

Vă rog să nu vă irosiți viața veșnică, crezând în acele credințe care onorează practicile new age, incluzând aici Reiki, Yoga, meditații new age, cărți de tarot, clarvăzători, lecturi metafizice, slăvirea îngerilor asociați cu maeștri iluminați.

Încet dar sigur, aceste practici oculte încep să fie acceptate nu numai de societatea vostră ci și de Bisericile Catolice și Creștine.

Aceste false doctrine religioase se răspândesc atât de repede încât au prins în mreje miliarde de copii ai lui Dumnezeu, care și-au găsit astfel o falsă alinare și nu mai recunosc existența lui Dumnezeu, Unul Adevărat.

Al vostru Isus am citit