Sâmbătă, 24 mai 2014 la ora 21:00

Mult iubita Mea fiică, motivul principal pentru care astăzi atât de multă lume, și în special tinerii, nu vor să știe de Mine, este exagerata lor preocupare de sine. Obsesia de sine și dorința de a-și satisface doar propriul interes și propriile dorințe au dus la lipsa unei reale iubiri față de altul și la faptul că generozitatea aproape că nu exista în asemenea suflete. Atunci când ei se separă de ceilalți, urmând doar realizarea propriilor interese, ei nu pot să-și iubească aproapele. Când ei nu-și pot iubi aproapele, nu Mă pot iubi pe Mine.

Separarea de Dumnezeu nu a fost niciodată atât de răspândită ca acum. Când oamenii nu au iubire în suflete, răul găsește un mediu propice în care să prindă rădăcini. Odată ce răul este plantat în suflete, ele devin o pradă ușoara iar el crește și se răspândește rapid. Cu cât răul se răspândește mai tare, cu atât mai puțină iubire va fi în suflet și acolo va fi insuflată ura față de ceilalți. Curând ura, gelozia, invidia, avariția, lăcomia vor deveni trăsături comune, care vor uni societatea modernă până când, în cele din urmă, se va ajunge la stadiul în care sufletele nu vor mai simți nimic. Pustiul sufletesc duce la un mare pericol, căci cel rău e inteligent și va folosi sufletele aflate în acel stadiu ca să ducă războiul împotriva Prezenței lui Dumnezeu în lume. Când lumea devine obsedată de sine și își cere tot felul de drepturi pe care le consideră mult mai importante decât generoasa dăruire de sine – nimic bun nu poate rezulta de aici.

Când Lucifer nu i-a dat ascultare Tatălui Meu, mândria a fost cea care a dus la căderea lui. Mândria și iubirea de sine, când toate celelalte trec pe plan secund, vor conduce la pieirea rasei umane. În aceste timpuri, neascultarea față de Dumnezeu face ravagii. Se poate vedea că Poruncilor Sale li se acordă foarte puțină atenție, iar asta înseamnă că omul va desconsidera fiecare dintre cele Zece Porunci. Când Prima Poruncă va fi încălcată de către Biserica Mea de pe Pământ – ultimul bastion al Tatălui Meu asupra copiilor Săi – lumea va fi martora celei mai rele pedepse de la potop încoace.

Când păgânismul va acapara Biserica Mea, aceasta va marca cel din urmă capitol.

Când copiii lui Dumnezeu se iubesc pe ei înșiși și se umflă în pene înaintea Lui, El varsă lacrimi amare. Însă atunci când, în inimile lor, El este înlocuit de păgânism și de un zeu fals, Mânia Sa va fi fără precedent.

Al vostru Isus