Luni, 05 mai 2014 la ora 16:10

Mult iubita Mea fiică, toți cei care urmează Glasul Meu prin intermediul acestor Mesaje vor primi și în continuare mari binecuvântări, pe măsură ce rezistența lor va fi testată în moduri pe care Creștinii nu le-au mai suferit din Evul Mediu. Fiecare dintre ei va fi batjocorit de către cel rău, care se folosește de sufletele slabe și orgolioase pentru a lansa atacuri asupra celor care sunt aproape de Mine. Va fi făcută orice încercare vizibilă sau invizibilă de a ponegri aceasta măreață Lucrare a Mea.

Pe măsură ce persecuția se intensifică, să știți că puterea satanei a fost redusă, și tot ce poate face el este să continue să arunce cu pietre, să răspândească minciuni și să încerce să îndepărteze sufletele de Mine. El va reuși să îndepărteze sufletele de la această Misiune prin diferite mijloace. Va folosi vizionari pentru a ataca Misiunea, și aceasta va crea o mare confuzie.

Când omul continuă să cadă și Cuvântul lui Dumnezeu nu mai este acceptat în întregime, atunci Cerul intervine întotdeauna. Credeți-Mă acum când vă spun – aceasta este Misiunea Mea, și dacă vi se spune altceva atunci puteți fi siguri că sunteți conduși pe căi greșite. Promisiunea Mea este de a rămâne loial copiilor lui Dumnezeu până la capăt și până când sufletul respinge complet Mâna lui Dumnezeu. Eu voi merge înainte și vă voi oferi toate Darurile ce vă sunt hărăzite, pentru a vă ocroti împotriva dușmanilor Mei care vin la voi ca lupi îmbrăcați în piei de oaie. Darurile Mele vor deveni antiteza a ceea ce vor da lumii dușmanii lui Dumnezeu. Cartea Adevărului va fi antiteza noii cărți false pline de doctrine eronate, născocite de om, care vor justifica păcatul, și care în curând va fi impusă lumii. Pecetea Dumnezeului Celui Viu vă va ocroti împotriva semnului fiarei iar Medalia Mântuirii vă va proteja de erezia ce va țâșni din gura dușmanilor Mei care vor acapara Biserica Mea de pe Pământ.

Firește că această Misiune este disprețuită de către satana și el se va folosi chiar și de sufletele bune, care - dintr-un sentiment de loialitate greșit înțeleasă față de acei slujitori sfințiți ai Mei care și-au pierdut credința și nu Mă mai slujesc pe Mine cu adevărat, pentru că nu Mă mai știu cum să o facă – vor terfeli Sfântul Meu Cuvânt. Nu trebuie să vă lăsați influențați. Nu fiți asemeni celor dinainte voastră, care M-au respins atunci când am umblat pe Pământ.

Vă dau Cuvântul Meu că în curând veți primi toate dovezile pe care le doriți. Vă promit că Eu acum vin doar pentru a vă aduce Mântuire, într-un timp în care dușmanii Mei vor face toate încercările ca să tăgăduiască dreptul vostru la Mântuire dat de Dumnezeu vouă, ca și copii ai Lui.

Nu Mă părăsiți, când știți în inima voastră că Eu, Isus Cristos, sunt cel care vă vorbește acum. Nu încercați să îndepărtați sufletele de Mine atunci când aveți îndoieli cu privire la cine Sunt Eu. Nu-i răniți pe profeții lui Dumnezeu, altminteri veți suferi foarte mult. Nu luptați împotriva Planului Tatălui Meu care pregătește lumea pentru cea de-a Doua Mea Venire, altminteri va trebui să îndurați Mânia Tatălui Meu. Fiți recunoscători. Fiți generoși și acceptați cu iubire și bucurie acest Dar al Intervenției, care este prezentat lumii spre binele vostru și de dragul fiecărui suflet viu.

Al vostru Isus