Au fost găsite 1337 mesaje conform filtrelor de căutare.

1. Primul mesaj al Sfintei Fecioare

Luni, 08 noiembrie 2010 la ora 08:33

(Acest mesaj anunță viitoarele profeții care urmau să fie primite de către vizionară, care în acel moment nu avea idee despre ceea ce i se va cere sa facă)

Copila mea, tu trebuie să faci o lucrare de mare... citește tot aici

(Acest mesaj anunță viitoarele profeții care urmau să fie primite de către vizionară, care în acel moment nu avea idee despre ceea ce i se va cere sa facă)

Copila mea, tu trebuie să faci o lucrare de mare responsabilitate și nu trebuie să lași pe nimeni să te oprească. Adevărul trebuie să iasă la lumină. Tu ai fost aleasă pentru a face aceasta. Copila mea, fii puternică. Ridică-ți privirea la Dumnezeu și roagă-L să te conducă, pentru a duce la bun sfârșit misiunea pe care ți-am încredințat-o.

Toți sfinții sunt alături de tine și te ajută în munca ta. Acele figuri pe care le-ai văzut vor fi cu toții în ajutorul tău, ca să poți transmite mesajele mele fără limite, pentru a putea fi auzite de către toată lumea (aici este vorba de imaginile sfinților, pe care vizionara le-a văzut în timpul viziunilor sale, însă nu știa cine ar putea să fie; mai târziu alții au identificat aceste poze; ex: Fer. Ioan Paul al II-lea, Sf. Faustina și încă două persoane, pe care nu le-au putut identifica). Ești mereu călăuzită. Nu va fi ușor dar ție îți place să perseverezi. Tot ce se întâmplă a fost profețit. Tu ești un instrument de comunicare a Cuvântului lui Dumnezeu către toți copiii Săi.

Nu uita niciodată că Dumnezeu îi iubește pe toți copiii Lui, chiar și pe păcătoșii care-L ofensează. Roagă-te ca El sa aibă Milă de toți și de fiecare în parte. Sfânta Familie se va reuni din nou. (Pauză... la acest punct am fost foarte surprinsă. Am întrebat-o pe Sfânta Fecioară: “am înțeles bine?” A zâmbit gingaș și a continuat...)

Ia creionul și scrie, este corect așa, și transmite acest mesaj înainte de a fi prea târziu.

Aceste mesaje sunt de la Dumnezeu și trebuie să fie respectate. Am încredere în tine că vei avea grijă ca ele să ajungă în această lume necredincioasă într-un mod cât mai eficient. Este foarte important să rămâi tare, pentru Fiul meu. Știu că suferi cu El, pentru El și prin El. Bucură-te, pentru că este bine așa. Ești binecuvântată, copila mea, pentru că ai fost aleasă pentru această îndatorire. Fii tare.

În fiecare zi să te rogi pentru călăuzire. Nu te teme, cu timpul vei fi tot mai tare. În fiecare zi eu sunt cu tine și cu familia ta. Duhul Sfânt se revarsă peste tine, ca să poți face public Adevărul despre Planul Tatălui meu pentru pământ.

Copila mea, lasă toate îndoielile deoparte. Aceste mesaje divine nu sunt din imaginația ta. Sfânta Scriptură care a fost profețită este pe cale să se împlinească.

Roagă-te pentru toți copiii lui Dumnezeu. Fiul meu iubit este rănit în fiecare zi. El este chinuit de păcatele omenirii. Suferința Sa a atins un nivel nemaiîntâlnit până acum de la moartea Sa pe Cruce.

Tu ai în tine energia și spiritualitatea de care ai nevoie, ca să realizezi, cu binecuvântarea lui Dumnezeu, misiunea ta. Purificarea ta s-a încheiat, ești gata pentru lupta ce te așteaptă.

Du-te, copila mea. Pune-ți pavăza, stai drept, ridică-ți capul și ajută în lupta împotriva celui rău. Să nu disperi dacă din când în când te simți izolată. Toți îngerii și sfinții - inclusiv Ioan Paul al II-lea, Sf. Faustina și Sf. Iosif - te conduc la fiecare pas.

Îți mulțumesc, copila mea, pentru credința ta. Ești o adevărată luptătoare și Dumnezeu Tatăl, ca și preaiubitul meu Fiu, te iubesc foarte mult. Ești una cu Isus și mâna ta este condusă de Duhul Sfânt.

Du-te, copila mea, și fă această lucrare folosind toate mijloacele ce-ți stau la dispoziție în această perioadă de mare importanță în istoria omenirii.

Dumnezeu să te binecuvânteze, copila mea.

Maria, Mama ta iubitoare, Regina Pământului am citit


2. Primul mesaj primit de la Mântuitorul nostru Isus Cristos

Marți, 09 noiembrie 2010 la ora 15:00

Iată, s-a apropiat timpul pentru ca tu să spui lumii că Dreptatea îi va lovi pe toți cei care Mă resping. Mila Mea nu cunoaște limite pentru cei care urmează Adevărul suferințelor Mele pe Cruce.

Bucurați... citește tot aici

Iată, s-a apropiat timpul pentru ca tu să spui lumii că Dreptatea îi va lovi pe toți cei care Mă resping. Mila Mea nu cunoaște limite pentru cei care urmează Adevărul suferințelor Mele pe Cruce.

Bucurați-vă, discipolii Mei care respingeți ispitele cu care vă confruntați zilnic. Alții, care întorc spatele Învățăturilor Mele, sunt orbi la ceea ce Am promis Eu atunci când Am murit pe Cruce pentru păcatele lor.

Simt o durere adâncă și mă simt neconsolat din cauza abandonării pe care o sufăr din partea iubiților Mei păcătoși pentru care Am renunțat la viața Mea pământească.

În aceste timpuri, pământul este acoperit de întuneric. Ei, discipolii Mei, suferă împreună cu Mine când privesc la această lume păcătoasă care a întors spatele nu doar Tatălui Ceresc, ci și Mie, care Am îndurat un mare sacrificiu pentru a-i salva pe ei de la osânda veșnică.

Sunt tulburat și plâng cu lacrimi amare de dezamăgire și tristețe, pentru modul în care Sunt respins și a doua oară. Îi rog pe discipolii Mei să se adune laolaltă în această perioada de suferință în lume. Trebuie să lase deoparte indiferența, să se roage și să se unească cu Mine pentru a-i putea ajuta pe cei ale căror suflete au fost furate de cel rău.

Încă mai este timp ca păcătoșii să se căiască. Nu există un drum simplu. Pocăința trebuie să pornească din inimă. Credincioșilor, nu vă temeți să vă înălțați vocile la unison pentru a declara Iubirea pe care Eu o am pentru lumea întreagă.

Creștini, musulmani, hinduși, evrei sau de acele religii create de mintea omeneasca supusă greșelii – Eu Vă rog încă o dată pe toți: deschideți-vă ochii la Adevăratul Cuvânt al lui Dumnezeu, Cel care vă trimite Cuvântul Său prin profeți. Adevărul este scris și documentat în Cuvântul Sfânt al Scripturilor și nimeni nu poate să-l corecteze, să-l schimbe sau să-l răstălmăcească pentru a se potrivi interpretărilor sale proprii.

Nu există decât un singur Dumnezeu. Puneți armele jos, deschideți-vă ochii și urmați-Mă spre Viața Veșnică.

Eu vă iubesc atât de mult încât Mi-am dat viața pentru voi. Ați uitat? Prin Milostivirea Mea Dumnezeiască vă implor încă o dată să vă întoarceți la Mine. Prin Milostivirea Mea, Eu Mă întorc pe pământ ca să încerc să vă ajut să priviți în inimile voastre în căutarea Adevărului. Nu-i permiteți înșelătorului să vă distrugă. Căutați Adevărul. Iubirea – iubirea adevărată – este calea către Împărăția Tatălui Meu.

Vă rog, amintiți-vă de Milostivirea Mea Divină. Vă iubesc pe toți și pe fiecare în parte. Rugați-vă pentru iertare, acum. Dați-Mi mâna și permiteți-Mi să vă conduc în Împărăția Tatălui Meu. Eu Mă voi întoarce pe Pământ, precum a fost profețit. Timpul întoarcerii Mele se apropie atât de repede încât pe mulți îi va surprinde nepregătiți. Foarte mulți vor fi așa de șocați și de luați pe nepregătite încât nu vor crede că se întâmplă cu adevărat. Profeții Mei nu mai au mult timp la dispoziție spre a pregăti omenirea pentru acest mare eveniment.

Credincioșii Mei, vă chem pe toți să luați în seamă Avertismentul Meu! Răspândiți Adevărul! Avertizați oamenii să se roage pentru Milostivirea Mea. Eu fac totul ca să salvez fiecare suflet căruia îi va părea rău de păcatele sale, chiar și în ultimă clipă a vieții sale.

Eu nu pot și nu Mă voi amesteca în libera lor voință. Vă implor să ascultați și să țineți cont de cuvintele Mele. Eu vă iubesc pe toți. Vă cer să vă rugați pentru convertire, înainte de Timpurile din urmă, care aproape că au sosit. Nu vreau să-i sperii pe cei care Mă urmează, însă acum vă implor pe toți să salvați suflete. Trebuie să reamintiți tuturor cât este de urgent să se detașeze de lucrurile lumești. În schimb, să caute smerenia simplă, lipsită de egoism și de idolatrie.

Oamenii simpli trebuie să dirijeze răspândirea Adevărul despre a Doua Venire a Mea.

Din cauza rapidei răspândiri a întunericului spiritual promovat prin ateism și prin răspândirea venerației satanei în lumea tristă și nerecunoscătoare de azi, sufletele simple, adevărații credincioși, trebuie să ia asupra lor această sarcină.

Rugați-vă pentru salvarea omenirii, acum, căci lumea se îndreaptă spre Marea Strâmtorare, așa cum a fost profețit în Sfânta Scriptură. Va depinde de liberul arbitru al oamenilor dacă sunt gata sau nu să caute iertarea păcatelor lor. Niciodată să nu se teamă. Iubirea Mea este infinit de Milostivă.

Mântuitorul vostru, Isus Cristos am citit


3. Omenirea stă în fața purificării finale

Joi, 11 noiembrie 2010 la ora 00:20

Da, preaiubita Mea fiică, Sunt Eu. Tu și cu Mine vom lucra împreună pentru a pregăti lumea pentru acele timpuri care vor veni peste omenire pe măsură ce Pământul se confruntă cu purificarea finală. Este... citește tot aici

Da, preaiubita Mea fiică, Sunt Eu. Tu și cu Mine vom lucra împreună pentru a pregăti lumea pentru acele timpuri care vor veni peste omenire pe măsură ce Pământul se confruntă cu purificarea finală. Este foarte important ca această purificare să aibă loc, căci fără ea nu poate fi viață veșnică pentru copiii Mei. Vor fi dificultăți prin care trebuie să treacă toți copiii Mei, dar mai ales discipolii Mei, pentru că aceasta face parte din lupta care trebuie dusă pentru salvarea sufletelor.

Liniștește-te. Permite ca iubirea Mea să-ți inunde inima, fiica Mea. Primește-o ca pe un Dar de la Mine. Poate vei fi surprinsă, însă Eu sunt familia ta. Tu ești acasă, cu Mine, în Împărăția Mea.

Acum ai de făcut o lucrare. Ține-Mă de mână și Eu te voi conduce pentru ca să-i aducem pe copiii Mei înapoi în Inima Mea Sfântă. Acum odihnește-te, copila Mea.

Iubitorul vostru Isus Cristos, Mântuitor vostru Iubitor am citit


4. Al doilea mesaj al Sfintei Fecioare

Joi, 11 noiembrie 2010 la ora 12:20

Tu, copilă puternică a lui Dumnezeu, ești foarte specială. Întotdeauna Eu voi lucra împreună cu tine, pentru că tu ai văzut deja, aici pe Pământ, ambele fețe ale vieții. Tu, copila Mea, trebuie să înț... citește tot aici

Tu, copilă puternică a lui Dumnezeu, ești foarte specială. Întotdeauna Eu voi lucra împreună cu tine, pentru că tu ai văzut deja, aici pe Pământ, ambele fețe ale vieții. Tu, copila Mea, trebuie să înțelegi ce înseamnă Lucrarea lui Dumnezeu.

Fii binecuvântată, copilă iubită, și mulțumesc. Da, dulcea mea copilă, ți s-au dat haruri pentru Lucrarea ta. În momentul în care Duhul Sfânt a intrat în inima ta, ai fost pregătită pentru Lucrare.

Iubirea mea necondiționată pentru tine te va face mai puternică pe zi ce trece. Te rog să nu fii îngrijorată, pentru că îngrijorarea este un simțământ negativ și nu face decât să te tragă înapoi. În fiecare zi să te rogi către Mine, Mama ta Cerească. Eu niciodată nu te voi părăsi și nu te voi dezamăgi în Lucrarea ta.

Tu, dulcea mea copilă, ai primit un dar cu totul deosebit și acum trebuie să îl folosești așa cum numai tu știi cum. Da, copila mea, înțeleg că acest lucru este acum înspăimântător pentru tine. Însă întotdeauna să fii sigură că sunt cu tine la fiecare pas. Pacea să fie cu tine.

În inima ta eu voi locui, întotdeauna. Fii binecuvântată, copilă, și-ți mulțumesc că Mi-ai răspuns.

Mama Păcii și a Speranței, Maria am citit


5. Păcatele frâng Preasfânta Mea Inimă

Vineri, 12 noiembrie 2010 la ora 03:00

Scrie următoarele, fiica Mea. Ceasul bate. Nu refuza cererea Mea de a publica Avertismentul Meu către omenire. Acum este necesară căința. Acum copiii Mei trebuie să audă Avertismentul Meu.

Fiica Mea, să... citește tot aici

Scrie următoarele, fiica Mea. Ceasul bate. Nu refuza cererea Mea de a publica Avertismentul Meu către omenire. Acum este necesară căința. Acum copiii Mei trebuie să audă Avertismentul Meu.

Fiica Mea, să comunici întâi cu grupurile creștine, pentru a le transmite cererea Mea. Rămâi puternică. Te-am ales pe tine pentru această sarcină, pentru a fi repede auzită Cererea Mea referitoare la mântuirea voastră. Scrie Cartea și răspândește Mesajele Mele prin mijloacele de comunicare moderne, ca internetul sau media. Deoarece cererea Mea este urgentă, Eu te voi conduce de mână, pentru ca tu să poți înțelege Mesajele.

Tu ești mai puternică decât ai crede. Roagă-te către Mine mai mult, zilnic, Rozariul Divinei Milostiviri. Nu te teme. De ce ești atât de speriată? Viața Veșnică, unde Pământul și Cerul se contopesc, trebuie întâmpinată cu bucurie.

La asta râvnește omul încă de la începutul timpurilor. Nu lăsa să te inducă în eroare atracțiile pe care Pământul le oferă. Semnificația lor pălește în comparație cu strălucirea Împărăției Tatălui Meu. Ție ți se va trimite ajutor, când planurile tale vor începe să se realizeze.

Aceste câteva zile au fost pentru tine copleșitoare, dar ai acceptat în inima ta ceea ce cer Eu de la tine. E dificil și poate puțin înspăimântător tot ceea ce ai luat asupra ta, dar important e să ai încredere în Mine.

Păstrează-Mă în inima ta și sprijină-te pe Mine. Dă-Mi toate îndoielile pe care le ai și atunci sarcina ta va fi mai ușoară. Tu trebuie să amintești omenirii despre promisiunile Mele și să te referi la Cuvântul Meu scris. Bazează-te pe Sfânta Scriptură, ca să le dai acestora înțeles. Niciodată să nu te temi să le amintești oamenilor că păcatele lor frâng Preasfânta Mea Inimă și străpung Sufletul Tatălui Meu Veșnic.

Noi, Mama Mea și toți sfinții, te ținem de mână și-ți dăm putere. Ți se va da îndrumare practică și ți se vor deschide porțile pentru a te ajuta în Lucrarea ta.

Să te ferești de aceia care îți creează greutăți pentru a te întârzia în comunicare. Roagă-te pentru ei și mergi mai departe. Știu că ești obosită, dar trebuie să răspunzi urgent la cererea Mea.

Acum e timpul să te odihnești, copila Mea. Tu răspunzi bine, cu credință și curaj. Să nu renunți niciodată.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos am citit


6. Această carte va schimba vieți și va salva suflete

Vineri, 12 noiembrie 2010 la ora 15:00

Continuă-ți drumul și fă tot ce este necesar ca oamenii să poată vedea și auzi Mesajele Mele Divine.

Am încredere, fiică dragă, că vei folosi orice mijloc pentru a fi sigură că oamenii citesc aceste... citește tot aici

Continuă-ți drumul și fă tot ce este necesar ca oamenii să poată vedea și auzi Mesajele Mele Divine.

Am încredere, fiică dragă, că vei folosi orice mijloc pentru a fi sigură că oamenii citesc aceste Mesaje. Ai nevoie de toată energia ta ca să scrii Cartea. Această Carte* va schimba vieți și va salva suflete. Ea a fost profețită dinainte. Da, această Carte este cea care a fost profețită.

Tu ești cea care scrie. Autorul sunt Eu.

Să nu fii surprinsă sau copleșită, pentru că aceasta este o sarcină sfântă și tu ai fost aleasă să faci această Lucrare împreună cu Mine. Aceasta va dura trei luni pentru tine. Aș dori să fie publicată în toată lumea. Această carte trebuie să fie cuprinzătoare și puternică și căutată de milioane de oameni, ca și Evanghelia.

Fata Mea, poți publica această “convorbire cu profetul secret”. Este corect să faci așa. De ce te temi, copila Mea? Tu ești ghidată din Cer! Trebuie să rămâi tare. Crede în Mine. Abandonează-te. Te voi ține de mână la fiecare pas al tău. Voi vorbi cu tine mai târziu.

*Cartea la care se referă Isus este Primul Volum al Mesajelor, prezentat lumii în februarie 2011

Salvatorul tău iubit, Isus Cristos

* Notă: Cartea se referă la Volumul Întâi al mesajelor dat lumii în februarie 2011 am citit


7. Avertisment pentru evitarea iadului și promisiunea Paradisului

Sâmbătă, 13 noiembrie 2010 la ora 03:00

Fiica Mea iubită, ai trecut printr-o persecuție îngrozitoare, pe care Eu am permis-o ca să-ți eliberezi sufletul de chinurile iadului. Acum ești liberă și spiritul tău te face capabilă să răspândești... citește tot aici

Fiica Mea iubită, ai trecut printr-o persecuție îngrozitoare, pe care Eu am permis-o ca să-ți eliberezi sufletul de chinurile iadului. Acum ești liberă și spiritul tău te face capabilă să răspândești Cuvântul Meu, pentru ca oamenii să scape de suferința care-i așteaptă dacă se dau prostește pe mâna celui rău.

Tu, fiica Mea, ai fost trimisă de la început. Eu te fac tot mereu mai puternică, deși au trecut doar câteva zile. Cum crezi că vei fi peste o săptămână, un an, sau doi? O luptătoare, curajoasă până la capăt, tu vei lucra cu Mine ca să purificăm sufletele copiilor Mei iubiți, față de care am o compasiune profundă și plină de iubire. Iubirea curge în Venele Mele ca un fluviu. Compasiunea Mea pentru ei nu se diminuează niciodată, în ciuda faptului că ei aleg alt drum.

Îi voi salva de chinurile iadului

Spune-le, fiica Mea, că o să-i salvez de chinurile iadului. Trebuie ca în această stare a lor, confuză și lipsită de bucurie, să vină la Mine. Există doar o singură cale spre iubire și pace. Aceasta va fi în Noul Paradis, când Cerul și Pământul vor deveni una. Ei nu știu aceasta? Nu au auzit niciodată promisiunile Mele din vechime? Promisiunile Vieții Veșnice, în care ei –întreaga omenire care se întoarce la Mine – vor fi ridicați cu trup, minte și suflet în Noul Pământ și Cer, când ele se vor uni încă o dată în Paradisul de mult promis copiilor Tatălui Meu.

Vă implor să credeți. Gândiți-vă. Dacă încă nu ați auzit Cuvintele Scripturii, atunci puneți-vă această simplă întrebare: când simțiți iubire în inimi, de unde credeți că provine aceasta? Iubirea e cea care vă face să vă simțiți blânzi, smeriți, cu dor, și liberi de orice egoism? Dacă da, atunci aceasta e chiar iubirea pe care Eu o promit tuturor copiilor Mei, dacă se întorc la Mine.

Cum ambițiile lumești vă lasă goi pe dinăuntru

Știu că este greu, dragi copii, să credeți într-o lume cu totul alta decât cea în care trăiți. Nu uitați, această lume a fost creată de Tatăl Veșnic, dar apoi a fost murdărită de înșelător, prin acțiunile lui. El, satana, este extrem de șiret. Voi copiii Mei, deja știți desigur că ambițiile lumești, care sunt insațiabile, nu vă mulțumesc cu adevărat. Simțiți un gol care nu se poate explica, nici înțelege, nu-i așa? De aceea le căutați din ce în ce mai mult. Dar nici așa nu sunteți mulțumiți deși credeți că ar trebui să fiți. Oare de ce este așa? Ați privit în inimile voastre întrebându-vă: de ce ? De ce? Răspunsul este foarte simplu.

Dumnezeu a creat omenirea. Omenirea a fost ispitită de satana. Satana există în această lume minunată pe care Tatăl Meu Veșnic a creat-o din Iubire Pură. Din păcate, el, satana, va exista până la a Doua Mea Venire. Atunci, el va fi expus prin minciunile și înșelăciunile pe care le-a manifestat în copiii Mei. Atunci însă, va fi prea târziu pentru mulți dintre copiii Mei, inclusiv pentru aceia care sunt nesiguri sau ezită să creadă în Creația Divină superioară a Împărăției Tatălui Meu.

Nu Mă refuzați pe Mine

Ascultați ! Eu, Isus Cristos, Mântuitorul, am fost trimis la voi pentru a vă acorda o a doua șansă să intrați în Împărăția Tatălui Meu. Ascultați acum promisiunea Mea. Ascultați Vocea Mea, trimisă din harul Divin, prin vizionarii și profeții Mei din lumea de azi, și înțelegeți că toți copiii Mei sunt egali în Ochii Tatălui Meu.

Cei care Îl urmează pe El sunt binecuvântați dar îndură chinuri sufletești pentru acele suflete care nu cred și refuză să asculte. Dumnezeu a făcut lumea. Ea nu a apărut din neant. Omul nu a creat și nici nu ar fi putut inventa o asemenea minune, pe care știința n-o va putea explica niciodată. Supranaturalul Divin nu poate fi niciodată înțeles cu adevărat, până când toți copiii lui Dumnezeu nu se vor abandona cu trup și suflet Iubirii Pure pe care Eu v-o ofer.

Vă rog, vă implor pe toți, nu-L refuzați pe Creatorul vostru. Vă rog, nu ascultați minciunile derutante pe care înșelătorul vi le spune prin secțiunea masonilor- gruparea “Illuminati”-, prin profeți falși, culte bizare și pline de răutate care s-au format datorită naivității omenești.

Satana este real

Omenirea este slabă. Până și cei mai sfinți discipoli cad victimă ispitelor continue ale celui rău. Problema este că ei, cei care caută plăcerea, nu cred că el este real. Alții în schimb, știu că el e real și că există. Ei sunt cei care Îmi pricinuiesc cea mai mare durere în inimă.

Rănile se deschid și se infectează din nou

Sufăr atât de tare, încât acele răni pe care le-am primit la Răstignirea Mea îngrozitoare și din cauza cărora am murit, acum din nou s-au deschis și se infectează, pricinuindu-Mi o dureroasă agonie a Trupului, a Sufletului și a Divinității. Totuși, niciodată nu voi renunța să vă iubesc pe toți.

Din Ceruri și în Numele Tatălui Veșnic, care v-a creat din pură iubire pe fiecare, vă chem pe voi toți să rezistați cu hotărâre. Respingeți-l pe satana. Credeți că el există. Acceptați că el există. Deschideți-vă ochii. Nu vedeți haosul pe care el îl creează în viețile voastre? Sunteți orbi?

Mesaj bogaților

Bogaților le spun: opriți-vă. Gândiți-vă o clipă și întrebați-L pe Dumnezeu. Vă place cum trăiți legile lui Dumnezeu? După părerea voastră, este corect așa? M-ați refuzat pe Mine în favoarea bunurilor lumești? Aceste excese și plăceri vă lasă cu inimile goale. Veți ști in inimile voastre că nu este corect. Dar voi simțiți o sete și mai mare după promisiunile goale dar incitante pe care vi le dă înșelătorul, în schimbul sufletelor voastre.

Un mesaj pentru cei care îi urmează pe Illuminati

Vă implor pe toți, mai ales pe copiii Mei care sunt atrași de grupul “Illuminati” și de alte grupări malefice de acest fel. Odată ce sunteți acaparați de ei, vă așteaptă osânda veșnică. Nu înțelegeți că ceea ce vi se promite în schimbul sufletului vostru nu este decât minciună? O minciună vicleană și înspăimântătoare. Voi nu veți primi niciodată darurile promise de acest mesager sinistru al adâncimilor iadului. Ca Mântuitor al vostru, Eu Mi-am dat viața pe Cruce pentru a vă salva. Nu vă pierdeți de Mine. Vă iubesc, copiii Mei. Plâng în timp ce vă implor să nu Mă refuzați pe Mine în favoarea înșelătorului.

Îi voi ierta pe toți cei care se spovedesc

Eu nu pot interveni în liberul vostru arbitru, pentru că acesta este unul dintre darurile pe care le-ați primit când v-ați născut în Lumina lui Dumnezeu. Eu voi veni, precum a fost profețit în Scripturi, mai repede decât ar putea concepe cineva. Lumea va cădea în întuneric și deznădejde. Dar Eu îi voi ierta pe fiecare dintre copiii Mei care, atunci când păcatele lor li se vor dezvălui, indiferent de gravitatea lor instantaneu, în momentul în care se spovedesc. Ei vor intra cu trup și suflet în Paradis când Cerul și Pământul se vor uni, unde toți veți trăi veșnic împreună cu familiile voastre.

Promisiuni oferite de Paradis

Nici un fel de boală, nici un fel de violență, nici păcat – doar iubire, aceasta este promisiunea Paradisului Meu. Nimeni nu va mai dori nimic. Toată lumea va trăi în armonie, bucurie și iubire.

Realitatea iadului

Nu refuzați această viață pentru aceea pe care v-o promite satana! El vă minte. Dacă urmați o cale din care Dumnezeu sau Eu, Isus Cristos Mântuitorul vostru, nu facem parte, atunci sunteți pe calea osândei veșnice. Veți urla de spaimă când vă veți da seama de greșeală. Atunci veți cere îndurare. Vă veți zgâria fețele și vă veți smulge părul. Dar aveți liberul arbitru, care este unul din darurile Tatălui și nu se poate lua de la voi. Dacă voi înșivă alegeți aceasta cale falsă, atunci vă veți osândi și veți arde în focul iadului. Iadul este foarte real.

Cea mai mare pedeapsă va fi să vă dați seama atunci, la sfârșit, că Dumnezeu există. Că Eu, salvatorul vostru, Isus Cristos, exist cu adevărat și că nu va mai fi posibil, în acea fază, să vă salvați. Membrii familiei voastre poate că se vor uita la voi din partea cealaltă. Când se va întâmpla aceasta și veți înțelege înspăimântătorul adevăr, va fi deja prea târziu. Amintiți-vă aceste cuvinte.

Cea mai mare osândă va fi aceea când veți ști că nu veți vedea niciodată fața lui Dumnezeu. Acesta va fi cel mai mare chin și va rămâne veșnic cu voi în focul iadului, unde durerea este constantă și necruțătoare. În locul Paradisului care v-a fost promis, veți sfârși pe îngrozitoarele culoare ale iadului, din cauza minciunilor înșelătorului. Iadul este foarte real și înseamnă suferința pentru veșnicie.

Vă rog pe toți cei care nu credeți că sunt cu adevărat Eu cel care comunică acum cu omenirea. Vă rog să vă rugați în fiecare zi la ora trei, la Inima Mea Preasfântă, Rozariul Divinei Milostiviri. Voi răspunde cererilor voastre cu Iubire, pe care o veți simți imediat. Țineți-Mă de Mână, copiii Mei. Nu-Mi dați drumul. Eu vă iubesc atât de mult încât mi-am dat Viața pentru fiecare dintre voi, ca să puteți fi salvați.

De această dată Eu voi veni să judec. Oricât de mult v-aș iubi, nu mă pot amesteca în voința voastră, care v-a fost dăruită de Tatăl Meu iubit. Sper că în sfârșit îi veți asculta acum pe vizionarii și profeții lumii moderne. Amintiți-vă, Adevărul este calea spre salvarea veșnică, și spre un nou început, când Paradisul se va întoarce pe Pământ.

Minciunile satanei

Minciunile, indiferent cât de seducătoare sunt, tot minciuni rămân. Minciuni – făcute pentru a fura sufletele iubite care nu pot fi eliberate de către Tatăl, Creatorul și Făcătorul Pământului.

Mântuitorul vostru Dumnezeiesc, Isus Cristos am citit


8. Semnele ultimelor timpuri - dar slava se va reîntoarce pe pământ

Duminică, 14 noiembrie 2010 la ora 23:00

Draga Mea fiică, să nu te simți vinovată pentru îndoielile pe care le-ai simțit astăzi. Aceasta este normal. Înțelegerea ta asupra lucrurilor spirituale nu este încă atât de puternică pe cât ar trebui... citește tot aici

Draga Mea fiică, să nu te simți vinovată pentru îndoielile pe care le-ai simțit astăzi. Aceasta este normal. Înțelegerea ta asupra lucrurilor spirituale nu este încă atât de puternică pe cât ar trebui să fie, dar așa este normal.

Eu te voi ghida iar tu, cu timpul, vei înțelege scopul misiunii tale. Am nevoie ca tu să fii tare în Lucrarea ta și în supunerea față de Mine. Aceasta e o sarcina grea, care te va epuiza emoțional. Îți voi trimite un conducător spiritual care te va ajuta în aceasta misiune uriașă, ce trebuie dusă la bun sfârșit. Această misiune este foarte importantă, deoarece fără ea, foarte multe suflete s-ar pierde în favoarea satanei. Fiica Mea, tu te-ai angajat pentru această sarcină înainte ca Eu să te fi trimis să faci aceasta Lucrare.

Eu îl ghidez pe îndrumătorul tău spiritual. El va ști Adevărul când tu vei vorbi. În ultimele două zile ai simțit deja păcatele oamenilor, într-un mod în care nu le-ai mai simțit până acum. Ai văzut diferența? Te-ai simțit deosebit, când te-ai uitat către copii Mei? I-ai văzut într-o altfel de lumină, nu-i așa? Aceasta este puterea Duhului Sfânt, cu care Eu te-am binecuvântat.

Iubirea pe care ai simțit-o în inima ta pentru copii Mei, și preotul pe care l-ai văzut astăzi la Sfânta Liturghie, este un Dar pentru tine dat cu puterea Duhului Sfânt. Tu, de-acum vei putea să vezi, să simți și să auzi păcatele oamenilor într-o așa măsura încât să simți durerea pe care o simt eu. Vei vedea și Iubirea pe care o am Eu pentru copiii Mei, prin ochii tăi care acum oglindesc Inima Mea.

Să nu te temi de aceste daruri, copila mea. Să nu crezi că nu vei putea finaliza această misiune, deoarece puterea pe care o vei primi prin harurile Mele te va întări. Nici nu te vei mai uita vreodată înapoi, și nici nu vei dori aceasta.

Acum te simți slabă. Dar așa se simte Puterea Mea Dumnezeiască inundând corpul tău. Căldura pe care o simți este iubirea pe care o simt Eu pentru tine. Nu plânge, copila Mea. Până acum ai fost deosebit de tare și ai acceptat totul cu toate că sunt doar câteva zile de când am început să iți vorbesc. Nu, copila Mea, nu sunt închipuiri, deși tu te tot întrebi pe tine și pe aceia care-ți sunt aproape.

Cei care își vând sufletul satanei

Acum scrie următoarele: lumea este apăsată de greutatea întunericului și a complotului demonic al celui rău, care continuă să îi ademenească și să îi seducă pe copiii Mei. Au fost păcăliți într-o asemenea măsură încât mulți dintre ei se zvârcolesc ca niște animale chiar în văzul întregii lumi. Cât de multe suflete sărmane, hrănite cu pofte, lăcomie și vanitate, le apar credincioșilor într-o stare atât de tristă și demnă de milă! Ei, în vanitatea lor, cred că au o putere reală. Puterea promisă de satana. Mulți dintre acești copii au ales să își vândă sufletul și se mai și mândresc cu asta.

Din ce în ce mai mulți copii ai Mei sunt atrași de strălucirea și bogăția promisă de el (satana) în văzul întregii lumi. Nu,… lor nu le este rușine să se laude că îi aparțin. Promisiunile făcute de el, nu numai că sunt minciuni, ci le-au fost date doar din pură ură. Satana urăște omenirea.

El îi minte pe copiii Mei și le promite că le poate da orice, dar asta, din păcate, este doar minciună. Toți cei care-l urmează pe el și promisiunile lui iluzorii nu pot fi și nu vor fi salvați.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru copiii Mei. Fiica Mea, știu că ești obosită, dar ascultă cuvintele Mele. Și credincioșii care au credința lâncedă dar încă nu s-au atașat de satana pana la extrem – și ei trebuie să fie atenți. Ei, inclusiv discipoli ai Mei și câțiva dintre slujitorii Mei sfințiți, episcopi, cardinali – ironizează credința copiilor Mei. Spiritualitatea lor s-a pierdut în spatele lăcomiei, în anumite locuri unde aurul și bogăția maschează Darurile Divine pe care le-au primit ca discipoli ai lui Dumnezeu.

Biserica a rătăcit calea și se afundă în întuneric. Copila Mea, acest fapt a fost profețit și este un semn al timpurilor de pe urmă. Sunt timpurile în care se va ivi ultimul papă și lumea se va pierde sub conducerea Profetului Fals.

Revelațiile despre lucrurile care vor preceda a Doua Mea Venire, ți se vor da ție, copila Mea, pentru ca să poată fi ascultate cuvintele tale și sufletele să fie pregătite înainte de Marele Avertisment. Nu te neliniști. Viața va continua. Slava se va reîntoarce pe Pământ. Copiii Mei vor fi salvați din ghearele celui rău, care va fi distrus. Important este să nu-i ducă cu sine, prin uneltirile lui, pe copiii Mei în adâncul iadului.

Cuvântul Meu trebuie să fie puternic. Copiii Mei trebuie să îl asculte. Din Pură Iubire le dau acest avertisment, deoarece Eu vin ca Judecător și nu ca Mântuitor. Prin rugăciunile Mamei Mele iubite și ale discipolilor Mei din lumea întreagă, timpul Judecății s-a amânat în trecut. Acum nu va mai fi așa.

Nimeni nu va ști data celei de-a Doua Veniri

Nici ție, nici altor copii ai Mei nu le va fi revelată data Venirii Mele. Ea nu poate fi revelată. De aceea este important ca toți copiii Mei să fie pregătiți. Cei care nu se pregătesc, nu vor putea spune că lor nu li s-a dat Adevărul. Când va veni Marele Avertisment, ei își vor da seama de Adevăr. Da, dacă își spovedesc păcatele și le recunosc, vor primi binecuvântarea Mea. Dacă nu, atunci vor fi aruncați în focul iadului, Milostivirea Mea va fi expirat până atunci.

Acum du-te, copila Mea. Pregătește Cuvântul, ca lumea să-l poată auzi. Spune copiilor Mei, credincioșilor, să nu le fie teamă. Spune-le să se roage pentru necredincioși. După aceea spune-le necredincioșilor să se întoarcă la Mine. Fă tot ce este posibil să-i atenționezi să-și deschidă inimile.

Mântuitorul vostru Isus Cristos, care vine să-i judece pe cei vii și pe cei morți am citit


9. A doua venire

Luni, 15 noiembrie 2010 la ora 03:00

Mulțumesc, fiica Mea, pentru că perseverezi în Adevărul Meu și pentru că înțelegi că această comunicare a Mea cu tine este foarte reală. Vei simți Spiritul Meu în corpul tău atunci când vin să-ți revelez... citește tot aici

Mulțumesc, fiica Mea, pentru că perseverezi în Adevărul Meu și pentru că înțelegi că această comunicare a Mea cu tine este foarte reală. Vei simți Spiritul Meu în corpul tău atunci când vin să-ți revelez Mesajul Meu dumnezeiesc, care trebuie să fie înțeles de omenire în aceste timpuri. Eu aduc un mesaj de Pură Iubire și Pasiune pentru toți Copiii Tatălui Meu. Aceste Mesaje le vor explica tuturor discipolilor lui Dumnezeu cât de important este ca acum să cadă în genunchi și să înțeleagă Adevărul Cărții lui Ioan.

A sosit timpul pentru a Doua Mea Venire, iar semnele sunt deja revelate pentru aceia care cunosc profețiile date cu mult timp în urmă. Priviți, ce vedeți acum? Semnele se văd deja. Omul nu recunoaște îngrozitoarea decădere la care este supus. Minciunile perverse, acceptate și acoperite de către Guvernele care nu suspectează nimic, se ascund, nevăzute, în spatele unei aparente salvări.

Ascultați-Mă, copiii Mei. Anticristul stă gata să apară. Fiți vigilenți, deschideți-vă ochii și inimile în fața Adevărului, sau altfel veți muri. Nu vă temeți, iubiți discipoli, pentru că voi veți conduce turma Mea la Sfânta Adorație a Tatălui Meu Veșnic. Hrana vieții va fi abundentă în timpul acestor zile întunecate, pentru acești credincioși. Rămâneți împreună și iubiți-vă unii pe alții. Dați-vă putere unul altuia pentru ca să puteți uni fiecare rasă, fiecare credință și credincioșii din întreaga lume, cu Împărăția Tatălui Meu.

Sarcina voastră va fi să dovediți Iubirea lui Dumnezeu, Bunătatea, Speranța și Adevărul Vieții Veșnice pregătite pentru întreaga omenire. Prin rugăciune comună, prin dărâmarea zidului vostru de mândrie și de timiditate, veți deveni o forță puternică. Împreună veți fi puternici. Fidelitatea voastră față de Mine, Mântuitorul vostru, va ajuta la convertirea necredincioșilor. Acești oameni, mulți dintre ei, deși fără vina lor, nu cunosc Iubirea Mea. Poate simt iubire unii pentru alții, însă nu înțeleg de unde vine aceasta. Conduceți-i pe ei, copiii Mei ai lui Dumnezeu, la lumină.

Eu sunt Pâinea, Eu sunt Lumina. Lumina Mea vă ține în siguranță. Dar vă îndemn să fiți generoși în inimi și în suflete, și să vă gândiți la cei care au nevoie de călăuzire. Trebuie să le arătați, prin exemplul vostru, cum să se apropie de Mine. Ei trebuie convinși blând, dar hotărât, pe calea cea bună. Important e să-i treziți din somnul lor ignorant, înainte de a fi prea târziu.

Copiii Mei, nu înțelegeți învățătura Cărții Tatălui Meu? Cartea care revelează semnele Venirii Mele pe Pământ trebuie studiată și acceptată ca Adevăr. Dumnezeu, Tatăl Meu Veșnic, prin profeții Lui, nu minte. El nu se contrazice. Acum vi se arată acele semne cerești care au fost profețite, și trebuie să vă pregătiți, acum.

Voi și familiile voastre într-o clipită veți fi ridicați împreună cu Mine.

Vă rog, vă rog, rugați-vă pentru călăuzire. Credincioși, fiți gata să luptați în numele Meu și să țineți piept anticristului. Oamenii vor zâmbi când le veți aminti de profețiile din cartea lui Ioan. Veți fi criticați și certați, cu un umor crispat, pentru părerile și îngrijorările voastre. Ignorați aceste lucruri, pentru că acum aveți o obligație față de Mine. Rugați-vă, rugați-vă acum, și convingeți-i pe necredincioși să accepte Învățăturile. Nu vă temeți. Acelora dintre voi cărora vă e teamă de viitorul vostru sau al familiei voastre, vă spun următoarele: când va veni timpul, atunci voi și familiile voastre într-o clipă veți fi ridicați în Rai, împreună cu Mine. Apoi veți primi darul Vieții Veșnice când Cerul și Pământul se vor uni. Aceasta înseamnă Noul Paradis. Va fi un timp de mare slavă, de iubire și de perfecțiune pentru fiecare dintre cei ce Mă urmează.

Rămâneți puternici. Trebuie să suportați o scurtă perioadă de chin, dar credința voastră vă va menține puternici. Amintiți-vă, Eu vă iubesc pe toți. Iubiți-Mă și voi pe Mine și ajutați-Mă să salvăm cât mai multe suflete. Voi sunteți oastea Mea puternică și acum este timpul să vă pregătiți de luptă. Eu vă voi conduce pe fiecare dintre voi în Împărăția Tatălui Meu.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos am citit


10. Puterea lumii, Anticristul și semnul Bestiei

Luni, 15 noiembrie 2010 la ora 10:00

Acum, tu îți dai seama de Adevăr și accepți Mesajele Mele drept ceea ce sunt. Scrie următoarele, fiica Mea: viteza cu care se desfășoară profețiile devine evidentă pentru toată lumea. Urmărește schimb... citește tot aici

Acum, tu îți dai seama de Adevăr și accepți Mesajele Mele drept ceea ce sunt. Scrie următoarele, fiica Mea: viteza cu care se desfășoară profețiile devine evidentă pentru toată lumea. Urmărește schimbările care devin vizibile în Biserica Mea ca unul dintre primele semne. Acesta este timpul când înșelătorul îi va duce pe discipolii Mei pe căi greșite.

Al doilea semn va fi văzut în modul în care mulți dintre voi nu vor mai avea controlul în propriile lor țări. Aceasta cuprinde controlul bunurilor materiale și controlul armatei. Copiii Mei, conducătorii voștri și toți aceia care răspund de masele de oameni vor pierde tot controlul. Ei vor fi ca niște bărci fără cârmaci. Barca pe care ei o conduc nu va avea niciun țel și ei se vor rătăci.

Copiii Mei, acum trebuie să vă rugați foarte mult ca să se slăbească strânsoarea pe care aceste grupări de oameni malefici o vor exercita asupra voastră. Ei nu sunt din Împărăția lui Dumnezeu dar, din cauza exteriorului lor înșelător, voi nu va veți da seama că aceasta este o forță puternică însă atentă să nu se dezvăluie.

Copiii Mei, voi nu veți fi mai înțelepți. Veți crede doar că trăiți într-o perioadă grea, dar să știți că această fațadă a fost planificată tocmai pentru a vă face să gândiți astfel. Ridicați-vă acum, copiii Mei.

Semnul bestiei

Nu acceptați Semnul. Dacă mai mulți dintre voi nu îl acceptă, atunci numeric veți fi mai tari. Acest semn – semnul Bestiei – va fi căderea voastră. El nu este ceea ce pare. Dacă îl acceptați, atunci veți fi duși din de în ce mai departe.

Să vă feriți de planul, condus de înșelător, de a șterge orice semn referitor la Tatăl Meu Veșnic și la Învățătura Sfintei Scripturi din viața voastră. Veți vedea aceasta în școli, în facultăți, în spitale și în constituția țării voastre. Cel mai îngrozitor lucru, care Mă doare cel mai mult, este abandonarea învățării Bibliei tocmai de către cei ce sunt practicanți ai cinstirii Mele, Mântuitorul lor Dumnezeiesc. Este foarte aproape timpul când veți vedea cum Cuvintele Mele și învățarea Adevărului vor fi abolite și vor fi pedepsite.

Voi, copiii Mei, veți suferi mult în Numele Meu. Aceste forțe ale răului vor fi răspunzătoare de asta. Ei sunt conduși de satana. Îi veți putea vedea peste tot, mai ales în funcțiile importante, de care va depinde supraviețuirea voastră. Copiii Mei, nu vă îngrijorați pentru voi, ci mai degrabă pentru bietele suflete induse în eroare. Ele au fost atât de contaminate de către înșelător încât acum le este greu să scape de el, atât de puternică este strânsoarea lui. Nu puteți avea încredere în astfel de oameni. Aveți grijă cum comunicați cu ei. Strânsoarea lor va fi așa de mare pentru că ei vor controla totul. Va fi foarte greu să luptați cu ei, pentru că vor controla chiar băncile, proprietățile voastre, impozitele și alimentele de care aveți nevoie pentru a supraviețui.

Dar toate acestea nu vor ține mult, pentru că zilele lor sunt numărate. Dacă ei vor rămâne în sclavia celui rău, vor cădea în adâncurile unei terori atât de mari încât a descrie soarta lor ar fi atât de îngrozitor și înspăimântător încât omul ar cădea împietrit – mort – dacă ar vedea doar pentru o clipă chinurile pe care ei le vor îndura.

Lupta este pe cale să înceapă și să se desfășoare, dar Mâna Tatălui Meu Veșnic va cădea rapid, pedepsind pentru păcatele lor care sunt pe cale să fie văzute acum pe pământ, păcate pentru care Eu am murit. Nici un om nu se poate numi copil al lui Dumnezeu dacă susține sau face parte din această întunecată dar ordonată armată a distrugerii. Această armată diabolică, plină de demoni din adâncurile iadului, săvârșește fapte de o asemenea gravitate încât oamenilor nevinovați le este imposibil să și le imagineze.

Eu nu vreau să-i sperii pe copii Mei, dar Adevărul va fi dezvăluit, în timp. Ridicați-vă acum, copiii Mei. Luptați cu forțele răului înainte ca ele să vă distrugă. Fiți atenți la conducerea globală în orice formă, măsură, tip sau cod. Priviți-i cu atenție pe conducătorii voștri și pe toți cei care vă controlează accesul zilnic la banii care vă permit să vă hrăniți și să supraviețuiți. Trebuie să vă faceți rezerve de alimente, acum.

Poate nu primiți acest Mesaj într-un mod care reflectă Învățăturile Mele, dar ascultați-Mă acum. Aceste lucruri au fost profețite de mult. Copiii Mei, trebuie să ascultați cu atenție. Spiritul întunericului crește mereu și voi, credincioșii Mei, trebuie să rămâneți puternici. Păstrați-vă trează credința în Mine, prin rugăciune. Fiecare copil al Meu trebuie să se roage Rozariul Divinei Milostiviri în fiecare zi. El va întări sufletele și le va ajuta să găsească bunăvoință în momentul morții.

Copiii Mei, vă rog să nu lăsați să vă sperie Mesajele Mele. Credincioșii Mei au acum o datorie față de Mine. Dați-Mi voie să vă spun aceasta. Amintiți-vă, veți fi umpluți de Duhul Sfânt imediat ce acceptați Cuvântul Meu. Nu vă temeți, căci voi ați fost aleși. Voi, oastea credincioșilor Mei, veți conduce la înfrângerea celui rău. Pentru a face asta, trebuie să vă rugați.

Eu vin cu un Mesaj de Iubire Pură. Nu vă dați seama că voi veți trăi Paradisul atunci când Cerul și Pământul se vor uni? Nu aveți de ce să vă temeți pentru că voi, credincioșii Mei, veți fi ridicați cu trup, minte și suflet în Împărăția Ierarhiei Divine. Vă veți vedea rudele iubite care au primit favorurile Tatălui Meu Ceresc.

Faceți ce vă spun. Rugați-vă, vorbiți-Mi, iubiți-Mă și aveți încredere în Mine. În schimb, Eu vă voi da putere. Rugați-vă pentru protecție prin recitarea preasfântului Rozariu, care vi s-a dat cu binecuvântările Mamei Mele. Pe de o parte, această rugăciune trebuie spusă pentru a vă ajuta să vă protejați pe voi înșivă de cel rău. Pe de altă parte, trebuie să cereți protecție pentru oamenii cu care intrați în contact, ca ei să nu vă poată contamina sau să clatine credința pe care o păstrați în inimile voastre pentru Mine.

Rugați-vă pentru profeții și vizionarii Mei, ca ei să fie protejați. Rugați-vă pentru slujitorii Mei iubiți, acei slujitori sfințiți pe care Eu i-am trimis ca să vă ghideze. Și ei sunt chinuiți de cel rău, exact ca și credincioșii Mei. El (cel rău) va încerca mereu să vă orbească în fața Adevărului și va folosi toate tacticile perfide ca să vă convingă că este falsă credința voastră. Ascultați-Mă. El, înșelătorul, va folosi toată argumentația și logica, ambalate în mod subtil și plăcut, ca să vă convingă că el va aduce speranța în viețile voastre. El, prin Anticrist, se va strădui să vă facă să credeți că el este Cel Ales.

Anticristul

Mulți credincioși ai Mei vor cădea victimă acestei înșelătorii respingătoare. Puneți-vă în gardă. El va fi văzut ca vestitor al iubirii, păcii și armoniei în lume. Oamenii vor cădea în genunchi în fața lui și-l vor adora. El vă va arăta puterea lui și voi veți crede că ea provine din sursă Divină. Dar nu este așa. El vă va instrui într-o manieră care va părea uneori ciudată. Adevărații credincioși vor ști că el nu este din Lumină. Prezența sa mândră și pompoasă va ascunde răul în stare pură. El se va făli și va arăta o aparență de compasiune reală și iubire pentru toți. În spatele acestei fațade el este plin de ură față de voi, copiii Mei. El râde în spatele ușilor închise.

Copiii Mei, el vă va face îngrozitor de confuzi. El va apărea puternic, hotărât, plin de umor, grijuliu, iubitor, și va fi văzut ca un salvator. Fața sa frumoasă va plăcea tuturor, dar el se va schimba curând. Va face haos în lume și va omorî mulți oameni. Actele lui de teroare vor fi evidente pentru toți. El vă va distruge independența și va contribui esențial la introducerea semnului – semnul Bestiei. Voi, copiii Mei, trebuie să fiți tari. Nu acceptați semnul, pentru că daca o veți face, veți cădea sub influența lui hipnotică, malefică.

Mulți vor muri pentru credința lor pentru Mine. Nu vă temeți, deoarece dacă suferiți pentru Mine, în Mine, cu Mine, voi sunteți aleși. Rugați-vă, rugați-vă să nu fiți supuși domniei lui de teroare. Opuneți-vă, luptați pentru Mine.

Nu lăsați ca anticristul, cu tot farmecul lui convingător, să vă câștige sufletul. Lăsați-Mă să vă iau în Brațele Mele, să vă leagăn prin Harul Meu Divin, acum, ca să vă dau putere să luptați pentru Adevăr. Iubirea Mea pentru voi nu va muri niciodată. Niciodată să nu alegeți calea anticristului, căci astfel și voi veți fi pierduți pentru Mine. Va fi foarte greu, dar copiilor Mei le va fi dat ajutor în multe, multe moduri, ca suferința să fie diminuată.

Mergeți și rugați-vă Rozariul Milostivirii Divine și pregătiți-vă pentru lupta finală.

Isus Cristos, Regele poporului Meu, Mântuitorul și Judecătorul Drept am citit