Au fost găsite 4 mesaje conform filtrelor de căutare.

83. În Europa a avut loc un cutremur despre care ți-am vorbit înainte

Miercuri, 11 mai 2011 la ora 23:00

Iubita Mea fiică, cutremurul despre care ți-am vorbit cu câteva luni în urmă (obs: mesajul din 18 martie 2011) a avut loc astăzi în Europa, în Spania. Alte evenimente naturale: erupții vulcanice, inun... citește tot aici

Iubita Mea fiică, cutremurul despre care ți-am vorbit cu câteva luni în urmă (obs: mesajul din 18 martie 2011) a avut loc astăzi în Europa, în Spania. Alte evenimente naturale: erupții vulcanice, inundații, un val de căldură, vor urma. Fii atentă la aceste evenimente căci atunci când ele vor avea loc, asta va dovedi că aceste Mesaje vin de la Mine, Isus Cristos.

Aceasta, iubita Mea fiică, este Mâna Tatălui Meu, care este pe cale să dezlege pedeapsa peste lume, pentru a ajuta la eradicarea păcatului. Rugați-vă, rugați-vă în continuare pentru mai multă convertire, ca să se diminueze dezastrele.

Iubita Mea Mamă ți-a explicat câteva lucruri importante în această seară. Nevoia de rugăciune zilnică și de Adorație este importantă – fă asta cât de des poți – pentru că acestea vor da un randament uriaș muncii tale, fiica Mea.

Odihnește-te acum. Ești obosită. Mâine vom vorbi din nou. Mergi în pace.

Mântuitorul tău Divin, Isus Cristos am citit


238. Vremea va începe să arate semne neobișnuite

Miercuri, 02 noiembrie 2011 la ora 19:40

Preaiubita Mea fiică, vremea va începe să arate semne neobișnuite iar Pământul va trece într-o nouă stare, pregătindu-se pentru Actul Meu de Milostivire Divină, prin care voi veni să salvez lumea încă... citește tot aici

Preaiubita Mea fiică, vremea va începe să arate semne neobișnuite iar Pământul va trece într-o nouă stare, pregătindu-se pentru Actul Meu de Milostivire Divină, prin care voi veni să salvez lumea încă o dată.

Ura se întețește în fiecare națiune. Nemulțumirea se simte peste tot. Dragostea față de aproapele este redusă în timp ce dragostea de sine devine nu numai tolerată, dar este considerată esențială, pentru a fi acceptat în ziua de azi, în lume.

Eu am să șterg ura de pe fața Pământului. Am să anihilez planul omului de a-i teroriza pe frații săi. Am să șterg aroganța din sufletele voastre. Toate păcatele vă vor fi scoase la vedere, așa cum apar ele în Ochii Mei, în toată sluțenia lor.

De ce trebuie ca atâtea suflete bune să întoarcă azi spatele Învățăturilor Mele din vechime? De ce acum? De ce a devenit rușinoasă dragostea lui Dumnezeu Tatăl în ochii lor? Vă spun Eu de ce. Pentru că mulți dintre copiii Mei au pornit pe calea greșită a plăcerilor din lume. Chiar dacă multe dintre bunurile materiale, după care tânjesc, le sunt acum accesibile, ei tot Mă resping. Sufletele oamenilor au fost învelite într-un nor întunecat, atât de gros, încât va dura mult timp până când lumina Mea să strălucească și să pătrundă în sufletele lor.

Cu ce lacrimi amare de tristețe plâng pentru aceste suflete pierdute, care sunt disperate după pacea mântuirii pe care o caută. Pur și simplu nu-și dau seama că numai Eu pot aduce această pace în inimile lor obosite.

Oh, dragostea Mea a fost de mult uitată. Eu nu sunt decât o frântură, fără consecințe reale, în mințile voastre. Ei vor liniște în mintea și inima lor dar nu le cer de la Mine. Eu le pot răspunde doar când Mi-o cer. Ei nu știu asta?

Aceia dintre voi care Mă iubiți pe Mine dar îl urâți sau îl încriminați pe aproapele vostru – și voi aveți nevoie de ajutorul Meu. Nu vreau loialitatea voastră dacă nu-i tratați pe alții cu bunătate. Când ați făcut rău fraților sau surorilor voastre, indiferent de motiv, pe Mine mă răniți. Oricât vi se par de justificate acțiunile voastre, trebuie să știți următoarele. Eu simt durerea celor pe care îi abuzați. Când Mă răniți astfel, nu-Mi puteți arăta o dragoste adevărată, din inimă.

Învățați din asta. Căutați smerenia în toate lucrurile, înainte de a veni la Mine să jurați credință voinței Mele Sfinte. În acest fel veți fi curați în suflet și vrednici să intrați în Împărăția Mea.

Voi, copiii Mei, sunteți foarte norocoși pentru că milioane dintre voi vor deveni parte a Noului Meu Paradis. Asta, din cauza timpului în care trăiți. Copii, mulți dintre voi, din lumea de azi, puteți fi salvați într-un mod în care generațiile anterioare nu au putut fi.

Primiți această veste și folosiți acest prilej ca să acceptați cu inima deschisă și pocăită Milostivirea Mea, atât cât o mai puteți face.

Salvatorul vostru, Isus Cristos am citit


343. Bietul Meu Sfânt vicar, Papa Benedict al XVI-lea, va fi alungat de pe Sfântul Scaun de la Roma

Sâmbătă, 11 februarie 2012 la ora 11:30

Prea iubita Mea fiică, războaiele se intensifică pretutindeni și foarte curând, mâna Tatălui Meu va interveni pentru a le pune capăt.

Nu vă temeți, pentru că planurile de a salva omenirea sunt încheiate... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, războaiele se intensifică pretutindeni și foarte curând, mâna Tatălui Meu va interveni pentru a le pune capăt.

Nu vă temeți, pentru că planurile de a salva omenirea sunt încheiate și nu va mai dura mult până ce Marea Mea Milostivire va fi împărtășită fiecăruia dintre voi.

Nu vă fie frică niciodată de lucrările anticristului, dragi copii, deoarece aveți în voi puterea de a slăbi strânsoarea lui peste lume, prin rugăciunile voastre. Alți lideri mondiali vor fi uciși în curând și Bietul Meu Sfânt vicar, Papa Benedict al XVI-lea, va fi alungat de pe Sfântul Scaun de la Roma.

Anul trecut, Fiica Mea, ți-am vorbit despre complotul de pe holurile Vaticanului.

În secret, în 17 martie 2011, a fost elaborat un plan pentru distrugerea Vicarului Meu Sfânt și acum se vor vedea efectele sale, pentru că așa a fost prezis.

Răspândiți cuvântul Meu Sfânt în fiecare colț de lume, acum, și aveți grijă ca versiunile tipărite ale Mesajelor Mele să fie răspândite în cât mai multe țări posibil.

Sunteți călăuziți, deci trebuie să faceți ce este cel mai bine. Cereți-Mi ajutorul prin rugăciuni și am să vi-l acord.

Al vostru Isus

Nota: Un an mai târziu, pe 11 februarie 2013, Papa Benedict XVI si-a anunțat planul de a demisiona. am citit


658. Va fi un mare potop. Veți vedea de asemenea inundații de mai mică amploare și în alte țări

Marți, 25 decembrie 2012 la ora 19:20

Prea iubita Mea fiică, Planul Meu de Salvare a lumii a început în Timpul Meu, pe 22 decembrie 2012.

Acest timp în lume este Al Meu, pentru că îi adun împreună pe toți copiii lui Dumnezeu, ca unul, deoa... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, Planul Meu de Salvare a lumii a început în Timpul Meu, pe 22 decembrie 2012.

Acest timp în lume este Al Meu, pentru că îi adun împreună pe toți copiii lui Dumnezeu, ca unul, deoarece începe marea bătălie.

Această perioadă de mare încercare va dura ceva timp. Războaiele vor escalada până ce va fi declarat marele război și lumea se va schimba.

Toate națiunile vor fi martore ale schimbărilor. Voi trebuie să fiți pregătiți și să le acceptați, pentru că toate aceste lucruri trebuie să se întâmple înainte de A Doua Venire a Mea.

Va fi un mare potop. Veți vedea de asemenea inundații de mai mică amploare și în alte țări.

Clima va începe sa se schimbe și vremea va fi diferită, într-un mod care va putea părea ciudat.

Acesta este timpul în care toți cei care au deschis ochii spre Adevăr să planifice calea pentru Mine ca să pot să îi primesc pe toți în Sfintele Mele Brațe.

Să nu aveți nici un fel de teamă, pentru că Iubirea Mea va diminua multe din aceste catastrofe, și rugăciunile voastre pot, și vor tempera multe din aceste lucruri, ca și multe dintre atrocitățile planificate de fiară.

Isus al vostru am citit