Sâmbătă, 09 august 2014 la ora 17:43

Mult iubita Mea fiică, în timp ce furtunile se dezlănțuie și pacea sare în aer, să știi că se apropie timpul pentru ca Intervenția Mea să lovească. Omul va vedea neorânduială oriunde privește și unii vor spune că timpul este aproape. Atunci când veți vedea războaie izbucnind în diferite părți ale lumii și când doctrine noi vor fi pregătite și răspândite printre cei însetați spiritual, care vor fi primii ce și le vor însuși, ca albinele mierea, doar atunci veți putea fi siguri de marile schimbări care vor grăbi A Doua Venire.

Norii se vor aduna înainte de furtună și furtunile se vor dezlănțui înainte ca ultimul trăznet să se prăvălească din cer. Semnele devin mai clare pentru aceia ai căror ochi văd, dar restul vor crede pur și simplu că există doar puțină dreptate în lume – tulburări ca și înainte – așa cum au fost dintotdeauna. Dar să știți că profețiile făcute vor avea loc și mulți le vor fi martori înainte de Măreața Zi.

Nu vă tulburați inimile, nu vă certați din pricina Mea și nu încercați să vă măsurați inteligența cu a Mea, pentru că aceste lucruri nu vor face decât să încolțească frica în inimile voastre. Mă întristează să văd diviziunea care există în lume; Mă doare să văd răutatea, care duce la uciderea celor nevinovați și suferințele de care au parte cei slabi. Mă doare să văd atât de mulți oameni în întuneric, care plâng cu lacrimi de durere, pentru că nu cred într-un viitor. Ei nu cred în Promisiunea Mea de a-Mi redobândi Împărăția și de a aduce glorie omenirii. O, cât Mă doare și cât de mult tânjesc să aduc acelor suflete mângâierea Iubirii Mele și pacea pe care doresc să o aduc în adâncul sufletelor lor.

Atunci când tulburările care afectează lumea vor crește în intensitate, trebuie să depuneți armele și să renunțați la orice acțiune defensivă față de Mine, pe care o faceți pentru a vă proteja, și apoi să Mă chemați cu această rugăciune.

Rugăciunea (163) a Cruciadei de Rugăciune: Salvează-mă de persecuție

"O, Isuse, ocrotește-mă de durerea persecuției în Numele Tău.

Ajută-mă să fiu drag Inimii Tale.

Scapă-mă de mândria, lăcomia, răutatea, orgoliul și ura din sufletul meu.

Ajută-mă să mă predau cu adevărat Milostivirii Tale.

Alungă temerile mele.

Ajută-mă să scap de povara durerii și îndepărtează întreaga persecuție de la mine, pentru ca eu să Te pot urma ca un copil, știind că toate lucrurile sunt sub Controlul Tău.

Eliberează-mă de ura arătată de cei care proclamă că sunt ai Tăi, dar care de fapt Te reneagă.

Nu lăsa limbile lor tăioase să mă biciuiască sau acțiunile lor pline de răutate să mă îndepărteze de la Calea Adevărului.

Ajută-mă să mă concentrez numai asupra Împărăției Tale ce va veni și să perseverez cu demnitate împotriva oricăror insulte pe care le-aș putea îndura pentru Tine.

Adu-mi pacea minții, pacea inimii, pacea sufletului. Amin."

Vă rog să rămâneți calmi în timp ce furtunile se intensifică, pentru că, dacă nu aveți completă încredere în Mine, vă veți clătina și durerea voastră va deveni insuportabilă atunci când veți vedea răul purtând masca binelui. Aveți încredere în Mine. Să nu deviați niciodată de la Învățăturile Mele și să vă rugați cu totală deschidere a sufletului, fără răutate, așa cum se așteaptă de la voi, ca discipoli ai Mei. Dacă veți face asta, veți fi eliberați și nimic nu vă va mai tulbura din nou.

Al vostru Isus

Mesajul contine

Salvează-mă de persecuție
Rugăciunea (163) a Cruciadei de Rugăciune

Isuse, ocrotește-mă de durerea persecuției în Numele Tău.

Ajută-mă să fiu drag Inimii Tale. Scapă-mă de mândria, lăcomia, răutatea, orgoliul și ura din sufletul meu.

Ajută-mă să mă predau cu adevărat... citește tot