Au fost găsite 40 mesaje conform filtrelor de căutare.

89. Confuzie referitoare la ce va însemna a doua Mea venire

Vineri, 20 mai 2011 la ora 10:00

Iubita Mea fiică, mulți oameni se întreabă ce înseamnă cu adevărat A Doua Mea Venire, deci lasă-Mă să vă explic.

Eu am venit în lume prima dată să mântuiesc omenirea de întunericul veșnic, ca să poată... citește tot aici

Iubita Mea fiică, mulți oameni se întreabă ce înseamnă cu adevărat A Doua Mea Venire, deci lasă-Mă să vă explic.

Eu am venit în lume prima dată să mântuiesc omenirea de întunericul veșnic, ca să poată beneficia de Viața Veșnică. Dumnezeu, Tatăl Atotputernic, din Milostivirea Sa M-a trimis pe Mine, astfel ca toți copiii Săi să aibă viață. Fiindcă până atunci, din cauza păcatelor lui Adam și Eva, acest lucru nu ar fi fost posibil. Eu vin din nou, de data aceasta ca să-i răsplătesc pe toți aceia care Mă urmează.

În lume, confuzia legată de acest eveniment este mare. Mulți oameni cred că A Doua Mea Venire indică faptul că a venit sfârșitul lumii. Nu este așa, căci în loc de sfârșitul lumii va fi sfârșitul timpurilor, când satana și discipolii săi, care provoacă în lume o nefericire de nespus, vor fi izgoniți de pe pământ timp de 1000 ani.

Despre Noul Paradis pe Pământ

Acest Nou Paradis pe care l-am promis va fi când Cerul și Pământul se vor uni pentru a deveni una. Viața nouă pe care Eu o aduc tuturor discipolilor Mei fideli este una plină de iubire și glorie. Voi, discipolii Mei, veți avea însă de îndurat multă suferință până se va produce această transformare. Ca să ajut lumea să se pregătească pentru acest mare Eveniment, Eu vă aduc mai întâi Darul Milostivirii Mele. Marele Avertisment, care va da fiecăruia șansa să-și vadă păcatele și cum Mă ofensează ele, vă va permite să vedeți Adevărul. Numai când veți realiza mizeria păcatului care este în voi, veți înțelege cu adevărat durerea pe care o simt Eu.

O privire asupra a ceea ce se va petrece la Judecata de Apoi

Permițându-vă să fiți martorii acestui mare act al Milostivirii Mele, vi se va da o străfulgerare asupra a ceea ce se va petrece în ziua Judecății de Apoi. Astfel vi se dă o șansă echitabilă ca să va întoarceți la Mine. Vedeți, Eu vă iubesc pe toți atât de profund și pătimaș încât voi face tot posibilul să vă salvez din ghearele înșelătorului.

Vă atrag atenția că satana își va înteți activitatea și se va folosi de frații voștri ca să vă convingă să Îmi întoarceți spatele, chiar după ce va avea loc acel Mare Eveniment. Acum trebuie să vă deschideți mintea, să lăsați deoparte orice raționament omenesc, ca să puteți accepta adevărul existenței voastre pe pământ. Toate minciunile formulate științific prin gândire logică omenească vor fi folosite ca să vă împiedice să acceptați Adevărul.

Copiii Mei, satana nu vrea ca voi să veniți la Mine. Trebuie zdrobită strânsoarea lui, însă aceasta se poate face doar cu ajutorul vostru. Nu-i permiteți să vă întunece judecata cu minciunile lui. Vă va fi foarte greu să-i ignorați argumentele, batjocura și sarcasmul, căci acesta este modul lui de a opera.

Satana va lucra prin alți oameni ca să vă descurajeze

Mulți dintre voi nu vor ști că satana va lucra împotriva voastră prin alți oameni de ale căror opinii voi țineți seama. Dar exact așa lucrează el. Va comunica folosindu-se de bietele suflete care sunt atrase de întuneric. El va face astfel încât mintea lor să fie blocată în fața Adevărului Măreției Mele și a vieții veșnice care este a voastră de drept. Niciodată să nu permiteți ca influența lui să afecteze iubirea voastră pentru Mine. Nu uitați că el nu va câștiga niciodată această bătălie, iar bietele suflete care-l urmează vor ajunge împreună cu el, în iad. Dacă năzuiți spre Viața Veșnică atunci folosiți acest timp, cât mai sunteți pe Pământ, ca să-l renegați pe satana.

Eu Voi domni peste Pământ 1000 de ani

Fiica Mea, Eu voi domni peste Pământ 1000 ani. Nu vă lăsați înșelați, căci Eu sunt responsabil pentru evenimentele ce se desfășoară azi pe Pământ. Am pregătit acum calea către Împărăția Mea de pe Pământ și acest moment este aproape, mult mai aproape decât mulți dintre voi ar crede. Bucurați-vă pentru că această veste va fi salutată de toți. Ea va pune capăt suferinței în întreaga lume. Atunci fântâna dragostei și a gloriei se va revărsa asupra tuturor copiilor Mei.

Noul Paradis va depăși orice închipuire, dar ascultați-Mă: această nouă viață vă va oferi vouă, tuturor credincioșilor Mei devotați, un trai fără griji. Nu veți mai dori nimic. Eu vă voi asigura totul. Oricine alege această Împărăție Glorioasă va fi uimit de Nestematele care-l așteaptă acolo. Rugați-vă acum pentru ca frații voștri să-și deschidă ochii în fața Adevărului Promisiunilor Mele, pentru ca și ei să poată intra în această nouă viață de pe Pământ.

Mântuitorul vostru iubitor, Isus Cristos am citit


275. Timpul pentru A Doua Mea Venire este aproape acum

Luni, 05 decembrie 2011 la ora 15:15

Draga Mea fiică, pregătirile pentru Avertismentul Meu de pregătire a omenirii sunt complete.

Vreau să mulțumesc iubiților Mei discipoli care, prin dragostea lor pentru Mine, au ajutat la salvarea multor... citește tot aici

Draga Mea fiică, pregătirile pentru Avertismentul Meu de pregătire a omenirii sunt complete.

Vreau să mulțumesc iubiților Mei discipoli care, prin dragostea lor pentru Mine, au ajutat la salvarea multor milioane de suflete.

Timpul pentru a Doua Venire a Mea aproape că a sosit asupra lumii. Cu toate acestea mulți nu sunt încă pregătiți, dar Mila Mea îi va ocroti.

Sosirea Mea va fi un eveniment glorios; bărbați, femei și copii vor cădea în genunchi de bucurie, admirație și de dragoste în sufletele lor pentru Mine, Salvatorul lor Divin.

Mulți vor experimenta o ușurare, pentru că oamenii nu pot supraviețui chinurilor provocate de satana și de milioanele lui de îngeri întunecați, care sunt ascunși în fiecare colț al lumii și care provoacă dureri îngrozitoare.

Mulți dintre copiii Mei ignoră prezența demonilor satanei, pentru că pur și simplu nu cred în existența lor – dar de fapt ei, demonii, sunt cei care provoacă nefericirea și disperarea în lume.

Aceștia creează ura între oameni, invidia, gelozia și dorința de a ucide. Însă lor nu le-a mai rămas mult timp, copii, pentru că Eu, Salvatorul vostru, voi reveni curând așa cum v-am promis.

Rugați-vă cu toții pentru salvarea tuturor sufletelor din lume, ca să fie pregătite pentru Noul Paradis de pe Pământ.

Salvatorul vostru, Isus Cristos am citit


283. A Doua Venire se va întâmpla curând după Avertisment

Miercuri, 14 decembrie 2011 la ora 19:15

Preaiubita Mea fiică, tu trebuie să ai întotdeauna încredere în Mine și să știi că nici măcar un singur mesaj dat ție nu va fi contaminat.

Tu ești cuprinsă în Inima Mea Preasfântă și mâna ta este condusă... citește tot aici

Preaiubita Mea fiică, tu trebuie să ai întotdeauna încredere în Mine și să știi că nici măcar un singur mesaj dat ție nu va fi contaminat.

Tu ești cuprinsă în Inima Mea Preasfântă și mâna ta este condusă de mâna Mea.

Numai Cuvântul Meu Sfânt poate și va fi scris de către tine, ca să comunici mesajele Mele întregii omeniri.

Nu trebuie să încerci mereu să stabilești o dată anume pentru Marele Avertisment. Eu nu pot dezvălui această dată pentru că nu este voia Tatălui Meu Veșnic. Avertismentul se va petrece într-un moment neașteptat, când oamenii vor fi luați pe nepregătite.

Timpul este foarte scurt, deci petreceți cât mai mult timp în rugăciune, ca să salvați sufletele. Toate sufletele.

Pedepsirea a fost amânată și se va produce numai dacă oamenii nu vor reuși să se căiască și dacă se vor întoarce în număr mare la căile lor rele, după Avertisment.

Tatăl Meu Mi-a dat permisiunea să anunț a Doua Mea Venire pe pământ. Se va întâmpla foarte repede, după Avertisment. Toate sufletele trebuie să fie pe deplin pregătite.

Următoarea rugăciune a Cruciadei de rugăciune pentru salvarea sufletelor, este aceasta:

Rugăciunea (14) a Cruciadei de Rugăciune: Rugăciune către Dumnezeu, Tatăl Ceresc, pentru ocrotire față de orice război nuclear

"O, Tată Atotputernic, Dumnezeule Preaînalt, Te rog ai milă de toți păcătoșii, deschide-le inimile ca să accepte Salvarea Ta și să primească abundența harului Tău. Ascultă rugămințile mele pentru familia mea și dăruiește-le harul să-și găsească bucuria în iubirea Inimii Tale Preasfinte. O Dumnezeule, Tată Ceresc, ocrotește-i pe toți copiii Tăi de pe Pământ de orice război nuclear sau de alte acte care sunt planificate ca să-i distrugă. Ține-ne departe de tot răul și ne apără. Luminează-ne ca să ne putem deschide ochii, să vedem și să acceptăm adevărul salvării noastre, fără teamă în suflete. Amin."

Mergeți în Pace.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos am citit


292. Dumnezeu Tatăl: Fiul Meu este trimis pentru a revendica Tronul Lui de drept

Sâmbătă, 24 decembrie 2011 la ora 18:00

Fiica Mea, așa cum am trimis Salvatorul în lume prima oară, ca să salveze omenirea, acum sunt gata să-L trimit pe Fiul Meu, Isus Mântuitorul omenirii, încă o dată, ca să salveze sufletele celor care nu... citește tot aici

Fiica Mea, așa cum am trimis Salvatorul în lume prima oară, ca să salveze omenirea, acum sunt gata să-L trimit pe Fiul Meu, Isus Mântuitorul omenirii, încă o dată, ca să salveze sufletele celor care nu s-ar salva.

Copiii Mei trebuie să înțeleagă semnificația amară și dulce a sacrificiului care L-am făcut pentru omenire, când L-am trimis pe Fiul Meu pentru prima oară.

Când am înțeles că singura cale de răscumpărare a omenirii era să trimit un Salvator, știam că nu pot aștepta ca vreun profet sau suflet ales să sufere un asemenea sacrificiu. Am decis, prin intermediul celei de-a doua persoane a Dumnezeirii Mele, să trimit un Fiu ca să salveze omenirea. Aceasta era singura cale eficientă de a zădărnicii planurile Satanei, atât de mare era Iubirea Mea pentru copiii Mei.

A-L vedea pe Fiul Meu cum crește și devine om, a fost și încântător și dureros în același timp, știind ceea ce Îl aștepta. Totuși datorită dragostei Mele profunde pentru fiecare dintre copiii Mei, acesta a fost un sacrificiu îndurat de bunăvoie, în scopul salvării Familiei Mele.

Acum că Avertismentul se apropie, Eu pregătesc lumea, prin aceste mesaje Sfinte, ca să-L primească pe Fiul Meu pentru a doua oară.

Copii, a Doua Venire a iubitului Meu Fiu, este aproape. El este trimis pentru a-și revendica tronul de drept, atunci când va domni ca Rege al Omenirii.

Acest eveniment măreț va fi spectaculos și este partea finală a planului de salvare a neamului omenesc de răul care există în lumea voastră. Satana va fi îndepărtat în scurt timp. Adepții săi și cei răi la inimă vor fi șocați și consternați. Ei vor fi lăsați să facă o alegere în această etapă: ori îngenunchează și cer Mila, salvându-se, ori refuză acest mare dar care le va fi oferit.

Copiii Mei, uniți-vă toți și nu vă temeți de batjocură. Duhul Sfânt vă conduce și sunteți ocrotiți de îngerii și sfinții din Cer. Discipolii Mei, misiunea voastră este să mărturisiți Cuvântul și promisiunea Fiului Meu, care dorește ca aceste mesaje să facă înconjurul lumii.

De asemenea, prin rugăciunile voastre, păcătoșii pierduți pot fi scoși din strânsoarea celui rău.

Copii, sunteți în prima etapă a bătăliei finale. Vi se dă a doua șansă pentru salvarea veșnică, prin Milostivirea Fiului Meu Preaiubit. Nu pierdeți această oportunitate. Alăturați-vă cu toții familiei voastre cerești ca vă să salvați frații și surorile de pe Pământ.

Bucurați-vă de acest Crăciun pentru că va fi o sărbătoare specială, iar voi acum trebuie să ajutați ca sufletele să se pregătească pentru a Doua Venire a Fiului Meu, care va avea loc după Marele Avertisment.

Copii, vă iubesc pe toți. Primiți dragostea Mea. Îmbrățișați-mă, pe Mine, Tatăl vostru Veșnic, care va face tot posibilul să vă conducă pe toți în Noua Eră de Pace.

Dumnezeu Tatăl am citit


321. Profetul fals va fi tratat ca un sfânt în viață. Cei ce se vor opune lui, vor fi considerați eretici

Sâmbătă, 21 ianuarie 2012 la ora 01:15

Scumpa Mea fiică iubită, mesagerii Mei din lume desemnați să răspândească Sfântul Meu Cuvânt au primit roluri diferite. Nu sunt două la fel.

De aceea mesagerii Mei nu trebuie facă confuzie comparând... citește tot aici

Scumpa Mea fiică iubită, mesagerii Mei din lume desemnați să răspândească Sfântul Meu Cuvânt au primit roluri diferite. Nu sunt două la fel.

De aceea mesagerii Mei nu trebuie facă confuzie comparând Mesajele unele cu alte.

Tu, fiica mea, a șaptea mesageră, ai fost aleasă să informezi pe copiii Mei despre adevăr. Marea parte a adevărului ți-a fost deja dată, dar vei mai primi încă foarte mult.

Datorită secretelor pe care le conțin aceste mesaje, când tu le vei revela vei fi ironizată, disprețuită și ridiculizată.

Aceste mesaje sunt menite să ajute la purificarea poporului Meu, a celor care răspund chemărilor Mele, dar și a celor care au suflete goale de dragoste și căldură sufletească.

Fără această curățare, Pământul nu poate fi purificat. Este nevoie de această purificare ca să fie vrednici de Mine pentru a putea păși din nou.

Copiii Mei trebuie să se veselească. Teama nu este ceva ce vine de la Mine.

Teama vine de la satana. Dar veți fi iertați și îndreptățiți să vă temeți pentru sufletele celor care umblă orbi prin întuneric. Nu pentru că nu pot vedea, ci pentru că aleg să nu vadă.

Datoria voastră către Mine, iubiții luptători ai armatei Mele, este să mă ajutați să pregătesc calea apropiatei Împărății Divine pe Pământ.

Am nevoie de ajutorul vostru. Am nevoie de rugăciunile voastre. Rugăciunile voastre îl opresc pe anticrist și pe profetul fals, care-și va exercita puterea în Cetatea Sfântă a Romei.

Voi toți, copiii Mei, trebuie să știți că Eu sunt A-tot-iertător. Chiar și cei care sunt implicați în grupurile satanice despre care vorbesc, pot fi salvați din căderea care duce până la porțile iadului.

Păcatul poate slăbi datorită rugăciunilor. Nu trebuie să luptați într-o bătălie cu pumnul ridicat, tot ce aveți de făcut este să vă rugați.

Noul Meu Paradis este magnific, copii. Atât de multe pregătiri au fost făcute cu toate frumusețile care au fost arătate lui Adam și Evei, pe care ei le-au respins datorită păcatului. Totul este gata.

Voi, discipolii Mei, veți beneficia de frumosul Nou Paradis de pe pământ, peste care Eu voi domni.

Pentru că voi, această generație, ați fost aleși să vă bucurați de acest Paradis, nu trebuie să vă opriți din lucrarea de a Mă ajuta să iau toți copiii Mei cu Mine, în acest Măreț Regat al Meu.

Copiii Mei, fiți însă conștienți că acel fals profet vă va face să credeți că și el pregătește un Paradis similar pentru voi.

Minciunile lui vor înrobi un grup naiv al discipolilor catolici. El va prezenta o minunată și drăgăstoasă carismă exterioară și toți copiii Mei din Biserica Catolică vor fi confuzi.

Un semn pe care să îl căutați la el va fi mândria și aroganța care se ascunde în spatele falsei umilințe exterioare. Atât de mult îi va înșela pe copiii Mei încât vor crede că este un suflet deosebit și pur.

Va fi tratat ca un sfânt în viață. Nici un cuvânt ieșit din gura lui nu va fi pus la îndoială.

Totodată, el va apărea ca având daruri supranaturale și oamenii vor crede imediat că poate înfăptui miracole.

Oricine i se va opune va fi criticat și considerat eretic.

Toate sufletele care sunt acuzate a fi eretice vor fi aruncate la o parte ca hrană pentru câini.

Toate adevărurile referitoare la învățăturile Mele vor fi răstălmăcite. Totul va fi o minciună. Persecuțiile se vor desfășura încet și vor fi subtile la început.

Adevărații mei Slujitori Sfințiți vor trebui să celebreze Liturghiile în locuri ascunse și, în multe cazuri, nu în Biserici catolice. Vor trebui să ofere Liturghii în refugiu. Copii, când se vor întâmpla acestea să nu vă pierdeți speranța. Acestea se vor sfârși într-o scurtă perioadă de timp.

Doar rugați-vă pentru acele suflete care urmându-l pe profetul fals vor uita de Binecuvântata Treime, care este fundamentul pe care este construită Biserica Catolică.

Multe religii urmează doar o entitate a Sfintei Treimi. Unii îl onorează pe Tatăl. Alții pe Fiul, dar fiica Mea, toți suntem una.

Este un singur Dumnezeu adevărat. Acela este Tatăl, Fiul și Sfântul Duh, trei persoane distincte într-o singură esență divină. Toate religiile vor primi Adevărul în curând, și mulți vor accepta acest sfânt mister.

Urmați-Mă pe cărarea salvării voastre, discipolii Mei, căci aveți în fața voastră un viitor glorios, dar trebuie să rămâneți puternici.

Aceasta este generația aleasă pentru Noul Meu Paradis pe Pământ.

Nu refuzați acest dar măreț al vieții, care strălucește în toată splendoarea. Nici un suflet nu va duce lipsă de nimic. Noul Meu Paradis pe pământ va fi o eră de pace și fericire, fără păcat.

Aceasta este Voia Dumnezeiască a Tatălui Meu și promisiunea Lui pentru omenire, încă de la început.

Fiți plini de bucurie și fericire, pentru că veți avea parte de mult bine. Aceste încercări vor păli ca insignifiante atunci când veți fi martori ai Regatului măreț ce vă așteaptă pe voi.

Vă iubesc copii. Știu că Mă iubiți. Tocmai de aceea vă cer să arătați iubire celor care sunt orbi la Duhul Meu cel Sfânt.

Rugați-vă pentru ei ori de câte ori aveți ocazia, pentru ca ei să poată vedea din nou Adevărul promisiunii Mele făcute omenirii, atunci când am murit pentru a vă asigura mântuirea veșnică.

Iubitul vostru Iisus, Salvatorul omenirii am citit


327. Fecioara Maria: Rugați-vă din toată inima pentru Papa Benedict

Sâmbătă, 28 ianuarie 2012 la ora 21:00

Puterea satanei slăbește pe zi ce trece în timp ce Duhul Sfânt continuă să-și întindă brațele asupra tuturor copiilor lui Dumnezeu.

Credința și iubirea pentru Dumnezeu crește peste tot, datorită rugăci... citește tot aici

Puterea satanei slăbește pe zi ce trece în timp ce Duhul Sfânt continuă să-și întindă brațele asupra tuturor copiilor lui Dumnezeu.

Credința și iubirea pentru Dumnezeu crește peste tot, datorită rugăciunilor și a harurilor speciale date copiilor Mei de către Tatăl Meu, Dumnezeu cel Preaînalt. Convertirile sunt în creștere. Mulți dintre copiii Mei poate nu sunt conștienți de acestea, dar veți vedea dacă vă deschideți ochii.

Vă rog, copiii Mei, trebuie să vă rugați pentru Papa Benedict din toată inima. El suferă foarte mult și în multe cazuri este singur în amărăciunea sa datorită apostaziei pe care o vede din ambele părți: din afara și dinăuntrul Vaticanului.

Zilele lui în Cetatea Sfântă au fost prelungite și din cauza aceasta multe dezastre puse la cale de cel rău au fost înlăturate.

Rugăciunea, copiii Mei, răsună în ceruri ca un bubuit de tunet. Rugăciunile voastre sunt auzite și primesc răspuns în ceruri, copii.

Asta este bine. Continuați să vă rugați cruciadele de rugăciune date copiilor Mei.

Iată o rugăciune specială a Cruciadei de Rugăciune pentru siguranța Papei Benedict.

Rugăciunea (23) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru siguranța Papei Benedict

"O, Tată Veșnic, mă rog în numele Fiului Tău iubit, Isus Cristos, și al suferinței pe care a pătimit-o pentru mântuirea lumii de păcate. Mă rog acum să-l ocrotești pe Sfântul Tău Vicar, Papa Benedict, Capul Bisericii pe pământ, ca să poată și el să ajute la salvarea copiilor Tăi și a tuturor slujitorilor Tăi sfințiți, de dezlănțuirea satanei și a dominației îngerilor căzuți, care umblă pe pământ, furând suflete. O Tată, păzește-l pe Părintele Papa al Tău, pentru ca toți copiii Tăi să poată fi călăuziți pe calea cea dreaptă, către Noul Paradis de pe pământ. Amin."

Regina cerească a Pământului, Mamă a Salvării am citit


355. Postul este important pentru sufletele voastre

Miercuri, 22 februarie 2012 la ora 19:00

Mesajul a fost primit de Maria a Milostivirii Divine, în timpul Adorației Euharistice

Prea iubita Mea fiică, spune-le copiilor Mei că timpul Postului Mare este timpul meditației în liniște, al jertfelor... citește tot aici

Mesajul a fost primit de Maria a Milostivirii Divine, în timpul Adorației Euharistice

Prea iubita Mea fiică, spune-le copiilor Mei că timpul Postului Mare este timpul meditației în liniște, al jertfelor personale și totodată oportunitatea rugăciunii pentru atenuarea războiului din lume.

Imitați postul Meu din deșert, prin aducerea de mici sacrificii.

Postul este important pentru sufletele voastre. El curăță sufletul, iar Mie Îmi dă o mare mângâiere.

Puteți salva multe suflete postind chiar și doar o dată pe săptămână.

Puteți posti cum doriți, tot ceea ce contează e să oferiți această zi pentru suflete.

Folosiți acest timp pentru a Mă ajuta în Lupta pentru suflete.

Meditați la Viața Mea pe pământ și la darurile revărsate prin moartea Mea pe Cruce, pentru ca toți copiii Mei să aibă Viață Veșnică.

Aceste câteva săptămâni ale Postului Mare trebuie folosite pentru pregătirea sufletelor voastre și ale fraților voștri.

Vă rog să vă pregătiți pentru Săptămâna Sfântă și pentru Paști cu rugăciunea (34) a Cruciadei de rugăciune: Postul meu, dar pentru Isus.

Rugăciunea (34) a Cruciadei de Rugăciune: Postul meu în dar pentru Isus (în Postul Mare)

O, Isuse, Te rog ajută-mă să imit viața Ta de jertfă adusă spre Mântuirea omenirii, în felul meu simplu. Lasă-mă să-Ți ofer în dar o zi de post pe săptămână, în întregul Post Mare, ca să salvezi întreaga omenire și ca toți să treacă prin porțile Noului Paradis de pe Pământ. Preaiubite Isuse, cu iubire în inimă Îți ofer această jertfă, pentru a-Ți arăta dimensiunea iubirii mele. Cu acest sacrificiu, Te implor pentru salvarea tuturor sufletelor care poate au căzut din starea de har. Amin.”

Copii, nu lăsați ca frica să umbrească speranța vieții veșnice. Purificarea va fi rapidă.

Voi, discipolii Mei, care primiți Pecetea Dumnezeului celui Viu, sunteți binecuvântați.

Nu trebuie să vă îngrijorați.

Trebuie să fiți puternici.

Trebuie să fiți încrezători și să vă concentrați tot timpul asupra Mea.

Doar atunci vă veți ridica și veți merge până la capăt fără ezitări pe acest drum plin de spini. Vă voi îndruma și vă voi conduce în toate zilele voastre, la fiecare pas al acestui drum.

Iubitul vostru Isus am citit


366. Biserica Catolică și Casa lui Israel vor fi persecutate

Duminică, 04 martie 2012 la ora 15:30

Prea iubita Mea fiică, aproape că a sosit vremea deschiderii peceților, ceea ce va avea ca rezultat și deschiderea celei de-a șaptea peceți.

Mulțumită rugăciunilor voastre, a fost înlăturată multă tulb... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, aproape că a sosit vremea deschiderii peceților, ceea ce va avea ca rezultat și deschiderea celei de-a șaptea peceți.

Mulțumită rugăciunilor voastre, a fost înlăturată multă tulburare.

Voi, cei ce Mă urmați, ați acceptat Crucea Mea și vă veți uni cu Inima Neprihănită a Mamei Mele în timp ce vă veți îndrepta spre Împărăția Mea Glorioasă.

În același fel cum falsitatea și depravarea lumii e în continuă creștere, așa va crește și credința acelora care conduc armata Mea.

Bisericile vor fi persecutate, în mod special Biserica Catolică și Casa lui Israel.

Mulți se vor bucura. Aceste doua credințe vor fi chinuite atât din exterior cât și din interior și se va ajunge până acolo încât se vor face toate eforturile posibile pentru a fi ștearsă orice urmă a lor.

Va fi o mare bucurie când vor cădea aceste Biserici.

Mulți vor crede că au fost distruse și vor ignora cadavrele lor.

Dar asta va fi o nesăbuință, pentru că ele se vor ridica din nou ca să formeze un Cer Nou și un Pământ Nou atunci când se vor deschide porțile Paradisului.

Nimeni nu poate și nu va putea să-Mi distrugă poporul ales de pe pământ.

Pot să le provoace dureri, chinuiri și moarte și pot să le dărâme și cele mai sfinte clădiri și biserici pe care le-au ridicat în cinstea Tatălui Meu.

Ei însă se vor ridica și vor cere să li se restituie tronul cuvenit atunci când vor domni în Noul Paradis împreună cu Mine.

Niciodată să nu-L respingeți pe Dumnezeu. Niciodată să nu Îi respingeți Bisericile, căci dacă Îl veți respinge pe Dumnezeu și Îi veți respinge Bisericile, atunci veți merge pe calea pierzării spre condamnarea veșnică.

Mântuitorul vostru, Isus Cristos am citit


371. Sigiliul protecției Mele a fost prezis când se rupe a doua pecete

Joi, 08 martie 2012 la ora 19:52

Fiica Mea dragă, lumea a așteptat acest moment de două mii de ani. Unii cu frică în inimile lor, alții stând în așteptare și întrebându-se când va veni acest moment – și acum a venit.

Acesta este timpul... citește tot aici

Fiica Mea dragă, lumea a așteptat acest moment de două mii de ani. Unii cu frică în inimile lor, alții stând în așteptare și întrebându-se când va veni acest moment – și acum a venit.

Acesta este timpul în care Eu te trimit pe tine, profetul Meu, Maria, pentru a face în sfârșit cunoscută Cartea Adevărului care dezvăluie conținutul Cărții Apocalipsei.

Eu sunt Dumnezeul către care strigă toți copiii Mei în aceste vremuri teribile. Eu sunt Acela la care trebuie să apeleze acum copiii Mei care se află în dificultate.

În acest timp Eu adun laolaltă familia Mea, astfel încât să ne putem uni în bătălia finală ca să-l omorâm pe dragonul care chinuiește pământul de atâta vreme.

Copii, nu vă fie frică. Nici un rău nu li se va întâmpla acelora care poartă Pecetea Mea, Pecetea Dumnezeului Celui Viu.

Satana și îngerii săi căzuți, care au împânzit lumea acum, nu au nicio putere asupra celor care au pe frunte semnul Dumnezeului Celui Viu.

Trebuie să Mă ascultați, copii, și să acceptați Pecetea Mea pentru că aceasta vă va salva nu doar viețile voastre, ci și sufletele voastre.

Rugați-vă rugăciunea de a primi Pecetea Mea, în fiecare zi *. (a se vedea sfârșitul acestui mesaj).

Asigurați-vă că fiecare membru al familiei voastre și toți cei dragi înțeleg semnificația Peceții Mele.

Dragostea voastră pentru Mine, Tatăl vostru Ceresc, va fi harul vostru de salvare și vă va da puterea de care aveți nevoie. Sigiliul protecției Mele a fost prezis când se rupe a doua Pecete.

Călărețul de pe calul roșu este îngerul întunecat al răzbunării, care îi va omorî pe copiii Mei în multitudinea de războaie care vor avea loc. Dar el îi va cruța pe aceia dintre copiii Mei care au pecetea pe frunțile lor.

Pregătiți-vă acum pentru că aceste războaie sunt deja în desfășurare și tot mai multe sunt planificate în fiecare colț al pământului, și în special în Orientul Mijlociu și în acele ținuturi pe unde dragul Meu Fiu, Isus Cristos a umblat în timpul Său de pe pământ.

Tatăl vostru iubit
Dumnezeu Cel Prea Înalt

* Rugăciunea pentru Pecetea Protecției lui Dumnezeu Tatăl (primită la data de 20 februarie 2012 de către Maria a Milostivirii Divine)

Recitați această rugăciune (33) aCruciadei ca să recunoașteți Pecetea Mea și să o acceptați cu dragoste, bucurie și recunoștință.

“O, Dumnezeul meu, Tată iubitor, primesc cu iubire și recunoștință Pecetea divină a Protecției Tale. Dumnezeirea Ta cuprinde trupul și sufletul meu pentru veșnicie. Cu recunoștință smerită mă plec și-ți ofer Ție, iubitul meu Tată, Iubirea mea profundă și fidelitatea mea. Te implor ca prin această Pecete specială să mă aperi pe mine și pe cei dragi mie și eu Îți promit că-mi voi trăi viața în slujire pentru Tine acum și-n vecii vecilor. Te iubesc, Tată drag. În aceste timpuri, Te consolez, Tată scump. Îți ofer Trupul și Sângele, Sufletul și Dumnezeirea Preaiubitului Tău Fiu, pentru ispășirea păcatelor lumii și mântuirea fiecărui copil al Tău. Amin.” am citit


384. Nici măcar Marele Avertisment nu-i va converti pe toți necredincioșii

Duminică, 25 martie 2012 la ora 15:30

Prea iubita Mea fiică, astăzi îi rog fierbinte pe toți discipolii Mei să-și dedice timpul rugăciunii pentru cei care nu cred în Mine, Isus Cristos, sau în mântuirea veșnică.

Aceste suflete sunt aproape... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, astăzi îi rog fierbinte pe toți discipolii Mei să-și dedice timpul rugăciunii pentru cei care nu cred în Mine, Isus Cristos, sau în mântuirea veșnică.

Aceste suflete sunt aproape de Inima Mea și sunt cele care trebuie convertite, astfel încât să poată fi salvate primele.

Cei care sunt orbi, nu văd că viața lor nu se termină pe pământ.

Mulți nu acceptă faptul că vor exista pentru eternitate.

Aceste suflete Mă rănesc profund, și simt groază când îi văd că distrug viața din sufletul lor, pe durata acestei vieți de pe pământ.

Nici chiar Marele Avertisment nu-i va converti pe mulți dintre ei, cei care se proclamă a fi atei.

Singura lor salvare este rugăciunea și suferința sufletelor-victimă.

Vă îndemn să vă rugați pentru aceste suflete cu rugăciunea (41) a Cruciadei – Rugăciune pentru sufletele necredincioșilor.

Rugăciunea (41) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru sufletele necredincioșilor

"O, Isuse al meu, ajută sărmanilor Tăi copii care sunt orbi față de promisiunea Ta de salvare. Cu rugăciunile și suferințele mele Te implor să deschizi ochii necredincioșilor, ca ei să poată vedea iubirea Ta blândă și să fugă în brațele Tale Sfinte pentru a căuta ocrotire. Ajută-le sufletele să vadă Adevărul și să caute iertarea pentru toate păcatele lor, astfel încât să poată fi salvate și să fie primele care pășesc prin porțile Noului Paradis. Mă rog pentru aceste sărmane suflete, incluzând toți bărbații, femeile și copiii, și Te rog, iartă-le păcatele. Amin."

Mergeți acum, armata Mea prețioasă, și concentrați-vă asupra copiilor Mei pierduți. Ajutați-Mă pe Mine, Isus al vostru, să le salvez sufletele.

Iubitul vostru Mântuitor,
Isus Christos am citit