Duminică, 19 august 2012 la ora 22:56

Prea iubita Mea fiică, când suferi din cauza Mea și când te simți izolată și departe de Mine, să știi că în acele momente ești cel mai aproape de Preasfânta Mea Inimă.

Cartea Adevărului este un dar din partea Mea pentru lume și este protejată din Ceruri, cu toate astea nu înseamnă că această călătorie nu va fi dureroasă pentru tine.

Acum, când Cuvântul Meu cel Sfânt este împărtășit lumii vei avea parte de critică și de un nou tip de atac.

Nu trebuie să răspunzi niciodată celor care te provoacă pentru a le explica de ce această carte a fost necesară. Rămâi în tăcere și continuă lucrarea Mea.

Nu lăsă pe nimeni să oprească sau să întârzie răspândirea Cărții Mele deoarece fiecare zi contează, întrucât timpul pentru salvarea sufletelor care trebuie răscumpărate în ochii Mei este limitat.

Fiica Mea, te asigur pe tine și pe toți discipolii Mei că acum vă pregătiți pentru o călătorie, un pelerinaj cum nu s-a mai făcut până acum.

Acest timp se aseamănă calmului de dinaintea furtunii.

Folosiți acest timp pentru a pregăti cât mai mulți oameni cu putință. Răspândiți mesajele Mele, Cruciadele Mele de Rugăciune, și rugați-vă pentru frații și surorile voastre ca să accepte Milostivirea Mea după Avertisment.

Adunați laolaltă Biserica Mea și rugați-vă pentru a ține piept Falsului Profet care se pregătește și care este deja prezent în Vatican. Dar își ascunde cu atenție adevărata lui față. Preaiubitul Meu Vicar este izolat și timpul este scurt.

Vreau ca toți să începeți o nouă litanie de rugăciuni pentru protecție împotriva Falsului Profet și să o recitați în fiecare zi de acum înainte.

Cruciadele de Rugăciune trebuie selectate în grupuri diferite și recitate când puteți.

Aici este prima Litanie de Rugăciune “Isus către Omenire”.

Litania de Rugăciune (1) "Isus către Omenire": Pentru protecție împotriva Falsului Profet

"Preaiubite Isuse, salvează-ne de înșelăciunea Falsului Profet.
Isuse, ai milă de noi.
Isuse, salvează-ne de persecuție.
Isuse, apără-ne de Anticrist.
Doamne miluiește-ne.
Cristoase miluiește-ne.
Preaiubite Isuse acoperă-ne cu Prețiosul Tău Sânge.
Preaiubite Isuse deschide-ne ochii pentru a vedea minciunile Falsului Profet.
Preaiubite Isuse, unește Biserica Ta.
Isuse, protejează sacramentele noastre.
Isuse, nu permite ca Falsul Profet să dezbine Biserica Ta.
Preaiubite Isuse, ajută-ne să respingem minciunile care ne sunt prezentate ca adevăr.
Isuse, dă-ne Putere.
Isuse, dă-ne Speranță.
Isuse, umple inimile noastre cu Duhul Sfânt.
Isuse, protejează-ne de Bestie.
Isuse dă-ne darul discernământului astfel încât să putem merge pe calea Bisericii Tale adevărate, acum și
pururea și-n vecii vecilor. Amin."

Fiica Mea, nu te simți copleșită de această misiune pentru că în curând îți voi trimite ajutoare. Trebuie să accepți tot ceea ce îți cer și să ai încredere deplină că totul este bine.

Convertirea este deja obținută prin aceste mesaje și numărul sufletelor convertite ajunge deja la sute de mii. Așa că nu trebuie să te simți neajutorată sau îngrijorată. Sunt mulțumit de fidelitatea și dedicarea acelora care Mă iubesc în mod necondiționat.

Vă trimit pe cei dintre ai Mei care au inimile curate pentru a vă proteja.

Ei vă vor ridica și vă vor ajuta, și îi vor conduce pe discipolii Mei pe durata întregii călătorii spre Porțile Noului Paradis.

Vă iubesc, discipolii Mei preaiubiți. Perseverați împreună cu Mine pe acest drum spinos. Acceptați batjocura cu care vă veți confrunta în timp ce continuați să răspândiți Sfântul Meu Cuvânt.

Să știți că Eu întotdeauna sunt cu fiecare dintre voi. Îi cunosc pe cei care Îmi aparțin și ei mă cunosc pe Mine. Nimic nu ne poate separa.

Al vostru, Isus

Mesajul contine

Pentru protecție împotriva Falsului Profet
Litania de Rugăciune (1) "Isus către Omenire"

Vreau ca voi toți să începeți o nouă Litanie de Rugăciune pentru protecție împotriva falsului profet pe care să o recitați de acum înainte o dată pe zi.

Isus @ 19 aug 2012, 22:56

Preaiubite Isuse, salvează... citește tot