Miercuri, 29 octombrie 2014 la ora 14:25

Iubiții mei copii, când vă simțiți deprimați, descurajați și temători din cauza nedreptăților îngrozitoare la care sunteți martori, vă rog să cereți puternica mea protecție. Eu voi mijloci pentru voi, și-i voi cere Fiului meu să asculte cererile voastre pentru pace și liniște. El vă va umple cu Harurile de care aveți nevoie pentru a persevera și a păstra vie în sufletele voastre flacăra Duhului Sfânt.

Când căutați Darul Duhului Sfânt și Fiul meu răspunde cererii voastre, credința voastră în El va fi mult întărită. Odată ce se va întâmpla astfel, credința voastră vă va permite să vă încredeți și mai mult în Marea Sa Milostivire. Credința este temelia Bisericii; prin ea, Biserica poate rămâne puternică. Credința vă scapă de teamă și disperare. Ea vă aduce mângâiere, pace și liniște în vremuri tulburi. Ea vă permite să vedeți lucrurile clar, așa cum trebuie să fie, astfel încât să vă puteți proteja de persecuția pe care o aveți de înfruntat zi de zi.

Cei care îi sunt devotați lui Isus Cristos vor avea întotdeauna de îndurat durerea Suferinței Lui. Acesta este un lucru pe care trebuie să îl acceptați atunci când urmați Pașii Săi. Dacă acceptați această Cruce, trebuie apoi să Îi oferiți Fiului meu suferința voastră, pentru salvarea sufletelor celor care altfel nu ar fi niciodată în stare să intre în Împărăția Fiului meu. Sacrificiul vostru, chiar dacă este dificil, îi aduce mare bucurie Fiului meu care plânge cu mare durere pentru cei pe care îi va pierde în favoarea celui rău în ziua cea de pe urmă.

Credința, speranța și încrederea în Fiul meu vă vor alina suferința și vă vor aduce liniște și bucurie. Când veți primi aceste Binecuvântări, veți ști că ați depășit orice barieră care vă separă de Dumnezeu. Și, pentru aceasta, trebuie să fiți recunoscători – și nu triști – deoarece a voastră va fi Împărăția lui Dumnezeu.

Mergeți, copiii mei, să Îl iubiți și să Îl slujiți pe Fiul meu.

Mama voastră Preaiubită,
Mama Mântuirii