Duminică, 19 octombrie 2014 la ora 20:40

Draga mea copilă, eu sunt Mama voastră, Regina Cerului. Eu vă acopăr cu haruri speciale, pe voi toți cei care mă chemați să mijlocesc pentru voi, cerând Fiului meu să vă protejeze. Toți cei din Ceruri se roagă pentru omenire în aceste timpuri, ca tranziția în noua lume fără de sfârșit să fie lină. Dorința cea mai mare a Fiului meu este să ajungă la inima fiecărui păcătos. Să dea la o parte pânza de păianjen a confuziei care acoperă sufletele lor. Să-i atragă în Marea Sa Milostivire chiar și pe cei cu inima de piatră.

Fiul meu nu renunță niciodată în strădania sa de a atinge inima fiecăruia. El niciodată nu caută răzbunare împotriva celor care L-au ofensat și niciodată nu favorizează un suflet față de altul. El îl iubește pe fiecare, chiar și pe cei mai mari dușmani ai Lui, și așa va fi întotdeauna. Voi nu trebuie să-L evitați pe Fiul meu dacă ați suferit în această viață, dacă ați pierdut în circumstanțe tragice pe cineva drag sau dacă sunteți victima unor nedreptăți cumplite. Dumnezeu este Autorul Vieții. El dă viața și El o ia. Numai atunci când un suflet, plin de spiritul rău, ucide pe altul, Dumnezeu va face ca acel suflet să plătească scump.

Atâta timp cât există păcat, răul va rămâne pe pământ. Răul se va risipi numai atunci când păcatul va dispărea. Copii, vă cer să aveți răbdare. Vă cer să vă petreceți timpul în rugăciune, cât de mult puteți. Vă cer să continuați să recitați Preasfântul Rozar pentru protecția familiilor voastre, a națiunilor voastre și a țărilor voastre. Rozarul meu nu a fost niciodată atât de puternic ca în aceste vremuri, iar voi veți primi mari haruri când îl recitați, mai ales cu voce tare și în grupuri.

Toate Planurile lui Dumnezeu sunt deja organizate pentru a Doua Venire a lui Isus Cristos. Vă cer ca, prin rugăciunile voastre, să ajutați la pregătirea căii prin care toți păcătoșii să caute căința, ca astfel să se bucure de viața veșnică în lumea fără de sfârșit care va veni. Binecuvântați sunt cei cărora li se vor da cheile Paradisului.

Preaiubita voastră Mamă,
Mama Mântuirii