Duminică, 03 iulie 2011 la ora 18:00

Fiica Mea multiubită, trebuie să-ți continui drumul, privește drept înainte și urmează instrucțiunile Mele. Nu te lăsa descurajată când cel rău te atacă în fiecare minut al zilei. Concentrează-te doar asupra Mea. Trebuie să înveți a înțelege cât de important este timpul petrecut cu Mine, mai ales la Adorație, ca să poți rămâne la înălțimea misiunii tale. Timpul petrecut în rugăciune este la fel de important, deoarece cu cât vei petrece mai mult timp în dialog intim cu Mine, cu atât mai multe haruri vei primi. Dacă nu vei face asta, vei rămâne complet lipsită de apărare în fața atacurilor Înșelătorului.

Fiica Mea, mulți ignoră Cuvântul Meu și nu vor să asculte. Aceasta are multe cauze. În prezent mulți copii închid ochii față de adevărul existenței lor spirituale. Ei îmbrățișează lumea și tot ceea ce ea le oferă ca un substitut pentru Pâinea Vieții. De asemenea mulți se feresc de falșii profeți, deoarece aceasta este epoca în care se ridică mulți astfel de profeți. Este confuzia pe care Satana vrea să o provoace, pentru ca adevărații Mei mesageri să treacă neobservați. Deoarece smerenia este o cerință pentru vizionarii Mei aleși, ei nu se pot lăuda în fața lumii, pentru că nu este în firea lor. Cei falși însă se pun în permanență în lumina reflectoarelor. Ei se vor concentra pe propria persoană. Mesajele lor pot părea reale și sunt pline de un limbaj măiestrit, presărate cu pasaje biblice, dar falsitatea mesajelor lor va fi dezvăluită prin două puncte esențiale care le sunt comune. Primul este că aceștia se vor situa în centrul atenției și se vor bucura de toată atenția pe care o primesc. Apoi aveți mesajele însele. Acestea vor fi confuze, greu de citit și nu vor avea un efect durabil asupra sufletului. Fiica Mea, din păcate Biserica înclină să îi ignore pe vizionarii adevărați, pentru că trebuie să arate responsabilitate în aceste cazuri.

De aceea pentru Biserică este mult mai simplu să sprijine mesaje care conțin citate din Biblie și să le declare autentice. Nu le este ușor să accepte simplitatea învățăturilor Mele, mai ales în zilele noastre când, sub masca toleranței, multe dintre adevăruri sunt ascunse. Nu acceptă ușor nici când li se amintește de Sfârșitul Timpurilor, deoarece din cauza fricii și a ignoranței, slujitorii Mei sfințiți refuză să ia cupa Mea și să acționeze responsabil.

Este cel mai important moment din istoria lumii. Toate semnele au fost dăruite vizionarilor Mei în secolul care a trecut, însă slujitorii Mei sfințiți nu le iau în seamă și își ascund capul în nisip. Tocmai în această perioadă predică mulți slujitori ai Mei despre importanța revenirii Mele pe Pamânt. Ei trebuie să pregătească sufletele, reamintindu-le consecințele care le așteaptă dacă nu vor reuși încă de aici de pe Pământ să se răscumpere. Pentru că nu pot cere iertare după moarte. Acum le vorbesc slujitorilor Mei sfințiți: de ce nu atrageți atenția credincioșilor în mod special asupra acestui fapt? De ce nu discutați activ despre ceea ce vor suferi copiii Mei în timpul marii Pedepse? Nu știți că mulți copii ai Mei își vor pierde sufletul din cauza Anticristului, care deja este pe Pământ și stă în culise gata de atac? Copiii Mei trebuie să înțeleagă că Marele Avertisment, cu toate că va fi un mare Act al Milostivirii, este totuși prima etapă a unui timp foarte dificil pentru toți copiii Mei. Pentru că după aceea, acei păcătoși înrăiți și discipoli ai Satanei, vor nega existența Mea.

Ateii vor spune că a fost o iluzie la scară planetară. Savanții se vor strădui să dea o explicație logică, dar nu va fi niciuna. În timpul aceasta, discipolii Mei se vor despărți în două. Multe milioane de oameni se vor converti, dar vor fi dezorientați de minciunile răspândite de Grupul Răului, de organizația Noii Ordini Mondiale - aducătoare de moarte - al cărei țel va fi să-i distrugă pe oamenii obișnuiți pentru câștiguri financiare.

Copiii Mei, dacă nu vor rămâne suficienți oameni pe calea cea bună, atunci va fi imposibil de înlăturat impactul Pedepsei. Pentru că acela va fi momentul când Dumnezeu Tatăl va interveni ca să-i oprească pe păcătoși de la distrugerea creației Sale și a copiilor Săi. El va permite cutremure de o forță nemaiîntâlnită până atunci, vulcani total ignorați înainte vor fi aruncați în sus ca vapoarele pe marea furtunoasă, fără nicio ancoră care să le țină pe loc.

Vă rog, copiii Mei, lăsați ca Marele Avertisment să vă salveze pe toți. Acceptați că această minune va ajuta la salvarea a milioane de oameni care altfel s-ar pierde. Dar aceia, cei care nu vor să-și schimbe viețile, aleg casa Satanei. Fără rugăciune nu este nici o speranță pentru ei, pentru că ei vor pierde cheia Noului Paradis pe pământ. În schimb vor arde în focul iadului. Dacă ar ști unde îi duce această Cale a Răului, credeți că atunci și-ar schimba felul de viață?

Copii, vă rog să îi ajutați spunându-le adevărul. Dacă nu vor să vă audă, rugați-vă pentru salvarea sufletelor lor. Pentru că este tot ceea ce puteți face pentru ei.

Mântuitorul vostru iubit, Drept Judecător și Rege al Milostivirii, Isus Cristos