Marți, 14 octombrie 2014 la ora 18:15

Mult iubita Mea fiică, tot ceea ce Eu am dezvăluit lumii prin aceste mesaje, se va împlini. Mulți dintre cei care cunosc aceste mesaje vor continua, din păcate, să desființeze Cuvântul Meu. Alții, care nu au cunoștință de aceste mesaje, se vor opune Cuvântului Meu care le-a fost dat prin Sfintele Evanghelii.

Îi chem pe toți cei care merg pe acest pământ cu Mine, și le cer să aibă încredere în Mine. Trăiți după Cuvântul Meu și nu veți afla moartea. Trăiți-vă viața conform Adevărului, iar Eu voi revărsa mari Haruri peste voi și peste cei ale căror nume le puneți voi dinaintea Mea. Pe măsură ce lumea se scufundă în întuneric – când războaiele izbucnesc pretutindeni iar bolile și foametea covârșesc omenirea, veți fi martori ai Intervenției Mele. Eu îi protejez pe toți cei care se consacră pe ei înșiși Inimii Mele Sfinte. Eu îi înalț pe toți cei a căror inimă poate este grea. Eu aduc pace și liniște sufletească tuturor celor care Îmi cer aceste Daruri.

Numai Eu, Isus Cristos, pot să vă ușurez povara. Numai Eu îi pot învinge pe dușmanii voștri și pe cei care abuzează de puterea și de influența lor pentru a vă distruge, în folosul lor personal. Numai voi, discipolii Mei iubiți, puteți aduce la Mine sufletele celor care Mă resping, care Mă disprețuiesc și care Mă contestă. Mulți dintre ei nu vor veni niciodată la Mine deși Eu îi primesc în Milostivirea Mea.

Voi trebuie să continuați să vă folosiți de rugăciunile care v-au fost date. Stați aproape de Mine, pentru că, dacă faceți așa, vă va fi dată toată protecția împotriva răului. Trebuie să fiți puternici și curajoși și să rămâneți calmi, pentru că Eu nu voi pleca niciodată de lângă voi. Eu voi merge împreună cu voi și vă voi susține. Vă voi consola. Vă voi șterge lacrimile și, curând, vă voi cuprinde, pe voi și pe cei dragi vouă, în Brațele Mele iubitoare.

Cheile Împărăției Mele, ale lumii care va veni, au fost pregătite și făurite pe măsura fiecăruia dintre cei ale căror nume sunt scrise în Cartea Vieții. Dar Mila Mea este atât de mare încât îi voi primi cu bucurie în Noul Meu Paradis și pe cei ale căror nume nu sunt scrise, dacă voi Îmi aduceți, prin rugăciunile voastre, aceste suflete.

Preaiubitul vostru Isus