Au fost găsite 1334 mesaje conform filtrelor de căutare.

1306. Singurul pericol pentru umanitate este însuși omul

Joi, 01 ianuarie 2015 la ora 23:50

Mult iubita Mea fiică, persoana care stăruie în rugăciune va ajunge din ce în ce mai aproape de Mine.

La câtă confuzie este în lume și în Biserica Mea pe pământ, este o provocare pentru omenire să fie în... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, persoana care stăruie în rugăciune va ajunge din ce în ce mai aproape de Mine.

La câtă confuzie este în lume și în Biserica Mea pe pământ, este o provocare pentru omenire să fie în stare să facă diferența între ce e bine și ce e rău în Ochii lui Dumnezeu. Mulți Creștini însă vor fi smulși de lângă Mine de o nouă formă globală de evanghelizare, care se va centra exclusiv pe politică. În loc să fiți încurajați să rămâneți loiali față de Mine și să vă încredeți în tot ceea ce Sunt Eu, voi veți fi îndepărtați de la Mine. Voi trebuie ca niciodată să nu confundați Cuvântul Meu cu aspirațiile unei lumi seculare. Eu am explicat întotdeauna clar omenirii, prin Cartea Tatălui Meu, care este pericolul ce vă paște dacă faceți asta. O lume seculară slujește doar propriilor ei interese iar regulile ce o guvernează sunt create de oamenii puterii, ai ambițiilor și ai propriilor aspirații egoiste.

Au fost răspândite foarte multe dezinformări legat de mediul înconjurător, când de fapt numai Dumnezeu poate dicta cum să se comporte pământul. Omul poate dăuna și provoca stricăciuni pământului, însă nu-l poate niciodată distruge, pentru că toate lucrurile sunt în Mâinile lui Dumnezeu. Lipsa încrederii în Dumnezeu îl face pe om să creadă că el deține controlul asupra universului. Omul nebun crede că acțiunile lui pot schimba Legile lui Dumnezeu. Omul înțelept știe că Dumnezeu este Atotputernic și, atâta timp cât El este venerat și Legile Lui sunt respectate, supraviețuirea omului este asigurată. Supraviețuirea pământului nu are nimic de-a face cu omul muritor. Numai Dumnezeu are puterea de a controla aerul pe care îl respirați, apa pe care o beți și capacitatea de a susține viața. Singurul pericol pentru umanitate este însuși omul.

Omul, în interesul propriu, îi va prosti pe alții. El va minți – dacă este în avantajul său și îi convine. Încrederea este ușor de înșelat și acum voi trăiți într-o eră când trebuie să știți că pământul va rămâne așa cum a fost înainte și că orice răsturnare climatică vine din Mâna lui Dumnezeu. Intervenția omului în această creație divină va fi permisă doar dacă este conformă cu Voia lui Dumnezeu.

Biserica Mea este Trupul Meu. Toți cei care cred în Mine sunt parte a Trupului Meu. Cei care sunt parte din Mine vor urma Învățăturile Mele. Cei care spun că ei îi conduc pe discipolii Mei trebuie să se supună Cuvântului lui Dumnezeu. Rolul lor este să apere Adevărul – nu să devieze de la el.

Dacă voi sunteți îndepărtați de Mine și dacă Cuvântul Meu este respins de către lume, atunci datoria slujitorilor Mei sfințiți este să reamintească lumii ce e bine și ce e rău. Dacă ei se sustrag de la preocupările pentru suflet în favoarea preocupărilor care duc la socialism, atunci să știți că aceasta este o înșelătorie subtilă și vicleană. Și totodată trădează întreaga încredere în Mine.

Isus al vostru am citit


1305. A Doua Mea Venire va crea o mare fericire

Marți, 30 decembrie 2014 la ora 19:45

Mult iubita Mea fiică, lumea aparține Tatălui Meu și Împărăția Mea se va instaura, în ciuda tuturor obstacolelor.

Lumea, conform Voinței Tatălui Meu, se va ridica din nou și, în Gloria Mea, Eu voi aduce... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, lumea aparține Tatălui Meu și Împărăția Mea se va instaura, în ciuda tuturor obstacolelor.

Lumea, conform Voinței Tatălui Meu, se va ridica din nou și, în Gloria Mea, Eu voi aduce tuturor pace, iubire și bucurie. Nenorocirea păcatului nu va mai exista și toți copiii lui Dumnezeu care Mă acceptă pe Mine, iubitul Său Fiu, vor avea viață veșnică.

A Doua Mea Venire va crea o mare fericire și în acea zi toate lacrimile vor fi șterse. Mâna Milostivirii Mele vi se va întinde vouă tuturor și foarte puțini vor respinge Împărăția Mea. Aceia care o vor face nu vor intra în ea, dar vor regreta foarte mult decizia lor, pentru eternitate.

Nu vă temeți de marile tulburări, pentru că perioada de curățare a putreziciunii a început, și atunci când noua viață va țâșni din pământ, lumea cea nouă, care va fi fără sfârșit, va încânta toate sufletele care rămân lângă Mine. Eu Sunt Iubirea și Iubirea Mă va urma pe Mine și pe toate sufletele care vor fi străpunse de Duhul Sfânt. Fiți puternici, dragii Mei discipoli, Intervenția Mea este necesară în aceste timpuri și în curând Noul Ierusalim va coborî din Cer și din cenușă se va ridica lumea, așa cum a fost menită să fie.

Nu trebuie să permiteți fricii să pună stăpânire pe inimile voastre; nu există niciun motiv de teamă, pentru că Eu Vin și vă iubesc pe toți. Lăsați-Mă să vă ating pe fiecare dintre voi și să alin bietele voastre inimi. Prezența Mea este printre voi și Promisiunile Mele pentru omenire se vor împlini la timpul Meu. Fiți răbdători, plini de speranță și încrezători în Iubirea Mea. Dar, mai presus de toate, aveți încredere în Mine pentru că Eu Mi-am sacrificat Viața pentru voi și deci nu este nimic ce nu pot face pentru a vă aduce în Împărăția Mea Glorioasă.

Lăsați totul în Mâinile Mele Sfinte. Mergeți în pace. Să nu vă îndoiți niciodată de Marea Mea Compasiune.

Al vostru Isus am citit


1304. Mama Mântuiririi: Peste Voia lui Dumnezeu nu se poate trece

Luni, 29 decembrie 2014 la ora 17:30

Dragii mei copii, să nu vă temeți de Promisiunile lui Cristos pentru că ele vor constitui factorii care contribuie la răscumpărarea voastră. Fiul meu, Isus Cristos, este prezent printre voi; El niciodată... citește tot aici

Dragii mei copii, să nu vă temeți de Promisiunile lui Cristos pentru că ele vor constitui factorii care contribuie la răscumpărarea voastră. Fiul meu, Isus Cristos, este prezent printre voi; El niciodată nu vă va părăsi și va fi mereu de partea voastră. Promisiunile Lui de a salva lumea vor fi înfăptuite, căci aceasta este Voia Tatălui meu Veșnic.

Voi trebuie să știți că peste Voia lui Dumnezeu nu se poate trece și indiferent cât de mari sunt obstacolele așezate în calea voastră, Dumnezeu, prin Divinitatea Sa, îi va zdrobi pe toți dușmanii Săi. Niciodată să nu credeți că va triumfa cel rău, pentru că aceasta este imposibil. Prin marea Iubire a lui Dumnezeu, voi veți fi conduși spre Mântuirea Veșnică și nimic nu va reuși să vă blocheze drumul. Când dușmanii Fiului meu încearcă să vă forțeze să acceptați legi care nu sunt de la Dumnezeu, atunci voi trebuie să opuneți rezistență acestor legi. Poate că va fi greu pentru voi, însă veți primi puterea de a vă continua călătoria iar din Cer vi se va da ajutor pe toate căile.

Învățați să recunoașteți acțiunea celui rău în războaiele pe care le vedeți răsărind pretutindeni; în legile ticăloase introduse în aproape toate națiunile, legi care neagă Cuvântul lui Dumnezeu; în trădarea lui Isus Cristos de către aceia care zic că Îl reprezintă pe El, atunci când ei stau cu mâinile în sân și nu fac nimic ca să proclame Sfântul Său Cuvânt. Învățați, de asemenea, să recunoașteți ura arătată sufletelor alese ale lui Dumnezeu căci așa veți înțelege cât de dificilă este misiunea ce li s-a încredințat – cea de a reaminti lumii că Iubirea lui Dumnezeu încă este vie.

Voi trebuie, de asemenea, să dați mulțumire lui Dumnezeu cel Preaînalt pentru Viața pe care El a dat-o omenirii prin Unicul Său Fiu, Isus Cristos. Căci dacă n-ar fi fost nașterea Fiului meu și Răstignirea Sa, n-ar fi fost nici Noul Legământ ca să vă aducă vouă viața glorioasă care vă așteaptă dacă voi alegeți s-o acceptați.

Acestea sunt vremurile de pregătire pentru noua lume, noul Cer și noul pământ. Nu pierdeți timpul încercând să dezbateți cele spuse de Fiul meu acum. Mai bine învățați să acceptați Adevărul cu inimă bună. Eu, Mama voastră preaiubită, vă voi conduce spre Fiul meu și rugăciunile voastre vă vor întări în toate modurile ca să puteți fi făcuți vrednici de Făgăduințele lui Cristos.

Mama voastră preaiubită,
Mama Mântuirii am citit


1303. Apărați Cuvântul Meu. Vorbiți despre Cuvântul Meu

Duminică, 28 decembrie 2014 la ora 18:30

Mult iubita Mea fiică, cea mai mare durere a strâmtorării este ceea ce există în Legile din națiunile voastre și se opune Legilor lui Dumnezeu în toate felurile, vizibile sau invizibile. Căci acum,... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, cea mai mare durere a strâmtorării este ceea ce există în Legile din națiunile voastre și se opune Legilor lui Dumnezeu în toate felurile, vizibile sau invizibile. Căci acum, fiecare Lege a lui Dumnezeu, încălcată de cei care conduc națiunile voastre, e înlocuită de un ucigaș tăcut al sufletului. Orice faptă nelegiuită va fi prezentată ca fiind ceva bun. Cu cât actul va fi mai ticălos, cu atât va fi el mai aplaudat. Celor care proclamă Adevărul – Adevăratul Cuvânt al lui Dumnezeu – nu li se va lăsa niciun pic de spațiu ca să vorbească. În cea mai mare parte, vocile lor vor fi ignorate. Iar când vor fi auzite, vor fi condamnate ca fiind imorale.

A venit cu adevărat timpul ca Adevărul să fie întors pe dos și prezentat ca fiind o minciună. Cuvântul va fi acum considerat de majoritatea ca fiind rodul închipuirii – o minciună. Legile lui Dumnezeu sunt greu de ignorat, totuși așa se va întâmpla – cei care conduc națiunile voastre, când vor fi întrebați despre faptele lor nelegiuite, vor declara că Cuvântul lui Dumnezeu este imperfect și învechit.

Pentru a se asigura că nelegiuirea sa este acceptată, viclenia diavolului a făcut ca fiecare act și faptă morală să fie declarate ca fiind inumane și împotriva libertăților civile. Însă cei binecuvântați cu Darul Duhului Sfânt vor fi în continuare capabili să facă diferența între bine și rău. Niciodată până acum, de pe vremea lui Noe încoace, lumea nu a mai fost cuprinsă de o asemenea înșelăciune. Nicicând n-a păcătuit omul așa cum o face acum. Și, ca și în zilele lui Noe, obsesia omului pentru sine a atins asemenea culmi încât el crede că are putere asupra destinului său, atât de mare a ajuns narcisismul lui.

Astăzi, păcatul e îmbrățișat cu plăcere și promovat ca fiind un drept civil, și prin urmare se așteaptă de la voi să-l respectați. Dacă nu arătați respect față de actele păcătoase, atunci v-ați putea trezi că ați comis un delict. Delictul vostru va fi cel de a susține Cuvântul lui Dumnezeu, și pentru asta veți avea de suferit.

Ce ușor e omul păcălit de planul global de eliminare a oricărei forme de vină pentru actele păcătoase care sunt scrise în legile din națiunile voastre. Toate aceste lucruri au fost profețite și, în curând, niciun act rău, incluzând crima, eutanasia și avortul, nu va mai fi considerat a fi greșit. Va veni timpul când un genocid pe scară largă va rezulta în urma introducerii unor asemenea legi care vor fi destinate să legalizeze uciderea legitimă a celor care suferă de dizabilități și de alte stări fiziologice.

Legile diabolice încetățenite în țările voastre vor duce la legi mai ample, care vor lua din mâinile voastre toată puterea. Voi ați dat autoritate celor care Mă renegă pe Mine și care disprețuiesc Legile lui Dumnezeu – și de aceea ei vor introduce și mai multe acte nelegiuite, care vor provoca suferințe inimaginabile. Cele ce par a fi legi ale țării care promovează drepturi umane și civile, vor conduce la o formă de dictatură care va face din a fi Creștin o infracțiune.

Apărați Cuvântul Meu. Vorbiți despre Cuvântul Meu. Să nu cădeți în capcana de a accepta nicio campanie globală pentru drepturi civile, destinată să convertească lumea la o nouă religie unică mondială. Slujitorii Mei sfințiți, Eu vă chem pe voi să proclamați Cuvântul lui Dumnezeu și să denunțați actele nelegiuite care au cuprins aproape fiecare națiune care respinge Cuvântul lui Dumnezeu.

E foarte ușor să chemi la răspândirea drepturilor omului, dar trebuie să fii un slujitor curajos al Meu ca să poți să te ridici și să declari că acele fapte – care Îi sunt odioase lui Dumnezeu – sunt împotriva Mea. Căci, dacă faci astfel, îți vei atrage multe critici care te vor face nepopular.

Amintiți-vă ce am spus Eu – omul care Mă slujește cu credință pe Mine cu adevărat, nu se va teme niciodată să spună Adevărul și nu va căuta niciodată să fie popular. Singurul său scop va fi să salveze suflete.

Al vostru Isus am citit


1302. Maica Mântuirii: Voia lui Dumnezeu este un mister pentru cei mai mulți dintre voi

Sâmbătă, 27 decembrie 2014 la ora 12:55

Iubiții mei copilași, trebuie să vă încredeți întotdeauna în Voia Fiului meu, căci Milostivirea Sa este atât de mare încât El nu va permite ca prea multă nelegiuire să devoreze lumea.

Dacă Fiul Meu int... citește tot aici

Iubiții mei copilași, trebuie să vă încredeți întotdeauna în Voia Fiului meu, căci Milostivirea Sa este atât de mare încât El nu va permite ca prea multă nelegiuire să devoreze lumea.

Dacă Fiul Meu intervine în vreun act care duce la desacralizare, oricare ar fi ea, El face aceasta pentru a menține credința. Cuvântul Fiului meu este sacrosanct și Voia Sa Îi aparține, pentru a face ceea ce El dorește. Și voia voastră vă aparține, însă dacă aceasta este oferită de bună voie lui Dumnezeu atunci Voia Sa e cea care se împlinește.

Încredeți-vă, încredeți-vă, încredeți-vă în Fiul meu, căci toate lucrurile sunt conform cu Voia Sa. Dacă El permite răului să înflorească și discipolilor Săi să fie înșelați de către inamicii Săi, atunci așa e Voia Sa și aceasta se face pentru a pune la încercare credința celor credincioși. Voia lui Dumnezeu este un mister pentru cei mai mulți dintre voi și El poate hotărî ce este necesar, în orice moment, pentru binele omenirii.

Trebuie să vă lăsați inimile să rămână pe pace, cu încredere și iubire pentru Fiul meu, Isus Cristos. El este foarte prezent printre voi iar voi trebuie să fiți recunoscători pentru asta, căci, fără Sfânta Sa Prezență, întunericul ar acoperi pământul.

Iubita voastră Mamă,
Maica Mântuirii am citit


1301. Păcatul nu va fi tolerat de către aceia care primesc Limbile de Foc

Vineri, 26 decembrie 2014 la ora 14:00

Mult iubita Mea fiică, Timpul Meu se apropie și în curând suferința, nefericirea și durerea cauzate de păcat vor dispărea.

Până în acel moment Iubirea Mea va susține lumea și Eu voi anihila sursa fiecărei... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, Timpul Meu se apropie și în curând suferința, nefericirea și durerea cauzate de păcat vor dispărea.

Până în acel moment Iubirea Mea va susține lumea și Eu voi anihila sursa fiecărei fapte nedrepte și a tuturor actelor nelegiuite comise de dușmanii Mei. Bătălia împotriva răului va fi câștigată de Iubirea pe care Eu o voi insufla în inimile sufletelor bune. Această Iubire îi va înflăcăra pe toți cei care vin în contact cu ea și Focul Duhului Sfânt va umple sufletele tuturor celor care sunt binecuvântați cu Iubirea lui Dumnezeu.

Această revărsare a Duhului Sfânt, cum nu a mai fost de când Apostolii Mei au fost binecuvântați la Pentecost (Rusalii) va trezi rasa omenească. Foarte puțini vor rămâne neafectați de Puterea Duhului Sfânt și ei nu vor avea nicio putere împotriva ei.

Dumnezeu trimite omenirii acest magnific Dar pentru că îi iubește pe copiii Săi. Sufletele vor deveni mai pure și păcatul nu va fi tolerat de către aceia care primesc Limbile de Foc.

Iubirea care va fi împărtășită de cei binecuvântați cu Puterea Paracletului (Duhului Sfânt) va fi imposibil de ignorat, și din cauza ei puterea satanei va scădea și strânsoarea lui asupra lumii va slăbi până când el va cădea înapoi în abis.

Bucurați-vă, iubiții Mei discipoli, pentru că datorită Puterii Iubirii Mele Eu voi salva lumea și pe toți cei care acceptă Milostivirea Mea.

Mergeți cu Iubirea Mea. Iubiți-vă unul pe altul așa cum vă iubește Dumnezeu.

Al vostru Isus am citit


1300. Umanismul este o insultă adusă lui Dumnezeu

Joi, 25 decembrie 2014 la ora 15:10

Fiica Mea preaiubită, nu vă preocupați de spiritul răului care corupe lumea. Lăsați totul în seama Mea. Căci atâta timp cât voi Mă iubiți pe Mine, Mă respectați și îi iubiți pe ceilalți conform Voii Mele... citește tot aici

Fiica Mea preaiubită, nu vă preocupați de spiritul răului care corupe lumea. Lăsați totul în seama Mea. Căci atâta timp cât voi Mă iubiți pe Mine, Mă respectați și îi iubiți pe ceilalți conform Voii Mele Sfinte, Eu vă voi apăra de suferința produsă de tot ce este împotriva Mea.

Cea mai mare durere pe care va trebui să o îndurați va fi să fiți martorii așa-ziselor acte de caritate și preocupării umaniste la nivel global, care vor masca adevăratele intenții ale dușmanilor Mei. Veți ști, în inimile voastre, că înșelătorul lucrează. Când lumea laică și cei care spun că Mă reprezintă vorbesc despre politică, acte umanitare, dar nu proclamă importanța ocrotirii cu orice preț a vieții umane, atunci să știți că nu asta este ceea ce doresc Eu. Dacă aceia care spun că Mă reprezintă nu vorbesc cu aceeași vehemență despre păcatul avortului, așa cum vorbesc despre alte fapte împotriva umanității, atunci să fiți conștienți că ceva este greșit.

Tatăl Meu îi va pedepsi pe toți cei care îi ucid pe copiii Lui, incluzându-i și pe copilașii care sunt încă hrăniți în pântecul mamei așteptând să se nască. Cei care comit astfel de crime vor suferi o pedeapsă îngrozitoare dacă nu se căiesc de păcatele lor comise împotriva Lui. Cei care sunt ai Mei și care reprezintă Biserica Mea de pe pământ nu au fost în stare să proclame Adevărul. Crima, inclusiv avortul, este unul dintre cele mai grave păcate împotriva lui Dumnezeu. E nevoie de un act de căință extraordinar pentru a fi iertat de un astfel de păcat. De ce atunci Biserica Mea nu luptă cu forță împotriva acestui păcat – unul dintre actele cele mai abominabile de sfidare împotriva Tatălui Meu? De ce ei vă distrag de la cunoașterea celor mai serioase păcate în timp ce predică despre importanța actelor umanitare?

Umanismul este o insultă adusă lui Dumnezeu, deoarece se concentrează asupra necesităților omului și nu asupra necesității de a vă căi de păcate în fața Creatorului a toate câte sunt. Dacă ignorați păcatele de moarte, definite clar în Legile date de Dumnezeu, și care duc la osânda veșnică, atunci nici un fel de compasiune față de drepturile civile ale rasei umane nu va ispăși acele păcate.

Dacă credeți în Mine și dacă îmi slujiți Mie, atunci trebuie să grăiți doar Adevărul. Adevărul este că dușmanul vostru cel mai mare este păcatul – și nu persoanele care vă persecută. Păcatul de moarte, dacă nu vă căiți pentru el, vă va duce în iad. Dacă sunteți în păcat de moarte și vă petreceți timpul susținând mari acte de caritate și fapte umanitare, dar nu vă căiți, atunci sufletul vostru va fi pierdut.

Amintiți-vă Adevărul. Nu vă lăsați induși în eroare de cuvinte, acte sau fapte de caritate, atunci când cea mai importantă sarcină este să luptați împotriva păcatului de moarte. Slujitorii Mei sfințiți care refuză să vă reamintească despre consecințele păcatului de moarte, nu înțeleg misiunea lor de a Mă sluji pe Mine. Nu puteți ascunde păcatul sub covor, ca să nu se vadă, ca și cum el nu ar exista. Oricât de multă empatie s-ar arăta față de oamenii care sunt persecutați în Numele Meu, aceasta nu va putea compensa faptul că păcătoșii nu se reconciliază cu Mine, Isus Cristos, pentru ca să li se ierte păcatele lor.

Al vostru, Isus am citit


1299. Ziua în care Voi veni în Milostivirea Mea Divină va fi ziua iluminării

Marți, 23 decembrie 2014 la ora 16:55

Mult iubita Mea fiică, îi chem pe toți iubiții Mei discipoli, în acest timp special, să vină la Mine și să Îmi permită să îi acopăr cu Prețiosul Meu Sânge. Eu Mi-am dat Viața, pe pământ, ca o dovadă a... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, îi chem pe toți iubiții Mei discipoli, în acest timp special, să vină la Mine și să Îmi permită să îi acopăr cu Prețiosul Meu Sânge. Eu Mi-am dat Viața, pe pământ, ca o dovadă a Marii Mele Milostiviri, și ca să vă aduc pe toți la Mine voi muta din loc munții și oceanele și voi scutura pământul când voi veni încă o dată.

Eu vă iubesc și vă aduc alinare și mari Binecuvântări pe măsură ce vă pregătesc pentru Timpul Meu. Lăsați-vă inimile să Mă primească. Lăsați ca Iubirea Mea să se infiltreze în inimile tuturor copiilor lui Dumnezeu, inclusiv ale celor care vă persecută în Numele Meu. Crăciunul acesta, Eu vă aduc pace și vă asigur că Timpul Meu este foarte aproape. Eu voi veni curând ca să vă revelez Milostivirea Mea. Acelora dintre voi care Mă disprețuiesc pe Mine disprețuind această Misiune, Eu le voi străpunge, cu darul Duhului Sfânt, inimile împietrite. Curând, orice îndoială pe care ați putea-o avea se va risipi iar povara vă va fi luată. Până atunci, veți suferi durerea separării de Mine, separare care v-a fost impusă de către regele minciunilor, care se bucură de faptul că voi Mă respingeți. Iubiții Mei, nu-Mi opuneți rezistență, căci Eu vă iubesc cu un dor de nepotolit. Vin la voi cu un sentiment dulce-amar, implorându-vă să vă întoarceți la Mine voi, cei care spuneți că Mă iubiți. Eu plâng cu lacrimi de durere pentru că voi nu Mă puteți accepta prin această intervenție divină care vă este oferită. Ar trebui să vă străduiți să proclamați adevărul dar voi, în schimb, M-ați respins cu cruzime, într-un mod nepotrivit Divinității Mele.

Ziua în care Voi veni în Milostivirea Mea Divină va fi ziua iluminării. Voi veți ști imediat că Eu v-am cuprins într-o perioadă de completă abandonare, când nimic din ce ați făcut nu mai poate fi ascuns. Pentru fiecare act de slăbiciune din partea voastră, veți simți durerea Suferinței Mele, care va deveni și a voastră. Remușcarea pe care o veți simți va fi tot atât de puternică pe cât este credința voastră în Mine. Foarte mulți dintre voi vă veți da seama ce trebuie să faceți ca să câștigați Acceptarea Mea. Cu toate acestea, unii dintre voi vor nega Iluminarea Conștiinței, din cauza distanței pe care voi ați pus-o între noi.

Acelora dintre voi care sunteți mândri și aroganți, și care în timpul Avertismentului vă veți ascunde de Mine fața, vreau să vă spun următorul lucru: nu vă temeți, căci voi sunteți ai Mei. Pentru că sunteți copii ai lui Dumnezeu, creați după Chipul Său, Eu vă voi arăta mare Milostivire. Să nu vă temeți de cel care vă iubește, ci temeți-vă numai de cel care vă disprețuiește, pentru că el, cel rău, este cel mai mare dușman al vostru. Dacă Mă respingeți pe Mine veți fi înrobiți de adversarul Meu cel mai mare, însă dacă îl respingeți pe el, Puterea Mea vă va învălui, vă va proteja și vă va aduce teferi în Împărăția Mea. Vă dau această informație astfel ca voi să știți că dacă Eu spun că așa se va întâmpla, atunci așa se va întâmpla. Iar când acea Zi va veni, voi trebuie să vă amintiți de Cuvintele Mele. Nu vă temeți de Mine, căci de ce v-ați teme? Eu Mi-am dat Viața pentru voi, și atunci voi de ce ați vrea să vă dați viața diavolului care caută doar să vă distrugă sufletul nemuritor?

Este doar o singură cale spre care vă puteți întoarce și aceasta este cea către Mine, Iubitorul vostru Salvator și Răscumpărător. Eu sunt pentru voi plasa de salvare. Nu fugiți de salvarea voastră. Amintiți-vă mereu de Compasiunea Mea, de Iubirea Mea și de Milostivirea Mea cea Mare. Milostivirea Mea Divină vă stă la dispoziție.

Preaiubitul vostru Isus am citit


1298. Oh, ce bucurie Mi-ar face ei dacă s-ar întoarce la Mine în Ziua de Crăciun

Luni, 22 decembrie 2014 la ora 20:45

Mult iubita Mea fiică, acesta este un mesaj pentru lume, pentru Ziua de Crăciun. În timp ce sărbătoriți cu toții Nașterea Mea, permiteți-Mi să pătrund în inima voastră în această zi specială, pentru că... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, acesta este un mesaj pentru lume, pentru Ziua de Crăciun. În timp ce sărbătoriți cu toții Nașterea Mea, permiteți-Mi să pătrund în inima voastră în această zi specială, pentru că această zi este a Mea.

Invitați-Mă în casele voastre ca pe un musafir de onoare și prezentați-Mă celor din familia voastră, prietenilor și vecinilor, care poate că au uitat de Mine. Deși Crăciunul este o sărbătoare despre Mine, în mijlocul marii veselii care are loc, Eu sunt ignorat. Permiteți ca mențiunile despre Mine să vă înveselească inimile, să vă aducă bucurie și să vă aducă speranță pentru viitor – un viitor pe care Eu vi l-am asigurat din ziua în care M-am născut.

Amintiți-le celor care nu Mă mai onorează, despre Iubirea pe care o am pentru ei și cât de mult tânjesc să fac parte din nou din viața lor. Oh, ce bucurie Mi-ar face ei dacă s-ar întoarce la Mine în Ziua de Crăciun și dacă M-ar ruga să le aduc Pacea și Iubirea Mea. Dacă ei ar veni la Mine în Ziua de Crăciun, Eu i-aș învălui în siguranța Refugiului Meu Divin și niciodată nu i-aș mai lăsa să se despartă de Mine.

Mult iubiții Mei discipoli, voi sunteți Familia Mea și Eu sunt familia voastră. Prin Milostivirea Mea, Eu vă voi lua la Pieptul Preaiubitului Meu Tată, Care vă iubește cu pasiunea unui părinte cu inima duioasă. Oh, cât de mult vă iubește El și cât de multă bucurie simte El când voi Mă recunoașteți pe Mine și apelați la Mine pentru Ajutor.

Voi însemnați totul pentru Mine și Iubirea Mea pentru voi este atotcuprinzătoare, într-un mod care este peste puterea voastră de înțelegere. Prin urmare, Eu voi lupta pentru fiecare dintre voi, cu o compasiune fierbinte și cu o puternică hotărâre ca să vă salvez sufletele de la nelegiuirile dușmanilor Mei. Eu vă păzesc sufletele cu mare gelozie și voi duce lupta cea dreaptă ca să vă aduc întregi și în siguranță în Împărăția Mea. Indiferent cât de mult Mă vor înfrunta, cât de mulți Creștini vor avea de suferit umilințe în Numele Meu și cât de multe ispite sunt puse înaintea voastră de către adversarul Meu, Eu tot voi câștiga această bătălie pentru suflete. Aceasta este situația și nimic nu poate sta între Dumnezeu și copiii Săi pentru că El nu va permite asta. Omul care face astfel, va fi înlăturat. Ura va fi distrusă și minciunile vor fi dezvăluite din cauza lipsei lor de fundament. Adevărul va rezista testului timpului.

Eu voi veni curând să-i unesc pe copiii lui Dumnezeu – familia Sa prețioasă. Sus inimile, nu permiteți vrăjmașilor Mei să descurajeze sufletele voastre și lăsați ca speranța să fie unicul vostru gând. Aveți încredere deplină în Marea Mea Milostivire și fiți gata să Mă primiți înapoi în viețile voastre pe Mine, Salvatorul și Mântuitorul vostru. Bucurați-vă, pentru că Promisiunile Mele vor aduce cu ele motive de mare veselie. Acest Crăciun va fi plin de bucurie, căci Timpul Meu este scurt.

Preaiubitul vostru Isus am citit


1297. Mama Mântuirii: De Crăciun, Darul Iubirii este intensificat

Sâmbătă, 20 decembrie 2014 la ora 16:25

Dragii mei copii, Iubirea Fiului meu nu e niciodată atât de răspândită ca de Crăciun.

Acum, în perioada celebrării Nașterii Sale, El inundă sufletele cu Iubirea Sa. În această perioadă voi trebuie să... citește tot aici

Dragii mei copii, Iubirea Fiului meu nu e niciodată atât de răspândită ca de Crăciun.

Acum, în perioada celebrării Nașterii Sale, El inundă sufletele cu Iubirea Sa. În această perioadă voi trebuie să trăiți Iubirea care v-a fost dată, în mod natural, ca și copii ai lui Dumnezeu. Voi trebuie să prețuiți Darul Iubirii, care vine de la Dumnezeu, și să împărtășiți acest Dar cu toți cei pe care îi cunoașteți.

De Crăciun, Darul Iubirii este intensificat în sufletele tuturor copiilor lui Dumnezeu, și acesta este momentul în care voi trebuie să înțelegeți că iubirea începe în familie. Fiul meu s-a născut într-o familie și asta s-a întâmplat dintr-un motiv bine întemeiat. Dumnezeu s-a făcut cunoscut pe Sine nu ca o persoană trimisă într-o Misiune, care nu are pe nimeni aproape de el, ci în Sfânta Familie.

Iubiți-vă familiile și iertați greșelile din trecut. Iubiți-i pe toți, inclusiv pe cei care vă urăsc. Voi puteți învinge ura împărtășind iubirea și, chiar dacă aceasta pare câteodată dificil de făcut, voi veți fi astfel mai puternici și împăcați. Ura este un sentiment negativ și usucă sufletul printr-o stare profundă de nefericire. Ea roade chiar în miezul sufletului, până când acesta moare. Nu permiteți urii să vă despartă de Darul Iubirii, care este cel mai puternic Har, pentru că vine de la Dumnezeu.

De acest Crăciun, iubiți-vă unii pe alții așa cum Dumnezeu vă iubește pe fiecare dintre voi. Rugați-vă pentru cei care v-au făcut vreun rău și rugați-L pe Fiul meu să vă scape de povara urii.

Iubirea lui Dumnezeu, în toată splendoarea ei, este simțită în familie, care prosperă prin Iubire. Asemenea familii care au norocul să simtă iubire unii față de alții, trebuie să răspândească această iubire și altora, care nu au iubire în viața lor. Persoana care este crescută într-o familie iubitoare și care iubește cu o inimă duioasă, atinge sufletele celorlalți. Acesta este modul în care se răspândește Iubirea lui Dumnezeu – din sânul familiei.

Din inima unei familii iubitoare și-a început Fiul meu, Isus Cristos, Misiunea Sa pe pământ ca să răscumpere omul din păcat. Și astfel, de acest Crăciun, eu vă cer să vă iubiți unii pe alții și să Îi cereți Fiului meu să binecuvânteze toate familiile cu harul de a vă iubi și mai mult unii pe alții.

Iubirea care este prezentă într-o familie poate învinge toate obstacolele puse în fața ei de către satana. Familia – fundamentul Iubirii lui Dumnezeu – este disprețuită de satana. Familia este ținta celui rău și el va face totul ca să distrugă unitatea familiei.

Iubirea și unitatea într-o familie sunt un mare Dar al Cerului iar voi trebuie să vă străduiți mereu să rămâneți uniți tot timpul.

Mama voastră Preaiubită,
Maica Mântuirii am citit