Miercuri, 18 iunie 2014 la ora 00:00

Copilașii mei, urmați-mă pe mine, Mama Mântuirii, și luați-mă de mână în timp ce eu vă conduc spre Fiul meu pe calea Adevărului. Prin mijlocirea mea mulți dintre voi veți găsi curajul de a merge pe această cale spinoasă și anevoioasă spre Mântuirea Veșnică.

Dragi copii, pentru a-L cunoaște cu adevărat pe Fiul meu, e nevoie de mare perseverență. Înainte de a fi capabili să vedeți, trebuie să vă deschideți mintea, inima și sufletul, fără nici cea mai mică umbră de îndoială sau mândrie. Atunci când Adevărul este revelat în inima voastră, trebuie să vă agățați de el, deoarece prin el veți fi eliberați.

Pentru fiecare pas pe care voi îl faceți pentru a veni mai aproape de Scumpul meu Fiu, veți face doi pași înapoi, deoarece aceste este modul în care cel rău vă va necăji. El nu se va opri din încercarea de a vă îndepărta de Cristos, pentru că și-a făcut o misiune din a vă atrage în direcție opusă. Așadar, atunci când cădeți pe parcursul călătoriei voastre, trebuie să vă ridicați din nou și să o luați de la capăt. De fiecare dată când faceți un pas înapoi, să știți că tot ceea ce e influențat de satana va fi mereu invers – va fi opusul a tot ceea ce Fiul meu a lăsat moștenire neamului omenesc. Deci veți avea nevoie de multă răbdare, dar odată ce ați depășit obstacolele veți înainta mult mai rapid pe calea ce duce spre Fiul meu. Fiecare nereușită pe care o depășiți vă va întări în credință. Iar când credința voastră a devenit puternică, nimic nu vă va mai sta în cale pentru a deveni cu adevărat un ucenic al lui Isus Cristos.

Mergeți în pace, dragi copii, și lăsați-mă pe mine, Mama Mântuirii, să vă ajut să deveniți mai puternici în iubirea voastră pentru Isus Cristos, deoarece fără El nu veți găsi niciodată pacea și mângâierea pe care o căutați în această viață sau dincolo de ea.

Mama voastră iubitoare
Mama Mântuirii