Joi, 03 iulie 2014 la ora 16:40

Fiica Mea preaiubită, omul își controlează propriul său destin, căci i s-a dat libertatea de a alege, care este un Dar de la Mine.

Unii aleg calea corectă spre Împărăția Mea cerească, cea prin Fiul Meu Unul Născut, Isus Cristos. Alții aleg neînțelept. Din cauza darurilor primite de om, care includ inteligența, cunoașterea și voința liberă, mulți devin mândri. Alții caută lucruri false și mari daruri materiale pe care le poate oferi lumea, până când, în cele din urmă, doar dorințele lor imediate devin importante pentru ei. Prin aderarea la fapte și acte egoiste; prin a deveni obsedați de sine și a căuta împlinirea personală în detrimentul altora, ei se condamnă singuri la păcat, iar acesta îi înrobește.

Refuzând să acceptați Darul Vieții Veșnice pe care Eu vi-l aduc vouă, tuturor celor ce veți împărți cu Mine Împărăția Mea, voi, dragi copii, vă separați de Mine pentru veșnicie. Eu vin să intervin în aceste timpuri pentru că influența lumii a șters din inimile voastre toată iubirea pentru Mine. Eu vin să vă aduc Adevărul; să vă aduc cunoașterea Împărăției Mele și să vă amintesc cele două opțiuni care vă vor fi prezentate: prima opțiune este de a accepta Mâna Milostivirii Mele și de a trăi o viață glorioasă împărțind cu Mine Viața Divină a Noii Mele Împărății. A doua opțiune este de a alege întunericul veșnic și de a deveni sclavi ai abisului, în care satana va rămâne pentru totdeauna.

Foarte mulți dintre voi refuză Iubirea Mea, cunoașterea pe care v-o dau prin Sfântul Meu Cuvânt și avertismentele care vă sunt date prin profeți. Să nu credeți că lumea de azi este diferită de ceea ce a fost până acum pe Pământ. Omenirea nu s-a schimbat. Păcatul este încă blestemul vostru și numai prin lupta împotriva dușmanului – care vă aduce suferință și tristețe – veți fi în stare să acceptați Viața pe care am creat-o pentru voi.

Ascultați-Mă acum când vă amintesc Promisiunea Mea. Am creat un Paradis Veșnic care vă aparține. El vă va oferi Viața Veșnică a trupului și a sufletului. Vă așteaptă. Nu risipiți moștenirea voastră. Dacă veți face așa Îmi veți frânge Inima, iar voi veți regreta pentru veșnicie.

Ascultați acum Chemarea Mea, căci Eu vă voi da toate semnele, minunile și Harurile, așa încât să trezesc inimile voastre istovite, până când voi stârni în voi cunoașterea Adevărului.

Eu sunt Adevărul. Luați-Mă de Mână și urmați-Mă. Întreaga Viață vine de la Mine.

Tatăl Vostru Veșnic,
Dumnezeu cel Preaînalt