Acest site a fost înfiinţat pentru a face publică în limba română o serie de mesaje de inspiraţie divină primită de către o femeie de religie romano-catolică, mamă de familie, care trăieşte în Irlanda. Aceasta susţine că primeşte mesajele de la Sfânta Treime şi de la Fecioara Maria.

Conform vizionarei, Fecioara Maria doreşte să fie cunoscută după noua sa titulatură de Mama Mântuirii. Vizionara este cunoscută ca Maria Milostivirii Divine şi spune că este dorinţa lui Isus ca ea să rămână anonimă, pentru protecţia familiei sale şi pentru a nu distrage atenţia de la mesaje. Exprimarea "Milostivirea Divină" se regăseşte în numele ei deoarece Avertismentul, un eveniment supranatural, un Act al Intervenţiei Divine destinat salvării lumii de către Dumnezeu, este o manifestare a Milostivirii Divine.

Mesajele au fost primite începând cu noiembrie 2010 şi continuă şi astăzi. Mai mult de 1300 de mesaje (dintre care unele sunt mesaje private) au fost primite, împreună cu 170 de rugăciuni ale Cruciadei de Rugăciune, 6 litanii "Isus pentru Omenire" şi peste 25 de rugăciuni individuale.

După spusele unor teologi independenţi, mesajele reflectă Învăţăturile Catolice despre credinţă şi morală.

Maria a primit sprijinul multor credincioşi inclusiv sute de preoţi şi creştini voluntari din toată lumea, care ajută ca mesajele să fie transmise rapid lumii. Mesajele, spune vizionara, sunt date oamenilor pentru binele lor şi al celorlalţi. Mesajele au fost deja traduse în 38 de limbi.

Creştinii catolici nu sunt moralmente obligaţi să susţină mesaje (deşi ele pot fi demne de încredere pioasă, fie ele aprobate oficial de către Biserică sau nu) care provin de la o sursă de revelaţii privată (apariţii, locuţiuni interioare etc). Spre deosebire de revelaţiile publice (cum este Sfânta Scriptură) Biserica nu oferă protecţie providenţială în domeniul revelaţiilor private.