Sâmbătă, 30 august 2014 la ora 18:15

Mult iubita Mea fiică, perseverența în suferință aduce un suflet mai aproape de Mine, și datorită ei eu răsplătesc aceste încercări. Să nu credeți niciodată că Prezența Mea într-un suflet trece neobservată de cel rău, care este atras rapid de acele suflete unde Prezența Mea este cea mai puternică. Acceptați suferința în Numele Meu și înțelegeți că motivul ei sunt Eu. Dacă nu aș fi prezent, cel rău v-ar ignora.

Printre Harurile pe care Eu le revărs asupra celor care Mă iubesc cel mai mult și care au îndepărtat de la ei orice formă de iubire de sine și de mândrie, se numără Darul discernământului. Acesta este un Dar foarte special din Ceruri și sunt binecuvântați cei care au harul de a discerne Adevărul, pentru că ei sunt cei care nu vor fi niciodată influențați de minciuni. Aceia dintre voi care primesc acest Dar Îmi vor aduce suflete. Dar pentru fiecare suflet pe care Mi-l veți aduce, și datorită rugăciunilor și suferinței voastre, cel rău va încerca să vă oprească. Să știți că Gloria lui Dumnezeu, care este prezentă în jurul vostru, va atrage un teribil venin și veți fi blestemați în Numele Meu de către acele suflete slabe care sunt hrană pentru satana și pentru toți demonii pe care el i-a eliberat pentru a distruge sufletele de pe pământ.

Păstrați-vă liniștea și să știți că, atunci când susțineți Adevărul – Cuvântul lui Dumnezeu – în fața celor ce i se opun, toată Puterea Mea este canalizată către salvarea sufletelor. Pentru fiecare suflet pe care Mi-l aduceți, Eu vă voi copleși cu și mai multe Haruri, și acest lucru va continua tot așa. Nu dați atenție vuietului de opoziție, pentru că părerile omenești nu înseamnă nimic în Împărăția Mea. Trebuie să vă vedeți întotdeauna unul pe altul ca prin Ochii Mei. Nu v-am mai spus aceasta? Nu înțelegeți lecția cea mai importantă pe care v-am dat-o în timpul pe care l-am petrecut Eu pe pământ? Iubiți-vă unii pe alții așa cum v-am iubit Eu. Dacă nu vă puteți iubi dușmanii atunci vă va fi mai greu să vă apropiați de Mine. Dacă vă așezați pe voi înaintea altora, atunci nu puteți spune că Mă iubiți necondiționat, pentru că dacă ați face-o Mi-ați spune așa:

”Isuse, eu nu sunt demn să stau înaintea Ta, dar fă cu mine ceea ce Tu voiești pentru că eu voi face așa cum dorești Tu.”

Mergeți cu toții și reamintiți-vă Cine Sunt Eu. Numai când vă veți trăi viața în acord cu Învățăturile Mele puteți spune cu adevărat că sunteți ai Mei. Nu puteți lua o parte a Cuvântului Meu și să o proclamați cu tărie, și apoi să negați alte părți. Celor care își declară superioritatea asupra altora și care prezintă propriile lor versiuni denaturate ale Cuvântului Meu, îndepărtând astfel sufletele de la Mine, le spun aceasta: În ziua în care voi retrage Prezența Mea din lume, cei puternici și mândri vor plânge lacrimi de furie și apoi de disperare, pentru că atunci vor vedea cum înșelăciunea lor a dus multe suflete la cădere și mânia lui Dumnezeu îi va face să tremure. Atunci va fi plânsul și scrâșnirea dinților. Dar atunci nu vor mai avea un punct de sprijin. Ei nu vor avea de dat socoteală nimănui, pentru că nu vor vedea niciodată Fața Mea.

Al vostru, Isus

Mesajul contine

Rugăciune pentru a-l iubi necondiționat pe Isus
Rugăciunea (40) din Alte rugăciuni

Dacă vă așezați pe voi înaintea altora, atunci nu puteți spune că Mă iubiți necondiționat, pentru că dacă ați face-o Mi-ați spune așa:

Isus @ 30 aug 2014, 18:15

Isuse, eu nu sunt vrednic să stau înaintea... citește tot