Au fost găsite 23 mesaje conform filtrelor de căutare.

96. Mesaj de avertizare pentru conducătorii lumii

Miercuri, 25 mai 2011 la ora 22:00

Fiica Mea, țările lumii fierb de neliniște atât în ce privește ura pe care oamenii o nutresc unii împotriva altora, cât și din cauza catastrofelor naturale care se produc. Mama Natură se va dezlănțui în... citește tot aici

Fiica Mea, țările lumii fierb de neliniște atât în ce privește ura pe care oamenii o nutresc unii împotriva altora, cât și din cauza catastrofelor naturale care se produc. Mama Natură se va dezlănțui în mod neașteptat, fără a ține seama de aroganța lor, pentru a le arăta că nu sunt capabili să stăpânească nimic.

Oamenii au multe lecții de învățat. Efortul permanent al celor aflați în funcții de conducere de a câștiga puterea la cel mai înalt nivel are urmări asupra omului simplu, care trebuie să se bazeze pe acele guverne și pe oamenii de afaceri care să se preocupe de nevoile lor. Ajutorul de care oamenii au nevoie se manifestă numai atunci când acei lideri conduc cu iubire adevărată față de popor în inimile lor. Din nefericire, lăcomia și dorința de putere arată că mulți conducători ai lumii, în realitate, au alte obiective.

Dumnezeu Tatăl nu va mai tolera faptele voastre păcătoase

Avertismentul Meu pentru cei care guvernează, oricine ar fi și oriunde în lume, este următorul: dacă acționați prin practici incorecte sau provocați greutăți semenilor voștri, atunci Mâna Tatălui Meu va cădea rapid asupra acelor țări și locuri unde trăiți voi. El nu va mai tolera faptele voastre păcătoase. Ascundeți-vă, dacă vreți, dar e în zadar. Armele voastre de distrugere vor fi nimicite. Pentru felul în care tratați oamenii, veți răspunde în fața Tatălui Meu Veșnic, indiferent dacă vă place sau nu. Trebuie să aveți o răspundere morală, pentru că veți fi judecați după faptele voastre.

Conduceți-i pe frații voștri cu iubire, demnitate și respect pentru bunăstarea lor trupească și morală. Dacă veți interzice poporului vostru dreptul la libertatea religioasă sau îl veți supune oricărui fel de dictatură care îl obligă să își înceteze sau reducă practicile religioase în numele unității politice, nu numai că veți suferi pentru acțiunile voastre, dar judecata va fi aspră pentru voi. Aceia dintre voi care au jurat fidelitate poporului în Numele Lui Dumnezeu, Tatăl Veșnic și aduc totuși legi noi, nedrepte, prin care îi refuză dreptul la hrană, adăpost sau libertate religioasă, se vor confrunta cu mânia și cu pedeapsa lui Dumnezeu Tatăl.

Lumea suferă acum în toate țările din cauza dictaturii, deși nu în locurile în care ați crede că există. Lumea suferă și din cauza greutăților financiare, ceea ce o face și mai slabă și mai vulnerabilă. Spun acum guvernanților care mai au un pic de responsabilitate creștină, să lupte pentru dreptul de a permite învățăturilor Mele să le influențeze deciziile, fapt ce va avea impact direct asupra copiilor Mei, pretutindeni.

Toți aceia care uneltesc pe coridoarele puterii pentru a supune multe țări și a le controla, ceea ce va afecta o națiune după alta și va duce pretutindeni la suferințe, să ia seama că faptele lor vor fi pedepsite. Dumnezeu, Tatăl Veșnic, a avut până acum răbdare, în speranța că veți recunoaște deșertăciunea căilor voastre. În schimb voi v-ați propulsat sub forma unui grup de elită, simțindu-vă mai presus de restul rasei umane. Vă atenționez că faptele voastre se vor termina catastrofal. Dependența voastră de înavuțire, de dominare, de lăcomie vă va lăsa nu doar goi și vulnerabili, dar veți ajunge într-o situație mult mai nefericită decât cei de care ați profitat prin abuzul de putere.

A venit timpul luptei pentru eliberarea lumii de răul creat și de domnia satanei. Dumnezeu Tatăl este pe cale să dezlănțuie multe cutremure, tsunami și inundații, în strădania Lui de a vă trezi. Nu vor rămâne neobservate nici comploturile de răsturnare a conducătorilor statelor și a liderilor spirituali, inclusiv introducerea măsurilor de control al lumii, cum ar fi și introducerea monedei unice.

Când aceste evenimente vor fi în desfășurare, vă va fi greu să le ignorați. Aceste evenimente vă vor zădărnici dorința oarbă de guvernare. Vă veți da seama că mergeți pe un drum greșit. Iar când toate acestea se vor întâmpla, Eu voi fi acolo și voi aștepta. Veți fugi spre Mine și nu numai că veți cere iertare, ci veți folosi iubirea voastră pentru Mine ca să-Mi oferiți compensație. Voi, copiii Mei care aveți în suflet o iubire profundă față de Mine, sunteți cea mai mare speranță a Mea în lupta împotriva răului și a corupției politice din lumea de azi.

Rugați-vă pentru harurile care să vă ajute să vă întoarceți la Mine.

Rugăciunea, după cum v-am mai spus, ajută la domolirea calamităților din lumea ce acum se îndreaptă spre o serie de catastrofe climatice cum nu s-au mai văzut din vremea lui Noe. Lumea, așa cum o cunoașteți, va suferi din cauza multor evenimente neprevăzute care vor urma și vor provoca haos și tulburare.

De ce permiteți ca toate acestea să se întâmple? Mă adresez liderilor care au o influență uriașă în finanțe și politică și care cunosc ce se întâmplă în spatele ușilor închise. Asta este ultima voastră șansă, dată din iubirea și compasiunea pentru om, ca să vă întoarceți acum și să vă lepădați de căile voastre rele – sau să suportați consecințele.

Judecătorul vostru Drept, Isus Cristos, Regele Milostivirii am citit


660. Cunoașterea poate deseori să vă orbească de la Adevăr

Vineri, 28 decembrie 2012 la ora 06:05

Prea iubita Mea fiică, doar atunci când inima ta este cu adevărat deschisă spre Mine poți experimenta Lumina Mea și recunoaște Adevărul.

Mulți spun că au cerut Darul discernământului și că s-au rugat în... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, doar atunci când inima ta este cu adevărat deschisă spre Mine poți experimenta Lumina Mea și recunoaște Adevărul.

Mulți spun că au cerut Darul discernământului și că s-au rugat în acest sens Duhului Sfânt pentru a-l primi. Însă nu tuturor celor care cer, le este dată înțelegerea de care au nevoie pentru a primi acest Dar prețios. Totuși, ei vor spune că L-au primit. Apoi mă insultă pretinzând că Sfântul Meu Cuvânt îi face să se simtă incomod. Ei susțin că îngrijorările lor înseamnă, probabil, că Mesajele Mele Sfinte vin de la duhul rău.

Acelora dintre voi care proclamă cu mândrie că Sfântul Meu Cuvânt dat prin aceste Mesaje este fals, pentru că ei îl interpretează în mod personal, răstălmăcit, am să le spun acestea:

Când ați venit ultima oară înaintea Mea dezgoliți, fără ca învelișul mândriei să vă acopere? Când ați venit înaintea Mea în genunchi, cerându-Mi să vă călăuzesc cu adevărat, fără ca mai înainte să vă acoperiți urechile cu mâinile, refuzând să Mă ascultați? Nu știți oare că Eu vă luminez cu Darul discernământului doar atunci când veniți înaintea Mea fără nici o prejudecată proprie? Nu puteți fi eliberați de lanțurile mândriei intelectuale, care vă orbesc de la Adevărul cunoașterii spirituale, până când nu vă dezbrăcați de toată mândria umană.

Aceia dintre voi care v-ați petrecut ani de zile studiind Sfânta Scriptură, și care vă considerați competenți – și de aceea mult mai în măsură să explicați Cuvântul Meu – trebuie să vă gândiți încă o dată.

Cunoașterea Cărții Tatălui Meu nu vă califică mai mult decât pe cerșetorul de pe stradă, fără educație în materie spirituală. Cunoașterea poate deseori să vă orbească de la Adevăr. Cunoașterea bazată pe propria interpretare umană a Cărții Tatălui Meu, nu înseamnă nimic când este vorba de înțelegerea Cuvântului lui Dumnezeu.

Cei care se laudă cu modul în care știu perceptele Sfintei Scripturi a lui Dumnezeu, și apoi folosesc acest lucru pentru a nega Cuvântul Meu dat astăzi lumii, sunt vinovați de păcat. Păcatul vostru este păcatul mândriei. Voi Mă ofensați cu mândria voastră, care este mai importantă pentru voi decât iubirea pentru Mine, în forma sa cea mai simplă.

Iubirea pentru Mine, Isus al vostru, vine din inimă. Sufletele demne de Împărăția Mea Îmi recunosc repede Glasul. Sufletele care sfidează Cuvântul Meu și îi încurajează pe alții să Mă respingă, sunt influențate de duhul rău. Mă dezgustați. Glasurile voastre josnice, când strigați și vă declarați cu mândrie vrednicia bazată pe cunoașterea Sfintei Scripturi, vor fi reduse la tăcere.

Răbdarea Mea nu se termină niciodată, însă aceia dintre voi care stau în fața Mea și fac rău în mod voit Planului Meu de Mântuire, vor fi aruncați în pustie cât ai clipi din ochi.

Al vostru Isus am citit


699. Nu va fi mult până când va începe faza finală de purificare a rasei umane

Duminică, 03 februarie 2013 la ora 22:30

Preaiubita Mea fiică, astăzi e o zi specială, când Iubirea Mea pentru umanitate crește precum un ocean întins, ca o ultimă încercare de a revărsa Harurile Mele asupra sufletelor.

Am atras inima fiecărui... citește tot aici

Preaiubita Mea fiică, astăzi e o zi specială, când Iubirea Mea pentru umanitate crește precum un ocean întins, ca o ultimă încercare de a revărsa Harurile Mele asupra sufletelor.

Am atras inima fiecărui bărbat, femeie și copil, în diferite moduri, astfel încât ei să fie conștienți de prezența iubirii și a bunăvoinței. Mulți răspund, mulți nu. Totuși, există un sentiment de iubire, adânc înrădăcinat în inimile lor, al acestei Prezențe Divine a lui Dumnezeu. Omul este legat de Inima Mea Sfântă, deși s-ar putea ca el să nu înțeleagă aceasta. Sângele Meu curge, ca printr-o arteră, în viața fiecărui copil al lui Dumnezeu. Este legătura care unește totul într-o singură familie. Această sfântă familie va forma rădăcinile unui copac, din care vor ieși multe ramuri în Noul Meu Paradis.

Mulți dintre cei cu sufletul împietrit, se vor înmuia în timp și Îmi vor permite să-i îmbrățișez. Vă pregătesc pe toți pentru Marea Mea Milostivire. O parte din cei cu sufletul împietrit vor cădea și se vor stinge și apoi vor fi aruncați afară lipsiți de viață. Însă, majoritatea copiilor lui Dumnezeu va ști, instinctiv, la timpul potrivit. Vor ști că ei toți provin din aceeași familie și vor accepta că au fost creați de Tatăl Meu.

El, Tatăl cel mai Iubitor, este într-o mare suferință în acest moment și este profund rănit, fiind martor la întunericul din sufletele multora dintre copiii Săi. Nu va fi mult până când va începe faza finală de purificare a rasei umane. Aceasta va însemna separarea celor buni de cei răi. Cât de mult va frânge Inima Tatălui Meu, însă aceasta trebuie să se întâmple. Este ca și cum El și-ar pregăti grădina, astfel încât să fie sănătoasă și perfectă. Buruienile trebuie distruse, altfel se vor răspândi și vor infesta culturile sănătoase.

Fiți pregătiți tot timpul.

Al vostru Isus am citit


727. Mulți dintre voi veți respinge acest apel din ceruri din cauza fricii

Miercuri, 06 martie 2013 la ora 09:45

Preaiubita mea fiică, îi chem pe toți aceia în lume care cred în Mine, Isus Cristos, să asculte.

Atât de mulți dintre voi veți găsi greu de acceptat suferința pe care va trebui să o îndurați în Numele Meu... citește tot aici

Preaiubita mea fiică, îi chem pe toți aceia în lume care cred în Mine, Isus Cristos, să asculte.

Atât de mulți dintre voi veți găsi greu de acceptat suferința pe care va trebui să o îndurați în Numele Meu. Până acum, suferința voastră s-a limitat la durerea pe care ați simțit-o în suflete pentru păcatele oamenilor și pentru Sacrificiul pe care L-am făcut pentru a salva omenirea de răutatea proprie. Acum veți fi ridiculizați pentru Credința voastră și vă vor face să vă simțiți rușinați când preaslăviți Învățăturile Mele și Legile Lui Dumnezeu.

Mulți dintre voi veți respinge acest Apel din Ceruri din cauza fricii. A accepta că acum Eu comunic cu lumea pentru a o pregăti pentru a Doua Mea Venire nu este un lucru pe care oamenii îl pot accepta cu ușurință. Căci cine este profetul Meu? Și care sunt aceia care vin înaintea ei în Numele Meu? Cum știți că ea vorbește Adevărul cu atâția falși profeți și impostori în jur care vă derutează? Niciodată nu a existat un profet trimis din Ceruri care nu a suferit ridiculizare, abuz, chinuri și cruzime. Nici măcar unul. Mulți dintre ei au fost uciși. Puteți fi siguri atunci când fructele Lucrării Mele, date acestor profeți, rezultă în rugăciune și convertire, că aceștia au fost trimiși de Dumnezeu în lume pentru a-i pregăti pe copiii săi ca aceștia să se întoarcă la El.

Fiți conștienți că adevărații Mei profeți vor tine piept testului timpului. Acelora care ignoră Mesajele pe care ei le aduc rasei umane: vor fi vaiete și scrâșnitul dinților. Când atacați Cuvântul Meu Sfânt dat unui profet adevărat vă opuneți Voii Lui Dumnezeu. Poate nu simțiți rușine acum. Poate credeți că apărați Cuvântul Meu când atacați profeții Mei, dar cu timpul paguba pe care o aduceți acestei ultime Misiuni a Mea pe pământ, când vi se va revela, vă va aduce frică teribilă și suferință.

Dacă Mă iubiți, trebuie să țineți ochii deschiși și să citiți atent instrucțiunile Mele. Dacă nu reușiți să țineți seamă de avertismentele Mele, date vouă datorită Iubirii Lui Dumnezeu, veți respinge Adevărul. Numai Adevărul vă poate salva. Adevărul este oxigenul necesar pentru a susține viața sufletelor voastre. Fără Adevăr, nu Mă veți vedea clar și nu veți putea face alegerile corecte. Țineți minte, Eu sunt Adevărul. Fără Mine nu aveți viață.

Al vostru Isus am citit


749. Pericolul asupra Existenței Preasfintei Euharistii vă va fi arătat

Joi, 28 martie 2013 la ora 00:00

Mult iubita Mea fiică, acum înțelegi cât de mult este detestată această Misiune de către cel rău. Însă tu trebuie să te ridici deasupra obstacolelor nemiloase puse înaintea ta ca să încetinească Lucrarea... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, acum înțelegi cât de mult este detestată această Misiune de către cel rău. Însă tu trebuie să te ridici deasupra obstacolelor nemiloase puse înaintea ta ca să încetinească Lucrarea mea.

Pericolul asupra Existenței Preasfintei Euharistii vi se va arăta, prin aroganța celor din Biserica Mea al căror plan de a modifica Adevărul a început deja mai demult.

Nu are importanță dacă mulți dintre voi își bat joc de Misiunea Mea de pregătire a sufletelor voastre pentru Ziua cea Mare. Cu timpul, veți ști că sunt într-adevăr Eu, Isus Cristos, cel care vine la voi pentru a vă sluji.

Eu sunt Stăpânul vostru și Slujitorul vostru. Voi, slujitorii Mei sfințiți, trebuie să vă reamintiți rolul vostru și să nu-l uitați niciodată. Ca slujitori, voi nu puteți fi și stăpâni. Căci dacă ești un stăpân, tu nu poți să Mă slujești pe Mine. Mulți dintre voi din Biserica Mea au uitat ce au fost învățați. Voi ați uitat Cuvântul lui Dumnezeu.

Promisiunea Mea este să vă dau Hrana Vieții – Trupul și Sângele Meu – și totuși, încă o dată, voi Mă veți nega. Veți face asta îndepărtând Sfânta Euharistie din Templul lui Dumnezeu și înlocuind-o cu un cadavru. Substituirea va fi subtilă și va dura ceva timp până când veți detecta acțiunea care vă va fi impusă prin înșelătorie.

Așa cum Trupul Meu, prin Sfânta Euharistie, vă susține, tot așa moartea Trupului Meu, Biserica Mea, va aduce moartea sufletelor celor care Mă înlătură.

Timpul pentru aceasta abominațiune este foarte aproape. Timpul alegerii între Calea Mea și cea a falsului profet aproape că este peste voi. Luați aminte acum, cum Adevărul va fi răstălmăcit de către impostor. Observați cum el se va preamări pe sine în Pantofii Mei, dar va refuza să meargă pe Calea Adevărului ca un slujitor al Domnului.

Isus al vostru am citit


761. Timpul pentru apariția cometei despre care vorbeam, când oamenii vor crede că sunt doi sori, este aproape

Sâmbătă, 06 aprilie 2013 la ora 17:00

Fiica Mea multiubită, stelele se vor schimba în curând iar timpul pentru apariția cometei despre care vorbeam, când oamenii vor crede că sunt doi sori, este aproape. Curând, spectacolul nemaipomenit va... citește tot aici

Fiica Mea multiubită, stelele se vor schimba în curând iar timpul pentru apariția cometei despre care vorbeam, când oamenii vor crede că sunt doi sori, este aproape. Curând, spectacolul nemaipomenit va fi văzut de umanitate și se va auzi sunetul tunetului, părând că doi sori se vor ciocni.

Razele Milostivirii Mele se vor revărsa asupra fiecărui suflet, inclusiv asupra celor care vor fi orbiți de Lumină, atât de întunecate sunt sufletele lor. Când se va auzi sunetul tunetului, o liniște calmă va coborî atunci asupra pământului iar tăcerea va fi asurzitoare. Nu se va auzi niciun sunet – doar sunetul Vocii Mele imprimat asupra sufletelor celor mizerabili.

Eu voi fi ca raza soarelui care va face ca fiecare greșeală, fiecare păcat și strigăt de disperare să devină vizibil în ochii păcătosului.

Va fi plânset și un profund sentiment de durere în inimile oamenilor când se vor afla față în față cu starea sufletului lor. Totul va rămâne nemișcat timp de 15 minute iar apoi viața va fi ca înainte, ca și când acest miracol nu ar fi avut loc. În aceia ale căror suflete au fost atinse de Adevăr viața nu mai poate și nu va mai fi niciodată la fel. Aceștia Mă vor urma pe Mine și Învățăturile Mele și se vor converti cu miliardele.

Mesajele Mele vor deveni hrana lor zilnică și, împreună cu Preasfânta Mea Euharistie, nu vor mai avea nevoie de nimic. Atât de puternici vor deveni, încât nimic nu le va mai sta în cale, nimic nu-i va intimida sau îi va încetini, când ce vor mărșălui în rămășița armatei Mele spre Noul Meu Paradis.

Celorlalți li se va spune că Avertismentul a fost cauzat de o perturbare în atmosfera pământului și se va găsi ușor o explicație plauzibilă pentru acesta. Dar va fi o minciună, căci aceștia nu vor să recunoască Existența lui Dumnezeu. Dacă ar face-o, nu ar mai fi capabili să-și ducă la bun sfârșit planul de a înșela lumea, făcând-o să accepte promisiunile goale ale anticristului.

Atunci când miracolele lui Dumnezeu vor fi văzute pe o scară atât de largă să știți că planul Meu de a aduce omenirea la mântuire este în ultimele faze.

Mergeți, discipolii Mei fideli, și încredeți-vă mereu în promisiunea Mea de salvare a sufletelor. Îndurarea Mea este mare și Puterea Mea este nelimitată.

Al vostru Isus am citit


803. Toți cei din Bisericile Creștine vor veni primii la Mine. Apoi evreii se vor întoarce, în timp, și Mă vor accepta în sfârșit

Luni, 20 mai 2013 la ora 17:51

Mult iubita Mea fiică, pe măsură ce crește această Misiune, Cuvântul Meu va fi rostit în multe limbi. Mesajele Mele date ție acum vor aprinde Sfântul Meu Cuvânt din Noul Testament. Mesajele Mele reami... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, pe măsură ce crește această Misiune, Cuvântul Meu va fi rostit în multe limbi. Mesajele Mele date ție acum vor aprinde Sfântul Meu Cuvânt din Noul Testament. Mesajele Mele reamintesc lumii de asemenea despre Cuvântul lui Dumnezeu care este conținut în Preasfânta Biblie.

Eu nu rescriu Cuvântul, eu pur și simplu vă reamintesc ce înseamnă el astăzi. Eu vorbesc lumii de asemenea pentru a-i pregăti pentru a Doua Mea Venire, căci nu vreau ca ei să se piardă. Cu mare iubire și bucurie privesc cum discipolii Mei credincioși Mă acceptă așa cum Sunt. Cei care au știut imediat că sunt Eu, Isus Cristos, Cel care vorbește cu ei prin aceste Mesaje, sunt binecuvântați.

Ei sunt cei care nu s-au îndoit niciodată. Ei au putut simți Prezența Mea. Cuvântul Meu le-a străpuns inimile precum o sabie. Spiritul Meu le-a atins sufletul. Ei au știut. Ei M-au recunoscut, și cum suferă pentru asta!

Voi, copiii Mei prețioși, să știți că atunci când ați răspuns Chemării Mele Eu v-am dat un dar special, o binecuvântare, care vă va ajuta să îndurați, pe această Cale către Viața Veșnică. Veți avea nevoie de aceste Daruri, pentru că voi veți fi coloana vertebrală a Rămășitei Armatei Mele și îi veți conduce pe alții, care vă vor urma în sfârșit.

Oameni din toate națiunile vă vor urma atunci când nu vor avea unde să se întoarcă, iar voi le veți împărtăși Învățăturile Mele. Tuturor celor loiali Mie, Isus Cristos, li se vor da noi Daruri care să-i ajute să se unească în întreaga lume, în uniune cu Mine. Toți cei din Bisericile Creștine vor veni primii la Mine. Apoi evreii se vor întoarce, în timp, și Mă vor accepta în sfârșit. Toate celelalte religii își vor da seama de Adevărul Învățăturilor Mele și Mă vor urma și ei. Dar nu toți vor accepta Adevărul chiar dacă le este prezentat chiar în fața ochilor lor.

Apoi mai sunt cei necredincioși, mulți dintre ei oameni buni. Ei folosesc intelectul uman pentru a aduce în față toate motivațiile pentru care Dumnezeu nu există. Și totuși ei, inclusiv cei care le corespund lor între creștini și care sunt căldicei în credință – vor alerga primii la Mine. Inimile lor vor fi descuiate și, numai pentru că vor vedea ce mărturie le aduc, vor ști că Eu îi chem. Ei nu-Mi vor opune rezistență, spre deosebire de acele suflete încăpățânate care cred că știu mai multe decât Mine despre promisiunea pe care Eu am făcut-o de a Mă întoarce să prezint Legământul Final.

Fiecare sarcină pe care v-o dau Eu va duce ca din ce în ce mai multe națiuni să ia Crucea Mea pentru a crea un drum unic spre Mine. Niciodată să nu ezitați să mergeți alături de Mine când Eu vă chem, deoarece atunci când Îmi răspundeți, voi distrugeți puterea răului. Răul vă poate cauza durere, dar când Îmi permiteți să vă ghidez, voi puteți depăși orice obstacol din calea voastră.

Eu vă iubesc și vă conduc, așa cum protejez Grupurile Mele de Rugăciune din întreaga lume.

Isus al vostru am citit


847. Prin recitarea de către voi a Cruciadei Mele de Rugăciuni, Eu îi voi putea salva

Joi, 11 iulie 2013 la ora 13:57

Prea iubita Mea fiică, permite-Mi să te atrag aproape de Inima Mea Preasfântă, deoarece dacă Îmi permiți să fac aceasta Eu voi insufla în sufletul tău Haruri speciale. Apoi, Lucrarea Mea va da mai multe... citește tot aici

Prea iubita Mea fiică, permite-Mi să te atrag aproape de Inima Mea Preasfântă, deoarece dacă Îmi permiți să fac aceasta Eu voi insufla în sufletul tău Haruri speciale. Apoi, Lucrarea Mea va da mai multe roade care se vor coace și vor irumpe în abundență pe întreg Pământul.

Rodul care vine de la Mine determină convertire și înmoaie inimile celor mai împietriți, când aceștia îl gustă. Atunci când ei îl mănâncă, el îi va uni cu Mine într-un mod care le va aduce multă pace. Pacea pe care Eu v-o promit tuturor celor care Mă ascultați acum când vorbesc cu voi, va fi armura voastră împotriva urii.

Voi, inclusiv sufletele care nu au auzit niciodată de aceste Mesaje dar care Mă iubesc cu adevărat, veți fi cuprinși de această pace și, ca urmare, veți deveni imuni la vocile celor care urlă la voi din cauză că sunteți ai Mei. Atunci când sunteți una cu Mine, Vă promit că pentru fiecare insultă și durere pe care trebuie să o îndurați pentru că proclamați Cuvântul Meu Sfânt, Eu vă voi înălța, vă voi păzi și vă voi proteja. Voi vă veți bucura de o viață minunată în Noul Meu Paradis, unde toți vor cânta împreună pentru iubirea și slava lui Dumnezeu.

Nu aveți de ce vă teme de Mine, însă vă cer să petreceți timp în rugăciune pentru sufletele celor care sunt confuzi și, în unele cazuri, pierduți. Aceia care sunt separați de Mine trebuie să se întoarcă la Mine, iar prin recitarea de către voi a Cruciadei Mele de Rugăciuni Eu îi voi putea salva.

Mergeți, iubiții Mei discipolii, și să știți că voi sunteți în Inima Mea, iar Eu Sunt în inimile voastre.

Al vostru Isus am citit


878. Mama Mântuirii: Cine ar putea să respingă vreodată această nouă existență perfectă?

Vineri, 09 august 2013 la ora 18:38

Copila Mea, cel rău va face toate eforturile pentru a încuraja toate sufletele, inclusiv pe cele care sunt aproape de Inima Fiului meu, să respingă și să renege A Doua Sa Venire.

Așa cum spiritul răului... citește tot aici

Copila Mea, cel rău va face toate eforturile pentru a încuraja toate sufletele, inclusiv pe cele care sunt aproape de Inima Fiului meu, să respingă și să renege A Doua Sa Venire.

Așa cum spiritul răului a luptat împotriva mea, Mama lui Dumnezeu, în perioada de până la nașterea lui Isus, tot la fel se va manifesta opoziția lui, pe măsură ce se apropie a Doua Venire a lui Isus.

Mulți oameni sunt orbi la promisiunea Fiului meu de a veni din nou. Mulți, care nu acceptă că a Doua Sa Venire va avea loc curând, sunt nepregătiți deoarece ei nu pot accepta că acest lucru va avea lor în timpul vieții lor. Pe de altă parte, în zilele de după moartea Fiului meu pe Cruce, și apostolii Săi au crezut că ei vor asista la a Doua Sa Venire. De asemenea, această credință a dominat mințile Creștinilor multe sute de ani mai târziu. Însă nu este la fel și acum. Unii cred că a Doua Venire se referă la o parte veche a Sfintei Scripturi și că este un eveniment care aparține viitorului. Ei nu cred că a Doua Venire are vreo relevanță pentru ei în lumea modernă de astăzi. Astăzi, totul în lume este bazat pe materialism, pe inteligența umană modernă și pe marile minuni care izvorăsc din progresele grandioase ale științei.

Copii, trebuie să vă pregătiți. Nu trebuie să vă temeți. Deoarece sunteți foarte mult iubiți de către Fiul meu, El se va întoarce din nou, curând, ca să vă aducă o mare pace, o mare eliberare de tristețe și disperare – care sunt rezultatul direct al păcatului în lume.

Pentru a supraviețui, omenirea are nevoie de A Doua Venire a lui Cristos. Dacă Isus nu ar veni curând, așa cum a fost prezis, atunci lumea ar fi distrusă și omul ar fi pierdut. Acest Dar vă va aduce o viață nouă, un nou început, minunat și glorios, în Noul Paradis. Va fi cea mai mare reînnoire a Pământului, și va aduce cu ea Viața Eternă. Cine ar putea să respingă vreodată această nouă existență perfectă? Nimeni nu ar întoarce spatele daca ar avea pe deplin cunoștință despre această Noua Era de Pace, în care Paradisul va fi restabilit. Nici un păcătos nu ar vrea să fie exclus, însă din păcate, mințile multora vor fi orbite față de Adevăr. Ei vor crede, în schimb, că pacea va fi a lor atunci când le vor fi prezentate minciuni pe care le vor înghiți, crezând în mod greșit că ele vin de la Dumnezeu.

Rugați-vă, rugați-vă, copii, ca să fiți binecuvântați cu Darul viziunii, care este dăruit acelora dintre voi care sunt demni să primească Darul Duhului Sfânt. Doar aceia care acceptă Mâna Milostivirii prin Mâna lui Dumnezeu, vor fi luați într-o viață a veșniciei.

Mama voastră iubită, Mama Mântuirii am citit


923. Patru imperii puternice se vor forma, ca sursă principală din care vor escalada războaiele

Sâmbătă, 21 septembrie 2013 la ora 12:22

Mult iubita Mea fiică, multe lucruri se vor întâmpla în lume pe măsură ce crește puterea falsului profet și oricine va îndrăzni să îl conteste va fi ignorat, chiar fiind în pozițiile cele mai înalte din... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, multe lucruri se vor întâmpla în lume pe măsură ce crește puterea falsului profet și oricine va îndrăzni să îl conteste va fi ignorat, chiar fiind în pozițiile cele mai înalte din Biserica Mea.

Dezacordurile politice vor avea ca rezultat împărțirea pământului în patru părți. Patru imperii puternice se vor forma, ca sursă principală din care vor escalada războaiele. Pe măsură ce crește puterea acestor imperii, ele vor controla tot mai multe părți ale lumii, însă nu pe toate, pentru că aceasta nu va fi permisă de către Tatăl Meu.

Fiecare dintre aceste imperii va lupta împotriva celorlalte, deși ele vor pretinde că lucrează împreună. Pe măsură ce neîncrederea crește, fiecare din ele va încerca să le depășească pe celelalte și lupta va fi continuată. Ele vor distruge părți mari din bietele lor națiuni. Oamenii asupra cărora ei guvernează vor avea tot mai puțină putere iar democrația va atârna de un fir de păr. Acei oameni inocenți și în suferință sunt cei cărora li se va acorda Protecția lui Dumnezeu, dacă au Pecetea Dumnezeului celui Viu.

Niciodată să nu subestimați acest Dar al lui Dumnezeu. Pecetea Dumnezeului celui Viu vă va apăra de moartea trupului și a sufletului în timpul războaielor. Vă rog să o dați cât mai multor oameni, în toate națiunile.

Egiptul și Siria vor fi implicate într-o luptă pentru putere, care va avea repercusiuni pentru Israel. Dușmanii Evreilor sunt mulți. Toate războaiele care implică și au ca țintă aceste două națiuni vor conduce la o bătălie finală care va implica Israelul, iar acesta va suferi cel mai groaznic genocid de la cel de-al Doilea Război Mondial încoace.

Căderea și înălțarea Ierusalimului au fost profețite, și aceste bătălii trebuie să aibă loc înainte ca toate profețiile să se împlinească.

 
Isus al vostru am citit