Au fost găsite 106 mesaje conform filtrelor de căutare.

8. Semnele ultimelor timpuri - dar slava se va reîntoarce pe pământ

Duminică, 14 noiembrie 2010 la ora 23:00

Draga Mea fiică, să nu te simți vinovată pentru îndoielile pe care le-ai simțit astăzi. Aceasta este normal. Înțelegerea ta asupra lucrurilor spirituale nu este încă atât de puternică pe cât ar trebui... citește tot aici

Draga Mea fiică, să nu te simți vinovată pentru îndoielile pe care le-ai simțit astăzi. Aceasta este normal. Înțelegerea ta asupra lucrurilor spirituale nu este încă atât de puternică pe cât ar trebui să fie, dar așa este normal.

Eu te voi ghida iar tu, cu timpul, vei înțelege scopul misiunii tale. Am nevoie ca tu să fii tare în Lucrarea ta și în supunerea față de Mine. Aceasta e o sarcina grea, care te va epuiza emoțional. Îți voi trimite un conducător spiritual care te va ajuta în aceasta misiune uriașă, ce trebuie dusă la bun sfârșit. Această misiune este foarte importantă, deoarece fără ea, foarte multe suflete s-ar pierde în favoarea satanei. Fiica Mea, tu te-ai angajat pentru această sarcină înainte ca Eu să te fi trimis să faci aceasta Lucrare.

Eu îl ghidez pe îndrumătorul tău spiritual. El va ști Adevărul când tu vei vorbi. În ultimele două zile ai simțit deja păcatele oamenilor, într-un mod în care nu le-ai mai simțit până acum. Ai văzut diferența? Te-ai simțit deosebit, când te-ai uitat către copii Mei? I-ai văzut într-o altfel de lumină, nu-i așa? Aceasta este puterea Duhului Sfânt, cu care Eu te-am binecuvântat.

Iubirea pe care ai simțit-o în inima ta pentru copii Mei, și preotul pe care l-ai văzut astăzi la Sfânta Liturghie, este un Dar pentru tine dat cu puterea Duhului Sfânt. Tu, de-acum vei putea să vezi, să simți și să auzi păcatele oamenilor într-o așa măsura încât să simți durerea pe care o simt eu. Vei vedea și Iubirea pe care o am Eu pentru copiii Mei, prin ochii tăi care acum oglindesc Inima Mea.

Să nu te temi de aceste daruri, copila mea. Să nu crezi că nu vei putea finaliza această misiune, deoarece puterea pe care o vei primi prin harurile Mele te va întări. Nici nu te vei mai uita vreodată înapoi, și nici nu vei dori aceasta.

Acum te simți slabă. Dar așa se simte Puterea Mea Dumnezeiască inundând corpul tău. Căldura pe care o simți este iubirea pe care o simt Eu pentru tine. Nu plânge, copila Mea. Până acum ai fost deosebit de tare și ai acceptat totul cu toate că sunt doar câteva zile de când am început să iți vorbesc. Nu, copila Mea, nu sunt închipuiri, deși tu te tot întrebi pe tine și pe aceia care-ți sunt aproape.

Cei care își vând sufletul satanei

Acum scrie următoarele: lumea este apăsată de greutatea întunericului și a complotului demonic al celui rău, care continuă să îi ademenească și să îi seducă pe copiii Mei. Au fost păcăliți într-o asemenea măsură încât mulți dintre ei se zvârcolesc ca niște animale chiar în văzul întregii lumi. Cât de multe suflete sărmane, hrănite cu pofte, lăcomie și vanitate, le apar credincioșilor într-o stare atât de tristă și demnă de milă! Ei, în vanitatea lor, cred că au o putere reală. Puterea promisă de satana. Mulți dintre acești copii au ales să își vândă sufletul și se mai și mândresc cu asta.

Din ce în ce mai mulți copii ai Mei sunt atrași de strălucirea și bogăția promisă de el (satana) în văzul întregii lumi. Nu,… lor nu le este rușine să se laude că îi aparțin. Promisiunile făcute de el, nu numai că sunt minciuni, ci le-au fost date doar din pură ură. Satana urăște omenirea.

El îi minte pe copiii Mei și le promite că le poate da orice, dar asta, din păcate, este doar minciună. Toți cei care-l urmează pe el și promisiunile lui iluzorii nu pot fi și nu vor fi salvați.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru copiii Mei. Fiica Mea, știu că ești obosită, dar ascultă cuvintele Mele. Și credincioșii care au credința lâncedă dar încă nu s-au atașat de satana pana la extrem – și ei trebuie să fie atenți. Ei, inclusiv discipoli ai Mei și câțiva dintre slujitorii Mei sfințiți, episcopi, cardinali – ironizează credința copiilor Mei. Spiritualitatea lor s-a pierdut în spatele lăcomiei, în anumite locuri unde aurul și bogăția maschează Darurile Divine pe care le-au primit ca discipoli ai lui Dumnezeu.

Biserica a rătăcit calea și se afundă în întuneric. Copila Mea, acest fapt a fost profețit și este un semn al timpurilor de pe urmă. Sunt timpurile în care se va ivi ultimul papă și lumea se va pierde sub conducerea Profetului Fals.

Revelațiile despre lucrurile care vor preceda a Doua Mea Venire, ți se vor da ție, copila Mea, pentru ca să poată fi ascultate cuvintele tale și sufletele să fie pregătite înainte de Marele Avertisment. Nu te neliniști. Viața va continua. Slava se va reîntoarce pe Pământ. Copiii Mei vor fi salvați din ghearele celui rău, care va fi distrus. Important este să nu-i ducă cu sine, prin uneltirile lui, pe copiii Mei în adâncul iadului.

Cuvântul Meu trebuie să fie puternic. Copiii Mei trebuie să îl asculte. Din Pură Iubire le dau acest avertisment, deoarece Eu vin ca Judecător și nu ca Mântuitor. Prin rugăciunile Mamei Mele iubite și ale discipolilor Mei din lumea întreagă, timpul Judecății s-a amânat în trecut. Acum nu va mai fi așa.

Nimeni nu va ști data celei de-a Doua Veniri

Nici ție, nici altor copii ai Mei nu le va fi revelată data Venirii Mele. Ea nu poate fi revelată. De aceea este important ca toți copiii Mei să fie pregătiți. Cei care nu se pregătesc, nu vor putea spune că lor nu li s-a dat Adevărul. Când va veni Marele Avertisment, ei își vor da seama de Adevăr. Da, dacă își spovedesc păcatele și le recunosc, vor primi binecuvântarea Mea. Dacă nu, atunci vor fi aruncați în focul iadului, Milostivirea Mea va fi expirat până atunci.

Acum du-te, copila Mea. Pregătește Cuvântul, ca lumea să-l poată auzi. Spune copiilor Mei, credincioșilor, să nu le fie teamă. Spune-le să se roage pentru necredincioși. După aceea spune-le necredincioșilor să se întoarcă la Mine. Fă tot ce este posibil să-i atenționezi să-și deschidă inimile.

Mântuitorul vostru Isus Cristos, care vine să-i judece pe cei vii și pe cei morți am citit


25. Avertisment către omenire pentru a înțelege Adevărul

Marți, 07 decembrie 2010 la ora 03:15

Da, preaiubita Mea fiică, M-am întors! Scrie următoarele: tu, fiica Mea, care Mi-ai întors spatele, respingând Adevărul, Mă vei ajuta acum să-Mi conduc poporul înapoi spre Lumină, Lumina Adevărului... citește tot aici

Da, preaiubita Mea fiică, M-am întors! Scrie următoarele: tu, fiica Mea, care Mi-ai întors spatele, respingând Adevărul, Mă vei ajuta acum să-Mi conduc poporul înapoi spre Lumină, Lumina Adevărului.

Niciunui om nu-i voi refuza șansa de a vedea Adevărul lui Dumnezeu. Li se va arăta Milostivirea Mea prin Darul dovezii că Eu exist. Li se va da acest dar când, în timpul Avertismentului, vor ști în cele din urmă Adevărul. Din păcate, chiar și în acel moment, nu toți se vor întoarce spre Mine sau spre Împărăția Veșnică a Tatălui Meu.

Fiica mea, nu am mai comunicat cu tine de câteva zile. Acest lucru a fost intenționat. Timpul acordat ție a fost pentru a-ți permite să analizezi, cu atenție, conținutul mesajelor Mele.

Știi deja că aceste Mesaje vin de la Mine și toate tratează probleme foarte importante. Cred că acum poți discerne între Adevărul Învățăturilor Mele și imaginația ta. Fiica Mea, acum poți vedea rănile și disperarea pe care Eu le simt, când ești martoră, aproape zilnic, a dezamăgirilor pe care le simțim, Eu și Tatăl Meu Veșnic, văzând atitudinea acestei lumi triste, goale și fără credință.

Nu numai că îți cauzează durere cei fără credință ci, prin darurile și harurile pe care ți le-am dăruit, poți vedea și confuzia care există chiar și în mintea discipolilor Mei. Nici ei nu sunt foarte convinși de Adevăr, când acesta le este oferit ca un dar de Iubire din partea Mea prin intermediul profeților Mei.

Ce lung și întortocheat este acest drum pentru copiii Mei, atunci când se luptă să ajungă la Adevăr și la promisiunile pe care Eu le-am făcut. Privind la copiii Mei în fiecare zi, în persoană, pe stradă, la TV, în media și printre vecinii tăi, îi vezi acum prin ochii Mei. Ce vezi? O uitare totală a lumii spirituale și o lipsă a unui țel adevărat în viață, un sentiment al lipsei de speranță, în ciuda atracțiilor lumești.

Copiii Mei nu își dau seama acum, dar ei trec printr-o purificare. Această purificare, în care ei experimentează un sentiment acut de vid, datorat lipsei de bunuri materiale, a fost permisă de Mine.

Cu toate acestea, totul a fost cauzat de lăcomia omenirii. Prin faptul că le-am dăruit oamenilor dreptul la liberul arbitru, autorii prăbușirii sistemului bancar mondial vor continua cu minciunile lor viclene.

Eu am permis ca oamenii Mei, victime lor inocente, să treacă prin această purificare. Este foarte important ca ei să treacă prin asta, pentru că greutățile pe care le îndură îi vor ajuta să-și curețe sufletele.

Foarte curând, pe măsură ce bunurile materiale se vor împuțina și vor fi tot mai greu de procurat, ei vor vedea viața într-un mod mai profund. Simplitatea îi va ajuta să-și deschidă ochii în fața Adevărului, asupra acelui Adevăr care este într-adevăr important. Fără această purificare, prin care le este permis copiilor Mei să treacă spre binele sufletului lor, ei nu vor putea și nu vor ajunge mai aproape de Inima Mea.

Deposedați de toate bunurile materiale, pentru care ei au avut o obsesie idolatră în trecut, acum ei se vor întoarce spre Adevăr. Ei vor vedea clar dragostea din sufletul celorlalți. Tot la fel vor vedea imediat și răul în toată slava sa urâtă, în cei care urmează ademenirile obsesiei de sine și ale lăcomiei. Ei îi vor vedea pe aceia considerați credibili de către media – ca și cum ar trebui să privim în sus spre ei și să-i admirăm – în același fel în care îi văd Eu – cu deplină deznădejde și tristețe.

Du-te acum, fiica Mea, și înțelege-ți misiunea cu ochii limpezi. Acum cunoști Adevărul. Tu nu te mai îndoiești. Răspândește Adevărul mântuirii, cât de repede poți, pentru ca oamenii să primească șansa Mântuirii, înainte de Marele Avertisment.

Preaiubitorul vostru Mântuitor, Isus Cristos am citit


33. Sărbătorind Crăciunul

Sâmbătă, 25 decembrie 2010 la ora 00:30

Fiica Mea iubită, de ce șovăi? Nu știi că ești îndrumată zilnic? Cu siguranță, tu simți în inima ta că tot ce trebuie să faci este să te așezi, să îți deschizi inima și, după puțin timp, vei auzi Mesajul... citește tot aici

Fiica Mea iubită, de ce șovăi? Nu știi că ești îndrumată zilnic? Cu siguranță, tu simți în inima ta că tot ce trebuie să faci este să te așezi, să îți deschizi inima și, după puțin timp, vei auzi Mesajul Meu.

Încrede-te în Mine. Abandonează-te. Ai încredere că atunci când îmi dai Mie toate temerile, îngrijorările, preocupările și întrebările, Eu le iau de la tine și îți răspund în consecință. Acum trebuie să-ți faci timp să iei aminte la aceste Mesaje foarte urgente pentru omenirea întreagă. Nu ezita să mergi înainte cu această Sfântă Lucrare.

Acum ia aminte, fiica Mea iubită: în timp ce creștinii din toata lumea se întorc să omagieze Nașterea Mea din Betleem, mulți doar arată respect, fără iubire reală în inima lor. Totuși, mulți vor ajunge aproape de Inima Mea. Alții doar vor da din cap, vor zâmbi, vor vorbi pe scurt despre semnificația acestui timp foarte important care sărbătorește cel mai mare Dar revărsat peste copiii Tatălui Meu încă de la începuturi. Totuși, când copiii Mei, discipolii Mei fideli sărbătoresc Crăciunul, ei sunt distrași de fastul și ceremonia asociată cu bunurile lumești.

Câți creștini explică copiilor lor semnificația Nașterii Mele? Câți își amintesc despre smerenia arătată de iubita Mea Mamă și de soțul său preasfânt, Sfântul Iosif? Câți înțeleg că Eu am devenit om pentru a salva rasa umană de la drumul spre iad? Acest mesaj simplu a fost răstălmăcit de-a lungul secolelor și a fost camuflat de ostentație.

Totuși, el a fost recunoscut de către creștinii devotați ca un timp în care să reflecteze la fidelitatea lor pentru Mine, Salvatorul lor. Vă rog, insist, copii, să folosiți această Sărbătoare ca să vă rugați pentru toți aceia din lume care trebuie să se trezească la realitatea că ei au o moștenire. Aceasta este acolo unde a fost rezervat un loc special pentru fiecare dintre ei, în Împărăția Tatălui Meu, dacă ei aleg să îl accepte.

Timpul Marelui Avertisment a fost decis

Atât de prinși sunt copiii Mei cu știrile, în fiecare minut al zilei, încât, deși ele poate le afectează viața, nu au nici o importanță pentru Viața Veșnică. Copii, este timpul pentru voi toți să vă examinați conștiința, acum, înainte de Marele Avertisment, care precede a Doua Venire a Mea. Folosiți rugăciunea în cuvintele voastre simple, că să cereți călăuzire Divină.

Timpul Marelui Avertisment este acum decis. Fiți vigilenți. Stați de veghe.

Mântuitorul vostru Divin și Judecător Drept, Isus Cristos am citit


35. Avertisment credincioșilor, să nu-i refuze pe profeții adevărați

Marți, 28 decembrie 2010 la ora 11:00

Fiica Mea iubită, tu acum primești ultimele Mesaje pentru omenire, ca acestea să fie înțelese înainte de sfârșitul vremurilor, pentru ca sufletele să fie salvate.

Un vast număr de îngeri sunt acum răsp... citește tot aici

Fiica Mea iubită, tu acum primești ultimele Mesaje pentru omenire, ca acestea să fie înțelese înainte de sfârșitul vremurilor, pentru ca sufletele să fie salvate.

Un vast număr de îngeri sunt acum răspândiți în întreaga lume, așa cum a fost profețit, pentru a pregăti pământul pentru Revenirea Mea. Mulți dintre acești îngeri sunt prezenți sub formă umană și ca și tine, fiica Mea iubită, ei au ales acest rol.

Dezvoltarea lor până la naștere a fost planificată pentru a se îmbina cu Marele Avertisment și timpurile de pe urmă. La fel, demonii sloboziți din iad sunt dezlegați. Ei, când se prezintă pe pământ, o fac prin ispite și minciuni. Ei îi atrag pe copiii Mei care sunt deschiși influenței lor. Ei infectează acele suflete care sunt deja în întuneric. Ei intră în spiritul lor mințindu-i și convingându-i că este o prostie credința lor în Mine și în Tatăl Meu Veșnic.

Acești oameni nu au nicio caracteristică exterioară pe care să o asociați cu ceea ce voi considerați a fi rău. Dimpotrivă, ei vor apărea ca niște oameni inteligenți, deștepți și influenți. Ei vor fi foarte convingători când vor predica ceea ce copiii Mei buni cred că este adevărul. Din păcate, în inima lor nu este iubire, iar voi trebuie să fiți în gardă față de învățăturile lor.

Acum vreau să îi chem pe credincioșii Mei. Voi, copiii Mei, prin credința și rugăciunile voastre, ați primit Darurile pe care Eu le-am promis tuturor celor ce Mă urmează. Vi s-au dat diferite Daruri, și fiecare Dar este conceput pentru a răspândi Cuvântul Meu în diferite moduri.

Evaluarea vizionarilor

Pe cei cărora Eu le dau Darul cunoașterii care să vă ajute să-i identificați pe aceia care vin în numele Meu sau pe aceia care vin în numele satanei – vă rog să fiți foarte atenți. Este corect să fiți prudenți cu profeții falși. Dar niciodată, niciodată să nu-i condamnați pe aceia care spun că vin în Numele Meu, fără să examinați temeinic mesajele lor. Niciodată să nu judecați Mesajele trimise de Mine pe baza “aparențelor exterioare”. Dacă un om spune că vine în numele Meu, să nu presupuneți că judecata voastră față de el este desăvârșită. Fiți prevăzători față de astfel de profeți, care sunt ironizați și provoacă revoltă când spun că ei primesc mesaje divine de la Mine sau de la Binecuvântata Mea Mamă.

Să nu cădeți în ispita de a îi judeca imediat, înainte să fi ascultat cu atenție mesajele lor. Aceste Mesaje nu numai că vor face referire la Învățăturile Mele, ci vor face referire la Cuvântul Meu și vor fi pline de iubire. Ele vă vor învăța cum să vă trăiți viața în Numele Meu pentru a obține mântuirea.

Niciodată să nu vă speriați atunci când profeții Mei spun că primesc mesaje referitoare la evenimente viitoare, pe care nu le pot dezvălui. Nu încercați să comiteți păcatul prejudecății, analizând aceste Mesaje în funcție de clasa socială căreia îi aparțin acești profeți. Unora le lipsește educația. Alții dimpotrivă, se exprimă clar. Mulți nu vor corespunde cu ceea înțelegeți voi că înseamnă o persoană “sfântă”.

Dar sunt metode prin care vă puteți asigura de autenticitatea lor. Cei care comunică cu Mama Mea iubită, în cele mai multe cazuri, vor prevesti aparițiile pe care Ea le prezice, cu dată și oră fixă. Multe incidente vor fi văzute de cei care iau parte la aceste apariții. În cazul în care Mesajele Mele sunt cele care se comunică omenirii, ele vor fi date lumii fără ca profetul să caute gloria proprie.

A-i judeca pe oameni

În sfârșit, credincioșii Mei, în ciuda devoțiunii lor față de Mine, tot îi vor desconsidera pe aceia care profețesc evenimente viitoare și-i vor calomnia pe aceia care sunt binecuvântați cu puterea de vindecare a Duhului Sfânt. Opriți-vă și treziți-vă din somnolența voastră tihnită. Acești profeți vor tulbura rutina voastră deoarece nu se potrivesc confortabil cu grupul vostru sfânt. Ei nu se vor potrivi în tiparele la care voi vă așteptați. Luați aminte: dacă îi veți judeca pe acești oameni din auzite sau din bârfele și insinuările altor persoane, sunteți vinovați de păcat. Păcatul săvârșit împotriva profeților Mei Mă supără profund. Când îi respingeți pe profeții și vizionarii Mei adevărați, Mie Îmi întoarceți spatele.

Totuși aceasta este exact ce se întâmplă azi în lume, când tot mai mulți vizionari ies la lumină. (în public). Nu este ușor pentru credincioșii Mei. Amintiți-vă că înainte să judecați trebuie să citiți mesajele profeților Mei și aici Mă refer și la cele care poate provin de la profeți falși. Rugați-vă pentru călăuzire când citiți aceste mesaje. Mesajele adevărate vor fi pline de iubire. Totuși ele vor fi ferme prin autoritatea lor. Mesajele care sunt contrare la tot ce ați învățat despre Învățăturile Mele și ale Apostolilor Mei, indiferent cât de subtile ar fi, vor fi ușor de evaluat.

Nu treceți sub tăcere credința voastră

Mergeți acum, copiii Mei, și deschideți-vă inimile în fața profeților Mei. Ei există pentru a vă asigura că a sosit vremea ca Eu să vă pregătesc să vorbiți în Numele Meu. Amintiți-vă că gloria va fi dată profeților Mei care vorbesc deschis, în ciuda umilințelor și batjocurii pe care trebuie să le îndure. Însă pedeapsa va fi dată acelora care spun că Mă urmează dar rămân tăcuți despre credința lor, iar pe de altă parte se grăbesc să vorbească împotriva profeților Mei adevărați. În inimile voastre știți că aceia pe care-i condamnați vorbesc despre evenimente ce vor urma, dar pe care vouă vă e greu să le acceptați. Ați putea întreba: de ce lucrează Mântuitorul Meu, Isus Cristos, prin astfel de persoane? În definitiv ei nici măcar nu sunt discipoli sfinți, după standardele mele. Ei bine, întrebarea Mea pentru voi este următoarea: de ce credeți că numai acei puțini aleși care și-au dedicat viața rugăciunii, au autoritatea de a-i respinge pe cei care vorbesc în afara cercului vostru? Nu ați învățat nimic? Nu înțelegeți că și cei care-și petrec viața în rugăciune pot cădea, la rândul lor, victime ale înșelătorului?

Îi vor urî pe profeții Mei adevărați

Nu uitați că și Eu, am fost batjocorit, ironizat, respins și disprețuit de către bătrâni și preoți atunci când am fost pe pământ. Dacă pe Mine M-au urât, atunci puteți fi siguri că și profeții Mei adevărați vor fi cei mai disprețuiți, în timp ce în altă parte vor fi prețuiți.

Să vă fie rușine. Profeții Mei nu vor proveni din grupurile voastre, dar voi trebuie să-i cinstiți. Ei vor fi cei mai neobișnuiți profeți, din cauza vieții lor de până acum. Unii provin din medii de viață precare. Alții, din familii înstărite. Unii au parte de puțină școală pe când alții se vor naște cu Darul cuvintelor (al scrierii). Aceștia sunt profeții Mei aleși. Ascultați vocile lor înainte de a-i condamna.

Rugați-vă pentru ei. Rugați-vă să nu fie respins Cuvântul Meu, dat acestor profeți.

Nu respingeți Cuvântul Meu. Necredincioșii întotdeauna vor încerca să discrediteze aceste suflete curajoase, care vestesc cu putere Cuvântul Meu, dar asta este de așteptat. Însă atunci când credincioșii Mei, mai ales din grupurile de rugăciune, din mănăstiri și din alte locuri spirituale îi refuză deschis pe vizionarii Mei adevărați, atunci Inima Mea se frânge. Ascultați Cuvintele Mele. Ei nu se vor abate niciodată de la Adevăr, nu așa cum voi, dragi discipoli, modelați Adevărul pentru a se potrivi interpretării voastre.

Deschideți-vă ochii. Treziți-vă. Semnele au început, ca toată lumea să le vadă. Voi, credincioșii Mei, nu aveți mult timp. Ascultați. Rugați-vă. Uniți-vă și vestiți Cuvântul Meu în unitate, ca să salvați suflete, înainte ca timpul să expire.

Iubitul vostru Isus Cristos, Mântuitor și Judecător Drept am citit


37. Cum este Marele Avertisment un dar pentru omenire

Duminică, 02 ianuarie 2011 la ora 21:45

De ce provoacă teamă aceste mesaje?

Fiica Mea iubită, când oamenii vor citi aceste mesaje le vor pune sub semnul întrebării, se vor îndoi de ele, și le vor da deoparte. Mai mult, le vor ironiza și vor... citește tot aici

De ce provoacă teamă aceste mesaje?

Fiica Mea iubită, când oamenii vor citi aceste mesaje le vor pune sub semnul întrebării, se vor îndoi de ele, și le vor da deoparte. Mai mult, le vor ironiza și vor întreba: de ce nu vorbesc aceste Mesaje mai mult despre bucurie și fericire? De ce aduc teamă ? Mai mult ca sigur că această abordare, în comunicarea cu lumea, nu provine de la Isus Cristos? Sigur că Isus Cristos predică despre iubire și nu despre teamă ?

Răspunsul Meu La aceste reproșuri este simplu. Pentru că Eu vă iubesc pe toți, acum Îmi arăt Milostivirea prin aceste mesaj. Prima dată am venit la voi ca Mântuitor, ca să vă eliberez, ca toată lumea să beneficieze de salvare. Prin moartea Mea pe Cruce vi s-a dat a doua șansă să pășiți în Împărăția Tatălui Meu.

De această dată Mă întorc ca Judecător Drept. Tuturor acum, din Iubirea Mea pentru voi, vă arăt mai întâi Milostivire. Această Milostivire îmbracă forma unui Avertisment prevenitor, pentru a vă ajuta să vă puneți viețile în ordine înainte de a Mă întoarce în Ziua Judecății. Din Compasiune pentru fiecare dintre voi, Eu vă dau acum o ultimă șansă să vă deschideți inimile și să vă trăiți viețile așa cum ar trebui.

Bucuria de pe Pământ nu se poate compara cu cea din Rai

Întoarceți spatele păcatelor voastre, căiți-vă pentru ele și aduceți înapoi rugăciunea în viețile voastre. Prin Milostivirea Mea, Eu vă avertizez despre Adevăr. Bucuria care credeți voi că lipsește din Mesajele Mele se datorează faptului că omenirea a întors spatele bucuriei adevărate. Bucuria simțită în Cer nu se poate compara cu așa-zisa bucurie pe care voi o trăiți pe pământ. Bucuria pe pământ, care izvorăște din iubire adevărată, este curată. Bucuria care vine din bunurile materiale nu are nici un sens.

Copiii Mei, bucuria pe care ar trebui să o simt atunci când vă privesc, este din păcate foarte scurtă, din cauza a ceea ce văd acum în lume. Tot ce e prețios pentru voi izvorăște din posesiunile materiale sau din laudele și aprecierile celor din jur. Voi acordați prea puțin timp pregătirii pentru viața ce va veni.

Marele Avertisment este un dar

Milostivirea Mea vă este dată ca un Dar. Acceptați-o. Savurați-o. Ridicați-vă mâinile către Mine, voi toți. Eu sunt barca voastră de salvare pe marea sălbatică, plină de învolburări și curenți periculoși. Salvați-vă acum, sau luați în calcul că un curent puternic vă poate atrage, și dacă în ultima clipă vă hotărâți totuși să acceptați să urcați în barca, nu veți mai avea putere să vă ridicați.

Purificarea continuă în lume

Sunt obosit, copiii Mei. Oricât încerc să comunic cu voi, mulți dintre voi nu vor să Mă asculte. Nici măcar preoților Mei nu ascultă Chemarea Mea, când vreau să revelez Milostivirea Mea. Pentru că în lume purificarea continuă și se tot accelerează, e timpul acum să Mă chemați, copii.

Cutremure și alte catastrofe globale

Nu vă temeți de furtuni, de cutremure, de tsunami, de erupțiile vulcanice și de valurile de căldură care vor veni peste pământ, pentru a-l opri pe anticrist și armata sa. Discipolii Mei vor fi în siguranță știind ce-i așteaptă în Noul Paradis care va rezulta când Cerul și Pământul se vor uni. Aceste lucruri trebuie să se întâmple. Ele nu pot fi oprite pentru că au fost prezise. Aceste evenimente, însă, vor dura o perioadă scurtă.

Voi, credincioșii Mei, veți fi răsplătiți pentru credința și perseverența voastră în fața imensei opoziții. Bucuria de care vor avea parte copiii Mei atunci va fi greu de ascuns. Cei din Lumină vor fi învăluiții de Slava și Iubirea care va așteaptă. Cei din întuneric nu vor putea să suporte Lumina. Poate că veți dori, dar vă va durea atât de rău încât va trebui să vă ascundeți. Dar nu mai este niciun loc unde să mergeți, în afară de peștera întunericului peste care domnește însuși regele întunericului – cel rău. Asta este ceea ce doriți?

Cum satana lucrează prin oameni

Înțelegeți teroarea pe care o reprezintă înșelătorul? Nu vă dați seama că el se ascunde în spatele fiecărei fapte de egoism, lăcomie și iubire de sine? În timp ce voi trăiți ceea ce credeți că este o viață palpitantă, ocupata și plină de divertisment, cheltuind, mâncând, îmbrăcându-vă la modă și căutând în permanență distracția, nu aveți de loc cunoștință despre ce este în spatele acțiunilor voastre.

Acea voce misterioasă pe care nu o puteți auzi, dar o puteți simți – când simțiți imboldul să acționați, vocea care vă constrânge să căutați, să căutați și iar să căutați mai multă distracție, emoții și senzații tari, vine de la cel rău. Nu contează că acțiunile voastre vă fac să zâmbiți, să râdeți și să aplaudați cu însuflețire. Nu înseamnă nimic. Aceste dorințe puternice sunt făcute pentru a vă îndemna să căutați permanent satisfacția proprie. La ce e bun acest lucru? După ce trece, vă simțiți bine? Bineînțeles că nu. Dacă v-ați opri și v-ați întreba: ce-ar fi dacă nu aș mai putea face aceste lucruri? Ce-ar fi atunci? Ar conta? La început, da, poate că ar fi frustrant, dar când nu mai aveți nimic, atunci va trebui să vă concentrați să supraviețuiți.

Mâncarea va deveni mai importantă decât plăcerile bunurile materiale. Când nu veți mai avea ce mânca și vă va fi foame, veți vedea că niciuna din aceste foste atracții nu mai contează. Această este purificarea care va avea loc în lume foarte repede. Prin aceasta purificare – o formă de curățire, veți deveni din nou întregi. Doar atunci veți fi gata să acceptați Adevărul.

Cum satana vă face să vă simțiți goi

Copiii Mei, voi nu-l vedeți pe satana la lucru. Nu-l vedeți, totuși el își folosește tot timpul încercând să vă fure de la Mine. El vă cauzează durere îngrozitoare. Toate tentațiile pe care vi le pune în cale folosesc atracția lumească a banilor, a frumuseții, a averii și a talentului, pe care voi le înghițiți din cauza lăcomiei și dorințelor. Voi vă considerați împliniți când adunați toate acestea. Din păcate, nu este așa. Aceasta este minciuna pe care satana o folosește ca să vă prindă. Dacă cineva dintre voi, care a ajuns pe culmile înalte ale bogăției, dar dintr-o dată s-a trezit că a pierdut totul, indiferent din ce cauză, atunci să fiți recunoscători. Doar când vă dezbrăcați de bunurile materiale ale lumii, puteți cu adevărat să Mă primiți în inimile voastre.

Mesaj pentru cei bogați

Celor bogați le spun – Eu nu vă condamn. Doar pentru că aveți confort material, nu înseamnă că nu mergeți pe drumul cel bun. Dar voi aveți răspunderea de a împărți averea și de a vă îngriji de cei care sunt mai puțin norocoși ca voi. Aceasta este sarcina voastră. Nu averea sau siguranța materială este problema. Nu râsul sau bucuria pe care le trăiți savurând viața, este greșită. Ci doar când bogăția devine o obsesie și când dorința permanentă pentru viața luxoasă este pusă înaintea credinței și înaintea bunăstării altora, atunci devine o ofensă în ochii Tatălui Meu. Averea, casele, îmbrăcămintea și posesiunile sunt trecătoare, ca norii pe cer. În clipa asta sunt aici, în cealaltă s-au dus. Nu le puteți duce cu voi în cealaltă viață. Sufletul este cel care va veni cu voi. Aveți grijă de sufletele voastre, arătați iubire unii față de alții și față de cei care, în această viață, vă provoacă supărări. Urmați învățăturile Mele. Cereți Milostivirea Mea. Doar atunci vă veți uni cu Mine în Noul Cer și Pământ, care va fi Paradisul. Nu vă riscați moștenirea și locul vostru în Împărăția Tatălui Meu.

Iubitorul vostru Isus Cristos am citit


39. Avertismentul – a Doua Venire este aproape – o șansă să vă salvați sufletele

Miercuri, 12 ianuarie 2011 la ora 15:00

Fiica Mea, mesajul de ieri a fost dur. Citindu-l, mulți vor spune: “Acesta nu este modul în care ne vorbește Domnul”. Dar, de unde știu ei asta? Din cauza suferinței pe care o îndura iubiții Mei copii... citește tot aici

Fiica Mea, mesajul de ieri a fost dur. Citindu-l, mulți vor spune: “Acesta nu este modul în care ne vorbește Domnul”. Dar, de unde știu ei asta? Din cauza suferinței pe care o îndura iubiții Mei copii de mâna altora, Eu trebuie să vorbesc. Vă vorbesc din Milostivirea Mea Divină, ca să vă ajut să vă salvați, copiii Mei, astfel încât să ne putem uni ca o Familie Sfântă în Noul Paradis. Nu vreau să pierd nici un suflet în favoarea înșelătorului. Este important ca Vocea Mea să fie auzită.

Înțeleg că multora dintre copiii Mei, mai ales celor necredincioși, le este greu să creadă în viața de după moarte. Ei sunt preocupați în mod exclusiv cu probleme lumești și în lupta lor pentru supraviețuire și-au neglijat într-atât partea spirituală încât nici nu cred că există o altă viață. Ei acum trebuie să reanalizeze. Ei cred că după moarte totul s-a sfârșit și că singura lume de care trebuie să se preocupe este cea în care trăiesc acum. Cât de disperat sunt pentru aceste suflete derutate! Dacă ar arunca o privire fugitivă spre ceea ce le oferă Paradisul, atunci și-ar petrece zilele în rugăciune și adorație pentru Mine și pentru Tatăl Veșnic, cu laudă și recunoștință.

Această Lume Nouă pe care am promis-o tuturor este o realitate. Binecuvântați sunt credincioșii care nu au uitat aceasta și care, în fiecare zi își îndreaptă rugăciunile către Mine. Cât îi iubesc pe credincioșii Mei! Și totuși cât sufăr pentru ei! Acești credincioși blajini fac totul ca să-i convingă și pe alții despre existența Mea. Atunci sunt luați în derâdere și batjocoriți pentru Numele Meu. O, cât Mi se frânge Inima din această cauză!

Sufletele din lumea cealaltă suferă pentru cei rămași care nu au credință

Dacă ați ști cât suferă sufletele din cealaltă lume pentru voi toți cei de aici care nu aveți credință! Cei dragi ai voștri care sunt în pace în Împărăția Tatălui Meu, se roagă într-una spre a mijloci pentru voi. Cea ce nu știți este, că dacă vă faceți timp să vorbiți cu Mine – cu simple cuvinte ale voastre – și Mă rugați să vă călăuzesc, Eu vă voi răspunde chiar dacă aveți credința lâncedă. Iar voi veți ști când Eu v-am răspuns. Copiii Mei, veniți la Mine și rugați-Mă cu simple cuvinte ale voastre să vă întăresc credința.

Gândiți-vă la învățăturile pe care vi le-am dat în aceste mesaje și la învățăturile Sfintei Scripturi și amintiți-vă în ce mod ar trebui să trăiți. Prin Milostivirea Mea, foarte curând vă voi dezvălui toate ofensele aduse învățăturilor Mele și vă voi arăta păcatele pe care le-ați făcut de-a lungul vieții.

Aceasta nu va fi Ziua Judecății, ci doar un exemplu despre cum va fi ea

Acesta este un act de Milostivire din partea Mea. Vă veți vedea păcatele și veți înțelege imediat cum le văd Eu. Veți înțelege instantaneu de ce au fost greșite și jignitoare pentru Mine. Copiii Mei, aceasta este șansa voastră de a vă căi pentru ele. Aceasta nu va fi Ziua Judecății ci doar un exemplu despre cum va fi ea.

Prin Milostivirea Mea veți primi cel mai mare dar înainte de Ziua Judecății – șansa de a vă căi pentru păcatele voastre și de a vă schimba viața înaintea Zilei Finale – Ziua când Eu voi Reveni pe pământ. După cum știți, atunci nu voi veni ca Mântuitor, ci ca Judecător Drept. Copiii Mei, acest timp este deja aproape. Nu vă temeți. Eu vă iubesc pe toți. Vă port în Inimă. Permiteți-Mi să intru în inima voastră și lăsați-Mă să vă conduc spre Împărăția Tatălui Meu. Nu vă temeți niciodată de moarte! Moartea este doar o poartă prin care veți păși într-o nouă viață de veșnicie fericită, plină de iubire, pace și bucurie.

Viața pământească este un pasaj în timp

Viața voastră pământeană nu este altceva decât un episod în timp. Ea poate să conțină iubire, bucurie, durere, refuz, teamă, mânie, disperare, frustrare sau tristețe. Dar numai dacă vă întoarceți la Mine, durerea vi se va diminua. Sunt binecuvântați cei care suferă, și mai ales cei care suferă în Numele Meu, pentru că ei vor fi preamăriți în Împărăția Tatălui Meu. Dar binecuvântați sunt și aceia care se convertesc, pentru că atunci în Cer e bucurie mare.

Veți fi bineveniți În Noul Meu Paradis. Rugați-vă de pe acum pentru sufletul vostru și al celor din familiile voastre. Marele Avertisment va avea loc în curând. Atunci veți cunoaște Adevărul. Atunci veți avea prilejul să vă mântuiți în ochii Mei.

Vă iubesc pe toți. Mă bucur deoarece știu că mulți copii se vor întoarce la Mine și la Tatăl Ceresc pe măsură ce timpul Vremurilor din Urmă se apropie tot mai mult. Fiți pregătiți.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos am citit


43. Pregătiți–vă pentru avertisment – iluminarea constiintei

Vineri, 28 ianuarie 2011 la ora 00:15

În noaptea asta, preaiubita Mea fiică, ți s-au dat harurile care să te facă mai puternică pentru a continua această lucrare. Prin rugăciunile credincioșilor Mei iubiți și prețuiți – care s-au rugat mult... citește tot aici

În noaptea asta, preaiubita Mea fiică, ți s-au dat harurile care să te facă mai puternică pentru a continua această lucrare. Prin rugăciunile credincioșilor Mei iubiți și prețuiți – care s-au rugat mult pentru tine – în curând vei putea termina Cartea Adevărului. Indiferent cât de mult ți se distrage atenția, îți este totuși dificil să respingi îndatoririle pe care le ai pentru Mine. Mă bucur, dar nu mai avem mult timp.

Lumii i se dă acest dar special – Cartea Adevărului – ca să arate copiilor Mei, ce trebuie să facă acum pentru a se pregăti pentru Marele Avertisment, Iluminarea conștiinței, care este dat oamenilor pentru a fi ajutați să se pregătească adecvat pentru A Doua Venire a Mea.

Și cei care nu cred în Mine trebuie să primească șansa să citească Adevărul. Când acest eveniment va avea loc, după ce aceste mesaje au fost date lumii, oamenii vor recunoaște autenticitatea cuvintelor Mele date prin tine, fiica Mea, pentru salvarea omenirii.

Evenimentul Mistic va fi trăit de toți cei care vor avea peste 7 ani

Să nu te simți jignită când oamenii refuză aceste mesaje, fiica Mea. Fii recunoscătoare că li se dă acest dar. Vor înțelege adevărul acestor profeții după ce va avea loc acest eveniment mistic pe care-l vor trăi, în toată lumea, toți cei care au împlinit vârsta de 7 ani. Cei care vor trăi după acest eveniment vor judeca cu mai multă prudență conținutul acestei cărți. Nu vor putea s-o ignore chiar dacă ar avea credința slabă. Alții, care nu vor să cunoască Adevărul, tot trebuie să știe de conținutul acestei cărți.

Să nu renunți niciodată, copila Mea, când e vorba de salvarea sufletelor. Toți copiii Mei prețioși s-au născut din iubirea Tatălui Meu Veșnic. Tatăl Meu îl iubește fiecare copil al Său, chiar dacă unii s-au rătăcit de la drumul drept.

Credința, copila Mea, poate fi reaprinsă prin credința altora binecuvântați cu Duh Sfânt. Copiii Mei aleși, trimiși să răspândească în lume cuvintele Mele, au capacitatea să aducă lacrimi de bucurie în acele biete suflete care strigă după călăuzirea vieții lor confuze și deșarte.

Să vă uitați la toți prin ochii Mei

Întotdeauna să vă uitați cu ochii Mei la prietenii voștri, la membrii familiei, la vecinii și la colegii voștri. Întotdeauna să căutați partea lor buna. Arătați-le iubire și vor simți prezența Mea. Vor fi atrași de voi, fără să cunoască motivul.

Prin exemplul Meu, imitați-Ma și atunci veți ajuta la convertirea copiilor pierduți. Prin rugăciune stăruitoare îi puteți aduce mai aproape de Mine. Prin sacrificii și acceptarea suferinței, uniți împreună cu Mine, puteți salva suflete. Sunt incluse aici și sufletele care nu au părăsit încă Pământul, ca și acelea care așteaptă judecata în Purgatoriu.

Dați-Mi voie să vă reamintesc că aveți două posibilități. Credeți în Mine, deschizându-vă inimile către Adevărul cuprins în Evanghelie. Dacă ați pierdut toată credința, atunci citiți câte o parte din Învățăturile Mele. Apoi cereți-Mi să vă arăt Adevărul în inimile voastre. Veți ști atunci care este calea care va duce către Mine, în Rai. Dar puteți și să țineți ochii închiși și să refuzați să ascultați. În acest caz, doar rugăciunile credincioșilor zeloși vă mai pot ajuta. Rugăciunile credincioșilor și Rozariul Milostivirii Divine pe care l-am dat în secolul XX Sorei Faustina, vă pot salva sufletele în clipa morții.

Rugați-vă rugăciunea Milostivirii Divine

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă rugăciunea Milostivirii Divine atât pentru sufletele voastre cât și pentru sufletele necredincioșilor. Grupurile de rugăciune vor ajuta la răspândirea Adevărului, vor insufla credința în cei care au pierdut orice direcție. Ele vor fi instrumentul de răspândire a iluminării evanghelice care se simte acum peste tot în lume, pe măsură ce se apropie timpul ca profețiile despre A Doua Mea Venire pe Pământ să înceapă să se reveleze când se desfășoară o serie de evenimente globale.

Copiii Mei, fiți tot timpul pregătiți. Rămâneți în stare de har și deschideți-vă inimile în fața învățăturilor Mele de iubire și pace pe pământ. Dacă toți copiii Mei ar fi urmat până acum învățăturile Mele, în lume nu ar fi războaie, nici lăcomie, ură și sărăcie. Fiecare dintre voi trebuie să stea în liniște în fiecare zi măcar pentru o jumătate de oră.

Citiți Psalmii și pildele și puneți-vă întrebarea: “aceasta învățătură se aplică în viața mea în lumea de azi?” Știți că răspunsul este, bineînțeles, Da. Rugați-vă pentru puterea de a vă schimba atitudinea și viziunea despre viața de după moarte. Amintiți-vă această importantă învățătură! Viața pe Pământ este doar un scurt episod în timp. Singura fericire adevărată și viața veșnică este cu Mine În Paradis, în Împărăția Tatălui Meu.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos am citit


45. Urmează să aibă loc convertirea globală

Duminică, 06 februarie 2011 la ora 13:40

Preaiubita mea fiică, acest mesaj este unul din ultimele mesajele care mai aparțin primei părți a Cărții “Marele Avertisment”.

Dragii mei copii, prin pedepsele ce vor urma, veți deveni în curând conști... citește tot aici

Preaiubita mea fiică, acest mesaj este unul din ultimele mesajele care mai aparțin primei părți a Cărții “Marele Avertisment”.

Dragii mei copii, prin pedepsele ce vor urma, veți deveni în curând conștienți de existența Mea. Este foarte aproape timpul, când le voi dărui un ultim dar atât celor care cred în Dumnezeu, Atotputernicul, cât și ateilor. Aceasta se va întâmpla încă înaintea zilei de slavă, când Mă voi reîntoarce, ca să judec lumea.

Acest mare eveniment vă va deschide inimile și veți privi cu venerație la iubirea minunată, pe care o voi arăta prin milostivirea Mea. Mulți dintre voi nu sunt conștienți de existența Mea și a Tatălui Veșnic, de aceea atât de multe suflete nevinovate trebuie să înțeleagă, că în timpul Avertismentului voi toți puteți conta pe Milostivirea Mea. Atunci sufletele voastre vor fi învăluite de un nou nivel de înțelegere, indiferent de numele pe care veți dori să Mi-L dați. Fiți recunoscători, când se va întâmpla aceasta, fiindcă această Pedeapsă va fi spre salvarea voastră.

De îndată ce se va întâmpla acest eveniment, toți credincioșii, împreună cu toți cei care li se vor alătura pentru că au înțeles în sfârșit Adevărul vor forma noua Mea armată pe pământ. Fiecare dintre voi, care veți cere iertarea în momentul când păcatele voastre vă vor fi dezvăluite, va căuta să răspândească Adevărul celor aflați în întuneric.

Copiii Mei, totuși acest dar vă va pricinui durere, deoarece din cauza Numelui Meu vă vor batjocori. Să fiți recunoscători când se va întâmpla aceasta, deoarece oricât de dureroase ar fi aceste experiențe, tocmai din acest lucru veți ști că voi sunteți apostolii Mei adevărați. Când va veni timpul, vă veți alătura Mie în Paradis. Dragii Mei, voi să nu vă temeți niciodată din cauza credinței voastre; dac[ chiar și numai pentru o clipă ați vedea măreția absolută, pe care v-a pregătit-o Tatăl Meu în Paradis, ochii voștri omenești n-ar suporta acea lumină și splendoare. Și Pământul este creația lui Dumnezeu, dar poate fi oricât de frumos pentru voi și, oricât de mult sunteți legați de el, totuși ar fi de ajuns o privire fugitivă, pentru ca să vă doriți să ajungeți timpul, când vă veți uni cu Mine în Paradis.

Mesaj de iubire pentru atei.

Să țineți minte o ultimă lecție de la Mine. Atei din întreaga lume, luați aminte la acest mesaj acum, chiar dacă vă este greu să faceți acest lucru. Fiecare copil al Meu de pe acest pământ simte dragostea la un moment dat în viața lui. Când simțiți iubirea în inimile voastre n-o puteți vedea, nici atinge și vă dați seama că este greu de descris. Nu există nici o metodă de evaluare științifică disponibilă pentru aceasta. Dragostea te face umil. Dragostea îți face inima generoasă. Dragostea te poate ajuta să faci sacrificii mari. Dragostea este derutantă, dar pătimașă. Dragostea nu este de la om. Este un dar de la Dumnezeu. Dragostea vine de la o singură sursă. Dragostea este Dumnezeu. Dumnezeu este dragoste. Este atât de simplu. Deschideți-vă inimile la iubirea pură pe care Eu și Tatăl Meu Veșnic o avem pentru fiecare dintre voi. Uitați-vă la Mine așa cum se uită un copil la părinții lui. Chemați-Mă și Eu vă voi umple inimile voastre. Când acest lucru se va întâmpla, niciodată nu vă veți mai întoarce de la Mine.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos am citit


48. Ascensiunea lumii arabe – trei lideri politici vor fi asasinați

Joi, 17 februarie 2011 la ora 23:45

Preaiubita Mea fiică, sunt fericit deoarece aceste mesaje importante sunt pe punctul de a fi transmise la foarte multă lume. Nu peste mult timp, vei vedea că aceste mesaje vor fi căutate de toate țările... citește tot aici

Preaiubita Mea fiică, sunt fericit deoarece aceste mesaje importante sunt pe punctul de a fi transmise la foarte multă lume. Nu peste mult timp, vei vedea că aceste mesaje vor fi căutate de toate țările. Copila Mea, nu te îngrijora pentru siguranța ta, căci Eu te voi apăra pe tine și familia ta în orice împrejurare. Sunt plin de iubire pentru tine, fiica Mea, și totuși Mi se rupe sufletul de durere când văd suferința pe care o va provoca gruparea perfidă care complotează să obțină puterea peste anumite țări. Vor face aceasta, îndepărtând Conducătorii* într-un mod viclean.

Apoi își vor oferi ajutorul. Apoi vor cumpără bunăvoința noilor regimuri politice pe care până la urmă le vor controla. Acest control va fi cu mult mai rău decât era pe vremea dictatorilor avizi de putere pe care i-au răsturnat în numele libertății. Observă, fiica Mea, viteza cu care se va uni lumea arabă împotriva poporului Meu, evreii. Fii atentă cum toți aliații poporului evreu îl vor părăsi lăsându-l expus.

Fiica Mea, după ce va avea loc Avertismentul, Cuvântul Meu va fi ascultat cu mai multa ușurință după ce va avea loc convertirea. Aceasta va fi perioada când urmașii Mei sfinți se vor uni împotriva tiraniei care va apărea în lumea vestică, mai ales în Europa. Luptați pentru dreptul vostru de a vă ruga! Dacă nu, atunci războiul va fi nu al religiilor, ci al genocidului.

*Trei lideri mondiali vor fi asasinați curând, unul după altul. Ține minte că fiecare dintre aceștia va fi asasinat prin complotul grupului malefic – organizațiile sub culturale care conduc în toate națiunile – deși voi nu-i vedeți pentru că sunt niște lași. Însă nu vor rămâne în umbră mult timp. Când vor obține controlul, se vor strădui să vă capteze atenția și să obțină respectul vostru.

Marele Avertisment va fi ajuta la convertirea copiilor Mei din întreaga lume. Convertirea, ca un Dar pentru voi, va fi dat și acelora care complotează și fac planuri să câștige dominația peste pământul lui Dumnezeu. Poate că aceștia s-ar opri dacă ar înțelege că puterea nu va putea fi niciodată a lor. Dar ei sunt orbi.

**Din ce în ce mai mulți îngeri, care acționează pe pământ sub chip uman, vor ajuta ca acestor suflete derutate să le fie arătat Adevărul. Mulți se vor converti. Unii însă, nu.

Fiica Mea, mergi și vestește cât mai repede tot ce ți-am spus. Ai la dispoziție doar săptămâni. Folosește toate mijloacele disponibile. Fii curajoasă. Fă absolut tot ce este posibil ca toți copiii Mei să poată înțelege semnificația acestui dar deosebit, și anume că Îmi întind brațele din Cer ca să le salvez sufletele.

Aceia care nu se vor converti chiar de la început, o vor face înainte de prigoană, când din ce în ce mai mulți copii se vor întoarce la Mine. Această perioadă va fi foarte grea pentru toată lumea. Dar să fiți răbdători, caci vor veni timpuri bune, când pacea se va întoarce pe Pământ. Copiii Mei, după acel semnal de alarmă, vor vedea Iubirea ce le-o port și se vor întoarce alergând în brațele Mele. Când se va întâmpla aceasta, se va forma armata Mea și va apăra Împărăția Mea împotriva înșelătorului, a cărui domnie va dura foarte puțin.

Copiii Mei, acesta este un punct de cotitură în istoria omenirii. Veți înțelege asta foarte curând. Între timp, oricâte îndoieli ați putea avea până la Avertisment, când el se va întâmpla vă veți deschide inimile în fața Adevărului.

Du-te acum fiica Mea iubită, în pace și iubire pentru toată omenirea.

*Vizionara ar dori să clarifice lumii că nu poate da numele conducătorilor – dintre care doi sunt din Lumea Arabă și unul din Europa continentală – din respect pentru familiile lor și pentru evitarea suferințelor de prisos. Însă numele acestora le-a comunicat mai multor persoane ecleziastice și din mass-media. Interdicția de a fi date publicității se va ridica în momentul când aceste crime vor avea loc ceea ce se va întâmpla în curând (între ele va fi o perioadă foarte scurtă).

**Conform interpretării vizionarei termenul de „îngeri” se referă la „mesagerii” ce au fost aleși în întreaga lume să comunice mesaje divine pentru a ajuta la înmulțirea convertirilor.

Isus Cristos Regele Evreilor (INRI)

Notă *Vizionara ar dori să clarifice lumii, că nu poate da numele conducătorilor - dintre care doi sunt din Lumea Arabă și unul din Europa continentală din respect pentru familiile lor și pentru evitarea suferințelor de prisos. Însă numele acestora le-a comunicat mai multor persoane ecleziastice și din mass-media. Interdicția de a fi date publicității se va ridica în momentul când aceste crime vor avea loc ceea ce se va întâmpla în curând (între ele va fi o perioadă foarte scurtă).

**conform interpretării vizionarei termenul de „îngeri” se referă la „mesagerii” ce au fost aleși în întreaga lume să comunice mesaje divine pentru a ajuta la înmulțirea convertirilor. am citit


49. Ultimul mesaj în cartea „Avertismentul”

Sâmbătă, 19 februarie 2011 la ora 15:00

Preaiubita Mea fiică, tu acum te străduiești mult să asculți Dispozițiile Mele pentru ca să se sfințească sufletul tău, și aceasta e o mare bucurie pentru Mine. Te rog, dă-Mi o oră întreagă din ziua ta... citește tot aici

Preaiubita Mea fiică, tu acum te străduiești mult să asculți Dispozițiile Mele pentru ca să se sfințească sufletul tău, și aceasta e o mare bucurie pentru Mine. Te rog, dă-Mi o oră întreagă din ziua ta, în liniște, cu Mine, și permite-Mi să te aduc mai aproape de Inima Mea Sfântă. Te vei simți cu mult mai puternică dacă vei face aceasta. Începe încă de azi să petreci acest timp în compania Mea, ca să pot să-ți luminez inima și să-ți ușurez povara.

Aș vrea astăzi să-ti dezvălui dorința Mea ca omenirea să înceapă să-și evalueze viața în pregătire pentru Avertisment. Fiica Mea, toți aceia dintre voi care omit să se pregătească, au nevoie de rugăciune, de multă rugăciune.

Marele Avertisment, acest Mare Dar, va fi prezentat acum lumii. Toată lumea va avea șansa să savureze bucuria atunci când în sfârșit va recunoaște Adevărul, Adevărul Existenței Mele. Rugați-vă pentru toți, copila Mea, ca ei să aibă suficient curaj să caute Iertarea Mea.

În sfârșit, fiica Mea, copiii Mei de pretutindeni încep să-și deschidă ochii. Încep să realizeze faptul că lumea trece printr-o schimbare. Lumea pe care ați cunoscut-o cândva, a ajuns într-o nouă fază. Această nouă fază va trece prin mai multe etape înainte ca ei, copiii Mei, să fie pregătiți pentru Noul Paradis.

Paraziții înșelătorului vor lupta cu încăpățânare până la capăt, din păcate. Rugați-vă acum pentru aceste sărmane suflete rătăcite, ca să fie inundate și ele de o scânteie de lumină, când vor intra în contact cu discipolii Mei fideli. Voi, discipolii Mei, veți primi harurile care vor ajuta la convertirea tuturor acelor suflete pierdute în sălbăticie și într-o stare de confuzie, provocată de satana.

Acum se desfășoară profețiile de la La Salette, Fatima și Garabandal

Toate profețiile date vizionarilor binecuvântați la La Salette, Fatima și Garabandal, acum se vor desfășura, în văzul tuturor. Miilor de credincioși care cunosc și acceptă aceste profeții, să știți că Eu, Mântuitorul vostru, vă chem acum pe fiecare dintre voi să vă rugați pentru sufletele lumii întregi. Deschideți-vă sufletele încă o dată în fața acestor noi Mesaje, ultimele de acest fel pe care le dau tuturor copiilor Mei, înainte de a mă întoarce ca să-i judec.

Chemare pentru toți slujitorii Bisericii

Apelez la fiecare slujitor al fiecărei credințe care îl cinstește pe Tatăl Meu Veșnic, ca acum să Mă asculte. Nu permiteți înșelătorului, prin profetul lui fals, să vă inducă în eroarea să credeți minciuna ce va fi răspândită în numele său, în scurt timp. Aceasta va fi o perioada foarte grea pentru aceia dintre voi care Mă iubesc, căci veți fi foarte confuzi.

Profetul fals și Anticristul

Priviți-l cu ochii limpezi pe profetul fals, cum va încerca el să conducă Biserica Mea, deși el nu vine din Casa Tatălui Meu. Va părea că da, însă nu va fi adevărat. Priviți, de asemenea, la prietenia cu anticristul pe care o va arăta, pentru că ei doi vor fi cei mai mari mincinoși ai satanei, îmbrăcați în piele de oaie. Vor avea puterea de a face minuni ce vor părea asemănătoare cu cele de demult dar această putere va fi satanica.

Voi trebuie să fiți tot timpul în stare de har, ca să vă puteți apăra credința. Rugați-vă pentru slujitorii Mei consacrați care, lâncezi în credință, vor fi atrași în brațele înșelătorului. El le va plăcea pentru că le va oferi exaltare, patimă și așa numita “iubire” care va fi condusă de ego-ul lor și cu greu vor putea rezista prezenței sale carismatice. Slujitorilor Mei sfințiți, mergeți dar pe această cărare care duce în jos și atunci pentru Mine veți fi pierduți pentru totdeauna.

Poate veți întreba, de ce trebuie ca aceste evenimente să fie atât de dificile? Atunci vă veți mira de ce permit Eu să se întâmple toate acestea. Cu siguranță, Isus – în milostivirea Lui – nu ar permite asemenea piedici! Dar, trebuie să permit acestea, deoarece doar datorită acestor provocări poate avea loc lupta finală dintre Tatăl Veșnic și cel rău. Fără această bătălie finală, nu ar fi posibil să-l arunce pe satana în abisul iadului cel veșnic.

Fiți atenți la această înșelăciune. Nu permiteți ca sufletul vostru să se piardă astfel, rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă, pentru harul discernământului, ca să-l vedeți pe acest profet fals așa cum este în realitate.

Un demon trimis să vă deruteze, din fundul iadului. Fiți recunoscători că voi sunteți țintele lui. Datorită fidelității voastre față de Mine, veți fi supuși unei ultime încercări, o ultimă probă – proba credinței voastre. Niciodată nu va mai trebui să faceți față unui asemenea provocări.

Așadar, fiți pregătiți. Întoarceți-vă la Mine, voi toți slujitorii Mei sfințiți, înainte să fie prea târziu.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos am citit