Au fost găsite 44 mesaje conform filtrelor de căutare.

74. Revolta arabă va isca o neliniște mondială – Italia va produce o prăbușire

Marți, 26 aprilie 2011 la ora 20:10

Preaiubita Mea fiică, lacrimile Mele curg neîncetat pentru dragii Mei Copii torturați, care sunt victime ale violenței și abuzului. Sărmanii Mei copii iubiți suferă în întreaga lume dar în special în... citește tot aici

Preaiubita Mea fiică, lacrimile Mele curg neîncetat pentru dragii Mei Copii torturați, care sunt victime ale violenței și abuzului. Sărmanii Mei copii iubiți suferă în întreaga lume dar în special în lumea Arabă. Cât Mă chinuie suferința lor. Bietele suflete neputincioase! Te rog, roagă-te pentru ele, fiica Mea, oferind propria ta suferință pentru ele.

Atrocitățile ce au loc în lumea arabă vor continua, din nefericire, pentru că tot mai multe națiuni arabe se vor implica într-o serie de conflicte. Se apropie timpul înfăptuirii primei asasinări despre care v-am vorbit încă în februarie. Revoltele din lumea Arabă vor aduce indirect neliniște în toate colțurile lumii.

Italia va avea un rol important în prăbușirea care va duce la implicarea în război a marilor puteri. Toate aceste evenimente sunt inevitabile, dar rugăciunile pot diminua suferința. Roagă-te, fiica Mea, pentru ca oamenii să se întoarcă la Mine cerându-Mi ajutor și îndrumare în această perioadă de frământări.

Nu vreau să-Mi văd copiii suferind. Ei vor suferi, din nefericire, până când Adevărul va fi făcut cunoscut tuturor în timpul Marelui Avertisment. Rugați-vă acum pentru dictatorii induși în eroare, care asasinează suflete nevinovate.

Îi chem pe slujitorii Mei consacrați din toată lumea, să accepte că profețiile prevestite în Apocalipsă se desfășoară acum. Răspândiți Adevărul Învățăturilor Mele și salvați-vă turma înainte să se sfârșească timpul.

Mergeți acum. Îndepliniți-vă îndatoririle față de Mine. Vorbesc către aceia care îmi diluează Învățăturile: opriți-vă! Priviți în inimile voastre și spuneți poporului Meu Adevărul: că ei nu pot fi salvați și nici nu se vor salva până când ei înșiși nu vor cere iertare pentru păcatele săvârșite.

Ei trebuie să devină smeriți în ochii Mei și să mă roage să le dau Darul Răscumpărării.

Voi, slujitorii Mei sfințiți, trebuie să jucați acum rolul pentru care ați fost aleși. Fiți curajoși. Predicați Adevărul.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos am citit


78. Rusia și China vor declanșa un conflict

Duminică, 01 mai 2011 la ora 21:00

Iubita Mea fiică, spune lumii că acum se desfășoară pregătirile pentru ca sufletele să poată intra în Noul Paradis pe pământ, pe care Eu vi l-am promis.

Data venirii Mele nu vă va fi dezvăluită, însă fiți... citește tot aici

Iubita Mea fiică, spune lumii că acum se desfășoară pregătirile pentru ca sufletele să poată intra în Noul Paradis pe pământ, pe care Eu vi l-am promis.

Data venirii Mele nu vă va fi dezvăluită, însă fiți siguri că promisiunile Mele se vor împlini întotdeauna. Nimeni nu va putea opri cel mai mare Act de Milostivire pentru mântuirea omenirii. Satana nu are o astfel de putere. Fiica Mea, înșelătorul va fi nimicit, nu va supraviețui. Timpul lui este foarte scurt. Îi avertizez pe aceia care îl urmează, prin păcatele lor, că le-au mai rămas puține șanse pentru a se salva. Ei trebuie să renunțe la păcat dacă vor să se salveze. Poate că și voi, cei care mă urmați pe Mine, aveți membri de familie, sau un prieten deosebit care urmează calea păcatelor, este obligația voastră să încercați să le deschideți ochii către Adevăr.

Acum pregătiți-vă să evitați primirea semnului bestiei

Multe evenimente, care vor schimba cursul istoriei, stau să se împlinească atât pe Pământ cât și în Cer. În acest timp, pregătiți-vă. V-am spus deja că banii vor fi foarte puțini, deci încercați să vă pregătiți familiile pentru supraviețuire, ca să nu trebuiască să acceptați semnul bestiei. Vă rog, nu-Mi ignorați rugămintea.

Acum grupurile de rugăciune sunt vitale, pentru a vă proteja și a salva lumea de persecuția grupărilor politice, sistemului bancar global și așa-numitele organizații pentru drepturile omului. Țelul lor este să dețină puterea și să vă controleze, copiii Mei, deși mulți dintre voi nu vedeți asta. Însă veți vedea, cu timpul. Acest timp este aproape. Începeți să vă pregătiți pentru supraviețuire și să rămâneți în rugăciune și Eu vă voi oferi haruri deosebite pentru protecția voastră. Vă rog să nu fiți speriați, pentru că ceea ce contează este doar fidelitatea voastră față de Mine.

În timp ce Noua Ordine Mondială va prelua controlul asupra Orientului Mijlociu, vă veți mira de cât de multe țări vor fi sub controlul ei, cât de multe suflete inocente vor crede că aceste regimuri noi le oferă libertatea. Dar nu va fi așa.

Rusia și China vor declanșa un conflict

Veți observa cum Rusia și China sunt pe cale să devină a treia entitate care va declanșa un conflict. Foarte curând, aceia dintre voi care ați predat controlul asupra țării voastre unor grupări fără identitate ce vă tratează ca pe niște marionete, veți vedea cum aceste grupări sinistre de forțe politice care nu vin de la Dumnezeu, vă vor dicta cum să trăiți. Apărați-vă prin rugăciune. Eu vă voi alina suferințele în fiecare zi și în fiecare ceas. Primiți-Mă în Sfânta Euharistie și veți dobândi o putere extraordinară care să vă susțină în timpul prigoanei.

Eu, Isus Cristos, nu doresc să provoc panică în viețile voastre. Dar nici nu aș putea sta deoparte fără să vă avertizez despre aceste evenimente. Din Milostivirea Mea, vă dau încă o șansă să vă puteți pregăti: nu doar pentru bunăstarea voastră spirituală, ci și pentru modul de viată al familiei voastre. Ca să evitați luarea semnului, vă rog pregătiți-vă temeinic.

Avertismentul, fără îndoială, va îmblânzi prigoana, pentru că mulți vor fi convertiți. Acum rugați-vă, rugați-vă, pentru convertirea globală și pentru diminuarea suferințelor ce se vor desfășura în timpul guvernării lui anticrist și a falsului profet.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos am citit


83. În Europa a avut loc un cutremur despre care ți-am vorbit înainte

Miercuri, 11 mai 2011 la ora 23:00

Iubita Mea fiică, cutremurul despre care ți-am vorbit cu câteva luni în urmă (obs: mesajul din 18 martie 2011) a avut loc astăzi în Europa, în Spania. Alte evenimente naturale: erupții vulcanice, inun... citește tot aici

Iubita Mea fiică, cutremurul despre care ți-am vorbit cu câteva luni în urmă (obs: mesajul din 18 martie 2011) a avut loc astăzi în Europa, în Spania. Alte evenimente naturale: erupții vulcanice, inundații, un val de căldură, vor urma. Fii atentă la aceste evenimente căci atunci când ele vor avea loc, asta va dovedi că aceste Mesaje vin de la Mine, Isus Cristos.

Aceasta, iubita Mea fiică, este Mâna Tatălui Meu, care este pe cale să dezlege pedeapsa peste lume, pentru a ajuta la eradicarea păcatului. Rugați-vă, rugați-vă în continuare pentru mai multă convertire, ca să se diminueze dezastrele.

Iubita Mea Mamă ți-a explicat câteva lucruri importante în această seară. Nevoia de rugăciune zilnică și de Adorație este importantă – fă asta cât de des poți – pentru că acestea vor da un randament uriaș muncii tale, fiica Mea.

Odihnește-te acum. Ești obosită. Mâine vom vorbi din nou. Mergi în pace.

Mântuitorul tău Divin, Isus Cristos am citit


91. O nouă profeție: în cursul verii vor fi inundații în Franța

Duminică, 22 mai 2011 la ora 14:30

Fiica Mea, acum s-a adeverit prevestirea pe care am făcut-o în 18 martie 2011 la miezul nopții, care s-a referit la erupția vulcanică din Islanda din luna mai. Poate te întrebi de ai fost așa de șocată... citește tot aici

Fiica Mea, acum s-a adeverit prevestirea pe care am făcut-o în 18 martie 2011 la miezul nopții, care s-a referit la erupția vulcanică din Islanda din luna mai. Poate te întrebi de ai fost așa de șocată când asta s-a întâmplat precum am zis. Îți explic: chiar dacă cele mai multe îndoieli pe care le-ai avut privind autenticitatea comunicării Mele cu tine au fost înlăturate, totuși ți-a rămas teama legată de faptul că eventual nu ai putut discerne corect profețiile. Trebuie să ai multă încredere și să Mă lași să-ți alung temerile. Treci acum la acțiune fără ezitare și publică evenimentele pe care ți le-am prezis. Făcând asta, tot mai mulți oameni vor înțelege că Eu, Isus Cristos, sunt cel care vă solicită atenția necesară pentru a ajuta la salvarea sufletelor.

Când aceste profeții se vor adeveri, în inima celor care Mă urmează vor fi mai puține îndoielile legate de autenticitatea mesajelor. Totuși, sufletele împietrite, care resping credința și care au mereu un răspuns logic la îndemână când văd realitatea, nu vor fi convinse nici atunci.

Inundații în Franța și val de căldură în Turcia

Ascultă-Mă acum. În vara asta în Sudul Franței vor fi inundații. În Turcia va veni un mare val de căldură. Vor mai fi și alte evenimente ecologice care vor isca tulburare, inclusiv un cutremur în Anglia (dar nu imediat), dintre care unele vor impacta și alte țări europene. Așteptați-vă și la creșterea nivelului Mării Mediterane, fapt ce va șoca pe toată lumea. Vor fi cutremure în Norvegia și America de Sud.

Am să-ți aduc la cunoștință și alte evenimente, fiica Mea, dar toate cu un singur scop. Convertirea copiilor Mei. Dacă și când ei vor accepta faptul că Eu sunt cel care le vorbește prin tine, aceasta Îmi va face o mare bucurie. Nu vreau să-i sperii pe copiii Mei, dar frecvența acestor evenimente va crește în lume și ele sunt doar o parte a Marii Pedepse ce va urma. Ele sunt o parte necesară în bătălia împotriva înșelătorului.

Rugați-vă acum, copiii Mei, pentru ca aceste evenimente să fie diluate sau evitate, pentru că rugăciunea este extrem de puternică, ca mijloc de iertare. Acum du-te în pace. Nu-ți fie teamă să faci cunoscute aceste preziceri, pentru că ele se vor adeveri.

Mântuitorul vostru, Isus Cristos am citit


219. Mesaj către America: îmbrățișați-i pe frații și surorile voastre de toate confesiunile

Marți, 11 octombrie 2011 la ora 15:30

Multiubita Mea fiică, doresc să mă adresez poporului american. Mesajul Meu pentru ei este următorul. Voi, copiii Mei dragi, suferiți mult în aceste timpuri. Sunteți supuși unei purificări necesare pentru... citește tot aici

Multiubita Mea fiică, doresc să mă adresez poporului american. Mesajul Meu pentru ei este următorul. Voi, copiii Mei dragi, suferiți mult în aceste timpuri. Sunteți supuși unei purificări necesare pentru curățirea sufletelor voastre.

Păcatele cele mai mari cu care Mă chinuie America, sunt avortul și desfrânarea. Mulți dintre copiii Mei au fost pervertiți de înșelătorul care conduce sistemul vostru monetar și cel politic, din spatele ușilor închise. Atât de mulți dintre ei nu sunt conștienți de aceste lucruri. Vă chem acum să vă rugați pentru a scăpa de planurile viclene cu care acesta vrea să vă distrugă țara.

Rugăciunea, copiii Mei, va ajuta să se diminueze pedeapsa pe care Tatăl Meu o va trimite asupra lumii, pentru păcatul avortului.

Rugați-vă, rugați-vă și uniți-vă, ca să-L preamăriți pe Tatăl Meu.

Prin unirea tuturor religiilor care Îl cinstesc pe Tatăl, Dumnezeu, Creatorul lumii, puteți să vă ajutați țara.

Trebuie să vă rugați pentru iertare și să aveți încredere că rugăciunile voastre vor primi răspuns, la momentul hotărât de Tatăl Meu.

Îmbrățișați-vă frații și surorile de toate confesiunile care cred în Dumnezeu Tatăl și rugați-vă toți în unire pentru iertarea păcatelor țării voastre. Copiii Mei, țara voastră este atât de întinsă și de aceea este foarte important să pot salva cât mai multe suflete. Acest lucru pot să-l fac doar prin convertirea care se va produce în timpul Marelui Avertisment și prin rugăciunile și credința voastră.

Întoarceți-vă cu toții la Mine. Nu faceți discriminare față de religiile celorlalți, credeți doar în Dumnezeu Tatăl și El va răspunde rugăciunilor voastre.

Voi, dragii Mei copii, sunteți atât de rătăciți. Vi s-au prezentat atâtea lucruri confuze și adevăruri false despre existenta lui Dumnezeu Tatăl. Folosiți religia ca pe o fațadă, ca să vă puteți descărca veninul asupra celor care sunt mai nefericiți decât voi. A sosit timpul să acceptați Adevărul, că doar prin iubirea voastră față de aproapele vă veți putea întoarce în brațele Creatorului vostru, Dumnezeu Tatăl.

Vă iubesc cu o compasiune sfâșietoare care îmi străbate ființa. Mă străduiesc să vă salvez și să vă conduc în era nouă și minunată de pace care vă așteaptă pe acest pământ. Pentru a intra în acest nou Paradis, sufletele voastre trebuie să fie libere de păcat.

Rugați-vă pentru harul de a cere iertarea păcatelor voastre și a păcatelor săvârșite de conducătorii voștri.

Vă las în pace și iubire.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos am citit


271. Un război teribil este în pregătire

Vineri, 02 decembrie 2011 la ora 00:00

Fiica Mea, o mare pedeapsă va cădea asupra lumii pentru a-i ocroti pe cei nevinovați.

Se pregătește o mare și diabolică atrocitate ce-ar putea declanșa un teribil război mondial.

Mâna Tatălui Meu va cădea... citește tot aici

Fiica Mea, o mare pedeapsă va cădea asupra lumii pentru a-i ocroti pe cei nevinovați.

Se pregătește o mare și diabolică atrocitate ce-ar putea declanșa un teribil război mondial.

Mâna Tatălui Meu va cădea și va pedepsi toate sufletele ademenite de satana. Nu li se va permite să-și îndeplinească planurile dușmănoase.

Puțini dintre voi, copii, știți ce se întâmplă acum în lume, cu adevărat.

Sunt atât de precaute aceste grupări, încât ceea ce voi vedeți că se derulează în fața voastră, atunci când națiunile se atacă între ele, nu este chiar ceea ce pare să fie.

Se face o încercare deliberată de a crea un război care să ucidă milioane.

Tatăl Meu nu poate sta deoparte. El trebuie să intervină.

Rugați-vă, rugați-vă și iar rugați-vă, copii, pentru salvarea sufletelor.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos am citit


278. Încercări de a introduce moneda unică în Europa

Vineri, 09 decembrie 2011 la ora 22:00

Preaiubita Mea fiică, cât de mult aș dori ca toți copiii Mei, mai ales cei care suferă în Europa din cauza asupririi, să se întoarcă la Tatăl Meu pentru ajutor.

Grupul cel rău, la care m-am referit mereu... citește tot aici

Preaiubita Mea fiică, cât de mult aș dori ca toți copiii Mei, mai ales cei care suferă în Europa din cauza asupririi, să se întoarcă la Tatăl Meu pentru ajutor.

Grupul cel rău, la care m-am referit mereu, este tot mai aproape în încercarea de a-i controla pe toți copiii Mei sărmani din această parte a lumii.

Ei, pioni nevinovați într-un plan nemilos, în care se intenționează să se introducă în lume o monedă universală cu scopul de a controla întreaga Europă – trebuie acum să se roage mult la Dumnezeu, Tatăl Atotputernic, pentru ajutor.

Niciodată, copii, să nu cedați persecuțiilor care sunt plănuite în spatele ușilor închise. Rugați-vă pentru ca să fie atenuate aceste circumstanțe. Chemați-L pe Dumnezeu Tatăl, în numele Meu, iubitul Lui Fiu, Isus Cristos, pentru a îndepărta această criză spunând:

Dumnezeule Tată, în numele iubitul Tău Fiu, Isus Cristos, te implor să oprești această nenorocire a controlării copiilor Tăi. Te rog să-i aperi pe toți copiii Tăi în aceste vremuri cumplite, ca toți să putem găsi pacea și demnitatea de a ne trăi viața, eliberați de Cel Rău. Amin

Fiica Mea, rugăciunea poate să aducă, și va aduce, sfârșitul acestor planuri sinistre.

Dumnezeu, Tatăl Veșnic, așa cum am spus, îi va pedepsi pe cei responsabili de acest complot al răului, dacă nu se vor întoarce la credința lor în Atotputernicul Creator.

Aveți încredere în Mine. Aveți încredere în Tatăl Veșnic și rugați-vă ca aceste persecuții să fie oprite înainte ca adevăratul plan de distrugere, controlare și vătămare al acelor suflete, să fie în cele din urmă revelat.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos am citit


305. Încercări de război nuclear în est

Miercuri, 04 ianuarie 2012 la ora 19:20

(Extras dintr-un mesaj primit de Maria Milostivirii Divine, care a fost în mare parte un mesaj personal către ea.)

Scumpa Mea fiică iubită, ascultă-Mă acum când informez lumea că națiunile vor începe să... citește tot aici

(Extras dintr-un mesaj primit de Maria Milostivirii Divine, care a fost în mare parte un mesaj personal către ea.)

Scumpa Mea fiică iubită, ascultă-Mă acum când informez lumea că națiunile vor începe să încerce să se distrugă reciproc în est.

Este nevoie de multă rugăciune pentru ca războiul nuclear și alte atrocități să fie evitate. Nu uitați că rugăciunea este puternică și poate atenua multe evenimente rele.

Trebuie să vă reamintesc dorința Mea ca să vă rugați pentru salvarea sufletelor. Am nevoie de mai multe suflete, fiica Mea, mai ales de cele care sunt sortite să moară în timpul Avertismentului.

Trebuie să știți că aceasta este cea mai mare dorință a Mea și doar rugăciunile adepților Mei pot duce la salvarea acestor suflete.

Eu îndemn grupurile de rugăciune de pretutindeni să se roage insistent acum pentru aceste suflete.

Dumnezeu, Tatăl Meu Veșnic va răspunde în mod corespunzător cererilor voastre și va oferi un colac de salvare pentru aceste biete suflete.

Ești obosită acum, fiica Mea. Du-te în pace. Odihnește-te.

 Isus al vostru am citit


312. Rugați-vă pentru sufletele care sunt în păcat de moarte și poate nu vor avea șansa să caute mântuire

Joi, 12 ianuarie 2012 la ora 03:30

Scumpa Mea fiică iubită, acum este nevoie ca toată lumea să se roage din toată inima pentru acele suflete care este posibil să nu supraviețuiască acelui șoc, când vor fi martori la Avertisment și la... citește tot aici

Scumpa Mea fiică iubită, acum este nevoie ca toată lumea să se roage din toată inima pentru acele suflete care este posibil să nu supraviețuiască acelui șoc, când vor fi martori la Avertisment și la Marea Mea Milostivire.

Câteva din acele biete suflete care se află în păcat de moarte, s-ar putea să nu primească șansa să caute Mântuirea, de aceea vă rog ca rugăciunile voastre să fie oferite pentru aceste sărmane suflete.

Este o nevoie urgentă să vă rugați pentru aceste suflete aflate în întuneric. Sunt atât de îndârjiți în acțiunile lor cumplite de a distruge omenirea, prin sistemul monetar și alte mijloace de control, încât vor trăi Marele Avertisment ca pe un șoc teribil.

Am nevoie să li se dea șansa de a se mântui, dar mulți Îmi vor rezista. Vă rog, rugați-vă pentru aceste suflete torturate.

În cele din urmă aș vrea să-i rog pe toți discipolii Mei să recite Rozariul Îndurării Divine ori de câte ori au ocazia, pentru că timpul Marelui Avertisment se apropie.

Pentru toți credincioșii care refuză să accepte că Eu, Isus Cristos, Salvatorul lor, le vorbesc prin acest mesaj, le spun:

Să nu fiți ca acele sărmane suflete din timpul lui Noe, care și-au bătut joc de el.

Deschideți-vă mintea și acordați un timp generos pentru rugăciune. Este tot ce vă cer acum, în acest timp. Copiii Mei, veți plânge cu lacrimi de remușcare când veți conștientiza greșeala voastră. Și da, vă voi ierta chiar dacă M-ați rănit foarte tare.

Insultele voastre Mă rănesc.

Ironiile voastre sunt ca un cuțit care Mă sfredelește, pentru că voi credeți că Mă cunoașteți, dar de fapt nu este așa.

Mintea voastră este închisă pentru Vocea Mea adevărată, care este ca un strigăt în pustiu.

Mândria voastră Mă ofensează.

Trebuie să acceptați că este în pregătire planul pentru a Doua Mea Venire.

Deși nu Mă ascultați acum, când vă implor să vă rugați pentru sufletele care sunt pierdute pentru Mine, o veți face atunci când toate vor fi demonstrate, după acest Mare Eveniment.

Pentru că atunci Mă aștept să Mă urmați și să alcătuiți rămășițele Bisericii Mele. Atunci ne vom uni cu toții ca să strângem bucățile împrăștiate, în timp ce vom înainta spre Noul Paradis.

Iubitul vostru Isus Cristos, Salvatorul și Mântuitorul întregii omeniri am citit


335. Dumnezeu Tatăl: Lumea va fi supusă pedepsei – Intervenția Mea este necesară

Sâmbătă, 04 februarie 2012 la ora 15:00

Fiica Mea, curând lumea va trece printr-o pedeapsă, ca rezultat al păcatelor teribile pe care omenirea le face încontinuu.

Deși o mare parte din această pedeapsă a fost evitată, Mâna Mea va cădea acum... citește tot aici

Fiica Mea, curând lumea va trece printr-o pedeapsă, ca rezultat al păcatelor teribile pe care omenirea le face încontinuu.

Deși o mare parte din această pedeapsă a fost evitată, Mâna Mea va cădea acum peste răutatea care este comisă în fiecare colț al lumii.

Prea multa ură față de Mine, Dumnezeu Tatăl, trebuie oprită, pentru că altfel copiii Mei vor suferi chinuri și mai mari.

Eu pregătesc acum lumea pentru schimbările care sunt necesare pentru purificarea pământului, conform planului Meu de salvare a omenirii.

Prea multe suflete se chinuiesc din cauza păcatului.

Eu sunt Dumnezeu Atotcreatorul și nu voi sta, așezat comod, să privesc cum copiii Mei se distrug unii pe alții.

Fiica Mea, există un plan ticălos care vrea să distrugă cea mai mare parte a omenirii printr-un război. Aceste războaie nu sunt întâmplătoare. Ați observat câte războaie încep peste tot, în multe țări? Aceasta este opera Anticristului, care așteaptă cu răbdare momentul lui de glorie pe pământ. Atunci când națiunile vor fi îngenunchiate, el, anticristul, va porni și va crea o pace falsă, în stilul său viclean. Aceasta va fi masca înșelăciunii.

Pedeapsa Mea se va dezlănțui asupra națiunilor care iau parte la această mare amăgire, făcută pentru a controla lumea prin acapararea națiunilor. Să fii puternică, fiica Mea, căci această perioadă, în care pământul se va zgudui, nu va dura mult. Ea e necesară pentru ca să îi trezească pe copiii Mei.

Ei, copiii Mei, au fost deja avertizați, dar vocea Mea este disprețuită. Sărmanii Mei copii, care trăiesc o viață bună și care privesc descurajați răul din lume, trebuie să înțeleagă că intervenția Mea este necesară.

Dacă Eu nu opresc ceea ce se întâmplă acum, atunci mare parte a omenirii va fi distrusă. Rugați-vă, pentru ca copiii Mei să se roage pentru pace în țările lor. Niciodată să nu vă fie teamă să vestiți Cuvântul Meu, chiar dacă sunteți persecutați. Mărturia de credință puternică, a unui singur suflet, este suficientă pentru convertirea a sute de suflete.

Mergi în pace. A sosit timpul ca Eu, Dumnezeu Tatăl, să aprob deschiderea peceților. Doar atunci omenirea va accepta că este neputincioasă.

Nu ei conduc lumea, pentru că nu poate fi așa.

Numai Creatorul întregii Omeniri are puterea asupra satanei și Eu voi trimite o pedeapsă asupra celor cu inimile împietrite și cu sufletele negre, care au făcut o alianță cu el.

Vor începe acum etapele finale ale purificării.

Dumnezeu Tatăl am citit