Vineri, 21 februarie 2014 la ora 18:00

Fiica Mea mult iubită, omul este o creatură vulnerabilă și slabă, dar el este un copil al lui Dumnezeu. Din cauza unui sentiment de conservare, profund înrădăcinat, omul va face tot ceea ce trebuie pentru a supraviețui. În timpuri de mari suferințe fizice, el își va aduna orice urmă de putere. Deseori, o mare forță poate fi văzută la cei slabi, la cei înfometați, la cei care îndură suferințe fizice, la cei persecutați și la cei care suferă de mâna fanaticilor. Cei mai slabi dintre voi vor deveni cei mai puternici, iar cei care se consideră cei mai puternici vor deveni cei mai slabi.

Eu îi despart pe cei slabi, pe cei blânzi, pe cei smeriți și pe cei drepți de cei care se înalță pe ei înșiși și care respectă doar din gură Învățăturile Mele, dar în inima lor îi blestemă pe alții. Eu separ acum grâul de neghină și, datorită acestui fapt, credința fiecărui om va fi pusă la încercare până când el ajunge la limită. Îi includ aici pe toți cei care nu cred în Dumnezeu, cei care îl resping pe Dumnezeul Adevărat și cei care și-au dat inimile dușmanului Meu – celui rău. Fiecare suflet va avea același statut în fața Mea și le vor fi date toate Harurile, chiar și celor care, în aceste timpuri, nu Mă acceptă.

Lumea va fi testată prin nivelul iubirii pe care fiecare persoană o are pentru ceilalți, care este adevărata reflectare și măsură a iubirii lor pentru Dumnezeu. Timpul vostru este limitat și pentru a fi în stare să îndurați acest drum de penitență, trebuie să acceptați că profeții lui Dumnezeu proclamă numai Voia Lui, doar pentru ca voi să deveniți ai Săi în trup și spirit. Nu vă împotriviți Mâinii lui Dumnezeu. Bucurați-vă, pentru că încercările, permise de Tatăl Meu, vor duce la o mare unire a celor Doi Martori ai Săi de pe Pământ – Creștinii și Evreii - iar prin aceștia se va produce o mare convertire. Dacă Dumnezeu permite persecutarea Creștinilor și a Evreilor, face aceasta cu un motiv. Din ceea ce ei vor avea de îndurat, va rezulta o mare convertire iar miliarde de oameni vor vedea cu mintea clară Gloria lui Dumnezeu, și nici o confuzie nu va știrbi bucuria lor, atunci când în cele din urmă vor recunoaște Adevărul.

Timpul pentru ca Adevărul să fie văzut așa cum este, și cu partea bună și cu partea rea, este aproape. După aceea, nimic nu vă va mai răni. Nu va mai exista separare de Dumnezeu. Iubirea va cuceri totul, în cele din urmă. Iubirea este Dumnezeu și Împărăția Lui este pentru veșnicie. Nu va mai fi ură, căci ea va fi murit.

Al vostru Isus