Au fost găsite 58 mesaje conform filtrelor de căutare.

9. A doua venire

Luni, 15 noiembrie 2010 la ora 03:00

Mulțumesc, fiica Mea, pentru că perseverezi în Adevărul Meu și pentru că înțelegi că această comunicare a Mea cu tine este foarte reală. Vei simți Spiritul Meu în corpul tău atunci când vin să-ți revelez... citește tot aici

Mulțumesc, fiica Mea, pentru că perseverezi în Adevărul Meu și pentru că înțelegi că această comunicare a Mea cu tine este foarte reală. Vei simți Spiritul Meu în corpul tău atunci când vin să-ți revelez Mesajul Meu dumnezeiesc, care trebuie să fie înțeles de omenire în aceste timpuri. Eu aduc un mesaj de Pură Iubire și Pasiune pentru toți Copiii Tatălui Meu. Aceste Mesaje le vor explica tuturor discipolilor lui Dumnezeu cât de important este ca acum să cadă în genunchi și să înțeleagă Adevărul Cărții lui Ioan.

A sosit timpul pentru a Doua Mea Venire, iar semnele sunt deja revelate pentru aceia care cunosc profețiile date cu mult timp în urmă. Priviți, ce vedeți acum? Semnele se văd deja. Omul nu recunoaște îngrozitoarea decădere la care este supus. Minciunile perverse, acceptate și acoperite de către Guvernele care nu suspectează nimic, se ascund, nevăzute, în spatele unei aparente salvări.

Ascultați-Mă, copiii Mei. Anticristul stă gata să apară. Fiți vigilenți, deschideți-vă ochii și inimile în fața Adevărului, sau altfel veți muri. Nu vă temeți, iubiți discipoli, pentru că voi veți conduce turma Mea la Sfânta Adorație a Tatălui Meu Veșnic. Hrana vieții va fi abundentă în timpul acestor zile întunecate, pentru acești credincioși. Rămâneți împreună și iubiți-vă unii pe alții. Dați-vă putere unul altuia pentru ca să puteți uni fiecare rasă, fiecare credință și credincioșii din întreaga lume, cu Împărăția Tatălui Meu.

Sarcina voastră va fi să dovediți Iubirea lui Dumnezeu, Bunătatea, Speranța și Adevărul Vieții Veșnice pregătite pentru întreaga omenire. Prin rugăciune comună, prin dărâmarea zidului vostru de mândrie și de timiditate, veți deveni o forță puternică. Împreună veți fi puternici. Fidelitatea voastră față de Mine, Mântuitorul vostru, va ajuta la convertirea necredincioșilor. Acești oameni, mulți dintre ei, deși fără vina lor, nu cunosc Iubirea Mea. Poate simt iubire unii pentru alții, însă nu înțeleg de unde vine aceasta. Conduceți-i pe ei, copiii Mei ai lui Dumnezeu, la lumină.

Eu sunt Pâinea, Eu sunt Lumina. Lumina Mea vă ține în siguranță. Dar vă îndemn să fiți generoși în inimi și în suflete, și să vă gândiți la cei care au nevoie de călăuzire. Trebuie să le arătați, prin exemplul vostru, cum să se apropie de Mine. Ei trebuie convinși blând, dar hotărât, pe calea cea bună. Important e să-i treziți din somnul lor ignorant, înainte de a fi prea târziu.

Copiii Mei, nu înțelegeți învățătura Cărții Tatălui Meu? Cartea care revelează semnele Venirii Mele pe Pământ trebuie studiată și acceptată ca Adevăr. Dumnezeu, Tatăl Meu Veșnic, prin profeții Lui, nu minte. El nu se contrazice. Acum vi se arată acele semne cerești care au fost profețite, și trebuie să vă pregătiți, acum.

Voi și familiile voastre într-o clipită veți fi ridicați împreună cu Mine.

Vă rog, vă rog, rugați-vă pentru călăuzire. Credincioși, fiți gata să luptați în numele Meu și să țineți piept anticristului. Oamenii vor zâmbi când le veți aminti de profețiile din cartea lui Ioan. Veți fi criticați și certați, cu un umor crispat, pentru părerile și îngrijorările voastre. Ignorați aceste lucruri, pentru că acum aveți o obligație față de Mine. Rugați-vă, rugați-vă acum, și convingeți-i pe necredincioși să accepte Învățăturile. Nu vă temeți. Acelora dintre voi cărora vă e teamă de viitorul vostru sau al familiei voastre, vă spun următoarele: când va veni timpul, atunci voi și familiile voastre într-o clipă veți fi ridicați în Rai, împreună cu Mine. Apoi veți primi darul Vieții Veșnice când Cerul și Pământul se vor uni. Aceasta înseamnă Noul Paradis. Va fi un timp de mare slavă, de iubire și de perfecțiune pentru fiecare dintre cei ce Mă urmează.

Rămâneți puternici. Trebuie să suportați o scurtă perioadă de chin, dar credința voastră vă va menține puternici. Amintiți-vă, Eu vă iubesc pe toți. Iubiți-Mă și voi pe Mine și ajutați-Mă să salvăm cât mai multe suflete. Voi sunteți oastea Mea puternică și acum este timpul să vă pregătiți de luptă. Eu vă voi conduce pe fiecare dintre voi în Împărăția Tatălui Meu.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos am citit


10. Puterea lumii, Anticristul și semnul Bestiei

Luni, 15 noiembrie 2010 la ora 10:00

Acum, tu îți dai seama de Adevăr și accepți Mesajele Mele drept ceea ce sunt. Scrie următoarele, fiica Mea: viteza cu care se desfășoară profețiile devine evidentă pentru toată lumea. Urmărește schimb... citește tot aici

Acum, tu îți dai seama de Adevăr și accepți Mesajele Mele drept ceea ce sunt. Scrie următoarele, fiica Mea: viteza cu care se desfășoară profețiile devine evidentă pentru toată lumea. Urmărește schimbările care devin vizibile în Biserica Mea ca unul dintre primele semne. Acesta este timpul când înșelătorul îi va duce pe discipolii Mei pe căi greșite.

Al doilea semn va fi văzut în modul în care mulți dintre voi nu vor mai avea controlul în propriile lor țări. Aceasta cuprinde controlul bunurilor materiale și controlul armatei. Copiii Mei, conducătorii voștri și toți aceia care răspund de masele de oameni vor pierde tot controlul. Ei vor fi ca niște bărci fără cârmaci. Barca pe care ei o conduc nu va avea niciun țel și ei se vor rătăci.

Copiii Mei, acum trebuie să vă rugați foarte mult ca să se slăbească strânsoarea pe care aceste grupări de oameni malefici o vor exercita asupra voastră. Ei nu sunt din Împărăția lui Dumnezeu dar, din cauza exteriorului lor înșelător, voi nu va veți da seama că aceasta este o forță puternică însă atentă să nu se dezvăluie.

Copiii Mei, voi nu veți fi mai înțelepți. Veți crede doar că trăiți într-o perioadă grea, dar să știți că această fațadă a fost planificată tocmai pentru a vă face să gândiți astfel. Ridicați-vă acum, copiii Mei.

Semnul bestiei

Nu acceptați Semnul. Dacă mai mulți dintre voi nu îl acceptă, atunci numeric veți fi mai tari. Acest semn – semnul Bestiei – va fi căderea voastră. El nu este ceea ce pare. Dacă îl acceptați, atunci veți fi duși din de în ce mai departe.

Să vă feriți de planul, condus de înșelător, de a șterge orice semn referitor la Tatăl Meu Veșnic și la Învățătura Sfintei Scripturi din viața voastră. Veți vedea aceasta în școli, în facultăți, în spitale și în constituția țării voastre. Cel mai îngrozitor lucru, care Mă doare cel mai mult, este abandonarea învățării Bibliei tocmai de către cei ce sunt practicanți ai cinstirii Mele, Mântuitorul lor Dumnezeiesc. Este foarte aproape timpul când veți vedea cum Cuvintele Mele și învățarea Adevărului vor fi abolite și vor fi pedepsite.

Voi, copiii Mei, veți suferi mult în Numele Meu. Aceste forțe ale răului vor fi răspunzătoare de asta. Ei sunt conduși de satana. Îi veți putea vedea peste tot, mai ales în funcțiile importante, de care va depinde supraviețuirea voastră. Copiii Mei, nu vă îngrijorați pentru voi, ci mai degrabă pentru bietele suflete induse în eroare. Ele au fost atât de contaminate de către înșelător încât acum le este greu să scape de el, atât de puternică este strânsoarea lui. Nu puteți avea încredere în astfel de oameni. Aveți grijă cum comunicați cu ei. Strânsoarea lor va fi așa de mare pentru că ei vor controla totul. Va fi foarte greu să luptați cu ei, pentru că vor controla chiar băncile, proprietățile voastre, impozitele și alimentele de care aveți nevoie pentru a supraviețui.

Dar toate acestea nu vor ține mult, pentru că zilele lor sunt numărate. Dacă ei vor rămâne în sclavia celui rău, vor cădea în adâncurile unei terori atât de mari încât a descrie soarta lor ar fi atât de îngrozitor și înspăimântător încât omul ar cădea împietrit – mort – dacă ar vedea doar pentru o clipă chinurile pe care ei le vor îndura.

Lupta este pe cale să înceapă și să se desfășoare, dar Mâna Tatălui Meu Veșnic va cădea rapid, pedepsind pentru păcatele lor care sunt pe cale să fie văzute acum pe pământ, păcate pentru care Eu am murit. Nici un om nu se poate numi copil al lui Dumnezeu dacă susține sau face parte din această întunecată dar ordonată armată a distrugerii. Această armată diabolică, plină de demoni din adâncurile iadului, săvârșește fapte de o asemenea gravitate încât oamenilor nevinovați le este imposibil să și le imagineze.

Eu nu vreau să-i sperii pe copii Mei, dar Adevărul va fi dezvăluit, în timp. Ridicați-vă acum, copiii Mei. Luptați cu forțele răului înainte ca ele să vă distrugă. Fiți atenți la conducerea globală în orice formă, măsură, tip sau cod. Priviți-i cu atenție pe conducătorii voștri și pe toți cei care vă controlează accesul zilnic la banii care vă permit să vă hrăniți și să supraviețuiți. Trebuie să vă faceți rezerve de alimente, acum.

Poate nu primiți acest Mesaj într-un mod care reflectă Învățăturile Mele, dar ascultați-Mă acum. Aceste lucruri au fost profețite de mult. Copiii Mei, trebuie să ascultați cu atenție. Spiritul întunericului crește mereu și voi, credincioșii Mei, trebuie să rămâneți puternici. Păstrați-vă trează credința în Mine, prin rugăciune. Fiecare copil al Meu trebuie să se roage Rozariul Divinei Milostiviri în fiecare zi. El va întări sufletele și le va ajuta să găsească bunăvoință în momentul morții.

Copiii Mei, vă rog să nu lăsați să vă sperie Mesajele Mele. Credincioșii Mei au acum o datorie față de Mine. Dați-Mi voie să vă spun aceasta. Amintiți-vă, veți fi umpluți de Duhul Sfânt imediat ce acceptați Cuvântul Meu. Nu vă temeți, căci voi ați fost aleși. Voi, oastea credincioșilor Mei, veți conduce la înfrângerea celui rău. Pentru a face asta, trebuie să vă rugați.

Eu vin cu un Mesaj de Iubire Pură. Nu vă dați seama că voi veți trăi Paradisul atunci când Cerul și Pământul se vor uni? Nu aveți de ce să vă temeți pentru că voi, credincioșii Mei, veți fi ridicați cu trup, minte și suflet în Împărăția Ierarhiei Divine. Vă veți vedea rudele iubite care au primit favorurile Tatălui Meu Ceresc.

Faceți ce vă spun. Rugați-vă, vorbiți-Mi, iubiți-Mă și aveți încredere în Mine. În schimb, Eu vă voi da putere. Rugați-vă pentru protecție prin recitarea preasfântului Rozariu, care vi s-a dat cu binecuvântările Mamei Mele. Pe de o parte, această rugăciune trebuie spusă pentru a vă ajuta să vă protejați pe voi înșivă de cel rău. Pe de altă parte, trebuie să cereți protecție pentru oamenii cu care intrați în contact, ca ei să nu vă poată contamina sau să clatine credința pe care o păstrați în inimile voastre pentru Mine.

Rugați-vă pentru profeții și vizionarii Mei, ca ei să fie protejați. Rugați-vă pentru slujitorii Mei iubiți, acei slujitori sfințiți pe care Eu i-am trimis ca să vă ghideze. Și ei sunt chinuiți de cel rău, exact ca și credincioșii Mei. El (cel rău) va încerca mereu să vă orbească în fața Adevărului și va folosi toate tacticile perfide ca să vă convingă că este falsă credința voastră. Ascultați-Mă. El, înșelătorul, va folosi toată argumentația și logica, ambalate în mod subtil și plăcut, ca să vă convingă că el va aduce speranța în viețile voastre. El, prin Anticrist, se va strădui să vă facă să credeți că el este Cel Ales.

Anticristul

Mulți credincioși ai Mei vor cădea victimă acestei înșelătorii respingătoare. Puneți-vă în gardă. El va fi văzut ca vestitor al iubirii, păcii și armoniei în lume. Oamenii vor cădea în genunchi în fața lui și-l vor adora. El vă va arăta puterea lui și voi veți crede că ea provine din sursă Divină. Dar nu este așa. El vă va instrui într-o manieră care va părea uneori ciudată. Adevărații credincioși vor ști că el nu este din Lumină. Prezența sa mândră și pompoasă va ascunde răul în stare pură. El se va făli și va arăta o aparență de compasiune reală și iubire pentru toți. În spatele acestei fațade el este plin de ură față de voi, copiii Mei. El râde în spatele ușilor închise.

Copiii Mei, el vă va face îngrozitor de confuzi. El va apărea puternic, hotărât, plin de umor, grijuliu, iubitor, și va fi văzut ca un salvator. Fața sa frumoasă va plăcea tuturor, dar el se va schimba curând. Va face haos în lume și va omorî mulți oameni. Actele lui de teroare vor fi evidente pentru toți. El vă va distruge independența și va contribui esențial la introducerea semnului – semnul Bestiei. Voi, copiii Mei, trebuie să fiți tari. Nu acceptați semnul, pentru că daca o veți face, veți cădea sub influența lui hipnotică, malefică.

Mulți vor muri pentru credința lor pentru Mine. Nu vă temeți, deoarece dacă suferiți pentru Mine, în Mine, cu Mine, voi sunteți aleși. Rugați-vă, rugați-vă să nu fiți supuși domniei lui de teroare. Opuneți-vă, luptați pentru Mine.

Nu lăsați ca anticristul, cu tot farmecul lui convingător, să vă câștige sufletul. Lăsați-Mă să vă iau în Brațele Mele, să vă leagăn prin Harul Meu Divin, acum, ca să vă dau putere să luptați pentru Adevăr. Iubirea Mea pentru voi nu va muri niciodată. Niciodată să nu alegeți calea anticristului, căci astfel și voi veți fi pierduți pentru Mine. Va fi foarte greu, dar copiilor Mei le va fi dat ajutor în multe, multe moduri, ca suferința să fie diminuată.

Mergeți și rugați-vă Rozariul Milostivirii Divine și pregătiți-vă pentru lupta finală.

Isus Cristos, Regele poporului Meu, Mântuitorul și Judecătorul Drept am citit


37. Cum este Marele Avertisment un dar pentru omenire

Duminică, 02 ianuarie 2011 la ora 21:45

De ce provoacă teamă aceste mesaje?

Fiica Mea iubită, când oamenii vor citi aceste mesaje le vor pune sub semnul întrebării, se vor îndoi de ele, și le vor da deoparte. Mai mult, le vor ironiza și vor... citește tot aici

De ce provoacă teamă aceste mesaje?

Fiica Mea iubită, când oamenii vor citi aceste mesaje le vor pune sub semnul întrebării, se vor îndoi de ele, și le vor da deoparte. Mai mult, le vor ironiza și vor întreba: de ce nu vorbesc aceste Mesaje mai mult despre bucurie și fericire? De ce aduc teamă ? Mai mult ca sigur că această abordare, în comunicarea cu lumea, nu provine de la Isus Cristos? Sigur că Isus Cristos predică despre iubire și nu despre teamă ?

Răspunsul Meu La aceste reproșuri este simplu. Pentru că Eu vă iubesc pe toți, acum Îmi arăt Milostivirea prin aceste mesaj. Prima dată am venit la voi ca Mântuitor, ca să vă eliberez, ca toată lumea să beneficieze de salvare. Prin moartea Mea pe Cruce vi s-a dat a doua șansă să pășiți în Împărăția Tatălui Meu.

De această dată Mă întorc ca Judecător Drept. Tuturor acum, din Iubirea Mea pentru voi, vă arăt mai întâi Milostivire. Această Milostivire îmbracă forma unui Avertisment prevenitor, pentru a vă ajuta să vă puneți viețile în ordine înainte de a Mă întoarce în Ziua Judecății. Din Compasiune pentru fiecare dintre voi, Eu vă dau acum o ultimă șansă să vă deschideți inimile și să vă trăiți viețile așa cum ar trebui.

Bucuria de pe Pământ nu se poate compara cu cea din Rai

Întoarceți spatele păcatelor voastre, căiți-vă pentru ele și aduceți înapoi rugăciunea în viețile voastre. Prin Milostivirea Mea, Eu vă avertizez despre Adevăr. Bucuria care credeți voi că lipsește din Mesajele Mele se datorează faptului că omenirea a întors spatele bucuriei adevărate. Bucuria simțită în Cer nu se poate compara cu așa-zisa bucurie pe care voi o trăiți pe pământ. Bucuria pe pământ, care izvorăște din iubire adevărată, este curată. Bucuria care vine din bunurile materiale nu are nici un sens.

Copiii Mei, bucuria pe care ar trebui să o simt atunci când vă privesc, este din păcate foarte scurtă, din cauza a ceea ce văd acum în lume. Tot ce e prețios pentru voi izvorăște din posesiunile materiale sau din laudele și aprecierile celor din jur. Voi acordați prea puțin timp pregătirii pentru viața ce va veni.

Marele Avertisment este un dar

Milostivirea Mea vă este dată ca un Dar. Acceptați-o. Savurați-o. Ridicați-vă mâinile către Mine, voi toți. Eu sunt barca voastră de salvare pe marea sălbatică, plină de învolburări și curenți periculoși. Salvați-vă acum, sau luați în calcul că un curent puternic vă poate atrage, și dacă în ultima clipă vă hotărâți totuși să acceptați să urcați în barca, nu veți mai avea putere să vă ridicați.

Purificarea continuă în lume

Sunt obosit, copiii Mei. Oricât încerc să comunic cu voi, mulți dintre voi nu vor să Mă asculte. Nici măcar preoților Mei nu ascultă Chemarea Mea, când vreau să revelez Milostivirea Mea. Pentru că în lume purificarea continuă și se tot accelerează, e timpul acum să Mă chemați, copii.

Cutremure și alte catastrofe globale

Nu vă temeți de furtuni, de cutremure, de tsunami, de erupțiile vulcanice și de valurile de căldură care vor veni peste pământ, pentru a-l opri pe anticrist și armata sa. Discipolii Mei vor fi în siguranță știind ce-i așteaptă în Noul Paradis care va rezulta când Cerul și Pământul se vor uni. Aceste lucruri trebuie să se întâmple. Ele nu pot fi oprite pentru că au fost prezise. Aceste evenimente, însă, vor dura o perioadă scurtă.

Voi, credincioșii Mei, veți fi răsplătiți pentru credința și perseverența voastră în fața imensei opoziții. Bucuria de care vor avea parte copiii Mei atunci va fi greu de ascuns. Cei din Lumină vor fi învăluiții de Slava și Iubirea care va așteaptă. Cei din întuneric nu vor putea să suporte Lumina. Poate că veți dori, dar vă va durea atât de rău încât va trebui să vă ascundeți. Dar nu mai este niciun loc unde să mergeți, în afară de peștera întunericului peste care domnește însuși regele întunericului – cel rău. Asta este ceea ce doriți?

Cum satana lucrează prin oameni

Înțelegeți teroarea pe care o reprezintă înșelătorul? Nu vă dați seama că el se ascunde în spatele fiecărei fapte de egoism, lăcomie și iubire de sine? În timp ce voi trăiți ceea ce credeți că este o viață palpitantă, ocupata și plină de divertisment, cheltuind, mâncând, îmbrăcându-vă la modă și căutând în permanență distracția, nu aveți de loc cunoștință despre ce este în spatele acțiunilor voastre.

Acea voce misterioasă pe care nu o puteți auzi, dar o puteți simți – când simțiți imboldul să acționați, vocea care vă constrânge să căutați, să căutați și iar să căutați mai multă distracție, emoții și senzații tari, vine de la cel rău. Nu contează că acțiunile voastre vă fac să zâmbiți, să râdeți și să aplaudați cu însuflețire. Nu înseamnă nimic. Aceste dorințe puternice sunt făcute pentru a vă îndemna să căutați permanent satisfacția proprie. La ce e bun acest lucru? După ce trece, vă simțiți bine? Bineînțeles că nu. Dacă v-ați opri și v-ați întreba: ce-ar fi dacă nu aș mai putea face aceste lucruri? Ce-ar fi atunci? Ar conta? La început, da, poate că ar fi frustrant, dar când nu mai aveți nimic, atunci va trebui să vă concentrați să supraviețuiți.

Mâncarea va deveni mai importantă decât plăcerile bunurile materiale. Când nu veți mai avea ce mânca și vă va fi foame, veți vedea că niciuna din aceste foste atracții nu mai contează. Această este purificarea care va avea loc în lume foarte repede. Prin aceasta purificare – o formă de curățire, veți deveni din nou întregi. Doar atunci veți fi gata să acceptați Adevărul.

Cum satana vă face să vă simțiți goi

Copiii Mei, voi nu-l vedeți pe satana la lucru. Nu-l vedeți, totuși el își folosește tot timpul încercând să vă fure de la Mine. El vă cauzează durere îngrozitoare. Toate tentațiile pe care vi le pune în cale folosesc atracția lumească a banilor, a frumuseții, a averii și a talentului, pe care voi le înghițiți din cauza lăcomiei și dorințelor. Voi vă considerați împliniți când adunați toate acestea. Din păcate, nu este așa. Aceasta este minciuna pe care satana o folosește ca să vă prindă. Dacă cineva dintre voi, care a ajuns pe culmile înalte ale bogăției, dar dintr-o dată s-a trezit că a pierdut totul, indiferent din ce cauză, atunci să fiți recunoscători. Doar când vă dezbrăcați de bunurile materiale ale lumii, puteți cu adevărat să Mă primiți în inimile voastre.

Mesaj pentru cei bogați

Celor bogați le spun – Eu nu vă condamn. Doar pentru că aveți confort material, nu înseamnă că nu mergeți pe drumul cel bun. Dar voi aveți răspunderea de a împărți averea și de a vă îngriji de cei care sunt mai puțin norocoși ca voi. Aceasta este sarcina voastră. Nu averea sau siguranța materială este problema. Nu râsul sau bucuria pe care le trăiți savurând viața, este greșită. Ci doar când bogăția devine o obsesie și când dorința permanentă pentru viața luxoasă este pusă înaintea credinței și înaintea bunăstării altora, atunci devine o ofensă în ochii Tatălui Meu. Averea, casele, îmbrăcămintea și posesiunile sunt trecătoare, ca norii pe cer. În clipa asta sunt aici, în cealaltă s-au dus. Nu le puteți duce cu voi în cealaltă viață. Sufletul este cel care va veni cu voi. Aveți grijă de sufletele voastre, arătați iubire unii față de alții și față de cei care, în această viață, vă provoacă supărări. Urmați învățăturile Mele. Cereți Milostivirea Mea. Doar atunci vă veți uni cu Mine în Noul Cer și Pământ, care va fi Paradisul. Nu vă riscați moștenirea și locul vostru în Împărăția Tatălui Meu.

Iubitorul vostru Isus Cristos am citit


49. Ultimul mesaj în cartea „Avertismentul”

Sâmbătă, 19 februarie 2011 la ora 15:00

Preaiubita Mea fiică, tu acum te străduiești mult să asculți Dispozițiile Mele pentru ca să se sfințească sufletul tău, și aceasta e o mare bucurie pentru Mine. Te rog, dă-Mi o oră întreagă din ziua ta... citește tot aici

Preaiubita Mea fiică, tu acum te străduiești mult să asculți Dispozițiile Mele pentru ca să se sfințească sufletul tău, și aceasta e o mare bucurie pentru Mine. Te rog, dă-Mi o oră întreagă din ziua ta, în liniște, cu Mine, și permite-Mi să te aduc mai aproape de Inima Mea Sfântă. Te vei simți cu mult mai puternică dacă vei face aceasta. Începe încă de azi să petreci acest timp în compania Mea, ca să pot să-ți luminez inima și să-ți ușurez povara.

Aș vrea astăzi să-ti dezvălui dorința Mea ca omenirea să înceapă să-și evalueze viața în pregătire pentru Avertisment. Fiica Mea, toți aceia dintre voi care omit să se pregătească, au nevoie de rugăciune, de multă rugăciune.

Marele Avertisment, acest Mare Dar, va fi prezentat acum lumii. Toată lumea va avea șansa să savureze bucuria atunci când în sfârșit va recunoaște Adevărul, Adevărul Existenței Mele. Rugați-vă pentru toți, copila Mea, ca ei să aibă suficient curaj să caute Iertarea Mea.

În sfârșit, fiica Mea, copiii Mei de pretutindeni încep să-și deschidă ochii. Încep să realizeze faptul că lumea trece printr-o schimbare. Lumea pe care ați cunoscut-o cândva, a ajuns într-o nouă fază. Această nouă fază va trece prin mai multe etape înainte ca ei, copiii Mei, să fie pregătiți pentru Noul Paradis.

Paraziții înșelătorului vor lupta cu încăpățânare până la capăt, din păcate. Rugați-vă acum pentru aceste sărmane suflete rătăcite, ca să fie inundate și ele de o scânteie de lumină, când vor intra în contact cu discipolii Mei fideli. Voi, discipolii Mei, veți primi harurile care vor ajuta la convertirea tuturor acelor suflete pierdute în sălbăticie și într-o stare de confuzie, provocată de satana.

Acum se desfășoară profețiile de la La Salette, Fatima și Garabandal

Toate profețiile date vizionarilor binecuvântați la La Salette, Fatima și Garabandal, acum se vor desfășura, în văzul tuturor. Miilor de credincioși care cunosc și acceptă aceste profeții, să știți că Eu, Mântuitorul vostru, vă chem acum pe fiecare dintre voi să vă rugați pentru sufletele lumii întregi. Deschideți-vă sufletele încă o dată în fața acestor noi Mesaje, ultimele de acest fel pe care le dau tuturor copiilor Mei, înainte de a mă întoarce ca să-i judec.

Chemare pentru toți slujitorii Bisericii

Apelez la fiecare slujitor al fiecărei credințe care îl cinstește pe Tatăl Meu Veșnic, ca acum să Mă asculte. Nu permiteți înșelătorului, prin profetul lui fals, să vă inducă în eroarea să credeți minciuna ce va fi răspândită în numele său, în scurt timp. Aceasta va fi o perioada foarte grea pentru aceia dintre voi care Mă iubesc, căci veți fi foarte confuzi.

Profetul fals și Anticristul

Priviți-l cu ochii limpezi pe profetul fals, cum va încerca el să conducă Biserica Mea, deși el nu vine din Casa Tatălui Meu. Va părea că da, însă nu va fi adevărat. Priviți, de asemenea, la prietenia cu anticristul pe care o va arăta, pentru că ei doi vor fi cei mai mari mincinoși ai satanei, îmbrăcați în piele de oaie. Vor avea puterea de a face minuni ce vor părea asemănătoare cu cele de demult dar această putere va fi satanica.

Voi trebuie să fiți tot timpul în stare de har, ca să vă puteți apăra credința. Rugați-vă pentru slujitorii Mei consacrați care, lâncezi în credință, vor fi atrași în brațele înșelătorului. El le va plăcea pentru că le va oferi exaltare, patimă și așa numita “iubire” care va fi condusă de ego-ul lor și cu greu vor putea rezista prezenței sale carismatice. Slujitorilor Mei sfințiți, mergeți dar pe această cărare care duce în jos și atunci pentru Mine veți fi pierduți pentru totdeauna.

Poate veți întreba, de ce trebuie ca aceste evenimente să fie atât de dificile? Atunci vă veți mira de ce permit Eu să se întâmple toate acestea. Cu siguranță, Isus – în milostivirea Lui – nu ar permite asemenea piedici! Dar, trebuie să permit acestea, deoarece doar datorită acestor provocări poate avea loc lupta finală dintre Tatăl Veșnic și cel rău. Fără această bătălie finală, nu ar fi posibil să-l arunce pe satana în abisul iadului cel veșnic.

Fiți atenți la această înșelăciune. Nu permiteți ca sufletul vostru să se piardă astfel, rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă, pentru harul discernământului, ca să-l vedeți pe acest profet fals așa cum este în realitate.

Un demon trimis să vă deruteze, din fundul iadului. Fiți recunoscători că voi sunteți țintele lui. Datorită fidelității voastre față de Mine, veți fi supuși unei ultime încercări, o ultimă probă – proba credinței voastre. Niciodată nu va mai trebui să faceți față unui asemenea provocări.

Așadar, fiți pregătiți. Întoarceți-vă la Mine, voi toți slujitorii Mei sfințiți, înainte să fie prea târziu.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos am citit


68. Noua ordine mondială - planul controlării banilor și alimentelor voastre

Duminică, 17 aprilie 2011 la ora 09:00

Fiica Mea, să spui lumii că acum va fi martora multor catastrofe naturale. Se vor produce cu mare intensitate, în cele mai neașteptate și neobișnuite locuri. Acestea se petrec datorită comportamentului... citește tot aici

Fiica Mea, să spui lumii că acum va fi martora multor catastrofe naturale. Se vor produce cu mare intensitate, în cele mai neașteptate și neobișnuite locuri. Acestea se petrec datorită comportamentului păcătos al oamenilor. Căiți-vă, voi toți, și nu uitați că aceste catastrofe climatice vă vor trezi din adormirea oarbă și din necredința voastră. Ele se întâmplă și ca să slăbească grupul mârșav al alianțelor mondiale în acțiunile sale înrăite și stupide. Aceste grupuri pe care Eu le voi numi „Noul Guvern Mondial”, în așteptare, plănuiesc să intre în acțiune sub conducerea anticristului. Aceleași grupuri au provocat și colapsul sistemului bancar iar acum vor distruge toate valutele ca să vă poată controla.

Fiica Mea, când ți-am împărtășit prima dată aceste lucruri cu câteva luni în urmă, te-ai gândit că aceste Mesaje sunt stranii, totuși le-ai notat așa cum ți le-am spus. Aceste planuri diavolești au fost elaborate deja de ceva timp de șerpii care-l urmează pe satana. Unele dintre planurile lor viclene au fost revelate deja, dar mulți oameni cred că lumea trece doar printr-o nouă criză financiară.

Treziți-vă acum cu toții. Priviți în jurul vostru și convingeți-vă. Renunțați la explicațiile că lumea s-a scufundat doar în chinurile depresiei produse de regresul economic. Acest lucru nu este adevărat! Acești oameni se gândesc deja la o moneda unică și vă vor controla prin îndatorarea țărilor voastre. Nici o țară nu va putea scăpa din strânsoarea lor. Amintiți-vă de Cuvântul Meu. Banii voștri nu vor mai avea nicio valoare. Veți avea acces la hrană și alte necesități vitale doar prin „semn”, identificarea despre care v-am vorbit. Vă rog, vă rog să nu acceptați Semnul pentru că veți fi pierduți pentru Mine!

Acest Semn vă va omorî, nu numai trupește dar și sufletește. Rămâneți în afara acestuia. Dacă vreți să scăpați de obligația de a primi Semnul, Semnul Fiarei, începeți de pe acum să vă asigurați necesarul de hrană, pături, lumânări și apă.

El, anticristul, care va conduce Noul Guvern Mondial, crede că va reuși să fure sufletele rasei umane. Dar nu va reuși. Așa cum mulți vor ajunge sub influența sa, la fel și slujitorii Mei vor rămâne consecvenți și credincioși față de Mine, Mântuitorul lor Divin.

Voi, toți aceia care vă veți bate joc de aceste profeții, luați aminte! Dacă veți ajunge sub influența acestei puteri mondiale veți fi pierduți. Veți avea nevoie de o credință puternică pentru a supraviețui. Rugăciunile voastre vor fi ascultate. Vă voi apăra pe voi pe durata acestei perioadă înfricoșătoare de pe Pământ. Pregătiți de pe acum locul întâlnirilor de rugăciune unde în taină și liniște vă veți putea ruga în secret. Căci ei, cei din Noua Ordine Mondială, se vor ruga și ei în templele lor infame. Aceste temple există peste tot dar au fost pregătite în ascuns. În acestea, ei îl slăvesc pe satana și îi aduc jertfe. Aceste culte sunt pretutindeni acum și împărtășesc același țel grotesc, acela de a subjuga omenirea. Asta o vor face prin încercarea de a va controla banii, hrana și energia. Luptați împotriva lor în cel mai bun mod, prin răspândirea rugăciunii și a convertirii.

Rugați-vă totodată și pentru acești oameni amăgiți, cărora li s-a promis mare bunăstare, tehnologie, viață mai lungă și miracole. Cât de mult se înșală! Ei au fost cu adevărat păcăliți. Când vor descoperi Adevărul, vor fi fost deja aruncați în adâncul Iadului și va fi prea târziu.

Rugați-vă toți Rozarul Milostivirii Divine și Preasfântul Rozariu în fiecare zi, cât de des puteți, ca să diminuați impactul acestei necurate uneltiri diavolești. Rugați-vă și pentru sufletele care vor pieri în catastrofele naturale care sunt iminente, pe care le va trimite Mâna Lui Dumnezeu, Tatăl. Ei au nevoie de rugăciunile voastre. Vă rog, luați seama la solicitarea Mea pentru rugăciuni, căci ele vor fi ascultate.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos am citit


69. Imoralitatea sexuală vă va conduce în iad

Luni, 18 aprilie 2011 la ora 23:50

Fiica Mea, acum când lumea este împărțită în diferite categorii – a acelora care trăiesc o viată simplă și ordonată, a câtorva în bunăstare și pace, a acelora care suferă de pe urma sărăciei și a bolilor... citește tot aici

Fiica Mea, acum când lumea este împărțită în diferite categorii – a acelora care trăiesc o viată simplă și ordonată, a câtorva în bunăstare și pace, a acelora care suferă de pe urma sărăciei și a bolilor sau sunt victime ale războiului și a acelora care sunt la putere – toți se vor minuna când vor fi martorii acelorași evenimente ce vor veni.

Mulți vor vedea în catastrofele naturale, Mâna Lui Dumnezeu. Unii vor spune că acestea sunt semnele ultimelor timpuri, pe când alții vor spune că este de vină încălzirea globală. Dar ceea ce este cel mai important acum, în aceste timpuri, este să se înțeleagă aceasta. Păcatul, dacă se înmulțește într-o măsură nemaivăzută până acum, va aduce oricum distrugere în viața voastră de zi cu zi. Dar când se înmulțește ca în zilele de azi, puteți fi siguri că astfel de catastrofe sunt lucrarea Mâinii lui Dumnezeu.

Dumnezeu Tatăl a răspuns deja în acest mod. Acum, când se apropie timpul pentru distrugerea satanei și a discipolilor săi, vor avea loc alte catastrofe naturale din Milostivirea Lui Dumnezeu. El va face asta ca să-l oprească pe satana și marionetele sale corupte, care salivează după avuția și gloria pe care el le promite prin puterile lui psihice.

Satana sugerează gânduri și acțiuni negative în sufletele îndeajuns de slabe ca să se deschidă în fața puterii sale posesive. Astfel de oameni au trăsături asemănătoare: egocentriști, obsedați de bunăstare materială și ambiții lumești, și dependenți de sexualitate imorală și putere. Toți vor ajunge în iad dacă vor continua să-l slăvească pe anticrist, care este pe punctul de a se face cunoscut lumii.

Mulți oameni inocenți nu cred în existenta satanei, a lui anticrist și nici în Dumnezeu Tatăl Atotputernicul. Așadar ei închid ochii. Si totuși se miră cum de s-a prăbușit întreaga societate în care trăiesc. Nu înțeleg de asemenea nici rapiditatea înspăimântătoare cu care se prăbușește celula familiei tradiționale. Toate acestea ei le atribuie bolii societății moderne. Ceea ce nu știu ei este că satana țintește cu prioritate distrugerea familiei. Asta, pentru că el știe că dacă familia se destramă atunci se destramă și societatea. Mulți știu asta pentru că acest lucru este tot mai evident în lumea de azi.

Apoi, să privim la imoralitatea sexuală. Vă mirați cât de infestată este societatea cu această depravare. Însă, din nou, nu observați că satana este răspunzător pentru orice activitate obscenă și imorală din lume. În timp ce aceia dintre voi care au fost atrași într-o lume a promiscuității, a devierii sexuale și a abuzurilor sexuale fată de alții, vor considera că acestea sunt surse de distracție sau în unele situații chiar surse de venit, trebuie să știți că toate acestea vor fi pașaportul vostru către focul veșnic al iadului.

Pentru fiecare faptă de imoralitate sexuală la care ați participat cu trupul, deși veți fi în spirit, veți arde în focul veșniciei ca și cum ați fi în trup. Fiecare parte a corpului pe care ați murdărit-o cu păcate mortale va suporta chinurile cele mai cumplite în flăcările Iadului. De ce ați vrea să vi se întâmple acestea? Mulți dintre voi, suflete sărmane și înșelate, nu realizați faptul că niciodată nu vi s-a spus Adevărul. Adevărul este că Raiul, Purgatoriul și Iadul există.

Mulți bine intenționați slujitori ai Mei consacrați ai Bisericilor, nu au mai subliniat aceste învățături de foarte multă vreme. Să le fie rușine. Eu plâng datorită chinurilor ce le vor îndura, pentru că mulți dintre ei nu cred cu adevărat în existența Iadului. Cum ar putea atunci să predice despre oribilitatea care este Iadul? Nu sunt în stare, deoarece mulți dintre ei au ales cel mai convenabil răspuns: “Dumnezeu este preamilostiv. Niciodată nu v-ar trimite în Iad, nu-i așa ?”

Răspunsul este nu – El nu trimite pe nimeni în Iad. Asta este adevărat, pentru că Dumnezeu niciodată nu ar întoarce spatele copiilor Săi. Dar, realitatea este că foarte multe suflete prinse în păcatul de moarte și legate de el, devin sclavi ai propriilor păcate și păcătuiesc din nou. Iar și iar. Ei sunt într-un întuneric așa mare – confortabili în propria lor imoralitate – încât continua să aleagă acest întuneric chiar și după moarte. Atunci nu mai pot fi salvați. Au ales acest drum prin propria lor voință liberă – un Dar de la Dumnezeu, în care El nu se poate amesteca. Însă satana poate. Și asta face.

Hotărâți-vă ce viață alegeți. Calea spre Rai, spre Dumnezeu Tatăl Veșnic, sau cea spre satana, înșelătorul, spre focul veșnic al Iadului. Nu există un alt fel mai clar de a vă explica deznodământul, copiii Mei. Din cauza Iubirii și Milostivirii Mele pentru voi trebuie să vă spun Adevărul.

Acest mesaj este menit să vă îngrozească într-o oarecare măsură pentru că dacă nu v-aș arăta ce vă așteaptă nu Mi-aș exprima în totalitate Iubirea adevărată pe care o am pentru voi toți.

A sosit timpul să priviți viitorul în față nu numai pentru voi dar și pentru prietenii, membri familiei și cei dragi vouă pe care-i influențați prin comportamentul vostru. Comportamentul determină comportamentul. Se poate să-i conduceți și fără voie pe cei inocenți, în mod inconștient, pe drumul spre întunericul veșnic, prin ignoranță.

Aveți grijă de sufletul vostru. El este un Dar de la Dumnezeu. Sufletul vostru este tot ceea ce veți lua cu voi în lumea cealaltă.

Mântuitorul vostru Isus Cristos am citit


78. Rusia și China vor declanșa un conflict

Duminică, 01 mai 2011 la ora 21:00

Iubita Mea fiică, spune lumii că acum se desfășoară pregătirile pentru ca sufletele să poată intra în Noul Paradis pe pământ, pe care Eu vi l-am promis.

Data venirii Mele nu vă va fi dezvăluită, însă fiți... citește tot aici

Iubita Mea fiică, spune lumii că acum se desfășoară pregătirile pentru ca sufletele să poată intra în Noul Paradis pe pământ, pe care Eu vi l-am promis.

Data venirii Mele nu vă va fi dezvăluită, însă fiți siguri că promisiunile Mele se vor împlini întotdeauna. Nimeni nu va putea opri cel mai mare Act de Milostivire pentru mântuirea omenirii. Satana nu are o astfel de putere. Fiica Mea, înșelătorul va fi nimicit, nu va supraviețui. Timpul lui este foarte scurt. Îi avertizez pe aceia care îl urmează, prin păcatele lor, că le-au mai rămas puține șanse pentru a se salva. Ei trebuie să renunțe la păcat dacă vor să se salveze. Poate că și voi, cei care mă urmați pe Mine, aveți membri de familie, sau un prieten deosebit care urmează calea păcatelor, este obligația voastră să încercați să le deschideți ochii către Adevăr.

Acum pregătiți-vă să evitați primirea semnului bestiei

Multe evenimente, care vor schimba cursul istoriei, stau să se împlinească atât pe Pământ cât și în Cer. În acest timp, pregătiți-vă. V-am spus deja că banii vor fi foarte puțini, deci încercați să vă pregătiți familiile pentru supraviețuire, ca să nu trebuiască să acceptați semnul bestiei. Vă rog, nu-Mi ignorați rugămintea.

Acum grupurile de rugăciune sunt vitale, pentru a vă proteja și a salva lumea de persecuția grupărilor politice, sistemului bancar global și așa-numitele organizații pentru drepturile omului. Țelul lor este să dețină puterea și să vă controleze, copiii Mei, deși mulți dintre voi nu vedeți asta. Însă veți vedea, cu timpul. Acest timp este aproape. Începeți să vă pregătiți pentru supraviețuire și să rămâneți în rugăciune și Eu vă voi oferi haruri deosebite pentru protecția voastră. Vă rog să nu fiți speriați, pentru că ceea ce contează este doar fidelitatea voastră față de Mine.

În timp ce Noua Ordine Mondială va prelua controlul asupra Orientului Mijlociu, vă veți mira de cât de multe țări vor fi sub controlul ei, cât de multe suflete inocente vor crede că aceste regimuri noi le oferă libertatea. Dar nu va fi așa.

Rusia și China vor declanșa un conflict

Veți observa cum Rusia și China sunt pe cale să devină a treia entitate care va declanșa un conflict. Foarte curând, aceia dintre voi care ați predat controlul asupra țării voastre unor grupări fără identitate ce vă tratează ca pe niște marionete, veți vedea cum aceste grupări sinistre de forțe politice care nu vin de la Dumnezeu, vă vor dicta cum să trăiți. Apărați-vă prin rugăciune. Eu vă voi alina suferințele în fiecare zi și în fiecare ceas. Primiți-Mă în Sfânta Euharistie și veți dobândi o putere extraordinară care să vă susțină în timpul prigoanei.

Eu, Isus Cristos, nu doresc să provoc panică în viețile voastre. Dar nici nu aș putea sta deoparte fără să vă avertizez despre aceste evenimente. Din Milostivirea Mea, vă dau încă o șansă să vă puteți pregăti: nu doar pentru bunăstarea voastră spirituală, ci și pentru modul de viată al familiei voastre. Ca să evitați luarea semnului, vă rog pregătiți-vă temeinic.

Avertismentul, fără îndoială, va îmblânzi prigoana, pentru că mulți vor fi convertiți. Acum rugați-vă, rugați-vă, pentru convertirea globală și pentru diminuarea suferințelor ce se vor desfășura în timpul guvernării lui anticrist și a falsului profet.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos am citit


319. Anticristul, care se ascunde în culise, în curând se va face cunoscut

Joi, 19 ianuarie 2012 la ora 08:30

Scumpa Mea fiică iubită, acum vei avea nevoie de toată puterea pentru a putea vesti în continuare Preasfântul Meu Cuvânt.

Toți cei care aud Sfântul Meu Cuvânt și cred în el, rugându-se rugăciunile Cruc... citește tot aici

Scumpa Mea fiică iubită, acum vei avea nevoie de toată puterea pentru a putea vesti în continuare Preasfântul Meu Cuvânt.

Toți cei care aud Sfântul Meu Cuvânt și cred în el, rugându-se rugăciunile Cruciadei de rugăciune, vor avea parte de mari haruri.

Purgatoriul pe pământ, de care vor avea parte în curând acele suflete care după Marele Avertisment vor arăta căință sinceră pentru păcatele lor, va fi foarte greu.

Această căință este foarte importantă, copiii Mei. Nu vă împotriviți acesteia. Acceptați-o.

Vorbesc celor care cred în Mine: Trebuie să mă ascultați. După Marea Mea Milostivire numărul vostru va crește și glasul vostru va primi răspuns din pustie.

Prin forța și spiritul vostru luptător, Biserica Mea va putea să supraviețuiască prigoanei.

Copiii Mei, nu aveți pentru ce vă teme, dacă veți merge alături de Mine cu smerenie.

Ascultarea voastră smerită este esențială, dacă vreți să aveți parte de haruri care vă vor face capabili să rămâneți puternici, să vă puteți stăpâni emoțiile și să luptați în armata Mea împotriva lui anticrist.

Copiii Mei, el se ascunde în culise, dar în curând va păși în fața lumii.

El nu are rușine, și se va mândri cu eforturile lui umanitare. Mulți se vor prosterna în fața șarmului său, în timp ce el va profita de bunătatea inimilor lor.

Iată a 20-a rugăciune a Cruciadei de rugăciune, pentru a vă ajuta să-l opriți pe anticrist de la distrugerea copiilor Mei.

Rugăciunea (20) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru oprirea anticristului de la distrugerea lumii

"O, Dumnezeule Părinte, în numele Fiului Tău iubit, Te chem să împiedici anticristul să prindă în capcana lui sufletele copiilor Tăi. Te implor, Tată Atotputernic, oprește-l din acțiunile prin care îi îngrozește pe copiii Tăi. Te implor, oprește-l, ca să nu poată contamina creația Ta, și Te rog să ai milă de sărmanele suflete care nu vor avea putere împotriva lui. Ascultă-mi rugăciunea, Tată iubit, și salvează-i pe toți copiii Tăi de această teribilă nenorocire. Amin."

Iubitul vostru, Isus Cristos am citit


320. Pecetea Cărții Adevărului se va deschide în timpul pregătirii pentru a Doua Mea Venire

Vineri, 20 ianuarie 2012 la ora 20:15

Scumpa Mea fiică iubită, nu trebuie să te îngrijorezi din cauza părerii oamenilor.

Concepțiile omenirii nu valorează nimic față de Cuvintele Mele Sfinte transmise ție.

Cuvântul Meu are întâietate. Să nu... citește tot aici

Scumpa Mea fiică iubită, nu trebuie să te îngrijorezi din cauza părerii oamenilor.

Concepțiile omenirii nu valorează nimic față de Cuvintele Mele Sfinte transmise ție.

Cuvântul Meu are întâietate. Să nu te intereseze nici o concepție care este contradictorie Cuvântului Meu.

Fiica Mea, am la dispoziție doar foarte puțin timp ca să salvez omenirea.

Fiica Mea, acum voi avea foarte mari așteptări de la tine și atât de rapid încât nu vei avea timp să-ți tragi sufletul.

Acum primești multe revelații, căci copiii Mei trebuie să știe cum să se pregătească în mod corespunzător.

Dacă te lași distrasă de factori perturbatori – precum părerile sau concepțiile oamenilor – îți ocupi timpul în mod inutil și te îndepărtezi de la această lucrare cu adevărat importantă.

Fiica Mea, permite-Mi să te învălui cu Iubirea și Mângâierea Mea.

Marele Avertisment este foarte aproape. Îndată ce razele Milostivirii Mele vor inunda pământul, oricine crede în Mine se va căi pentru păcate.

Cei care critică Mesajele pe care ți le-am dat, dar Mă iubesc pe Mine, se vor întoarce cu iubire și bucurie în suflete la Inima Mea Sfântă.

Îndată ce se va înfăptui Marele Avertisment, vor avea loc numeroase evenimente.

Anticristul și gruparea lui, cu toate că va slăbi datorită spovedaniei globale, va începe să organizeze ocuparea din interior a Sfintei Mele Biserici.

Armata Mea va lua poziție și va începe să lupte pentru a salva de la pieire Sfânta Biserică Catolică. Fiica Mea, profetul fals și gruparea lui nu vor învinge, dar vai, cât plâng pentru slujitorii Mei sfințiți care se vor pierde pe drum.

Ei vor fi atât de înșelați încât vor crede că urmează învățăturile adevăratei Biserici Catolice.

Dar, în realitate, îl vor urma pe profetul fals, care va domni cu mândrie și sfidare în inimă asupra Sfântului Scaun.

Fiica Mea, trebuie să le ceri copiilor Mei să se roage cu stăruință pentru a tempera aceste fapte cumplite.

Am nevoie de rugăciune pentru a salva sufletele sărmanilor mei preoți, episcopi, cardinali induși în eroare, care sunt orbi către Adevăr.

Sfântul Scaun al lui Petru va fi profanat de către îngerii căzuți care sunt în alianță cu Anticrist și cu diferite organizații ale lui.

Ei sunt toți la fel, sunt progenituri ale satanei.

Știu că este înfricoșător, dar nu va dura mult. Rugăciunea multă va îmblânzi aceste evenimente și va ajuta la înlăturarea lor.

Copii, pregătiți-vă acum sufletele cu o spovedanie, cât de curând, dacă sunteți catolici. Dacă nu sunteți, vă rog să vă străduiți să vă îndreptați păcatele prin puritatea inimii.

Aceasta va ușura suferința penitenței voastre în timpul Marelui Avertisment. După aceea trebuie să vă rugați pentru pace pe pământ.

Pregătirile pentru a Doua Mea Venire încep imediat după Marele Avertisment.

Pecetea Cărții Adevărului se va deschide, și misterele se vor descoperi prin tine, pentru a le vedea întreaga lume.

Cartea Adevărului va fi dată lumii, pentru ca sufletele voastre să se purifice în uniune cu Mine.

Doar atunci veți fi pregătiți să veniți cu Mine în Era Voinței Divine a Tatălui Meu, Era de Pace, Noul Meu Paradis de pe Pământ.

Iubitul vostru Iisus, Mântuitorul omenirii am citit


336. Sfânta Fecioară: Rugându-vă Rozariul puteți ajuta la salvarea națiunii voastre

Duminică, 05 februarie 2012 la ora 13:15

Copilă, îi rog pe toți copiii Mei să se roage acum pentru unitate în lume.

Credința față de Fiul Meu este pe cale de dispariție și copiii Mei sunt cu sufletul pustiit.

Eu sunt Inima voastră Neprihănită și... citește tot aici

Copilă, îi rog pe toți copiii Mei să se roage acum pentru unitate în lume.

Credința față de Fiul Meu este pe cale de dispariție și copiii Mei sunt cu sufletul pustiit.

Eu sunt Inima voastră Neprihănită și prin iubirea ce o port iubitului Meu Fiu, Isus Cristos, vom lucra împreună, îndeaproape, ca să salvăm omenirea.

Cu rugăciunea prin care cereți mijlocirea Mea, Îl voi implora pe Tatăl, Dumnezeul cel Preaînalt, să rețină Mâna dreptății, de la pedepsele grave pe care le va trimite pe pământ pentru a opri răspândirea răutății.

Copii, eu vă voi ajuta să ajungeți mai aproape de Inima Fiului Meu. Copiii Mei, dacă noi colaborăm, vom putea zădărnici catastrofele din lume.

Niciodată să nu uitați importanța Preasfântului Meu Rozariu, deoarece dacă vă rugați zilnic Rozariul, puteți ajuta la salvarea națiunii voastre.

Puterea satanei slăbește când vă rugați Rozariul. El fuge cu mare durere și devine neputincios. Cel mai important este să vă rugați Rozariul cel puțin odată pe zi, indiferent cărei religii creștine îi aparțineți.

Atât de mulți oameni nu mă acceptă pe Mine, Mama lor binecuvântată.

Ca și pe Fiul Meu, ei mă refuză și pe mine, mă ironizează, mă insultă și mă umilesc. Dar dacă cereți ajutorul Meu, eu pot duce sufletele voastre direct la Inima Preasfântă a Fiului Meu, Isus Cristos.

Copii, Fiul Meu, Isus Cristos, Răscumpărătorul vostru, niciodată nu-i va refuza pe păcătoși, indiferent cât de întunecate le-ar fi sufletele.

Dacă vă pare rău că L-ați supărat, chemați-mă pe Mine, Mama voastră iubitoare, și Eu vă voi conduce de mână, la El.

Fiul Meu se pregătește să vină și să-i adune la un loc pe toți copiii Săi, astfel ca voi toți să vă puteți uni cu El, în Noul Paradis de pe Pământ. Numai cei cu inima curată și umilă pot intra.

Trebuie să începeți pregătirile încă de pe acum. Începeți prin a vă ruga Sfântul Meu Rozariu.

Este atât de importantă această rugăciune, încât trebuie să devină de drept, rugăciune a Cruciadei de rugăciune.

Rugăciunea numărul 26, din Cruciada de rugăciune, va fi Sfântul Rozariu al Preasfintei Fecioare Maria.

Simțiți-vă în pace copii, atunci când meditați misterele Rozariului Meu.

Să știți că atunci când se revarsă harurile asupra voastră, după ce vă rugați Rozariul, înșelătorul se îndepărtează de voi și în locul lui vine iubirea. Iubirea vine de la Tatăl Meu Veșnic.

Când simțiți iubire în inimi, veți ști că ați câștigat lupta, învingându-l pe cel rău.

A vostră iubită Regină a Îngerilor, Mamă a Mântuirii am citit