Duminică, 03 iulie 2011 la ora 18:00

Fiica Mea multiubită, trebuie să-ți continui drumul, să privești drept înainte și să urmezi instrucțiunile Mele.

Nu te lăsa descurajată când cel rău te atacă în fiecare minut al zilei.

Concentrează-te doar asupra Mea.

Trebuie să înveți a înțelege că timpul petrecut in compania Mea, mai ales la Adorație, este esențial ca să poți rămâne la înălțimea misiunii tale. Cât de mult timp petreci în rugăciune este la fel de important, deoarece cu cât vei petrece mai mult timp în dialog intim cu Mine, cu atât mai multe haruri vei primi. Dacă nu vei face asta, înseamnă că te lași deschisă în fața atacurilor Înșelătorului.

Fiica Mea, mulți ignoră Cuvântul Meu și nu vor să asculte. Aceasta are multe cauze. În prezent mulți copii și-au închis ochii față de adevărul existenței lor spirituale. Ei îmbrățișează lumea și tot ceea ce ea le oferă ca un substitut pentru Pâinea Vieții. De asemenea mulți se feresc de falși profeți, deoarece aceasta este epoca în care se ridică mulți astfel de profeți. Este confuzia pe care Satana vrea să o provoace pentru ca adevărații Mei mesageri să treacă neobservați. Deoarece smerenia este o cerință pentru vizionarii Mei aleși, ei nu se pot lăuda în fața lumii, pentru că nu este în firea lor.

Vizionarii falși însă se pun în permanență în lumina reflectoarelor. Ei se vor concentra pe propria persoană. Mesajele lor pot părea reale și sunt pline de un limbaj măiestrit, presărate cu pasaje din Sfânta Biblie acolo unde se potrivesc, dar vor fi două aspecte esențiale care vor dezvălui că ele răspândesc neadevăruri. Primul este că ei se vor situa în centrul mesajelor și se vor bucura de atenția pe care o primesc. Apoi aveți mesajele însele. Acestea vor fi confuze, greu de citit și nu vor avea un efect durabil asupra sufletului. Fiica Mea, din păcate Biserica înclină să îi ignore pe vizionarii adevărați, pentru că trebuie să arate responsabilitate în aceste probleme.

De aceea este mult mai simplu pentru Biserica Mea să sprijine mesaje care conțin citate din Biblie și să le declare autentice. Nu la fel de ușor le este să accepte simplitatea învățăturilor Mele, mai ales în zilele de azi când multe adevăruri sunt ascunse sub masca toleranței. Nu acceptă ușor nici când li se amintește de Sfârșitul Timpurilor, deoarece din cauza fricii și a ignoranței, slujitorii Mei sfințiți refuză să ia Cupa Mea și să acționeze responsabil.

Acesta este cel mai important moment din istoria lumii. Toate semnele au fost dăruite vizionarilor Mei în secolul care a trecut, însă slujitorii Mei sfințiți nu le iau în seamă și își ascund capul în nisip. Exact această perioadă este cea în care slujitorii Mei sfințiți trebuie să predice despre importanța revenirii Mele pe Pământ.

Ei trebuie să pregătească sufletele, reamintindu-le care sunt consecințele dacă nu se vor răscumpăra cât încă mai sunt pe Pământ, pentru că nu pot cere iertare după moarte. Îi chem acum pe slujitorii Mei sfințiți: de ce nu atrageți atenția credincioșilor în mod special asupra acestui fapt? De ce nu discutați activ despre ceea ce vor suferi copiii Mei în timpul marii Pedepse? Nu știți că mulți copii ai Mei își vor pierde sufletul din cauza Anticristului, care deja este pe Pământ și stă în culise gata să sară? Copiii Mei trebuie să înțeleagă că Marele Avertisment, cu toate că va fi un mare Act al Milostivirii, este totuși prima etapă a unui timp foarte dificil pentru toți copiii Mei. Pentru că după aceea, acei păcătoși înrăiți și discipoli ai Satanei, vor nega existența Mea.

Ateii vor spune că a fost o iluzie la scară planetară. Savanții se vor strădui să dea o explicație logică, dar nu va fi niciuna. În timpul aceasta, discipolii Mei vor fi sfâșiați în două. Multe milioane de oameni se vor converti, dar vor fi dezorientați de minciunile răspândite de Grupul Răului, de organizația Noii Ordini Mondiale – aducătoare de moarte – al cărei țel va fi să-i distrugă pe oamenii obișnuiți pentru câștigul lor financiar.

Copiii Mei, dacă nu vor rămâne suficienți oameni pe calea cea bună, atunci va fi imposibil de înlăturat impactul Pedepsei. Pentru că acela va fi momentul când Dumnezeu Tatăl va interveni ca să-i oprească pe păcătoși de la distrugerea creației Sale și a copiilor Săi. El va dezlănțui cutremure de o forță nemaiîntâlnită până atunci, pământul împreună cu vulcani în cele mai neobișnuite locuri vor fi aruncați în sus ca vapoarele pe marea furtunoasă, fără nicio ancoră care să le țină pe loc.

Vă rog, copiii Mei, lăsați ca Marele Avertisment să vă salveze pe toți. Acceptați că acest Miracol va ajuta la salvarea a milioane de oameni care altfel s-ar pierde. Dar acei care nu vor să-și schimbe viețile vor alege casa Satanei. Fără rugăciune nu este nici o speranță pentru ei, pentru că ei vor pierde cheia Noului Paradis pe pământ. În schimb, ei vor arde în focul iadului. Dacă ar ști unde îi duce această Cale a Răului, credeți că și-ar schimba felul de viață?

Copii, vă rog să îi ajutați spunându-le Adevărul. Dacă nu vor să vă audă, rugați-vă pentru salvarea sufletelor lor, pentru că este tot ceea ce puteți face pentru ei.

Mântuitorul vostru iubit, Drept Judecător și Rege al Milostivirii, Isus Cristos