Vineri, 24 februarie 2023

Rugăciunile cerute de Domnul nostru Isus Cristos și Mama Mântuirii în Postul Sfânt

Postul Sfânt este un timp al meditației tăcute, al sacrificiului personal și totodată este o oportunitate de a ne ruga pentru atenuarea războiului în lume.

Aceste câteva săptămâni trebuie utilizate pentru pregătirea sufletelor voastre și a fraților și surorilor voastre. Folosiți acest timp ca să Mă ajutați în bătălia pentru suflete.

Al vostru Isus

În fiecare zi și Vineri

Postiți o dată pe săptămână în timpul Postului Mare, oferindu-l pentru salvarea sufletelor. Rugați-vă Rugăciunea 34 – Postul meu în dar pentru Isus ca pregătire pentru Săptămâna Sfântă și Paște (22.02.2012).

Rugați-vă Sfântul Rozar în fiecare zi și în fiecare Vineri, recitați toate cele patru mistere, de acum și până la Paști, pentru atenuarea distrugerilor în lume.

Organizați rugăciuni globale pentru ca Rozarul meu să fie recitat de către toate națiunile de acum și până în Duminica Paștelui.

Mama Mântuirii (09.03.2012)

Pentru Săptămâna Sfântă și Vinerea Mare

Postiți în Vinerea Mare și recitați rugăciunea (42) Post pentru împiedicarea introducerii Monedei Unice Mondiale pentru a preveni introducerea acesteia, iar postul vostru va aduce o mai mare eliberare de cel rău și de cei care-l urmează în dorința haínă de a controla finanțele națiunilor. (27.03.2012)

În timpul Săptămânii Sfinte, postiți de luni până în Vinerea Mare la 15:30 (Un dar voluntar oferit lui Isus în Săptămâna Mare), ca ispășire pentru păcatele omului muritor. Primiți Sacramentul Spovezii iar pentru cei care nu pot să se roage rugăciunea 24 pentru Indulgență Plenară. În timpul postului recitați rugăciunea (103) Pentru a Împărtăși Potirul Suferinței cu Cristos (22.03.2013)

Acest sacrificiu al vostru, oferit Mie, Isus Cristos, Mântuitorul întregii omeniri, Mă va ajuta să revărs Marea Mea Milostivire asupra întregii lumi. Mai important, îi voi salva chiar și pe aceia care Mă urăsc. Rugăciunile și sacrificiul vostru sunt unica lor șansă de salvare, pentru că fără aceasta ei ar fi distruși de către cel rău. Chiar dacă nu doriți să îndurați această suferință, Eu vă voi acorda mari binecuvântări și vă rog să mergeți în continuare alături de Mine pe drumul Meu pentru trezirea lumii din somnul său, ca să pot ridica vălul înșelăciunii care o acoperă.

Al vostru Isus Vineri 22 martie 2013 la 09:45 pm

Mai multe detalii pe acest afiș.
http://profetieavertisment.ro/workspace/uploads/files/pregatire-pentru-postul-mare.pdf