Au fost găsite 1337 mesaje conform filtrelor de căutare.

41. Purtarea crucii Mele

Duminică, 16 ianuarie 2011 la ora 15:00

Mult iubita Mea fiică, sunt Eu. Până acum a fost o lungă perioada de învățătură pentru tine, dar și pe mai departe vei avea parte de hrană sufletească, ca să cunoști Adevărul. Această hrană care-ți umple... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, sunt Eu. Până acum a fost o lungă perioada de învățătură pentru tine, dar și pe mai departe vei avea parte de hrană sufletească, ca să cunoști Adevărul. Această hrană care-ți umple sufletul este darul Duhului Sfânt pentru tine.

Te rog, fiica Mea, să te asiguri că aceste mesaje care sunt un amestec de atenționări, profeții și un rezumat al învățăturilor Mele, să ajungă în fiecare colț al lumii. E foarte important să înțeleagă copiii Mei cum trebuie să își pregătească sufletele pentru a găsi mântuire în fața Tatălui Meu.

Înnoirea sufletească are acum loc în lumea întreagă.

Are loc acum în lume o crescândă devoțiune și onorare pentru Mine, pentru Tatăl Meu Veșnic, pentru Duhul Sfânt și pentru Mama Mea iubită. Chiar dacă nu se vede în mod clar, această puternică reînnoire spirituală va ajuta la protejarea copiilor Mei, chiar și a acelora care Îmi întorc spatele. Biblia va fi recitită pentru că oamenii vor fi înfometați după Adevăr. Cum Purificarea se va înteți și se va extinde în întreaga lume, tot așa și acele suflete goale de iubire pentru Mine își vor deschide din nou inimile.

Pe măsură ce iubirea se va dezvălui prin lumina credincioșilor Mei, efectul celui rău și comportamentul celor pe care i-a infestat vor slăbi. Cel rău se va răzbuna.

Zilele satanei sunt numărate

Deoarece zilele lui aici pe Pământ se împuținează cu fiecare oră, el se va strădui să facă cât mai multă pagubă. Discipolii săi își vor înteți activitățile și se vor ridica imediat pentru a răspândi răutatea peste tot. Acțiunile lor, pe care le veți vedea îngroziți cum se manifestă în fața ochilor voștri, nu vor avea viață lungă.

Copiii Mei, credința, întărită printr-o sistematică rugăciune zilnică, va elimina aceste atrocități. Reculegeți-vă, copiii Mei, și descoperiți din nou Învățătura Mea. Aduceți-Mă înapoi în viețile voastre. Luați-Mă din nou în inimile voastre astfel încât Eu să vă pot lua în brațele Mele. Permiteți-Mi să vă conduc la perfecțiunea spirituală pentru a fi pregătiți pentru viața veșnică, când Cerul și Pământul se vor uni.

Imitați-Mă, copiii Mei, în viața voastră de zi cu zi. Luați Crucea Mea, chiar și când povara acestui lucru poate părea prea grea. Să nu vă temeți niciodată să acceptați Crucea Mea, pentru că Eu nu vă voi lăsa să duceți decât atât cât puteți.

Semnificația suferinței în această viață

Când suferiți în aceasta viață, atunci duceți Crucea Mea. Aveți două posibilități. Dacă refuzați Crucea Mea, vă plângeți și vă amărâți din cauza ei, atunci suferința crește negreșit. Dar dacă acceptați s-o purtați și oferiți pentru salvarea sufletelor suferințele voastre, atunci acesta este un dar prețios pentru Mine. Dacă acceptați suferințele, încercările și chinurile cu bucurie, atunci povara voastră va deveni mai ușoară. Eu vă voi ajuta să o duceți. Atunci durerea se va alina, iar pacea, iubirea, bucuria și fericirea pură vor domni în sufletul vostru.

Trăiți o viață simplă

Trăiți într-un mod simplu, copii, și faceți totul cu măsură. Atunci când mâncați, beți, dormiți, vă odihniți sau vă relaxați, faceți-le cu măsură. Odată ce v-ați satisfăcut necesitățile fizice nu trebuie să continuați să căutați mai mult deoarece este spre dauna sufletului vostru. Ispășirea, copiii Mei, este vitală pentru a ajunge mai aproape de Mine. Prin ispășire înțeleg sacrificiul personal. Postul este doar un exemplu de ispășire. În viața Mea pământească Eu v-am vorbit despre importanța ispășirii. Același lucru l-a făcut și Sf. Ioan Botezătorul, profetul Meu iubit.

Eu, postind 40 de zile, am făcut așa pentru a vă da un exemplu. Numai prin post, copii, veți ajuta să fie îndepărtat cel rău.

Dragii Mei copii, atât de multe lucruri stau încă în fața voastră. Acum încă nu înțelegeți ce se va cere de la voi în anii care vor veni. E foarte important să folosiți acest timp ca să ajungeți mai aproape de Mine, ca să fiți pregătiți pentru încercările la care vor fi supuși în viitor creștinii din întreaga lume.

Al tău iubit Mântuitor, Isus Cristos am citit


42. Ce ușor este să păcătuiesti

Luni, 24 ianuarie 2011 la ora 22:00

Azi, preaiubita Mea fiică, ai înțeles în sfârșit pericolele pe care ți le pune în cale înșelătorul când lași garda jos. Rugăciunea către Tatăl Meu Veșnic, prin Rozariul Milostivirii Divine, este impor... citește tot aici

Azi, preaiubita Mea fiică, ai înțeles în sfârșit pericolele pe care ți le pune în cale înșelătorul când lași garda jos. Rugăciunea către Tatăl Meu Veșnic, prin Rozariul Milostivirii Divine, este importantă în sfințirea sufletului tău.

Păcatul, preaiubita Mea fiică, e greu de evitat. E mai greu de a dobândi harurile mele speciale decât de a evita păcatul în orice formă. Când ai fost chemată să faci aceasta lucrare sfântă vei fi întotdeauna ținta Celui Rău care face în așa fel ca să creeze, cu fiecare oportunitate, negativitate în viața ta. El îi folosește pe cei din jurul tău ca mijloace de atac, de aceea trebuie să fii în gardă în ceea ce-l privește. Să nu îl lași niciodată să învingă deoarece când reușește asta îți infestează sufletul și cauzează durere cumplită, teamă și suferință. El determină ca prieteniile să se despartă, creează confuzie și induce gânduri false în mințile celor care îi sunt țintă. Și apoi, când Copiii Mei simt vină pentru slăbiciunea lor de a se fi lăsat pradă ispitei, vor avea un sentiment de ticăloșie care aduce în viața lor disperare, nefericire și indiferență.

Copiii Mei, întotdeauna veți fi ispitiți să păcătuiți. Perfecțiunea sufletului este dificil de atins și cere din partea voastră o disciplină și o hotărâre enorme. Dacă veți cădea pradă seducției Celui Rău și veți face păcate, când se întâmplă aceasta trebuie ca imediat să vă rugați din inimă și să cereți iertare.

Spovedania regulată este un sacrament destul de greșit înțeles. Numai prin prezenta săptămânală în confesional sufletul vostru rămâne în starea de har. Atunci când sufletul vostru este în acest mod sfințit, și numai împreuna cu rugăciunea zilnică, îl puteți împiedica pe Înșelător să facă ceea ce vrea.

Vinovăția păcatului

Dacă vă simțiți vinovați ca urmare a unui păcat, indiferent cât de gravă este ofensa adusă Tatălui Meu, nu vă neliniștiți. Întoarceți spatele păcatului, deschideți-vă inima și cereți iertare. Vinovăția este un sentiment negativ. Deși ea servește ca mod de a va ghida conștiința, nu este sănătos să rămâneți în aceasta stare. Cereți prin rugăciune harurile de a obține puritatea sufletului, necesare pentru a Mă servi pe Mine. Răbdarea este de asemenea importantă. Niciodată să nu lăsați ca păcatul să vă ducă departe de Mine. Vinovăția nu trebuie să stea niciodată în calea căutării salvării voastre.

Amintiți-vă copii că datorită păcatului originar, veți cădea întotdeauna victima tentațiilor Celui Viclean. Numai prin rugăciune, post și dedicare la Sfânta Împărtășanie veți deveni mai aproape de Mine. Aceasta necesită timp pe care trebuie rezervat pentru aceste lucruri.

Mergeți acum copii Mei și rețineți un lucru – niciodată să nu va fie teamă să vă întoarceți la Mine când ați greșit. Niciodată să nu vă fie rușine să cereți iertare când vă pare cu adevărat rău. Dar de asemenea, amintiți-vă că dacă nu regretați cu adevărat, îl veți atrage din nou pe Înșelător și din nou sufletul vostru va cădea în întuneric. Întunericul atrage întuneric. Lumina atrage lumină. Eu sunt Lumina.

Întoarceți-vă la Mine acum și lăsați iubirea Mea să strălucească peste bietele voastre suflete pierdute. Vă iubesc atât de mult, copiii Mei, încât când vă întoarceți inima spre Mine, indiferent cât de izolați v-ați fi simțit, nu veți fi niciodată respinși.

Mergeți în pace și iubire.

Divinul vostru Salvator,
Isus Cristos am citit


43. Pregătiți–vă pentru avertisment – iluminarea constiintei

Vineri, 28 ianuarie 2011 la ora 00:15

În noaptea asta, preaiubita Mea fiică, ți s-au dat harurile care să te facă mai puternică pentru a continua această lucrare. Prin rugăciunile credincioșilor Mei iubiți și prețuiți – care s-au rugat mult... citește tot aici

În noaptea asta, preaiubita Mea fiică, ți s-au dat harurile care să te facă mai puternică pentru a continua această lucrare. Prin rugăciunile credincioșilor Mei iubiți și prețuiți – care s-au rugat mult pentru tine – în curând vei putea termina Cartea Adevărului. Indiferent cât de mult ți se distrage atenția, îți este totuși dificil să respingi îndatoririle pe care le ai pentru Mine. Mă bucur, dar nu mai avem mult timp.

Lumii i se dă acest dar special – Cartea Adevărului – ca să arate copiilor Mei, ce trebuie să facă acum pentru a se pregăti pentru Marele Avertisment, Iluminarea conștiinței, care este dat oamenilor pentru a fi ajutați să se pregătească adecvat pentru A Doua Venire a Mea.

Și cei care nu cred în Mine trebuie să primească șansa să citească Adevărul. Când acest eveniment va avea loc, după ce aceste mesaje au fost date lumii, oamenii vor recunoaște autenticitatea cuvintelor Mele date prin tine, fiica Mea, pentru salvarea omenirii.

Evenimentul Mistic va fi trăit de toți cei care vor avea peste 7 ani

Să nu te simți jignită când oamenii refuză aceste mesaje, fiica Mea. Fii recunoscătoare că li se dă acest dar. Vor înțelege adevărul acestor profeții după ce va avea loc acest eveniment mistic pe care-l vor trăi, în toată lumea, toți cei care au împlinit vârsta de 7 ani. Cei care vor trăi după acest eveniment vor judeca cu mai multă prudență conținutul acestei cărți. Nu vor putea s-o ignore chiar dacă ar avea credința slabă. Alții, care nu vor să cunoască Adevărul, tot trebuie să știe de conținutul acestei cărți.

Să nu renunți niciodată, copila Mea, când e vorba de salvarea sufletelor. Toți copiii Mei prețioși s-au născut din iubirea Tatălui Meu Veșnic. Tatăl Meu îl iubește fiecare copil al Său, chiar dacă unii s-au rătăcit de la drumul drept.

Credința, copila Mea, poate fi reaprinsă prin credința altora binecuvântați cu Duh Sfânt. Copiii Mei aleși, trimiși să răspândească în lume cuvintele Mele, au capacitatea să aducă lacrimi de bucurie în acele biete suflete care strigă după călăuzirea vieții lor confuze și deșarte.

Să vă uitați la toți prin ochii Mei

Întotdeauna să vă uitați cu ochii Mei la prietenii voștri, la membrii familiei, la vecinii și la colegii voștri. Întotdeauna să căutați partea lor buna. Arătați-le iubire și vor simți prezența Mea. Vor fi atrași de voi, fără să cunoască motivul.

Prin exemplul Meu, imitați-Ma și atunci veți ajuta la convertirea copiilor pierduți. Prin rugăciune stăruitoare îi puteți aduce mai aproape de Mine. Prin sacrificii și acceptarea suferinței, uniți împreună cu Mine, puteți salva suflete. Sunt incluse aici și sufletele care nu au părăsit încă Pământul, ca și acelea care așteaptă judecata în Purgatoriu.

Dați-Mi voie să vă reamintesc că aveți două posibilități. Credeți în Mine, deschizându-vă inimile către Adevărul cuprins în Evanghelie. Dacă ați pierdut toată credința, atunci citiți câte o parte din Învățăturile Mele. Apoi cereți-Mi să vă arăt Adevărul în inimile voastre. Veți ști atunci care este calea care va duce către Mine, în Rai. Dar puteți și să țineți ochii închiși și să refuzați să ascultați. În acest caz, doar rugăciunile credincioșilor zeloși vă mai pot ajuta. Rugăciunile credincioșilor și Rozariul Milostivirii Divine pe care l-am dat în secolul XX Sorei Faustina, vă pot salva sufletele în clipa morții.

Rugați-vă rugăciunea Milostivirii Divine

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă rugăciunea Milostivirii Divine atât pentru sufletele voastre cât și pentru sufletele necredincioșilor. Grupurile de rugăciune vor ajuta la răspândirea Adevărului, vor insufla credința în cei care au pierdut orice direcție. Ele vor fi instrumentul de răspândire a iluminării evanghelice care se simte acum peste tot în lume, pe măsură ce se apropie timpul ca profețiile despre A Doua Mea Venire pe Pământ să înceapă să se reveleze când se desfășoară o serie de evenimente globale.

Copiii Mei, fiți tot timpul pregătiți. Rămâneți în stare de har și deschideți-vă inimile în fața învățăturilor Mele de iubire și pace pe pământ. Dacă toți copiii Mei ar fi urmat până acum învățăturile Mele, în lume nu ar fi războaie, nici lăcomie, ură și sărăcie. Fiecare dintre voi trebuie să stea în liniște în fiecare zi măcar pentru o jumătate de oră.

Citiți Psalmii și pildele și puneți-vă întrebarea: “aceasta învățătură se aplică în viața mea în lumea de azi?” Știți că răspunsul este, bineînțeles, Da. Rugați-vă pentru puterea de a vă schimba atitudinea și viziunea despre viața de după moarte. Amintiți-vă această importantă învățătură! Viața pe Pământ este doar un scurt episod în timp. Singura fericire adevărată și viața veșnică este cu Mine În Paradis, în Împărăția Tatălui Meu.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos am citit


44. Iubirea, calea către mântuire

Sâmbătă, 05 februarie 2011 la ora 11:50

Preaiubita mea fiică, azi ai avut parte de haruri deosebite, ca să te aduc mai aproape de Mine, deoarece doar în apropierea Mea vei experimenta în inima ta pacea, iubirea și bucuria. Doar prin rugăciune... citește tot aici

Preaiubita mea fiică, azi ai avut parte de haruri deosebite, ca să te aduc mai aproape de Mine, deoarece doar în apropierea Mea vei experimenta în inima ta pacea, iubirea și bucuria. Doar prin rugăciune te vei uni cu Mine și numai dacă Îmi vei da grijile tale.

Dacă te abandonezi Mie, fiica Mea, dacă ai încredere în Mine, atunci vei înțelege iubirea, pe care o simt în inimă pentru tine. Și dacă faci asta, atunci iubirea ta pentru Mine se întărește. Doar atunci pot avea grijă de problemele tale, dacă Mi le oferi și le pui în mâinile Mele. Doar atunci poți da altora adevărata dragoste, dacă Mă iubești pe Mine. Prin iubire ai parte de darul de a-i putea privi pe alții prin Inima Mea, care este plină de iubire și compasiune.

Doar atunci se va schimba viața ta, dacă-Mi arăți o iubire adevărată și atunci viața ta cotidiana va fi inundată de bucurie. Copiii Mei, niciodată să nu vă temeți de iubirea Mea. Ar ajunge din belșug tuturor, dacă v-ați întoarce la Mine și ați cere aceasta de la Mine. Îndată ce ați primit această iubire, fiți generoși cu ea. Răspândiți iubirea Mea peste tot, așa încât voi toți, dar mai ales sufletele lâncede, să Mă poată invita în sufletele lor. Aceasta este singura cale de mântuire.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos am citit


45. Urmează să aibă loc convertirea globală

Duminică, 06 februarie 2011 la ora 13:40

Preaiubita mea fiică, acest mesaj este unul din ultimele mesajele care mai aparțin primei părți a Cărții “Marele Avertisment”.

Dragii mei copii, prin pedepsele ce vor urma, veți deveni în curând conști... citește tot aici

Preaiubita mea fiică, acest mesaj este unul din ultimele mesajele care mai aparțin primei părți a Cărții “Marele Avertisment”.

Dragii mei copii, prin pedepsele ce vor urma, veți deveni în curând conștienți de existența Mea. Este foarte aproape timpul, când le voi dărui un ultim dar atât celor care cred în Dumnezeu, Atotputernicul, cât și ateilor. Aceasta se va întâmpla încă înaintea zilei de slavă, când Mă voi reîntoarce, ca să judec lumea.

Acest mare eveniment vă va deschide inimile și veți privi cu venerație la iubirea minunată, pe care o voi arăta prin milostivirea Mea. Mulți dintre voi nu sunt conștienți de existența Mea și a Tatălui Veșnic, de aceea atât de multe suflete nevinovate trebuie să înțeleagă, că în timpul Avertismentului voi toți puteți conta pe Milostivirea Mea. Atunci sufletele voastre vor fi învăluite de un nou nivel de înțelegere, indiferent de numele pe care veți dori să Mi-L dați. Fiți recunoscători, când se va întâmpla aceasta, fiindcă această Pedeapsă va fi spre salvarea voastră.

De îndată ce se va întâmpla acest eveniment, toți credincioșii, împreună cu toți cei care li se vor alătura pentru că au înțeles în sfârșit Adevărul vor forma noua Mea armată pe pământ. Fiecare dintre voi, care veți cere iertarea în momentul când păcatele voastre vă vor fi dezvăluite, va căuta să răspândească Adevărul celor aflați în întuneric.

Copiii Mei, totuși acest dar vă va pricinui durere, deoarece din cauza Numelui Meu vă vor batjocori. Să fiți recunoscători când se va întâmpla aceasta, deoarece oricât de dureroase ar fi aceste experiențe, tocmai din acest lucru veți ști că voi sunteți apostolii Mei adevărați. Când va veni timpul, vă veți alătura Mie în Paradis. Dragii Mei, voi să nu vă temeți niciodată din cauza credinței voastre; dac[ chiar și numai pentru o clipă ați vedea măreția absolută, pe care v-a pregătit-o Tatăl Meu în Paradis, ochii voștri omenești n-ar suporta acea lumină și splendoare. Și Pământul este creația lui Dumnezeu, dar poate fi oricât de frumos pentru voi și, oricât de mult sunteți legați de el, totuși ar fi de ajuns o privire fugitivă, pentru ca să vă doriți să ajungeți timpul, când vă veți uni cu Mine în Paradis.

Mesaj de iubire pentru atei.

Să țineți minte o ultimă lecție de la Mine. Atei din întreaga lume, luați aminte la acest mesaj acum, chiar dacă vă este greu să faceți acest lucru. Fiecare copil al Meu de pe acest pământ simte dragostea la un moment dat în viața lui. Când simțiți iubirea în inimile voastre n-o puteți vedea, nici atinge și vă dați seama că este greu de descris. Nu există nici o metodă de evaluare științifică disponibilă pentru aceasta. Dragostea te face umil. Dragostea îți face inima generoasă. Dragostea te poate ajuta să faci sacrificii mari. Dragostea este derutantă, dar pătimașă. Dragostea nu este de la om. Este un dar de la Dumnezeu. Dragostea vine de la o singură sursă. Dragostea este Dumnezeu. Dumnezeu este dragoste. Este atât de simplu. Deschideți-vă inimile la iubirea pură pe care Eu și Tatăl Meu Veșnic o avem pentru fiecare dintre voi. Uitați-vă la Mine așa cum se uită un copil la părinții lui. Chemați-Mă și Eu vă voi umple inimile voastre. Când acest lucru se va întâmpla, niciodată nu vă veți mai întoarce de la Mine.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos am citit


46. Vestiți mesajele mele în lumea întreagă

Luni, 07 februarie 2011 la ora 22:00

Fiica Mea, te-ai rătăcit un pic și acum Îmi ceri putere, încredere și curaj, ca să poți face ce ți-am cerut. Asta e bine. Dați-Mi Mie timpul vostru așa cum v-a cerut Mama Mea iubită, căci sufletele... citește tot aici

Fiica Mea, te-ai rătăcit un pic și acum Îmi ceri putere, încredere și curaj, ca să poți face ce ți-am cerut. Asta e bine. Dați-Mi Mie timpul vostru așa cum v-a cerut Mama Mea iubită, căci sufletele voastre trebuie să rămână curate atunci când transmiteți Cuvintele Mele.

Acum trebuie să te rog să începi planificarea vestirii Marelui Meu Avertisment valoros, care este un dar pentru fiecare persoană din lume. Trebuie să publici în lumea întreagă prin internet amănunte despre aceasta până la sfârșitul lui februarie.

Grăbește-te Fiica Mea, să faci tot ceea ce trebuie, pentru a avea șansa să asculte aceste mesaje, cât mai mulți oameni posibil. Dedică timp acum pentru aceasta, fiica Mea iubită, pentru că este foarte urgent. Să nu te sperie aceasta cerere. O fac ca să accentuez cât este de urgent, pentru a se putea pregăti cât mai mulți oameni în lume. Astfel ei vor putea căuta împăcarea atunci când păcatele lor le vor fi revelate.

Pregătirea va fi în folosul lor. Prin această scriere, vor putea supraviețui Marelui Avertisment. Apoi vor fi puri și datorită binecuvântărilor pe care le vor primi vor fi pregătiți să facă față încercărilor ce vor urma.

Îmbrățișează acest dar, fiica Mea. Să nu simți spaimă sau dezamăgire. Pentru omenire aceasta este un dar. Această chemare pe care ai acceptat-o ți-a adus suferință, dar nu în modul în care te-ai fi așteptat. Ai suferit din cauza ispitelor. Îndoielile te-au reținut ca să poți primi pacea în suflet și bucuria de care ai avea parte dacă Mi-ai permite libertatea să te iau și să te călăuzesc. Fiica Mea, e timpul să te abandonezi în totalitate Mie.

Oferă-Mi în dar voința ta liberă și Eu îi voi da fiecărei părți a ființei tale, cel mai mare și cel mai dulce dintre daruri: pacea, bucuria și Iubirea mare pentru Mine. Vino acum, Fiica Mea, fii a Mea și alcătuiește cu Mine un întreg. Dă-Mi întreaga ta iubire, suferința ta, grijile, gândurile și îngrijorările. Lasă-le să treacă. Doar atunci și numai atunci vei fi cu adevărat liberă și inima ta va fi ușoară.

Această muncă cere putere, fiica Mea. Tu nu ești numai ceea ce tu numești “vizionară”. Îți dau darul profeției. De ce ? Pentru că tu, prețiosul Meu profet, Îmi vei fi unealtă în răspândirea veștii bune, a venirii Mele a doua oară în lumea întreagă, atunci când Mă voi întoarce.

Știu că aceste vești pot șoca, dar tu ești de mult pregătită pentru acest rol, doar că nu ți-ai dat seama.

Pentru a avea ajutor în această muncă, am desemnat o mulțime de sfinți care să te ajute: Sf. Benedict, Sf. Augustin, Sf. Papa Ioan Paul al II-lea, Sf. Faustina, Sf. Malachia și Sf. Tereza de Avila. Pe ceilalți ți-i voi descoperi în timp. Toți se străduiesc să te sprijine acum în această sarcină a ta, pentru că aceasta este una dintre cele mai importante sarcini pe care le-a primit omenirea, în această perioadă hotărâtoare din istorie.

Nu te teme, fiica Mea. Tu ești mai mult decât potrivită pentru această sarcină. De ce crezi că cer o asemenea disciplină de la tine? Mai ai încă ceva drum de parcurs pe calea dezvoltării sufletești dar va veni și asta cu timpul. Primul volum va fi făcut public iar în acest răstimp Eu voi continua să comunic cu Tine în particular.

Te iubesc, fiică a Mea. Știu că și tu Mă iubești.

Știu că această muncă este dificilă din cauza presiunii ce te apasă. Dar tu vei persevera, vei fi din ce în ce mai puternică. Energia ta împreună cu ritmul alert al minții tale vor asigura ca aceste importante mesaje să ajungă la fiecare copil al Meu de pretutindeni, în fiecare țară.

Atât a fost pentru astăzi. Mulțumesc, că ai acordat timp pentru meditație și că Mi-ai răspuns în această seară.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos am citit


47. Mesajul Duhului Sfânt

Sâmbătă, 12 februarie 2011 la ora 03:30

A venit timpul să te trezești și să iei acest potir – să bei din el, pentru că acesta este Potirul Mântuirii. Bând din acest potir, ești pregătită să-l împărtășești omenirii. Tu te pregătești acum, să... citește tot aici

A venit timpul să te trezești și să iei acest potir – să bei din el, pentru că acesta este Potirul Mântuirii. Bând din acest potir, ești pregătită să-l împărtășești omenirii. Tu te pregătești acum, să revelezi Cuvintele lui Cristos, ca sufletele să se poată salva în timpul Marelui Avertisment.

Nu pierde nici o clipă, pentru că timpul acestui mare eveniment se apropie din ce în ce mai mult. Timpul va fi foarte scurt pentru ca lumea să poată citi pe internet conținutul mesajelor. Dar acest timp va ajuta la salvarea milioanelor de suflete din focul iadului. Aceasta este o mare răspundere, dar tu ești gata pentru asta. Acum du-te cu iubire și pace.

Duhul Sfânt am citit


48. Ascensiunea lumii arabe – trei lideri politici vor fi asasinați

Joi, 17 februarie 2011 la ora 23:45

Preaiubita Mea fiică, sunt fericit deoarece aceste mesaje importante sunt pe punctul de a fi transmise la foarte multă lume. Nu peste mult timp, vei vedea că aceste mesaje vor fi căutate de toate țările... citește tot aici

Preaiubita Mea fiică, sunt fericit deoarece aceste mesaje importante sunt pe punctul de a fi transmise la foarte multă lume. Nu peste mult timp, vei vedea că aceste mesaje vor fi căutate de toate țările. Copila Mea, nu te îngrijora pentru siguranța ta, căci Eu te voi apăra pe tine și familia ta în orice împrejurare. Sunt plin de iubire pentru tine, fiica Mea, și totuși Mi se rupe sufletul de durere când văd suferința pe care o va provoca gruparea perfidă care complotează să obțină puterea peste anumite țări. Vor face aceasta, îndepărtând Conducătorii* într-un mod viclean.

Apoi își vor oferi ajutorul. Apoi vor cumpără bunăvoința noilor regimuri politice pe care până la urmă le vor controla. Acest control va fi cu mult mai rău decât era pe vremea dictatorilor avizi de putere pe care i-au răsturnat în numele libertății. Observă, fiica Mea, viteza cu care se va uni lumea arabă împotriva poporului Meu, evreii. Fii atentă cum toți aliații poporului evreu îl vor părăsi lăsându-l expus.

Fiica Mea, după ce va avea loc Avertismentul, Cuvântul Meu va fi ascultat cu mai multa ușurință după ce va avea loc convertirea. Aceasta va fi perioada când urmașii Mei sfinți se vor uni împotriva tiraniei care va apărea în lumea vestică, mai ales în Europa. Luptați pentru dreptul vostru de a vă ruga! Dacă nu, atunci războiul va fi nu al religiilor, ci al genocidului.

*Trei lideri mondiali vor fi asasinați curând, unul după altul. Ține minte că fiecare dintre aceștia va fi asasinat prin complotul grupului malefic – organizațiile sub culturale care conduc în toate națiunile – deși voi nu-i vedeți pentru că sunt niște lași. Însă nu vor rămâne în umbră mult timp. Când vor obține controlul, se vor strădui să vă capteze atenția și să obțină respectul vostru.

Marele Avertisment va fi ajuta la convertirea copiilor Mei din întreaga lume. Convertirea, ca un Dar pentru voi, va fi dat și acelora care complotează și fac planuri să câștige dominația peste pământul lui Dumnezeu. Poate că aceștia s-ar opri dacă ar înțelege că puterea nu va putea fi niciodată a lor. Dar ei sunt orbi.

**Din ce în ce mai mulți îngeri, care acționează pe pământ sub chip uman, vor ajuta ca acestor suflete derutate să le fie arătat Adevărul. Mulți se vor converti. Unii însă, nu.

Fiica Mea, mergi și vestește cât mai repede tot ce ți-am spus. Ai la dispoziție doar săptămâni. Folosește toate mijloacele disponibile. Fii curajoasă. Fă absolut tot ce este posibil ca toți copiii Mei să poată înțelege semnificația acestui dar deosebit, și anume că Îmi întind brațele din Cer ca să le salvez sufletele.

Aceia care nu se vor converti chiar de la început, o vor face înainte de prigoană, când din ce în ce mai mulți copii se vor întoarce la Mine. Această perioadă va fi foarte grea pentru toată lumea. Dar să fiți răbdători, caci vor veni timpuri bune, când pacea se va întoarce pe Pământ. Copiii Mei, după acel semnal de alarmă, vor vedea Iubirea ce le-o port și se vor întoarce alergând în brațele Mele. Când se va întâmpla aceasta, se va forma armata Mea și va apăra Împărăția Mea împotriva înșelătorului, a cărui domnie va dura foarte puțin.

Copiii Mei, acesta este un punct de cotitură în istoria omenirii. Veți înțelege asta foarte curând. Între timp, oricâte îndoieli ați putea avea până la Avertisment, când el se va întâmpla vă veți deschide inimile în fața Adevărului.

Du-te acum fiica Mea iubită, în pace și iubire pentru toată omenirea.

*Vizionara ar dori să clarifice lumii că nu poate da numele conducătorilor – dintre care doi sunt din Lumea Arabă și unul din Europa continentală – din respect pentru familiile lor și pentru evitarea suferințelor de prisos. Însă numele acestora le-a comunicat mai multor persoane ecleziastice și din mass-media. Interdicția de a fi date publicității se va ridica în momentul când aceste crime vor avea loc ceea ce se va întâmpla în curând (între ele va fi o perioadă foarte scurtă).

**Conform interpretării vizionarei termenul de „îngeri” se referă la „mesagerii” ce au fost aleși în întreaga lume să comunice mesaje divine pentru a ajuta la înmulțirea convertirilor.

Isus Cristos Regele Evreilor (INRI)

Notă *Vizionara ar dori să clarifice lumii, că nu poate da numele conducătorilor - dintre care doi sunt din Lumea Arabă și unul din Europa continentală din respect pentru familiile lor și pentru evitarea suferințelor de prisos. Însă numele acestora le-a comunicat mai multor persoane ecleziastice și din mass-media. Interdicția de a fi date publicității se va ridica în momentul când aceste crime vor avea loc ceea ce se va întâmpla în curând (între ele va fi o perioadă foarte scurtă).

**conform interpretării vizionarei termenul de „îngeri” se referă la „mesagerii” ce au fost aleși în întreaga lume să comunice mesaje divine pentru a ajuta la înmulțirea convertirilor. am citit


49. Ultimul mesaj în cartea „Avertismentul”

Sâmbătă, 19 februarie 2011 la ora 15:00

Preaiubita Mea fiică, tu acum te străduiești mult să asculți Dispozițiile Mele pentru ca să se sfințească sufletul tău, și aceasta e o mare bucurie pentru Mine. Te rog, dă-Mi o oră întreagă din ziua ta... citește tot aici

Preaiubita Mea fiică, tu acum te străduiești mult să asculți Dispozițiile Mele pentru ca să se sfințească sufletul tău, și aceasta e o mare bucurie pentru Mine. Te rog, dă-Mi o oră întreagă din ziua ta, în liniște, cu Mine, și permite-Mi să te aduc mai aproape de Inima Mea Sfântă. Te vei simți cu mult mai puternică dacă vei face aceasta. Începe încă de azi să petreci acest timp în compania Mea, ca să pot să-ți luminez inima și să-ți ușurez povara.

Aș vrea astăzi să-ti dezvălui dorința Mea ca omenirea să înceapă să-și evalueze viața în pregătire pentru Avertisment. Fiica Mea, toți aceia dintre voi care omit să se pregătească, au nevoie de rugăciune, de multă rugăciune.

Marele Avertisment, acest Mare Dar, va fi prezentat acum lumii. Toată lumea va avea șansa să savureze bucuria atunci când în sfârșit va recunoaște Adevărul, Adevărul Existenței Mele. Rugați-vă pentru toți, copila Mea, ca ei să aibă suficient curaj să caute Iertarea Mea.

În sfârșit, fiica Mea, copiii Mei de pretutindeni încep să-și deschidă ochii. Încep să realizeze faptul că lumea trece printr-o schimbare. Lumea pe care ați cunoscut-o cândva, a ajuns într-o nouă fază. Această nouă fază va trece prin mai multe etape înainte ca ei, copiii Mei, să fie pregătiți pentru Noul Paradis.

Paraziții înșelătorului vor lupta cu încăpățânare până la capăt, din păcate. Rugați-vă acum pentru aceste sărmane suflete rătăcite, ca să fie inundate și ele de o scânteie de lumină, când vor intra în contact cu discipolii Mei fideli. Voi, discipolii Mei, veți primi harurile care vor ajuta la convertirea tuturor acelor suflete pierdute în sălbăticie și într-o stare de confuzie, provocată de satana.

Acum se desfășoară profețiile de la La Salette, Fatima și Garabandal

Toate profețiile date vizionarilor binecuvântați la La Salette, Fatima și Garabandal, acum se vor desfășura, în văzul tuturor. Miilor de credincioși care cunosc și acceptă aceste profeții, să știți că Eu, Mântuitorul vostru, vă chem acum pe fiecare dintre voi să vă rugați pentru sufletele lumii întregi. Deschideți-vă sufletele încă o dată în fața acestor noi Mesaje, ultimele de acest fel pe care le dau tuturor copiilor Mei, înainte de a mă întoarce ca să-i judec.

Chemare pentru toți slujitorii Bisericii

Apelez la fiecare slujitor al fiecărei credințe care îl cinstește pe Tatăl Meu Veșnic, ca acum să Mă asculte. Nu permiteți înșelătorului, prin profetul lui fals, să vă inducă în eroarea să credeți minciuna ce va fi răspândită în numele său, în scurt timp. Aceasta va fi o perioada foarte grea pentru aceia dintre voi care Mă iubesc, căci veți fi foarte confuzi.

Profetul fals și Anticristul

Priviți-l cu ochii limpezi pe profetul fals, cum va încerca el să conducă Biserica Mea, deși el nu vine din Casa Tatălui Meu. Va părea că da, însă nu va fi adevărat. Priviți, de asemenea, la prietenia cu anticristul pe care o va arăta, pentru că ei doi vor fi cei mai mari mincinoși ai satanei, îmbrăcați în piele de oaie. Vor avea puterea de a face minuni ce vor părea asemănătoare cu cele de demult dar această putere va fi satanica.

Voi trebuie să fiți tot timpul în stare de har, ca să vă puteți apăra credința. Rugați-vă pentru slujitorii Mei consacrați care, lâncezi în credință, vor fi atrași în brațele înșelătorului. El le va plăcea pentru că le va oferi exaltare, patimă și așa numita “iubire” care va fi condusă de ego-ul lor și cu greu vor putea rezista prezenței sale carismatice. Slujitorilor Mei sfințiți, mergeți dar pe această cărare care duce în jos și atunci pentru Mine veți fi pierduți pentru totdeauna.

Poate veți întreba, de ce trebuie ca aceste evenimente să fie atât de dificile? Atunci vă veți mira de ce permit Eu să se întâmple toate acestea. Cu siguranță, Isus – în milostivirea Lui – nu ar permite asemenea piedici! Dar, trebuie să permit acestea, deoarece doar datorită acestor provocări poate avea loc lupta finală dintre Tatăl Veșnic și cel rău. Fără această bătălie finală, nu ar fi posibil să-l arunce pe satana în abisul iadului cel veșnic.

Fiți atenți la această înșelăciune. Nu permiteți ca sufletul vostru să se piardă astfel, rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă, pentru harul discernământului, ca să-l vedeți pe acest profet fals așa cum este în realitate.

Un demon trimis să vă deruteze, din fundul iadului. Fiți recunoscători că voi sunteți țintele lui. Datorită fidelității voastre față de Mine, veți fi supuși unei ultime încercări, o ultimă probă – proba credinței voastre. Niciodată nu va mai trebui să faceți față unui asemenea provocări.

Așadar, fiți pregătiți. Întoarceți-vă la Mine, voi toți slujitorii Mei sfințiți, înainte să fie prea târziu.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos am citit


50. Democrația va dispărea - preoții vor fi martirizați

Joi, 03 martie 2011 la ora 23:00

O, multiubita Mea fiică, întâmpin cu bucurie atenția ta în această seară. Absența ta M-a îndurerat întrucâtva, dar știam că te vei întoarce la Mine curând.

Te rog, ascultă-Mă cu atenție. Deși știu că ești... citește tot aici

O, multiubita Mea fiică, întâmpin cu bucurie atenția ta în această seară. Absența ta M-a îndurerat întrucâtva, dar știam că te vei întoarce la Mine curând.

Te rog, ascultă-Mă cu atenție. Deși știu că ești ocupată cu viața ta personală, trebuie să înțelegi că aceste mesaje sunt foarte urgente. Cuvintele Mele ți se adresează în cel mai important moment istoric de la începuturi până astăzi. Pentru că aceasta este perioada când lumea va trăi foarte mari transformări, prin care omenirea nu a mai trecut niciodată.

Pregătiți-vă, copiii Mei, oriunde trăiți în lume. Pentru că foarte curând unul dintre cele mai prețioase Daruri, izvorât din Milostivirea Mea, va fi oferit fiecăruia dintre voi. Marele Avertisment care vă este dăruit va răspândi convertirea pretutindeni. Când acest eveniment va avea loc, după ce Pământul se va opri în loc pentru un moment, Dragostea prin acceptarea Adevărului se va răspândi pretutindeni.

Adepților satanei le va fi greu să-și apere comportamentul plin de răutate în fața iubirii și a luminii care vor iradia prin voi. Deși acest mare eveniment, care vă va surprinde, va duce la multe convertiri, totuși va trebui să vă pregătiți pentru el.

Acceptați deci că această profeție se va împlini. Puțini vor fi cei care vor nega evenimentul, în timpul sau după încheierea sa. Totuși vor fi mulți cei care-Mi vor întoarce spatele. Va urma Marea Persecuție.

Preoții vor suferi

Armata credincioșilor Mei se va ridica curajos și va apăra Existența Mea. Dar vor fi și dintre aceia la care nu v-ați fi așteptat, inclusiv conducători ai Bisericii Mele Creștine, care vor sta de partea celui rău și a paraziților săi. Ei vor fi seduși, din cauza credinței lor slabe. Veți observa că Sfinții Mei Vicari, slujitorii Mei sfințiți, vor fi nevoiți să-și apere credința. Cruzimea față de ei va fi similară cu cea arătată Mie de către călăii Mei. Luați aminte, toți cei care Mă urmați. Să nu fiți tentați să mergeți pe calea trădătorilor, chiar dacă vă temeți. Să nu cădeți pradă falselor lor promisiuni. Fiți curajoși. Rugați-vă pentru a avea putere.

Persecuția nu va ține multă vreme

Credincioșii Mei, adunați-vă curaj, pentru că și cei mai apropiați vouă vă vor întoarce spatele. S-ar putea să fiți izolați și făcuți de râs, ridiculizați în public. Treceți cu vederea provocările lor. Vă voi îndruma pe toți și vă voi proteja. Pentru că această perioadă nu va dura mult. Cea mai puternică durere va fi când veți constata infidelitatea lor față de Mine, față de Adevăr.

Națiunile necreștine vor deține controlul

Rugăciunea poate ajuta la diminuarea unora dintre evenimentele catastrofale ce vor urma. Persecuția, asupra acelora care cred în Mine și în Tatăl Meu Veșnic, va avea loc în națiunile care nu cunosc iubirea, Iubirea pentru Dumnezeu. Unica iubire care sălășuiește în inimile lor este cea pentru putere asupra țărilor mai puțin favorizate. Controlul este prima lor țintă. Gloria, urmărirea bunăstării și a stăpânirii voastre, a țărilor voastre și a acelora dintre voi care nu vor să Mă renege. Dragii Mei copii, dacă le veți ceda, vă va fi foarte greu să reveniți și să regăsiți pașii care vă conduc înapoi către Mine. Aceasta va presupune un mare curaj față de un adversar teribil de puternic. Dar veți învinge. Dacă veți suferi datorită pasiunii pe care o simțiți în inima voastră pentru Iubirea de Dumnezeu, Tatăl Meu Veșnic, atunci veți accepta această suferință cu bucurie.

Vor apărea dictatori noi

Schimbările bruște ale situației globale, care până acum au părut tulburări minore, se vor transforma în războaie. Războaiele vor duce la lipsa de hrană. Democrația se va diminua rapid și vor apărea dictaturi malefice. Totuși, aceste dictaturi vor fi foarte atente la imaginea lor. Vor începe ca pașnici negociatori și „salvatori”. În schimbul hranei vor controla proprietățile voastre, care apoi vor deveni ale lor. Va trebui să cereți permisiune să vă hrăniți familiile. Pentru a călători va fi nevoie de o formă specială de identificare și vi se va cere să acceptați semnul – semnul Fiarei. Fugiți, copiii Mei! Ascundeți-vă! Pentru că asta încă nu e totul! Ei vă vor dicta cum să vă rugați, pentru că ei nu se închină lui Dumnezeu. Aceștia, copiii Mei, sunt armatele satanei, care vor să vă fure sufletele.

Aceia dintre voi care credeți în Mine, fiți gata. Mergeți înapoi la bisericile voastre, imediat. Rugați-vă la Dumnezeu, Tatăl Veșnic. Organizați grupuri de rugăciune și rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă. Implorați reconcilierea acum, pentru ca la momentul Marelui Avertisment să puteți accepta cu umilință starea sufletului vostru. Nu aveți de ce vă teme.

Rugați-vă pentru familiile voastre, pentru prieteni, pentru copii, pentru vecini. Și ei toți trebuie să se pregătească. Atât de mulți se vor converti atunci când vor fi martorii Adevărului Existenței Mele! Mulți nu vor rezista la acel șoc, când vor vedea cum M-au ofensat. Dar vor fi și dintre aceia cărora pur și simplu nu le va păsa. Timpul se apropie.

Rugați-Mă să vă ajut

Semnele, dintre care toate au fost prevestite, sunt în jurul vostru, copii. Observați-le și acceptați-le drept ceea ce sunt. Răzvrătiri. Cutremure. Inundații. Schimbări climatice. Toate se vor intensifica. Banii vor deveni puțini și la fel hrana. Să nu credeți că totul este pierdut, pentru că, dacă Îmi veți cere ajutorul, veți primi răspuns. Toți veți fi ajutați și conduși de mâna Mea prin aceste timpuri agitate. Dar trebuie să vă deschideți inimile. Respingeți orice încercare de a vă ispiti să fiți părtași la lucrările conspirative ale celui rău. Păstrați-vă curățenia sufletului și a minții. Atitudinea voastră să fie umilă, dar să nu vă fie frică niciodată să vă apărați credința în Mine.

A venit timpul să vă pregătiți sufletele

Timpul a venit. Duceți-vă, copiii Mei, și pregătiți-vă sufletele. Căutați, prin Sacramente, harurile de care aveți nevoie pentru a vă sfinți sufletele. Apoi rugați-Mă să vă iau în brațele Mele și implorați-Mă să vă salvez. Iubirea și compasiunea Mea față de fiecare dintre voi întrece orice închipuire. Dar primiți cu bucurie Marele Avertisment, unul dintre cele mai prețioase daruri pe care vi le ofer vouă tuturor, înainte de Ultima Judecată. Fiți recunoscători pentru că veți primi un dar așa de minunat. În momentul în care se vor petrece atâtea convertiri în toate colțurile lumii, atunci veți fi cu adevărat pregătiți pentru Noul Cer și Noul Pământ care apoi se vor uni. Acesta va fi Paradisul Meu, glorioasa moștenire la care fiecare dintre voi are dreptul – dacă o veți alege.

Iar acum, dragi Mei copii, așteptați Marele Avertisment, pentru că timpurile sunt aproape.

Iubitul vostru Mântuitor, Drept Judecător si Milostiv Isus Cristos am citit