Au fost găsite 1334 mesaje conform filtrelor de căutare.

4. Al doilea mesaj al Sfintei Fecioare

Joi, 11 noiembrie 2010 la ora 12:20

Tu, copilă puternică a lui Dumnezeu, ești foarte specială. Întotdeauna Eu voi lucra împreună cu tine, pentru că tu ai văzut deja, aici pe Pământ, ambele fețe ale vieții. Tu, copila Mea, trebuie să înț... citește tot aici

Tu, copilă puternică a lui Dumnezeu, ești foarte specială. Întotdeauna Eu voi lucra împreună cu tine, pentru că tu ai văzut deja, aici pe Pământ, ambele fețe ale vieții. Tu, copila Mea, trebuie să înțelegi ce înseamnă Lucrarea lui Dumnezeu.

Fii binecuvântată, copilă iubită, și mulțumesc. Da, dulcea mea copilă, ți s-au dat haruri pentru Lucrarea ta. În momentul în care Duhul Sfânt a intrat în inima ta, ai fost pregătită pentru Lucrare.

Iubirea mea necondiționată pentru tine te va face mai puternică pe zi ce trece. Te rog să nu fii îngrijorată, pentru că îngrijorarea este un simțământ negativ și nu face decât să te tragă înapoi. În fiecare zi să te rogi către Mine, Mama ta Cerească. Eu niciodată nu te voi părăsi și nu te voi dezamăgi în Lucrarea ta.

Tu, dulcea mea copilă, ai primit un dar cu totul deosebit și acum trebuie să îl folosești așa cum numai tu știi cum. Da, copila mea, înțeleg că acest lucru este acum înspăimântător pentru tine. Însă întotdeauna să fii sigură că sunt cu tine la fiecare pas. Pacea să fie cu tine.

În inima ta eu voi locui, întotdeauna. Fii binecuvântată, copilă, și-ți mulțumesc că Mi-ai răspuns.

Mama Păcii și a Speranței, Maria am citit


3. Omenirea stă în fața purificării finale

Joi, 11 noiembrie 2010 la ora 00:20

Da, preaiubita Mea fiică, Sunt Eu. Tu și cu Mine vom lucra împreună pentru a pregăti lumea pentru acele timpuri care vor veni peste omenire pe măsură ce Pământul se confruntă cu purificarea finală. Este... citește tot aici

Da, preaiubita Mea fiică, Sunt Eu. Tu și cu Mine vom lucra împreună pentru a pregăti lumea pentru acele timpuri care vor veni peste omenire pe măsură ce Pământul se confruntă cu purificarea finală. Este foarte important ca această purificare să aibă loc, căci fără ea nu poate fi viață veșnică pentru copiii Mei. Vor fi dificultăți prin care trebuie să treacă toți copiii Mei, dar mai ales discipolii Mei, pentru că aceasta face parte din lupta care trebuie dusă pentru salvarea sufletelor.

Liniștește-te. Permite ca iubirea Mea să-ți inunde inima, fiica Mea. Primește-o ca pe un Dar de la Mine. Poate vei fi surprinsă, însă Eu sunt familia ta. Tu ești acasă, cu Mine, în Împărăția Mea.

Acum ai de făcut o lucrare. Ține-Mă de mână și Eu te voi conduce pentru ca să-i aducem pe copiii Mei înapoi în Inima Mea Sfântă. Acum odihnește-te, copila Mea.

Iubitorul vostru Isus Cristos, Mântuitor vostru Iubitor am citit


2. Primul mesaj primit de la Mântuitorul nostru Isus Cristos

Marți, 09 noiembrie 2010 la ora 15:00

Iată, s-a apropiat timpul pentru ca tu să spui lumii că Dreptatea îi va lovi pe toți cei care Mă resping. Mila Mea nu cunoaște limite pentru cei care urmează Adevărul suferințelor Mele pe Cruce.

Bucurați... citește tot aici

Iată, s-a apropiat timpul pentru ca tu să spui lumii că Dreptatea îi va lovi pe toți cei care Mă resping. Mila Mea nu cunoaște limite pentru cei care urmează Adevărul suferințelor Mele pe Cruce.

Bucurați-vă, discipolii Mei care respingeți ispitele cu care vă confruntați zilnic. Alții, care întorc spatele Învățăturilor Mele, sunt orbi la ceea ce Am promis Eu atunci când Am murit pe Cruce pentru păcatele lor.

Simt o durere adâncă și mă simt neconsolat din cauza abandonării pe care o sufăr din partea iubiților Mei păcătoși pentru care Am renunțat la viața Mea pământească.

În aceste timpuri, pământul este acoperit de întuneric. Ei, discipolii Mei, suferă împreună cu Mine când privesc la această lume păcătoasă care a întors spatele nu doar Tatălui Ceresc, ci și Mie, care Am îndurat un mare sacrificiu pentru a-i salva pe ei de la osânda veșnică.

Sunt tulburat și plâng cu lacrimi amare de dezamăgire și tristețe, pentru modul în care Sunt respins și a doua oară. Îi rog pe discipolii Mei să se adune laolaltă în această perioada de suferință în lume. Trebuie să lase deoparte indiferența, să se roage și să se unească cu Mine pentru a-i putea ajuta pe cei ale căror suflete au fost furate de cel rău.

Încă mai este timp ca păcătoșii să se căiască. Nu există un drum simplu. Pocăința trebuie să pornească din inimă. Credincioșilor, nu vă temeți să vă înălțați vocile la unison pentru a declara Iubirea pe care Eu o am pentru lumea întreagă.

Creștini, musulmani, hinduși, evrei sau de acele religii create de mintea omeneasca supusă greșelii – Eu Vă rog încă o dată pe toți: deschideți-vă ochii la Adevăratul Cuvânt al lui Dumnezeu, Cel care vă trimite Cuvântul Său prin profeți. Adevărul este scris și documentat în Cuvântul Sfânt al Scripturilor și nimeni nu poate să-l corecteze, să-l schimbe sau să-l răstălmăcească pentru a se potrivi interpretărilor sale proprii.

Nu există decât un singur Dumnezeu. Puneți armele jos, deschideți-vă ochii și urmați-Mă spre Viața Veșnică.

Eu vă iubesc atât de mult încât Mi-am dat viața pentru voi. Ați uitat? Prin Milostivirea Mea Dumnezeiască vă implor încă o dată să vă întoarceți la Mine. Prin Milostivirea Mea, Eu Mă întorc pe pământ ca să încerc să vă ajut să priviți în inimile voastre în căutarea Adevărului. Nu-i permiteți înșelătorului să vă distrugă. Căutați Adevărul. Iubirea – iubirea adevărată – este calea către Împărăția Tatălui Meu.

Vă rog, amintiți-vă de Milostivirea Mea Divină. Vă iubesc pe toți și pe fiecare în parte. Rugați-vă pentru iertare, acum. Dați-Mi mâna și permiteți-Mi să vă conduc în Împărăția Tatălui Meu. Eu Mă voi întoarce pe Pământ, precum a fost profețit. Timpul întoarcerii Mele se apropie atât de repede încât pe mulți îi va surprinde nepregătiți. Foarte mulți vor fi așa de șocați și de luați pe nepregătite încât nu vor crede că se întâmplă cu adevărat. Profeții Mei nu mai au mult timp la dispoziție spre a pregăti omenirea pentru acest mare eveniment.

Credincioșii Mei, vă chem pe toți să luați în seamă Avertismentul Meu! Răspândiți Adevărul! Avertizați oamenii să se roage pentru Milostivirea Mea. Eu fac totul ca să salvez fiecare suflet căruia îi va părea rău de păcatele sale, chiar și în ultimă clipă a vieții sale.

Eu nu pot și nu Mă voi amesteca în libera lor voință. Vă implor să ascultați și să țineți cont de cuvintele Mele. Eu vă iubesc pe toți. Vă cer să vă rugați pentru convertire, înainte de Timpurile din urmă, care aproape că au sosit. Nu vreau să-i sperii pe cei care Mă urmează, însă acum vă implor pe toți să salvați suflete. Trebuie să reamintiți tuturor cât este de urgent să se detașeze de lucrurile lumești. În schimb, să caute smerenia simplă, lipsită de egoism și de idolatrie.

Oamenii simpli trebuie să dirijeze răspândirea Adevărul despre a Doua Venire a Mea.

Din cauza rapidei răspândiri a întunericului spiritual promovat prin ateism și prin răspândirea venerației satanei în lumea tristă și nerecunoscătoare de azi, sufletele simple, adevărații credincioși, trebuie să ia asupra lor această sarcină.

Rugați-vă pentru salvarea omenirii, acum, căci lumea se îndreaptă spre Marea Strâmtorare, așa cum a fost profețit în Sfânta Scriptură. Va depinde de liberul arbitru al oamenilor dacă sunt gata sau nu să caute iertarea păcatelor lor. Niciodată să nu se teamă. Iubirea Mea este infinit de Milostivă.

Mântuitorul vostru, Isus Cristos am citit


1. Primul mesaj al Sfintei Fecioare

Luni, 08 noiembrie 2010 la ora 08:33

(Acest mesaj anunță viitoarele profeții care urmau să fie primite de către vizionară, care în acel moment nu avea idee despre ceea ce i se va cere sa facă)

Copila mea, tu trebuie să faci o lucrare de mare... citește tot aici

(Acest mesaj anunță viitoarele profeții care urmau să fie primite de către vizionară, care în acel moment nu avea idee despre ceea ce i se va cere sa facă)

Copila mea, tu trebuie să faci o lucrare de mare responsabilitate și nu trebuie să lași pe nimeni să te oprească. Adevărul trebuie să iasă la lumină. Tu ai fost aleasă pentru a face aceasta. Copila mea, fii puternică. Ridică-ți privirea la Dumnezeu și roagă-L să te conducă, pentru a duce la bun sfârșit misiunea pe care ți-am încredințat-o.

Toți sfinții sunt alături de tine și te ajută în munca ta. Acele figuri pe care le-ai văzut vor fi cu toții în ajutorul tău, ca să poți transmite mesajele mele fără limite, pentru a putea fi auzite de către toată lumea (aici este vorba de imaginile sfinților, pe care vizionara le-a văzut în timpul viziunilor sale, însă nu știa cine ar putea să fie; mai târziu alții au identificat aceste poze; ex: Fer. Ioan Paul al II-lea, Sf. Faustina și încă două persoane, pe care nu le-au putut identifica). Ești mereu călăuzită. Nu va fi ușor dar ție îți place să perseverezi. Tot ce se întâmplă a fost profețit. Tu ești un instrument de comunicare a Cuvântului lui Dumnezeu către toți copiii Săi.

Nu uita niciodată că Dumnezeu îi iubește pe toți copiii Lui, chiar și pe păcătoșii care-L ofensează. Roagă-te ca El sa aibă Milă de toți și de fiecare în parte. Sfânta Familie se va reuni din nou. (Pauză... la acest punct am fost foarte surprinsă. Am întrebat-o pe Sfânta Fecioară: “am înțeles bine?” A zâmbit gingaș și a continuat...)

Ia creionul și scrie, este corect așa, și transmite acest mesaj înainte de a fi prea târziu.

Aceste mesaje sunt de la Dumnezeu și trebuie să fie respectate. Am încredere în tine că vei avea grijă ca ele să ajungă în această lume necredincioasă într-un mod cât mai eficient. Este foarte important să rămâi tare, pentru Fiul meu. Știu că suferi cu El, pentru El și prin El. Bucură-te, pentru că este bine așa. Ești binecuvântată, copila mea, pentru că ai fost aleasă pentru această îndatorire. Fii tare.

În fiecare zi să te rogi pentru călăuzire. Nu te teme, cu timpul vei fi tot mai tare. În fiecare zi eu sunt cu tine și cu familia ta. Duhul Sfânt se revarsă peste tine, ca să poți face public Adevărul despre Planul Tatălui meu pentru pământ.

Copila mea, lasă toate îndoielile deoparte. Aceste mesaje divine nu sunt din imaginația ta. Sfânta Scriptură care a fost profețită este pe cale să se împlinească.

Roagă-te pentru toți copiii lui Dumnezeu. Fiul meu iubit este rănit în fiecare zi. El este chinuit de păcatele omenirii. Suferința Sa a atins un nivel nemaiîntâlnit până acum de la moartea Sa pe Cruce.

Tu ai în tine energia și spiritualitatea de care ai nevoie, ca să realizezi, cu binecuvântarea lui Dumnezeu, misiunea ta. Purificarea ta s-a încheiat, ești gata pentru lupta ce te așteaptă.

Du-te, copila mea. Pune-ți pavăza, stai drept, ridică-ți capul și ajută în lupta împotriva celui rău. Să nu disperi dacă din când în când te simți izolată. Toți îngerii și sfinții - inclusiv Ioan Paul al II-lea, Sf. Faustina și Sf. Iosif - te conduc la fiecare pas.

Îți mulțumesc, copila mea, pentru credința ta. Ești o adevărată luptătoare și Dumnezeu Tatăl, ca și preaiubitul meu Fiu, te iubesc foarte mult. Ești una cu Isus și mâna ta este condusă de Duhul Sfânt.

Du-te, copila mea, și fă această lucrare folosind toate mijloacele ce-ți stau la dispoziție în această perioadă de mare importanță în istoria omenirii.

Dumnezeu să te binecuvânteze, copila mea.

Maria, Mama ta iubitoare, Regina Pământului am citit