Duminică, 17 iunie 2012 la ora 20:15

Draga Mea fiică iubită, planurile grupărilor masonice de a controla monedele lumii se apropie de finalizare.

Planurile lor haine includ și o nouă vaccinare globală, care va duce la îmbolnăvire peste tot în lume și va provoca suferință într-o măsură nemaiîntâlnită până acum.

Evitați orice vaccinare globală anunțată brusc, pentru că vă va ucide.

Comploturile lor diabolice ar șoca toate sufletele inocente care nu au nici cea mai vagă idee cât sunt ei de puternici.

Conduși de setea de putere, de dorința de bunăstare și de a fi egali cu Dumnezeu în tot ceea ce fac, ei cred că sunt de neînvins.

Ei controlează băncile, guvernele și sunt răspunzători pentru provocarea terorii în Orientul Mijlociu.

Ei controlează o mare parte a mass-media din lume și adevărul răutății lor este ascuns în spatele așa-ziselor organizații umanitare.

Din păcate, doar foarte puțini dintre copiii lui Dumnezeu cunosc planurile lor.

Să știți că Mâna Tatălui Meu va cădea brusc și rapid asupra națiunilor care apără asemenea lideri diabolici.

Vor fi loviți de tsunami și de cutremure de o asemenea amploare încât vor fi măturați de pe fața pământului.

Cei care cred că sunt atât de puternici, vor vedea focul căzând din ceruri chiar înainte de a Doua Mea Venire.

Mările vor deveni lacuri de foc și le va fi greu să se ascundă de mâna care pedepsește și care va cădea asupra acelor suflete haine care refuză Cupa Mea.

Sfidători până la capăt, vor lupta împotriva Tatălui Meu Veșnic și a puterilor Cerești.

Stând alături de anticrist, făcând parte din acele grupări din care el a apărut, își vor da seama de calea greșită pe care merg doar când va fi prea târziu.

Multe dintre aceste grupări, inclusiv liderii băncilor, ai guvernelor, directori de mari companii, având numeroase legături între ei și care lucrează împreună pentru a-i sărăci pe oamenii obișnuiți, se vor converti după Avertisment. Și acesta este un lucru bun.

Timpul când voi separa sufletele care Mă iubesc de acelea care sunt de partea răului nu este departe.

Vă avertizez. Veți avea puțin timp să vă convertiți. Cea mai mare nevoie de Îndurarea Mea o au sufletele care aparțin acestor grupări haine, care nu au nici un pic de respect pentru Legile lui Dumnezeu.

Trebuie să vă rugați pentru ca ei să vadă Adevărul.

Trebuie să vă rugați ca ei să nu mai provoace greutăți prin legile groaznice pe care vor să le adopte.

Trebuie să vă rugați pentru a opri genocidul pe care l-au pus la cale, mai rău decât cel pe care l-a făcut Hitler în al Doilea Război Mondial.

Această grupare, care are acum cei mai mulți adepți de la formarea ei în Evul Mediu, este armata Satanei. Vor fi conduși de anticrist. Plănuiesc deja de zeci de ani să pună băncile sub controlul lor.

Deja de cincisprezece ani, ei fac planuri să introducă Semnul Fiarei, un cip care să fie implantat obligatoriu în corpul fiecărui bărbat și al fiecărei femei, pentru a avea acces la hrană. (n.ed: Se referă la cei 15 ani care au trecut deja de când s-au făcut aceste planuri, până la data acestui mesaj).

Acum când a sosit timpul ca ei să dezvăluie Noua Monedă Mondială, trebuie să știți că rugăciunea voastră multă poate ajuta la atenuarea planurilor lor.

Iată o rugăciune pentru înlăturarea Controlului Unic Mondial.

Rugăciunea (61) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru înlăturarea Controlului Unic Mondial

"O, iubite Tată Ceresc, în amintirea Răstignirii Preaiubitului Tău Fiu, Isus Cristos, Te implor să aperi pe fiecare copil al Tău de răstignirea planificată de anticrist și de discipolii săi pentru a-i distruge. Dă-ne harurile de care avem nevoie pentru a refuza semnul bestiei și dă-ne ajutorul de care avem nevoie pentru a lupta împotriva răului din lume, răspândit de către cei care urmează calea satanei. Te rugăm, Părinte drag, să-i ocrotești pe toți copiii Tăi în aceste vremuri teribile și să ne faci suficient de puternici ca să ne ridicăm și să proclamăm Cuvântul Tău cel Sfânt în toate timpurile. Amin."

Fiica Mea, sunt întristat că trebuie să vă dezvălui aceste lucruri. Cei ce Mă urmează trebuie să înțeleagă ceea ce se întâmplă.

Cei care nu cred în aceste mesaje, nu vor mai avea îndoieli atunci când anticrist se va revela, așa cum v-am spus deja.

Voi trebuie să vă uniți în grupuri de rugăciune în toată lumea.

Cu cât o vor face mai mulți dintre cei ce Mă urmează, cu atât va fi mai puternică prezența Duhului Sfânt și puterea armatei satanei va slăbi.

Încercați să nu vă temeți, pentru că doar fără frică puteți face față unei asemenea persecuții.

Dacă vă pregătiți bine urmând îndrumările Mele și păstrându-vă în rugăciune zilnică, atunci acest timp va trece repede.

Aveți încredere în Mine mereu.

Amintiți-vă că Eu am murit pentru păcatele voastre. Acest lucru are valoare doar dacă Îmi permiteți să vă conduc în aceste timpuri spre Noua Împărăție de pe Pământ.

Doar Eu, Isus Cristos, vă pot călăuzi. Amintiți-vă că fără Mine nu sunteți nimic.

Al vostru Isus

Mesajul contine

Pentru înlăturarea Controlului Unic Mondial
Rugăciunea (61) a Cruciadei de Rugăciune

Iubite Tată Ceresc, în amintirea Răstignirii Preaiubitului Tău Fiu, Isus Cristos, Te implor să aperi pe fiecare copil al Tău de răstignirea planificată de anticrist și de discipolii săi pentru a-i dis... citește tot