Au fost găsite 8 mesaje conform filtrelor de căutare.

951. Voi sunteți generația care va trebui să fie martoră a crucificării finale a Bisericii Mele

Marți, 22 octombrie 2013 la ora 13:30

Prea iubita Mea fiică, iubiții Mei slujitori se vor uni, în uniune cu Mine – mai puțin de jumătate dintre ei – însă devotamentul lor față de Mine va ajuta Armata Mea să supraviețuiască și să se mărească... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, iubiții Mei slujitori se vor uni, în uniune cu Mine – mai puțin de jumătate dintre ei – însă devotamentul lor față de Mine va ajuta Armata Mea să supraviețuiască și să se mărească, pentru a răspândi Evangheliile în perioada întunericului global care va fi simțit în timpul acestei apostazii, cea mai mare din toate timpurile.

Lipsa de respect pentru Mine, Isus Cristos, devine evidentă în toate națiunile, în spațiile publice și în Bisericile Mele. Dorința Mea acum este să-Mi pregătesc cum trebuie Armata. Iubiții Mei discipoli, nu lăsați ca aceste lucruri să vă tulbure, ca să nu vă distragă atenția, căci Eu am nevoie ca voi să aveți o credință puternică. La fel cum Mamei Mele i s-au trântit ușile în nas când încerca să găsească un adăpost, chiar înainte de a Mă naște pe Mine, tot așa și vouă vi se vor închide ușile în nas. Să știți că atunci când slujitorii din Biserica Mea, cei care au fost induși în eroare, vă vor trânti ușile în nas, voi va trebui doar să vă întoarceți către Mine. Să știți de asemenea că aceia care pretind a fi persoane sfinte și bune cunoscătoare ale Sfintelor Scripturi și ale Învățăturilor Bisericii Mele, vor sta la coadă ca să fie primii care să vă condamne pentru că urmați Adevărul. Mă refer la toate sufletele din lume care Mă iubesc și cunosc Adevărul și nu neapărat la cei care urmăresc îndeaproape aceste Mesaje ale Mele către întreaga lume.

Darul Duhului Sfânt se va revărsa numai peste aceia care vor fi vrednici să primească acest dar prețios de la Dumnezeu. Aceia ce nu-l au în ei pe Duhul Sfânt vor profera insulte și vor încerca să vă convingă să urmați ereziile care în curând se vor răspândi agresiv în toate bisericile creștine. Cu cât le va fi mai frică de aceste Mesaje, cu atât mai mult se vor arunca asupra voastră. Trebuie să ignorați veninul lor plin de ură și să rămâneți în tăcere. Zilele în care se vor întâmpla toate acestea sunt foarte aproape. Probabil că unii dintre voi au putut observa deja opoziția puternică pe care va trebui să o îndurați din cauza Mea.

Voi sunteți generația care va trebui să fie martoră a răstignirii finale a Bisericii Mele, dar luați aminte. Din cenușă se va ridica Trupul Meu Glorios, Noul Ierusalim, iar voi veți fi aleși să domniți în cadrul celor douăsprezece națiuni. Dacă Îmi veți rămâne fideli, Eu vă voi ridica în slavă iar Cerul și Pământul vor fi ale voastre, în lumea ce va să vină. Trebuie să rămâneți lipiți de Mine în timpul urâciunii pustiirii, care însă va fi de scurtă durată. Iar apoi, nimic nu vă va mai separa vreodată de Mine.

Al vostru Isus am citit


956. Eu nu voi sta deoparte să privesc în timp ce voi vă distrugeți viața, care poate fi a voastră pentru eternitate

Sâmbătă, 26 octombrie 2013 la ora 17:52

Mult iubita Mea fiică, atunci când oamenii încearcă să stabilească asupra căruia dintre copiii lui Dumnezeu aș dori Eu să revărs Milostivirea Mea, răspunsul este – asupra tuturor. Eu nu fac diferențe,... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, atunci când oamenii încearcă să stabilească asupra căruia dintre copiii lui Dumnezeu aș dori Eu să revărs Milostivirea Mea, răspunsul este – asupra tuturor. Eu nu fac diferențe, pentru că iubesc fiecare suflet născut, căci fiecare a fost creat de Tatăl Meu. Niciun suflet nu poate fi exclus din Misiunea Mea finală de a salva omenirea. Eu vin să aduc salvarea tuturor.

Întrebați pe orice părinte bun dacă ar sacrifica un copil în favoarea altuia și el vă va spune aceasta. “Indiferent cât de rău se poartă sau mă rănesc, eu nu pot să îi resping, pentru că ei sunt parte din trupul meu.” Aceasta se aplică și celor care sunt dușmanii lui Dumnezeu. Ei Îl ofensează și Îi produc o mare durere, totuși El încă îi iubește, pentru că au fost creați de El, deși sunt înfometați după hrana spirituală, din cauza păcatului omenirii.

Cum este posibil, vă puteți întreba, ca Eu să îi pot ierta pe cei care Mă rănesc cel mai mult? Pe cei care îi torturează pe alții și le produc durere și suferință? Este posibil, pentru că îi iubesc. Întotdeauna îi voi iubi pe păcătoși. Păcatele lor Mă dezgustă, dar voi aștepta mereu să îi îmbrățișez.

Această Misiune este despre iertare. Este despre salvarea sufletelor. Deși Cuvintele Mele pot părea uneori aspre, ele vă sunt date pentru că vă iubesc și nu pot să suport gândul că v-aș pierde. Aceia care M-au trădat din cauza ambițiilor vieții nu trebuie să se teamă niciodată să vină la Mine și să Îmi ceară ajutorul. Mi-e dor de voi. Sunt îndurerat, dar voi folosi orice fel de intervenție, fără a încălca Legământul Tatălui Meu în privința liberului arbitru care va rămâne mereu al vostru până la noul început. Nimic din ceea ce faceți nu vă va separa de Mine dacă Mă veți ruga să vă iert.

Eu voi cuprinde lumea în Milostivirea Mea și promit că voi interveni pentru fiecare act nelegiuit întreprins de dușmanii Mei pentru a vă duce în rătăcire. Nu vă voi arunca în fața lupilor care vor să vă devoreze. Nu voi sta deoparte să privesc în timp ce voi vă distrugeți viața, care poate fi a voastră pentru eternitate. Vă voi susține până în momentul în care va trebui să luați decizia finală. Nu voi lăsa să se piardă sufletul vostru atât de ușor. Am îndurat o moarte crudă pentru a vă salva. De data aceasta veți fi martorii unei Intervenții Divine foarte puternice menită să vă aducă înapoi. Voi sunteți ai Mei. Eu Sunt al vostru. Fiara nu va câștiga sufletele ușor, pentru că Eu Sunt Dumnezeu, o forță formidabilă. Eu Sunt Atotputernic. Satana nu are nimic, dar viclenia lui îi va atrage pe cei slabi dintre voi. Vă îndemn pe toți cei care Mă iubiți să vă rugați pentru cei slabi, ca ei să accepte Intervenția Mea Divină cu dragoste în inimile lor.

Al vostru Isus am citit


966. Toate revoltele la care veți fi martori vor dovedi adevărul profețiilor date iubitului Meu Ioan în Cartea Apocalipsei

Joi, 07 noiembrie 2013 la ora 23:00

Mult iubita Mea fiică, timpul pentru noul început este aproape. Pe măsură ce Marea Încercare continuă să fie simțită, multe evenimente vor avea loc.

Dușmanii din interiorul Bisericii Mele vor încerca,... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, timpul pentru noul început este aproape. Pe măsură ce Marea Încercare continuă să fie simțită, multe evenimente vor avea loc.

Dușmanii din interiorul Bisericii Mele vor încerca, fără niciun pic de rușine, să spună că o nouă biserică mondială laică, ce îi primește pe toți păcătoșii și toate religiile, este îngăduită de Dumnezeu. Când cei din Biserica Mea vor îmbrățișa lumea laică, ea nu va mai urma Adevărul. Dacă sunteți discipoli adevărați ai Mei, credința voastră se va vedea în faptele și operele voastre. Dacă sunteți ai Mei veți rămâne fideli Cuvântului lui Dumnezeu. Dacă păstrați Cuvântul meu veți urma tot ce v-am învățat. Dacă nu sunteți ai Mei îi veți blestema pe frații și surorile voastre. Dacă nu sunteți ai Mei îi veți urî pe cei care sunt ai Mei. Dacă veți crede că veți avea viață eternă fără să trebuiască să o câștigați, atunci vă înșelați foarte mult.

Dacă spuneți că păcatul este natural și că doar un Dumnezeu drept și corect ar ierta toate păcatele, atunci acest lucru este adevărat. Dar dacă veți crede că viața eternă este dreptul vostru natural și că nu trebuie mai întâi să vă căiți, atunci negați Adevărul. Vă iubesc pe fiecare dintre voi. Nu aș fi niciodată crud, rău, nemilos, asupritor și nu aș răni pe niciunul dintre copiii lui Dumnezeu. Dar nu voi deschide niciodată ușa către Împărăția Mea vreunui păcătos dacă el nu arată remușcare pentru faptele sale rele. Când vă conduc către mântuire deschid toate ușile pentru ca să vă pot întâmpina în ultima zi. Multe uși se deschid acum, dar puțini intră pe ele. Niciunul dintre voi nu va intra în Împărăția Mea dacă nu ascultă Cuvântul Meu dat vouă în Sfintele Evanghelii. Credința voastră trebuie să fie curată. Dragostea voastră pentru ceilalți trebuie să fie adevărată și ascultarea voastră față de Cuvântul Meu vă va câștiga vouă Darul vieții veșnice.

Mulți dintre cei care se numesc pe ei înșiși Creștini sunt lipsiți de loialitate față de Biserica Mea. Mă primiți în Sfânta Împărtășanie cu sufletele înnegrite. Voi ignorați Învățăturile Mele și tolerați păcatele pe care le considerați neînsemnate în ochii voștri. Răspândiți minciuni cu o limbă răuvoitoare despre alții și îi condamnați pe mulți în Numele Meu Sfânt. Vi s-a dat Adevărul în Sfintele Evanghelii, dar voi nu puneți în practică ceea ce ele vă învață. Dragostea Mea pentru voi înseamnă că, deși mulți dintre voi nu veți câștiga Mântuirea pe care am dat-o lumii prin moartea Mea pe Cruce, totuși Eu vă voi da tuturor șansa de a vedea Adevărul în timpul Divinei Mele Milostiviri, când voi veni în fața voastră pentru a vă ajuta să vă hotărâți dacă veți accepta Darul Meu sau nu.

Toate revoltele la care veți fi martori vor dovedi Adevărul profețiilor date iubitului Meu Ioan în Cartea Apocalipsei. Când veți vedea că Biserica va intra în uniune cu lumea laică, veți ști că a venit timpul ca Misiunea Mea să adune sufletele din întreaga lume.

Al vostru Isus am citit


987. Niciodată Eu nu voi mai umbla în trup pe acest Pământ

Marți, 03 decembrie 2013 la ora 19:45

Mult iubita Mea fiică, toți aceia care spun că vin în Numele Meu și care susțin că pregătesc calea Domnului se vor face auziți în toate colțurile lumii – multe voci, mulți profeți, mulți mincinoși – dar... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, toți aceia care spun că vin în Numele Meu și care susțin că pregătesc calea Domnului se vor face auziți în toate colțurile lumii – multe voci, mulți profeți, mulți mincinoși – dar niciunul nu va avea Autorizarea lui Dumnezeu.

Fiți vigilenți în special atunci când îl veți auzi pe profetul care vă va spune că el are datoria să vă pregătească pentru a Doua Mea Venire. Când astfel de lucruri vor ajunge la urechile voastre și când vi se va spune că Eu Mă voi arăta în lume, cu trup și suflet, să știți că nu este adevărat. Vă repet Avertizarea Mea dată lumii. Eu nu voi mai umbla niciodată în trup pe acest pământ. Eu am venit prima dată în trup dar când voi veni din nou, Mă voi întoarce la fel cum am părăsit acest pământ – pe norii cerului.

Nu peste multă vreme veți vedea fapte mărețe care vor fi considerate opere mari în pregătirea pentru a Doua Mea Venire. O serie de vindecări miraculoase, puse la cale foarte atent, vor fi arătate lumii de către acei dușmani ai lui Dumnezeu care vor spune că vin de la Mine. Mulți vor fi atât de surprinși, încât vor cădea în plasa acestei înșelăciuni nelegiuite. Atât de multe minuni, fapte mari – toate văzute ca fiind săvârșite de Mâna lui Dumnezeu – îi vor convinge până și pe cei mai sceptici că s-au înfăptuit miracole divine. Multe osanale vor fi aduse acelor falși reprezentanți care susțin că sunt conducătorii Poporului Meu. În curând lumea va declara pe față că acești impostori sunt sfinți care trăiesc printre oameni și nu peste multă vreme, ei îl vor introduce și pe anticrist.

Toate aceste pregătiri au fost puse la cale timp de șapte ani iar viteza cu care sunt introduse aceste schimbări radicale nu este deloc întâmplătoare. Întoarcerea Mea va fi un subiect de discuție frecvent. Tuturor li se va cere să se pregătească pentru acest Mare Eveniment, însă doctrina creștină va abunda în erori. Doar cei care sunt vigilenți, care văd Adevărul și cei care nu se tem să-L primească, vor vedea dincolo de aceste falsități. Aceasta va fi pentru ei o povară foarte greu de suportat. Între atâtea strigăte și vorbe mieroase de laudă cu care vor fi copleșiți cei care au furat Scaunele Înțelepciunii, Sfântul Meu Cuvânt va fi menționat foarte rar. Tot ceea ce se va discuta va fi despre importanța faptelor bune. Însă nu se va rosti niciun cuvânt legat de lucrarea necesară pentru mântuire, potrivit Cuvântului lui Dumnezeu.

Când, în cele din urmă, lumea laică va ceda, unindu-și forțele cu falșii impostori care vor pune stăpânire pe Templul lui Dumnezeu, va mai fi doar o scurtă vreme până la vederea celei mai mari urâciuni. Aceasta va avea loc atunci când Templul va fi fost creat pentru a deveni scaunul de domnie al anticristului. Până când aceasta se va întâmpla, cei care îl vor adora pe anticrist vor fi în număr de miliarde de suflete. Cei care cunosc Adevărul nu vor mai avea mult timp de așteptat, căci domnia bestiei va fi de foarte scurtă durată. Iar apoi se va auzi sunetul trompetei. În acea zi, dușmanii lui Dumnezeu vor fi azvârliți în iazul de foc, așa cum a fost profețit.

Amintiți-vă profețiile.

Acestea se vor împlini exact așa cum au fost prezise – acei impostori care spun că vin în Numele Meu vor fi iubiți, aplaudați și idolatrizați. Cei care într-adevăr vin în Numele Meu vor fi disprețuiți și urâți. Dar din gura lor va ieși Focul Duhului Adevărului și prin suferința lor se vor salva mulți alții care altfel nu s-ar putea mântui.

Al vostru Isus am citit


1109. Dumnezeu Tatăl: Foarte puțini dintre voi vor respinge noua biserică mondială unică și prin urmare Intervenția Mea va fi grabnică

Duminică, 20 aprilie 2014 la ora 17:40

Mult iubita Mea fiică, atunci când L-am trimis pe Fiul Meu să răscumpere omenirea, lumea l-a respins, la fel cum a făcut și cu profeții pe care Eu i-am trimis înaintea Lui.

Acum, când Mă pregătesc să-L... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, atunci când L-am trimis pe Fiul Meu să răscumpere omenirea, lumea l-a respins, la fel cum a făcut și cu profeții pe care Eu i-am trimis înaintea Lui.

Acum, când Mă pregătesc să-L trimit pe Fiul Meu a doua și ultima oară să îi adune pe copiii Mei și să le dea Viața Veșnică, lumea va respinge din nou Marele Său Act de Milostivire. Prin Cuvântul Meu, Eu am dat oamenilor Adevărul, și totuși ei îl refuză. Cât de ușor uită ei! Cât sunt de orbi, căci Eu am spus lumii că îi voi aduce Împărăția Mea – o Lume Nouă fără de sfârșit – însă ei nu au înțeles cu adevărat ce înseamnă această moștenire a lor. Nu toți vor accepta Milostivirea Fiului Meu și pentru asta Eu reamintesc lumii ceea ce urmează să fie, astfel ca ei să vină și să accepte Împărăția Mea.

Copiii Mei vor opune o mare rezistență la multele minuni pe care Eu le voi prezenta lumii înainte de Venirea Fiului Meu. Vor fi multe comentarii, însă dușmanii Mei vor avea grijă ca ai Mei copii să fie induși în eroare astfel încât ei să nu-și pregătească sufletele pentru Glorioasa Viață pe care Eu am pregătit-o pentru fiecare dintre voi.

Așa cum Fiul Meu a înviat din morți în a treia zi, la fel El se va dezvălui pe El însuși în treia zi, după cele trei zile de întuneric, la a Doua Sa Venire. Eu doresc ca voi să fiți conștienți de aceste trei zile de întuneric, ca să nu vă temeți de ele. Numai Lumânările sfințite vor asigura singura lumină permisă de Mine, pentru ca aceia care Mă iubesc să poată vedea și aștepta cu bucurie Sosirea Fiului Meu.

Nu vă temeți de Iubirea Mea pentru voi, nici de Puterea pe care Eu o voi folosi, căci Eu pentru binele vostru permit să aibă loc toate evenimentele în zilele premergătoare Marii Zile. Eu le permit dușmanilor Mei să cutreiere pământul, Eu le permit distrugătorilor să înșele omul, pentru că astfel Eu voi testa credința celor care au fost binecuvântați cu Adevărul. Dar să știți aceasta: Cei care trădează Cuvântul lui Dumnezeu vor fi azvârliți afară, în pustiu. Cei care îi alungă și îi pedepsesc pe slujitorii Mei sfințiți care îl iubesc pe Fiul Meu, vor fi pedepsiți aspru. Eu voi permite să fie induși în eroare cei slabi și cei ușor influențabili, pentru ca – după ce se vor întâmpla Profețiile Mele date ție, fiica Mea – ei să se căiască și să Mă caute.

Copii, Eu vă pregătesc pentru ca Voia Mea să fie împlinită și voi să trăiți în Împărăția Mea după cum v-a fost menit la naștere. Lumea în care trăiți a fost murdărită din cauza celui rău și a influenței sale. Pământul este infestat de păcat, azi mai mult ca niciodată, iar acum păcatul va ajunge la apogeu și fiecare dintre voi, cei cu credință adevărată, veți fi martori la acestea. Veți avea nevoie să vi se reamintească Adevărul în fiecare zi de acum încolo, începând de azi – din Duminica Paștelui – pentru că fără el veți rătăci și vă veți pierde.

Foarte puțini dintre voi vor respinge noua biserică mondială unică și prin urmare Intervenția Mea va fi grabnică. Vă voi atrage spre Mine și vă voi susține atunci când durerea apostaziei va deveni de nesuportat, și vă voi salva sufletele prin orice mijloace pe care Eu le voi alege, decât să vă pierd în favoarea dușmanilor Mei. Doresc ca voi să priviți cu îngăduință la cei care luptă împotriva Fiului Meu din cauza acestei Misiuni a Lui de pregătire a lumii pentru a Doua Sa Venire. Vă cer să Mă rugați pe Mine, Tatăl vostru Veșnic, să arăt Milostivire tuturor celor care încearcă să interfereze cu Mâna Mea, Generozitatea Mea, Puterea Mea și Dumnezeirea Mea, prin aceasta specială Rugăciune a Cruciadei.

Rugăciunea (147) a Cruciadei de Rugăciune: Dumnezeule Tată, arată Milostivire față de cei care Îl resping pe Fiul Tău

"O, Dumnezeule, Tatăl meu Veșnic, Te rog să arăți Milostivire față de cei care Îl resping pe Fiul Tău. Te implor pentru sufletele celor care încearcă să-i distrugă pe profeții Tăi. Mă rog pentru convertirea sufletelor care sunt pierdute pentru tine și Te rog ca Tu să-i ajuți pe toți copiii Tăi să-și pregătească sufletele și să-și schimbe viața conform Voinței Tale Dumnezeiești, în așteptarea Celei de a Doua Veniri a Fiului Tău preaiubit, Isus Cristos. Amin."

Mergeți, copiii Mei, și pregătiți-i pe toți cei pe care îi cunoașteți, înălțându-Mi rugăciuni speciale Mie, Tatăl vostru Veșnic, pentru Marea Mea Milostivire.

Eu vă iubesc pe toți. Eu Sunt Atoateiubitor, Atotrăbdător și aștept răspunsul vostru. Niciodată să nu credeți că Eu nu aud rugăciunile voastre, căci vocile voastre sunt plăcute Urechilor Mele și iubirea voastră pentru Mine Îmi face mare bucurie. Nu e nimic ce nu aș face pentru voi, copiii Mei. Nimic.

Mergeți cu iubire și bucurie, pentru că voi puteți fi siguri că Eu sunt Atotmilostiv.

Preaiubitul vostru Tată am citit


1235. Maica Mântuirii: Legile lui Dumnezeu vor fi în curând răsturnate de către milioane de oameni

Luni, 06 octombrie 2014 la ora 13:55

Dragii mei copii, cele Zece Porunci date de Dumnezeu nu pot fi niciodată rescrise, căci aceasta ar fi un sacrilegiu. Omul nu poate niciodată denatura Cuvântul, și va veni o zi în care Mânia lui Dumnezeu... citește tot aici

Dragii mei copii, cele Zece Porunci date de Dumnezeu nu pot fi niciodată rescrise, căci aceasta ar fi un sacrilegiu. Omul nu poate niciodată denatura Cuvântul, și va veni o zi în care Mânia lui Dumnezeu va cădea peste omenire atunci când cele Zece Porunci vor fi considerate de către om ca fiind incorecte. Când se va întâmpla astfel, să știți că atunci Cuvântul lui Dumnezeu nu va mai fi respectat iar omenirea va fi indusă într-o eroare gravă.

Niciunui om sau slujitor sfințit nu i s-a dat autorizarea de a răstălmăci cele Zece Porunci ori Cuvântul lui Dumnezeu. Nicio justificare nu poate fi vreodată născocită pentru a nega Adevărul Cuvântului lui Dumnezeu. Legile lui Dumnezeu vor fi în curând răsturnate de către milioane de oameni. Apoi, toți cei care vor cădea în plasa înșelăciunii care va rezulta de aici, vor fi orbiți de întuneric. Duhul Sfânt nu poate niciodată să-i lumineze pe cei care neagă Cuvântul sau aprobă păcatul. Când Duhul Sfânt nu mai este prezent iar Cuvântul a fost adaptat pentru a conveni nevoilor egoiste ale omului, atunci nicio lege nouă nu va însemna nimic în Ochii lui Dumnezeu.

Dușmanii lui Dumnezeu vor acționa rapid pentru a răstălmăci Adevărul iar Biserica Fiului Meu va fi împărțită în două. Cei care vor apăra ferm Adevărul vor fi anatemizați pentru asta. Cei care vor striga blasfemii despre care vor declara că sunt Adevărul, vor fi aplaudați. Spiritul răului se va cuibări în inimile celor înșelați, și multe suflete vor fi pierdute. Ele nu vor putea să se prezinte înaintea Fiului meu și să declare că sunt desăvârșite, deoarece refuză să recunoască Adevărul care li s-a dat lor prin Îndurarea lui Dumnezeu.

Curând va fi declarat că Dumnezeu este milostiv cu toți păcătoșii, indiferent de ceea ce au făcut ei și de cum L-au ofensat pe El. Aceasta este adevărat, însă când ei Îl jignesc prezentând înaintea Sa toate urâciunile și ereziile și declarând că acestea sunt acceptabile în Ochii lui Dumnezeu, El își va întoarce Fața de la ei cu dezgust.

Omul va fi într-atât de plin de propriile lui dorințe care să se potrivească vieții lui păcătoase, încât va afirma că acțiunile nelegiuite sunt dorite de Dumnezeu. Aceasta va fi o minciună. Și, când vor îndrăzni să prezinte acestea înaintea altarelor lui Dumnezeu, acele suflete vor fi aruncate la o parte. Dacă vă veți lăsa induși în această gravă eroare, vă veți pune în mare pericol sufletele.

Vă cer să recitiți cele zece Porunci cât de des puteți. Făcând așa, veți ști ceea ce se cere de la voi pentru a-L sluji cu adevărat pe Dumnezeu.

Mama voastră iubitoare,
Mama Mântuirii am citit


1278. Spiritul diabolic al lui Jezebel (Izabela) va face tot ce îi stă în putință pentru a se infiltra în Biserica Mea de pe pământ

Duminică, 23 noiembrie 2014 la ora 18:20

Mult iubita Mea fiică, spiritul diabolic al lui Jezebel (Izabela) a pus la cale un mare asalt împotriva Misiunii Mele de a salva sufletele.

Această trădătoare și distrugătoare a profeților lui Dumnezeu... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, spiritul diabolic al lui Jezebel (Izabela) a pus la cale un mare asalt împotriva Misiunii Mele de a salva sufletele.

Această trădătoare și distrugătoare a profeților lui Dumnezeu s-a stabilit pe pământ ca învățător de la Dumnezeu și s-a manifestat printre cei ai Mei pentru a-i seduce și a-i îndepărta de Biserica Mea, în ceea ce va constitui cea mai mare apostazie a tuturor timpurilor. Ea va fi răspunzătoare de adulterul comis de Biserica Mea cu prinții lumii laice, care va aduce o uniune respingătoare în ochii lui Dumnezeu și o abominație în Ochii Săi.

Prezentă atât în inimile bărbaților cât și ale femeilor, Jezebel (Izabela) este printre cei mai răi, inteligenți și vicleni demoni din ierarhia satanei și lucrează în multe feluri ca să îi inducă în eroare pe oamenii Mei. Ea lucrează printr-un grup care pretinde a proveni de la Mine, dar care este implicat într-un cult satanic. Versat în teologie, acest spirit demonic vorbește acestui grup folosind diferite limbi și cauzează o mare confuzie, suferință și divizare printre cei care au acceptat Cupa Mea. Acei autointitulați experți ai Cuvântului Meu nu vin de la Mine. Și, în timp ce ura lor pentru Mine este evidentă prin murdăria care se revarsă din gurile lor, sunt alte căi prin care ei vor încerca să facă rău misiunii Mele finale.

O veți recunoaște pe această dușmancă al lui Dumnezeu prin încercările sale constante de a-i declara pe discipolii ei drept profeți ai lui Dumnezeu. Mulți dintre ei vor ieși în față și vor declara că prin ei vorbesc Eu, Isus Cristos. Jezebel (Izabela) va face să înflorească și să crească minciunile, lipindu-și spiritul ei malefic și arogant de profeții autodeclarați, care vor încerca apoi să folosească această misiune pentru a da legitimitate vocilor lor.

Spiritul malefic al lui Jezebel (Izabela) va face tot ce îi este în putință pentru a se infiltra în Biserica Mea de pe pământ, folosind toate tacticile imaginabile. Prin influența pe care o are, ea va îndepărta de Mine multe suflete bune din Biserica Mea și va submina Cuvântul lui Dumnezeu. Lucrând printre bărbați, cât și printre femei, ea va folosi vrăjitoria și farmecele pentru a crea impresia unor miracole. Ea este un alt adversar al Meu care, sub influența lui Baal, va încerca să facă rău adevăraților vizionari ai lui Dumnezeu în bătălia finală pentru suflete.

Feriți-vă de cei care își etalează cunoștințele de teologie și care îndrăznesc să spună că vin de la Mine deși tot ceea ce rostesc ei țâșnește din gelozia și ura intensă față de profeții lui Dumnezeu. Astfel de suflete infestate vor încerca să vă manipuleze și să-i intimideze pe toți cei care li se opun. Dacă veți continua să urmați misiunea Mea finală pe pământ pentru a salva sufletele, ei vor face tot ce pot pentru a vă epuiza forțele.

Cei care sunt influențați de spiritul lui Jezebel (Izabela) vor lucra fără oboseală pentru a Mă ataca. Acest spirit malefic, prin sufletele slabe pe care le capturează, va folosi mijloace demonice pentru a jigni și umili pe cei care Mă urmează și pentru a incita ura împotriva lor. Când vă veți confrunta cu aceste suflete infestate, fugiți! Nu îi subestimați, pentru că, sub influența lui Jezebel (Izabela), ei vor încerca să facă un rău greu de imaginat acelora care li se împotrivesc.

Învățați să recunoașteți spiritul malefic al lui Jezebel (Izabela), pentru că, prin cei pe care îi posedă, ea va vorbi cu o mare autoritate despre Mine. Ei vor grăi etalând o cunoaștere aprofundată a Sfintelor Sacramente și vor folosi citate din Sfânta Biblie, însă numai pentru a le transmite greșit, pentru a submina Cuvântul Meu. O veți vedea pe Jezebel (Izabela) atacând această misiune cu o ură arzătoare. Discipolii săi devotați sunt încăpățânați, dominatori, plini de mândrie și profund dedicați acestui adversar al Meu care a pus stăpânire pe sufletele lor cu influența sa puternică. Niciodată nu trebuie să aveți de-a face cu spiritul lui Jezebel (Izabela), pentru că dacă veți face aceasta, ea vă va distruge întocmai așa cum a făcut și cu acele cohorte ale ei.

Luați aminte la oricine iese în față și spune că a fost trimis de Mine pentru a răspândi cuvântul Meu. Să știți că Eu nu am mai numit niciun profet pentru a comunica lumii Cuvântul Meu, de când a început această Misiune. Dar acești falși profeți vor ieși cu zecile, fiecare încercând să îl întreacă pe celălalt. Atunci ei vor încerca să folosească această Misiune ca să adune sprijin pentru a răspândi neadevăruri. Toți cei care ar putea fi seduși de maleficul spirit al lui Jezebel (Izabela) și care răspund acestui spirit, în orice mod, vor descoperi în scurt timp că întreaga lor dragoste pentru Mine s-a sfârșit brusc. Vă veți pune sufletul în mare pericol atunci când veți ceda minciunilor lui Jezebel (Izabela), care este trimisă din măruntaiele abisului pentru a distruge Biserica Mea și pe Profeții Mei din aceste timpuri.

Isus al vostru am citit


1279. Pământul, infestat de răutățile lor, va geme de durere

Luni, 24 noiembrie 2014 la ora 15:30

Mult iubita Mea fiică, de cât de multă mângâiere am nevoie în aceste timpuri, când atât de mulți s-au îndepărtat de Mine. Lacrimile Mele curg în torente pentru că armata satanei, infestată de Jezebel ... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, de cât de multă mângâiere am nevoie în aceste timpuri, când atât de mulți s-au îndepărtat de Mine. Lacrimile Mele curg în torente pentru că armata satanei, infestată de Jezebel (Izabela), unul dintre demonii lui cei mai malefici, i-a ispitit pe mulți dintre aceia care mărturisesc că Mă reprezintă pe Mine. Cât de multe au uitat ei și cât de puțin își amintesc de Promisiunea Mea de a reveni.

Momentul celei de A Doua Mea Veniri se apropie foarte mult și armata satanei s-a adunat în număr uriaș, pregătită să lupte împotriva celor pe care Eu îi numesc ai Mei. Această armată malefică va fi condusă de către dușmanii Mei și ei nu se vor da în lături de la nimic pentru a înșela lumea și a o face să creadă în minciunile lor. Vorbind în Numele Meu, ei vor lua cu ei persoane sfinte – bărbați și femei - și vor deveni o forță ce nu poate fi ignorată. Îmbrățișați cu mare avânt de către o lume laică, ei vor schimba fața pământului și în urma lor vor aduce dezastrul.

Pământul, infestat de răutățile lor, va geme de durere și aceasta se va manifesta prin mari dezastre. Fiecare act malefic de profanare pe care ei îl vor comite asupra Trupului Meu se va manifesta prin schimbări climatice, recolte compromise, schimbări în atmosferă și inundații atât de mari încât vor fi puține națiuni pe pământ care nu vor fi atinse de acțiunile lor. Tatăl Meu le va produce lor o mare suferință.

Pentru fiecare suflet pe care îl condamnă în Numele Meu vor fi și ei condamnați la fel. Pentru fiecare durere pe care o provoacă acestor copii ai lui Dumnezeu și ei vor suferi aceeași durere. Iadul pe care ei îl vor aduce asupra a milioane de oameni va duce la o pedeapsă care va fi asemenea focurilor ce ard zilnic în abisul etern.

Porțile Paradisului li se vor trânti în față și ei vor urla în agonie atunci când, în Ultima Zi, vor fi orbiți de Lumina Mea. Ei vor fugi, ca lași ce sunt, și vor încerca să se adăpostească din fața Dreptății Mele, dar nu vor găsi niciun loc de refugiu. Orbiți, vor fugi, vor cădea și nu va exista niciun loc în care să meargă. Rămași în urmă, pentru că niciunul dintre ei nu va avea puterea sau voința să ceară Ajutorul Meu, căci ei se vor fi separat deja de Viața pe care ar fi putut-o avea, dar de care nu se mai pot folosi.

Ascultați-Mă acum, când declar solemn că omul care trăiește după Cuvântul Meu și care Îmi rămâne loial Mie nu are de ce să se teamă. Omul care Mă blestemă și închide cu hotărâre în urma lui ușa Împărăției Mele, va fi aruncat în afară.

Al vostru Isus am citit