Au fost găsite 1337 mesaje conform filtrelor de căutare.

31. Durerea și suferința Mea, azi

Miercuri, 22 decembrie 2010 la ora 02:40

Fiica Mea, Eu sufăr îngrozitor pentru păcatele omenirii și pentru cruda respingere a Existentei Mele, care este așa de obișnuită acum în lume, încât numărul credincioșilor care-Mi întorc spatele a cre... citește tot aici

Fiica Mea, Eu sufăr îngrozitor pentru păcatele omenirii și pentru cruda respingere a Existentei Mele, care este așa de obișnuită acum în lume, încât numărul credincioșilor care-Mi întorc spatele a crescut la proporții extraordinare.

Durerea, suferința și agonia sunt și mai mari când lumea serbează Crăciunul. Eu știu în Inima Mea că deși aceasta este cea mai importantă sărbătoare creștină, învățăturile Mele nu sunt proclamate așa cum ar trebui.

Fiica Mea iubită, trebuie să perseverezi în suferințele tale, atât ale minții cât și ale sufletului. Ele te vor aduce mai aproape de Inima Mea Sfântă doar atunci când înduri aceste încercări ale suferinței. Tu vei deveni în uniune cu Mine. Fiica Mea, roagă-te, roagă-te, roagă-te ca și alte suflete să atenueze agonia pe care Eu o îndur.

O, daca Aș putea să salvez sufletele rapid și să le îmbrățișez în Brațele Mele iubitoare, Inima Mea s-ar vindeca. Dar multe suflete nu se vor întoarce la Mine. Tu trebuie să lucrezi mult ca să-i convingi pe oameni despre Adevăr, fiica Mea. Niciodată, niciodată să nu renunți.

Tu ai fost plină de îndoieli, dar Eu știu că în străfundul inimii tu îți dai seama că aceste Mesaje de Milostivire, pentru salvarea sufletelor, vin într-adevăr de la Mine și de la Tatăl Meu Veșnic.

Perseverează, acceptă suferința, fii smerită, răbdătoare și acționează cu demnitate când ești provocată în numele Meu.

Du-te acum cu reînnoită vigoare, iubire și putere, ca să recâștigi sufletele copiilor Mei iubiți.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos am citit


32. De ce am devenit om

Vineri, 24 decembrie 2010 la ora 22:15

Fiica Mea iubită, mulțumesc că ai răspuns chemării Mele. Cu bucurie vorbesc cu tine în această sărbătoare deosebită a Nașterii Mele. Iubirea ce-mi umple Inima datorită credinței și abnegației arătate de... citește tot aici

Fiica Mea iubită, mulțumesc că ai răspuns chemării Mele. Cu bucurie vorbesc cu tine în această sărbătoare deosebită a Nașterii Mele. Iubirea ce-mi umple Inima datorită credinței și abnegației arătate de copiii Mei, e foarte valoroasă.

Acesta este timpul în care copiii Mei, din întreaga lume, să mediteze asupra vieții Mele pe pământ. Este un timp în care ei să se gândească la implicațiile reprezentate de Nașterea Mea, pentru întreaga omenire. Datorită Nașterii Mele, omenirea va căuta mântuirea. Prin Iubirea Tatălui Meu Veșnic, pentru toți copiii Lui, El a făcut această Jertfă supremă. Faptul că El a trebuit să vadă cum un prunc s-a născut, l-a privit cum crește de la copil la vârsta de adult, arată clar iubirea Lui și hotărârea de a-i salva pe toți copiii Lui. El îi iubește atât de mult pe toți copiii lui, încât Mi-a cerut să trăiesc viața unei ființe umane; cu toate că știa că Eu voi fi umilit și batjocorit, El a permis ca acestea să se întâmple.

Nașterea Mea e un Semn pentru toți că Dumnezeu, Tatăl Veșnic, îi iubește pe copiii Săi, așa de mult încât a făcut un uriaș Sacrificiu. Prin faptul că M-a lăsat să vin pe pământ, să trăiesc printre voi, El și-a arătat Compasiunea și dorința de a vă salva, permițând moartea Mea. Dacă El nu M-ar fi trimis pe Mine, omenirea nu putea fi salvată. Totuși, cei care Mă resping pe Mine sunt încă nesiguri de Adevărul promisiunilor făcute de Dumnezeu, Tatăl Veșnic. Confuzia e încă mare.

Ceea ce contează, acum, este ca omenirea să înțeleagă realitatea și promisiunile Noului Cer și Pământ, care au fost menite tuturor copiilor lui Dumnezeu. Acesta este cel mai mare Dar dintre toate, și este Darul pe care voi toți era menit să-l împărtășiți cu El, dacă satana nu ar fi distrus totul ispitind-o pe Eva.

Oamenii azi privesc Învățăturile Vechiului și Noului Testament, în multe privințe, ca pe niște povești de demult. Mulți nici acum nu înțeleg că Învățăturile conținute în Sfânta Scriptură au fost și sunt autentice. Întrucât în multe cazuri se face referire la evenimente care au avut loc în lumea spirituală, oamenilor le este greu să creadă că acestea s-ar fi putut întâmpla cu adevărat. Ei au ajuns la această concluzie deoarece evaluează conținutul prin gândire logică, bazat pe ceea ce se întâmplă pe pământ. Dar ei se înșală.

Venirea Mea pe pământ a fost planificată ca o ultimă șansă pentru a trezi lumea, ca astfel toți să își dea seama că Dumnezeu este atotiertător. Rolul Meu a fost să vă arăt vouă, prin Învățăturile și moartea Mea pe Cruce, drumul către Rai.

Așadar amintiți-vă, de Crăciun, că Nașterea Mea a fost pentru a vă ajuta să începeți să vă re-evaluați credința în Rai, la care aveți cu toții drept să fiți parte. Amintindu-vă viața Mea, acum vă puteți uni cu Mine în Împărăția Tatălui Meu, dacă vă deschideți inimile și Mă rugați să vă îmbrățișez încă odată.

Mântuitorul și Judecătorul vostru Drept, Isus Cristos am citit


33. Sărbătorind Crăciunul

Sâmbătă, 25 decembrie 2010 la ora 00:30

Fiica Mea iubită, de ce șovăi? Nu știi că ești îndrumată zilnic? Cu siguranță, tu simți în inima ta că tot ce trebuie să faci este să te așezi, să îți deschizi inima și, după puțin timp, vei auzi Mesajul... citește tot aici

Fiica Mea iubită, de ce șovăi? Nu știi că ești îndrumată zilnic? Cu siguranță, tu simți în inima ta că tot ce trebuie să faci este să te așezi, să îți deschizi inima și, după puțin timp, vei auzi Mesajul Meu.

Încrede-te în Mine. Abandonează-te. Ai încredere că atunci când îmi dai Mie toate temerile, îngrijorările, preocupările și întrebările, Eu le iau de la tine și îți răspund în consecință. Acum trebuie să-ți faci timp să iei aminte la aceste Mesaje foarte urgente pentru omenirea întreagă. Nu ezita să mergi înainte cu această Sfântă Lucrare.

Acum ia aminte, fiica Mea iubită: în timp ce creștinii din toata lumea se întorc să omagieze Nașterea Mea din Betleem, mulți doar arată respect, fără iubire reală în inima lor. Totuși, mulți vor ajunge aproape de Inima Mea. Alții doar vor da din cap, vor zâmbi, vor vorbi pe scurt despre semnificația acestui timp foarte important care sărbătorește cel mai mare Dar revărsat peste copiii Tatălui Meu încă de la începuturi. Totuși, când copiii Mei, discipolii Mei fideli sărbătoresc Crăciunul, ei sunt distrași de fastul și ceremonia asociată cu bunurile lumești.

Câți creștini explică copiilor lor semnificația Nașterii Mele? Câți își amintesc despre smerenia arătată de iubita Mea Mamă și de soțul său preasfânt, Sfântul Iosif? Câți înțeleg că Eu am devenit om pentru a salva rasa umană de la drumul spre iad? Acest mesaj simplu a fost răstălmăcit de-a lungul secolelor și a fost camuflat de ostentație.

Totuși, el a fost recunoscut de către creștinii devotați ca un timp în care să reflecteze la fidelitatea lor pentru Mine, Salvatorul lor. Vă rog, insist, copii, să folosiți această Sărbătoare ca să vă rugați pentru toți aceia din lume care trebuie să se trezească la realitatea că ei au o moștenire. Aceasta este acolo unde a fost rezervat un loc special pentru fiecare dintre ei, în Împărăția Tatălui Meu, dacă ei aleg să îl accepte.

Timpul Marelui Avertisment a fost decis

Atât de prinși sunt copiii Mei cu știrile, în fiecare minut al zilei, încât, deși ele poate le afectează viața, nu au nici o importanță pentru Viața Veșnică. Copii, este timpul pentru voi toți să vă examinați conștiința, acum, înainte de Marele Avertisment, care precede a Doua Venire a Mea. Folosiți rugăciunea în cuvintele voastre simple, că să cereți călăuzire Divină.

Timpul Marelui Avertisment este acum decis. Fiți vigilenți. Stați de veghe.

Mântuitorul vostru Divin și Judecător Drept, Isus Cristos am citit


34. Învățători și profeți falși

Sâmbătă, 25 decembrie 2010 la ora 10:30

Eu sunt Începutul și Sfârșitul. Prin Mine, Tatăl Veșnic a creat lumea și tot prin Mine ea se va sfârși. Eu sunt Lumina și Mântuitorul care îi aduce pe toți cei care cred în Mine în Paradisul promis. Toți... citește tot aici

Eu sunt Începutul și Sfârșitul. Prin Mine, Tatăl Veșnic a creat lumea și tot prin Mine ea se va sfârși. Eu sunt Lumina și Mântuitorul care îi aduce pe toți cei care cred în Mine în Paradisul promis. Toți cei care, în ciuda tuturor Învățăturilor Mele și a eforturilor profeților Mei, tot refuză să Mă accepte, nu vor intra în Împărăția Tatălui Meu.

Aceia dintre voi care ați primit Darul Adevărului, prin Scriptură, trebuie să vă deschideți ochii, acum, și să acceptați Învățăturile Mele și profețiile date profeților Mei. În sfârșit se apropie timpul când Eu Mă voi reîntoarce pe pământ să îi revendic pe credincioșii Mei iubiți. Prin profeții moderni, Eu, din păcate, voi fi respins și acum. Voi toți trebuie să ascultați și să citiți Mesajele de la Mine, care vă sunt date din Milostivirea Mea, și să înțelegeți semnificația lor.

Învățăturile Mele nu s-au schimbat niciodată

Trebuie să vă reamintiți că învățăturile Mele sunt aceleași dintotdeauna. Cei care vin în numele Meu trebuie studiați cu atenție deosebită. Dacă proclamă Cuvântul Meu, atunci ei sunt din Lumină. Când vedeți că Învățăturile Mele sunt schimbate, în orice mod care pare ciudat, atunci îndepărtați-vă. Nu ascultați. Acești oameni nefericiți au fost ispitiți de cel rău să falsifice voit Învățăturile Mele, ca să vă îndepărteze și să vă deruteze.

Orice doctrină care nu are originea în Sfânta Scriptură și care susține că proclamă Adevărul, este o minciună. Acesta este un păcat împotriva Mea și este un atac grav asupra Mea și a Tatălui Meu Veșnic.

Falși mesia

Acești falși învățători vor începe să se facă cunoscuți în lumea întreagă, curând. Îi veți găsi peste tot, strigând din toate puterile. Căutând atenție. Unii îi vor impresiona în așa măsură pe copiii Mei, încât până și discipolii Mei adevărați vor crede că ei au puteri divine speciale. Unul, în special, se va exalta pe sine în așa înălțimi încât oamenii vor crede greșit că el este Mesia.

Va fi nevoie de mare curaj, gândire proprie și putere pentru copiii Mei, ca să rămână cu Mine și să-Mi permită să-i conduc prin această junglă periculoasă plină de demoni. Demonii, eliberați acum de satana pe măsură ce timpurile de pe urmă încep să se desfășoare, vor veni deghizați ca profeți și credincioși ai Mei. Ei acum complotează să-i ia la țintă pe adevărații Mei vizionari, văzători și profeți. Vor încerca să-i seducă cu false doctrine. Ei vor denatura Adevărul pentru a se potrivi căilor lor imorale, ceea ce din afară va fi greu de observat. Credincioșii Mei fideli, slujitori sfințiți și profeți vor ști imediat cine sunt acești oameni răi. Pentru ei, declarațiile lor vor fi dureroase și neliniștitoare, dar ceea ce va provoca teroare în inimile lor va fi faptul că foarte mulți creștini vor cădea victimă personalității lor fermecătoare. Vor fi atât de convingători, încât îi vor atrage în înșelătoria lor malefică chiar pe slujitorii sfințiți, care și-au dedicat viața Mie și Tatălui Meu Veșnic.

Chem pe creștini să reziste

Discipoli devotați ai Mei, binecuvântați cu harurile Duhului Sfânt, Eu va chem, acum. Luați arma credinței și fiți tari. Provocați-i. Învățați-i pe oameni Adevărul, reamintindu-le mereu Adevărul conținut în cartea Tatălui Meu – Cartea Adevărului. Aceste Învățături vor rămâne pentru totdeauna.

Poate că vă va fi greu, copiii Mei, să vă împotriviți lor și să fiți luați în seamă, însă acum ascultați-Mă pe Mine. Dacă faceți asta, veți ajuta sufletele. Frații și surorile voastre din lume sunt familia voastră. Eu vă voi aduce pe toți cu Mine în Paradisul pe care l-am promis tuturor copiilor Mei. Vă rog, vă rog, ajutați-Mă ca nici unul dintre voi să nu rămână pe dinafară. Inima Mea se va frânge dacă nu voi putea să-i salvez pe toți copiii Mei dragi. Prin rugăciunile, sacrificiile și perseverența din partea discipolilor Mei de pretutindeni, Voia Mea se va împlini.

Luați Potirul Mântuirii, acum, în Numele Meu. Urmați-Mă. Lăsați-Mă să vă îndrum pe toți. Lăsați-Mă să vă îmbrățișez în Inima Mea ca uniți să putem salva omenirea de înșelător.

Amintiți-vă. Eu iubesc atât de mult pe fiecare dintre copiii Mei, încât victoria, fără să-i aduc pe toți la Viața Veșnică, ar fi dulce-amară și Mi-ar rupe Inima.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă acum toți, și amintiți-vă cuvintele: Eu sunt Alfa și Omega.

Al vostru iubit Mântuitor Isus Cristos, Regele Pământului și Judecătorul Drept al omenirii am citit


35. Avertisment credincioșilor, să nu-i refuze pe profeții adevărați

Marți, 28 decembrie 2010 la ora 11:00

Fiica Mea iubită, tu acum primești ultimele Mesaje pentru omenire, ca acestea să fie înțelese înainte de sfârșitul vremurilor, pentru ca sufletele să fie salvate.

Un vast număr de îngeri sunt acum răsp... citește tot aici

Fiica Mea iubită, tu acum primești ultimele Mesaje pentru omenire, ca acestea să fie înțelese înainte de sfârșitul vremurilor, pentru ca sufletele să fie salvate.

Un vast număr de îngeri sunt acum răspândiți în întreaga lume, așa cum a fost profețit, pentru a pregăti pământul pentru Revenirea Mea. Mulți dintre acești îngeri sunt prezenți sub formă umană și ca și tine, fiica Mea iubită, ei au ales acest rol.

Dezvoltarea lor până la naștere a fost planificată pentru a se îmbina cu Marele Avertisment și timpurile de pe urmă. La fel, demonii sloboziți din iad sunt dezlegați. Ei, când se prezintă pe pământ, o fac prin ispite și minciuni. Ei îi atrag pe copiii Mei care sunt deschiși influenței lor. Ei infectează acele suflete care sunt deja în întuneric. Ei intră în spiritul lor mințindu-i și convingându-i că este o prostie credința lor în Mine și în Tatăl Meu Veșnic.

Acești oameni nu au nicio caracteristică exterioară pe care să o asociați cu ceea ce voi considerați a fi rău. Dimpotrivă, ei vor apărea ca niște oameni inteligenți, deștepți și influenți. Ei vor fi foarte convingători când vor predica ceea ce copiii Mei buni cred că este adevărul. Din păcate, în inima lor nu este iubire, iar voi trebuie să fiți în gardă față de învățăturile lor.

Acum vreau să îi chem pe credincioșii Mei. Voi, copiii Mei, prin credința și rugăciunile voastre, ați primit Darurile pe care Eu le-am promis tuturor celor ce Mă urmează. Vi s-au dat diferite Daruri, și fiecare Dar este conceput pentru a răspândi Cuvântul Meu în diferite moduri.

Evaluarea vizionarilor

Pe cei cărora Eu le dau Darul cunoașterii care să vă ajute să-i identificați pe aceia care vin în numele Meu sau pe aceia care vin în numele satanei – vă rog să fiți foarte atenți. Este corect să fiți prudenți cu profeții falși. Dar niciodată, niciodată să nu-i condamnați pe aceia care spun că vin în Numele Meu, fără să examinați temeinic mesajele lor. Niciodată să nu judecați Mesajele trimise de Mine pe baza “aparențelor exterioare”. Dacă un om spune că vine în numele Meu, să nu presupuneți că judecata voastră față de el este desăvârșită. Fiți prevăzători față de astfel de profeți, care sunt ironizați și provoacă revoltă când spun că ei primesc mesaje divine de la Mine sau de la Binecuvântata Mea Mamă.

Să nu cădeți în ispita de a îi judeca imediat, înainte să fi ascultat cu atenție mesajele lor. Aceste Mesaje nu numai că vor face referire la Învățăturile Mele, ci vor face referire la Cuvântul Meu și vor fi pline de iubire. Ele vă vor învăța cum să vă trăiți viața în Numele Meu pentru a obține mântuirea.

Niciodată să nu vă speriați atunci când profeții Mei spun că primesc mesaje referitoare la evenimente viitoare, pe care nu le pot dezvălui. Nu încercați să comiteți păcatul prejudecății, analizând aceste Mesaje în funcție de clasa socială căreia îi aparțin acești profeți. Unora le lipsește educația. Alții dimpotrivă, se exprimă clar. Mulți nu vor corespunde cu ceea înțelegeți voi că înseamnă o persoană “sfântă”.

Dar sunt metode prin care vă puteți asigura de autenticitatea lor. Cei care comunică cu Mama Mea iubită, în cele mai multe cazuri, vor prevesti aparițiile pe care Ea le prezice, cu dată și oră fixă. Multe incidente vor fi văzute de cei care iau parte la aceste apariții. În cazul în care Mesajele Mele sunt cele care se comunică omenirii, ele vor fi date lumii fără ca profetul să caute gloria proprie.

A-i judeca pe oameni

În sfârșit, credincioșii Mei, în ciuda devoțiunii lor față de Mine, tot îi vor desconsidera pe aceia care profețesc evenimente viitoare și-i vor calomnia pe aceia care sunt binecuvântați cu puterea de vindecare a Duhului Sfânt. Opriți-vă și treziți-vă din somnolența voastră tihnită. Acești profeți vor tulbura rutina voastră deoarece nu se potrivesc confortabil cu grupul vostru sfânt. Ei nu se vor potrivi în tiparele la care voi vă așteptați. Luați aminte: dacă îi veți judeca pe acești oameni din auzite sau din bârfele și insinuările altor persoane, sunteți vinovați de păcat. Păcatul săvârșit împotriva profeților Mei Mă supără profund. Când îi respingeți pe profeții și vizionarii Mei adevărați, Mie Îmi întoarceți spatele.

Totuși aceasta este exact ce se întâmplă azi în lume, când tot mai mulți vizionari ies la lumină. (în public). Nu este ușor pentru credincioșii Mei. Amintiți-vă că înainte să judecați trebuie să citiți mesajele profeților Mei și aici Mă refer și la cele care poate provin de la profeți falși. Rugați-vă pentru călăuzire când citiți aceste mesaje. Mesajele adevărate vor fi pline de iubire. Totuși ele vor fi ferme prin autoritatea lor. Mesajele care sunt contrare la tot ce ați învățat despre Învățăturile Mele și ale Apostolilor Mei, indiferent cât de subtile ar fi, vor fi ușor de evaluat.

Nu treceți sub tăcere credința voastră

Mergeți acum, copiii Mei, și deschideți-vă inimile în fața profeților Mei. Ei există pentru a vă asigura că a sosit vremea ca Eu să vă pregătesc să vorbiți în Numele Meu. Amintiți-vă că gloria va fi dată profeților Mei care vorbesc deschis, în ciuda umilințelor și batjocurii pe care trebuie să le îndure. Însă pedeapsa va fi dată acelora care spun că Mă urmează dar rămân tăcuți despre credința lor, iar pe de altă parte se grăbesc să vorbească împotriva profeților Mei adevărați. În inimile voastre știți că aceia pe care-i condamnați vorbesc despre evenimente ce vor urma, dar pe care vouă vă e greu să le acceptați. Ați putea întreba: de ce lucrează Mântuitorul Meu, Isus Cristos, prin astfel de persoane? În definitiv ei nici măcar nu sunt discipoli sfinți, după standardele mele. Ei bine, întrebarea Mea pentru voi este următoarea: de ce credeți că numai acei puțini aleși care și-au dedicat viața rugăciunii, au autoritatea de a-i respinge pe cei care vorbesc în afara cercului vostru? Nu ați învățat nimic? Nu înțelegeți că și cei care-și petrec viața în rugăciune pot cădea, la rândul lor, victime ale înșelătorului?

Îi vor urî pe profeții Mei adevărați

Nu uitați că și Eu, am fost batjocorit, ironizat, respins și disprețuit de către bătrâni și preoți atunci când am fost pe pământ. Dacă pe Mine M-au urât, atunci puteți fi siguri că și profeții Mei adevărați vor fi cei mai disprețuiți, în timp ce în altă parte vor fi prețuiți.

Să vă fie rușine. Profeții Mei nu vor proveni din grupurile voastre, dar voi trebuie să-i cinstiți. Ei vor fi cei mai neobișnuiți profeți, din cauza vieții lor de până acum. Unii provin din medii de viață precare. Alții, din familii înstărite. Unii au parte de puțină școală pe când alții se vor naște cu Darul cuvintelor (al scrierii). Aceștia sunt profeții Mei aleși. Ascultați vocile lor înainte de a-i condamna.

Rugați-vă pentru ei. Rugați-vă să nu fie respins Cuvântul Meu, dat acestor profeți.

Nu respingeți Cuvântul Meu. Necredincioșii întotdeauna vor încerca să discrediteze aceste suflete curajoase, care vestesc cu putere Cuvântul Meu, dar asta este de așteptat. Însă atunci când credincioșii Mei, mai ales din grupurile de rugăciune, din mănăstiri și din alte locuri spirituale îi refuză deschis pe vizionarii Mei adevărați, atunci Inima Mea se frânge. Ascultați Cuvintele Mele. Ei nu se vor abate niciodată de la Adevăr, nu așa cum voi, dragi discipoli, modelați Adevărul pentru a se potrivi interpretării voastre.

Deschideți-vă ochii. Treziți-vă. Semnele au început, ca toată lumea să le vadă. Voi, credincioșii Mei, nu aveți mult timp. Ascultați. Rugați-vă. Uniți-vă și vestiți Cuvântul Meu în unitate, ca să salvați suflete, înainte ca timpul să expire.

Iubitul vostru Isus Cristos, Mântuitor și Judecător Drept am citit


36. Cenzura mass-mediei, alte cenzuri în pregătire

Sâmbătă, 01 ianuarie 2011 la ora 02:00

Iubita Mea fiică, a venit timpul pentru un nou an în care iubiții Mei copii vor învăța mai multe de la Mine despre cum să-și adapteze viața astfel ca atunci când Eu voi veni ca Judecător, omenirea să fie... citește tot aici

Iubita Mea fiică, a venit timpul pentru un nou an în care iubiții Mei copii vor învăța mai multe de la Mine despre cum să-și adapteze viața astfel ca atunci când Eu voi veni ca Judecător, omenirea să fie pregătită.

Copiii Mei minunați, toți cei pe care Eu vă țin aproape de Preasfânta Mea Inimă, trebuie să Mă ascultați acum. Eu nu vă voi părăsi niciodată, dacă Mă recunoașteți pe Mine și Adevărul Noului Paradis – promisiunea pe care Eu v-am dat-o tuturor când Am murit pe Cruce pentru păcatele voastre. Timpul se apropie, iubiții Mei copii. Nu vă temeți. Dacă Mă iubiți și credeți în Mine, de ce să vă temeți? În iubire nu există teamă. Iubirea este bucurie și fericire, și pentru voi toți cei care credeți în viața veșnică în Rai, nu este nimic de temut. Eu vă iubesc pe toți.

Rolul Maicii Domnului în a Doua Venire al lui Cristos

Mama Mea iubită, care a avut responsabilitatea de a lua Potirul de a accepta Existenta Mea, în momentul Concepției, pentru a vesti un nou început pentru omenire, va vesti și a Doua Mea Venire.

Îi voi salva pe toți cei care se vor întoarce la Mine pentru Milostivire. Mama Mea, trimisă de Tatăl Veșnic să aducă mântuire și salvare lumii, va sta lângă Mine această a doua dată.

Mama Mea iubită, Îngerul luminii, va triumfa acum dând Milostivirea Mea și vestind a Doua Mea Venire. Mama Mea devotată, Neprihănita Zămislire, ca Mijlocitoare, va ajuta la pregătirea lumii pentru a Doua Mea venire. Ea a pregătit omenirea timp de multe secole, dar acum, în ultimii 100 de ani, s-a străduit să aducă iubire în inimile voastre, să reaprindă iubirea, câteodată stagnantă, pentru Mine și Tatăl Meu Veșnic.

A fost o vreme când Mama Mea, prin Manifestări Divine, a vrut să atragă atenția pe pământ. Din păcate, de la aparițiile din Fatima și Garabandal, puțini slujitori ai Mei sfințiți [preoți], iau în serios aparițiile ei Divine. Nici vizionarii, cei puțini aleși, nu sunt luați în serios. De data aceasta, când începe anul 2011, foarte, foarte multe schimbări sunt gata să aibă loc în lume. Aceasta deoarece lumea așa cum o cunoașteți, copiii Mei, este pe cale să se schimbe.

Secretul de la Fatima – legătura cu viitorul

Atât de mult dintre voi, suflete nevinovate și încrezătoare, nu puteți recunoaște răul care este pe cale să se desfășoare. Copiii Mei – și îi includ aici și pe cei care citesc aceste Mesaje pentru prima oară, din curiozitate, și care poate simțiți un gol în bunăstarea voastră spirituală – ascultați acum:

Voi și frații și surorile voastre sunteți conduși într-o lume în care dictează grupul, prezis în ultimul secret de la Fatima, la care nu aveți acces, și în curând veți vedea următoarele:

Banii voștri vor fi fără valoare și singurul mijloc de schimb va fi aurul sau argintul.

Va fi nevoie să vă rugați în grupuri și să căutați un preot sfânt, destul de curajos ca să țină piept prigoanei.

Trebuie să găsiți refugii pentru rugăciune, pentru că bisericile voastre vor fi vândute pentru profit material.

Să vă țineți de Scriptură, poate că nu ați citit-o dar să fi siguri că în viitor copiile vor fi imposibil de cumpărat.

Organizați Grupuri de Rugăciune ca să vă rugați pentru salvarea omenirii. În 3 ani veți înțelege de ce este important acest lucru.

Cenzura mass-mediei

Pentru Mass-media (T V., Radio, Ziare etc.) Eu am să vă spun următoarele: Ca și comunicatori către lume, aroganța pe care o arătați azi se va transforma in disperare, când cuvântul vostru nu va mai fi auzit. Și voi veți realiza importanța rugăciunii când omenirea va întoarce spatele Adevărului. Cuvântul vostru de azi poate încă reprezintă un adevăr independent important. Dar acest dar vă va fi luat. În schimb, Adevărul va fi acum ascuns de omenire prin dictatura pe care sunteți pe cale să o trăiți în timpul Marii Strâmtorări. Atunci, cuvântul vostru va fi refuzat tot așa cum este și Cuvântul Meu.

“Canalul secret” de comunicare

Nimeni nu vă va asculta deoarece singurul cuvânt dat omenirii, care va avea impact, va fi prin „ Canalul Secret” dat lumii prin tehnologie. Voi veți găsi în sălbăticie și veți sfârși încercând să comunicați unei lumi neîncrezătoare, în care cuvântul vostru nu este auzit – exact așa cum fac și Eu în aceste timpuri.

Atenție la dictatori

Nu vă temeți, indiferent de calea pe care Îl urmați pe Dumnezeu, ascultați-Mă. Luptați împotriva acelora care impun dictatura în lumea voastră, pentru că ei sunt de la satana. Nu vă lăsați prostiți de ei, indiferent cu cât vor să vă plătească pentru a comunica minciuni. Ei vor suferi osânda veșnică dacă nu se căiesc, timpul nu este de partea lor. Luptați pentru libertatea de a dezvălui nedreptățile la care sunteți martori. Nu este relevant dacă voi credeți în Mine, căci atunci când veți vedea că se împlinește aceasta profeție veți realiza Adevărul Învățăturilor Mele.

Cartea Apocalipsei

Acum, în lumea pare abătută și rănită datorită crizei financiare, s-ar putea crede ușor că totul va reveni la normal. Da, copiii Mei, în trecut acest lucru ar fi părut o presupunere normală, dar acum nu mai este așa. Comploturile puse la cale de către grupul de bază al organizațiilor mondiale în fiecare țară, unite de originea lor satanică, sunt acum gata să erupă. Toți aceia dintre voi care nu cred în Mine vor înțelege în sfârșit profețiile din Cartea Tatălui Meu și din cartea Apocalipsei.

Nu vă temeți, copiii Mei. Întoarceți-vă la Mine și vorbiți-Mi în intimitate, cu cuvintele voastre și Eu vă dau putere, energie și speranță ca să puteți trece peste această perioadă întunecată a istoriei omenirii.

Cei care citiți acest Mesaj, gândiți-vă cu atenție. Dacă puneți la îndoială conținutul, atunci uitați-vă în jur și gândiți-vă dacă îndrăzniți să luați în considerare semnele. Nu observați că vă este manipulat liberul vostru arbitru, care v-a fost dat în dar de Tatăl Ceresc? Nici Eu nici Tatăl Ceresc nu ne-am amesteca în voința voastră liberă, atât de sfânt este acest Dar. Însă când omul decide să îl accepte pe satana și flăcările iadului, atunci așa să fie.

Dumnezeu, Tatăl Meu Veșnic, nu poate împiedica asta. Satana va încerca totuși să ia de la voi acest dar al liberului arbitru. Când veți constata că alegerea voastră liberă vă este furată de către puternicele forțele peste care voi nu aveți niciun control, atunci veți ști că în spatele lucrurilor este cel rău.

Satana nu va învinge niciodată

Vă rog, vă rog să fiți atenți, prețioșii Mei copii. Nu renunțați niciodată. Dacă destui dintre voi se roagă și rezistă, veți salva suflete. Satana și armata sa nu vor învinge niciodată. Ei nu pot asta. E imposibil. Doar Dumnezeu are puterea să pună capăt acestui teribil conflict.

Eu, Mântuitorul și Judecătorul menit, doresc să rezistați, să fiți curajoși și să luptați pentru tot ceea ce simțiți în inima voastră că este corect, chiar dacă suferiți de teamă. Teama vă este dată de satana. Teama niciodată nu este pusă în inimile voastre de Mine sau de Tatăl Meu Ceresc.

Puneți deoparte platoșa și deschideți-vă inimile către iubire, nu către teamă. Iubirea vine de la Dumnezeu. V-am mai spus, iubirea nu este ceva ce simțiți dacă nu vă deschideți inimile. Iubirea și Dumnezeu, Tatăl Veșnic, Creatorul acestui pământ, merg mână-n mână. Nu pot fi separate. Dacă sunt separate, este opera satanei.

Mergeți acum, copiii Mei, și decideți. Vreți ca Iubirea să vă cuprindă prin Inima Mea Sfântă, sau teama? Voi hotărâți.

Învățătorul vostru Divin, Mântuitorul și Judecătorul Drept al Milostivirii am citit


37. Cum este Marele Avertisment un dar pentru omenire

Duminică, 02 ianuarie 2011 la ora 21:45

De ce provoacă teamă aceste mesaje?

Fiica Mea iubită, când oamenii vor citi aceste mesaje le vor pune sub semnul întrebării, se vor îndoi de ele, și le vor da deoparte. Mai mult, le vor ironiza și vor... citește tot aici

De ce provoacă teamă aceste mesaje?

Fiica Mea iubită, când oamenii vor citi aceste mesaje le vor pune sub semnul întrebării, se vor îndoi de ele, și le vor da deoparte. Mai mult, le vor ironiza și vor întreba: de ce nu vorbesc aceste Mesaje mai mult despre bucurie și fericire? De ce aduc teamă ? Mai mult ca sigur că această abordare, în comunicarea cu lumea, nu provine de la Isus Cristos? Sigur că Isus Cristos predică despre iubire și nu despre teamă ?

Răspunsul Meu La aceste reproșuri este simplu. Pentru că Eu vă iubesc pe toți, acum Îmi arăt Milostivirea prin aceste mesaj. Prima dată am venit la voi ca Mântuitor, ca să vă eliberez, ca toată lumea să beneficieze de salvare. Prin moartea Mea pe Cruce vi s-a dat a doua șansă să pășiți în Împărăția Tatălui Meu.

De această dată Mă întorc ca Judecător Drept. Tuturor acum, din Iubirea Mea pentru voi, vă arăt mai întâi Milostivire. Această Milostivire îmbracă forma unui Avertisment prevenitor, pentru a vă ajuta să vă puneți viețile în ordine înainte de a Mă întoarce în Ziua Judecății. Din Compasiune pentru fiecare dintre voi, Eu vă dau acum o ultimă șansă să vă deschideți inimile și să vă trăiți viețile așa cum ar trebui.

Bucuria de pe Pământ nu se poate compara cu cea din Rai

Întoarceți spatele păcatelor voastre, căiți-vă pentru ele și aduceți înapoi rugăciunea în viețile voastre. Prin Milostivirea Mea, Eu vă avertizez despre Adevăr. Bucuria care credeți voi că lipsește din Mesajele Mele se datorează faptului că omenirea a întors spatele bucuriei adevărate. Bucuria simțită în Cer nu se poate compara cu așa-zisa bucurie pe care voi o trăiți pe pământ. Bucuria pe pământ, care izvorăște din iubire adevărată, este curată. Bucuria care vine din bunurile materiale nu are nici un sens.

Copiii Mei, bucuria pe care ar trebui să o simt atunci când vă privesc, este din păcate foarte scurtă, din cauza a ceea ce văd acum în lume. Tot ce e prețios pentru voi izvorăște din posesiunile materiale sau din laudele și aprecierile celor din jur. Voi acordați prea puțin timp pregătirii pentru viața ce va veni.

Marele Avertisment este un dar

Milostivirea Mea vă este dată ca un Dar. Acceptați-o. Savurați-o. Ridicați-vă mâinile către Mine, voi toți. Eu sunt barca voastră de salvare pe marea sălbatică, plină de învolburări și curenți periculoși. Salvați-vă acum, sau luați în calcul că un curent puternic vă poate atrage, și dacă în ultima clipă vă hotărâți totuși să acceptați să urcați în barca, nu veți mai avea putere să vă ridicați.

Purificarea continuă în lume

Sunt obosit, copiii Mei. Oricât încerc să comunic cu voi, mulți dintre voi nu vor să Mă asculte. Nici măcar preoților Mei nu ascultă Chemarea Mea, când vreau să revelez Milostivirea Mea. Pentru că în lume purificarea continuă și se tot accelerează, e timpul acum să Mă chemați, copii.

Cutremure și alte catastrofe globale

Nu vă temeți de furtuni, de cutremure, de tsunami, de erupțiile vulcanice și de valurile de căldură care vor veni peste pământ, pentru a-l opri pe anticrist și armata sa. Discipolii Mei vor fi în siguranță știind ce-i așteaptă în Noul Paradis care va rezulta când Cerul și Pământul se vor uni. Aceste lucruri trebuie să se întâmple. Ele nu pot fi oprite pentru că au fost prezise. Aceste evenimente, însă, vor dura o perioadă scurtă.

Voi, credincioșii Mei, veți fi răsplătiți pentru credința și perseverența voastră în fața imensei opoziții. Bucuria de care vor avea parte copiii Mei atunci va fi greu de ascuns. Cei din Lumină vor fi învăluiții de Slava și Iubirea care va așteaptă. Cei din întuneric nu vor putea să suporte Lumina. Poate că veți dori, dar vă va durea atât de rău încât va trebui să vă ascundeți. Dar nu mai este niciun loc unde să mergeți, în afară de peștera întunericului peste care domnește însuși regele întunericului – cel rău. Asta este ceea ce doriți?

Cum satana lucrează prin oameni

Înțelegeți teroarea pe care o reprezintă înșelătorul? Nu vă dați seama că el se ascunde în spatele fiecărei fapte de egoism, lăcomie și iubire de sine? În timp ce voi trăiți ceea ce credeți că este o viață palpitantă, ocupata și plină de divertisment, cheltuind, mâncând, îmbrăcându-vă la modă și căutând în permanență distracția, nu aveți de loc cunoștință despre ce este în spatele acțiunilor voastre.

Acea voce misterioasă pe care nu o puteți auzi, dar o puteți simți – când simțiți imboldul să acționați, vocea care vă constrânge să căutați, să căutați și iar să căutați mai multă distracție, emoții și senzații tari, vine de la cel rău. Nu contează că acțiunile voastre vă fac să zâmbiți, să râdeți și să aplaudați cu însuflețire. Nu înseamnă nimic. Aceste dorințe puternice sunt făcute pentru a vă îndemna să căutați permanent satisfacția proprie. La ce e bun acest lucru? După ce trece, vă simțiți bine? Bineînțeles că nu. Dacă v-ați opri și v-ați întreba: ce-ar fi dacă nu aș mai putea face aceste lucruri? Ce-ar fi atunci? Ar conta? La început, da, poate că ar fi frustrant, dar când nu mai aveți nimic, atunci va trebui să vă concentrați să supraviețuiți.

Mâncarea va deveni mai importantă decât plăcerile bunurile materiale. Când nu veți mai avea ce mânca și vă va fi foame, veți vedea că niciuna din aceste foste atracții nu mai contează. Această este purificarea care va avea loc în lume foarte repede. Prin aceasta purificare – o formă de curățire, veți deveni din nou întregi. Doar atunci veți fi gata să acceptați Adevărul.

Cum satana vă face să vă simțiți goi

Copiii Mei, voi nu-l vedeți pe satana la lucru. Nu-l vedeți, totuși el își folosește tot timpul încercând să vă fure de la Mine. El vă cauzează durere îngrozitoare. Toate tentațiile pe care vi le pune în cale folosesc atracția lumească a banilor, a frumuseții, a averii și a talentului, pe care voi le înghițiți din cauza lăcomiei și dorințelor. Voi vă considerați împliniți când adunați toate acestea. Din păcate, nu este așa. Aceasta este minciuna pe care satana o folosește ca să vă prindă. Dacă cineva dintre voi, care a ajuns pe culmile înalte ale bogăției, dar dintr-o dată s-a trezit că a pierdut totul, indiferent din ce cauză, atunci să fiți recunoscători. Doar când vă dezbrăcați de bunurile materiale ale lumii, puteți cu adevărat să Mă primiți în inimile voastre.

Mesaj pentru cei bogați

Celor bogați le spun – Eu nu vă condamn. Doar pentru că aveți confort material, nu înseamnă că nu mergeți pe drumul cel bun. Dar voi aveți răspunderea de a împărți averea și de a vă îngriji de cei care sunt mai puțin norocoși ca voi. Aceasta este sarcina voastră. Nu averea sau siguranța materială este problema. Nu râsul sau bucuria pe care le trăiți savurând viața, este greșită. Ci doar când bogăția devine o obsesie și când dorința permanentă pentru viața luxoasă este pusă înaintea credinței și înaintea bunăstării altora, atunci devine o ofensă în ochii Tatălui Meu. Averea, casele, îmbrăcămintea și posesiunile sunt trecătoare, ca norii pe cer. În clipa asta sunt aici, în cealaltă s-au dus. Nu le puteți duce cu voi în cealaltă viață. Sufletul este cel care va veni cu voi. Aveți grijă de sufletele voastre, arătați iubire unii față de alții și față de cei care, în această viață, vă provoacă supărări. Urmați învățăturile Mele. Cereți Milostivirea Mea. Doar atunci vă veți uni cu Mine în Noul Cer și Pământ, care va fi Paradisul. Nu vă riscați moștenirea și locul vostru în Împărăția Tatălui Meu.

Iubitorul vostru Isus Cristos am citit


38. 2011 anul purificării

Marți, 11 ianuarie 2011 la ora 23:30

Multiubita Mea fiică, în sfârșit ne reunim. Pentru câteva zile nu ai avut disponibilitatea mentală să primești Mesajele Mele. Nu te teme, pentru că acum ai nevoie de timp pentru a acorda atenție celor... citește tot aici

Multiubita Mea fiică, în sfârșit ne reunim. Pentru câteva zile nu ai avut disponibilitatea mentală să primești Mesajele Mele. Nu te teme, pentru că acum ai nevoie de timp pentru a acorda atenție celor mai urgente Mesaje ale Mele date omenirii până acum.

2011 este anul în care timpul pentru a începe schimbările– purificarea –, și vor fi evidente pentru milioane de oameni în întreaga lume. Deși rugăciunea ajută la înlăturarea catastrofelor globale, nu va fi destulă acum ca să rețină mâna Tatălui Veșnic, care va lovi omenirea, în curând.

Comportamentul rău și murdăria trupului, mintii și sufletului, care este arătată în lume în acest moment, sunt clare acum pentru voi toți. Toți cei care sunteți ocupați cu viața voastră cotidiană, acum este timpul să vă opriți și să vedeți ce se petrece în fața ochilor voștri.

Cel rău, care lucrează prin cei care sunt în întuneric, a creat haos în lume, iar crimele care se întâmplă zilnic au devenit atât de banale încât omenirea a devenit insensibilă față de cei care comit aceste fărădelegi. Lăcomia și egoismul domină societatea voastră. Politicienii și conducătorii voștri sunt lacomi de putere și în cele mai multe cazuri nu le pasă de bunăstarea voastră. Sinuciderile, în creștere, sunt cauzate de disperarea creată de înșelător, de cel rău, în societatea voastră.

El, care niciodată nu vi se arată, se ascunde în spatele fiecărui act de demonstrație publică care slăvește imoralitatea sexuală și gravele vătămări trupești provocate altora, și propriei persoane.

Goana continuă după bunurile luxoase, pe care o puneți deasupra nevoilor familiei, este izbitoare. În timp ce voi, copiii Mei, alergați după aceste vise deșarte, veți vedea în timp că ați rămas fără alimente. Aceste lucruri fără valoare și fără folos nu o să vă umple stomacul. Nu o să vă umple nici sufletele goale care strigă după alinare – o alinare de care nu mai dispuneți de mult. Alinarea sufletelor se obține doar prin rugăciune, mai ales prin rugăciunea organizată în grupuri.

Purificarea va avea loc înainte de a Doua Mea Venire

Cutremure sunt acum gata să lovească pământul pe măsură ce Mânia furiei Tatălui Meu se va dezlănțui. Voi, copiii Mei nerecunoscători, care ați întors spatele Luminii Adevărului, trebuie să vă temeți acum. Începutul Marii Strâmtorări este pe cale să se desfășoare, iar spectacolul catastrofelor ecologice se va înteți. Omul va fi neputincios. În timp, omenirea va recunoaște și va accepta existența Tatălui Meu și va ști că Eu, Fiul Lui iubit, pregătesc acum calea pentru ca această lume să fie martoră la a Doua Mea Venire. Acest timp se apropie. Înainte însă, lumea trebuie să treacă mai întâi prin aceasta purificare esențială. Pe măsura numărul catastrofelor continua să crească, va crește și numărul discipolilor satanei. Cu sfidare, ei își vor trăi în continuare viața lor rea și mizerabilă, vor provoca durere și-i vor teroriza pe credincioșii Mei și pe aceia care duc vieți curate.

Pe măsură ce credincioșii Mei vor mărturisi Adevărul în lumea necredincioasă, mai mulți oameni vor accepta faptul că în lume într-adevăr se petrec schimbări. Ei, prin profețiile pe care Eu le prezint copiilor Mei prin mesagerii Mei aleși, vor înțelege în scurt timp evenimentele la care sunt martori, deoarece evenimentele care se vor desfășura acum nu pot fi provocate de mâna omului. Ele se întâmplă doar dacă, și când, Tatăl Meu Veșnic dă permisiunea.

A sosit timpul ca Pecețile să fie deschise

Copiii Mei, a sosit timpul pentru semnele, cum a fost prezis, când Pecețile vor fi deschise și trompetele vor anunța schimbările. Răul nu va mai fi tolerat de Dumnezeu, Creatorul omenirii, și va fi aruncat afară din lume pentru totdeauna. Nici unul dintre discipolii celui rău, indiferent de nivelul său de supunere față de satana și de promisiunile sale deșarte, nu va fi cruțat dacă nu se va căi!

Iubirea, copiii Mei, le va fi arătată tuturor discipolilor Mei și celor ai Tatălui Veșnic, când își deschid inimile. Satana s-a manifestat deja la un asemenea nivel de exaltare încât puterea lui a infestat așa de mulți copii ai Mei încât ei nu mai cred în virtuți cum ar fi: cinstea, faptele bune, respect pentru viață – a altuia sau a familiilor lor. Fratele se întoarce împotriva fratelui, sora împotriva surorii, vecinul contra vecinului, preoții împotriva mai marilor lor, episcopii împotriva învățăturii Sfintei Scripturi.

De ce Mă pedepsiți cu lipsa voastră de iubire?

Copiii Mei au întors spatele chiar și acestei planete frumoase – cu atâta iubire oferită de Dumnezeu Tatăl, Creatorul și Făcătorul tuturor lucrurilor. Ce ați făcut voi? De ce Mă pedepsiți cu lipsa voastră de iubire față de Mântuitorul vostru? De ce întoarceți spatele propriei voastre nevoi – nevoia de a vă hrăni sufletele, de a vă stinge setea de cunoaștere a Împărăției Tatălui Meu, Raiul – moștenirea promisă vouă? Voi, copiii Mei, întoarceți spatele propriei voastre salvări! Nu vă dați seama? Vă rog să Mă credeți că, dacă acum nu vă examinați conștiința și nu vă rugați pentru îndrumare, nu puteți fi și nici nu veți fi salvați?

Preoții ignoră Învățăturile

Slujitorii Mei sfințiți, păstorii care au fost trimiși să conducă turma Mea, nu au explicat existența celui rău. Ei, străduindu-se să pară moderni, cu mintea deschisă și pragmatici, nu au punctat pericolul de a ignora Învățăturile conținute în Cartea Tatălui Meu. Cartea arată clar existența celui rău și modul în care el acționează prin fiecare dintre voi ca să poată în final să vă îndepărteze de casa voastră de drept – Noul Paradis, pe care vi l-am promis tuturor când Am Murit pe Cruce pentru voi. Eu nu am murit pentru un grup de oameni fără chip. Eu Mi-am dat Viața pentru fiecare dintre voi, ca să puteți fi salvați.

Amintiți-vă că iubirea Mea pentru voi, deși nemărginită, Îmi provoacă o mare durere. Această durere vine din faptul că voi negați existența Mea. Faceți astfel o alegere, continuând orbește să credeți în mod naiv că Pământul poate să vă împlinească toate dorințele. Dar uitați că viața, cea de după această viață, va continua la nesfârșit.

Profețiile date din Milostivire

Semne, mesaje și profeții v-au fost trimise, copii, de-a lungul anilor, din Milostivirea Mea. Dar în afară de credincioșii Mei, foarte puțini dintre voi ascultă, își deschid ochii și își pun întrebarea: Se poate ca aceasta să fie cu adevărat o Comunicare divină? Iar dacă este așa, atunci ce ar trebui să fac? Răspunsul este: să ascultați și să acceptați Adevărul despre opțiunile voastre viitoare. Decideți pe ce cale vreți să mergeți. Apoi rugați-vă pentru sufletul vostru și pentru al celor dragi ai voștri.

Cei care întoarceți spatele cu aroganță și dispreț când se menționează Numele Meu, sau care dați din mână cu desconsiderare atunci când discipolii Mei proclamă Adevărul Meu – voi sunteți pierduți pentru Mine. Eu nu pot decât să trimit, din Milostivirea Mea, semne și minuni care să vă ajute și să vă ghideze. Din cauza Darului liberei alegeri [voinței libere] dat omenirii de Tatăl Veșnic, Creatorul și Făcătorul tuturor lucrurilor, Eu nu va pot forța mâna. Motivul pentru care comunic cu voi este pentru a vă transmite Iubirea și Compasiunea Mea, dar și sentimentul Meu de durere și disperare.

Suferința, durerea și rana Mea se întețesc pe măsură ce copiii Mei sar în brațele deschise ale satanei. Asta înseamnă ca Eu acum trebuie să vă arăt clar vouă tuturor ce fel de soartă îi așteaptă pe cei care Mă refuză pe Mine sau pe Tatăl Meu Veșnic.

Realitatea iadului

Dacă alegeți minciunile înșelătorului – principala fiind cea că Dumnezeu, Tatăl Veșnic, nu există – sunteți condamnați. Când veți trece prin poarta iadului veți realiza oribila greșeală pe care ați făcut-o. Credeți-Mă, copiii Mei, dacă ați vedea șocul și senzația de teroare pe care o simt sufletele după moarte atunci când li se descoperă realitatea finală, nu ați fi în stare să suportați acest chin nici măcar un minut. Dacă ați avea posibilitatea să aruncați doar o privire fugitivă spre acel loc acum, în termeni omenești – ați cădea morți din cauza terorii crunte a sortii care îi așteaptă pe cei care aleg calea păcatului.

Această cale, care la început pare frumoasă, ispititoare, glorioasa și plină de minuni, se schimbă la jumătatea drumului. Schimbările pe care le întâlniți pe această cale vă vor arăta că nu sunteți mulțumiți. Această senzație ciudată de gol și dezamăgire va continua neabătut tot restul drumului. Voi nu puteți înțelege de ce vă simțiți astfel. Experiențele voastre, plăcute din exterior, sunt pline de sentimente neașteptate de neliniște și neplăcere, amestecate cu mânie, singurătate, frustrări și teamă. Numai când vă veți întâlniți idolul la capătul drumului și veți privi în ochii lui răi care dansează cu amuzament condescendent, veți urla de spaimă până când veți răguși. În această ultimă clipă veți striga după ajutorul Meu. Dar va fi deja prea târziu. Din acel punct nu mai este cale de întoarcere. Deja alegerea voastră va fi fost făcută în această viață. Deși Eu voi plânge lacrimi amare de profundă tristețe pentru fiecare suflet pierdut, în acel punct nu voi mai putea să vă salvez. Voința voastră liberă, când vă hotărâți propria soartă, nu va fi în Mâinile Mele.

Prin acest mesaj, așa sever cum este, Eu dau omenirii Avertismentul final, din Iubire Pură pentru fiecare dintre voi. Vă rog ca în sfârșit să ascultați Vocea mea acum, ca să vă puteți salva sufletele.

Al vostru iubitor Isus Cristos, Salvatorul și Judecătorul vostru Drept am citit


39. Avertismentul – a Doua Venire este aproape – o șansă să vă salvați sufletele

Miercuri, 12 ianuarie 2011 la ora 15:00

Fiica Mea, mesajul de ieri a fost dur. Citindu-l, mulți vor spune: “Acesta nu este modul în care ne vorbește Domnul”. Dar, de unde știu ei asta? Din cauza suferinței pe care o îndura iubiții Mei copii... citește tot aici

Fiica Mea, mesajul de ieri a fost dur. Citindu-l, mulți vor spune: “Acesta nu este modul în care ne vorbește Domnul”. Dar, de unde știu ei asta? Din cauza suferinței pe care o îndura iubiții Mei copii de mâna altora, Eu trebuie să vorbesc. Vă vorbesc din Milostivirea Mea Divină, ca să vă ajut să vă salvați, copiii Mei, astfel încât să ne putem uni ca o Familie Sfântă în Noul Paradis. Nu vreau să pierd nici un suflet în favoarea înșelătorului. Este important ca Vocea Mea să fie auzită.

Înțeleg că multora dintre copiii Mei, mai ales celor necredincioși, le este greu să creadă în viața de după moarte. Ei sunt preocupați în mod exclusiv cu probleme lumești și în lupta lor pentru supraviețuire și-au neglijat într-atât partea spirituală încât nici nu cred că există o altă viață. Ei acum trebuie să reanalizeze. Ei cred că după moarte totul s-a sfârșit și că singura lume de care trebuie să se preocupe este cea în care trăiesc acum. Cât de disperat sunt pentru aceste suflete derutate! Dacă ar arunca o privire fugitivă spre ceea ce le oferă Paradisul, atunci și-ar petrece zilele în rugăciune și adorație pentru Mine și pentru Tatăl Veșnic, cu laudă și recunoștință.

Această Lume Nouă pe care am promis-o tuturor este o realitate. Binecuvântați sunt credincioșii care nu au uitat aceasta și care, în fiecare zi își îndreaptă rugăciunile către Mine. Cât îi iubesc pe credincioșii Mei! Și totuși cât sufăr pentru ei! Acești credincioși blajini fac totul ca să-i convingă și pe alții despre existența Mea. Atunci sunt luați în derâdere și batjocoriți pentru Numele Meu. O, cât Mi se frânge Inima din această cauză!

Sufletele din lumea cealaltă suferă pentru cei rămași care nu au credință

Dacă ați ști cât suferă sufletele din cealaltă lume pentru voi toți cei de aici care nu aveți credință! Cei dragi ai voștri care sunt în pace în Împărăția Tatălui Meu, se roagă într-una spre a mijloci pentru voi. Cea ce nu știți este, că dacă vă faceți timp să vorbiți cu Mine – cu simple cuvinte ale voastre – și Mă rugați să vă călăuzesc, Eu vă voi răspunde chiar dacă aveți credința lâncedă. Iar voi veți ști când Eu v-am răspuns. Copiii Mei, veniți la Mine și rugați-Mă cu simple cuvinte ale voastre să vă întăresc credința.

Gândiți-vă la învățăturile pe care vi le-am dat în aceste mesaje și la învățăturile Sfintei Scripturi și amintiți-vă în ce mod ar trebui să trăiți. Prin Milostivirea Mea, foarte curând vă voi dezvălui toate ofensele aduse învățăturilor Mele și vă voi arăta păcatele pe care le-ați făcut de-a lungul vieții.

Aceasta nu va fi Ziua Judecății, ci doar un exemplu despre cum va fi ea

Acesta este un act de Milostivire din partea Mea. Vă veți vedea păcatele și veți înțelege imediat cum le văd Eu. Veți înțelege instantaneu de ce au fost greșite și jignitoare pentru Mine. Copiii Mei, aceasta este șansa voastră de a vă căi pentru ele. Aceasta nu va fi Ziua Judecății ci doar un exemplu despre cum va fi ea.

Prin Milostivirea Mea veți primi cel mai mare dar înainte de Ziua Judecății – șansa de a vă căi pentru păcatele voastre și de a vă schimba viața înaintea Zilei Finale – Ziua când Eu voi Reveni pe pământ. După cum știți, atunci nu voi veni ca Mântuitor, ci ca Judecător Drept. Copiii Mei, acest timp este deja aproape. Nu vă temeți. Eu vă iubesc pe toți. Vă port în Inimă. Permiteți-Mi să intru în inima voastră și lăsați-Mă să vă conduc spre Împărăția Tatălui Meu. Nu vă temeți niciodată de moarte! Moartea este doar o poartă prin care veți păși într-o nouă viață de veșnicie fericită, plină de iubire, pace și bucurie.

Viața pământească este un pasaj în timp

Viața voastră pământeană nu este altceva decât un episod în timp. Ea poate să conțină iubire, bucurie, durere, refuz, teamă, mânie, disperare, frustrare sau tristețe. Dar numai dacă vă întoarceți la Mine, durerea vi se va diminua. Sunt binecuvântați cei care suferă, și mai ales cei care suferă în Numele Meu, pentru că ei vor fi preamăriți în Împărăția Tatălui Meu. Dar binecuvântați sunt și aceia care se convertesc, pentru că atunci în Cer e bucurie mare.

Veți fi bineveniți În Noul Meu Paradis. Rugați-vă de pe acum pentru sufletul vostru și al celor din familiile voastre. Marele Avertisment va avea loc în curând. Atunci veți cunoaște Adevărul. Atunci veți avea prilejul să vă mântuiți în ochii Mei.

Vă iubesc pe toți. Mă bucur deoarece știu că mulți copii se vor întoarce la Mine și la Tatăl Ceresc pe măsură ce timpul Vremurilor din Urmă se apropie tot mai mult. Fiți pregătiți.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos am citit


40. Cum se poate ajunge în Rai – rolul suferinței

Vineri, 14 ianuarie 2011 la ora 10:00

Preaiubita Mea fiică, modul în care Eu comunic cu tine va începe să se schimbe. În mesajele precedente i-am avertizat pe copii Mei despre necesitatea urgentă de a se căi pentru a se putea salva, următ... citește tot aici

Preaiubita Mea fiică, modul în care Eu comunic cu tine va începe să se schimbe. În mesajele precedente i-am avertizat pe copii Mei despre necesitatea urgentă de a se căi pentru a se putea salva, următoarele comunicări se vor axa pe ajutorarea sufletelor pentru ca să se îndrepte spre desăvârșirea spirituală.

Fiica Mea, în Paradis nu este ușor să intrați, cu toate că el este casa cuvenită oricăruia dintre voi. Ușa este strâmtă și numai puțini pot intra. Pentru a intra, sufletele trebuie să fie smerite și să se abandoneze complet în mâinile Mele. Ele trebuie să alunge mândria, voința puternică, ca și dorința și atașamentul pentru lucrurile materiale de pe Pământ, dacă vor să intre în Rai.

Toți copiii Mei care încep călătoria lor spirituala spre Mine, acum că au înțeles Adevărul, trebuie să se străduiască să înțeleagă calitățile esențiale pentru a intra în Împărăția Tatălui.

Importanța smereniei

Smerenia este un termen pe care mulți dintre copii Mei îl înțeleg din Învățăturile Mele. În timp ce mulți discipoli ai Mei înțeleg de ce este importantă, sunt totuși confuzi cu privire la ceea ce înseamnă cu adevărat.

Smerenia înseamnă sinceritate. Înseamnă să acceptați, cu demnitate, încercările, provocările și abuzurile cărora trebuie să le faceți față, în special când veniți în Numele Meu. Cel mai bun sfat este acesta: gândiți-vă la voi înșivă ca la un copil, simplu și inocent, care nu are cunoștință de societatea haínă pe care o experimentați în mod normal ca adult. Comunicați tot timpul cu Mine prin rugăciuni cu ochii și inima unui copil.

Mențineți rugăciunile și comunicarea cât mai simple. Eu nu aștept de la voi să recitați toate rugăciunile care au fost date lumii din iubire pentru oameni. Priviți spre Mine și împărtășiți-Mi problemele voastre. Împărtășiți-Mi suferința voastră. Dați-Mi-le Mie. Veți fi răsplătiți din belșug dacă acceptați durerile și suferințele din viața voastră, în numele Meu. Poate că voi nu vă dați seama de asta dar astfel salvați multe suflete și le pavați drumul spre Rai. Acest lucru nu vi se va dezvălui decât atunci când și voi la rândul vostru veți intra în Paradis și veți experimenta gloria generosului dar pe care Mi l-ați făcut Mie astfel.

Nu vă pierdeți stăpânirea de sine când vă apărați credința

A fi smerit înseamnă a accepta ceea ce se întâmplă în jurul vostru oricât de dureros ar fi. Arătați-vă demni în orice situație, chiar și când numele Meu este batjocorit în prezența voastră. Apărați-vă – chiar cu pasiune dacă așa vreți – însă nu îi respingeți pe cei care vă abuzează bătându-vă joc de ei.

Explicați-le calm Adevărul Învățăturilor Mele. Nu vă pierdeți cumpătul. Însă nici nu vă temeți de cei care vă abuzează. Fiți hotărâți. Apărați-vă, însă numai prin reiterarea Învățăturilor Mele. Nu vă fie teamă să spuneți Adevărul în mod deschis. Nu confundați smerenia cu lașitatea. Unii dintre discipolii Mei care înțeleg importanța smereniei și relevanța sa în sanctificarea sufletelor, confundă acestea și rămân tăcuți când numele Meu este batjocorit public. Da, într-adevăr, nu trebuie să judecați niciodată pe acela care Mă ridiculizează pe Mine, pe Tatăl Meu Veșnic sau pe iubita Mea Mamă Binecuvântată, însă trebuie să stați împotriva lor în apărarea Adevărului.

Suferințele sunt un dar de la Dumnezeu

Când vorbiți cu Mine ca un copil, să înțelegeți asta: dacă vă deschideți inimile și vă puneți toată încrederea în Mine, Eu vă voi ghida când suferiți pe acest pământ. Nu-Mi întoarceți spatele. Deși durerea poate fi insuportabilă, copilașilor, considerați suferința ca pe un dar de la Dumnezeu. O binecuvântare. Deoarece prin durere și suferință are loc purificarea. Oferiți-Mi Mie suferințele voastre. Făcând asta, Îmi ușurați chinurile pe care le suport Eu când retrăiesc durerile Pătimirilor Mele iar și iar, în fiecare zi, pe măsură ce sunt martorul ororilor din lumea de azi.

Purificarea care are loc atunci cânt voi acceptați durerile și suferințele, indiferent cât sunt de grele și când le oferiți cu bucurie pentru salvarea omenirii, nu poate fi cu adevărat înțeleasă de către voi, copiii Mei. Dar pe măsură ce vă apropiați de Mine deschizându-vă inimile și prin abandonarea voinței voastre, lăsându-vă deplin în Mâna Mea, veți înțelege mai multe. Înțelegeți că numai făcând așa puteți să fiți în unitate cu Mine, iar când sunteți astfel, încercările și suferințele voastre pe Pământ se ușurează. Cu timpul, veți accepta suferința cu bucurie in inimă, în mod special când o și oferiți ca dar pentru Mine.

Suferința este un dar de la Dumnezeu și este permisă. Sufletele la a căror salvare ajutați prin aceasta, vă asigură un loc în Împărăția Tatălui Meu.

Aceste învățături nu sunt noi, copiii Mei. Numai că vouă nu vi s-au reamintit adevărurile simple. Mesajele și învățăturile Mele nu s-au schimbat niciodată. Ele sunt simple și sunt rezumate in Biblie și în Cele 10 Porunci. Amintiți-vă doar, că atunci când vă dăruiți pe voi înșivă oricărei alte persoane, vă dăruiți Mie. Arătați iubire pentru semenul vostru și îmi veți arăta Mie iubire.

Tratați-l așa cum ați vrea să fiți tratați voi înșivă. Nu uitați niciodată, atunci când vă mâniați pe cineva și sunteți tentați să îi faceți rău sau să îl pedepsiți în orice mod, că EU sunt prezent în el – chiar și în cei care Mă urăsc. Dacă îi faceți rău oricăruia dintre copiii Mei, același lucru Mie Mi-l faceți.

Copiii Mei, cu timpul, toate aceste acțiuni delicate vor căpăta sens. Rugați-vă în fiecare zi pentru puterea de a vă trăi viața în numele Meu. Să știți că de fiecare dată când iertați pe cineva, deși vi se poate părea greu pentru că el vă poate părea dușman, creșteți Inima Mea cu Milă și Iubire. Pentru aceasta, veți primi fericirea eternă în Rai.

Rugați-vă pentru perseverentă. Imitați viața Mea. Nu va fi ușor. Dar acțiunile voastre, indiferent cât de mici, vor ajuta multe suflete.

Iubitul vostru Învățător și Mântuitor
Isus Cristos, cel de-o Ființă cu Tatăl și cu Duhul Sfânt am citit