Sâmbătă, 10 mai 2014 la ora 17:30

Mult iubita Mea fiică, nu vă este dat să înțelegeți acum, dar să știți că voi ridica, din interiorul Bisericii Mele, un om care va apăra și va proclama Adevărul. El va face aceasta într-un moment în care niciun alt Cardinal, Episcop, preot sau alt slujitor sfințit al Meu nu va avea curajul să o facă. Când noua doctrină falsă va înghiți Biserica, mulți din interiorul ei vor ști în inimile lor cât de greșită este aceasta. Ei vor fi alarmați, dar prea speriați să își ridice vocile. Vor fi atât de copleșiți în număr de către cei a căror credință este atât de slabă, încât vor accepta imediat orice erezie pusă în fața copiilor lui Dumnezeu în Numele Meu Sfânt.

Omul pe care îl voi ridica este un suflet curajos și mulți se vor simți ușurați atunci când el va vorbi. Când el va face aceasta, mulți alții se vor ridica și vor vorbi public, salvând prin aceasta multe suflete. Când el va fi ridicat, Eu am alte planuri de a aduce laolaltă toate acele credințe care nu Mă acceptă pe Mine, Isus Cristos, ca fiind Fiul lui Dumnezeu. Toate aceste Planuri Dumnezeiești au fost prezise, și milioane și milioane de oameni din întreaga lume își vor da seama apoi de Adevăr. Ei atunci se vor înmulți și vor fi binecuvântați de Mine, astfel încât să poată aduna la un loc toate credințele cu unicul scop de a asigura că este proclamat Adevăratul Cuvânt al lui Dumnezeu. Apoi credința se va răspândi astfel încât Cuvântul Meu, așa cum este el cuprins în Sfintele Evanghelii, va fi predicat de către bărbați și femei precum și de fii și fiicele lor, în toate colțurile lumii. Ei vor profeți, dezvăluind lumii aceste Mesaje Dumnezeiești, și Prezența Mea îi va acoperi pe ei pentru a le da puterea și curajul de care vor avea nevoie.

Atât de puternică în răspândirea Adevărului va fi această generație a Mea, încât mulți dintre cei care erau rătăciți și erau conduși pe calea către o gravă greșeală, se vor întoarce și vor veni alergând la Mine. Ei se vor răspândi atât de repede încât, pentru fiecare erezie comisă împotriva Mea, milioane de suflete vor fi convertite. Eu îi voi atrage la început pe păgâni, pentru că lor nu li s-a dat Adevărul, și astfel lumea nu se va mai îndoi de puterea Intervenției Mele. Apoi voi aduce toate celelalte religii la un loc și li se va arăta clar că există o singură cale către Tatăl Meu și aceea nu poate fi decât prin Mine. Și, în timp ce Eu voi atrage milioane de suflete către Mine și către Adevărul a Ceea Ce Sunt Eu, milioane de alte suflete vor fi atrase într-o religie făcută de om, plănuită și creată de spiritul răului.

Planul de bază al celui rău este pe cât de elaborat, pe atât de simplu, și anume este acela de a duce la osândire cât mai multe suflete posibil, distrugându-le credința în Mine, Isus Cristos. Ei vor face aceasta prin negarea Adevărului. În timp ce noua religie va devora sufletele prin minciuni, eu voi recâștiga de trei ori mai multe suflete, făcând astfel încât copiii lui Dumnezeu să nu uite Adevărul.

Al vostru Isus