Marți, 20 mai 2014 la ora 11:14

Mult iubita Mea fiică, omul care nu crede în existența răului nu crede nici în existența păcatului. Cel care declară că răul există doar în mintea celui ce gândește rău, e în stare să accepte răul sub orice înfățișare a lui și va deveni până la urma imun față de acesta.

Când răul este ignorat, Satana obține o mare victorie, pentru că regele minciunilor face mari eforturi pentru a masca răul, și face aceasta de obicei sub pretextul promovării toleranței în societate. Atunci când inteligența umană este folosită pentru a argumenta toate motivele raționale care scuză răul, sufletele vinovate de răspândirea unor astfel de neadevăruri devin primele ținte ale celui rău.

Odată ce un suflet îi permite accesul, marele înșelător își va convinge prada că atunci când justifică actele nelegiuite, care sunt împotriva lui Dumnezeu, acționează cu bună credință și pentru binele omenirii. Cel rău a creat atâta înșelăciune încât multă lume, care nu mai crede în satana sau în nelegiuirea pe care el o răspândește în lume, va deveni incapabilă să distingă diferența între ce e bine și ce e rău. Acești oameni vor argumenta și vor prezenta fiecare punct de vedere rațional ca să promoveze imoralitatea sub toate aspectele ei. Apoi ei îl vor demoniza pe omul care îndrăznește să apere moralitatea. Aceasta este calea umanității din ziua de azi. Când existența răului este respinsă, atunci existența satanei este negată. Când se întâmplă astfel, regele minciunilor și toți dușmanii Mei câștigă putere și victimele lor benevole, care acționează ca purtătorii lor de cuvânt, devin imuni la Harurile Dumnezeiești.

Când satana e negat de către Biserica Mea de pe Pământ, atunci nu mai poate fi făcut aproape nimic pentru cei care sunt cu adevărat infestați de cel rău. Când Biserica Mea neagă existența fiarei sau a abisului veșnic în care au fost aruncați el și toți îngerii căzuți, atunci voi veți ști că Adevărul nu mai este relevat copiilor lui Dumnezeu.

Dacă oamenii nu cunosc pericolele pe care satana le provoacă asupra sufletelor, atunci ei nu vor fi în stare să se înarmeze împotriva răului. Când se întâmplă acest lucru, Adevăratele Învățături ale lui Dumnezeu nu mai sunt acceptate drept ceea ce ele sunt de fapt.

Timpul nu schimbă Împărăția Mea. Satana este cea mai mare nenorocire a rasei umane și contaminarea e letală. Foarte atent în a se ascunde pe sine, el este maestrul înșelăciunii pentru că el va prezenta mereu binele ca rău și răul ca bine. Numai cei care au ochii cu adevărat deschiși spre Dumnezeu vor înțelege pericolul pe care satana îl reprezintă pentru mântuirea omenirii.

Al vostru Isus