Au fost găsite 2 mesaje conform filtrelor de căutare.

730. Pe măsură ce se apropie Vinerea Mare multe suflete vor începe să înțeleagă că Avertismentul Meu pentru omenire e pe cale să vină peste lume

Sâmbătă, 09 martie 2013 la ora 21:45

Multiubita Mea fiică, pe măsură ce se apropie Vinerea Mare multe suflete vor începe să înțeleagă că Avertismentul Meu pentru omenire e pe cale să vină peste lume.

Imediat ce urâciunea se va manifesta,... citește tot aici

Multiubita Mea fiică, pe măsură ce se apropie Vinerea Mare multe suflete vor începe să înțeleagă că Avertismentul Meu pentru omenire e pe cale să vină peste lume.

Imediat ce urâciunea se va manifesta, Adevărul acestor mesaje va fi pe deplin înțeles.

Adunați-vă oamenii, uniți în rugăciune, deoarece un nor negru va acoperi pământul. Pedeapsa se va abate asupra omenirii pe măsură ce aceasta se scufundă în abisul indiferenței și al apatiei față de Cuvântul lui Dumnezeu.

Cei care au întors spatele Darului oferit omenirii prin moartea Mea pe Cruce, se vor trezi și vor vedea cât de grotesc apare sufletul lor în Ochii Mei. Curând ei vor realiza că nu au primit decât o perioadă scurtă pentru a se căi. Răbdarea Mea e mare, însă tristețea Mea e profundă. Inima lor este atât de îndârjită, încât ei nu numai că mă ocolesc pe Mine, preaiubitul lor Isus, dar își refuza lor înșiși darul pe care li l-am pus necondiționat la dispoziție.

Cât de mult au fost înșelați, să creadă în propriile lor iluzii false cum că lumea este a lor și pot să trăiască în ea oricum le place, fără nici o grijă care să îi încetinească din goana lor pentru căutarea satisfacției. Această lume nu va mai fi mult timp la dispoziția lor pentru că e doar o stare temporară. Curând se vor trezi într-o stare nouă, iar pentru mulți dintre ei aceasta nu va fi în Noul Meu Paradis.

Intervenția Mea e aproape și Planul Meu de salvare a lumii va fi în curând pe deplin cunoscut. Mândria este inamicul vostru cel mai mare și e păcatul cel mai mare al satanei. Când cineva îl denunță pe un altul, îl mustră și arătându-l cu degetul îl acuză în Numele Meu, devine victima păcatului satanei.

Păcatul mândriei este cel care va provoca pieirea omenirii și care va scufunda multe suflete în flăcările iadului.

Nu cădeți victimele capcanelor înșelătorului și rămâneți tăcuți atunci când nu sunteți de acord cu ceilalți care strigă împotriva Mea aruncând minciuni din gura lor, chiar dacă voi știți că ei nu spun Adevărul. Voi trebuie să vă plecați ochii și numai să proclamați Cuvântul Meu.

Apărați-Mă numai declarând lumii ceea ce știți voi despre Planul Meu de salvare a sufletelor. Voi nu trebuie să mă apărați cu argumente nici atunci când cei care, bazându-se pe cunoștințele lor despre mine, cred că sunt îndreptățiți să-i admonesteze pe alții și să vă ia la întrebări.

În curând, multe evenimente în lume vor șoca omenirea. Chiar și oamenii cei mai puțin interesați, care își trăiesc viața într-un pustiu al ambițiilor omenești și au puțin timp pentru cele spirituale, vor începe să-și dea seama că schimbările sunt multe. Vor ști că aceste schimbări sunt peste puterea lor de înțelegere iar aceasta va avea ca rezultat o mai mare deschidere a lor spre Cuvântul lui Dumnezeu.

Al vostru Isus am citit


879. Să știți că durerea respingerii va fi exact ca aceea pe care Eu și apostolii Mei a trebuit să o îndurăm în timpul Meu pe pământ

Sâmbătă, 10 august 2013 la ora 00:49

Mult iubita Mea fiică, niciun om dintre voi nu este atât de curat la suflet încât să îi poată judeca pe alții în Numele Meu. Aceia dintre voi care Îmi sunteți loiali și care urmați Învățăturile Mele, să... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, niciun om dintre voi nu este atât de curat la suflet încât să îi poată judeca pe alții în Numele Meu. Aceia dintre voi care Îmi sunteți loiali și care urmați Învățăturile Mele, să știți – veți îndura multă durere când va trebui să asistați la cea mai mare atrocitate prin care va trece lumea.

În numele dreptății sociale și compasiunii sociale, falsul profet va întemeia ceea ce lumea va crede a fi evanghelizarea și crearea unei biserici moderne. Această biserică va părea că încearcă să comunice cu toți păcătoșii și că îi îmbrățișează pe acei păcătoși ale căror păcate nu sunt acceptate de către Mine.

Voi, preaiubiții Mei discipoli, veți fi văzuți ca o sectă eretică, deoarece veți continua să proclamați Adevărul. Toate încercările de a Îmi rămâne credincioși Mie vor fi atacate cu putere. Veți fi proscriși și declarați disidenți de dreapta. Orice încercare de a păstra tradițiile Ceremoniilor Sacre va fi ignorată.

Puterea celor care vor induce în eroare bisericile Mele de pe Pământ nu trebuie subestimată, căci milioane de slujitorii sfințiți vor îmbrățișa noua doctrină falsă. Ei vor crede, în mod eronat, că noua doctrină este o formă de evanghelizare. Faptul că ei vor susține atrocitatea, ca slujitori de bună` voie, va face să le fie foarte dificil Creștinilor care știu Adevărul. Vocile lor vor fi ca niște șoapte printre strigătele celor care vor deveni sclavii minciunilor create în Numele Meu.

Să știți că durerea respingerii va fi exact ca aceea pe care Eu și apostolii Mei a trebuit să o îndurăm în Timpul Meu pe Pământ. Preoții din acele timpuri, care susțineau că Îl iubesc pe Dumnezeu, nu au ezitat să reducă la tăcere vocile discipolilor Mei, care le aduceau vestea despre Cine eram Eu. De această dată, când Eu aduc vestea Celei De-a Doua Veniri, profeții și discipolii Mei vor fi înfricoșați când vocile lor vor fi respinse și ei vor fi acuzați de blasfemie.

În timp ce numărul discipolilor Mei crește, ei vor fi asemeni unor cerșetori și vor urca Dealul Calvarului – goi, cu nimic altceva în afara credinței lor. În timp ce ei vor menține vie Flacăra Luminii Mele în Biserica Mea – Biserica Mea Adevărată – nu vor devia niciodată de la Adevăr și vor duce în spate o cruce grea. Aceasta este crucea salvării, căci pe bieții lor umeri obosiți ei vor duce păcatele celor care M-au părăsit pe Mine. Sarcina lor va fi grea. Ca urmare a dragostei lor pentru Mine, vor suferi din cauza altora, pentru a le salva bietele suflete.

Aceste suflete nu merită să fie salvate. Vor fi salvate doar fiindcă Eu aleg să le salvez. Mă vor fi insultat, vor fi cauzat suferință teribilă discipolilor Mei loiali și vor fi chinuit Rămășița Armatei Mele. Totuși, Eu îi voi salva datorită credinței celor din Rămășița Armatei Mele.

Ceilalți oameni, care și-au vândut sufletele bestiei, să știe aceasta: Poate nu credeți în iad, însă Eu vă voi dezvălui ce suferință vă va aduce acesta. Ziua în care Eu vă voi arăta diferitele nivele de tortură din iad, vă va teroriza și mulți dintre voi vor striga după Milostivirea Mea. Iar Eu vă voi salva, dacă Mă veți ruga să vă iert. Voi face aceasta în Ziua Marelui Avertisment. Aceia dintre voi care veți vedea focurile iadului, dar nu vă veți întoarce la Mine – nu veți supraviețui Avertismentului și momentul acela în care Mă veți respinge, va fi ultimul pentru voi.

Pentru toți aceia care rămân loiali Mie și credincioși Cuvântului Meu – deși veți suferi – viitorul din fața voastră este unul de mare glorie.

Aceia care nu acordă atenție Avertismentului Meu sau care nu ascultă Adevărul vor fi în mare pericol.

Aceia dintre voi care idolatrizați bestia și îl urmați pe falsul profet în noua religie mondială, veți fi aruncați de vii în focurile arzânde ale iadului, împreună cu aceștia doi.

Adevărul este amar la gust, dar dacă îl acceptați, vă va aduce Viața Veșnică, în care vă veți bucura de Împărăția Mea pentru totdeauna, împreună cu cei pe care îi iubiți. Nu tăiați cordonul ombilical spre Viața Veșnică, pentru că veți suferi dureri teribile și nu veți fi grațiați.

Al vostru Isus am citit