Joi, 01 decembrie 2011 la ora 23:00

(Acest mesaj a fost primit după o viziune care a durat 30 de minute, în timpul căreia Binecuvântata Fecioară Maria, plângea continuu și acest lucru a dărâmat-o pe vizionară, care a spus că i se sfâșia inima, asistând la asta.)

Copilul Meu, tristețea Îmi sfâșie inima din cauza răului care este evident în această lume, când văd sufletele pierdute care se scufundă tot mai adânc în prăpastia întunericului din care nu există întoarcere.

Satana îi batjocorește acum pe copiii mei și fură cu rapiditate sufletele celor care nu trăiesc iubire față de Dumnezeu în inima lor. E înfricoșător, copilul meu, că toate aceste suflete nu au habar ce vor avea de înfruntat după moarte.

Lacrimile mele de tristețe curg fără oprire într-un râu de durere, când văd chinul și suferința pe care Fiul meu le îndură chiar acum.

Mâna Tatălui Ceresc este gata acum să cadă pentru a pedepsi anumite părți ale lumii. Acele națiuni care planifică o teribilă atrocitate, pentru a ucide alte națiuni, vor fi aspru pedepsite. Eu nu mai pot reține Mâna Tatălui Meu, atât de mare este Mânia Sa.

Rugați-vă pentru cei ce vor suferi această pedeapsă severă. Rugați-vă pentru sufletele lor. Acțiunile lor trebuie să fie oprite, căci altfel vor distruge viețile a milioane de copii sărmani ai mei. Acțiunile lor rele nu trebuie să fie permise, deoarece scopul lor este de a provoca distrugeri cumplite națiunilor pe care le consideră dușmanii lor.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă înainte de pedeapsă, pentru ușurarea suferințelor celor nevinovați.

Iubita voastră Mamă, Regina Tristeții