Luni, 27 august 2012 la ora 07:20

Prea iubita Mea fiică, dragostea pentru discipolii Mei cei care au răspuns mesajelor Mele Mi-a umplut Inima Preasfântă într-o asemenea măsură încât va erupe cu o abundență a harurilor.

În acest moment Harurile Mele se revarsă peste voi, iubiții Mei discipoli.

Acestea vă sunt date pentru a vă întări în hotărârea de a răspândi Sfântul Meu Cuvânt.

Mesajele Mele din Cer vor hrăni sufletele, inclusiv pe cele mai întunecate, cu oxigenul de care au nevoie pentru a supraviețui întunericului cu care satana inundă lumea.

Invizibila, dar puternica lui influență, îi poate slăbi până și pe cei mai puternici credincioși care încep să-și pună la îndoială credința.

Când vă dau aceste Haruri, o fac cu un motiv.

Voi, discipolii Mei, sunteți ancora care va atrage spre ea toate sufletele confuze care rătăcesc fără țintă. Chiar dacă la început nu vă vor asculta, trebuie să insistați.

Dați-le cópii ale Mesajelor Mele și Cruciadele de Rugăciune, apoi îndepărtați-vă în liniște.

Ei vor fi atinși de Duhul Meu Sfânt în anumite feluri. Chiar dacă nu le acceptă, totuși le va fi greu să plece pur și simplu și să uite de ele. Nu, ei se vor întoarce la Mine.

Unii se vor întoarce cu mari rețineri. Dar curiozitatea va fi mai mare.

Unii se vor întoarce încercând să submineze aceste Mesaje și vor dori să vă convingă și pe voi să faceți același lucru.

Alții se vor întoarce să se certe cu voi, să vă șicaneze și să vă provoace.

Alții vă vor spune că aceste Cuvinte nu vin de la Mine și asta vă va sfâșia inimile.

Dar vor mai fi și cei care se vor converti. Aceia care vor veni alergând la voi cu bucurie curată în inimile lor, cerând mai mult.

Acele suflete care vor fi cele care vor face ca totul să merite.

Totuși trebuie să vă rugați cel mai mult pentru sufletele întunecate și de asta revărs harurile Mele peste voi pentru a ajuta la salvarea sufletelor lor. Fără ajutorul vostru nu vor avea nici o șansă.

Aceasta este responsabilitatea pe care o dau vouă, discipolii Mei: să convertiți sufletele după care tânjesc cel mai mult.

Al vostru Isus