Au fost găsite 4 mesaje conform filtrelor de căutare.

851. Mama Mântuirii: Medalia Salvării oferă darul convertirii

Joi, 18 iulie 2013 la ora 19:14

Copila Mea, doresc să se facă cunoscut că, de acum încolo, Mă veți numi după ultimul titlu, oferit mie de Fiul meu, pe Pământ. În această Misiune Finală, voi fi menționată, pentru totdeauna, ca fiind... citește tot aici

Copila Mea, doresc să se facă cunoscut că, de acum încolo, Mă veți numi după ultimul titlu, oferit mie de Fiul meu, pe Pământ. În această Misiune Finală, voi fi menționată, pentru totdeauna, ca fiind Mama Mântuirii.

Va fi creată a Mea Imagine și va fi bătută în Medalie unde, pe o parte, eu voi fi reprezentată cu soarele în spatele capului meu pe care va fi așezată o cunună de spini împletită din 12 stele. Pe reversul Medaliei, doresc să fie reprezentată Preasfânta Inimă a Fiului meu cu cele Două Săbii ale Salvării, care vor fi încrucișate de o parte și de alta.

Săbiile Salvării vor avea două scopuri. Prima Sabie va ucide fiara și mi s-a dat autoritatea să fac asta în Ziua cea de pe Urmă. Cealaltă Sabie va străpunge inimile celor mai îndârjiți păcătoși și va fi Sabia prin care sufletele lor vor fi salvate.

Această Medalie va fi disponibilă în cantitate mare, iar atunci când vor fi primite de către cei care le caută, acestea vor trebui să fie binecuvântate de un preot și apoi date liber [n.t. în engleză în original „given freely”] altora. Medalia Salvării oferă Darul Convertirii și al Salvării.

Toți cei care primesc Medalia Salvării trebuie să recite această Rugăciune a Cruciadei pentru Darul Convertirii.

Rugăciunea (114) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru Darul Convertirii

"O Mamă a Mântuirii, acoperă-mi sufletul cu Lacrimile tale de Mântuire. Scapă-mă de îndoieli. Înalță inima mea ca să simt Prezența Fiului Tău. Adu-mi pace și mângâiere. Roagă-te ca eu să fiu cu adevărat convertit. Ajută-mă să accept Adevărul și deschide-mi inima ca să primesc Milostivirea Fiului tău, Isus Cristos. Amin."

Copila mea, te rog fă ca această Medalie să fie proiectată și realizată. Eu te voi călăuzi la fiecare pas al drumului și apoi trebuie să te asiguri că va fi disponibilă peste tot în lume.

Mergi în pace pentru a-L sluji pe Fiul Meu.

Mama voastră, Mama Mântuirii am citit


916. Mama Mântuirii: Aceste medalii vor converti toate sufletele care sunt deschise față de milostivirea Fiului Meu, Isus Cristos

Sâmbătă, 14 septembrie 2013 la ora 16:10

O, copila mea, așa cum L-am iubit pe Fiul meu, încă din clipa în care am privit frumosul Său Chip, la fel îi iubesc pe toți copiii lui Dumnezeu, ca și cum ar fi ai mei.

Eu sunt Mama lui Dumnezeu, dar sunt... citește tot aici

O, copila mea, așa cum L-am iubit pe Fiul meu, încă din clipa în care am privit frumosul Său Chip, la fel îi iubesc pe toți copiii lui Dumnezeu, ca și cum ar fi ai mei.

Eu sunt Mama lui Dumnezeu, dar sunt de asemenea Mama tuturor copiilor lui Dumnezeu, căci am făgăduit să-i ajut în clipa salvării lor finale. Când Fiul meu m-a încoronat la Încoronarea mea în Cer, mi-a dăruit autoritatea de a deveni Mama celor douăsprezece seminții – cele douăsprezece popoare în Noul Ierusalim. Înainte de zorii acelei zile, eu, ca Mamă a Mântuirii, voi căuta sufletele pretutindeni și le voi aduce la Fiul meu. Îl ajut în această misiune grea, și, așa cum Inima mea este unită cu inima Sa, la fel se unește și cu inimile celor care Îl iubesc cu adevărat pe Fiul meu.

Ca Mamă a voastră, Eu îi iubesc pe toți copiii lui Dumnezeu. Nutresc aceeași iubire pentru fiecare dintre voi ca orice mamă pentru copiii ei. Îi văd pe copiii lui Dumnezeu ca și cum toți ar fi doar niște copilași. Le simt durerea. Sufăr împreună cu Fiul meu atunci când El vede cum păcătoșii resping Iubirea pe care El le-o poartă. Cât se frământă El din cauza lor și cât de multe lacrimi vărs eu acum văzând cum crește ticăloșia omului din cauza răspândirii păcatului. Totuși, în lume încă există multă iubire. Această iubire, când este pură, va rezista întunericului și, ca un far, va atrage suflete către ea. Acesta este felul în care Dumnezeu va lucra pentru a lumina umanitatea. El va folosi iubirea celor care Îl iubesc pe El pentru a aduce la El și sufletele celorlalți.

Îndatorirea Mea este să ofer, cât mai multor păcătoși posibil, șansa de a-și salva sufletele. Fac aceasta prin apariții, la care există martori atunci când Eu apar, pentru a înflăcăra pretutindeni credința păcătoșilor. Acum fac aceasta prin dăruirea Medaliei Mântuirii. Copila mea, precum am spus, această Medalie trebuie să ajungă la oameni prin intermediul tău și pe baza indicațiilor mele date ție. Instrucțiunile îți sunt cunoscute doar ție. Aceste Medalii vor converti toate sufletele care sunt deschise față de Milostivirea Fiului meu, Isus Cristos, și vor avea ca rezultat salvarea a milioane de suflete.

Vă mulțumesc, copii, pentru că v-ați deschis inima către mine, Mama voastră, și că arătați supunere față de iubitul meu Fiu, Isus Cristos, Mântuitorul omenirii.

Mama voastră, Mama Mântuirii am citit


1029. Mama Mântuirii: Această ultimă Medalie, pe care v-o aduc eu prin Milostivirea Lui Dumnezeu, va atrage miliarde de suflete spre Viața Eternă

Luni, 20 ianuarie 2014 la ora 10:09

Draga Mea copilă, Dumnezeu dorește să salveze fiecare persoană în parte, de orice religie, ca și pe cei care neagă Existența Sa și a Fiului Său, Isus Cristos. De aceea oamenii de orice vârstă, orice... citește tot aici

Draga Mea copilă, Dumnezeu dorește să salveze fiecare persoană în parte, de orice religie, ca și pe cei care neagă Existența Sa și a Fiului Său, Isus Cristos. De aceea oamenii de orice vârstă, orice cultură și orice confesiune, trebuie să primească Medalia Mântuirii.

Fiecărei persoane căreia îi este dată Medalia, chiar și dacă aceasta nu poate fi binecuvântată, îi va fi dat un Dar extraordinar. Puțin după aceea, Dumnezeu le va insufla un Har, o percepție a propriei neajutorări și o conștiință a Iubirii Atotputernice a lui Dumnezeu. El va ilumina chiar și cele mai încăpățânate suflete și pe aceia cu inimile împietrite. Curând ei vor căuta Adevărul și vor striga către Dumnezeu, implorându-L să îi ajute să le ușureze inimile și să îi umple cu Marea Sa Milostivire.

Nu respingeți Darul Medaliei Mântuirii, deoarece această ultimă Medalie pe care eu v-o aduc prin Milostivirea Lui Dumnezeu, va atrage miliarde de suflete către Viața Eternă. Când Tatăl Meu mi-a dat instrucțiunile de a prezenta lumii Preasfântul Rozariu prin Sf. Dominic, mulți l-au respins. Încă îl resping și astăzi, căci ei cred că a fost creat de mine. Mi-a fost dat mie, ca oricine care îl recită să se poată proteja de cel rău. Prin mijlocirea mea, Haruri speciale și protecție sunt revărsate asupra sufletelor, împotriva influenței celui rău.

Nu faceți greșeala să respingeți această Medalie, căci ea este pentru întreaga lume, și multe miracole vor fi asociate cu ea. Aceia care o resping, sau care încearcă să îi împiedice pe alții să o accepte, vor refuza mântuirea – mai ales ateii, care au cea mai mare nevoie de Intervenție Divină. Trebuie ca întotdeauna să îi prezentați pe acei oameni care Îl resping pe Dumnezeu, în fața Tronului Tatălui Meu, și să implorați Milostivire pentru sufletele lor.

Vă rog să vă asigurați că Medalia Mântuirii este dată la cât mai mulți oameni posibil.

Mama voastră iubită. Mama Mântuirii am citit


1146. Mama Mântuirii: Ziua Serbării Mamei Mântuirii va fi ultima zi acordată mie, Maica lui Dumnezeu

Miercuri, 04 iunie 2014 la ora 14:13

Dragii mei copii, mântuirea poate fi acordată numai de către Fiul meu, Isus Cristos, sufletelor care acceptă Divina Sa Milostivire.

Cu toate acestea, Medalia Mântuirii este un Dar excepțional al Cerului... citește tot aici

Dragii mei copii, mântuirea poate fi acordată numai de către Fiul meu, Isus Cristos, sufletelor care acceptă Divina Sa Milostivire.

Cu toate acestea, Medalia Mântuirii este un Dar excepțional al Cerului, acordat lumii datorită marii Iubiri pe care Fiul meu o are pentru toți copiii lui Dumnezeu. Prin puterile date mie, la porunca Tatălui meu Veșnic, această Medalie va fi responsabilă de salvarea a miliarde de suflete. Acest fapt este posibil pentru că, odată ce un suflet acceptă această Medalie cu o inimă deschisă, el se va converti.

Rolul meu de Co-mântuitoare, prin care Îl ajut pe Fiul meu în mărețul Său plan de a-i uni pe toți și a le aduce Viața Veșnică, a fost stabilit. Ca Maică a Mântuirii, toate puterile ce mi-au fost date pentru a zdrobi capul șarpelui implică faptul că puterea acestuia va scădea rapid. De aceea el, cel rău, disprețuiește Medalia și va folosi fiecare suflet pe care îl infestează pentru a striga obscenități și pentru a lupta împotriva ei. Voi trebuie să ignorați întotdeauna duhul celui rău și în anii ce vor urma să vă rugați mie, Maica voastră iubită, în această zi specială, pentru Haruri deosebite. Declar această zi, 4 iunie 2014, ca Ziua Serbării Mamei Mântuirii. În această zi, atunci când recitați această rugăciune, eu voi interveni în favoarea tuturor sufletelor pentru Harul Mântuirii, în special pentru aceia care se află într-o mare întunecime a sufletului.

Rugăciunea (154) a Cruciadei de Rugăciune: Rugăciune pentru Serbarea Mamei Mântuirii

"O, Maică a Mântuirii, eu aduc în fața ta astăzi, în această zi de 4 iunie, Ziua Serbării Mamei Mântuirii, sufletele următorilor: (numiți-i aici...).

Te rog, Mamă iubită, acordă tuturor celor care te onorează și care distribuie Medalia Mântuirii, întreaga protecție față de cel rău și față de aceia care resping Milostivirea iubitului tău Fiu, Isus Cristos, și resping toate Darurile pe care El le acordă umanității.

Roagă-te, iubită Mamă, ca toate sufletele să primească Darul Mântuirii Veșnice. Amin."

Copii, amintiți-vă ce v-am spus: să mă chemați întotdeauna pe mine, Mama voastră, să vin în ajutorul vostru în timpurile foarte grele. Eu voi interveni mereu în favoarea voastră, pentru a vă aduce oricând pacea și mângâierea în efortul vostru de a vă apropia de Fiul meu.

Această zi, Ziua Serbării Mamei Mântuirii, va fi ultima zi acordată mie, Maica lui Dumnezeu. Bucurați-vă pentru că toți îngerii și sfinții se unesc în acest timp, datorită sufletelor care vor fi acum protejate de cel rău și a căror soartă depinde acum de Fiul meu.

Maica voastră iubită
Maica Mântuirii am citit