Au fost găsite 23 mesaje conform filtrelor de căutare.

572. Atât de mulți oameni sunt astăzi obsedați de urmărirea faimei și a gloriei proprii

Sâmbătă, 29 septembrie 2012 la ora 23:00

Mult iubita Mea fiică, de ce atât de mulți oameni din lume cred că sfârșitul vieții lor este nesigur?

Foarte mulți oameni sunt astăzi obsedați de urmărirea faimei și a gloriei proprii. Mulți dintre aceia... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, de ce atât de mulți oameni din lume cred că sfârșitul vieții lor este nesigur?

Foarte mulți oameni sunt astăzi obsedați de urmărirea faimei și a gloriei proprii. Mulți dintre aceia care caută și obțin recunoaștere și succese sunt idolatrizați de cei care cred că aceasta este gloria pentru care ei trebuie să lupte și care le va aduce satisfacție.

Foarte puțin din timpul lor îl petrec cu lucruri care contează cu adevărat. Ei îi calcă în picioare pe ceilalți pentru a obține ceea ce doresc, din cauza dorinței lor insațiabile de a străluci în slavă, înaintea lumii.

Vanitatea lor este hrănită de lumea divertismentului, de media, iar urmărirea perfecțiunii proprii este aplaudată.

Acestea sunt lucrurile pentru care luptă azi oamenii obișnuiți. Ei admiră în mod deschis asemenea ambiții și ele devin ca o religie. Ei îi idolatrizează pe cei care ating asemenea înălțimi și tind apoi să imite viețile lor.

Niciodată nu se gândesc că astfel de lucruri nu au nici o consecință reală. Nu se opresc niciodată să se întrebe: „În asta constă viața mea?”

În cele mai multe cazuri, ei nu cred în Dumnezeu pentru că dacă ar crede, ar ști cât de neplăcut este, în Ochii Lui, să caute laudă în acest fel.

Când o persoană caută în mod constant atenție, laudă, și este obsedată de imaginea pe care și-o creează în fața lumii, ea nu înțelege cât de scurt este acest drum. Toate acestea după un timp vor dispărea și ei își vor da seama că sunt goi și că nu mai au iubire pentru a o împărți cu ceilalți.

Ei petrec atât de mult timp iubindu-se pe sine, încât nu vor mai avea loc pentru nici o altă iubire. Pun propriile nevoi înaintea nevoilor celorlalți. Ar face orice, incluzând chiar fapte care Îl ofensează pe Dumnezeu, pentru a obține propria glorie.

Acestei generații i-au fost spuse atât de multe minciuni despre modul în care trebuie să-și trăiască viața. Ei sunt încurajați de o lume care crede că avantajele materiale, celebritatea, cultura și ambiția le vor aduce o mare admirație și sunt lucrurile cele mai importante pentru care trebuie să lupte.

Cât de puțin știu ei. Cât de șocați vor fi când vor descoperi cât de mult s-au înșelat.

Oamenii care trăiesc asemenea vieți, vor fi dezamăgiți când poftele lor nu vor fi satisfăcute. Nici o acțiune, făcută cu scopul de a le aduce mai multă mulțumire prin obsesia egoistă a ambiției, nu le va aduce pacea.

Rugați-vă, ca oamenii să realizeze cât mai curând că exercitarea faimei și a gloriei proprii aduce satisfacție pentru puțină vreme. Voi ar trebui să luptați doar pentru un singur țel, și acesta este cel de a urma Învățăturile Domnului.

Când veți face aceasta, veți dobândi pacea.

Puteți încă să vă bucurați de multe plăceri ale lumii, dar veți înțelege ce contează cu adevărat.

Atât de mulți tineri pun un mare de accent pe modul în care apar în fața celorlalți. Presiunea care este asupra lor, pentru a duce o viață având aceleași țeluri ca ale celebrităților pe care le admiră, le păgubește sufletele.

Astfel este blocată realitatea a ceea ce place lui Dumnezeu.

Astfel este blocat Adevărul.

Doar Adevărul îi va face să se simtă mulțumiți și să dobândească pacea, iubirea, bucuria și fericirea.

Eu sunt Viața pe care ei o caută.

În Mine vor găsi o viață plină de Slavă.

Aceasta este Slava pe care ei trebuie să o caute.

Pentru că, dacă ei se întorc la Mine, vor trăi o viață de Mare Slavă în Noul Paradis.

Aceasta este singura glorie care le va aduce o bucurie de nedescris.

Al vostru Isus am citit


597. Fecioara Maria: Rămășița Bisericii Fiului Meu va continua să crească

Joi, 25 octombrie 2012 la ora 07:30

Copila Mea, tot mai mulți și mai mulți oameni, ca niciodată până acum, sunt atrași de aceste Sfinte Mesaje date pentru întreaga lume.

Mulți nu înțeleg scopul real al acestor mesaje. Ceea ce trebuie să... citește tot aici

Copila Mea, tot mai mulți și mai mulți oameni, ca niciodată până acum, sunt atrași de aceste Sfinte Mesaje date pentru întreaga lume.

Mulți nu înțeleg scopul real al acestor mesaje. Ceea ce trebuie să știe este faptul că acestea sunt un Dar pentru umanitate, cu scopul de a aduce convertirea.

Acestea sunt date lumii pentru a atrage sufletele spre obiceiul rugăciunii și astfel ele să participe la Sfintele Sacramente.

Mai presus de toate, aceste mesaje răspândesc o stare de calm și de pace a sufletului, astfel încât tot mai mulți copii ai lui Dumnezeu să devină vrednici de a intra în Noul Paradis.

Credința copiilor lui Dumnezeu va sta drept mărturie ca rod al acestor Mesaje.

Rămășița Bisericii Fiului Meu va continua să crească datorită acestora și a altor mesaje sfinte date vizionarilor autentici din întreaga lume.

Dumnezeu îi iubește atât de mult pe copiii Săi, încât va face totul pentru a se asigura că mântuirea tuturor sufletelor se realizează.

Fiul Meu s-a pregătit bine, și planurile Lui, care urmează să fie realizate prin intermediul acestor Mesaje, vor fi îndeplinite.

De aceea, niciodată nu trebuie să cădeți în disperare.

Speranța este tot ceea ce contează.

Având încredere în Fiul Meu, atunci când vă abandonați Lui în totalitate, înseamnă că El poate duce la îndeplinire planurile Lui de a salva pe fiecare păcătos, prin angajamentul vostru față de El.

Copii, trebuie să vă țineți promisiunea, să acceptați îndrumările Lui, iar iubirea Lui vă va învălui și vă va face mai puternici.

Mama voastră
Mama Mântuirii am citit


600. Aceia care înjosesc Cuvântul Meu dat ție, fiica Mea, Mă sfâșie pâna la os într-o durere agonizantă

Vineri, 26 octombrie 2012 la ora 18:00

Mult iubita Mea fiică, Împărăția Mea de pe pământ este gata să devină realitate.

Noua Împărăție, Noul Paradis promis de atâta timp de către iubitul Meu Părinte Veșnic, este cel mai mare Dar.

Secretul... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, Împărăția Mea de pe pământ este gata să devină realitate.

Noua Împărăție, Noul Paradis promis de atâta timp de către iubitul Meu Părinte Veșnic, este cel mai mare Dar.

Secretul pentru înțelegerea Noii Mele Împărății este misterul suferințelor Mele din Grădina Ghetsimani. Când am căzut la pământ, prosternat în fața Tatălui Meu, plângând cu durere, a fost din cauza pierderilor viitoare ale sufletelor care vor arde în flăcările iadului, în ciuda Jertfei Mele de pe Cruce.

Umilirea Mea prin mâna lui Pilat din Pont a fost dureroasă pentru Mine, nu datorită batjocoririi publice, ci pentru că știam că acele suflete vor fi pierdute pentru Mine. Și, astfel, am plâns cu lacrimi amare când îi priveam cum sunt înșelați de către satana, o forță a răului pe care ei nu o puteau vedea dar care infesta fiecare fibră a ființei lor.

Când tu, fiica Mea, Mă vezi îngrijorat, este pentru că am un motiv întemeiat. Plâng, de asemenea, pentru acele suflete care batjocoresc aceste mesaje. Ei nu se găsesc în postura de a fi în uniune cu Mine. Din cauza păcatelor lor de mândrie, de aroganță, de lipsă de cunoaștere și de smerenie, ei insultă Cuvântul Meu.

Apoi ei încearcă să împiedice inimile celor la care Eu vreau să ajung ca să îmbrățișeze Sfântul Meu Cuvânt.

Plâng, de asemenea, și pentru ei, pentru că ei nu știu ce consecințe serioase au acțiunile lor de trădare a Adevăratului Meu Cuvânt, așa cum este El prezentat acum pentru fiecare dintre copiii lui Dumnezeu.

Atât de multe suflete vor fi pierdute pentru că vor fi lipsite de Cuvântul Meu din cauza acțiunilor celor care spun că Mă reprezintă pe Mine.

Sufăr acum exact așa cum am suferit acea teribilă agonie când am acceptat batjocura celor care stăteau lângă tronul aurit al lui Pilat din Pont. Durerea pe care o sufăr acum prin tine, fiica Mea, nu este deosebită de cea de atunci.

Aceia care înjosesc Cuvântul Meu dat ție, fiica Mea, Mă sfâșie până la os, într-o durere agonizantă.

Au înfipt ultimele cuie în sufletul Meu plin de suferință, pe măsură ce încerc, încă o dată, să salvez specia umană de la distrugere.

Rugați-vă ca Tatăl Meu, în Milostivirea Sa, să fie tolerant cu aceste suflete care se străduiesc, prin mâna Înșelătorului, să facă neputincios Cuvântul Lui Dumnezeu.

Fiți atenți, copiii Mei, la cei care se opun cu vehemență Cuvântului Meu din aceste mesaje. Trebuie să vă rugați pentru sufletele lor.

Isus al vostru am citit


601. De mâna lor fulgere, cutremure și tsunami vor lovi pământul

Sâmbătă, 27 octombrie 2012 la ora 21:35

Mult iubita Mea fiică, există un plan de a se începe un mare val de propovăduire globală.

Această propovăduire nu va fi de la Dumnezeu, ci se va predica o minciună care va afirmă că Dumnezeu nu există și... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, există un plan de a se începe un mare val de propovăduire globală.

Această propovăduire nu va fi de la Dumnezeu, ci se va predica o minciună care va afirmă că Dumnezeu nu există și nu poate să existe.

Vor spune, folosind raționamente omenești și evaluări științifice, că Dumnezeu nu este decât o născocire a imaginației oamenilor.

Această propovăduire nu este un accident, ci o campanie bine planificată și coordonată pusă la cale de acei atei care se supun celui rău.

Inimile, mințile și sufletele lor au fost furate de către satana care folosește mândria intelectului uman pentru a proclama, cu aroganță, minciuni care să oprească Adevărul.

Acesta este planul pentru a împietri inimile oamenilor de pretutindeni, așa cum sunt inimile lor reci și lipsite de iubire. Apoi va veni un anunț prin care o nouă religie substitut va fi introdusă ca lege.

Aceasta religie unică mondială va omagia fiara, deoarece această atrocitate va apărea din mâinile celor robiți de prințul întunericului.

Ateii care vor orchestra acest plan sunt discipoli devotați ai satanei.

Să nu vă înșelați, ei idolatrizează fiara și nu se gândesc la durerea și chinurile pe care le vor aduce acțiunile lor.

Misiunea lor este să abolească supunerea față de Unul Dumnezeu Adevărat, Domnul care îi iubește pe fiecare dintre copiii Săi, pentru că El i-a creat. Ei vor respinge eforturile care sunt acum făcute din Ceruri pentru a salva omenirea de la distrugerea finală.

De mâna lor fulgere, cutremure și tsunami vor lovi pământul.

Ei vor fi opriți.

Vor suferi îngrozitor, însă sfârșitul lor agonizant a fost deja prezis.

Bătălia Armaghedonului va fi teribilă, pentru că Dumnezeu nu va mai sta în umbră, permițând asemenea infestare.

Pedepse de o magnitudine extraordinară îi vor nimici pe acei păgâni care resping Cuvântul Lui Dumnezeu.

Rugăciunea către Dumnezeu pentru Milostivirea Sa este singurul mijloc de a atenua aceste pedepse.

Rugăciunile voastre, implorând iertarea sufletelor lor, sunt singurul mijloc de a salva aceste suflete.

Fiica Mea, multe distrugeri vor fi cauzate de lucrările nelegiuite pe care aceste grupări necredincioase intenționează să le impună lumii.

Mulți nu știu cât de serioase sunt consecințele acțiunilor lor.

Mulți însă știu exact ce fac, dar sunt mincinoși.

Ei cred în Dumnezeu, pentru ca l-au ales prin libera lor voință pe dușmanul Său, diavolul, ca dumnezeu al lor.

Tot ceea ce vor ei este să fure suflete.

Dumnezeu, Tatăl Meu, va interveni cu puterea Sa, nu numai ca să îi pedepsească pe ei, ci în primul rând pentru ca să salveze sufletele înainte de a fi furate de la El.

Isus al vostru am citit


626. Nu Mie Îmi vor pune o coroană cu smaralde sau pietre prețioase

Duminică, 25 noiembrie 2012 la ora 17:25

Mult iubita Mea fiică, Eu sunt Cristos, Mântuitorul rasei omenești și în curând îmi voi așeza pe cap Coroana și voi domni în sfârșit peste întregul pământ.

Coroana de Spini va rămâne însă așezată pe Capul... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, Eu sunt Cristos, Mântuitorul rasei omenești și în curând îmi voi așeza pe cap Coroana și voi domni în sfârșit peste întregul pământ.

Coroana de Spini va rămâne însă așezată pe Capul Meu Sfânt până în ziua cea mare când în sfârșit voi ședea pe tronul ce Mi-a fost promis de către Tatăl Meu.

Eu sunt singurul Rege Adevărat, singurul Dumnezeu Adevărat, și totuși port o Coroană de Spini, ce Mi-a fost pusă pe cap cu atâta cruzime de către oamenii nerecunoscători.

Nu Mie Îmi vor pune pe cap o coroană cu smaralde sau pietre prețioase. Nici măcar în ziua de azi. Nu! În schimb, ei continuă să mă rănească, respingând mântuirea pe care am obținut-o pentru ei atunci când Am fost crucificat.

Am tot așteptat ca omenirea să-și ridice ochii și să și-i deschidă ca să vadă Adevărul.

Și totuși, atât de puțini creștini Îmi urmează Învățăturile. Sunt slăbiți de presiunile din exterior și rămân tăcuți, în vreme ce lumea îmbrățișează păcatul ca pe un lucru bun.

Coroana Mi-a fost pregătită și Eu voi veni în Slavă. Fiecare om Mă va vedea coborând din Ceruri.

Acest eveniment va dura câteva ore, iar cei cu credința puternică vor striga și se vor bucura.

Atât de mulți se vor rușina și înspăimânta când Mă vor vedea! Dar, chiar și atunci, în ultima secundă, dacă Mă vor ruga să-i iert, Eu o voi face.

Feriți-vă de cei care susțin că sunt Eu. Acest lucru este foarte important, pentru că Eu voi veni doar în ziua aleasă.

Nu voi veni pe pământ ca un om, pentru că acest lucru nu a fost permis de către Tatăl Meu. Să nu vă lăsați înșelați.

Împărăția Mea este aproape. Fie ca toți cei care nu vor să Mă accepte pe Mine, Existența Mea sau profețiile din Cartea Tatălui Meu să știe că acest eveniment nu poate fi împiedicat.

Satana și cei care-l urmează nu au nici o putere asupra Mea. Singura putere care contează este Puterea lui Dumnezeu, care-Și iubește toți copiii.

Pregătiți-vă pentru Noua Mea Împărăție și bucurați-vă. Așteptați cu nerăbdare această zi pentru că va fi ziua în care suferința umană va înceta pentru totdeauna.

Doar cei care urmează Învățăturile Mele vor ajunge să cunoască Noul Meu Paradis.

Discipolii Mei trebuie să formeze un cerc de rugăciune pentru a salva sufletele acelora care nu vor veni la Mine nici măcar în ultima zi.

Vă rog să spuneți Litania de rugăciune “Pentru Harul Imunității” pentru cei ce nu au puterea să se ajute pe ei înșiși.

Al Vostru Isus am citit


629. Indiferent cât de importante ar fi pentru voi posesiunile voastre pământești, ele nu valorează nimic

Miercuri, 28 noiembrie 2012 la ora 19:40

Mult iubita Mea fiică, în timpul schimbărilor care vor izbucni foarte curând în întreaga lume, nimeni nu trebuie să uite că Dumnezeu a creat lumea și că numai de Mâna Lui și prin Puterea Lui, lumea se... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, în timpul schimbărilor care vor izbucni foarte curând în întreaga lume, nimeni nu trebuie să uite că Dumnezeu a creat lumea și că numai de Mâna Lui și prin Puterea Lui, lumea se va sfârși în modul pe care îl cunoști.

Niciun guvern, niciun conducător sau om nu pot controla existența omenirii ori moartea, pentru că doar Dumnezeu poate hotărî când sufletul părăsește trupul.

Indiferent cât de importante sunt pentru voi bunurile voastre pământești, ele nu valorează nimic. Cu toate acestea, mulți oameni își petrec toată viața urmărind visuri de faimă, bogăție și strâng bunuri materiale, care li se pot lua în orice moment.

De aceea aceste suflete, pentru care Eu simt o compasiune adâncă, suferă pierderea bogățiilor. Eu permit ca să fie dezgoliți de toate aceste bogății pentru ca să pot să îi purific.

Mulți oameni în lume au pierdut mult din cauza corupției și a organizațiilor lacome. Totuși, Eu permit această suferință, deși ei au nevoie să mănânce și să aibă un acoperiș deasupra capului.

Pentru că numai atunci aceste suflete se întorc la mine pentru ajutor. Aceasta este o formă de purificare, astfel încât omul să poată să vină smerit înaintea Mea, pentru că smerenia este o calitate esențială pe care trebuie să o aibă ca să poată intra în Împărăția Mea.

Nu vă temeți când vă veți afla în această postură. Va fi doar pentru o perioadă scurtă și este rezultatul acțiunilor voastre. În timp, totul va fi bine. Acest timp este dat ca să reflectați la viitorul vostru și la locul pe care îl păstrez pentru voi în Noul Meu Paradis.

Trebuie să vă câștigați dreptul de a merge împreună cu Mine. Timpul vostru pe pământ este trecător. Multe suflete care văd lumea ca pe un loc al minunilor materiale trebuie să înțeleagă că acestea nu sunt decât reflecții palide ale darurilor mărețe și extraordinare care vă așteaptă pe toți cei care veți trăi în Noua Eră Glorioasă.

Timpul vostru pe pământ este întrețesut cu suferință, nemulțumire, ură și disperare, din cauza prezenței satanei.

Deși voi nu îl puteți vedea, el și îngerii lui căzuți sunt peste tot, îndemnând, îmboldind și ispitind omenirea ziua întreagă.

Mulți oameni nu pot accepta existența lui și acesta este un fapt foarte îngrijorător. Totuși, mulți nu pot nega ura pe care o simt când sunt victima mâniei altei persoane. Ura nu poate veni decât dintr-o singură sursă. Nu este ceva care există de la sine. Ea se varsă din gura fiarei.

Sufletele care-și lasă deschise porțile, pentru că nu acceptă că există păcat, vor fi ținte ușoare pentru cel rău. Ele vor fi atrase în ispitele pe care acesta li le pune în față, de obicei prin păcate carnale. Aceste suflete sunt pradă ușoară și nu vor suferi cum suferă cei care îi opun rezistență. Sufletele care Mă iubesc pe Mine, Isus al lor, și care urmează Învățăturile Mele cu inima smerită, sunt cele asupra cărora cel rău se concentrează cel mai mult.

Acestea sunt sufletele asupra cărora satanei îi este foarte greu să biruiască. Acestea sunt sufletele care, prin rugăciunile și suferințele lor pentru Mine, îl fac să se ascundă și să urle în agonie.

Voi, cei care Mă iubiți, să știți că doar prin perseverență și răbdare puteți depăși strânsoarea pe care el o are și care slăbește cu fiecare oră care trece, din cauza acestei Misiuni.

Dacă și când veți fi atacați verbal, fără nici un motiv, sau când sunteți denigrați pentru Numele Meu, să știți atunci că rugăciunile voastre salvează suflete.

Vă rog să rămâneți tăcuți în timpul acestor atacuri, pentru că atunci când vă angajați în dispută cu cei care vă atacă, îi dați multă putere celui rău.

Rămâneți puternici, iubiții Mei discipoli, de dragul Meu. Eu vă voi susține și în curând suferința se va sfârși.

Iubitul vostru Isus am citit


644. Umilința înseamnă mai mult decât acceptarea suferinței, ea reprezintă o modalitate puternică de a învinge răul

Joi, 13 decembrie 2012 la ora 18:11

Prea iubita Mea fiică, darul umilinței trebuie câștigat. Nu trebuie niciodată să o confundați cu lașitatea.

Satana a fost învins datorită propriei Mele Umilințe și, drept urmare, și-a pierdut dreptul de... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, darul umilinței trebuie câștigat. Nu trebuie niciodată să o confundați cu lașitatea.

Satana a fost învins datorită propriei Mele Umilințe și, drept urmare, și-a pierdut dreptul de a atrage de partea sa toate sufletele și de a le blestema cu osânda veșnică.

Satana este arogant, lăudăros, înșelător, și plin de dragoste de sine și de ură pentru ceilalți. Bătălia pentru suflete a fost câștigată prin Actul Umilinței atunci când Eu, Regele omenirii, am permis să fiu defăimat, torturat, sfidat, batjocorit și chinuit de păcătoșii infestați cu ura lui satana.

Fiarei îi este imposibil să simtă umilința. Ea cunoștea Puterea lui Dumnezeu și cât de grea urma să fie bătălia împotriva copiilor Săi. S-a așteptat ca Eu, pe lângă vestirea Cuvântului lui Dumnezeu, să-Mi dovedesc autoritatea între oameni apărând înaintea lor cu o înfățișare măreață de slavă. Chiar și așa, avea încrederea că Îmi va înfrânge Misiunea.

Nu s-a așteptat însă la refuzul Meu de a-Mi condamna călăii și nici la Umilința pe care am arătat-o. Refuzul Meu de a mă lupta cu cei care Mă torturau a însemnat că aceștia nu aveau nicio putere asupra Mea. Răbdarea cu care am îndurat să fiu biciuit, batjocorit și persecutat a slăbit și mai mult puterea celui rău. El nu s-a așteptat niciun moment la această atitudine a Mea și a încercat totul, chiar și tortura fizică, pentru a Mă face să Mă lepăd de rasa umană.

Omul a fost eliberat de păcat prin faptul că Eu Mi-am acceptat moartea, acest sacrificiu făcut de Tatăl Meu prin îngăduirea Crucificării Mele.

Aceasta a fost prima bătălie dusă și câștigată. În același fel va fi dusă și a doua bătălie, pentru a conduce omenirea înapoi în Împărăția Mea ca să se bucura de viața veșnică.

Ea, fiara, și toți îngerii căzuți ce-i aparțin, ispitesc multe suflete astfel încât mulți sunt înșelați și nu acceptă faptul că Eu exist. Iar cei care cred, din cauza ispitelor la care sunt supuși, se străduiesc din greu să ignore Chemarea Mea de acum din Ceruri.

Apoi sunt cei care se dau drept slujitori în Biserica Mea dar care, împreună cu grupul elitist, fac planuri să distrugă milioane de suflete. Ei vor duce la îndeplinire aceste planuri prin cenzurarea Cuvântului Meu și apoi prin persecuția în plan fizic. Trădarea lor definitivă față de copiii lui Dumnezeu va fi văzută de toți.

Sufletele pentru care Mă îngrijorez cel mai mult sunt acele persoane atee și tinerii care nu au fost învățați despre Adevărul Meu. Vă implor pe voi toți cei care Mă mărturisiți pe Mine, al vostru Isus, să-i aduceți pe aceștia la Mine. Îi voi înconjura cu Lumina și Protecția Mea și pentru aceste suflete Mă voi lupta cu cel rău până în ultima clipă.

Curajoșii Mei discipoli, trebuie să mărșăluiți înainte și să încercați să puneți stavilă răului ce vă înconjoară. Dacă veți încerca să vă alăturați celor ce sunt disperați să oprească această Misiune, să știți că atunci Mă veți dezamăgi.

Vă întrebați probabil de ce sunt oamenii aceștia atât de disperați să-Mi cenzureze Cuvântul. Răspunsul este acesta: întotdeauna a fost așa în locurile pe unde am umblat, pe unde am vorbit și acolo unde Eu sunt prezent.

Ridicați-vă și stați aproape de Mine. Puterea Mea vă va acoperi și veți fi protejați. Să nu vă luați însă ochii de la Mine, pentru că sunt mulți cei care vă vor amenința, jigni sau vor încerca să vă prindă pe picior greșit. Când veți auzi replici arogante și furtunoase aruncate asupra voastră, atunci veți ști ce să faceți.

Cu cât vor fi adversarii voștri mai hotărâți în încercarea de a vă convinge că Cel care vorbește cu voi acum nu sunt Eu, Isus Cristos, Regele omenirii, cu atât să fiți mai mult convinși că Eu sunt cu adevărat prezent între voi.

Eu pășesc împreună cu voi, atât timp cât stați aproape de Mine. Tăcerea și refuzul vostru de a răspunde acestor ironii vă va ține puternici. Lăsați-i în treaba lor pe cei care aruncă cu injurii și ridiculizează Cuvântul Meu Sfânt. Rugați-vă mult pentru ei pentru că au nevoie de ajutorul vostru. Gândiți-vă așa. Imaginați-vă că acești oameni sunt doar niște copilași toți adunați împreună într-o cameră. Atunci când vă uitați la niște copilași, voi simțiți o dragoste profundă pentru aceștia din cauza vulnerabilității lor. Vă dați seama că acești copilași sunt atât de dependenți de părinții și ocrotitorii lor și atunci vă simțiți copleșiți de dragostea ce o simțiți pentru ei în inima voastră.

Unii dintre acești copilași se vor comporta ținând seama de ceea ce li s-a spus că este felul corect în care să se comporte. Alții vor fi cruzi fața de ceilalți copii. Și, chiar dacă veți fi îngroziți de comportamentul acestora, voi știți că trebuie să-i corectați, iar dacă vor continua să refuze să se comporte decent atunci știți că trebuie chiar să-i pedepsiți. Mai presus de toate voi îi iubiți în continuare, indiferent ce fac, pentru că sunt copiii prețioși ai părinților iubitori.

Acesta este felul în care Tatăl Meu simte față de toți copiii Săi. Nu contează ce fac, pentru că El îi iubește în continuare. Dar El nu va permite ca o parte dintre copiii Săi să-i distrugă pe ceilalți copii ai Săi, și îi va pedepsi, însă doar pentru a-Și aduce familia din nou împreună.

Atunci când vă rugați pentru cei care-L ofensează pe Dumnezeu și care Îi rănesc copiii, să știți că îi cauzați lui satana o suferință groaznică, pentru că el e silit să slăbească strânsoarea asupra persoanei pentru care vă rugați.

Umilința înseamnă mai mult decât acceptarea suferinței, ea reprezintă o modalitate puternică de a învinge răul. Rugându-vă pentru cei care vă chinuie, Îmi dăruiți un dar din dragoste adevărată. O dragoste specială pentru Mine, al vostru Isus.

Eu voi continua să vă instruiesc pe voi, discipolii Mei, pentru ca să rămâneți puternici și credincioși Învățăturilor Mele. În aceste timpuri de mare apostazie, Evanghelia și Mesajele Mele, care vă sunt date acum pentru a vă pregăti, trebuie să fie vestite în toată lumea în această misiune a Mea de a salva suflete.

Al vostru Isus am citit


694. Ura, crimele și lipsa carității sunt tot mai răspândite, iar păcatul a cuprins pământul precum un foc mistuitor

Marți, 29 ianuarie 2013 la ora 04:15

Preaiubita Mea fiică, furia lui satana se revarsă asupra pământului, în timp ce Duhul Sfânt își face tot mai puternic simțită Prezența Sa Divină înlăuntrul multor suflete, prin intermediul acestei Mis... citește tot aici

Preaiubita Mea fiică, furia lui satana se revarsă asupra pământului, în timp ce Duhul Sfânt își face tot mai puternic simțită Prezența Sa Divină înlăuntrul multor suflete, prin intermediul acestei Misiuni și altor asemenea, toate aprobate de Mine.

Ura, crimele și lipsa carității sunt tot mai răspândite, iar păcatul a cuprins pământul precum un foc mistuitor.

A venit timpul să începeți a vă pregăti cu multă grijă pentru Ziua cea Mare a Reîntoarcerii Mele. În timp ce voi, preaiubiții Mei discipoli, răspundeți Chemării Mele, Eu vă voi mări credința și numărul vostru va crește pretutindeni.

Această Misiune este punctul culminant al întregii îndrumări date omenirii prin Tatăl Meu tuturor celor care au venit înaintea ta. Chiar nu înțelegeți că proorocii din vremurile de demult, când vorbeau despre Ziua Domnului, se refereau tocmai la Timpul Meu, timpul când Eu voi împlini ultimul legământ?

Planul Meu este să vin să vă dăruiesc viața veșnică pe care v-am promis-o, când prin Moartea Mea de pe Cruce v-am eliberat din lanțurile păcatului. Voi, cei care sunteți precauți față de Mine, să știți că Eu nu v-aș putea înșela într-o Misiune ca aceasta. Eu nu v-aș cere să Mă ajutați să salvez suflete și nici să vă luptați cu cel rău și nici nu v-aș încuraja să vă rugați dacă nu aș fi Eu, Isus al vostru, Cel care vă cheamă acum.

Sărmanii Mei copilași, voi trăiți într-o sălbăticie pe care nu voi ați creat-o. Eu sunt singura voastră cale de scăpare. Dacă nu Mă veți urma acum, veți pierde timp pribegind, v-ați rătăci și veți deveni confuzi. Credința voastră poate să rămână puternică doar prin primirea Sfintelor Sacramente. Păstrați-vă credința și urmați-Mă. Doar atât vă cer. Apoi rugați-vă pentru salvarea sufletelor.

Eu nu vă voi condamna niciodată dacă nu acceptați aceste Sfinte Mesaje ale Mele. Dar nu vă voi ierta niciodată dacă veți huli împotriva Cuvântului lui Dumnezeu care v-a fost dat prin Puterea Duhului Sfânt. Dacă nu credeți în Mesajele Mele atunci îndepărtați-vă și continuați-vă devoțiunea față de Mine.

Dragii Mei discipoli, vă veți mișca repede ca să formați o mare armată și o apărare puternică împotriva dușmanilor lui Dumnezeu. Pe măsură ce ea va fi tot mai puternică, vă rog să-i încurajați pe cât mai mulți dintre slujitorii Mei sfințiți să vă ajute. Este important ca, oricât de multă rezistență ar întâmpina, să celebreze Sfânta Liturghie și să ofere Sacramentul Sfintei Euharistii tuturor celor aflați în nevoie.

Al vostru Isus am citit


721. Un alt lider politic, despre care ți-am vorbit în trecut, va fi în curând asasinat

Marți, 26 februarie 2013 la ora 22:00

Preaiubita Mea fiică, un alt lider politic, despre care ți-am vorbit în trecut, va fi în curând asasinat.

Doresc ca tu să le dezvălui tuturor cine este această persoană, mai târziu, prin intermediul... citește tot aici

Preaiubita Mea fiică, un alt lider politic, despre care ți-am vorbit în trecut, va fi în curând asasinat.

Doresc ca tu să le dezvălui tuturor cine este această persoană, mai târziu, prin intermediul dovezilor date ție și altora, pentru ca mai multă lume să accepte Adevărul acestor Mesaje. Acest sărman suflet a scăpat de la moarte acum ceva vreme, dar popularitatea sa nou dobândită îl va pune în pericol. El este un dușman al forțelor masonice iar acestea nu vor mai tolera mult timp ca el să rămână la conducere.

Când voi, discipolii Mei, veți vedea că profețiile date unui suflet ales vor avea loc, atunci veți ști că acestea grăiesc Adevărul și că au fost date din Ceruri, pentru că nu ar fi putut fi inventate.

Dorința Mea este să le dovedesc acelora care desconsideră Mesajele Mele, că sunt Eu, iubitul vostru Isus Cristos, Cel care vorbește lumii prin acest profet. Deși sunt foarte fericit pentru că văd cât de mult Mă iubiți și cum respectați rugăciunile ce v-au fost date din Ceruri, în același timp Eu trebuie să Mă ocup de cei sceptici dintre voi.

Foarte curând în Europa va avea loc o diviziune ce va fi legată de Uniunea Europeană și de țara în care se află Scaunul lui Petru. Această diviziune va avea ca rezultat un război care va fi un alt tip de război comparativ cu alte războaie. Dar va fi un război violent. Oamenii se vor ridica unii împotriva celorlalți în Germania, Italia și Franța. Trebuie să vă rugați ca discipolii Mei să rămână fermi și să se asigure că în aceste țări vor fi înființate repede Grupurile de Rugăciune Isus către Omenire.

A venit timpul ca Eu, Isus Cristos, Mielul lui Dumnezeu, să revelez mai multe informații conținute în Peceți. O voi face cu mare atenție, pentru că trebuie să fiți pregătiți atât sufletește cât și trupește. Fiind un Dumnezeu al Dreptății, Eu Mă voi asigura să vă ghidez pe toți și să vă binecuvântez cu Puterea Mea în vreme ce fiecare etapă vă va fi revelată pas cu pas.

Iubitul vostru Isus am citit


726. Semnele vor fi date tuturor și vor avea loc minuni

Marți, 05 martie 2013 la ora 15:30

Fiica Mea multiubită, fie ca toți oamenii să reușească să recunoască schimbările care vor avea loc în lume, căci tot ceea ce este prezis în Cartea Revelației se va împlini. Multe dintre aceste evenimente... citește tot aici

Fiica Mea multiubită, fie ca toți oamenii să reușească să recunoască schimbările care vor avea loc în lume, căci tot ceea ce este prezis în Cartea Revelației se va împlini. Multe dintre aceste evenimente nu se vor potrivi cu interpretarea omenească obișnuită a secretelor care au fost revelate Sf. Ioan Evanghelistul. Cu toate acestea, ele vor avea sens atunci când le veți vedea drept ceea ce sunt.

Planul sofisticat și elaborat cu atenție al anticristului a fost ingenios conceput împreună cu multe persoane, inclusiv politicieni renumiți în întreaga lume care nu au identificat planul malefic până acum.

Multe centre au fost organizate în diferite națiuni de unde plănuiesc să preia controlul asupra multor țări. Totuși activitățile lor au fost diminuate datorită rugăciunilor sufletelor alese și a celor care recită Rugăciunile Cruciadei Mele.

Rugăciunile voastre vor fi întotdeauna auzite în Cer, așa că trebuie să continuați să vă rugați cu fervoare pentru a diminua acțiunile malefice ale bestiei care nu va câștiga niciodată această luptă pentru suflete, căci zilele sale sunt scurtate.

Nu doresc să vă sperii, ci să vă pregătesc. Acum îi înzestrez cu puteri și haruri speciale pe toți cei care îndeplinesc dorințele Mele de a recita Rugăciunile Cruciadei.

Semnele vor fi date tuturor și vor avea loc minuni.

Puterea Mea va curge prin venele voastre, pe măsură ce vă port pe Calea Mea pentru a salva omenirea.

Al vostru Isus am citit