Au fost găsite 60 mesaje conform filtrelor de căutare.

54. Cutremur în Europa si război mondial

Vineri, 18 martie 2011 la ora 00:00

Iubita Mea fiică, cu mare dragoste vin să vorbesc cu tine în seara aceasta. Pentru că știu frământările pe care le înduri acum. Suferința pe care ai oferit-o acum pentru suflete este importantă, pentru... citește tot aici

Iubita Mea fiică, cu mare dragoste vin să vorbesc cu tine în seara aceasta. Pentru că știu frământările pe care le înduri acum. Suferința pe care ai oferit-o acum pentru suflete este importantă, pentru că acele suflete ar fi fost osândite dacă nu ai fi făcut asta cu bucurie.

Fiica Mea, aceste Mesaje sunt autentice, dar tu trebuie să comunici cu Mine doar în timpul sau după rugăciune, pentru că înșelătorul poate uneori să intervină dacă nu ești în rugăciune tăcută cu Mine.

Război mondial

Fiica Mea, profețiile despre care ți-am vorbit se vor întâmpla. Iubitul Meu Vicar nu mai are mult timp de stat la Vatican în urma evenimentelor petrecute în martie. Omenirea va fi martoră și a altor evenimente, cum ar fi un cutremur în Europa, care va șoca pe multă lume. Dar această purificare va ajuta la unirea oamenilor și va fi spre binele tuturor. Alte evenimente globale cum ar fi erupții vulcanice vor mai avea loc acum (vizionara deține detalii privind locația și luna), în timp ce războiul din orientul mijlociu va atrage alte națiuni. Alte țări occidentale vor provoca o reacție din partea Rusiei și a Chinei. Toate acestea vor duce la un război mondial.

Gravitatea evenimentelor se va micșora prin rugăciune

Rugăciunea va crea convertire. Convertirea va îmblânzi, prin rugăciune, amploarea și gravitatea evenimentelor.

Suferința va aduce umilință – umilința va salva suflete

Draga Mea fiică, în timp ce lumea continuă să treacă prin aceste evenimente tulburătoare, cei care suferă vor dobândi umilință. Prin umilință, ei pot fi salvați. Toate acestea sunt necesare ca să pregătească lumea pentru a Doua Mea Venire. Acest timp nu mai este departe. Fiica Mea, pentru credincioșii Mei va fi o zi glorioasă. Păstrați această zi în centrul atenției voastre, pentru că atunci toată suferința îndurată înainte în Numele Meu va fi uitată.

Toate profețiile cuprinse în cartea Apocalipsei se dezvăluie acum lumii. Pe cei care au înțeles importanța acestor evenimente îi rog foarte mult să le explice celorlalți importanța lor și faptul că trebuie să-și ceară iertare de la Dumnezeu, ca să-și curețe sufletele.

Îndoiala față de Mesajele Mele

Fiica Mea, întotdeauna ascultă mesajele Mele cu inima. Știi că ele vin de la Mine, de la Mântuitorul tău Divin, cu toate că, între timp, alții încearcă să te convingă că nu este așa. Acest lucru Mă îndurerează. Înțeleg că multe din îndoielile tale provin din preocuparea ta de a nu-i induce în eroare pe oameni. Acum în sfârșit trebuie să alungi aceste gânduri.

Oferă-Mi voința ta

Fiica Mea, ai fi mai puternică dacă ai primi sprijinul de care ai nevoie de la un preot. Din nefericire, niciunul nu va lua Cupa Mea așa cum trebuie – fapt pe care Eu îl găsesc foarte jignitor. Așadar, trebuie să te încrezi în Mine în totalitate. Oferă-Mi voința ta în sfârșit, și totul va deveni mai clar. Rugați-vă Rozariul Milostivirii Divine în fiecare zi, precum și Rugăciunea Sfântului Rozariu. Cel puțin săptămânal să iei parte la adorație într-o biserică. Toate aceste mici daruri adresate Mie te aduc mai aproape de Mine. Cu cât ești mai aproape de Mine cu atât vor fi mai ușoare și mai simple sarcinile tale.

Apără aceste Mesaje

Respectă această Scriere Sfântă. Apăr-o. Acceptă faptul că ea va fi atacată și va fi desfăcută în bucăți mai ales de către aceia care se consideră specialiști și care vor căuta pasaje care – spun ei – sunt în contradicție cu Învățăturile Mele. Singura contradicție va fi propria lor interpretare greșită a Învățăturilor Mele. Aceasta se întâmplă când denaturează și răstălmăcesc Cuvântul Meu Sfânt ca să se potrivească planului lor.

Importanța rămânerii în starea de har

Fiica Mea, Mi-ai lipsit și Mi-a lipsit comunicarea ta apropiată, din inimă, cu Mine. Cere-Mi harurile care să te întărească și le vei primi. Am planuri foarte importante pentru tine, fiica Mea. De aceea este esențial ca sufletul tău să se purifice și să rămâi în stare de har mereu. Pe măsură ce are loc transformarea ta finală spre desăvârșirea spirituală, vei suferi, fiica Mea. Dar Eu te voi pregăti pentru aceasta. Părerea celorlalți nu ar trebui să te preocupe. Pe cei care nu se află în lumină și care te supără – ignoră-i. Roagă-te pentru ei! Nu uita în schimb că ei sunt în stare să te îndepărteze foarte mult de Mine, fără ca tu să observi aceasta, iar când vei observa, inima ta se va fi închis deja față de Mine.

Sfântul Augustin și Sfântul Benedict lucrează împreună cu tine. Cere-le ajutorul și totul ți se va părea mult mai ușor. Să lucrezi pentru Mine, să împlinești toate acele sarcini pe care ți le cer, este dificil. Vor încerca să îți pună piedică la fiecare pas. Supărarea, frustrarea și certurile vor apărea și se vor intensifica în jurul tău. Toți urmăresc să îți slăbească determinarea, dacă îi lași.

Trebuie să-ți binecuvântezi căminul, trebuie să porți Rozariul, o cruce benedictină, de asemenea apă sfințită, de acum încolo, tot timpul. Fii curajoasă acum! Ai încredere totală în Mine! Eliberează-te în sfârșit! Oferă-Mi voința ta acum, și îți voi acorda toate harurile de care ai nevoie ca să îndeplinești Lucrarea Mea la perfecție.

Te iubesc, fiica Mea aleasă. Voi continua să te fac mai puternică decât ești. Te voi îndruma. Pentru ca aceasta să fie eficientă, trebuie să Mi te oferi cu trupul, mintea și sufletul. Dar această oferire trebuie să vină de la tine, ca un dar deosebit pentru Mine. Eu nu pot să le iau pur și simplu de la tine, pentru că voința ta liberă este un dar de la Dumnezeu, Tatăl Meu Veșnic.

Mergi acum în pace, fiica Mea! Predă-Mi Mie îngrijorările și frământările tale! Eliberează-ți mintea, trupul și sufletul! Apoi, când îți vei oferi libera voință, vei fi în sfârșit în uniune cu Mine. Acest dar pentru Mine va asigura răspândirea rapidă a Cuvântului Meu în toată lumea.

Al tău iubit Mântuitor Isus Cristos, Drept Judecător am citit


130. Se intensifică lupta celui rău pentru discreditarea acestor mesaje

Sâmbătă, 02 iulie 2011 la ora 10:00

Fiica Mea iubită, această perioadă va fi foarte dificilă pentru tine, pe măsură ce mesajele se vor răspândi în toată lumea. Mulți vor ataca aceste mesaje, dar când o vor face fac, tu să îi ignori.

Sfântul... citește tot aici

Fiica Mea iubită, această perioadă va fi foarte dificilă pentru tine, pe măsură ce mesajele se vor răspândi în toată lumea. Mulți vor ataca aceste mesaje, dar când o vor face fac, tu să îi ignori.

Sfântul Meu Cuvânt se va răspândi așa cum am mai spus. Acum vreau să subliniez și mai mult punctele principale ale mesajelor Mele. Tu deja știi cum să faci aceasta, deci începe încă de azi. Ceea ce îți cer este dificil, dar vei primi ajutor în continuare pentru această lucrare.

În timpul acesta vei avea nevoie ca alții să se roage pentru tine, pentru că lupta prin care Satana încearcă să discrediteze aceste mesaje se intensifică. Trebuie să te rogi pentru protecție, împotriva loviturilor pe care el ți le va da cu ajutorul altora. Acceptă faptul că această serie de încercări este esențială pentru ca tu să rămâi într-o stare de smerenie. Trebuie să știi că tu ești vocea Mea către lume. Fă auzită Vocea Mea cât de repede poți.

Te iubesc, fiica Mea. Sprijină-te pe Mine întru totul și Eu te voi trece prin toate acestea.

Mântuitorul  tău iubit, Isus Cristos am citit


194. Adevărul este tratat, de obicei, cu mare prudență și cu refuz deschis

Joi, 15 septembrie 2011 la ora 23:50

Draga Mea fiică iubită, tu acum ești martora mai multor detalii ale suferinței pe care am îndurat-o Eu în timpul Răstignirii Mele: abandonul, respingerea, izolarea. Respingerea prin valul de batjocuri... citește tot aici

Draga Mea fiică iubită, tu acum ești martora mai multor detalii ale suferinței pe care am îndurat-o Eu în timpul Răstignirii Mele: abandonul, respingerea, izolarea. Respingerea prin valul de batjocuri din partea autorității și mai ales cea din partea discipolilor Mei devotați. Chiar și apostolii Mei M-au respins atunci când aș fi avut nevoie de ei. Așadar să nu fi surprinsă dacă și cu tine se va întâmpla la fel.

Azi noapte ți-a fost dată o viziune despre Mine stând în picioare înaintea călăilor Mei, pe care a trebuit să-i ascult, atunci când minciunile lor josnice M-au condamnat, pe Mine și Adevărul Învățăturilor Mele. La fel veți fi tratați și voi, tu și discipolii Mei, de mâna celor care nu pot accepta Adevărul, sau îl găsesc detestabil.

Fiica Mea, în general Adevărul este tratat cu prudență extremă sau cu refuz deschis și uneori este considerat blasfemie. Să nu te temi, deoarece Cuvintele pe care ți le dau nu sunt altceva decât Adevărul. Nu trebuie să te temi niciodată să faci public ceea ce Îți dau Eu. De ce ți-aș da minciuni? De ce aș vrea să subminez aceste mesaje, permițând unui neadevăr să ajungă în ele? Căci asta ar fi în contradicție cu voința Tatălui Meu. Nici măcar satanei nu îi este permis să se amestece în aceste mesaje, oricât de mult ar încerca.

Cu cât devin mai puternice aceste mesaje, ele vor deveni obiectul mai multor dispute și ridiculizări. Totuși mulți vor fi atrași de ele, deoarece dincolo de toate ei nu vor lăsa neascultat imboldul Duhului Sfânt care le va atinge sufletele.

Cu timpul, copiii Mei, ei Îmi vor mulțumi că i-am ajutat să poată trece prin mărăcinișul țepos al confuziei, care i-ar fi împiedicat să ajungă la poarta Paradisului, deoarece fără îndrumarea Mea de acum, ar fi pierduți. Nu ar găsi forța să ajungă în siguranță la poarta Noului Paradis, noua Eră de Pace pe Pământ, care îi așteaptă pe toți cei care Mă urmează pe Mine și învățăturile Mele.

Mântuitorul și Învățătorul vostru iubit, Isus Cristos am citit


292. Dumnezeu Tatăl: Fiul Meu este trimis pentru a revendica Tronul Lui de drept

Sâmbătă, 24 decembrie 2011 la ora 18:00

Fiica Mea, așa cum am trimis Salvatorul în lume prima oară, ca să salveze omenirea, acum sunt gata să-L trimit pe Fiul Meu, Isus Mântuitorul omenirii, încă o dată, ca să salveze sufletele celor care nu... citește tot aici

Fiica Mea, așa cum am trimis Salvatorul în lume prima oară, ca să salveze omenirea, acum sunt gata să-L trimit pe Fiul Meu, Isus Mântuitorul omenirii, încă o dată, ca să salveze sufletele celor care nu s-ar salva.

Copiii Mei trebuie să înțeleagă semnificația amară și dulce a sacrificiului care L-am făcut pentru omenire, când L-am trimis pe Fiul Meu pentru prima oară.

Când am înțeles că singura cale de răscumpărare a omenirii era să trimit un Salvator, știam că nu pot aștepta ca vreun profet sau suflet ales să sufere un asemenea sacrificiu. Am decis, prin intermediul celei de-a doua persoane a Dumnezeirii Mele, să trimit un Fiu ca să salveze omenirea. Aceasta era singura cale eficientă de a zădărnicii planurile Satanei, atât de mare era Iubirea Mea pentru copiii Mei.

A-L vedea pe Fiul Meu cum crește și devine om, a fost și încântător și dureros în același timp, știind ceea ce Îl aștepta. Totuși datorită dragostei Mele profunde pentru fiecare dintre copiii Mei, acesta a fost un sacrificiu îndurat de bunăvoie, în scopul salvării Familiei Mele.

Acum că Avertismentul se apropie, Eu pregătesc lumea, prin aceste mesaje Sfinte, ca să-L primească pe Fiul Meu pentru a doua oară.

Copii, a Doua Venire a iubitului Meu Fiu, este aproape. El este trimis pentru a-și revendica tronul de drept, atunci când va domni ca Rege al Omenirii.

Acest eveniment măreț va fi spectaculos și este partea finală a planului de salvare a neamului omenesc de răul care există în lumea voastră. Satana va fi îndepărtat în scurt timp. Adepții săi și cei răi la inimă vor fi șocați și consternați. Ei vor fi lăsați să facă o alegere în această etapă: ori îngenunchează și cer Mila, salvându-se, ori refuză acest mare dar care le va fi oferit.

Copiii Mei, uniți-vă toți și nu vă temeți de batjocură. Duhul Sfânt vă conduce și sunteți ocrotiți de îngerii și sfinții din Cer. Discipolii Mei, misiunea voastră este să mărturisiți Cuvântul și promisiunea Fiului Meu, care dorește ca aceste mesaje să facă înconjurul lumii.

De asemenea, prin rugăciunile voastre, păcătoșii pierduți pot fi scoși din strânsoarea celui rău.

Copii, sunteți în prima etapă a bătăliei finale. Vi se dă a doua șansă pentru salvarea veșnică, prin Milostivirea Fiului Meu Preaiubit. Nu pierdeți această oportunitate. Alăturați-vă cu toții familiei voastre cerești ca vă să salvați frații și surorile de pe Pământ.

Bucurați-vă de acest Crăciun pentru că va fi o sărbătoare specială, iar voi acum trebuie să ajutați ca sufletele să se pregătească pentru a Doua Venire a Fiului Meu, care va avea loc după Marele Avertisment.

Copii, vă iubesc pe toți. Primiți dragostea Mea. Îmbrățișați-mă, pe Mine, Tatăl vostru Veșnic, care va face tot posibilul să vă conducă pe toți în Noua Eră de Pace.

Dumnezeu Tatăl am citit


303. Dumnezeu, Tatăl: Două miliarde de suflete se vor converti ca rezultat al acestor mesaje

Marți, 03 ianuarie 2012 la ora 15:30

Fiica Mea, darul viziunii pe care ai primit-o azi, când ți-am arătat Chipul Meu, Tatăl Tău Ceresc, și al Fiului Meu, este un dar foarte rar.

Tu ești binecuvântată că ai primit acest dar extraordinar din... citește tot aici

Fiica Mea, darul viziunii pe care ai primit-o azi, când ți-am arătat Chipul Meu, Tatăl Tău Ceresc, și al Fiului Meu, este un dar foarte rar.

Tu ești binecuvântată că ai primit acest dar extraordinar din Cer. A fost nevoie de acest act ca să te întărești. Suferința ta se va ușura acum și vei fi mult mai puternică decât înainte.

Să nu-ți fie frică niciodată de această muncă, deoarece trebuie să ști că toata puterea din lume se află în Mâinile Mele Dumnezeiești. Nimeni nu are putere asupra Mea. Nici Înșelătorul nu poate să influențeze sau să schimbe Planul Meu Ceresc pentru Omenire.

Întreg Raiul se bucură pentru convertirile care evoluează ca urmare a acestor mesaje ale Mele date lumii. Mai mult de doua miliarde de suflete se vor converti ca rezultat direct al acestor mesaje dumnezeiești. (vezi nota de la sfârșitul mesajului)

Nimeni nu va opri această muncă. Vor încerca, dar fără succes.

Protecția Mea Dumnezeiască acoperă fiecare suflet care vestește adevărul despre spre mântuire.

Niciodată să nu renunțați, copii, indiferent cât de grea va deveni suferința voastră. Niciodată să nu uitați că suferința vă aduce mai aproape de Împărăția Cerului.

Copiii Mei, în curând vă veți bucura când veți simți harurile care vor fi revărsate asupra voastră prin Fiul Meu.

Fiți treji. Rugați-vă mereu pentru fiecare suflet, și niciodată să nu vă îndoiți nici pentru o clipă că sunt Eu, Tatăl vostru Veșnic, cel care aduce pace în mintea, trupul și sufletul vostru, prin aceste Mesaje.

Tratați aceste Mesaje ca fiind Sfinte. Ele sunt și vor fi întotdeauna în acord cu Cuvântul Meu dat omenirii încă de la începutul timpului. Ele vor aprinde flacăra în sufletele voastre într-un mod în care nu veți putea să îl ignorați.

Lăsați să fiți atinși de Duhul Meu și liniștiți-vă. Numai atunci vă voi putea atinge sufletele astfel ca scânteia Cunoștinței Mele să vă aprindă inimile.

Vă chem să alergați către Mine ca să va pot îmbrățișa așa cum numai un Părinte poate să facă.

Lăsați-mă să va ofer Protecția Mea și harurile prin care să vă fac destul de puternici pentru a lupta în armata Mea împotriva răului din lumea voastră. Armata Mea va aduce Pacea dorită și Iubirea de care aveți nevoie pentru a vă potoli setea.

Mergeți în Pace, copiii Mei, știind că aceste mesaje pe care Eu le-am dat pentru întreaga Lume, conțin Adevărul.

Dacă inima voastră este curată și smerită, atunci veți recunoaște Iubirea Mea. Deveniți mici ca niște copii în Ochii Mei. Numai atunci vă voi ridica pe voi ca pe îngeri, în Ierarhia Mea, când va veni timpul.

Mergeți în Pace. Odihniți-vă capetele epuizate pe umărul Meu și Eu vă voi da mângâierea și consolarea pe care le căutați.

Vă iubesc copiii Mei, pe toți și pe fiecare în parte.

Aștept cu bucurie ziua când Familia Noastră Sfântă se va uni din nou și Cerul va cânta Gloria și Preamărirea în vecii vecilor.

Dumnezeu , Tatăl

Notă: referitor la cele două miliarde de suflete – vizionara Maria Milei Divine dorește să fie cunoscut că într-un mesaj privat anterior, primit de la Dumnezeu Tatăl , ei i-a spus că " mai mult de două miliarde de suflete, de câte au fost, se vor salva datorită acestor mesaje.” Mulți oameni au înterpretat altfel mesajul de mai sus, că numai două miliarde de suflete se vor salva ce nu-i corect. Mult mai multe suflete se vor salva decât aceștia. Aceste două miliarde sunt în plus. ( Vineri, 6 Ianuarie 2012 ora: 09.11 ) am citit


322. Auziți cererea Mea urgentă de a vă ruga pentru sufletele ateilor

Luni, 23 ianuarie 2012 la ora 03:20

Fiica Mea iubită, lumea este pe cale să se schimbe până într-acolo încât va fi de nerecunoscut.

Pentru că timpul Meu este foarte aproape.

Îi îndemn pe toți cei care cred în Mine, Mântuitorul lor Divin, și... citește tot aici

Fiica Mea iubită, lumea este pe cale să se schimbe până într-acolo încât va fi de nerecunoscut.

Pentru că timpul Meu este foarte aproape.

Îi îndemn pe toți cei care cred în Mine, Mântuitorul lor Divin, și în Tatăl Meu Veșnic, să se oprească din orice îndeletnicire și să asculte. Indiferent dacă credeți sau nu în aceste Mesaje ale Mele pentru lume din aceste vremuri, ascultați-mi acum rugămintea urgentă:

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă cu toată dragostea pe care o aveți în inimi pentru Mine, pentru sufletele ateilor.

Mulți vor muri în timpul Avertismentului. Mulți nu vor avea șansa de a se căi la timp.

Vă îndemn să oferiți toate suferințele și rugăciunile voastre pentru acele suflete, astfel încât Eu să le pot salva de la focul iadului.

Rugați-vă pentru cei care nu se vor întoarce la Mine nici chiar atunci când le este arătat Adevărul.

Rugați-vă de asemenea și pentru cei care vor găsi ca fiind foarte dificil Purgatoriul pe Pământ, pe care-l vor suferi drept penitență, și ca să accepte aceasta cu inima bună.

Mulți vor găsi că este foarte dureros.

Rugați-vă ca ei să primească puterea de care vor avea nevoie ca să persevereze.

Mergeți, copii, și faceți tot ceea ce v-am cerut, pentru că timpul e foarte scurt.

Vă iubesc. Amintiți-vă că nu aveți de ce să vă temeți dacă Mă iubiți.

Doar rugați-vă pentru cei ce Mă resping astăzi și pentru cei ce vor întoarce spatele adevărului.

Mântuitorul vostru iubit
Isus Cristos am citit


346. Ultimele zile ale satanei: ca atunci când moare viespea, înțepătura va fi și mai dureroasă

Luni, 13 februarie 2012 la ora 15:30

Fiica Mea, te rog să nu uiți că omenirea nu trebuie decât să privească în jurul ei ca să recunoască schimbările mari survenite în lume.

Evenimentele obișnuite de zi cu zi nu mai par să fie aceleași.... citește tot aici

Fiica Mea, te rog să nu uiți că omenirea nu trebuie decât să privească în jurul ei ca să recunoască schimbările mari survenite în lume.

Evenimentele obișnuite de zi cu zi nu mai par să fie aceleași. Bucuriile provocate de câștigul financiar și-au pierdut strălucirea. Nu mai sunt atractive. Sunt colorate cu masca nimicniciei.

De ce este așa? Nu știți că flagelul lui Anticrist și prezența lui pe pământ, aruncă aceste umbre?

El, urmașul lui satana, infectează toate nivelele societății voastre, inclusiv cele politice, forțele militare, instituțiile financiare, organizațiile umanitare și chiar și bisericile voastre.

Nici un sector nu a fost scutit, ca prin el să poată provoca durere omenirii, în aceste ultime zile ale sale pe pământ.

Amintiți-vă că Eu, Isus al vostru, v-am dăruit vouă – discipolii Mei – puterea Duhului Sfânt, ca să-i faceți neputincioși pe acești autori ai răului.

Cu cât luptați mai mult prin puterea credinței, cu atât va slăbi strânsoarea Anticristului.

Rugăciunea și mai ales Rugăciunile Cruciadei de Rugăciune, date ție, mesagerul Meu, vă vor ajuta să eliminați acest rău.

Prin rugăciune se poate distruge tot răul. Este atât de simplu.

Zilele satanei și ale armatei sale sunt numărate. Cu toate acestea, ca atunci când moare viespea, înțepătura va fi și mai dureroasă.

Fiți răbdători și perseverenți în timpul acestei încercări și astfel voi, armata Mea, cu speranță și încredere, veți înainta uniți spre porțile Paradisului Meu cel Nou.

Mântuitorul vostru Isus Cristos am citit


352. Dumnezeu Tatăl: Ridicați-vă acum și primiți pecetea Mea, pecetea Dumnezeului celui Viu

Luni, 20 februarie 2012 la ora 12:20

Prea iubita Mea fiică, Inima-Mi zvâcnește cu durere, datorită păcatelor copiilor Mei.

Ca oricărui Tată iubitor, Mi se frânge inima din cauza urii unora împotriva altora.

Este ca o sabie care străpunge... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, Inima-Mi zvâcnește cu durere, datorită păcatelor copiilor Mei.

Ca oricărui Tată iubitor, Mi se frânge inima din cauza urii unora împotriva altora.

Este ca o sabie care străpunge Inima Mea și nu mai iese.

Eu sunt Dumnezeu cel Preaînalt, care datorită voinței libere dăruite copiilor Mei, trebuie să îndur o durere continuă, până când se va realiza Noul Paradis de pe Pământ.

Atunci, copiii Mei, vă veți uni potrivit Voinței Mele Sfinte.

Până când asta nu se va întâmpla, nu va fi pace pe Pământ.

Doar când cel rău și toți cei care-l urmează ca și niște sclavi vor fi distruși, lumea se va liniști.

Fiica Mea, spune-le copiilor Mei că Eu nu Mă bucur la gândul pedepsirii lor, deoarece îi iubesc.

Ei sunt ai Mei, creaturile Mele dragi. Să văd cum sufletele lor sunt corupte de satana, pentru Mine ca Tată iubitor este o suferință continuă.

Doresc să vă iau pe voi toți, iubiții Mei copii, care cunoașteți și înțelegeți Iubirea Mea pentru voi, și să vă conduc în frumusețea Noului Paradis de pe Pământ.

Vă promit că prigoana va fi de scurtă durată și că voi veți fi ocrotiți.

Pentru că Eu acum vă dăruiesc Pecetea Dragostei și a Ocrotirii Mele.

Prin asta veți scăpa neobservați de cei care vor provoca greutăți în țările voastre.

Pecetea Mea este Promisiunea Mântuirii. Cu această pecete, puterea Mea se va revărsa asupra voastră și voi nu veți avea parte de nici un rău.

Copiii Mei, asta este o minune și vor fi binecuvântați cu acest dar divin numai cei care, ca și copiii mici, se vor prosterna cu iubire înaintea Mea, Domnul lor, Creatorul Atotputernic.

Ridicați-vă acum și primiți Pecetea Mea, Pecetea Dumnezeului celui Viu.

Rugăciunea (33) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru a primi Pecetea Dumnezeului Celui Viu

"O, Dumnezeul meu, Tată iubitor, primesc cu iubire și recunoștință Pecetea divină a Protecției Tale. Dumnezeirea Ta cuprinde trupul și sufletul meu pentru veșnicie. Cu recunoștință smerită mă plec, și-ți ofer Ție, iubitul meu Tată, iubirea mea profundă și fidelitatea mea. Te implor ca prin această Pecete specială să mă aperi pe mine și pe cei dragi mie, și eu Îți promit că-mi voi trăi viața în slujire pentru Tine, acum și-n vecii vecilor. Te iubesc, Tată drag. În aceste timpuri, Te consolez, Tată scump. Îți ofer Trupul și Sângele, Sufletul și Dumnezeirea Preaiubitului Tău Fiu, pentru ispășirea păcatelor lumii și mântuirea fiecărui copil al Tău. Amin."

Mergeți acum copii și nu vă fie frică. Încredeți-vă în Mine, Tatăl vostru iubit, care din iubire v-a creat pe fiecare dintre voi.

Eu cunosc fiecare suflet, fiecare părticică a voastră îmi este cunoscută. Nici unul nu este mai puțin iubit decât celălalt.

Tocmai de aceea nu vreau să pierd nici un suflet. Nici unul.

Vă rog să continuați să vă rugați în fiecare zi Rozariul Milostivirii Divine.

Într-o bună zi veți înțelege de ce este necesară această purificare.

Iubitul vostru Tată Ceresc, Dumnezeu cel Preaînalt am citit


355. Postul este important pentru sufletele voastre

Miercuri, 22 februarie 2012 la ora 19:00

Mesajul a fost primit de Maria a Milostivirii Divine, în timpul Adorației Euharistice

Prea iubita Mea fiică, spune-le copiilor Mei că timpul Postului Mare este timpul meditației în liniște, al jertfelor... citește tot aici

Mesajul a fost primit de Maria a Milostivirii Divine, în timpul Adorației Euharistice

Prea iubita Mea fiică, spune-le copiilor Mei că timpul Postului Mare este timpul meditației în liniște, al jertfelor personale și totodată oportunitatea rugăciunii pentru atenuarea războiului din lume.

Imitați postul Meu din deșert, prin aducerea de mici sacrificii.

Postul este important pentru sufletele voastre. El curăță sufletul, iar Mie Îmi dă o mare mângâiere.

Puteți salva multe suflete postind chiar și doar o dată pe săptămână.

Puteți posti cum doriți, tot ceea ce contează e să oferiți această zi pentru suflete.

Folosiți acest timp pentru a Mă ajuta în Lupta pentru suflete.

Meditați la Viața Mea pe pământ și la darurile revărsate prin moartea Mea pe Cruce, pentru ca toți copiii Mei să aibă Viață Veșnică.

Aceste câteva săptămâni ale Postului Mare trebuie folosite pentru pregătirea sufletelor voastre și ale fraților voștri.

Vă rog să vă pregătiți pentru Săptămâna Sfântă și pentru Paști cu rugăciunea (34) a Cruciadei de rugăciune: Postul meu, dar pentru Isus.

Rugăciunea (34) a Cruciadei de Rugăciune: Postul meu în dar pentru Isus (în Postul Mare)

O, Isuse, Te rog ajută-mă să imit viața Ta de jertfă adusă spre Mântuirea omenirii, în felul meu simplu. Lasă-mă să-Ți ofer în dar o zi de post pe săptămână, în întregul Post Mare, ca să salvezi întreaga omenire și ca toți să treacă prin porțile Noului Paradis de pe Pământ. Preaiubite Isuse, cu iubire în inimă Îți ofer această jertfă, pentru a-Ți arăta dimensiunea iubirii mele. Cu acest sacrificiu, Te implor pentru salvarea tuturor sufletelor care poate au căzut din starea de har. Amin.”

Copii, nu lăsați ca frica să umbrească speranța vieții veșnice. Purificarea va fi rapidă.

Voi, discipolii Mei, care primiți Pecetea Dumnezeului celui Viu, sunteți binecuvântați.

Nu trebuie să vă îngrijorați.

Trebuie să fiți puternici.

Trebuie să fiți încrezători și să vă concentrați tot timpul asupra Mea.

Doar atunci vă veți ridica și veți merge până la capăt fără ezitări pe acest drum plin de spini. Vă voi îndruma și vă voi conduce în toate zilele voastre, la fiecare pas al acestui drum.

Iubitul vostru Isus am citit


359. În noul paradis, nu va fi moarte, nici boli, nici păcate

Vineri, 24 februarie 2012 la ora 15:30

Prea iubita Mea fiică, să nu uiți niciodată că în ciuda Avertizărilor Mele aspre către omenire, simt în Inimă o Iubire deosebită pentru toți copiii Mei.

E important acum să purific Pământul, căci dacă M... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, să nu uiți niciodată că în ciuda Avertizărilor Mele aspre către omenire, simt în Inimă o Iubire deosebită pentru toți copiii Mei.

E important acum să purific Pământul, căci dacă M-aș întoarce în acest moment, el n-ar fi pregătit să pășesc pe el.

Când omenirea se va curăța, vor rămâne doar aceia care Mă iubesc pe Mine și pe Tatăl Veșnic.

Generația Mea aleasă va fi cu Mine până în vecii vecilor. Acest Paradis va oferi 1000 de ani de Pace, Iubire și Armonie.

După această perioadă va avea loc a doua înviere din morți.

Numai atunci va putea fi oferită viața veșnică tuturor sufletelor cu Lumina Lui Dumnezeu strălucind în ele.

De ce șovăi, fiica Mea? Nu știi că aceste profeții au fost deja prezise? Să nu înțeleagă nimeni greșit. Voi, copiii acestei generații, veți primi darul vieții în Paradisul Nou, care este mai frumos decât acela pe care L-am creat pentru Adam și Eva.

Nu va mai exista vârstă, omul va trăi în pace cu familia sa, generații la rând.

Multă iubire și multă bucurie vor fi evenimente zilnice. In sfârșit, veți trăi pacea adevărată și veșnică în sufletul vostru.

De ce n-ar fi posibil? Acesta este Pământul pe care l-a preconizat Tatăl, a cărui Voință Dumnezeiască se va împlini pe Pământ, precum în Cer.

Bucurați-vă cu toții. Noul Paradis este de salutat cu emoție și anticipare.

Acolo nu va mai fi moarte. Nu vor fi boli. Nu va fi păcat. Veți primi darul bucuriei veșnice.

Rugați-vă pentru aceia care din cauza neascultării vor pierde orice drept la moștenirea cuvenită, pe care Tatăl Meu Veșnic a plănuit-o de la începutul timpurilor.

Iubitul vostru Isus am citit