Duminică, 06 iulie 2014 la ora 14:25

Copila mea, timpul meu ca și Mamă a Mântuirii, când voi colabora îndeaproape cu Fiul meu preaiubit, Isus Cristos, în actul Său final de salvare a omenirii, a fost clar stabilit.

De azi înainte, eu voi face tot ceea ce trebuie să fac ca să răspund cerinței Sale, pe măsură ce El intervine în mersul lumii pentru a-i dezvălui acesteia Îndurarea Sa.

Calea către mântuire este una foarte dificilă, întrucât nu este ușor să deschizi ochii celor orbi față de Adevăr. Nu este nimic mai frustrant decât să vezi acele biete suflete care nu pot să vadă pentru că refuză să o facă. Încăpățânarea omului este un mare obstacol și, din această cauză, sunt necesare mari eforturi în rugăciune și în sacrificii din partea celor care sunt binecuvântați în inimile lor cu Lumina lui Dumnezeu. Generozitatea voinței voastre libere – prin care voi îi aduceți Fiului meu darul pe care Și-l dorește – va fi cea care va permite Duhului Sfânt să coboare asupra acelor suflete care au mare nevoie de Milostivirea Fiului meu.

Poate fi o mare provocare să proclamați Adevărul numai prin credința voastră. Dar, deși mulți sunt loiali Fiului Meu, ei nu au darul înțelegerii. Încrederea oarbă în Dumnezeu este un mare Dar, care este dat celor cu inimă generoasă și lipsită de mândrie. Ridicați-vă deci, copiii mei și pregătiți-vă pentru marea bătălie pentru suflete. Va fi cea mai grea sarcină avută vreodată, chiar și pentru cei mai puternici dintre voi. Îngăduiți-mi mie, Mama voastră, să vă îndrum în vremurile ce vor veni, pentru că eu sunt Mijlocitoarea voastră și Isus Cristos mi-a dăruit mari Haruri pentru a vă putea duce pe drumul către slava cea mare.

Mergeți în pace, pentru a-L iubi și a-L servi pe Dumnezeu. Celor care îl urmează asemenea unor copii nevinovați, le va fi acordată orice fel de Protecție necesară.

Mama voastră preaiubită,
Mama Mântuirii