Au fost găsite 1337 mesaje conform filtrelor de căutare.

51. Toti crestinii să se căiască acum, catolicii să se roage pentru papa Benedict

Sâmbătă, 05 martie 2011 la ora 10:00

Iubita Mea fiică, suntem din nou împreună. În ultimele zile ai fost foarte ocupată. Ai observat acea putere pe care ți-o dau Eu, atât în credința cât și în trupul tău? Ți-am dat aceasta pentru că munca... citește tot aici

Iubita Mea fiică, suntem din nou împreună. În ultimele zile ai fost foarte ocupată. Ai observat acea putere pe care ți-o dau Eu, atât în credința cât și în trupul tău? Ți-am dat aceasta pentru că munca ta Îmi este atât de plăcută. În timp ce continui să faci publice aceste mesaje, te rog să încurajezi pe fiecare om pe care-l cunoști să caute iertare pentru păcatele sale cât mai repede. Nu este important cărei confesiuni creștine aparține. Trebuie să-Mi arate umilință și loialitate prin actul de a căuta mântuirea.

Acest act simplu îi va face mai puternici în timpul evenimentului la care Mă refer, Avertismentul. Căiți-vă, toți, pentru a vă salva sufletele. Pregătiți-vă pentru Avertisment imediat, pentru că aceia dintre voi care nu sunteți într-o stare de grație e posibil să nu supraviețuiți.

Iubita Mea fiică, dorința Mea este să faci repede cunoscute Mesajele. Ți-am amintit că Mesajele trebuie să ajungă în cel mai scurt timp posibil la cât mai mulți oameni. În timp ce Marele Avertisment se prefigurează, se pregătește și un eveniment în ce privește Sfântul Vatican.

Spune la toată lumea să se roage pentru iubitul Meu Vicar, Papa Benedict pentru că este înconjurat de dușmanii Tatălui Meu Veșnic. Rugați-vă pentru acei preoți care niciodată nu s-au clintit în credința lor față de Mine sau de Tatăl Meu Veșnic.

Ascensiunea Profetului Mincinos

Ei trebuie să se roage mult acum, pentru că voi toți veți vedea consecințele atacului împotriva Sfântului Meu Vicar. Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă să îl identificați pe Profetul Mincinos drept ceea ce este. Observați-i atitudinea, cum se străduiește să atragă atenția, felul în care slujitorii Mei sfințiți vor cădea cu admirație la picioarele lui. Ascultați cu luare aminte tot ce spune el. Umilința lui va fi falsă, intențiile răuvoitoare, și iubirea pe care o emană va fi pentru sine. El va fi văzut ca inovator, dinamic – o gură de aer proaspăt. Deși el va fi motivat și energic, puterea lui nu vine de la Dumnezeu Tatăl Veșnic. Acea putere vine de la satana, de la cel rău.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă. Copiii Mei, trebuie să fiți precauți. Aveți nevoie de Mine să vă conduc acum, când aceste profeții sunt revelate umanității. Fiți tari, fideli Învățăturilor Mele. Rugați-vă în grupuri. Rugați-vă Sfântul Rozariu ca să căutați protecție de cel rău.

Nu uitați o lecție! Învățăturile Mele nu se schimbă niciodată. Ele sunt aceleași care au fost întotdeauna. După cum v-am spus, dacă observați că Învățăturile Mele sunt manipulate, slăbite în putere sau – așa cum se va întâmpla – falsificate într-un fel ciudat sau chiar în contradicție cu Învățăturile Mele, îndepărtați-vă și cereți-Mi să vă îndrum.

Mântuitorul vostru divin Isus Cristos am citit


52. Cuvinte de mângâiere pentru aceia care nu cred în aceste mesaje

Duminică, 06 martie 2011 la ora 15:00

Rămâi tare, fiica Mea. Nu te chinui citind comentariile de pe internet, care dovedesc ura pe care mulți dintre copiii Mei o simt pentru Mine. Faptul că Eu am fost tăgăduit nu a început și nici nu s-a... citește tot aici

Rămâi tare, fiica Mea. Nu te chinui citind comentariile de pe internet, care dovedesc ura pe care mulți dintre copiii Mei o simt pentru Mine. Faptul că Eu am fost tăgăduit nu a început și nici nu s-a terminat cu răstignirea Mea. Și astăzi continuă acea ura răspândită de satana printre copiii Mei. Vei suferi în Numele Meu, ca și iubiții Mei discipoli care vor îndrăzni să Mă apere. Aceasta, fiica Mea iubită, nu este ceva nou. Este doar înspăimântător pentru tine.

Chiar și acei discipoli ai Mei care spun că au credință față de Mine vor considera Mesajele Mele greu de acceptat. In timp, când dovezile vor fi dezvăluite, toți cei care susțin că Mă urăsc își vor reevalua părerile. Unii vor plânge când dulceața Adevărului le va fi arătată. Alții vor pune la îndoială din nou și din nou, pentru că fac greșeala că încearcă să ajungă la o decizie prin raționamente omenești.

Du-te acum și roagă-te pentru aceia care se îndoiesc de Mesajele Mele. Este corect să facă așa. Pentru că aceia care vin în Numele Meu trebuie să accepte că vor fi contestați, și pe bună dreptate. Deci, toate mesajele trebuie să fie studiate cu atenție.

Mergi acum în pace și iubire și amintește-ți că Eu îi iubesc pe toți copiii Mei, inclusiv pe aceia care susțin că Mă urăsc.

Al vostru Mântuitor iubit,
Isus Cristos,
Judecătorul omenirii am citit


53. Omul va fi pedepsit în acest an al purificării

Vineri, 11 martie 2011 la ora 15:30

Iubita Mea fiică, purificarea prin care va trece omenirea prin intermediul războaielor, cutremurelor, erupțiilor vulcanice, tsunami-urilor, valurilor de căldură, alunecărilor de teren, continuă, și acest... citește tot aici

Iubita Mea fiică, purificarea prin care va trece omenirea prin intermediul războaielor, cutremurelor, erupțiilor vulcanice, tsunami-urilor, valurilor de căldură, alunecărilor de teren, continuă, și acest lucru se întâmplă din cauza păcatelor omenirii.

Numai aceia vor fi salvați care revin la Mine, Mântuitorul lor Divin și la Creatorul lor, Tatăl Meu și Tatăl lor. Niciodată să nu Îl priviți cu frică pe Tatăl Meu, pentru că El îi iubește pe toți copiii Lui. Totuși El îi va pedepsi pe aceia care nu-i acceptă existența. Văzând răutatea, necredința, nerușinata iubire de sine a omului, răbdarea Lui se apropie de sfârșit.

Tatăl Meu Veșnic, Dumnezeu, făcătorul și creatorul tuturor lucrurilor, îi iubește pe toți copiii Lui cu o tandrețe părintească. Dar îi pedepsește, tot așa precum o face părintele responsabil, dacă aceștia se comportă agresiv sau inacceptabil. Tot așa se va manifesta mânia Tatălui Meu în lume acum. Acest an, după cum ți-am spus, fiica Mea, este anul Purificării.

Oamenii de pretutindeni vor înțelege că aceste evenimente nu sunt naturale. Ele sunt provocate de intervenția divină pentru a face omul să înțeleagă, în sfârșit, Adevărul scripturilor.

Rugați-vă, rugați-vă pentru întoarcerea la credință.

Al vostru Iubit Isus Cristos am citit


54. Cutremur în Europa si război mondial

Vineri, 18 martie 2011 la ora 00:00

Iubita Mea fiică, cu mare dragoste vin să vorbesc cu tine în seara aceasta. Pentru că știu frământările pe care le înduri acum. Suferința pe care ai oferit-o acum pentru suflete este importantă, pentru... citește tot aici

Iubita Mea fiică, cu mare dragoste vin să vorbesc cu tine în seara aceasta. Pentru că știu frământările pe care le înduri acum. Suferința pe care ai oferit-o acum pentru suflete este importantă, pentru că acele suflete ar fi fost osândite dacă nu ai fi făcut asta cu bucurie.

Fiica Mea, aceste Mesaje sunt autentice, dar tu trebuie să comunici cu Mine doar în timpul sau după rugăciune, pentru că înșelătorul poate uneori să intervină dacă nu ești în rugăciune tăcută cu Mine.

Război mondial

Fiica Mea, profețiile despre care ți-am vorbit se vor întâmpla. Iubitul Meu Vicar nu mai are mult timp de stat la Vatican în urma evenimentelor petrecute în martie. Omenirea va fi martoră și a altor evenimente, cum ar fi un cutremur în Europa, care va șoca pe multă lume. Dar această purificare va ajuta la unirea oamenilor și va fi spre binele tuturor. Alte evenimente globale cum ar fi erupții vulcanice vor mai avea loc acum (vizionara deține detalii privind locația și luna), în timp ce războiul din orientul mijlociu va atrage alte națiuni. Alte țări occidentale vor provoca o reacție din partea Rusiei și a Chinei. Toate acestea vor duce la un război mondial.

Gravitatea evenimentelor se va micșora prin rugăciune

Rugăciunea va crea convertire. Convertirea va îmblânzi, prin rugăciune, amploarea și gravitatea evenimentelor.

Suferința va aduce umilință – umilința va salva suflete

Draga Mea fiică, în timp ce lumea continuă să treacă prin aceste evenimente tulburătoare, cei care suferă vor dobândi umilință. Prin umilință, ei pot fi salvați. Toate acestea sunt necesare ca să pregătească lumea pentru a Doua Mea Venire. Acest timp nu mai este departe. Fiica Mea, pentru credincioșii Mei va fi o zi glorioasă. Păstrați această zi în centrul atenției voastre, pentru că atunci toată suferința îndurată înainte în Numele Meu va fi uitată.

Toate profețiile cuprinse în cartea Apocalipsei se dezvăluie acum lumii. Pe cei care au înțeles importanța acestor evenimente îi rog foarte mult să le explice celorlalți importanța lor și faptul că trebuie să-și ceară iertare de la Dumnezeu, ca să-și curețe sufletele.

Îndoiala față de Mesajele Mele

Fiica Mea, întotdeauna ascultă mesajele Mele cu inima. Știi că ele vin de la Mine, de la Mântuitorul tău Divin, cu toate că, între timp, alții încearcă să te convingă că nu este așa. Acest lucru Mă îndurerează. Înțeleg că multe din îndoielile tale provin din preocuparea ta de a nu-i induce în eroare pe oameni. Acum în sfârșit trebuie să alungi aceste gânduri.

Oferă-Mi voința ta

Fiica Mea, ai fi mai puternică dacă ai primi sprijinul de care ai nevoie de la un preot. Din nefericire, niciunul nu va lua Cupa Mea așa cum trebuie – fapt pe care Eu îl găsesc foarte jignitor. Așadar, trebuie să te încrezi în Mine în totalitate. Oferă-Mi voința ta în sfârșit, și totul va deveni mai clar. Rugați-vă Rozariul Milostivirii Divine în fiecare zi, precum și Rugăciunea Sfântului Rozariu. Cel puțin săptămânal să iei parte la adorație într-o biserică. Toate aceste mici daruri adresate Mie te aduc mai aproape de Mine. Cu cât ești mai aproape de Mine cu atât vor fi mai ușoare și mai simple sarcinile tale.

Apără aceste Mesaje

Respectă această Scriere Sfântă. Apăr-o. Acceptă faptul că ea va fi atacată și va fi desfăcută în bucăți mai ales de către aceia care se consideră specialiști și care vor căuta pasaje care – spun ei – sunt în contradicție cu Învățăturile Mele. Singura contradicție va fi propria lor interpretare greșită a Învățăturilor Mele. Aceasta se întâmplă când denaturează și răstălmăcesc Cuvântul Meu Sfânt ca să se potrivească planului lor.

Importanța rămânerii în starea de har

Fiica Mea, Mi-ai lipsit și Mi-a lipsit comunicarea ta apropiată, din inimă, cu Mine. Cere-Mi harurile care să te întărească și le vei primi. Am planuri foarte importante pentru tine, fiica Mea. De aceea este esențial ca sufletul tău să se purifice și să rămâi în stare de har mereu. Pe măsură ce are loc transformarea ta finală spre desăvârșirea spirituală, vei suferi, fiica Mea. Dar Eu te voi pregăti pentru aceasta. Părerea celorlalți nu ar trebui să te preocupe. Pe cei care nu se află în lumină și care te supără – ignoră-i. Roagă-te pentru ei! Nu uita în schimb că ei sunt în stare să te îndepărteze foarte mult de Mine, fără ca tu să observi aceasta, iar când vei observa, inima ta se va fi închis deja față de Mine.

Sfântul Augustin și Sfântul Benedict lucrează împreună cu tine. Cere-le ajutorul și totul ți se va părea mult mai ușor. Să lucrezi pentru Mine, să împlinești toate acele sarcini pe care ți le cer, este dificil. Vor încerca să îți pună piedică la fiecare pas. Supărarea, frustrarea și certurile vor apărea și se vor intensifica în jurul tău. Toți urmăresc să îți slăbească determinarea, dacă îi lași.

Trebuie să-ți binecuvântezi căminul, trebuie să porți Rozariul, o cruce benedictină, de asemenea apă sfințită, de acum încolo, tot timpul. Fii curajoasă acum! Ai încredere totală în Mine! Eliberează-te în sfârșit! Oferă-Mi voința ta acum, și îți voi acorda toate harurile de care ai nevoie ca să îndeplinești Lucrarea Mea la perfecție.

Te iubesc, fiica Mea aleasă. Voi continua să te fac mai puternică decât ești. Te voi îndruma. Pentru ca aceasta să fie eficientă, trebuie să Mi te oferi cu trupul, mintea și sufletul. Dar această oferire trebuie să vină de la tine, ca un dar deosebit pentru Mine. Eu nu pot să le iau pur și simplu de la tine, pentru că voința ta liberă este un dar de la Dumnezeu, Tatăl Meu Veșnic.

Mergi acum în pace, fiica Mea! Predă-Mi Mie îngrijorările și frământările tale! Eliberează-ți mintea, trupul și sufletul! Apoi, când îți vei oferi libera voință, vei fi în sfârșit în uniune cu Mine. Acest dar pentru Mine va asigura răspândirea rapidă a Cuvântului Meu în toată lumea.

Al tău iubit Mântuitor Isus Cristos, Drept Judecător am citit


55. Rugati-vă pentru aceia care vă produc durere

Luni, 21 martie 2011 la ora 23:00

Draga Mea fiică, în seara aceasta simți o pace cum demult nu ai mai simțit. Tu, fiica Mea, ai fost chinuită de înșelător, și acum, prin harurile primite de la Mine, nu mai simți influența acestor atacuri... citește tot aici

Draga Mea fiică, în seara aceasta simți o pace cum demult nu ai mai simțit. Tu, fiica Mea, ai fost chinuită de înșelător, și acum, prin harurile primite de la Mine, nu mai simți influența acestor atacuri.

Ți-am trimis un suflet curat, plin de dragoste, care să te îndrume. El te va ține de mână și te va îndruma spre Mine și spre Adevăr. Iubita Mea fiică, tu înțelegi deja cum e să suferi în Numele Meu. Tu știi cum este să fii batjocorit în public, să se râdă în spatele tău, să fii învinovățită de lucruri rele de care nu ești vinovată. Și totul în Numele Meu. Fii fericită pentru acestea, pentru că înseamnă că ai ajuns mai aproape de Mine și în comuniune cu Mine. Rugăciunea te va ține în stare de har și pace, după cum ai înțeles acum.

Fiica Mea, nu-i judeca pe aceia care-ți provoacă durere. Roagă-te pentru ei. Iartă-i. Dar tu ai făcut deja acest lucru, nu-i așa? Acum înțelegi Adevărul Învățăturilor Mele. Te voi întări mai mult și mai mult. Niciodată să nu-ți fie frică. După cum am spus, înșelătorul niciodată nu-ți va fura sufletul. Te îmbrățișez strâns în brațele Mele și-ți promit că dacă te-ai rătăci Eu am să te atrag din nou la Mine.

Tu trebuie acum să câștigi putere și curaj în răspândirea Mesajelor Mele pentru omenire. Aceste Mesaje sunt urgente. Știi ce trebuie să faci. În fiecare minut cheamă-Mă pe Mine în inima ta.

Te iubesc, curajoasa Mea fiică. Sunt mândru de tine, de calmul cu care aperi Adevărul și nu negi aceste mesaje Sfinte, pentru că tu acum știi Adevărul.

Al vostru iubit Salvator Isus Cristos am citit


56. Importanța si puterea rugăciunii

Miercuri, 23 martie 2011 la ora 23:00

Multiubita Mea fiică, este o bucurie mare că Mă voi uni cu tine din nou în seara aceasta. Ai primit harul discernământului (al distingerii binelui de rău), așadar drumul tău, pe care trebuie să-l urmezi... citește tot aici

Multiubita Mea fiică, este o bucurie mare că Mă voi uni cu tine din nou în seara aceasta. Ai primit harul discernământului (al distingerii binelui de rău), așadar drumul tău, pe care trebuie să-l urmezi, a devenit clar.

Te-ai oferit în sfârșit uniunii cu Mine și acum ești liberă. Nu mai ai îndoieli, conștiința ta este curată, ești puternică, ca niciodată, și ești gata să dezvălui lumii promisiunile Mele. Cuvintele Mele vor transmite urgența necesară ca să vă pregătiți să vă deschideți inimile în momentul când tuturor li se vor arăta păcatele.

Dacă sunteți pregătiți și avertizați în prealabil, multe, multe suflete pot fi salvate. Cu cât va fi mai mare convertirea cu atât se va domoli pedeapsa. Fiica Mea, niciodată să nu devii indiferentă. Nici să nu te temi de viitoarele evenimente. Toate vor trece și o lume mai fericită, cu mai mulă iubire le va lua locul.

Mesajele vor pur și simplu să reamintească tuturor despre Existența Lui Dumnezeu

 Să spui oamenilor Mei de pretutindeni că aceste mesaje vor pur și simplu să reamintească tuturor copiilor Lui Dumnezeu de existența Lui! Trebuie de asemenea să își dea seama că sufletele lor sunt cea mai importantă parte din alcătuirea lor omenească. Să aibă grijă de sufletele lor este de o importanță vitală dacă vor să se bucure de acel viitor minunat care îi așteaptă pe toți. Oamenii trebuie pur și simplu să-și reamintească de Cele 10 Porunci și să le respecte.

După aceasta mai trebuie să-Mi urmeze Învățăturile și să-și trăiască viața așa după cum le-am spus.

Fac cunoscute aceste profeții pentru a dovedi credincioșilor Mei care Mă urmează că acum are loc o intervenție divină. Făcând aceasta sper că își vor deschide inimile și vor permite Adevărului să le inunde.

Iubirea Lui Dumnezeu aduce Pace

Mulți arată o fidelitate falsă față de Învățăturile Mele. Pentru alții Învățăturile Mele sunt plictisitoare și obositoare. Le este frică să Mă urmeze ca să nu se priveze de confortul pe care ei cred că lumea materială îl va aduce în viețile lor.

Ceea ce ei nu înțeleg este că singura bucurie adevărată pe care o pot trăi este Iubirea de Dumnezeu. Această iubire poate intra în viețile voastre dacă vă apropiați de Mine și Tatăl Meu Veșnic, prin simplă rugăciune.

Odată ce ați trăit această pace vă eliberați de griji și tensiuni inutile.

Nicio cantitate de false stimulente nu vă pot dărui acea euforie pe care o simțiți când vă apropiați de inima Mea. Acea Iubire nu numai că vă străpunge întregul trup, mintea și sufletul, dar vă permite să duceți o viață mai liberă. Veți simți o împlinire adâncă, necunoscută pentru voi înainte. Atunci veți fi uimiți de cât de puțin atrăgătoare vi se va părea lumea materială. Veți pierde interesul pentru lucrurile materiale și acest lucru vă va surprinde.

O, copiii Mei, dacă ați încerca numai să ajungeți mai aproape de Mine, apropierea v-ar elibera în sfârșit. Nu veți mai simți acea disperare goală în sufletul vostru. În schimb veți fi mai calmi, nu vă veți mai grăbi, veți avea mai mult timp să vă ocupați de alții și veți fi liniștiți. Aceste lucruri vor iradia din voi și îi veți atrage și pe alții în mod natural. Vă veți mira de ce. Nu vă temeți, pentru că acesta este harul Lui Dumnezeu lucrând în voi. Starea aceasta de har este molipsitoare și prin iubire se răspândește și la alții, iar procesul continuă.

Vă rog, copiii Mei, amintiți-vă de importanța rugăciunii. Puterea pe care o conferă și viteza cu care se răspândește pentru a îmbrățișa toate acele sufletele norocoase care sunt atrase în acest nor de iubire.

Plasa țesută din minciunile satanei provoacă teamă

După cum rugăciunea și iubirea oferită aproapelui sporesc, tot așa crește și ura împroșcată de satana. Înșelătorul își răspândește minciunile lucrând prin acești oameni fără credință sau care experimentează jocuri spirituale întunecate. Plasele sale pline de ură îi atrag în cursă și pe aceia care cred că duc o viață bună. Această plasă vicleană poate prinde pe oricine nu este destul de precaut. Numitorul comun al acelora care cad pradă acesteia sunt neliniștea, stresul, disperarea și frica. Această frică se transformă foarte repede în ură.

Alergați la Mine cu toții. Nu așteptați până viața vi se ruinează din cauza durerilor trăite de prisos. Pentru că Eu vă veghez mereu. Vă aștept. Sperând că fiecare dintre voi va renunța la mândrie pentru ca Eu să vin și să vă îmbrățișez. Intrați în bisericile voastre și rugați-vă, adresați-vă Mie. Vorbiți cu Mine și acasă sau pe drum spre locul de muncă. Oriunde ați fi strigați după Mine. Veți simți foarte repede răspunsul Meu.

Treziți-vă - deschideți-vă inimile închise

Treziți-vă, copiii Mei. Nu vă dați seama deja că aveți nevoie de Mine? Când vă veți deschide în sfârșit inimile să Mă lăsați să intru? Nu pierdeți timp prețios pentru propriile vieți și viața familiilor voastre. Eu sunt Iubirea. Aveți nevoie de Iubirea Mea ca să vă hrănească sufletele uscate și înfometate. Odată ce ați simțit Iubirea Mea, spiritul vostru se va înălța și veți putea din nou să simțiți Iubirea adevărată. Această Iubire va deschide mintea voastră în față adevărului – a promisiunilor pe care vi le-am făcut când am murit pe cruce pentru păcatele voastre. Vă iubesc, copiii Mei. Vă rog să-Mi arătați acea iubire pe care v-o cer cu ardoare. Nu rămâneți pierduți pentru Mine. Deja timpul rămas este puțin pentru a vă întoarce la Mine. Nu întârziați.

Iubitul vostru Mântuitor Isus Cristos am citit


57. Mâna Tatălui meu veșnic va lovi acum această lume nerecunoscătoare și oarbă

Luni, 04 aprilie 2011 la ora 19:00

Preaiubita Mea fiică, timpul acum nu mai este de partea noastră. Trimite, trimite mesajele în lume, cât de departe poți. Timpul Marelui Avertisment este foarte aproape. Să le spui credincioșilor Mei ca... citește tot aici

Preaiubita Mea fiică, timpul acum nu mai este de partea noastră. Trimite, trimite mesajele în lume, cât de departe poți. Timpul Marelui Avertisment este foarte aproape. Să le spui credincioșilor Mei ca prin credința lor pentru Mine să ajute la convertirea necredincioșilor pentru întâmpinarea Marelui Avertisment.

Fiica Mea, în timp ce tu îți pui întrebări în legătură cu veridicitatea mesajelor, pierzi timp prețios. Timpul nu este disponibil pentru sufletele Mele preaiubite care râvnesc la mântuire. Păcatul, fiica Mea, este agresiv și se răspândește ca un virus în toate colțurile lumii. Satana face ravagii în întreaga omenire. El este prezent peste tot; chinuie atât sufletele bune cât și pe cele care sunt pierdute pentru Mine. El trebuie oprit.

Rugăciunea și răspândirea Cuvântului Meu vor ajuta. Spune-le discipolilor Mei în ce fel satana infestează omenirea. Nu numai că este prezent prin neliniștea globală, dar și îi molipsește pe aceia care cred că acționează dintr-un sentiment de dreptate. El este prezent chiar și în societatea tânără fără griji, în muzica lor și în cultura celebrității starurilor.

Salvați acum suflete prin rugăciunea Rozariului Milostivirii Divine. Răspândiți această rugăciune de urgență. Panica, groaza, neliniștea și ura amarnică din lume o simt în adâncul Meu, Eu, Dumnezeu Mântuitorul omenirii, care plâng lacrimi fără încetare pentru aceste suflete pierdute.

Chiar nu vede omenirea ura trăită împotriva propriei existențe care este prezentă în fiecare ungher? Nu-și dau seama că este însuși satana, înșelătorul, cel care lucrează? Așa cum ura înrăită și monstruozitățile scârboase se răspândesc ca un foc mistuitor, tot așa va cădea și mâna Tatălui Meu Veșnic asupra acestei lumi nerecunoscătoare și oarbă. Așa cum continuă grozăviile oamenilor, când ei se terorizează reciproc și se omoară, tot așa va crește și numărul catastrofelor naturale, ca pedeapsă pentru păcatele săvârșite de oameni unii împotriva altora. Această pedeapsă se va abate acum asupra lumii.

Lupta pentru salvarea sufletelor a început. Stăruiți în rugăciune pentru voi și familiile voastre, pentru că multe suflete inocente vor fi prinse în această nenorocire. Nu vă temeți, căci toți aceia care rămân fideli Mie și Tatălui Meu Veșnic vor fi salvați. Dacă Tatăl Veșnic nu intervine acum, omul ar săvârși un genocid de o asemenea dimensiune, încât o parte uriașă a omenirii ar pieri.

Să țineți cu tărie de credința voastră, voi toți, căci fără credință vă va fi greu să îndurați suferințele. Dați Slavă Tatălui Meu pentru că Mi-a permis Darul Milostivirii Divine. Milostivirea Mea nu are hotare iar acest lucru vă va fi acum dovedit tuturor. Acest ocean al Iubirii, curat și nediluat, se va revărsa peste fiecare dintre copiii Mei, ca să vă scape de ura și de răutatea care este răspândită de cel rău. Spălați-vă sufletele în Iubirea Mea acum, prin rugăciune pentru că timpul este aproape.

Nu uitați, Eu vă iubesc pe toți. Darul Milostivirii Mele este pentru toți, chiar și pentru cei care încă trăiesc în păcat de moarte. Lor li se va da șansa să se căiască, să-l învingă pe satana și să se alăture Împărăției Mele mereu Milostive care va veni.

Priviți spre cer. Lăsați-Mă să vă țin pe toți și să vă îmbrățișez.

Iubitul vostru Mântuitor, Vesnicul Judecător Milostiv, Isus Cristos am citit


58. Nu-i judecați niciodată pe cei de alte confesiuni, altă credință sau altă orientare sexuală

Miercuri, 06 aprilie 2011 la ora 12:05

Iubita Mea fiică, chinurile pe care trebuie să le înduri se produc datorită înșelătorului care încearcă în mod constant să te ispitească să renunți la această Lucrare sfântă. El încearcă să te devasteze... citește tot aici

Iubita Mea fiică, chinurile pe care trebuie să le înduri se produc datorită înșelătorului care încearcă în mod constant să te ispitească să renunți la această Lucrare sfântă. El încearcă să te devasteze emoțional. Acceptă asta. Să nu te îndoiești niciodată de Cuvântul Meu Divin oricât de greu ți-ar fi. Vei fi răsplătită cu harul păcii sufletului atunci când Mi te vei dărui cu adevărat. Să continui să-Mi spui asta în fiecare zi, pe parcursul întregii zile și să-Mi ceri harurile să te umplu de bucurie imediat ce înșelătorul te atacă. Fii tare, fiica Mea. Nu te da bătută niciodată. Eliberează-ți mintea de lucrurile mărunte și concentrează-te asupra mesajelor Mele pentru lumea întreagă. Astăzi, acestea sunt cele mai importante mesaje pentru omenire. Ele au fost date ca să îndrume oamenii să găsească din nou Calea adevărată care îi conduce la Mine.

Oamenii sunt derutați în privința Învățăturilor Mele

Mulți oameni sunt pierduți acum. Sunt derutați în privința Învățăturilor Mele din cauza nenumăratelor feluri în care acestea au fost interpretate. Diluate. Modificate. Adăugite. Trunchiate. Copiii Mei au acum nevoie de îndrumare ca să caute harurile de care au nevoie pentru a deveni din nou puternici și cu inimile ușoare. Ele pot fi obținute doar prin rugăciune și prin respectarea Învățăturilor Mele.

Eu nu exclud nici măcar un suflet

Copiii Mei care sau convertit cunosc acest lucru și se apropie de inima Mea prin sacramente. Însă acei copii ai Mei rătăciți trebuie să o ia chiar de la început și să-și reamintească despre Cele 10 Porunci ce au fost date lumii prin Moise. În ziua de azi, foarte dar foarte mulți dintre copiii Mei nu le cunosc. Eu nu exclud nici măcar un suflet, indiferent ce religie practică.

Atenționare pentru credincioșii care îi desconsideră pe cei de altă credință

Dacă credincioșii Mei se delimitează și se preamăresc pe ei înșiși sau se consideră mai buni decât cei de altă credință care nu cunosc Învățăturile Mele, atunci ei se comportă exact cum s-au comportat și fariseii. Să le fie rușine acelora care se cred mai presus de cei care au nevoie de iluminare. Să le fie rușine tuturor acelora care, deși cunoscând Adevărul, îi disprețuiesc pe cei de altă credință. Să le fie rușine tuturor acelora care cred că, dacă cunosc Adevărul și beneficiază de pe urma Preasfintelor Sacramente, sunt cei mai importanți în ochii Mei. Da, acești credincioși care Îmi sunt fideli, oferă Inimii Mele multă mângâiere și bucurie, dar în același timp Mă ofensează foarte grav atunci când îi desconsideră sau judecă pe alții din pricina religiei lor.

Credincioșilor Mei, vă spun: deschideți-vă ochii pentru a putea vedea Adevărul din Învățăturile Mele, la cel mai simplu nivel. Nu-i judecați pe ceilalți. Nu îi desconsiderați pe aceia care-i credeți păcătoși și resping Învățăturile Mele pentru că ei, în ochii Mei, sunt deopotrivă cu voi, în ciuda faptului că vouă vi s-a dat darul Adevărului. Mă supăra mult când acești credincioși ai Mei, chiar dacă sunt conduși de intenții bune, prescriu acestor sărmane suflete rătăcite modul în care să-și trăiască viața. Ei nu sunt pe calea cea bună.

Dacă pe cei care nu Mă urmează doriți să-i determinați cu înverșunare să accepte Învățăturile Mele, spunându-le că se vor pierde sau că sufletul lor se va vătăma, și dacă considerați ca fiind rele practicile lor, atunci îi faceți și mai slabi decât înainte. Mulți pur și simplu vă vor întoarce spatele iar voi veți suferi un eșec. Abțineți-vă să-i învățați, mai bine arătați-le mila voastră. Învățați-i în schimb prin puterea exemplului. Să nu spuneți niciodată și nici măcar să nu încercați s-o faceți, că sunt condamnați în fața ochilor mei, pentru că nu sunt.

Eu iubesc toate sufletele, de orice credință, de orice convingere, de orice confesiune și de orice orientare sexuală. Fiecare dintre aceștia este un copil prețios pentru Mine. Niciunul nu e mai bun ca celălalt. În timp ce păcatul va exista întotdeauna – voi sunteți toți păcătoși și să nu uitați aceasta –fiecare dintre voi va răspunde pentru el însuși în ceea ce privește răspândirea Cuvântului Meu și respectarea Învățăturilor Mele.

Îmbrățișați-vă unii pe alții. Arătați îndurare unii față de alții. Să nu excludeți pe nimeni, indiferent dacă este catolic sau de altă confesiune creștină, fie cea islamică, hindusă, ebraică, budistă sau dacă aparține de acele religii noi care au mai apărut și care nu cred în Dumnezeu, Tatăl cel Veșnic. Rugați-vă pentru ei. Învățați-i cât este de important să-și deschidă inimile în fața Adevărului. Învățați-i prin exemplul vostru. Răspândiți convertire. Dar niciodată să nu judecați pe alții sau să încercați să vă delimitați de cei care nu înțeleg Adevărul.

Niciodată să nu credeți că, deoarece ați fost binecuvântați din Cer cu haruri pentru fidelitatea voastră, sunteți mai buni decât frații și surorile voastre. Da, voi aduceți bucurii Inimii mele Sfinte dar comportați-vă cu ceilalți cu iubire și nu ca niște dictatori.

Niciunul din voi nu este vrednic să-i judece pe alții

Amintiți-vă această lecție: nici unul dintre voi nu este vrednic să-i judece sau să-i evalueze pe alții. Nimeni nu are puterea sau cunoașterea dumnezeiască ca să evalueze din punct de vedere moral pe ceilalți. Păstrați-vă mintea deschisă și amintiți-vă că ziua în care credeți că voi sunteți mai importanți în Ochii Mei decât aceia pe care îi considerați voi că sunt păcătoși, este ziua în care voi deveniți pierduți pentru Mine.

Eu nu voi exclude nicio religie din aceste Mesaje

Cuvântul Meu este dat acum ca un Dar pentru omenire, pentru fiecare în parte și pentru toți. Nu vreau, prin aceste mesaje, să vizez doar grupul discipolilor Mei devotați. Tuturor celor care înțeleg Adevărul, permiteți-Mi să vă reamintesc. Toți copiii Mei din lume, în special cei mai mari păcătoși, care nu cred în Tatăl Meu Veșnic, Dumnezeu creatorul și care a făcut tot ceea ce este, au acum prioritate. Depinde de voi acum, credincioșii Mei, să vă rugați foarte puternic și să arătați iubire acelora care sunt orbi. Dar faceți asta cum vă învăț Eu acum. În sfârșit, să nu uitați că Eu vă iubesc pe toți.

Al vostru Salvator care vă iubeste, Isus Cristos, Regele întregii omeniri am citit


59. Milioane de suflete se vor salva datorită acestor mesaje

Joi, 07 aprilie 2011 la ora 22:00

Iubita Mea fiică, astăzi ai primit darul Duhului Sfânt, împreună cu alte haruri Divine deosebite. Tu, fiica Mea, ți-ai oferit voința liberă, iar acum vei înainta pe mai departe ca să-Mi îndeplinești... citește tot aici

Iubita Mea fiică, astăzi ai primit darul Duhului Sfânt, împreună cu alte haruri Divine deosebite. Tu, fiica Mea, ți-ai oferit voința liberă, iar acum vei înainta pe mai departe ca să-Mi îndeplinești Voința Mea Preasfântă. Acum vei realiza cât este de importantă supunerea totală față de Mine: în gândurile, cuvintele și faptele tale, în comportamentul și atitudinea ta. Acum te vei lăsa condusă de Mine și vei căuta călăuzirea Mea înainte de a face orice în Numele Meu.

În sfârșit ești pregătită să-Mi urmezi îndrumările. De acum în fiecare a doua zi vei aloca cel puțin două ore pentru Mine în rugăciune. În plus, va trebui să urmezi sfaturile directorului tău spiritual pe care ți l-am trimis din Cer. El îți va vorbi urmând îndrumările Mele. Să faci exact cum îți spune. Trebuie să te asiguri să comunici cu Mine în fiecare zi pentru că am multe să-ți spun.

Fiica mea, de acum înainte să asculți numai vocea Mea. Să scrii doar ce primești de la Mine. Niciodată să nu te influențeze opinia altora despre aceste Mesaje sfinte. Există o singură gură cu care Eu comunic cu tine, și aceea este a Mea. Ai încredere în Mine, fiica Mea. Încrede-te total în Mine. Niciodată să nu te îndoiești de aceste Mesaje, deoarece sunt Eu cel care îți vorbește. Să-ți amintești mereu de asta. Acum, că ai ajuns să ai încredere în Mine, vei fi mult mai puternică. Lasă-Mă să te asigur că de acum vei fi în stare să opui rezistență mai eficient atacurilor ce vin din partea înșelătorului.

Simte-te în pace. Iubirea Mea pentru tine, fiica Mea, curge în șuvoaie prin Inima Mea în timp ce fidelitatea și iubirea ta pentru Mine te umple și te face mai sensibilă. Aceasta mare iubire este în totalitate curată și nu se aseamănă cu nimic, din ceea ce ai experimentat tu cândva în această lume.

Cerul se bucură că te-ai oferit în totalitate. Dar acum va trebui să te pregătești pentru a ajuta la salvarea a milioane de suflete. Fiica Mea, îndatorirea pe care o cer de la tine este uriașă în termeni omenești. Tu, fiica Mea, vei fi mesagera care va da lumii cel mai mare volum al Cuvintelor Mele Sfinte, pentru ca lumea să se poată pregăti pentru cea de-a Doua Venire a Mea.

Ei, copiii Mei dragi, pe care Eu îi iubesc cu o patimă mare ce întrece puterea ta de înțelegere, trebuie să fie atrași înapoi la Inima Mea Preasfântă înainte de a fi prea târziu. Mă aștept de la tine, Fiica Mea, să transmiți mai departe Mesajele Mele spre omenire. Nu este o sarcină ușoară. Vei suferi pentru aceasta, dar trebuie să înțelegi că acum, aceasta este datoria ta față de Mine. Ești chemată să asiguri că, prin Cuvântul de pe Buzele Mele Divine, milioane de suflete vor fi salvate de flăcările iadului.

Comunică cu Mine așa cum se cuvine acum. Eu am să te conduc tot timpul. Pacea să fie cu tine, fiica Mea. Duhul meu Preasfânt îți inundă acum sufletul. Acum ești plină de iubire și fericire și ești gata pentru următoarea parte a acestei Misiuni Divine.

Mântuitorul vostru, Isus Cristos am citit


60. Durerea Mea este chiar mai intensă astăzi decât la răstignirea Mea

Marți, 12 aprilie 2011 la ora 23:00

Preaiubita Mea fiică, în această noapte plâng cu mare tristețe din cauza păcatelor omenirii, care s-au înmulțit cu mare intensitate pe măsură ce se apropie momentul ca lumea să comemoreze Pătimirile... citește tot aici

Preaiubita Mea fiică, în această noapte plâng cu mare tristețe din cauza păcatelor omenirii, care s-au înmulțit cu mare intensitate pe măsură ce se apropie momentul ca lumea să comemoreze Pătimirile Răstignirii Mele. Durerea Mea este chiar mai intensă decât atunci când am fost răstignit întâia oara. Eu retrăiesc acum Agonia pe care am suferit-o, căci păcatele omenirii îmi străpung Inima ca o sabie, care acum este mai lungă, mai tăioasă și mai dureroasă. Ascultați-Mi Rugămințile. Auziți-Mi strigătele. Voi toți, consolați-Mă în această agonie intensă pe care o sufăr astăzi.

Trebuie să fiu martor în fiecare zi la tristețea adâncă, durerea și chinul pe care le provoacă un om altui om, sau un adult împotriva unui copil. Acești criminali nu au nicio remușcare, atât de infectate sunt sufletele lor întunecate de către satana, înșelătorul. El nu are îndurare pentru nimeni pentru că el nu are suflet. Și totuși, oamenii cad prostește pradă ispitelor lui, ca niște orbi.

Ei se lasă, precum sclavii, atât de absorbiți de întunericul înfricoșător, încât Eu trebuie să Mă bazez pe rugăciunile stăruitoare ale credincioșilor Mei, ca să fie salvate astfel de suflete.

Durerile mele se întețesc în fiecare zi. Omul nu socotește păcatul a fi ceea ce este de fapt. La nivel de bază, păcatul este iubire de sine. În cazul cel mai grav, păcatul este iubirea față de toate lucrurile care îi vatămă pe alții prin mârșăvie, violență, maltratare și crimă. De ce închid oamenii ochii când sunt martori la aceste fapte groaznice? Victimele acelea sunt tot oameni ca și voi.

Rugați-vă mult pentru acești criminali, pentru că și ei sunt victime. Ei, copiii Mei, au fost atrași în cursa înșelătorului și totuși mulți nici măcar nu acceptă faptul că el există. Se apropie acum timpul ca să fie din nou auzit, cu adevărat, Glasul Meu pe pământ.

Vă rog, vă implor, explicați tuturor că vor fi în curând martorii Milostivirii Mele pe pământ prin evenimentul mistic ce se apropie. E important să spuneți cât mai multor oameni să-L roage pe Dumnezeu, Tatăl Veșnic, să vă ierte pe toți și pe fiecare în parte, pentru păcatele comise în trecut. Faceți asta chiar acum, și repede. Salvați-vă sufletele voastre dar și pe ale celorlalți. Deși convertirea va fi uriașă, unele suflete nefericite nu vor supraviețui șocului. Rugați-vă, rugați-vă ca ei să nu moară în păcat de moarte.

Vă rog să vă amintiți Pătimirea Mea în timpul Postului Mare, meditând la Sacrificiul pe care Eu l-am făcut de bunăvoie pentru voi toți, ca să puteți fi salvați. Apoi, să înțelegeți că Marele Avertisment, Iluminarea Conștiinței, este următorul Meu Dar de Milostivire pentru omenire.

Răspândiți convertirea pretutindeni. Ajutați la înfrângerea înșelătorului rugându-vă Rozarul Milostivirii Divine pentru salvarea sufletelor. Aveți încredere în Mine acum și aduceți-Mă înapoi în inimile voastre. Uniți-vă ca să salvați omenirea prin iubire.

Mântuitorul vostru Divin, Isus Cristos, Fiul lui Dumnezeu, Tatăl Atotputernic, Creatorul si Făuritorul tuturor lucrurilor am citit