Marți, 02 septembrie 2014 la ora 15:40

Copila mea dragă, trebuie să le spui copiilor mei că Dumnezeu niciodată nu-i va părăsi pe ai Săi, căci asta niciodată nu se poate întâmpla. El îi iubește pe toți copiii Săi, indiferent câtă durere îi provoacă ei Fiului Său Unic, Isus Cristos.

Protecția mea va acoperi fiecare suflet care proclamă Cuvântul lui Dumnezeu și, prin Puterea lui Dumnezeu, eu voi strivi capul șarpelui indiferent sub ce formă va fi deghizat. Eu voi fi mijlocitoarea care dezvăluie minciunile ce se revarsă din gura bestiei și lumea va fi martora minciunilor fără sens pe care fiara le răspândește printre cei care devin de bunăvoie recipientele ei, în totală subjugare față de căile sale nelegiuite. Regele minciunilor va continua să îndepărteze sufletele de la Adevăr și el, înșelătorul, nu se va potoli până în ceasul din urmă.

Atunci când minciunile sunt folosite pentru a distrage atenția oamenilor de la Adevăratul Cuvânt al Lui Dumnezeu, Eu voi interveni pentru a dezvălui Adevărul. Omenirea va avea două posibilități: să rămână loială Adevărului sau să accepte minciunile ca pe un substitut al acestuia. Confuzia va năpădi inimile celor vulnerabili, ale celor slabi și ale celor care nu au Duhul lui Dumnezeu în sufletele lor. Astfel se va duce bătălia pentru suflete, în care oamenii vor crede fie în minciuni fie în Adevăr.

Eu aduc măreața veste despre Milostivirea Fiului meu și sunt instrumentul Său în salvarea sufletelor. Nici un suflet nu va fi exclus din această Misiune de Mântuire. Voi trebuie să vă rugați ca oamenii să descifreze minciunile răspândite de vrăjmașii Fiului meu ca să-i distragă pe ei de la Adevărul, Lumina și Iubirea Fiului meu. Aveți încredere în Fiul meu și vi se va arăta Marea Sa Milostivire. Credeți în Promisiunea Fiului meu de a veni din nou și veți avea Viață Veșnică. Nu permiteți minciunii să vă înșele, pentru că altfel vă va fi foarte greu să rămâneți credincioși Fiului meu.

Mama voastră preaiubită,
Mama Mântuirii