Au fost găsite 1337 mesaje conform filtrelor de căutare.

1331. Mama Mântuirii: Rugați-vă pentru protecția Bisericii Fiului meu pe pământ

Marți, 10 februarie 2015 la ora 14:36

Iubiții mei copilași, este important ca voi toți să recitați rugăciunile Cruciadei și PreaSfântul meu Rozar ca parte a rugăciunilor voastre zilnice. Puteți spune oricare rugăciuni pe care le alegeți, nu... citește tot aici

Iubiții mei copilași, este important ca voi toți să recitați rugăciunile Cruciadei și PreaSfântul meu Rozar ca parte a rugăciunilor voastre zilnice. Puteți spune oricare rugăciuni pe care le alegeți, nu neapărat toate rugăciunile, ci pe acelea care sunt conforme cu dorințele voastre. PreaSfântul meu Rozar trebuie recitat zilnic, împotriva influenței celui rău.

Rugăciunea vă aduce mai aproape de Dumnezeu și protejează sufletele tuturor celor care cer protecția Fiului meu împotriva puterii înșelătorului. Rugăciunea este arma cea mai puternică împotriva răului și nu trebuie să subestimați niciodată puterea pe care ea o aduce.

Rugați-vă pentru protecția Bisericii Fiului Meu pe pământ și cereți-i Fiului meu să acorde Îndurare fiecăruia dintre cei care încearcă să o răstignească. Această Biserică – Trupul și Templul Fiului meu – este calea prin care i se va aduce toată slava lui Dumnezeu. Învățăturile, Cuvântul și Sfânta Euharistie – care este Trupul și Sângele Fiului meu, Isus Cristos – au fost Daruri oferite omenirii pentru salvarea sufletelor. Trebuie să susțineți Adevărul și să vă pregătiți să acceptați Milostivirea Fiului meu.

Vă rog cu insistență să vă rugați pentru sufletele care resping Adevărul și să Îl implorați pe Fiul meu să reverse Milostivirea Sa asupra sufletelor lor. Fiul meu este Viața. Toată Viața provine de la El. Dacă Îl respingeți pe Fiul meu voi nu veți susține viața în Împărăția Sa ce va veni.

Fiul meu mi-a cerut să pledez pentru rugăciunile voastre pentru sufletele celor care Îl vor respinge pe El. El va asculta rugăciunile pe care voi le oferiți pentru toți cei dragi ai voștri și pentru cei care nu vor putea să accepte Lumina când ea va străluci ca un far și va acoperi umanitatea.

Sufletele care sunt aprinse cu iubire și umilință – necesare pentru a-L primi pe Fiul meu – se vor bucura. Cei care au întuneric în suflet vor ocoli Lumina căci pentru ei va fi dureros să vadă Adevărul. Rugați-vă din toată inima, acum și în fiecare zi de acum încolo, pentru sufletele care au cea mai mare nevoie de Milostivirea Fiului meu.

Fără rugăciunile voastre mulți vor fi pierduți și pentru eternitate vor tânji după compania Fiului meu, însă pentru ei El nu va mai fi de găsit.

Vă las cu iubirea mea, cu protecția și cu pacea mea. Vă rog, răspundeți la chemarea mea pentru salvarea sufletelor.

Iubita voastră Mamă,
Maica Mântuirii am citit


1332. Eu doar atât vă pot dezvălui înainte de a veni să despart oile de capre

Miercuri, 11 februarie 2015 la ora 15:16

Mult iubita Mea fiică, foarte mulți M-au scuipat în Față, M-au blestemat și M-au contestat când eram pe pământ și continuă să o facă până în ziua de azi.

Fiecare Dar care a fost oferit umanității prin... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, foarte mulți M-au scuipat în Față, M-au blestemat și M-au contestat când eram pe pământ și continuă să o facă până în ziua de azi.

Fiecare Dar care a fost oferit umanității prin văzători, vizionari și profeți ai lui Dumnezeu a fost respins de către majoritate. În curând omul va găsi cu dificultate Flacăra Adevărului, chiar dacă poate o va căuta. Dușmanii Mei se vor bucura și vor sărbători în timp ce Martorii Mei de pe pământ vor fi azvârliți la pământ și călcați în picioare. O, cât de nerecunoscătoare sunt inimile reci ale oamenilor și cât de puțină dragoste au ei pentru Mine.

Pedeapsa Mea va cădea curând și Eu îi voi separa pe cei a căror dragoste pentru Mine rămâne vie, de sufletele care Mă resping. Intervenția Mea va fi rapidă și vai de omul care Mă blestemă, pentru că îl voi arunca din Sânul Inimii Mele Sfinte și el va rămâne să rătăcească printre fiarele care bântuie pământul căutând sufletele după care tânjesc pentru a le putea distruge.

Astăzi Domnul tău a vorbit și astăzi este ziua în care vor începe schimbările care au fost prezise. Milostivirea Mea se va revărsa în torente uriașe în fața voastră, dar după aceasta voi vă veți alege singuri destinul. Cei care au permis urii să se cuibărească în sufletul lor Mă vor respinge fără ezitare. Cei cu suflete călduțe nu vor avea Harurile pentru a-Mi rămâne loiali Mie și ei de asemenea Mă vor respinge.

Eu v-am dat vouă Cuvântul, Adevărul, și mulți M-au blestemat din acest motiv. Doar atât vă pot dărui înainte de Măreața Zi. Acum luați ceea ce v-am dăruit și amintiți-vă fiecare Cuvânt, pentru că Timpul Meu este aproape și doar atât vă pot dezvălui înainte de a veni să despart oile de capre.

Aceia dintre voi care Mă blestemă vor fi blestemați. Aceia care cred în Mine vor avea Viață Veșnică. Suferiți în Numele Meu și Eu vă voi înălța în Împărăția Mea care va veni.

Ziua Primei Învieri se apropie și aceia care nu Mă vor accepta vor fi aruncați în afară pentru veșnicie. Mânia Mea este mare în aceste timpuri și dacă ați putea vedea griul murdar și sufletele întunecate ale acelora cu inimile călduțe, acest lucru v-ar face să plângeți. Din păcate, majoritatea sufletelor se află în întuneric și dacă ați vedea aceasta ați muri din cauza șocului, atât de gravă este starea sufletelor omenirii.

Al vostru Isus am citit


1333. Rugăciunea îl îngrozeste pe cel rău

Joi, 12 februarie 2015 la ora 18:00

Mult iubita mea fiică, le cer tuturor creștinilor din toate părțile lumii ca de acum să petreacă și mai mult timp în rugăciune, pentru puterea de a învinge păcatul care ștrangulează lumea, care aduce cu... citește tot aici

Mult iubita mea fiică, le cer tuturor creștinilor din toate părțile lumii ca de acum să petreacă și mai mult timp în rugăciune, pentru puterea de a învinge păcatul care ștrangulează lumea, care aduce cu sine suferință și lasă în urma sa tot felul de greutăți.

Păcatul poate fi distrus prin rugăciune. Rugăciunea este arma cea mai puternică împotriva răului și cu cât mai mult vă întoarceți spre Mine, Isus al vostru, cu atât mai mult pot Eu să îl înving pe dușmanul Meu. Eu nu vă cer vouă nimic ce ar putea să vă împovăreze inima, ci vă cer doar să Mă chemați pe Mine ca să-i ajut pe păcătoși să evite nelegiuirile care se pot ivi în inimile lor în orice moment.

Puterea lui satana este acum în acel punct în care el îi manevrează cu ușurință pe cei care nu au credință sau încredere în Dumnezeu. El îi îmboldește și îi ispitește cu orice ocazie. În ochii lui satana, omul este imaginea în oglindă a lui Dumnezeu, care l-a creat pe om după Chipul și Asemănarea Sa. Satana urăște fiecare ființă umană cu o intensitate care v-ar putea tăia răsuflarea. Doar omul care rămâne vigilent la tacticile lui poate vedea Adevărul, căci răul poate lua multe forme. Doar omul care este deschis spre Cuvântul lui Dumnezeu – care Îl cunoaște și Îl iubește pe El – poate să pareze influența înșelătorului prin puterea rugăciunii.

Rugăciunea îl îngrozește pe cel rău și slăbește strânsoarea pe care el o are asupra omenirii. Rugăciunea este mai puternică decât sabia folosită în luptă, pentru că ea nu doar îl rănește ci chiar îl distruge pe dușman.

Isus al vostru am citit


1334. Misiunea Mea de a salva umanitatea este aproape completă

Vineri, 13 februarie 2015 la ora 18:00

Mult iubita Mea fiică, prin Puterea Prea Sfintei și Binecuvântatei Treimi, Eu declar că v-am dat Adevărul. Eu v-am umplut inimile și sufletele cu Darurile promise omenirii prin Cartea Adevărului.

Acum,... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, prin Puterea Prea Sfintei și Binecuvântatei Treimi, Eu declar că v-am dat Adevărul. Eu v-am umplut inimile și sufletele cu Darurile promise omenirii prin Cartea Adevărului.

Acum, să luați Darul Meu al Adevărului, împreună cu toate celelalte Daruri date vouă prin această Misiune, și să le acceptați cu recunoștință. Trăiți Cuvântul lui Dumnezeu. Acceptați aceste Mesaje și trăiți-vă viața conform cu acestea.

Misiunea Mea de a salva umanitatea este aproape completă. Rămășița s-a format. Vi s-au dat Darurile Peceții Dumnezeului celui Viu, ale Medaliei Mântuirii și ale Cruciadei de Rugăciune. Ele vor fi armura voastră împotriva dușmanului Meu. De acum încolo Eu voi vorbi cu voi doar din când în când și numai prin intermediul Rămășiței. Acum voi sunteți pregătiți să vă luați armura și să luptați pentru a păstra în viață Cuvântul Meu în locurile pustiirii.

Planul Meu este acela de a Mă asigura că voi toți răspândiți Cuvântul Meu și contemplați ceea ce Eu v-am dat. Eu nu voi părăsi niciodată Misiunea Mea finală, pentru că aceasta este imposibil. Fiți răbdători și încredeți-vă total în Mine. Aceste Mesaje vă vor aduce mare mângâiere și consolare în zilele de mari încercări spirituale. Fiți recunoscători pentru Milostivirea Mea.

Duhul Sfânt vă va ghida și vă va proteja iar Eu vă voi da mângâierea de care veți avea nevoie pentru a rezista în fața dificultăților pe care le veți avea de înfruntat în vremurile care vin.

Vă mulțumesc, micuții Mei, pentru că ați acceptat Intervenția Mea. Acum depinde de voi să răspândiți Adevărul. Eu vă iubesc, vă prețuiesc și aștept cu dor Ziua Cea Mare a Domnului când Eu voi uni lumea și vă voi conduce în Noua Mea Împărăție de pe pământ.

Vă binecuvântez și vă dau curaj, înțelepciune, cunoaștere și Haruri pentru a continua Lucrarea Mea pe pământ.

Mult iubitul vostru Isus,
Mântuitorul și Răscumpărătorul omenirii am citit


1335. Mama Mântuirii: Curaj, dragii mei copilași, totul este în Mâinile Fiului meu

Marți, 17 februarie 2015 la ora 17:00

Dragii mei copilași, vi s-au dat Rugăciunile, Darurile și armura pentru a merge înainte în pregătirea pentru A Doua Venire a scumpului meu Fiu, Isus Cristos.

Rămășița Sa a fost formată și ea va continua... citește tot aici

Dragii mei copilași, vi s-au dat Rugăciunile, Darurile și armura pentru a merge înainte în pregătirea pentru A Doua Venire a scumpului meu Fiu, Isus Cristos.

Rămășița Sa a fost formată și ea va continua să crească peste tot în lume, astfel ca sufletele să poată fi salvate. În timpurile ce vor urma, Rămășița lui Dumnezeu din orice colț al lumii va păstra Adevărul Sfântului Său Cuvânt. Rămășița, binecuvântată cu darurile Duhului Sfânt, va domoli prin rugăciunea și sacrificiile ei mânia lui Dumnezeu, atunci când Marea Zi a Domnului va coborî asupra lumii.

Nu trebuie să uitați niciodată că Dumnezeu vă iubește pe fiecare, însă din cauza opoziției care va fi arătată față de copiii lui Dumnezeu, vouă nu vă va fi ușor să rămâneți fideli Cuvântului.

Rămășița lui Dumnezeu, indiferent de crez sau națiune, se va uni în zilele care vin, când va fi suprimată orice mențiune a Cuvântului Sfânt. Dumnezeu va comunica cu voi prin această Misiune atunci când veți avea nevoie de mângâiere, astfel ca El să poată să reverse asupra voastră Harurile necesare pentru a vă susține credința.

Curaj, dragii mei copilași, totul este în Mâinile Fiului meu, Cel care va căuta fiecare suflet, inclusiv pe cei mai împietriți dintre voi. Iubirea mea pentru voi toți este infinită și doresc ca voi să folosiți pentru salvarea sufletelor fiecare Dar dat vouă prin Sfintele Evanghelii și prin aceste Mesaje.

Dumnezeu nu își va părăsi niciodată Rămășița și, prin grupurile voastre de rugăciune ca și prin toate celelalte grupuri de rugăciune care provin din comunicare mea cu lumea prin alte misiuni, sufletele pot și vor fi salvate.

Consolați-vă unii pe alții în momentele de încercare spirituală și Dumnezeu vă va ghida la fiecare pas al drumului. Eu, Mama Mântuirii, voi rămâne protectoarea voastră și voi răspunde fiecărei cereri pe care mi-o faceți. Eu voi rămâne alături de voi până în Ziua în care Fiul meu va reveni ca să revendice Împărăția Sa de pe pământ.

Vă mulțumesc că răspundeți cu credință, speranță și încredere chemării mele și a Fiului meu.

Preaiubita voastră Mamă,
Mama Mântuirii am citit


1336. Devotații Mei slujitori sfințiți care rămân loiali Cuvântului Meu se vor ridica și vă vor călăuzi

Miercuri, 04 martie 2015 la ora 22:12

Mult iubita Mea fiică, Glasul Meu a fost redus la tăcere de spiritul întunericului tocmai când omenirea avea mai mare nevoie de Mine.

Bătălia spirituală este acerbă și este dusă de Împărăția Mea împotriva... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, Glasul Meu a fost redus la tăcere de spiritul întunericului tocmai când omenirea avea mai mare nevoie de Mine.

Bătălia spirituală este acerbă și este dusă de Împărăția Mea împotriva forțelor celui rău. Totuși mulți oameni sunt orbi la toate acestea pentru că spiritul răului răspândește o nouă falsă doctrină care, în aparență, va fi văzută ca fiind populară, admirată, salutată și aplaudată de aceia care pretind că rostesc Cuvântul Meu, însă aceasta nu vine de la Mine.

Cel rău este precaut, viclean și prefăcut, astfel că atunci când agenții săi prezintă o nouă abordare a Învățăturilor Mele, voi puteți fi siguri că ele vor fi înfățișate într-un mod ademenitor care va părea a fi corect. Puterea dușmanilor Mei înăbușă Credința poporului Meu, care nu vede ce i se pune în față.

Confuzia nu vine de la Mine. Cuvântul Meu este clar, Învățăturile Mele sunt veșnice. Omenirea a îmbrățișat umanismul și ateismul ca substitut al Meu. Eu am fost dat la o parte și numai anumite părți ale Cuvântului Meu sunt tolerate, în timp ce alte părți ale sale au fost răstălmăcite pentru a se potrivi nevoilor păcătoșilor care vor să-și justifice nelegiuirile. Ei pot să-și aprobe între ei ereziile, însă Eu sunt atoatevăzător și Eu îi voi judeca pe Creștini după felul în care ei resping Cuvântul Meu și după cum adoptă faptele care sunt împotriva Mea.

În lume Creștinii sunt degrabă ostracizați și vor îndura o mare suferință din cauza urii care există în lume împotriva Mea. Eu sunt disprețuit de cei care odată Mă cunoșteau dar care acum M-au respins. Abia dacă mai sunt tolerat de către cei care știu Cine Sunt Eu dar care resping unele dintre Învățăturile Mele din cauză că Adevărul îi deranjează.

Eu am fost ocolit de mulți în Timpul Meu de pe pământ, mai ales de către acele suflete orgolioase care păstoreau Turma Mea în temple. Ei predicau Cuvântul lui Dumnezeu dar nu le plăcea să audă Adevărul de pe Buzele Mele, ale Adevăratului Mesia.

Astăzi, există slujitori ai Mei neloiali care nu aderă la Adevăr. Mulți dintre ei nu mai acceptă Cuvântul Meu Sfânt care, asemeni apei unui izvor, este limpede precum cristalul. Ei au murdărit apa care țâșnește din Duhul Sfânt, iar sufletele inocente vor bea din ea. Adevărul va fi distorsionat și mulți vor fi forțați să înghită doctrina întunericului, care va străluci orbitor precum o stea luminoasă. Noua doctrină falsă nu va avea nimic de-a face cu Mine și numai cei care cred în Preasfânta Biblie și care refuză să se abată de la ea vor găsi Viața Veșnică.

Eu am venit să vă aduc Adevărul pentru a vă salva iar voi pentru asta M-ați răstignit. Totuși, prin Moartea Mea pe Cruce, Eu am învins moartea. Tot ce am făcut Eu era pentru voi și tot ceea ce rezultă din Victoria Mea asupra morții tot al vostru este. Viața trupului devine a voastră când credeți în Mine iar sufletul vostru va trăi veșnic. Însă dacă Mă respingeți înainte de A Doua Mea Venire, nu veți fi pregătiți să Mă primiți. Dacă acceptați minciunile deși deja cunoașteți Adevărul Cuvântului Meu, veți cădea în disperare. Iar acum Eu voi fi răstignit încă o dată și de data asta puțini vor jeli Trupul Meu – Biserica Mea – deoarece, pe când voi veni Eu în Ziua cea Mare, voi Mă veți fi părăsit. Veți uita de Mine, însă impostorul va fi idolatrizat, adorat și aplaudat precum un rege, în timp ce Eu voi zăcea aruncat în șanț și călcat în picioare.

Numai prin Puterea Duhului Sfânt vor fi capabili adevărații Mei discipoli să reziste în această bătălie pentru suflete, iar Eu vă dau toate Harurile pentru a vă deschide ochii spre Adevăr și pentru a împiedica înșelăciunea să vă devoreze.

Devotații Mei slujitori sfințiți, care rămân loiali Cuvântului Meu, se vor ridica și vă vor călăuzi pe Calea Adevărului. Acești curajoși slujitori sfințiți ai Mei vor primi Haruri extraordinare pentru a le da creștinilor posibilitatea să vadă clar diferența dintre bine și rău. Prindeți curaj, voi toți, și să știți că aceste Haruri sunt acum revărsate asupra acestor slujitori ai Mei, căci fără să fiți conduși de ei vouă v-ar fi foarte greu să proclamați Adevărul.

Eu vă iubesc pe toți. Eu nu vă voi părăsi niciodată. Vă trag spre Mine și insist să recitați Rugăciunile Cruciadei Mele pentru a primi Binecuvântările care vă sunt necesare în călătoria ce vă așteaptă. Duhul Sfânt se odihnește asupra voastră și voi veți fi înzestrați cu toate Darurile posibile pentru a vă susține devotamentul față de Mine.

Întotdeauna chemați-Mă să vă ajut, să vă dau curaj, tărie și capacitatea de a-i trata pe dușmanii voștri cu iubirea și compasiunea necesare dacă este să deveniți adevărați discipoli ai Mei. A-i iubi pe dușmanii Mei nu înseamnă însă a le accepta ereziile. Vă cer de asemenea să refuzați să vă implicați în orice fel de ură în Numele Meu Sfânt.

Proclamați Cuvântul Meu. Nu este nevoie să îl apărați.

Iubitul vostru Isus Cristos,
Salvatorul și Mântuitorul întregii Omeniri am citit


1337. Niciodată până acum, de la Crucificarea Mea încoace, Creștinătatea nu a îndurat o asemenea persecuție

Miercuri, 06 mai 2015 la ora 22:31

Multiubita Mea fiică, Lacrimile Mele curg în valuri mari în acest moment când Cuvântul Sfânt al lui Dumnezeu este rupt în bucăți.

Iubirea pentru Mine, Isus Cristos, s-a risipit și spiritul Bisericii Mele... citește tot aici

Multiubita Mea fiică, Lacrimile Mele curg în valuri mari în acest moment când Cuvântul Sfânt al lui Dumnezeu este rupt în bucăți.

Iubirea pentru Mine, Isus Cristos, s-a risipit și spiritul Bisericii Mele s-a ofilit într-atât încât curând va deveni nimic altceva decât un deșert. Va deveni lipsit de viață și numai adevărata credință din Biserica Mea va mai ține ritmul constant al bătăilor Inimii Iubirii Mele, în timp ce orice lucru care o înconjoară va deveni uscat, și ultima picătură de viață îi va fi stoarsă.

Niciodată până acum, de la Crucificarea Mea încoace, Creștinătatea nu a îndurat o asemenea persecuție cauzată de disprețul pentru Cuvântul lui Dumnezeu.

Tot ceea ce este considerat sacru în Împărăția Tatălui Meu din Cer este decimat de om, a cărui inimă nu mai simte iubirea pentru Creatorul Său, Dumnezeu cel Preaînalt. Cei care Îi rămân credincioși Lui și care Îl iubesc și Îl prețuiesc pe El, vor simți Suferința Sa în inimile lor ca pe o sabie care străpunge și produce o mare suferință, dar nu ucide. Cei cu adevărată iubire față de Dumnezeu nu vor putea să se separe de El deoarece ei sunt legați de El cu un cordon ombilical care nu poate fi rupt.

Dumnezeu, prin Milostivirea Sa, îi va distruge pe dușmanii Săi care încearcă să fure sufletele celor care au numele scris în Cartea Vieții. Timpul Meu aproape că este asupra voastră.

Să nu renunțați niciodată la speranță, să nu disperați, atunci când asistați la lucrările dușmanului Meu și vedeți viteza cu care viclenele lui căi nelegiuite sunt acceptate de sufletele care nu bănuiesc nimic. Eu sunt în primul rând Dumnezeul Mult-răbdător și Milostivirea Mea va fi revărsată din abundență peste rasa umană printre flăcările Iubirii Mele. Aceste flăcări vor insufla celor care s-au depărtat de la Mine o reînnoire a credinței în Mine, și îl vor distruge pe satana și pe fiecare demon și înger căzut care țin ostatice acele sufletele care îmi aparțin Mie, dar s-au separat de Mine.

Timpul Meu va sosi, însă nu înainte ca lumea să vadă semnele prezise în Cartea Revelațiilor și în Cartea Adevărului. Nu vă temeți de Mine. Pregătiți-vă pentru Mine. Respingeți falsele promisiuni făcute de dușmanii Mei. Rămâneți întotdeauna fideli Cuvântului Meu. Dușmanii Mei nu vor face niciodată parte din Împărăția Mea. Iubiții Mei credincioși, inclusiv cei care Mă vor chema în timpul Avertismentului, nu vor muri niciodată. Căci a lor este Noua Împărăție – Împărăția Mea – Cea promisă Mie, Mesia, Regele tuturor timpurilor – o lume fără de sfârșit.

Poate că acesta este un timp al confuziei, al divizării, al tristeții și al dorinței celor care Mă reprezintă pe acest pământ – de a proclama Adevărul. Dar să știți aceasta: Eu sunt Adevărul. Adevărul nu moare niciodată. Împărăția Mea este veșnică și voi, iubiții Mei copii, Îmi aparțineți Mie. Stați aproape de Mine. Eu vă voi conduce la moștenirea voastră de drept. Încredeți-vă în Mine. Ascultați-Mă în aceste mesaje – Cartea Adevărului. Ea este Darul lui Dumnezeu pentru voi, ca astfel voi să nu uitați niciodată Promisiunea Mea de a veni din nou să-i judec pe cei vii – cei în viață pe pământ, cât și pe cei care au murit întru Harul Meu.

Eu vă voi arăta acum semne de tot felul, pretutindeni în lume. Cei care sunt binecuvântați cu Darul Duhului Sfânt vor ști că acestea v-au fost trimise vouă din Porunca Preaiubitului Meu Tată.

Mergeți în Pace. În aceste timpuri ascultați-Mă pe Mine numai prin aceste mesaje.

Eu vă iubesc cu pasiune pe toți și v-am revendicat ca fiind ai Mei. Nici un om să nu încerce să fure nici măcar un suflet de la Mine pentru că va suferi chinurile veșnice pentru faptele sale.

Al vostru Isus am citit