Luni, 27 octombrie 2014 la ora 16:20

Copila mea, este important să vă amintiți să recitați Preasfântul meu Rozariu în fiecare zi, pentru a proteja această misiune, precum și alte misiuni ce se desfășoară în lume cu acordul Tatălui meu Veșnic.

În aceste timpuri, creștinilor care susțin Credința le va fi foarte dificil să continue să-și declare devoțiunea față de mine, Preacurata Fecioară Maria, Maica lui Dumnezeu. Rolul meu ca Maică a copiilor lui Dumnezeu este subminat și desființat, în special de către anumite grupuri Catolice care nu provin de la Fiul meu. Astfel de grupuri dau impresia că sunt devotate Bisericii Fiului meu, dar ei nu practică ceea ce a predicat El. Ei îi persecută pe aceia care susțin Adevărul și fac eforturi extraordinare pentru a respinge orice fel de revelații particulare date omenirii de la Moartea Fiului meu pe Cruce, spunând că sunt absurdități. Dacă nu ar fi existat aceste revelații particulare date lumii de către mine, Maica lui Dumnezeu, ca mesageră a lui Cristos, mulți nu s-ar fi convertit niciodată la Adevăr. În schimb, mulți ar fi continuat să meargă în întuneric, ar fi respins Existența lui Dumnezeu și ar fi evitat rugăciunea – care este ușa care, atunci când este deschisă, luminează sufletul. Rolul meu ca Maică a lui Dumnezeu este atacat în toată lumea datorită puterii care mi-a fost dată, de a distruge maleficul dușman. Eu voi zdrobi capul șarpelui așa cum a fost prezis, dar aceia care au devoțiune față de mine vor fi disprețuiți și luați în derâdere de către impostorii care îndrăznesc să se proclame experți în învățăturile Bisericii.

Fiului Meu îi displace orice fel de ură arătată de om față de fratele său. El varsă lacrimi atunci când cineva spune că reprezintă Biserica Fiului meu și apoi incită la ură împotriva unui copil al lui Dumnezeu. El suferă durerea Crucificării Sale de fiecare dată când un slujitor din Biserica Sa rănește pe altcineva sau produce suferințe îngrozitoare celor nevinovați.

Copii, trebuie să vă rugați foarte mult pentru Biserica Fiului meu, pentru că ea este ținta celui mai mare atac de la întemeierea ei. Dușmanii Fiului meu au multe planuri de a o distruge total, și cele mai multe planuri vor veni din interior. Luați aminte la avertismentul meu și la cele pe care le-am dezvăluit lumii la Fatima. Dușmanul așteaptă și în curând el va controla în totalitate Biserica Fiului meu pe pământ, și milioane de oameni vor fi induși în eroare.

Închideți-vă urechile când auziți că slujitorii Fiului meu sunt disprețuiți sau calomniați pentru că apără Cuvântul lui Dumnezeu. Întotdeauna să țineți mine că numai iubire vine de la Dumnezeu și orice persoană sau organizație care vă încurajează să judecați un om – indiferent ce ar fi făcut el– trebuie pusă sub semnul întrebării. Nu vă puteți declara un slujitor al lui Dumnezeu și să spuneți lumii să ponegrească o altă persoană. Nu puteți niciodată să acceptați niciun fel de incitare la ură. Orice persoană care face aceasta, în Numele Fiului meu, nu trebuie niciodată încurajată, pentru că aceasta nu poate veni niciodată de la Dumnezeu. Rozariul meu trebuie recitat cât mai des posibil pentru a zdrobi răul care cuprinde lumea în acest timp în care cruzimea de orice fel este considerată ca fiind justă.

Dragostea omului pentru fratele său a devenit puțină și caritatea între Creștini a slăbit. Trebuie să vă reamintiți ce v-a învățat Fiul meu și să vă deschideți ochii către Adevăr. El este clar ca lumina zilei, pentru că a fost scris pentru ca lumea să îl citească în Sfânta Biblie.

Iubita voastră Mamă,
Maica Mântuirii