Duminică, 21 septembrie 2014 la ora 17:45

Mult iubita Mea fiică, Inima Mea aparține tuturor familiilor, iar Dorința Mea este să binecuvântez în aceste timpuri fiecare familie, mică, medie sau mare. Când în familie este prezentă iubirea, aceasta înseamnă că este susținută Puterea lui Dumnezeu, căci toți copiii Săi îi aparțin Lui. El este Cel care i-a creat pe fiecare dintre ei.

Dumnezeu păstrează Iubirea Sa pentru om prin unitatea familiei, deoarece în aceste circumstanțe înflorește în mod natural Iubirea Sa. Iubirea care există într-o familie unită rodește haruri mari, pentru că iubirea unuia pentru altul a membrilor familiei este unul din cele mai mari Daruri de la Dumnezeu. El folosește iubirea din familie și îi întinde aripile, pentru ca fiecare membru al unei familii iubitoare să ajute la răspândirea acestei iubiri, oriunde merge. De asemenea, când se sparge unitatea familiei, acest lucru va avea un impact direct asupra comunității, societății și națiunii voastre.

Când Dumnezeu i-a creat pe Adam și Eva, El și-a dorit propria Sa familie, peste care a revărsat totul. El se va strădui întotdeauna să protejeze familiile deoarece acela este locul în care omul muritor descoperă pentru prima oară iubirea. Când iubirea înflorește în familii, ea va înflori la fel și în acele națiuni. Deoarece iubirea unuia pentru altul evoluează din familie, exact acesta este motivul pentru care ea este atacată de satana. Satana își va folosi toată influența pentru a-i infesta pe oameni astfel încât ei să justifice orice motiv ca să rupă unitatea familiei. El va împiedica să fie formate familii și va împiedica încercarea lor de a se reuni când aceasta este Voia lui Dumnezeu.

Familia născută din iubirea lui Dumnezeu, va fi întotdeauna atacată de diavol. Pentru a vă proteja familia de cel rău, vă rog să recitați această rugăciune a Cruciadei:

Rugăciunea (167) a Cruciadei de Rugăciune: Protejează familia mea

"O, Dumnezeule, Tatăl meu Veșnic, prin harul iubitului Tău Fiu Isus Cristos, te rog să protejezi familia mea de rău în toate timpurile.

Dă-ne nouă puterea de a ne ridica deasupra intențiilor răului și de a rămâne uniți în iubirea noastră pentru Tine și unul pentru altul.

Susține-ne pe noi în toate încercările și suferințele pe care s-ar putea să le îndurăm și păstrează vie iubirea pe care o avem unul pentru altul, astfel ca să fim în uniune cu Isus.

Binecuvântează familiile noastre și dă-ne nouă Darul iubirii, chiar și în perioadele de neînțelegeri.

Întărește iubirea noastră, astfel ca noi să putem împărtăși cu alții bucuria familiei noastre iar Iubirea Ta să poată fi împărtășită cu întreaga lume. Amin."

Amintiți-vă că Dumnezeu v-a creat pe fiecare dintre voi după Asemănarea Sa astfel ca să poată crea familia perfectă. Fiți recunoscători pentru familiile voastre, căci acesta este unul dintre cele mai mari Daruri pe care El le-a revărsat peste rasa umană. Când suferința de pe acest pământ va ajunge la un sfârșit și ura va fi eliminată, Dumnezeu va uni omenirea care va fi una întru El. Voi veți deveni din nou întregi și Familia Sa va avea Viață Veșnică.

Al vostru, Isus

Mesajul contine

Protejează familia mea
Rugăciunea (167) a Cruciadei de Rugăciune

Dumnezeule, Tatăl meu Veșnic, prin Harul iubitului Tău Fiu Isus Cristos, te rog să protejezi familia mea de rău în toate timpurile.

Dă-ne nouă puterea de a ne ridica deasupra intențiilor răului și de a... citește tot