Sâmbătă, 02 iunie 2012 la ora 21:00

Draga Mea fiică iubită, dacă discipolii Mei Îmi permit necondiționat să le copleșesc sufletele cu iubirea Mea, voi aprinde în ele o forță care-i va încuraja.

Veniți la Mine ca și niște copii încrezători, cu inima simplă și deschisă, fără așteptări, iar Eu vă voi da pacea pe care nu o veți găsi nicăieri altundeva.

În timp ce plâng văzând cum răul și lăcomia a cuprins lumea, sunt totuși plin de bucurie pentru iubirea curată pe care Mi-o arată cei ce Mă urmează pe Mine, Isus al lor.

Câtă consolare și alinare Îmi aduc și cât aș vrea să-i strâng în brațele Mele.

O, cât aș vrea să Mă poată auzi spunându-le cât de mult îi iubesc.

O, cum aștept ziua când voi întinde mâna, voi prinde mâna lor în Mâna Mea și-i voi conduce în Noua Mea Împărăție, atunci ei vor veni în sfârșit acasă, la Mine.

Această zi nu mai este departe.

Tuturor discipolilor care Mă urmează le spun că trebuie să Mă asculte în aceste timpuri.

Trebuie să rămâneți tari și perseverenți în timpul încercărilor și niciodată să nu deznădăjduiți.

Mergeți pe drumul pregătit pentru voi spre Împărăția Mea, care va fi dureros. Mulți dintre voi se vor împotmoli și se vor împletici.

Unii se vor întoarce pe drumul pe care au venit.

Alții se vor așeza jos, renunțând și rămânând blocați între începutul călătoriei lor și porțile Vieții Veșnice. Credința lor va slăbi din cauza obstacolelor cu care se vor confrunta.

Cei puternici vor fi fără teamă. Ei vor vrea să meargă înainte și orice picătură de energie o vor destina Noii Ere de Pace.

Nimic nu le va sta în cale. Ei vor ști să cum să reziste suferințelor viitoare. Vor ști cum să lupte împotriva inamicului. Fără teamă în inimile lor, ei vor urma fiecare instrucțiune a Mea către ei.

Totodată ei trebuie să se străduiască să se întoarcă și să-i ia cu ei pe cei slabi. Pe aceia care se tem. Ei trebuie să-i poarte pe umeri pe cei care nu au voința și curajul de a sta în picioare în Numele Meu.

Cei care refuză ajutorul vostru vor rămâne în urmă și vor deveni pradă Regatului Bestiei, de unde nu va fi nici o scăpare.

Nu șovăiți niciodată. Nu vă îndoiți nicicând de Mâna Mea protectoare.

Dacă vă veți supune în toate Voinței Mele Sfinte, atunci Eu mă voi îngriji de toate.

Aveți încredere în Mine și urmați-Mă.

Timpul este scurt, totuși este destul pentru a vă pregăti pentru lupta pe care o aveți înaintea voastră.

Vă iubesc pe toți. Nicicând să nu uitați puterea Iubirii Mele.

Mântuitorul vostru iubit,
Regele salvării,
Isus Cristos