Duminică, 14 septembrie 2014 la ora 17:45

Prea iubita Mea fiică, orice ar fi, Adevărul lui Dumnezeu va fi ținut în viață, deși va fi susținut numai de o rămășiță a Bisericii Mele.

Falșii profeți, după cum a fost prezis, vor răsări în număr mare pentru a răspândi minciuni, printr-o formă înșelătoare de evanghelizare mondială. Ei vor primi autoritate de la cei care pretind că Mă reprezintă pe Mine, și vor ademeni milioane de oameni în noua lor, așa-numită, versiune modernizată a Sfintei Mele Biserici de pe pământ. Oh, cum îi vor înșela ei pe mulți cu versiunea lor deformată a Cuvântului Meu, care va ascunde multe erezii! Doar cei ageri vor recunoaște aceste neadevăruri, pentru că ele vor fi ascunse cu grijă în falsa doctrină care va fi văzută ca o gură de aer proaspăt.

Multe laude vor fi revărsate asupra acelor dușmani ai Mei care s-au infiltrat în Biserica Mea pentru a o pregăti pentru sosirea lui anticrist. Ei vor crea mult zgomot în adunările lor publice și, în timp ce Mă vor huli cu minciunile lor, vor prezenta revelații neadevărate despre Mine – despre Cine sunt Eu cu adevărat; despre Relația Mea cu Tatăl Meu Veșnic; despre Învățăturile Mele și despre Divinitatea Mea. Ei vor amesteca Adevărul cu minciuna pentru a-i înșela pe creștini, de frică ca aceștia să nu vadă cine sunt ei cu adevărat.

Mulți laici vor fi ridicați de către dușmanii Mei și învățați cum să evanghelizeze. Mulți vor deveni de bunăvoie vase ale bestiei, care îi va umple cu cuvinte aparținând doctrinei venite din Iad. Voi, iubiții Mei ucenici, trebuie să cercetați fiecare lucru de care vi se spune să ascultați, și de care ei, dușmanii Mei, vă vor spune că este menit să dăruiască o nouă viață Cuvântului conținut în Sfânta Scriptură. Acești falși profeți vă vor da rugăciuni noi, care Mă insultă pe Mine și blasfemiază Divinitatea Mea. Cum milioane se vor ridica să recite aceste noi rugăciuni, așa vor face și acești falși profeți. Ei îi vor învăța pe copiii lui Dumnezeu cum să adore bestia, prin noua formă a ceremoniilor religioase. Aceste noi ceremonii îi vor conduce pe cei care se vor ridica și îi vor urma pe acești falși profeți în noua biserică mondială care va onora bestia.

Acei slujitori sfințiți ai Mei care vor înțelege destul de repede planul perfid pus la cale pentru a-i înșela pe ucenicii Mei, se vor simți neputincioși. Mulți vor ceda înșelăciunii, deoarece vor avea atât de puțină credință încât abia dacă se vor sinchisi să citească noua doctrină falsă și astfel, aceasta va fi adoptată în Biserici fără multă opoziție.

Când Cuvântul Meu va fi profanat, nimic bun nu va ieși de aici iar răul va prospera. Vă dau acest avertisment pentru binele sufletelor voastre și pentru a vă pregăti pentru cea mai mare apostazie din istoria omenirii, care va devora Cuvântul lui Dumnezeu.

Al vostru, Isus