Miercuri, 06 august 2014 la ora 13:00

Dragii Mei copii, fiți atenți la cei care vă persecută în Numele Fiului Meu, Isus Cristos, căci ei se vor ascunde cu atenție sub o imagine de sfințenie. Cel rău nu se va prezenta niciodată așa cum este el în realitate, deoarece este mult prea viclean. În schimb, el, prin sufletele pe care le influențează, se apropie de voi cu o mască de iubire și mulți vor cădea în plasa acestei înșelăciuni. Cuvintele pe care el le folosește pot părea liniștitoare și ademenitoare, dar ele vor lăsa în sufletul vostru un sentiment de neliniște.

Mesajele care sunt date lumii prin porunca Tatălui Meu Veșnic nu vă vor ridica niciun semn de întrebare. Ele niciodată nu vor da putere unui om asupra voastră, pentru a vă încuraja să depuneți un jurământ față de vreo persoană în viață. Toată slava trebuie să fie a lui Dumnezeu.

Niciun om nu vă poate promite mântuire, căci aceasta poate veni doar de la Dumnezeu. Puteți să vă pregătiți sufletele așa cum ați fost învățați de Fiul Meu, Isus Cristos, și să primiți Sacramentele. Puteți accepta Darurile pline de Haruri date vouă, prin mine, Neprihănita Fecioară Maria, dar nu vă trebuie permisiunea nimănui ca să vă facă vrednici de a-L sluji pe Fiul Meu, în această misiune sau în oricare alta care a fost consfințită în Ceruri.

Fiți precauți în ceea ce îi privește pe dușmanii Fiului meu, care sunt peste tot, făcând tot ce le stă în putință pentru a orbi omenirea de la Adevărul Promisiunii Fiului Meu de a veni din nou. El se va întoarce curând și atunci Adevărul va fi făcut cunoscut, iar tot ceea ce El a promis va ieși la lumină. Până la Ziua cea mare a Domnului trebuie să vă concentrați doar asupra Fiului meu și să vă puneți toată încrederea în El. Fiul Meu nu a trimis pe nimeni să vă distragă atenția de la aceste Mesaje, ultimele de acest fel, și oricine care pretinde altfel nu vine de la El.

Credeți, credeți, credeți în Milostivirea Fiului Meu. Ascultați ceea ce El v-a învățat – totul este conținut în Sfânta Scriptură. Cuvântul Său este simplu. Nu este complicat. Doar să urmați Învățăturile Sale, care rezistă de peste 2000 de ani, și atunci veți găsi pacea.

Mama voastră Preaiubită,
Mama Mântuirii