Miercuri, 09 iulie 2014 la ora 08:49

Mult iubita Mea fiică, îndemnul Meu pentru toți aceia care Mă cinstesc este să se roage intens pentru tulburările care se vor isca în lume curând. Vor lua amploare multe evenimente care vor fi legate de diviziunea cauzată de ură religioasă și de lăcomie. Dar când disprețul pentru Mine, care este vizibil deja în lume, va veni dinăuntrul celor patru pereți ai Casei Mele, atunci veți ști că timpul este aproape. Pentru că cei care Mă blestemă și îi persecută pe cei care Mă iubesc vor fi martorii intervenției Mele, care va veni ca un fulger.

Faptul că Eu accept în mod deliberat persecuția – persecuție de care vor avea parte întotdeauna cei care Mă urmează – va fi confundat de mulți cu aprobarea lucrurilor rele și cu dorința de a îngădui ca aceste lucruri să prospere. Însă acest lucru nu ar fi corect. Toată Iubirea vine de la Mine. Tot Răul vine de la satana. Atunci când cele două se ciocnesc va fi o tulburare foarte mare. Răul nu poate prospera atunci când Eu mă ridic împotriva lui. Nici chiar însuși satana nu poate să-și răspândească veninul, decât atât cât este conform Voinței lui Dumnezeu.

Răul care contaminează lumea va fi distrus. Să nu aveți îndoieli în această privință. Trebuie, totuși, să recunoașteți răul drept ceea ce este, pentru că satana întotdeauna îl va prezenta ca fiind un lucru bun. Tactica sa preferată este de a prezenta o viziune distorsionată a Învățăturilor Mele, incluzând în ele mari minciuni, care vor putea fi identificate doar de către cei în ale căror suflete locuiește Duhul lui Dumnezeu. Multe persoane răspândesc diferite versiuni ale Doctrinei Mele și creează propriile lor interpretări, iar acest lucru îi induce în eroare pe mulți. Când cei care pretind că Mă cunosc Mă răstignesc, prin faptul că-i chinuie pe cei care Mă slujesc, să știți atunci că ei nu sunt de la Mine – căci cum ar fi cu putință aceasta?

Rămâneți în pace, pentru că tot ceea ce trebuie să știți este cuprins în Cuvântul Meu Sfânt. Cuvântul Meu este foarte simplu, ușor de înțeles, însă nu la fel de ușor de trăit. Trăiți după Cuvântul Meu și iubirea va fi forța motrice din spatele fiecărui cuvânt pe care îl veți rosti, fiecărui act pe care îl veți face și fiecărui gest pe care îl veți schița. Dacă nu veți simți iubirea ieșind din gura celor care se autoproclamă sfinți, atunci ei nu vorbesc Cuvântul lui Dumnezeu, iar voi veți auzi în schimb o interpretare umană, care este greșită.

Orice nu izvorăște din Divinitatea Mea, nu este de la Mine.

Al vostru, Isus