Au fost găsite 1334 mesaje conform filtrelor de căutare.

4. Al doilea mesaj al Sfintei Fecioare

Joi, 11 noiembrie 2010 la ora 12:20

Tu, fiica Mea cea puternică, ești cu totul specială. Întotdeauna voi lucra împreună cu tine, pentru că tu ai văzut deja, aici pe Pământ, ambele fețe ale vieții. Copila Mea, tu trebuie sa înțelegi esența... citește tot aici

Tu, fiica Mea cea puternică, ești cu totul specială. Întotdeauna voi lucra împreună cu tine, pentru că tu ai văzut deja, aici pe Pământ, ambele fețe ale vieții. Copila Mea, tu trebuie sa înțelegi esența lucrării dumnezeiești. Fii binecuvântată, copilă iubită, îți mulțumesc.

Da, dulce copilă, ai primit haruri ca să poți face această lucrare. În momentul în care Duhul Sfânt a intrat în inima ta, ai fost pregătită pentru lucru.

Dragostea Mea necondiționată pentru tine te va face mai puternică pe zi ce trece. Te rog să nu fii îngrijorată, pentru că îngrijorarea este un simțământ negativ și nu este decât o piedică. În fiecare zi să te rogi către Mine, Mama ta Cerească. Nu te voi părăsi niciodată și nici în munca ta nu te voi abandona. Copilă, ai primit un dar cu totul deosebit, folosește-te de el așa cum numai tu știi cum. Da, copila mea, înțeleg că acest lucru este acum înspăimântător pentru tine. Însă întotdeauna să fii sigură că sunt cu tine la fiecare pas. Pacea să fie cu tine.

Întotdeauna voi locui în inima ta. Te binecuvântez copilă și-ți mulțumesc că Mi-ai răspuns.

Mama Păcii și a Speranței, Maria am citit


3. Omenirea stă în fața purificării finale

Joi, 11 noiembrie 2010 la ora 00:20

Da, preaiubita Mea fiică, Sunt Eu. Tu și cu Mine vom lucra împreună pentru a pregăti lumea pentru acele timpuri care vor veni peste omenire pe măsură ce Pământul se confruntă cu purificarea finală.

Este... citește tot aici

Da, preaiubita Mea fiică, Sunt Eu. Tu și cu Mine vom lucra împreună pentru a pregăti lumea pentru acele timpuri care vor veni peste omenire pe măsură ce Pământul se confruntă cu purificarea finală.

Este foarte important ca această purificare să aibă loc, altfel copiii Mei nu ar avea viață veșnică. Vor fi dificultăți prine care va trebui să treacă  fiecare din copiii Mei, dar mai ales discipolii Mei, pentru că aceasta face parte din lupta care trebuie dusă pentru salvarea sufletelor.

Liniștește-te. Permite, fiica Mea, ca iubirea Mea să-ți inunde inima. Primește-o, ca pe un Dar de la Mine.  Poate vei fi surprinsă, însă Eu sunt familia ta. Când ești cu Mine, Împărăția Mea este casa ta. Acum ai primit o misiune pe care trebuie s-o duci la capăt. Ține-Mă de mână și Eu te voi conduce pentru ca să-i aducem pe copiii Mei înapoi în Inima Mea Sfântă. Acum odihnește-te, copila Mea.

Iubitorul vostru Isus Cristos, Mântuitor vostru Iubitor am citit


2. Primul mesaj primit de la Mântuitorul nostru Isus Cristos

Marți, 09 noiembrie 2010 la ora 15:00

Iată, s-a apropiat timpul pentru ca tu să spui lumii că dreptatea Mea îi va lovi pe toți cei care Mă resping. Mila Mea pentru cei care urmează Adevărul suferințelor Mele de pe Cruce nu cunoaște limite... citește tot aici

Iată, s-a apropiat timpul pentru ca tu să spui lumii că dreptatea Mea îi va lovi pe toți cei care Mă resping. Mila Mea pentru cei care urmează Adevărul suferințelor Mele de pe Cruce nu cunoaște limite.

Bucurați-vă, cei care puteți să țineți piept ispitelor zilnice. Ceilalți, care întorc spatele învățăturilor Mele, sunt orbi la ceea ce Am promis Eu atunci când Am murit pe cruce pentru păcatele lor.

Simt o durere adâncă și mă simt neconsolat din cauza faptului că păcătoșii, pe care îi iubesc și pentru păcatele cărora Mi-am dat viața pe cruce, m-au abandonat.

În aceste timpuri, pământul este acoperit de întuneric. Cei care Mă urmează suferă împreună cu Mine când privesc la această lume păcătoasă care a întors spatele nu doar Tatălui Ceresc, ci și Mie, care Am îndurat un mare sacrificiu pentru a-i salva de la osânda veșnică.

Sunt tulburat și plâng cu lacrimi amare de dezamăgire și tristețe, când văd cum Sunt respins și a doua oară. Îi rog pe discipolii Mei să se adune laolaltă în această perioada de suferință în lume. Trebuie să lase deoparte indiferența, să se roage și să se unească cu Mine pentru a-i putea ajuta pe cei al căror suflet este acaparat de cel rău.

Păcătoșii mai au încă timp de ispășire. Nu există un drum simplu. Pocăința trebuie să pornească din inimă. Credincioșilor, nu vă temeți să vă înalțați vocile la unison pentru a propovădui iubirea Mea pentru lumea întreagă.

Creștini, musulmani, hinduși, evrei și de oricare religie ați fi - Vă rog încă o dată pe toți: deschideți-vă ochii la adevăratul Cuvânt al lui Dumnezeu, Cel care vă trimite Cuvântul Sau prin profeți. Adevărul este scris și documentat în cuvintele Sfintei Scripturi și nimeni nu poate să-l corecteze, să-l schimbe sau să-l răstălmăcească conform interpretărilor sale proprii. Nu există decât un singur Dumnezeu. Lăsați lupta la o parte, deschideți-vă ochii și urmați-Mă în Viața Veșnică.

Eu vă iubesc atât de mult încât Mi-am dat viața pentru voi. Ați uitat? Prin Milostivirea Mea Dumnezeiască vă implor încă o dată să vă întoarceți la Mine. Prin Milostivirea Mea, Eu Mă întorc pe pământ ca să încerc să vă ajut să priviți în inimile voastre în căutarea adevărului. Nu-i permiteți înșelătorului să vă distrugă. Căutați adevărul. Iubirea - doar iubirea adevărată - este calea către Împărăția Tatălui Meu.

Vă rog, amintiți-vă de Milostivirea Mea Divină. Vă iubesc pe toți și pe fiecare în parte. Rugați-vă pentru iertare. Dați-Mi mâna și permiteți-Mi să vă conduc în Împărăția Tatălui Meu. Mă voi întoarce pe Pământ, precum a fost profețit. Timpul întoarcerii Mele se apropie atât de repede încât pe mulți îi va surprinde nepregătiți. Foarte mulți vor fi așa de șocați și de luați pe nepregătite încât nu vor crede că se întâmplă cu adevărat. Profeții Mei nu mai au mult timp la dispoziție spre a pregăti omenirea pentru acest mare eveniment.

Credincioșii Mei, vă chem pe toți să luați în seamă Avertismentul Meu! Răspândiți adevărul! Avertizați omenirea, ca să se roage pentru Milostivirea Mea. Eu fac totul ca să salvez fiecare suflet căruia îi va părea rău de păcatele sale, chiar și în ultimă clipă a vieții sale.

Eu nu pot și nu voi dirija voința voastră. Vă atenționez: țineți cont de cuvintele Mele. Eu vă iubesc pe toți. Vă cer să vă rugați pentru convertire, înainte de Timpurile din urmă, care aproape că au sosit. Nu vreau să-i sperii pe cei care Mă urmează, însă vă rog insistent pe toți să salvați suflete. Trebuie să reamintiți tuturor cât este de important să se detașeze de lucrurile lumești. În locul lor să căutați smerenia simplă, lipsită de egoism și idolatrie.

Oamenii simpli vor trebuie să dirijeze răspândirea Adevărul despre a Doua Venire a Mea.

Din cauza rapidei răspândiri a întunericului spiritual promovat prin ateism și prin cultul satanei în lumea tristă și nerecunoscătoare de azi, sufletele simple, adevărații credincioși, vor trebui să ia asupra lor această sarcină.

Rugați-vă pentru salvarea omenirii, acum, căci lumea se îndreaptă spre Marea Strâmtorare, așa cum a fost profețit în Sfânta Scriptură. Va depinde de liberul arbitru al oamenilor dacă sunt gata sau nu să caute iertarea păcatelor lor. Niciodată să nu se teamă. Iubirea Mea este infinit de Milostivă.

Mântuitorul vostru, Isus Cristos am citit


1. Primul mesaj al Sfintei Fecioare

Luni, 08 noiembrie 2010 la ora 08:33

(Acest mesaj anunță viitoarele profeții care urmau să fie primite de către vizionară, care în acel moment nu avea idee despre ceea ce i se va cere sa facă)

Copila mea, tu trebuie să faci o lucrare de mare... citește tot aici

(Acest mesaj anunță viitoarele profeții care urmau să fie primite de către vizionară, care în acel moment nu avea idee despre ceea ce i se va cere sa facă)

Copila mea, tu trebuie să faci o lucrare de mare responsabilitate și nu trebuie să lași pe nimeni să te oprească. Adevărul trebuie să iasă la lumină. Tu ai fost aleasă pentru a face aceasta. Copila mea, fii puternică. Ridică-ți privirea la Dumnezeu și roagă-L să te conducă, pentru a duce la bun sfârșit misiunea pe care ți-am încredințat-o.

Toți sfinții sunt alături de tine și te ajută în munca ta. Acele figuri pe care le-ai văzut vor fi cu toții în ajutorul tău, ca să poți transmite mesajele mele fără limite, pentru a putea fi auzite de către toată lumea (aici este vorba de imaginile sfinților, pe care vizionara le-a văzut în timpul viziunilor sale, însă nu știa cine ar putea să fie; mai târziu alții au identificat aceste poze; ex: Fer. Ioan Paul al II-lea, Sf. Faustina și încă două persoane, pe care nu le-au putut identifica). Ești mereu călăuzită. Nu va fi ușor dar ție îți place să perseverezi. Tot ce se întâmplă a fost profețit. Tu ești un instrument de comunicare a Cuvântului lui Dumnezeu către toți copiii Săi.

Nu uita niciodată că Dumnezeu îi iubește pe toți copiii Lui, chiar și pe păcătoșii care-L ofensează. Roagă-te ca El sa aibă Milă de toți și de fiecare în parte. Sfânta Familie se va reuni din nou. (Pauză... la acest punct am fost foarte surprinsă. Am întrebat-o pe Sfânta Fecioară: “am înțeles bine?” A zâmbit gingaș și a continuat...)

Ia creionul și scrie, este corect așa, și transmite acest mesaj înainte de a fi prea târziu.

Aceste mesaje sunt de la Dumnezeu și trebuie să fie respectate. Am încredere în tine că vei avea grijă ca ele să ajungă în această lume necredincioasă într-un mod cât mai eficient. Este foarte important să rămâi tare, pentru Fiul meu. Știu că suferi cu El, pentru El și prin El. Bucură-te, pentru că este bine așa. Ești binecuvântată, copila mea, pentru că ai fost aleasă pentru această îndatorire. Fii tare.

În fiecare zi să te rogi pentru călăuzire. Nu te teme, cu timpul vei fi tot mai tare. În fiecare zi eu sunt cu tine și cu familia ta. Duhul Sfânt se revarsă peste tine, ca să poți face public Adevărul despre Planul Tatălui meu pentru pământ.

Copila mea, lasă toate îndoielile deoparte. Aceste mesaje divine nu sunt din imaginația ta. Sfânta Scriptură care a fost profețită este pe cale să se împlinească.

Roagă-te pentru toți copiii lui Dumnezeu. Fiul meu iubit este rănit în fiecare zi. El este chinuit de păcatele omenirii. Suferința Sa a atins un nivel nemaiîntâlnit până acum de la moartea Sa pe Cruce.

Tu ai în tine energia și spiritualitatea de care ai nevoie, ca să realizezi, cu binecuvântarea lui Dumnezeu, misiunea ta. Purificarea ta s-a încheiat, ești gata pentru lupta ce te așteaptă.

Du-te, copila mea. Pune-ți pavăza, stai drept, ridică-ți capul și ajută în lupta împotriva celui rău. Să nu disperi dacă din când în când te simți izolată. Toți îngerii și sfinții - inclusiv Ioan Paul al II-lea, Sf. Faustina și Sf. Iosif - te conduc la fiecare pas.

Îți mulțumesc, copila mea, pentru credința ta. Ești o adevărată luptătoare și Dumnezeu Tatăl, ca și preaiubitul meu Fiu, te iubesc foarte mult. Ești una cu Isus și mâna ta este condusă de Duhul Sfânt.

Du-te, copila mea, și fă această lucrare folosind toate mijloacele ce-ți stau la dispoziție în această perioadă de mare importanță în istoria omenirii.

Dumnezeu să te binecuvânteze, copila mea.

Maria, Mama ta iubitoare, Regina Pământului am citit