Au fost găsite 12 mesaje conform filtrelor de căutare.

589. Dumnezeu Tatăl: Curând Fiul Meu va fi trimis să dezvăluie Adevărul despre crearea omenirii

Joi, 18 octombrie 2012 la ora 18:00

Mult iubita Mea fiică, este foarte aproape timpul când Îl voi trimite pe unicul Meu Fiu, Isus Cristos, ca să îi adune pe toți copiii Mei înapoi în Inima Mea.

Inima Mea, Fântâna întregii Vieți, se va... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, este foarte aproape timpul când Îl voi trimite pe unicul Meu Fiu, Isus Cristos, ca să îi adune pe toți copiii Mei înapoi în Inima Mea.

Inima Mea, Fântâna întregii Vieți, se va deschide pentru a-i aduna pe toți copiii Mei ca unul.

Promisiunea Mea de a-i salva pe toți cei mici ai Mei este aproape de a se împlini.

Cea mai mare dorință a Mea este de a Mă dezvălui fiecărei persoane, inclusiv acelora care nu înțeleg de ce, sau cum au fost creați de Mâna Mea.

Curând Fiul Meu va fi trimis să dezvăluie Adevărul despre Crearea omenirii.

Această zi a fost pregătită de multe decenii. Nu ar fi putut să aibă loc până acum pentru că prea multe suflete ale copiilor Mei s-ar fi pierdut.

Curând copiilor Mei li se va arăta Adevărul despre crearea lor, existența lor și nemurirea sufletelor lor.

Deși acest eveniment va aduce o mare speranță și bucurie în multe suflete, pentru altele el va reprezenta un chin pe care nu îl vor putea îndura.

Fântâna Iubirii și a Milostivirii Mele se va revărsa peste întreaga omenire prin Fiul Meu, Isus Cristos.

Apoi va veni marea diviziune, când sufletele care vor răspunde la Milostivirea Sa vor fi luate deoparte.

Sufletelor rămase li se vor da toate șansele posibile de a auzi chemarea Mea din Ceruri.

Eu, Tatăl lor, Mă voi face cunoscut prin puterea asupra climei. Voi întinde Mâna Mea asupra fiecărui copil al Meu, pentru a-l salva de la moarte.

Chemarea Mea va fi auzită, însă nu de către toți. Acelor suflete li se va arăta Iubirea Mea prin profeții Mei, într-o ultimă încercare de a-i aduce înapoi în Inima Mea.

Cerurile se vor desfășura și vor fi trase înapoi. Ca un sul, ele se vor întinde până când toate semnele Cerului se vor revela. Glasul Îngerilor Mei va chema toate aceste biete suflete ale Mele până în ultima clipă.

Vă promit acum că Fântâna Iubirii Mele va acoperi întregul pământ și Inima Mea se va uni cu inimile tuturor copiilor Mei.

Intervenția Mea Divină va fi văzută de miliarde de suflete și mulți vor alerga ușurați în Brațele Mele sfinte. Adevărul planului Meu Divin și misterul vieții pe pământ se vor revela pentru ca toți să le poată vedea. Numai atunci omul va accepta Adevărul existenței Vieții Veșnice.

Sfârșitul suferințelor pământești este aproape. Persecuția finală, când cel rău va stăpâni peste copiii Mei, este stabilită.

Apoi, libertatea pe care am dorit-o pentru copiii Mei încă de la început le va aparține în sfârșit.

Copii, căutați sprijinul Meu, Tatăl vostru iubit, pentru că eu vă țin în Mâinile Mele. Eu vin, prin Fiul Meu, să vă iau în Noua Mea Împărăție de pe pământ.

Aceasta este o moștenire pe care am promis-o Fiului Meu. Aceasta este promisiunea Mea făcută tuturor copiilor Mei.

Timpul pentru aceste mari minuni se apropie tot mai mult.

Vă binecuvântez pe fiecare dintre voi, copiii Mei.

Vă iubesc.

Vă acopăr și vă unesc cu Inima Mea.

Tatăl vostru
Dumnezeu cel Preaînalt am citit


611. O mare parte a omenirii va fi purificată și abia atunci va fi pregătită pentru mult așteptata Eră a Păcii

Miercuri, 07 noiembrie 2012 la ora 21:28

Mult iubita Mea fiică, întreaga lume va simți schimbările, atunci când fiecare țară va cunoaște o perioadă de liniște și de anticipare; totuși mulți nu vor înțelege de ce se întâmplă acestea.

Viața se va... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, întreaga lume va simți schimbările, atunci când fiecare țară va cunoaște o perioadă de liniște și de anticipare; totuși mulți nu vor înțelege de ce se întâmplă acestea.

Viața se va schimba și cei care se încred în Mine se vor aștepta la multe lucruri bune în viitor.

Gândiți-vă la lume ca la o persoană care suferă de o boală îngrozitoare. Ea trebuie să sufere, să simtă durere și să îndure perioada în care boala este tratată de medic.

Mulți oameni răspund repede la tratament. Alții mai lent. Alții nu răspund deloc. Unii pacienți au speranță și acceptă faptul că trupul lor va trebui să suporte un tratament uneori dureros înainte ca ei să se simtă mai bine și să fie sănătoși din nou.

Lumea suferă de o infestare cauzată de influența satanei, prin care el și demonii săi îi atrag, îi ispitesc și îi conving pe copiii lui Dumnezeu că păcatul nu există.

Ei se afundă dintr-o criză spirituală în alta. Cât de mult Îl dezamăgesc pe iubitul Meu Tată. Câtă durere va trebui să îndure ei înainte de a-și putea trăi viața așa cum o dictează Legile lui Dumnezeu.

Totuși, după ce această boală va fi tratată și după ce durerea va dispărea, o mare parte a omenirii va fi purificată și atunci va fi pregătită pentru mult așteptata Eră a Păcii. Era Păcii, promisă tuturor acelora care urmează Învățăturile lui Dumnezeu, îi va aștepta pe cei care s-au răscumpărat în Ochii Mei.

Fiecăruia dintre voi i se va arăta Adevărul. Atunci veți putea să distingeți între urâciunea păcatului și puritatea care este necesară pentru a intra în Împărăția Mea Glorioasă.

Când fiecărei persoane îi va fi arătat Adevărul, nimeni nu se va îndoi de el, dar nu toți îl vor îmbrățișa.

Este timpul ca omenirea să vadă ce s-a întâmplat cu lumea din cauza lăcomiei, a egoismului și a iubirii de sine. Sunt ignorate cu totul nevoile celor care duc o viață grea. Viața umană nu mai este respectată.

Trebuie să renunțați la aroganța voastră; în caz contrar veți fi deposedați de tot ceea ce aveți.

Lideri din diferite națiuni se vor aduna în curând și se vor pregăti să distrugă Creștinismul în lumea întreagă.

Din această cauză, limbi de foc și fulgere vor fi revărsate peste lume pentru a-i pedepsi pe cei răi.

Trebuie să înțelegeți, totuși, că o mare parte din pedeapsa pregătită de Tatăl Meu a fost atenuată datorită rugăciunilor voastre.

Rămâneți puternici. Continuați Cruciada Mea de Rugăciune și niciodată să nu vă pierdeți speranța.

Al vostru Isus am citit


612. Am nevoie de ajutorul vostru. Așa cum am avut nevoie de apostolii și discipolii Mei, când am umblat pe pământ

Joi, 08 noiembrie 2012 la ora 15:50

Mult iubita Mea fiică, discipolii Mei, slujitorii sfințiți și membrii ai clerului se adună acum în toată lumea, ca răspuns la această chemare din Ceruri.

Eu, preaiubitul lor Isus Cristos, sunt prezent în... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, discipolii Mei, slujitorii sfințiți și membrii ai clerului se adună acum în toată lumea, ca răspuns la această chemare din Ceruri.

Eu, preaiubitul lor Isus Cristos, sunt prezent în inimile lor cu harurile Mele speciale.

Ei recunosc această chemare Dumnezeiască, pentru că Sfântul Duh i-a acoperit cu harul cunoașterii că sunt într-adevăr Eu, Isus Cristos, Fiul Omului, Cel care le vorbește.

Voi, cei din iubita și prețioasa Mea congregație, sunteți uniți cu Inima Mea Sfântă în aceste timpuri.

Eu vă conduc pe drumul vostru, astfel ca voi să puteți comunica Adevărul către sufletele rătăcite, care au nevoie de marea Mea Milostivire.

Darul Meu pentru voi este acesta. Vă voi atinge inimile în așa fel încât veți ști imediat că aceasta este de proveniență Divină.

Nu știți cât de mult vă iubesc? Cât de ocrotiți sunteți sub Puterea Mântuitorului vostru Divin, care a făgăduit lumii mântuirea?

A Doua Mea Venire este aproape și doresc să îi mântuiesc pe toți păcătoșii, indiferent cât de negre le sunt sufletele. Nu uitați că angajamentul vostru de a Mă lăsa să vă îndrum este cel prin care aceste suflete sărmane pot fi smulse din încleștarea celui rău.

Nu ezitați să răspundeți chemării Mele, dar să știți că trebuie să fiți atenți cum faceți acest lucru. Am nevoie să-Mi construiesc oștirea în așa fel încât oamenii să se poată aduna în secret, ca unul singur, ca să își poată aduce rugăciunile în fața Mea.

Trebuie să treceți la fapte repede și acele suflete, odată ce rostesc Rugăciunile Cruciadei Mele, vor fi atrase către voi.

Am nevoie de ajutorul vostru, așa cum am avut nevoie de apostolii și discipolii Mei, când am umblat pe pământ.

Veniți acum. Nu vă fie frică. Nu îi ascultați pe cei care vă provoacă, care vă vor lua în râs sau vor defăima Cuvântul Meu Sfânt. A venit vremea să Mă slujiți. Ridicați-vă cu curaj și urmați-Mă. Vă voi umple inimile cu iubire și bucurie. Curând, nu veți avea îndoieli în privința celui care vă cere acest lucru.

Vă mulțumesc că răspundeți Chemării Mele. Vă binecuvântez și vă călăuzesc totdeauna.

Al vostru, Isus am citit


621. Acest grup al celor 12, reprezentând națiunile puternice, este un afront la adresa existenței celor 12 apostoli ai Mei

Marți, 20 noiembrie 2012 la ora 23:50

Mult iubita Mea fiică, multe insulte sunt aruncate la adresa Mea, Salvatorul omului, și sunt deghizate sub un văl de minciuni.

Satana i-a infestat mai ales pe creștinii din toată lumea în aceste timpuri... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, multe insulte sunt aruncate la adresa Mea, Salvatorul omului, și sunt deghizate sub un văl de minciuni.

Satana i-a infestat mai ales pe creștinii din toată lumea în aceste timpuri. Și face acest lucru în cel mai viclean mod. El îi convinge că trebuie să fie dedicați fraților și surorilor lor și-i face să creadă în minciuni.

Oamenii, prin natura lor, au o latură afectuoasă, născută din iubirea firească pentru alții. Acesta este un dar de la Dumnezeu. Satana însă folosește această emoție pentru a-l atrage pe om într-o plasă de înșelăciuni asupra căreia omul are prea puțin control. El reușește să îi facă pe oameni să creadă în legi care reprezintă păcate grave împotriva lui Dumnezeu.

Ajutându-i pe alții care încearcă să impună legi ce justifică crima, războiul și blasfemiile împotriva lui Dumnezeu, mulți oameni cred că fac ceea ce trebuie.

Atunci când credeți că păcatul este acceptabil și justificabil, pentru că este spre binele celorlalți, să știți că ați căzut într-o capcană atent pregătită.

Nu este o coincidență faptul că sporesc justificările pentru divizarea din interiorul Bisericilor Creștine. Nu este o coincidență că acum vă sunt prezentate toate justificările pentru a aproba avortul.

Toate națiunile sunt legate între ele și toate protestele zgomotoase în favoarea introducerii avortului, pentru justificarea războiului și pentru introducerea modificărilor în Bisericile Creștine, sunt plănuite de către o singură entitate. Acest grup plănuiește aceste evenimente de mulți ani. Ei știu exact cine sunt și ce fac. Sunt foarte puternici și periculoși.

Opriți-vă, priviți și ascultați, pentru că de acum trebuie să acceptați că ceea ce vă spun este în Numele Domnului. Toate aceste acțiuni monstruoase și respingătoare, prezentate ca schimbări acceptabile și pline de grijă, făcute pentru oamenii din societatea voastră, au fost planificate și coordonate la nivel global de către grupul celor 12.

Acest grup al celor 12, reprezentând națiuni puternice, este un afront la adresa existenței celor 12 apostoli ai Mei.

Ei îl vor prezenta și îl vor susține pe anticrist în lume, exact așa cum cei 12 apostoli ai Mei M-au reprezentat pe Mine în public în timpul când am fost pe pământ.

Puterea lor constă în aceea că fiecare națiune puternică le susține pe celelalte ca să creeze legi imorale și pentru ca acestea să fie acceptate.

Cât de mult veți suferi voi, iubiții Mei discipoli, pentru că aveți acces la Adevăr! Adevărul vă va deschide ochii la răul din jurul vostru. Nu trebuie să vă temeți niciodată de Adevăr. Numai când îl veți accepta, veți putea să vă protejați împotriva acestor răutăți, fie ele legi, fapte sau acțiuni.

Să știți că acele națiuni care participă la introducerea acestor legi odioase vor suferi cel mai mult în timpul purificării finale.

Ele vor crede că nu li se poate reproșa nimic, însă nu vor reuși să realizeze decât un singur lucru, și anume să-și atragă o pedeapsă atât de severă încât nu se vor putea ascunde și nu-și vor putea acoperi fețele pentru a o evita. În primul rând ei vor trebui să răspundă în fața Mea. Mulți dintre ei, chiar și atunci, Mă vor scuipa în față. Iar apoi, se vor alătura lui anticrist, fiarei și celorlalți îngeri căzuți, pentru o eternitate de durere.

Vă avertizez acum. Pe cei care încercați să introduceți avortul în națiunile voastre; pe cei care profanați Bisericile Mele Creștine și pe cei care vă închinați fiarei – zilele voastre sunt numărate.

Pentru voi nu va fi nici viitor, nici viață veșnică, nici acces în Împărăția Mea.

Al vostru Isus am citit


639. Focul Duhului Sfânt va fi simțit în inima fiecăruia

Duminică, 09 decembrie 2012 la ora 19:00

Draga Mea fiică, este dorința Mea să nu-i înfricoșez pe discipolii Mei, ci mai degrabă să le demonstrez Iubirea și Compasiunea pe care le port în Inima Mea pentru fiecare bărbat, femeie și copil.

Datorită... citește tot aici

Draga Mea fiică, este dorința Mea să nu-i înfricoșez pe discipolii Mei, ci mai degrabă să le demonstrez Iubirea și Compasiunea pe care le port în Inima Mea pentru fiecare bărbat, femeie și copil.

Datorită Iubirii Mele pentru fiecare dintre Copiii lui Dumnezeu, inclusiv pentru cei care încalcă Cuvântul lui Dumnezeu, vreau să îi acopăr pe toți cu Flacăra Milostivirii Mele.

Fiți cu toții pregătiți, căci în curând veți vedea Puterea lui Dumnezeu și Intervenția Sa Divină în lume, când va opri tot ceea ce este, pentru o perioada de 15 minute.

Focul Duhului Sfânt va fi simțit în inima fiecăruia.

Cei care sunt în starea de har vor simți un sentiment de bucurie, iubire și compasiune față de Mine, Isus al vostru.

Cei care sunt în starea de păcat venial vor simți durerea Purgatoriului, dar vor fi curând purificați și atunci vor simți o pace profundă și iubire în inima lor pentru Mine.

Cei care sunt în starea de păcat de moarte, vor trece prin nefericire și durere ca și cum ar fi fost aruncați în focurile Iadului.

Unii dintre voi, în această stare de păcat, veți implora iertarea și îndurarea Mea pentru a opri suferința voastră interioară. Eu vă voi oferi aceasta dacă găsiți căință adevărată în inima voastră și acceptați că păcatele voastre Îmi provoacă durere și suferință cumplită, căci Îl insultă pe Dumnezeu.

Apoi, vor fi acele sărmane suflete nefericite care Mă vor scuipa, Mi se vor împotrivi și Îmi vor întoarce spatele. Teroarea pe care ei o vor simți va fi din cauză că sufletele lor sunt infestate de satana.

Ei nu vor putea să îndure suferința când vor fi martorii Luminii Mele și vor alerga spre îmbrățișarea celui rău, a cărui întunecime le aduce alinare.

În sfârșit, vor fi cei care vor muri instantaneu din cauza șocului pe care-l vor trăi. Vă rog să vă rugați pentru aceste suflete în fiecare zi, căci rugăciunile voastre vor dobândi pentru ele intrarea în Împărăția Mea.

Acesta este unul dintre cele mai mari miracole acordate vreodată copiilor lui Dumnezeu.

Revelația Mea pentru voi, în timpul acestui eveniment, vă va trezi la realitatea că va fi înfăptuită curând Promisiunea Mea de a reveni, pentru a salva rasa umană, ca aceasta să moștenească Viața Glorioasă din viitor.

Isus al vostru am citit


653. Dragostea Mea pentru umanitate este simțită de mulți. Din păcate cei care nu o vor căuta, nu o vor găsi

Vineri, 21 decembrie 2012 la ora 22:20

Prea iubita Mea fiică, este simplu să mă iubești pe Mine. Nu trebuie să fii instruit în Sfânta Scriptură. Tot ceea ce trebuie să faci este aceasta:

Cheamă-Mă chiar și atunci când ai îndoieli asupra Exi... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, este simplu să mă iubești pe Mine. Nu trebuie să fii instruit în Sfânta Scriptură. Tot ceea ce trebuie să faci este aceasta:

Cheamă-Mă chiar și atunci când ai îndoieli asupra Existenței Mele. Te voi umple cu prezența Mea în mod neașteptat. Vei simți o Iubire cum nu ai mai simțit niciodată până acum. Și atunci vei cunoaște Adevărul.

Eu Sunt real. Eu Sunt aici și vă iubesc pe fiecare dintre voi. Iubirea adevărată străpunge inima voastră cu o emoție și afecțiune foarte puternică. Acesta este un cadou în ambele sensuri. Mă vei iubi și vei fi uimit cum poate fi posibil acest lucru.

Dragostea Mea pentru umanitate este resimțită de către mulți. Din păcate, cei care nu o caută, nu o vor găsi. Pentru cei care încă rătăcesc departe de Mine, tot ceea ce trebuie să faceți este să Mă chemați pe Mine, astfel încât să pot lumina sufletele voastre.

Naștere Mea a vestit dovada Iubirii Tatălui Meu pentru umanitate. El M-a trimis pe Mine, Mântuitorul vostru, datorită Iubirii Sale pentru voi.

Iubirea nu este ceva despre care să credeți vreodată că vi se cuvine, ci este cel mai mare Dar de la Dumnezeu. Ea se ridică deasupra oricărui alt sentiment și poate învinge răul doar dacă o acceptați.

Spiritul iubirii Mele, Protecția Mea, vă acoperă în acest timp special. Voi sunteți ai Mei. Eu Sunt în inima voastră. Tot ceea ce trebuie să faceți este să permiteți Iubirii Mele să vă umple, pentru că făcând aceasta veți simți pacea adevărată.

Vă binecuvântez pe voi toți.

Al vostru Isus am citit


659. Dumnezeu Tatăl: În curând veți vedea o nouă Lumină, un nou soare

Joi, 27 decembrie 2012 la ora 18:20

Mult iubita Mea fiică, acesta este un Mesaj plin de speranță pentru toți copiii Mei.

Așa cum a fost prezis, a venit timpul schimbărilor, când pământul se va întoarce, când planetele se vor schimba și... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, acesta este un Mesaj plin de speranță pentru toți copiii Mei.

Așa cum a fost prezis, a venit timpul schimbărilor, când pământul se va întoarce, când planetele se vor schimba și evenimentele climatice nu mai pot fi predictibile.

Puterea Mea Măreață se manifestă în Cer, ca și pe pământ, acum când Eu conduc bătălia împotriva inamicilor Mei. Necuratul și demonii săi sunt pe cale să fie înfrânți, dar ei se apără aprig. Ei îi atrag pe acei sărmani copii ai Mei care au inima plină de ambiții politice și lumești, să ia parte la încercările lor de a-i crucifica pe copiii Mei.

Omul este slab. Omul este ușor de sedus. Din cauza orbirii sale față de Adevărul dat de Mine încă de la începutul creației, omul crede în minciuni. El crede în minciunile scuipate de cel rău, deoarece este atras de promisiunea puterii și a plăcerii.

Copiii Mei trebuie să recunoască Lumina splendidă și glorioasă a Împărăției Mele. Fiica Mea, tu ai văzut această Lumină și știi cât de puternică este. Tu cunoști puterea lui Dumnezeu și cum ea te învăluie. Poți să îți imaginezi cum va fi când se va dezvălui Noul Meu Paradis? Fiica Mea, tu ai întrezărit doar o minusculă parte din Lumina strălucitoare și glorioasă.

Este important să primiți cu drag Lumina Fiului Meu în inimile voastre. Când voi Îl veți chema să vă salveze și să vă primească în Inima Lui Preasfântă, voi veți simți această Lumină.

Încet, dar sigur, lumina unor zori noi – Noua Eră – va lumina această lume. În curând veți vedea o nouă lumină, un nou soare. Va fi mai grandios și va produce multă uimire.

Acesta este un Semn al Puterii și al Măreției Mele. Va fi un miracol și va dovedi că omul nu înțelege pe deplin secretul creației.

Doar Eu, Dumnezeul Creator al Universului, comand tot ce există. Tot ce va fi. Tot ce ar putea fi. Nici o persoană, nici un om de știință nu poate descifra aceste taine sfinte, pentru că nu este dat omului să le înțeleagă în acest timp.

Miracolele Creației și efectul Puterii Mele va fi arătat lumii. Nici un om să nu facă greșeala să creadă că satana și discipolii lui haíni au puterea de a vă oferi minunile pe care Eu le-am creat pentru fiecare în parte. Am promis că vă voi dezvălui Adevărul pentru ca voi, copiii Mei, să puteți da la o parte vălul ce vă acoperă ochii.

Când va veni ziua în care voi veți accepta în sfârșit Adevărul, vă voi dărui cele mai splendide bogății, haruri, și o viață la care nu ați visat, pentru că este peste puterea imaginației voastre.

Sunt bucuros să vă dau astăzi acest mesaj al speranței. Sper să vă aducă multă bucurie și pace.

Promisiunea Mea de vă aduce la moștenirea de pe urmă va deveni în curând realitate.

Tatăl vostru iubitor,
Dumnezeul cel Preaînalt am citit


970. Mama Mântuirii: Sunteți salvați numai prin reconciliere cu Dumnezeu

Duminică, 10 noiembrie 2013 la ora 15:20

Copila mea dragă, rolul meu, ca Mamă a Mântuirii, este de a vă reaminti vouă tuturor ceea ce v-am spus de-a lungul secolelor: Iubiți-vă unii pe alții așa cum Fiul meu vă iubește pe voi. Arătați compas... citește tot aici

Copila mea dragă, rolul meu, ca Mamă a Mântuirii, este de a vă reaminti vouă tuturor ceea ce v-am spus de-a lungul secolelor: Iubiți-vă unii pe alții așa cum Fiul meu vă iubește pe voi. Arătați compasiune față de toți, și în special față de cei care vă persecută. Ascultați ceea ce le-am dezvăluit eu vizionarilor la La Salette și Fatima și analizați cu mare atenție. Voi ați înfăptuit foarte puțin din ceea ce v-am îndrumat eu. Atenționările mele au fost nesocotite, și acum consecințele faptului că ați ignorat ceea ce vi s-a dat vor deveni realitate.

Când Cerul dezvăluie mesaje pentru omenire, e ca și cum ar comunica cu o mare fortăreață de piatră. Unele dintre revelațiile date de mine au străpuns fortăreața și au fost ascultate, însă multe au fost pur și simplu înlăturate de către cei care au credință puțină, și astfel fortăreața a devenit impenetrabilă la intervențiile din Cer, care v-au fost date pentru a vă întări credința și a vă păstra în siguranță în brațele lui Dumnezeu.

Rolul meu de Co-Răscumpărătoare înseamnă că puterea mea împotriva diavolului a fost întărită, într-un mod care înainte nu îmi fusese acordat de către Dumnezeu. De aceea, acum este timpul în care toate devoțiunile către mine vor fi îndepărtate cu grijă de către dușmanii lui Dumnezeu. Când venerația față de mine este dată deoparte și cererea mea pentru a proteja țările împotriva comunismului este răstălmăcită, atunci înseamnă că dorința mea nu a fost îndeplinită. De acum încolo, eu voi fi o raritate în privilegiile oficiale care în mod normal mi se acordau mie, Maica lui Dumnezeu, în Bisericile Fiului meu de pe pământ. Puterea mea împotriva bestiei va fi ocolită prin îndepărtarea, din multe Biserici Creștine, a imaginii mele, a Preasfântului meu Rozar și a altor devoțiuni față de mine.

Apoi, din Templele lui Dumnezeu va fi îndepărtată orice urmă a Fiului meu Isus Cristos, în pregătire pentru fiara care va veni și va sta pe tron în templul cel mai înalt al lui Dumnezeu. Apoi, înțelesul adevărat al reconcilierii cu Isus Cristos va fi adaptat, și se va spune că nu mai este necesar să îi cereți lui Dumnezeu să vă ierte pentru păcatele voastre, dacă duceți o viață cuviincioasă. Oamenii vor începe să creadă în propriile lor opinii asupra a ceea ce îi face pe ei buni în Ochii lui Dumnezeu. Însă nu trebuie să uitați niciodată că mântuirea, acest Dar oferit fiecărui păcătos de pe pământ, nu poate fi a lor dacă ei nu cer mai întâi ca Dumnezeu să îi ierte. Acesta este esența Legământului care a fost câștigat pentru omenire prin moartea Fiului meu pe Cruce. Isus Cristos a câștigat pentru omenire mântuirea de păcat și Darul Vieții Veșnice. Pentru a primi acest Dar, fiecare dintre voi trebuie să îi cereți lui Dumnezeu să vă ierte pentru păcatele voastre.

Mântuirea este a voastră numai prin reconciliere cu Dumnezeu.

Iubita voastră Mamă, Mama Mântuirii am citit


1091. Oamenii de știință vor depune toate eforturile, în următorii doi ani, pentru a combate Existența lui Dumnezeu

Sâmbătă, 29 martie 2014 la ora 14:30

Mult iubita Mea fiică, oamenii de știință vor depune toate eforturile, în următorii doi ani, pentru a combate Existența lui Dumnezeu. Ei vor pretinde în mod fals că omul poate susține viața pe alte... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, oamenii de știință vor depune toate eforturile, în următorii doi ani, pentru a combate Existența lui Dumnezeu. Ei vor pretinde în mod fals că omul poate susține viața pe alte planete, în afară de Pământ. Pământul este singura parte vie a universului creat de Dumnezeu pentru copiii Săi. Însă acesta nu este unicul motiv pentru care vor fi făcute acele afirmații care să demonstreze că Dumnezeu nu există. Ei vor proclama măreția omului, inteligența lui și cuceririle lui asupra științei, pentru a spulbera noțiunea că omul a fost creat de Dumnezeu. Cea mai mare insultă va fi când ei vor declara că omul a fost creat printr-un miracol al științei. Ei vor merge foarte departe pentru a demonstra că omul este invincibil și, totuși, ei nu vor avea nici un răspuns pentru ceea ce se întâmplă după ce are loc moartea trupului, pe care fiecare om trebuie să o sufere. Această parte va fi ignorată de cei care mint și care Îl contestă pe Dumnezeu.

Ei vor ridiculiza pe oricine își declară credința în Existența Raiului sau în Adevăratul său Creator, Dumnezeu Cel Preaînalt. Și în tot timpul acestor declarații publice împotriva Adevărului, niciun cuvânt nu va fi rostit de către cei care pretind a conduce Biserica Mea. În zilele din urmă, religia va deveni un concept păgân, iar venerarea Pământului, a soarelui, a lunii și a stelelor vor deveni substitutele, când ei Îi vor aduce omagiu lui Dumnezeu.

Cea mai mare parte a lumii se va întoarce la păgânism și vor aduce moarte sufletelor lor. În ciuda oricărei Intervenții a Tatălui Meu, ei vor apuca pe cealaltă cale. Din această cauză Tatăl Meu a promis lumii Cartea Adevărului, deslușirea Cărții Apocalipsei, pentru a vă salva sărmanele suflete. Omul este încăpățânat. Omul este mândru, vanitos și cu cât avansează mai mult în știință, cu atât cunoaște mai puține și cu atât se îndepărtează mai mult de Adevăr.

Luați aminte acum la Cuvântul Meu, căci curând tot ceea ce v-am învățat Eu va fi îndepărtat treptat, etapă cu etapă, din Bisericile Mele de pe Pământ. Cuvântul va fi luat de la voi, însă Eu nu vă voi abandona niciodată, căci voi rămâne mereu cu voi, îndrumându-vă, învățându-vă și umplându-vă cu Iubirea Mea. Veți fi mereu în Inima Mea și datorită iubirii voastre pentru Mine Eu voi putea să salvez acele suflete care sunt pierdute. Voi, iubiții Mei discipoli, sunteți legătura Mea către copiii lui Dumnezeu, iar prin rugăciunile voastre Mă voi strădui să unesc lumea. De aceea voi nu trebuie niciodată să disperați, nici chiar atunci când totul pare lipsit de speranță.

Isus al vostru am citit


1200. Mama Mântuirii: Poate că nu-L veți întâlni în mod fizic pe Fiul meu, însă veți ajunge să-L cunoașteți sub toate aspectele

Sâmbătă, 16 august 2014 la ora 20:15

Draga mea copilă, mulți oameni Îl caută pe Fiul meu, Isus Cristos, la un moment dat pe parcursul vieții lor. Când un suflet Îl descoperă pe Fiul meu, acest fapt presupune o călătorie cu diverse căi și... citește tot aici

Draga mea copilă, mulți oameni Îl caută pe Fiul meu, Isus Cristos, la un moment dat pe parcursul vieții lor. Când un suflet Îl descoperă pe Fiul meu, acest fapt presupune o călătorie cu diverse căi și diferite etape care trebuie parcurse. Este un efort pentru a ajunge aproape de Fiul meu, și voi trebuie să vă așteptați la asta. Pe măsură ce vă apropiați de El, veți deveni din ce în ce mai asemănători cu El iar Caracteristicile Lui vă vor deveni familiare. Poate că nu-L veți întâlni în mod fizic pe Fiul meu, însă veți ajunge să-L cunoașteți sub toate aspectele. Veți simți Iubirea Sa. Durerea Sa va deveni a voastră. Veți împărtăși blândețea Sa, iar bucuria pe care o simte El datorită Iubirii Sale necondiționate pentru omenire, va deveni și a voastră. Răbdarea Sa vă va fi inoculată în suflet iar Cuvântul Său va fi înrădăcinat în voi împreună cu capacitatea de înțelegere dată vouă de Duhul Sfânt.

Când Îl iubiți cu adevărat pe Fiul meu voi veți deveni smeriți ca El și cu o dorință arzătoare de a-L sluji cu orice preț. Unele suflete găsesc, în timp, calea spirituală a perfecțiunii, însă ele nu vor termina această călătorie dacă nu-și pun toată încrederea în Dumnezeu. Dacă un suflet șovăie pe parcursul drumului, i se vor da harurile pentru a se ridica și a-și continua călătoria. Însă dacă un suflet intră în competiție cu Fiul Meu și se consideră vrednic de a înfrunta Cuvântul Întrupat, atunci el se va separa de Dumnezeu.

Persoana care, în această viață de pe pământ, Îl găsește pe Isus și Îi slujește Lui cu credință, va avea pace. Nimic altceva din această lume nu-l va mai mulțumi. Dacă un suflet care a devenit apropiat de Fiul meu se va separa ulterior de El, va îndura o durere îngrozitoare. După ce l-ai cunoscut pe Fiul meu și ai trăit in Inima sa, durerea separării de El este cea mai groaznică durere cunoscută de om.

Atunci când voi sunteți ispitiți să contestați Învățăturile lui Cristos sau când sunteți siliți să Îl respingeți într-un fel sau altul, să știți că nimic din lumea acesta nu vă va aduce pacea, iubirea sau bucuria care vin de la El.

Mama voastră preaiubită
Maica Mântuirii am citit