Miercuri, 11 aprilie 2012 la ora 09:20

Fiica Mea iubită, de ce oare tu, câteodată, pui sub semnul întrebării harurile pe care ți le-am dat?

Darul de a citi în suflete ți-a fost dat pentru a putea discerne intențiile acelor biete suflete care vor încerca să submineze Cuvântul Meu Sfânt.

Acest dar îți va permite să simți compasiune pentru astfel de suflete și să le ajuți să găsească adevărata cale spre viața veșnică și să le eliberezi sufletele de chinul pe care îl îndură.

Acest dar te va ajuta, de asemenea, să-i poți identifica pe profeții falși.

Vei ști imediat cine vine în Numele Meu și cine nu.

La început vei simți că te afunzi într-o stare teribilă de frică, deoarece vei recunoaște lucrarea satanei. Vei ști imediat când acesta este prezent în alții.

Când te atacă, prin intermediul altor persoane, te vei simți de parcă ai fi primit un picior în stomac.

Ți se va face greață când vei sta față în față cu cineva al cărui suflet a fost furat de către satana, vei avea frisoane și te vei simți amețită.

Vei vorbi totuși acestor suflete cu cuvintele Mele și cu o putere pe care o vei recunoaște că nu vine de la tine.

Mulți dintre cei care vin la tine cu suflete pure, vor simți Lumina și Prezența Mea traversând corpul lor ca o undă de șoc.

Puțini, dintre cei cu inimă umilă și cu o dragoste profundă pentru Mine, nu vor reuși să răspundă la Duhul Meu Sfânt, care ți-a inundat sufletul.

Fiica Mea, acum, aceasta este o etapă dificilă a misiunii tale.

Ura se va ridica împotriva ta.

Ți se va spune că această lucrare vine de la satana.

Nu știi tu oare cum lucrează satana, înșelătorul? El convinge sufletele bune, când Cuvântul Meu este rostit, că acesta nu vine de la Mine.

El încearcă să-i convingă pe alții, folosindu-se de frica lor pentru el, că trăsăturile asociate lui sunt prezente și în alții.

El provoacă îndoială și îngrijorare în suflete, înșelându-le, orbindu-le ca să nu vadă Adevărul și împiedicându-le să primească harurilor oferite de către Mine spre a le sfinți sufletele.

Cei pe care îi atacă cel mai mult sunt cei care sunt cel mai aproape de Mine.

Aceștia îi includ nu numai pe vizionari și profeți, dar chiar și pe sufletele de care am nevoie pentru a ajuta la formarea armatei Mele.

Aceasta armată îl va învinge pe satana. El știe acest lucru și nu va renunța niciodată în goana lui după suflete.

Să nu uitați însă un lucru. Satana nu are puterea pe care o am Eu. El nu poate învinge Sfânta Treime. El este neputincios împotriva Mamei Mele, care a primit puterea să-l distrugă. El se teme de Ea.

Pe toți cei care se îndoiesc de Cuvântul Meu, care vă este dat prin intermediul acestor mesaje, vă rog să cereți Mamei Mele iubite să vă aducă mai aproape de Inima Mea Sfântă.

Cereți-i să vă acopere cu mantia ei sfântă și să vă ofere protecția de care aveți nevoie împotriva celui rău.

Amintiți-vă că el, cel rău, este plin de ură.

Când simțiți ură de orice fel în inima voastră, mai ales față de mesagerii Mei sfinți, să știți că Satana vă ispitește să păcătuiți.

Atunci trebuie să mă rugați pe Mine pentru harurile de a vă întări.

Să nu uitați că Eu nu voi întoarce spatele niciunuia dintre voi, nici măcar acelora care îi urăsc pe mesagerii Mei sau acelor suflete care Mă resping.

Mântuitorul vostru iubitor
Isus Cristos