Duminică, 06 mai 2012 la ora 10:00

Scumpa Mea fiică, mulți copii ai lui Dumnezeu cred că aceia care trăiesc o viață sfântă sunt favorizați de către Tatăl Meu.

Adevărul este că aceste suflete sfinte și devotate trebuie să muncească pentru salvarea altor suflete.

Celelalte suflete sunt bărbați, femei copii obișnuiți care au o viață ocupată și își petrec puțin timp în rugăciune.

Mulți nu se roagă sau nu vorbesc cu Mine. Unii nu cred în existența lui Dumnezeu. Alții da. Multe dintre aceste suflete trăiesc o viață bună.

Ei îi tratează pe alți oameni cu bunătate și cu iubire în inimă. Ei pun nevoile altora înaintea celor proprii. Fac acte de caritate. Se iubesc unii pe alții. Însă nu merg la Biserică, nu primesc Sacramentele, sau nu acceptă că Eu, Isus Cristos, exist.

Prin urmare, ați putea crede că sunt suflete pierdute. Adevărul este că nu sunt.

Ei sunt copii ai lui Dumnezeu și Lumina Sa strălucește prin ei. Nu sunt pierduți. Ei sunt iubiți.

Cu timpul, când li se va prezenta dovada existenței Mele, imediat Mă vor îmbrățișa.

Sunt pierdute doar acele suflete care sunt conștiente de jignirile aduse Tatălui Meu și se delectează savurând răutatea păcatelor.

Cei care nu pot trăi fără a comite păcate de moarte, ale căror suflete sunt atât de întunecate deoarece sunt posedate de satana și care au nevoie să scape din acest teribil întuneric, nu vor avea suficientă putere să facă asta.

Ei vor crede că este aproape imposibil să caute ajutorul Meu. Ei pot fi salvați doar prin rugăciunile discipolilor Mei sfinți și devotați.

Discipolii timpurilor moderne au primit o misiune enormă, egală cu cea pe care au primit-o apostolii Mei atunci când M-am înălțat la Ceruri – dar mai urgentă.

Rolul vostru, al celor care Mă urmați, este ca prin rugăciunile voastre să pregătiți sufletele pentru Noul Meu Paradis. Rugăciunile pot să îi convertească.

Milostivirea Mea este atât de mare încât Eu îi voi ierta pe acești păcătoși datorită generozității, suferinței și rugăciunilor altor slujitori loiali Mie.

Niciodată să nu uitați de puterea rugăciunilor voastre. Această forță este un dar dat vouă pentru a putea salva sufletele fraților și surorilor voastre.

Amintiți-vă că Tatăl Meu Veșnic îi iubește pe toți păcătoșii. Dar are o imensă bucurie și plânge cu lacrimi de fericire pentru fiecare suflet întunecat și pierdut care este salvat de la focul Iadului.

Iubitul vostru Isus