Joi, 08 mai 2014 la ora 23:30

Mult iubita Mea fiică, privește în jurul tău și vei vedea mulți oameni ducând vieți lipsite de griji. Vei vedea râs, bucurie și multă prietenie și vei ști că toate acestea nu pot veni decât de la Dumnezeu. Mulți oameni, odată ce vor cunoaște Adevărul, Mă vor îmbrățișa cu inimile deschise și recunoscătoare și atunci vom fi una.

Planul Meu este de a-i aduna pe toți și de a revărsa asupra lor o mare dragoste, bucurie și fericire. Eu Mă voi desfăta în Noua Mea Împărăție și va fi mult râs, veselie și frumusețe, precum și Viață Eternă. Dragostea va emana din fiecare creatură iar fiecare suflet și fiecare viață vor fi perfecte.

Atunci când vă îngrijorați despre viitorul lumii, aduceți-vă aminte ce v-am spus Eu. Totul va fi bine odată ce Eu voi veni să vă adun în noua lume fără sfârșit. Nu trebuie să vă îngrijorați, pentru că Dumnezeu vă iubește pe toți. Cât despre sufletele care duc o viață grea și dureroasă, ele vor fi aduse primele, dacă acceptă Cine Sunt Eu. Aceia care sunt într-un teribil întuneric vor primi Haruri extraordinare pentru a-și curăți sufletele, astfel încât Eu să pot desface strânsoarea celui rău asupra lor și să-i iau în siguranța Milostivirii Mele. Aceasta este o bătălie și se va duce cu înverșunare, dar se va exercita Puterea Preasfintei Treimi și sufletele vor fi luminate astfel încât să nu se piardă.

Eu voi ridica dintre voi conducători importanți și, cu o armată răspândită în fiecare națiune, voi veți spori și veți lua cu voi pe majoritatea copiilor lui Dumnezeu, în Noul Paradis. Priviți spre Mine cu încredere și nu vă temeți de Iubirea Mea, pentru că trebuie să știți că Eu niciodată nu aș dori să vă sperii, iar atunci când Îmi voi face Prezența cunoscută, aceasta vă va umple cu o mare uimire și bucurie. Vă asigur, nu trebuie să vă temeți, pentru că Eu Sunt Iubirea Însăși. Iubirea vă va alina și când veți sta în Fața Mea, Isus al vostru, veți fi copleșiți instantaneu de un sentiment de familiaritate, care este prezent doar atunci când inima voastră se împletește cu a Mea.

O, cât vă iubesc pe toți și cât tânjesc după sufletele voastre.

Al vostru Isus