Sâmbătă, 21 ianuarie 2012 la ora 01:15

Scumpa Mea fiică iubită, mesagerii Mei din lume desemnați să răspândească Sfântul Meu Cuvânt au primit roluri diferite. Nu sunt două la fel.

De aceea mesagerii Mei nu trebuie facă confuzie comparând Mesajele unele cu alte.

Tu, fiica mea, a șaptea mesageră, ai fost aleasă să informezi pe copiii Mei despre adevăr. Marea parte a adevărului ți-a fost deja dată, dar vei mai primi încă foarte mult.

Datorită secretelor pe care le conțin aceste mesaje, când tu le vei revela vei fi ironizată, disprețuită și ridiculizată.

Aceste mesaje sunt menite să ajute la purificarea poporului Meu, a celor care răspund chemărilor Mele, dar și a celor care au suflete goale de dragoste și căldură sufletească.

Fără această curățare, Pământul nu poate fi purificat. Este nevoie de această purificare ca să fie vrednici de Mine pentru a putea păși din nou.

Copiii Mei trebuie să se veselească. Teama nu este ceva ce vine de la Mine.

Teama vine de la satana. Dar veți fi iertați și îndreptățiți să vă temeți pentru sufletele celor care umblă orbi prin întuneric. Nu pentru că nu pot vedea, ci pentru că aleg să nu vadă.

Datoria voastră către Mine, iubiții luptători ai armatei Mele, este să mă ajutați să pregătesc calea apropiatei Împărății Divine pe Pământ.

Am nevoie de ajutorul vostru. Am nevoie de rugăciunile voastre. Rugăciunile voastre îl opresc pe anticrist și pe profetul fals, care-și va exercita puterea în Cetatea Sfântă a Romei.

Voi toți, copiii Mei, trebuie să știți că Eu sunt A-tot-iertător. Chiar și cei care sunt implicați în grupurile satanice despre care vorbesc, pot fi salvați din căderea care duce până la porțile iadului.

Păcatul poate slăbi datorită rugăciunilor. Nu trebuie să luptați într-o bătălie cu pumnul ridicat, tot ce aveți de făcut este să vă rugați.

Noul Meu Paradis este magnific, copii. Atât de multe pregătiri au fost făcute cu toate frumusețile care au fost arătate lui Adam și Evei, pe care ei le-au respins datorită păcatului. Totul este gata.

Voi, discipolii Mei, veți beneficia de frumosul Nou Paradis de pe pământ, peste care Eu voi domni.

Pentru că voi, această generație, ați fost aleși să vă bucurați de acest Paradis, nu trebuie să vă opriți din lucrarea de a Mă ajuta să iau toți copiii Mei cu Mine, în acest Măreț Regat al Meu.

Copiii Mei, fiți însă conștienți că acel fals profet vă va face să credeți că și el pregătește un Paradis similar pentru voi.

Minciunile lui vor înrobi un grup naiv al discipolilor catolici. El va prezenta o minunată și drăgăstoasă carismă exterioară și toți copiii Mei din Biserica Catolică vor fi confuzi.

Un semn pe care să îl căutați la el va fi mândria și aroganța care se ascunde în spatele falsei umilințe exterioare. Atât de mult îi va înșela pe copiii Mei încât vor crede că este un suflet deosebit și pur.

Va fi tratat ca un sfânt în viață. Nici un cuvânt ieșit din gura lui nu va fi pus la îndoială.

Totodată, el va apărea ca având daruri supranaturale și oamenii vor crede imediat că poate înfăptui miracole.

Oricine i se va opune va fi criticat și considerat eretic.

Toate sufletele care sunt acuzate a fi eretice vor fi aruncate la o parte ca hrană pentru câini.

Toate adevărurile referitoare la învățăturile Mele vor fi răstălmăcite. Totul va fi o minciună. Persecuțiile se vor desfășura încet și vor fi subtile la început.

Adevărații mei Slujitori Sfințiți vor trebui să celebreze Liturghiile în locuri ascunse și, în multe cazuri, nu în Biserici catolice. Vor trebui să ofere Liturghii în refugiu. Copii, când se vor întâmpla acestea să nu vă pierdeți speranța. Acestea se vor sfârși într-o scurtă perioadă de timp.

Doar rugați-vă pentru acele suflete care urmându-l pe profetul fals vor uita de Binecuvântata Treime, care este fundamentul pe care este construită Biserica Catolică.

Multe religii urmează doar o entitate a Sfintei Treimi. Unii îl onorează pe Tatăl. Alții pe Fiul, dar fiica Mea, toți suntem una.

Este un singur Dumnezeu adevărat. Acela este Tatăl, Fiul și Sfântul Duh, trei persoane distincte într-o singură esență divină. Toate religiile vor primi Adevărul în curând, și mulți vor accepta acest sfânt mister.

Urmați-Mă pe cărarea salvării voastre, discipolii Mei, căci aveți în fața voastră un viitor glorios, dar trebuie să rămâneți puternici.

Aceasta este generația aleasă pentru Noul Meu Paradis pe Pământ.

Nu refuzați acest dar măreț al vieții, care strălucește în toată splendoarea. Nici un suflet nu va duce lipsă de nimic. Noul Meu Paradis pe pământ va fi o eră de pace și fericire, fără păcat.

Aceasta este Voia Dumnezeiască a Tatălui Meu și promisiunea Lui pentru omenire, încă de la început.

Fiți plini de bucurie și fericire, pentru că veți avea parte de mult bine. Aceste încercări vor păli ca insignifiante atunci când veți fi martori ai Regatului măreț ce vă așteaptă pe voi.

Vă iubesc copii. Știu că Mă iubiți. Tocmai de aceea vă cer să arătați iubire celor care sunt orbi la Duhul Meu cel Sfânt.

Rugați-vă pentru ei ori de câte ori aveți ocazia, pentru ca ei să poată vedea din nou Adevărul promisiunii Mele făcute omenirii, atunci când am murit pentru a vă asigura mântuirea veșnică.

Iubitul vostru Iisus, Salvatorul omenirii